Švérpunkt

Autor

Přátelé, už jste slyšeli, co se včera stalo v ojroparlamentu ve Štrasburku? Europapalášům se jaksi nepovedlo hlasování, které mělo Uršulku Leyenovou zmocnit, aby v Dauhá na jednání WTO zavázala EU k další liberalizaci zemědělského světového obchodu, což v praxi znamená, že se k nám levněji a snadněji dostane obilí či maso, u kterého nikdo neřešil ani pesticidy ani hormony, ani GMO ani nic jiného. To je totiž to jediné, co může chřadnoucí Západ nabídnout africkým a jihoamerickým zemím, aby neprchly do BRICS. Dohody o snadném dovozu těch nejhorších potravinových sajrajtů.

Nepodařilo se to. Poslanci zemědělského výboru si totiž už několikrát užili „uličku hanby“ od protestujících zemědělců a normálně zdrhli ze zasedání. Když se šeptanda rozšířili, zdrhlo tolik poslanců, že Leyenová žádný mandát k jednání nedostala. To víte, volby jsou už za chvíli, protestující zemědělci měli přesně zmapováno, jak který europoslanec hlasoval a mají takovou mediální sílu, že se politici prostě začali brát o svá křesílka a rozhodli se, že v kolaboraci s nadnárodními korporacemi budou raději pokračovat až po volbách, protože kdyby v tom teď pokračovali, mohli by o svoje křesílka také přijít a jejich pěkná poslanecká kancelář by mohla přijít třeba Petře Rédové, která se naopak staví za zájmy zemědělců.

Martin Kunštek má o průběhu zasedání ve Štrasburku vynikající článek na Litterate. Vřele ho doporučuji

Zemědělci vyhráli bitvu. Válka samozřejmě pokračuje, byrokratický ojromoloch se nevzdá tak snadno. Ještě chce udržet ve hře dovozy zemědělských produktů z Ukrajiny, chce dotáhnout do konce dohodu MERCOSUR, dohodu o volném obchodu s Keňou a další podobné nápady. Všechny budou mít spolu s grýndýlem naprosto devastující dopad na evropské zemědělství.

I naši zemědělci chápou, že pokud se toto všechno uskuteční, tak je konec s ježděním traktorem po poli. Argentinskému velkovýrobnímu dobytkářství nikdy nebudeme schopni konkurovat. Stejně tak nikdy nebudeme konkurenceschopní Ukrajině, která bude hospodařit americkým způsobem typu Roundup a GMO. Když k tomu přidáme povinné ponechávání části půdy ladem, tlak na omezování hnojiv i chemie, omezení možností boje se škůdci, stále komplikovanější veterinární i hygienická pravidla a naprosto dryáčnické metody hytlermarketů, najednou je zřetelně vidět, k jaké propasti naše zemědělství žene Marek Výborný.

Selský rozum v celé Evropě se probudil a začal bojovat, jak ještě nikdy.

Inu, když jde o existenci, tak uděláte i to, co byste normálně neudělali. Když to nadnárodní koncerny a globalisté dohnali tak daleko, že už opravdu můžete ztratit jedině své okovy, tak je to pořádná motivace. Protivník se odkopal příliš brzy. Přestali tajit své záměry ještě dřív, než měli dokončené všechny přípravy. Příliš brzy se vychloubali svými záměry a dělali je příliš okatě. Byli si příliš jisti sami sebou.

Však si vzpomeňte, jak arogantní byli naši pětikoaličníci ještě před půl rokem.

Ghándí kdysi říkal, že nejprve vás ignorují. Pak se vám posmívají, pak s vámi bojují… a pak zvítězíte. Ve Štrasburku to včera vypadalo, že pomalu končí třetí fáze a nastává ta čtvrtá. Pokud zemědělci vydrží s blokádami a uličkami hanby do dubna, tak vše další se odehraje až po eurovolbách, ve kterých současné nálady budou hrát velkou roli. Hodně velkou roli.

V pondělí devatenáctého to zemědělci spustí i u nás. Tam u vládních a parlamentních budov. Je nejvyšší čas, aby to nebyl jen Rakušan, kdo se dozví, co si o něm lidé doopravdy myslí. Je nejvyšší čas, aby to poslanci viděli z oken a aby se jim moc nechtělo na ulici. Je nejvyšší čas, aby Fiala zešedivěl úplně a vypadly mu i ty nastřelené vlasy.

Naše vláda má nejnižšší důvěru na světě. To říkají průzkumy. Je nejvyšší čas, aby se tyto průzkumy trochu zhmotnily. Aby to nebylo jen jakési procento v grafu, ale aby naše pětikolka viděla něco hmatatelnějšího. Aby si dovedla představit v praxi, co toto číslo znamená a jak se to asi projeví ve volbách.

Oni v grýndýlu vidí tu svoji příležitost. Vidí obrovské kšefty s větrníky slunečníky a měsíčníky. Vidí obrovský byznys s dotacemi na dům po babičce i elektroauta. Vidí byznys s argentinským masem a ukrajinskou pšenicí. Vidí nárůst své moci díky restrikcím, kontrolám a cenzuře. Vidí místa v dozorších radách nadnárodních korporací, která budou ze zákona přístupná i blběnám jako je Pekarová Adamová.

Je třeba jim ukázat, co v grýndýlu vidíme my. Zelenou smrt zemědělství i průmyslu. Velký skok někam před rok 1650. Nový středověk se všemi proprietami od hladomorů po negramotnost (ostatně tou liberálové začali). Je třeba jim ukázat, že tuto katastrofu nehodláme připustit bez odporu.

Letošní rok bude přelomový i v jiných ohledech, ale teď se rozhoduje, kam se naše země bude dál ubírat. Co je pár dní na demonstracích proti celé budoucnosti? Nevíme, jestli uspějeme a něco změníme. Ale víme zcela jistě, že pokud neuspějeme, tak o naší budoucnosti rozhodnou někde v Bruseli nebo Berlíně, Fiala jim ještě zatleská a ztrátu práva veta bude prezentovat jako nebývalý úspěch své vlády.

Teď právě se to přehoupává. Teď právě Fialovi nezvedá telefony ani Scholz ani Biden. Teď právě mají všichni všude svých starostí dost. Teď právě francouzští a němečtí zemědělci ukazují, že je možné proti korporacím vyhrát. Teď právě každý pětikoaličník začíná bojovat za svoji vlastní záchranu bez ohledu na ostatní.

Pojďme je dorazit. Přijďte mezi traktory a společně to vládní trápení ukončeme. Jak to říká profesor Drulák? Lepší konec tragédie, než tragédie bez konce.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.9 (453 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Ostražití Jednoslepičáci jsou zřejmě dva :D

EDIT 22:08 : oba Jednoslepičáci vyměkli a místo jedné slepice dali slepic 5, bo jsou tu čtyři hlasy  a čistých PĚT SLEPIC

Průměrný počet slepic: 4.4 (53 hlasů)

.. dala za pravdu Vidlákovu tvrzení, že "ulička hanby" na ty eurounijní sraby funguje. Bude fungovat i na ty naše.

Proč si to myslím? Politika byla ovládnuta zženštilými (Májo, odpusť) intrikány, kteří sice umí intrikovat, ale tváří v tvář se zesrabí. Dost často to bývají chlapi menšího vzrůstu, co se neumí prát. Začal to slabošský introvert Špidla, který se obklopil lidmi, kteří ho nedokáží zastínit. Nebožtík Stanislav Gros se na post předsedy ČSSD dostal tak, že si nejprve bravurně nastudoval jednací řád Poslanecké sněmovny, až tak perfektně, že za ním chodili pro radu i opoziční poslanci. Měl to, čemu sociolog Petr Hampl říká "inženýrské myšlení". Nebylo divu, měl také technické vzdělání, a byl přirozeně inteligentní, přeci jen, na strojvedoucí neberou hlupáky a zkoušky před Drážním úřadem nejsou žádná selanka. Jak to bylo s těmi drobnými na byt od strýčka nevím, zřejmě ztratil ostražitost. Myslím si, že kdyby měl více rozumu, mohl to dotáhnout daleko, a to jak umřel, také není samo sebou. Myslím si, že se mu zhroutil svět a utrápil se, stejně jako Karel Kryl nebo jeden můj známý, RNDr. Roman Linhart, kterého zase utrápili "přátelé včelaři".

Nebožka maminka mi říkávala: "Dávej si VELKÉHO majzla na MALÉ chlapy". Osobně mohu říci, že znám jen několik chlapů menšího vzrůstu, co nejsou intrikánští smradi.. Naopak, jsou vždy o hlavu větší, než každý, s kým zrovna jednají.

Mimochodem, i Angela Merkelová "vyotravovala" ze své strany všechny, kdož by jí mohli konkurovat, hovořil o tom nedávno zesnulý český exilový spisovatel Luděk Frýbort v rozhovoru s Martinou Kociánovou..

Zkrátka a jednoduše, v politice v dobách míru a prosperity kvete pšenka především zbabělým a podlým intrikánům, tvárným přizdi***čům, a dalším sociopatům, nastrčeným loutkám všelijakých lobbystických až zločineckých struktur, lidem zkorumpovaným a zkompromitovaným, vydíratelným..

Naopak, zlé časy vytváří Churchily, de Gaully, Salazary, Castry, Ben Guriony, Pak Čong-huiue, Ho Či Miny, kteří dokáží porazit Hitlera, levičácké bandy, dobýt kasárna Moncada s pouhými 140-ti chlapy, založit a ubránit Stát Izrael, z jedné z nejchudších a nejzaostalejších zemí světa udělat průmyslovou velmoc, či vyhnat USA z Vietnamu.

Uličky hanby a rázné prosazování legitimních požadavků funguje, srabi vždy uhnou..

Průměrný počet slepic: 4.7 (153 hlasů)

Není co odpouštět, jsem stejného názoru.  Mnozí chlapi jsou dnes zženštělí a mnohé ženy "zchlapštělé", jako Černoprdelníková...

Průměrný počet slepic: 4.9 (117 hlasů)

Souhlasím.

Největší tyfus posledních let jsou ženy kouřící za chůze cigaretu. To ještě donedávna nedělaly ani nádrážní šmetyny.

P.S. Už jsem viděl chlapy s prstýnky na nohách; společnost nám zbuzerantizovala.

Průměrný počet slepic: 4.9 (74 hlasů)
Trvalý odkaz

předevčírem taky ne, tak, jak jsem slíbil, budu zde svůj dotaz postovat do té doby, než mě někdo odpoví, nebo mě vyhodí.

Byl odsud Ethanol vybanován a jestli ano, tak proč?

Průměrný počet slepic: 2.4 (42 hlasů)

.. pak si z tebe budeme dělat srandu, pak dokopeš Vidlákova bráchu, aby zjistil z jaké IP adresy sem Ethanol lezl, a kdo z té samé či podobné IP adresy chodí dnes.. Říká se tomu Pyrrovo vítězství.. Jo a uženeš si při tom žaludeční vředy, nebo nějakou jinou hnusnou nemoc.. Někdy mne děsí, jak rychle umírají moji židovští kamarádi, a na jaké hnusné nemoci.. 

Nešlo by to jinak? Třeba bez drátů, milý Marconi?

Průměrný počet slepic: 4.6 (40 hlasů)

Sice nevěřím v žádného Boha, ale věřím v matku přírodu. A tato potvůrka je velmi nespravedlivá. Někoho obdaří už při narození nějakou chorobou, se kterou se pak pere celý život. A jiného, který si to nezaslouží, obdaří genetickou výbavou, že neonemocní a neonemocní.

Mě je dnes 56 a za celý svůj život jsem nikdy nezažil, co to znamená marodit s něčím. I když jsem se se svojí tělesnou schránkou nikdy moc nesral. Když jsem přišel z vojny a byly v módě drogy, všechny jsem okusil. Perník, kokain, LSD, herák, to všechno jsem vstřebal. Pak mě to přestalo bavit, páč jsem se oženil a bylo na cestě dítě, ale rozhodně dodnes nejsem nekuřák a abstinent.

Takže se nezaleknu ani tvé výhružky ohledně žaludečních vředů. Spím dobře a trávení je taky v pohodě.

Netvrdím, že je to spravedlivé, ale je to tak.

Průměrný počet slepic: 2.1 (39 hlasů)

.. dělal jsem si z tebe pr*el :D

Jo, a taky mi je 56.. 1967 byl dobrý ročník..

Průměrný počet slepic: 4.1 (33 hlasů)

67. je nejlepší ročník. Mám kámoše, cucák, narozený v 68. a hned je ta kvalita vidět. 170cenťáků a už 20 let plešatej. Kdepak, v šedesátym sedmym byla dobrá konstelace.

Průměrný počet slepic: 2.3 (8 hlasů)

já jsem jenom 57. ročník a mám pocit, že tento ročník je takový úplně normální, běžný. Nikdy jsem neměl potřebu nějak v něčem za každou cenu  vynikat, ale na starověkém Římě se mně vždycky líbilo krédo: Chléb a hry.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Vážení, není mým zvykem šířit cizí rozhovory,

ale dnes jsem začal číst rozhovor s jedním členem ODS z Brna. Nezvládl jsem víc než první odstavec. Text ve mne vyvolal pocit hnusu.

Doufám, že právě on patří k těm, kteří dokáží při příštích volbách poslat ODS do minulosti…

 

Posuďte sami:

Jako demokrat všem přiznávám právo na libovolný protest. Co je však smutné – a pro zemědělce reputačně určitě ne dobré, že se na jejich demonstraci opět přivařily odporné kreatury protičeských sil, páté kolony masových vrahů z Kremlu. Jeden ubohý sedmilhář, co v době energetické krize strašil lidi, že ČEZ obchází jižní Moravu a odpojuje elektroměry přesto, že na jižní Moravě působí EON – takže jako úplně ve vš em, co píše, tupě lhal – říká si Vidlák nebo tak nějak, já moc ty bezcenné ubožáky a deprivanty neznám – tak ten o demonstraci psal na síti X. Beru to jen jako signál, že protičeští deprivanti zneužijí cokoliv. Nezávidím zemědělcům, že se kolem nich ometá tenhle šašek. Nedávno zneužil i odborářskou demonstraci a pan Středula nebyl rád, že se na pódiu objevuje takové dno".

Průměrný počet slepic: 4.6 (66 hlasů)

Alexandr Vondra (ODS).

Opakovaně se prokázalo, že koalice SPOLU je smysluplný a dlouhodobě funkční projekt. Po dlouhých a podrobných diskuzích jsme došli k závěru, že má smysl v něm pokračovat i na evropské úrovni. Naší výhodou je, že máme osobnosti, které mají v evropské politice nemalé zkušenosti, znalosti i vliv. To je síla, kterou musíme zúročit. Do eurovoleb jdeme s jasnou společnou vizí: budovat silnější, prosperující a bezpečnější Česko v srdci Evropy. Jen bezpečná Evropa totiž znamená silnější Česko – a naopak,“ uvedl europoslanec a lídr kandidátky do Evropského parlamentu

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (49 hlasů)

V evropském parlamentu se mu povedlo vytvořit skupinu, která zmírnila a pozdržela kraviny, jako euro 7. Čímž nám trošku usnadnili život, narozdíl od userky Včelka Mája, která umí akorát držkovat, ale zatím se jí ještě nepovedlo nám život ulehčit. Pouze pindá.

Průměrný počet slepic: 1.4 (85 hlasů)

Až jednou uživatelka s nickem Včelka Mája, dokáže pro tuto republiku vymoci víc, než se podařilo Sašovi, kterého zde kritizuje, tak před ní sundám klobouk a pokloním se jí.

Akorát se trošku obávám, že v jejím případě budu muset být zpopelněn i s tím kloboukem.

Průměrný počet slepic: 1.6 (78 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

"Opakovaně se prokázalo, že koalice SPOLU je smysluplný a dlouhodobě funkční projekt."

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (63 hlasů)

Musí se vyjadřovat politicky. Já se se Sašou znám osobně a poznali jsme se prvně na jednom ilegálním koncertu skupiny Garáž na konci osumdesátek. On pak po převratu vstoupil do politiky a dnes je první na kandidátce. Něco pro tuto republiku dokázal. Myslíte si snad, že ho těší, že hned pod ním je to vypatlaný rudozelený pako Niedermyer?

Vyjadřuje se politicky. Ví, co smí říkat a kde by měl radši držet hubu. Proto se taky naše cesty rozdělily, protože já bych byl špatný politik. Já si tu svojí hubu otevřu a řeknu vám to na přímo, čímž bych ale byl politik bez voličů.

Vondra, i když se vám třeba nelíbí, tak v tom Bruselu bojuje i za mě i za vás. A zatím vybojoval víc, než mnozí jiní, kteří vám možná slibují, jak se za vás budou bít, ale skutek utek.

Průměrný počet slepic: 1.6 (75 hlasů)

Jako pragmatik si vzal Vondra do jednoho šiku pro boj s molochem také svou bývalou konkubínu, se kterou tak dlouho kuli pikle, až z toho bylo nemanželské dítko a rozvrácená rodina. Neváhal tedy a za erární peníz naverboval a jím nechal královsky živit tuhle Vrecionovou, vždyť v Jáchymkovi jistě vyroste zdatný odbojník, nebo spíše další oportunistický vyčůránek, viz PePa. Ale to už bude v době vítězství hodnot, narativů, kdy definitivně vyhrál nepotismus a kurvokracie.

P.S. Taloši měli svou Cicciolinu, českové zase Veroniku - obě se prošukaly do politiky. Pragmaticky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (59 hlasů)

Saša křivoústý. Chválit ho, to je dost hustý!

Průměrný počet slepic: 4.9 (27 hlasů)

zařizovat ozvučení !!! Promopro.

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

Tak toto paní Včelko když jsem to přečetl mně tak moc rozesmálo až jsem se popadal za břicho :-):):)

Průměrný počet slepic: 4.6 (31 hlas)

von ten tvůj Saša se pro naší republiku zrovna nepřetrhl. Za ty prachy co léta bere, by nemusel vypadat jako obyčejný pobuda.

Průměrný počet slepic: 4.5 (16 hlasů)

To je Šimíček... on občas uteče své ošetřovatelce a dostane se k počítači... :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (84 hlasů)

Ano. Je to Šimíček. Četl jsem to v Parlamentních listech. 

Chtělo by se mi napsal, že nechápu, jak takového člověka mohli lidé v Brně zvolit. Ale uvědomuji si, že my u nás v Praze 1 volíme stejně (blbě). Proto to vypadá, jak to vypadá.

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (71 hlas)

a Brno jenom čuráci. Ale řeknu vám to teď na tvrdo: Je to stejně jedno brdo!

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

tohle u mě v hospodě neřekneš... 😁

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Ministryně války Jana Černochová se opět předvedla. Jestliže je pro mnohé z nás nepochopitelné, jak může pár naprosto nezodpovědných lidí rozhodnout bez široké rozpravy v obou komorách Parlamentu a s širokou veřejností o dlouhodobém zadlužení státu problematickým nákupem velmi kontroverzních stíhaček, pak projevy následné radosti hlavní nákupčí jsou už čirou provokací.

Černochová si na své méně foremné tělo navlékla tričko s obrázkem F-35 a promenádovala se v něm po Sněmovně, přičemž jedno přinesla i předsedovi opoziční strany ANO Andreji Babišovi. Přitom ten ke zklamání odpůrců naprosto nesmyslné transakce znamenající navýšení chudoby občanů České republiky dopředu prohlásil, že v případě vítězství v dalších parlamentních volbách nepůjde proti rozhodnutí současné vlády a bude pokračovat v ,,modernizaci“ našeho letectva. Producírování se Jany Černochové tak mohlo přivádět k vzteku spíše zbytek politické scény, jejíž představitelé se vyjádřili proti nákupu předražených a nepotřebných letadel.

Primitivismus Černochové se stává společně s projevy jednoduchosti Pekarové Adamové, Richterové, Nerudové či Němcové jistou normou mezi ,,dámami“ reprezentujícími ženy v politickém životu. Snaha nastavit určité kvóty pro množství žen ve vedení velkých společností je obrovským rizikem právě v tom, že se k rozhodování dostanou podobně hloupé zástupkyně něžného pohlaví. Zdaleka ne všechny dosahují ,,kvalit“ výše jmenovaných, taková Konečná v debatách doslova válcuje své mužské protějšky jak využíváním faktů, tak i přímočarostí a tahem na branku. Bez potřeby cokoliv zabalovat do růžového obalu umí pojmenovávat skutečnosti tak, aby vše mělo reálný základ a je to oproštěno od dochucující omáčky. A není zdaleka jediná. Ekonomky Švihlíková, Šichtařová, publicistka Kociánová a pár dalších žen dokážou v přímé konfrontaci působit milionkrát kvalitněji a odborněji než současné ,,hvězdy“ politického nebe.

Mezitím, co Černochová exhibovala před poslanci i národem provokativně v dnes už legendárním tričku s logem většinou národa nechtěného šrotu, proběhlo usmiřovací jednání Pětikoalice. To mělo za úkol usměrnit STAN a jejich představitele způsobující dojem, že si začínají připravovat půdu před dalšími volbami tak, aby nezůstali na současných předvolebních číslech. Ta jim předpovídají malou šanci uspět a přehoupnout se do dalšího funkčního období v stávající pozici. Pětikoalice navenek působící homogenně musela hasit doutnající požár a opět se sjednotit. To se asi podařilo. Bude to třeba, protože vládnoucí kliku čeká zkouška ohněm v podobě blížících se demonstrací. Pravdou je, že zemědělci tak dlouho plánují nepokoje, až se dopracovali k tomu, že je řada z nich dopředu perzekuována vládní mocí a nemají podporu ani ve své agrární komoře. Opět se více organizuje než spontánně koná a je otázkou, bude li mít celá akce efekt, když chybí moment překvapení.

My Češi prostě dokážeme zešvejkovat úplně všechno. Dokonce i protivládní odpor. První demonstrace ze září 2022 přešly ve spory mezi potencionálními lídry odporu, na první pohled dobře poskládané PRO vedené Rajchlem se stalo místem sváru a jeho část byla odejita, naštěstí se vzápětí přidala ke Konečné. Její příslušnost ke komunistům je sice lehce varovná, ovšem pokud vnímáte názory Kateřiny, je jednou z mála, která prostě hovoří věcně a logicky. Macinka se spojil se Šlachtou, přičemž bude zajímavé sledovat, k čemu je to dobré. Novou tváří politické scény je Filip Turek, jehož názory lze považovat za realistické a logické, přesto i on prohlásil, že se planeta opravdu otepluje díky činnosti člověka a je to problém. Tím ignoruje dosud zastávaný názor, že jde o přírodní jev spojený s jistou pravidelností, na který má lidstvo pramalý či vůbec žádný vliv. Berme to však jen jako malou nesrovnalost, protože jinak mu lze jen zatleskat.

Blíží se dny, kdy se pod Fialou může zatřást trůn. Petr Pavel je momentálně neaktivní, probíhá čistka na Hradu a v křoví se skrývající skutečný vládce Kolář se zbavuje nepohodlných souputníků generála. Ten se jistě nemůže dočkat summitu NATO, potká plno lidí z těch, které zná z doby, kdy byl jedním z nejvyšších hodnostářů této organizace. A protože celou tuto akci zaplatíte Vy, budete mít jistě radost z opulentních hostin, na nichž se budou ,,ládovat“ ti připravující válku s Ruskem. Možná vzápětí dojde k nácviku odvodů vašich synů do armády a do války, kterou si vysnila Jana Černochová ve svém novém leteckém outfitu. Přidáte se k tápajícím zemědělcům? My doufáme, že ano, i když důvěra v blokádu Prahy už trochu poklesla. A stále platí, že přijímáme sázky na lokaci Fialy a Pekarové Adamové v době nepokojů. Nevěříme, že by zůstali v Čechách.

8. února 2024👉 @cz24news

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (103 hlasů)
Trvalý odkaz

Akorát, když je člověk ve sračkách, měl by vidět to světýlko na konci tunelu. To mu dává naději.

Já když se z té tmy koukám, tak tam na konci vidím Babiše a to mě zrovna mnoho optimismu do lepších zítřků nedává.

Průměrný počet slepic: 3.6 (52 hlasů)

že se vyloženě nehrnu do bitvy kvůli stržení této vlády, když vím, že po ní nastoupí jiná, která bude stát taky za prd.

Já vlastně nemám koho volit, tak tam příště zase prdnu Svobodné, kteří se tam nedostanou, takže můj hlas propadne, ale já si pak budu moci říct, že jsem nepolitikařil, ale do urny hodil toho, koho bych tam chtěl.

Osobně si myslím, že je lepší prohrát s rovnými zády, než vyhrát s ohnutou páteří, kdy člověk je zlomený kompromisy.

Průměrný počet slepic: 2.7 (48 hlasů)

Už několikrát jsem se tu ptal co udělal Babiš pro nás dobrého. Nikdy mi nikdo neodpověděl ani jedinou věc. Prezentoval jsem tu Babišovy činy, kdy něco jiného říkal a něco jiného dělal, uzavřel to tím, že nás protiústavně dusil a zavíral, okrádal stejně jako pětikolka (v podstatě pětikolce prošlapal cestu), chtěl povinně očkovat a jeho soudružka Schillerová chtěla neočkovaným znepříjemnit život úplně stejně, jak Jourová dezolátům. Udivuje mě, že se tu najde někdo, kdo by Babiše chtěl vidět ve Strakovce nebo dokonce na Hradě. Proboha, vždyť je úplně stejnej, jako to co tam je teď!

Průměrný počet slepic: 3.5 (48 hlasů)

No takhle tady prohrávám s rovnými zády už 20 možná 25 roků, takže sice uznávám, že tvoje..."štěstí je krásná věc, ale prachy si za to nekoupíš...." MMK

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

Prachy si vydělávám rukama, protože s nimi něco umím. Uměl jsem si je vydělat za jakéhokoli režimu. Moji předci to uměli, já to umím a své potomky učím, aby jim to taky šlo.

Ale do útoku, po kterém bude premiérem Babiš a na financích bude sedět Schillerová, do toho jít nehodlám. Pouze se vyměněj figurky, ale budeme ve stejné prdeli, jako jsme dnes. Takže se zabukuji za svým plotem a tam s nabitou puškou, zahradou narvanou dřevem na tři zimy, elektrocentrálou na případný blackout, konzervama a balenýma vodama počkám, až se tady vyblbnete. A pak se uvidí.

Uznávám, je to trochu sobecký přístup, ale je funkční. Mě se má za 3 měsíce narodit moje první vnučka. A já vám garantuji, že jí nebude pršet na hlavu, nebude mít hlad, bude v teple a aby byla v pohodě, musejí být v té pohodě i všichni její příbuzní. A o to se postarám já.

Průměrný počet slepic: 3.2 (21 hlas)

Jsou momenty, kdy obdivuju váš přístup k životu. „Nebojím se, ať přijde cokoli. Přizpůsobím se, porazím to, a když nepůjde ani jedno rozbiju to. Mám pevný plot, zásoby a pušku za dveřmi“.
Opravdu upřímně vám přeji dlouhá léta a pevné zdraví. Obojí budete hodně potřebovat…

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

Takhle mě to učil můj táta. Jeho to naučil můj děda. Toho to naučil můj praděda.

Zatím nám tento systém funguje...

Průměrný počet slepic: 3 (16 hlasů)

i za Husáka

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

Je škoda, že se nehrnete do bitvy, když souhlasíte s tím, že současná vládní demoliční parta vede ČR do pekla. I vám přece musí být jasné to, když se podaří tenhle fialový hnus poslat do propadliště dějin, tak jakákoliv další nastoupivší vláda musí počítat s odporem lidí. Tak nehledejte výmluvy a pojďte pomoct fialovce zrušit. Dáte tak „jasný signál“ Babišovi i komukoliv dalšímu...

Průměrný počet slepic: 4.5 (16 hlasů)

.. a to důsledně. Tito staří, sebestřední a neschopní egomaniaci, kteří celá desetiletí jen kalí vodu, jsou naprosto nepoužitelní, protože nepoučitelní, nebo to mají jako náplň práce na plný úvazek. Ředit a rozes*rat. Trvalo mi dlouho, než jsem to pochopil.

Průměrný počet slepic: 4.2 (35 hlasů)

Teda všechny vaše příspěvky jsou trefné, ale tento váš příspěvek trefil do černého. Dokonce jste vystihl poukázat že se to vyskytlo i zde na Kydech, už není a doufám že se už nebude nikdy opakovat.

Průměrný počet slepic: 4.2 (26 hlasů)

.. kdo se dokáže sebezapřít do takové míry, že do toho půjde s levičáky a komunisty, jen aby pomohl vlastní zemi, ten je hoden.

KSČM už je něco naprosto jiného, než ta banda převlékačů kabátů, co infiltrovali ostatní partaje. Progresivisté nakonec udělali z komunistů konzervativní levicovou stranu, která si zaslouží podpořit.

Průměrný počet slepic: 4.7 (77 hlasů)

co SPD? volili proti americkemu paktu a dlouhodobě drží linii.

Průměrný počet slepic: 4.3 (14 hlasů)

.. budeš se budit ze spaní, zbrocený potem!

To máš za to, že tě baví nas***at lidi. Zneužíváš svůj dar jasné mysli a lehkého pera, stejně jako jedna z mých bývalých manželek, lékařka - neuroložka, která zneužívala znalost anatomie a neurologie k tomu, mne řezala jako koně do míst, kde to ku***sky bolelo, ale nebylo to nebezpečné a nezanechávalo to stopy :D

Ona bude v Očistci vyškrabávat skalpelem do skály tisíckrát "SPONDEO AC POLLICEOR" a ty si časem vysloužíš trs BANánů :D

Průměrný počet slepic: 4.5 (32 hlasů)

Rozhodně ti nevěřím, po tom, co jsem od tebe tady četl, že jsi měl fůru manželek a jedna neuroložka tě u toho kopala do koulí.

Osobně tě odhaduji na stejného pitomce, jako já, který před 32. lety rozjetej, potkal jednu ženskou, tak se sklidnil a i když mu časem pod rukama stárla, tak jí má furt rád. Tu jednu jedinou. Na Casanovu si můžeš hrát, ale mě neoblbneš. A že taky vždycky v úterý chodíš s košem na odpadky do popelnic?

Průměrný počet slepic: 2.6 (30 hlasů)

Ony ty baby nic nevydrží.. Nejmladší děti, 12-ti letá dvojčata, ta mám už jen s konkubínou :D

Tam, kam jsi psal nekopala.. Ale taková litinová pánev dnem naplocho na Solar plexus, to fakt nechceš zažít :D Kopanec do brňavky, stlačení Brachiálního plexu palcem, a jiné chuťovky..

Průměrný počet slepic: 3.2 (18 hlasů)

Nebo počítáte i konkubíny?

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)

Nee, to byl grupáč.

:-)

Průměrný počet slepic: 4.3 (13 hlasů)

.. jen manželky.. Inu, hysterky jsou fajn v ložnici, ale pro život to moc není.. Co se dá dělat, když člověk nechce dělat nedůstojné kompromisy..

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)

Já měl před tou svojí jednu z České Lípy a ona byla dost temperamentní. Já taky, takže spory jsme řešili, že jsme po sobě házeli nádobí. Což o to, hrce něco vydržej, ale talíře a hrnky mi po dvou měsících našeho vztahu nějak začaly docházet.

Průměrný počet slepic: 2.6 (13 hlasů)

tak to chce hodně nadšení. A ta aktuální už manželka není. To jste pochopil až na popáté, že hlavní příčina rozvodu je svatba?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)