Vidlácky o chlóru

Autor
Štítky

Ještě se to nestalo? No nevadí, stane se to každým dnem. Chystá se poslední ofenzíva syrské armády proti Idlíbu. Všichni přece vědí, že Asad je gauner, který hází na civilisty chemické zbraně. V posledním roce si oblíbil především chlór. Všichni víme, že Asad používá bojové plyny především tehdy, když už má vítězství takřka na dosah ruky, kdy jsou nepřátelé na kolenou a vyjednávají si evakuaci nebo milost.  Správný arabský diktátor to tak dělá vždycky. Samozřejmě jen ten zlý šíítský. Ti sunitští diktátoři to tak nedělají, ti válčí humanitárně. 

O chlóru v Idlíbu si cvrlikají vrabci na střeše už několik týdnů. Dokonce i Rusko už několikrát prozradilo, že se něco podobného chystá, ale věřte Putinovi že? Nejenže si dovoluje podporovat jiného diktátora než my tady na západě, ale navíc ještě bohorovně prozrazuje, že ti naši terorističtí přátelé chystají plynovou provokaci. Chudák Trump pak ze sebe musí dělat debila a odpalovat Tomahawky, které sice bouchnou s velikým haló, ale nadělají málo škod. 

Třeba tam někde v Idlíbu má někdo přístup k internetu a kdysi v osmdesátých letech se u nás učil česky. Třeba je tam někdo, kdo si pravidelně čte Vidlákovy kydy. Tož bych tu pro všechny Idlíbské civilisty měl malou vidláckou analýzu protichemického boje. 

Zajisté jste si všimli, že Bašár Asad chlórem zásadně bombarduje Bílé přilby. Při každém chemickém útoku jsme byli zásobeni obrázky čackých jinochů v bílých helmách, kterak nesou otrávené a uplakané dětičky ze zamořené oblasti. Bílé přilby také disponují dostatečným vybavením, aby útok včetně mrtvol řádně zdokumentovaly, umístily obrázky a videa na youtube a vždycky tam v troskách najdou pěknou syrskou holčičku, která umí plynně anglicky a která obžaluje svět, že přihlíží bez zásahu jak asadovská zrůda masakruje svůj národ. Bílé přilby také vždycky přitáhnou dost zahraničních novinářů, kteří se tam v hnízdě islámského státu a dalších teroristů pohybují jak ryba ve vodě. 

To je první část. A teď ta zajímavější. Jistě jste si také všimli, že pokud někde Bílé přilby nejsou, k žádnému chemickému útoku tam nedojde. Nejsou Bílé přilby, není chemická válka. Al Džazíra tam všude je, Al Arabíja tam všude je, ale milí reportéři nic neobjeví a o žádném chlóru nereportují. Ale jakmile je někde dost velké uskupení bílých Dart Vaderů, bomba s chlórem je v podstatě jistota. 

Milí Idlíbští civilisté. Hrozím se toho, co musíte zažívat. Není mi jedno, co se s vámi děje a zcela rozumím vašim touhám dostat se z války pryč. Nejhorší v dnešní době je být úplně normální člověk, co chodí do práce a nechce se do ničeho míchat. Zcela upřímně vám přeju, ať se do toho Německa dostanete a ať vám tam doživotně platěj sociální dávky - vám i celé vaší rodině. A klidně jim tam dělejte na náměstí bordel. Voni si ti dojčlandi mysleli, že když si budou hrát na vojáčky tak daleko od vlasti, tak se jich to nebude týkat. 

Nicméně vaši naši prozápadní kamarádi vás potřebují jako živé štíty a hned tak vás  nepustí. Tož vám alespoň doporučuji držet se dál od Bílých přileb. Kde není bělouš, tam není chlór. Tato přímá úměra je zcela stoprocentní. Jsem celkem přesvědčen, že bílí andělé s helmou jsou schopni dodat fotky se skutečnými mrtvolami a mohli byste mít smůlu. Jakmile někde uvidíte bílého záchranáře, zakousněte se do stromu a dělejte suchou větev. Pokud jich někde uvidíte celý hlouček, prchejte - utíkáte o život. 

Pokud znáte nějakou pěknou pětiletou holčičku, co umí plynně anglicky, zjistěte si kde bydlí a jděte od toho místa co nejdál. Pravděpodobnost, že kolem této holčičky zařvou všichni okolo, je dost vysoká. Malé holčičky daleko nedoběhnou a tak pokud jste od ní pár kilometrů, mohi byste být před chemickým útokem v bezpečí. Pamatujte si, čím dále od bílé přilby, tím menší nebezpečí plynového útoku. Asadovo letectvo v této úvaze nemusíte vůbec řešit. 

Přeji vám hodně štěstí, Alláh s vámi, nezapomeňte že chcete do Německa!  Česká republika je sice hned vedle, ale tam by se vám nelíbilo - ti Čehuni považte nedělali ve vaší zemi žádnou intervenci a to dokonce ani ten jejich americký hujer Schwarzenberg ne. A tak mají ti zasmrádlí čecháčci pocit, že vám nic nedluží. Bude lepší, když je nebudete dráždit. V Německu to máte lepší. Oni se furt stydí za Druhou světovou a mají máslo na hlavě i z vaší země. Před pár lety cvičila jejich tajná služba teroristy, kteří vám teď brání v odchodu.  

Bacha na Bílé přilby a hodně štěstí. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Spíš by měli nosit černé přilby,ze znakem smrťáka.
Byla informace,že bílé přilby byly Izraelem vystěhovány ze Sýrie,ale jak je vidět,jen přemístěné do Idlibu.
Podle různých přesunů vojáku,zbraní,lodí,dokonce jaderná ponorka,tak ten útok chlórem je plánován USA další dobu.
I když známe chlór,jako dezinfekční prostředek,tak by měl vydezinfikovat Idlib od Amerických a spojeneckých vojáků,to bych ho použil také.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Throw three points is just not the whole garage everyday work, and don't neglect, Stephen curry is this team in assists and also steals, he averaged 6. 7 assists in the regular season, 14 within the league and the playoffs [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] is actually averaging 9. 3 assists for the reason that league the first! Let's imagine an image, 40 minutes per game inside Treasury, attack launched a large number of times, there are always some ball he wasn't from the outside, but the soccer ball inside, attracted a two times... What will happen then? There was a man they can tell you the response, [url=http://www.curryshoes.us.com]curry shoes[/url] he called clay - Thompson, from the older state warriors, he made in 2010 211 3-pointers, finished third inside the league, and that 211 3-pointers, 68 hails from the assists of Stephen curry.

12-13 time to contrast the storage area and ray Allen inside '05 -' 06 -- Allen into 269 3-pointers, and they are the Seattle supersonics. Which year, Allen's 269 of 653 three-point shots, picture 41. 2%, as Stephen : 272 of 600 photos in his Arsenal, of up to 45. 3%; That 12 months, Alan ball attack develop 3 ratio is less than a quarter, compared along with 38. 6% in data bank; That year, Allen's assists the phone number 3. 7, less than the Treasury for three facilitates. So the outline, the image of an alternative 3-pointers hand straight down the garage outline: he not just completed the sharpshooter qualifications, his teammates for their creation of free-throw chances into; He will also look for opportunities while doing so, through the ball development, stopped for no facilitates 3-pointer of shots. Additionally, he also can complete assists, "create" another pitcher - clay - Thompson! Not only can catch vote, will also urgent stopped, can generate more opportunities to people, this star, unique! Now i am [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] afraid, just use "striker" two words are actually unable to define Stephen curry, also need to be in with some sort of "great" rhetoric.

Tag: [url=http://www.yeezyshoes.us.com]yeezy shoes[/url]

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kam zmizel pekař?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Když už tajným službám USA nevyšla ta provokace, kdy Ukrajinci nebo Gruzínci při ukrajinské armádě sestřelili komplexem BUK letadlo MH-17, a Evropané pořád ne a ne pochodovat na Rusko, tak je nutné salámovou metodou nejdříve zjistit, že Asad už potřetí použil chlor na nevinné civilisty, zaútočit na Asada a vtáhnout Rusko do války. Pak se konečně netečné evropské obyvatelstvo rozhoupe a za velení amerických generálů bude nadšeně pochodovat na zlého Rusa, aby Madeleine Allbrightová a její kamarádi mohli těžit nerosty na Sibiři.
Pro Syřany mám jednu zprávu. Podívejte se na konflikt mezi Tutsii a Huty ve Rwandě. Tam šlo o regulérní genocidu a nikoho z evropských politiků nebo OSN nezajímala nejméně 3 měsíce. Všem bylo úplně lhostejné, kolik lidí tam zemřelo. Jsou to ti samí politici, na které Syřané spoléhají, až bílé přilby spáchají třetí teroristický útok chlorem. Jestli hledáte teroristy, mnohem nebezpečnější než Al-Kaida jsou Bílé přilby.
No a s holčičkami, které plynulou angličtinou vysvětlují světu, jaká zvěrstva se v Sýrii dějí, máme už zkušenost, když dceruška kuvajtského diplomata lhala světu, jak viděla, že iráčtí vojáci vyhazují miminka z inkubátorů. Tehdy nám ještě šéfoval humanitární bombarďák, tak naše armáda nadšeně exhibovala v Iráku. Mezitím uběhla jedna generace a ta nová dovede jen kecat na you tube. Že by pochodovala na Rusa, je hloupost. Dovezený africký kanonenfutter sice rád bojuje, ale pochybuji, že budou poslouchat rozkazy. Hodí se tak na tvorbu einsatzgruppen komand v týlu. Němci mají o jejich výcviku, organizaci a bojích spoustu materiálu s dob 2. světové války. Že se ještě stydí? Však oni přestanou, až se spravedlivě rozhořčí, kolik lidí ten zlý Asad na poslední chvíli otrávil chlorem.
Pokud tohle čtou analytici tajných služeb, mám pro ně vzkaz. Aby někdo skočil potřetí na stejný trik s chlorem a věřil, že útok spáchal Asad místo Bílých přileb, musí být obzvláště tupý a hloupý. Takové lidi najdete v Bruselu a ve Štrasburku kolem europarlamentu. Nikde jinde taková koncentrace hloupých lidí není.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na všechny ty hrátky už jim zbývá stále méně času. Zatímco před 20-ti lety si každý před Ruskem leda tak odplivl nebo ho vůbec nazajímalo, dnes po těch všech "demokratizačních" scénkách je stále více lidí, kteří se Ruska spíše zastanou. Oni se plácají vzájemně po ramenou v TOPce a u JakubaJandy, jak to Rusku natřou, ale více jich nepřibývá.

Zatím bez slepic

Souhlasím, že na hrátky zbývá málo času, ale právě tím, jak se blíží konečný termín vlády USD (někdy mezi 2020 až 2025), vzrůstá chuť nynějších vládců vyvolat konflikt, dokud jsou ještě silní. Jsou na tom jako ryba v rybníce, ze kterého uniká voda. A právě tím stupňují tlak na vyvolání války s Ruskem na bojišti Evropa. Zlikvidovali by nejen protivníka (Rusko), ale i obtížného spojence a konkurenta (Evropu). A zatím nárůst moci Číny je tou unikající vodou z rybníku.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Evropa se děsí okamžiku, kdy syrská armáda začne útok na Idlib. Teroristé se mohou zdekovat jedině do Turecka a do Evropy. V Sýrii už není místo, kam by je vyvezli. Je nutné zabránit útěku teroristů do Evropy. Pro Evropu je výhodné, když se řežou mezi sebou v Idlibu. A útoku syrské armády je nutné zabránit stůj co stůj i za cenu zplynování civilního obyvatelstva

Zatím bez slepic

JVC.
Tak to není chytré řešení,aby se řezali mezi v Idlibu,snad dvacet let,nebo jak dlouho.
Rád bych věděl,kolik těch teroristů je vůbec Syřanů,Iráckých osob.spíš jsou to naverbování žoldnéři s celého světa,,tak pěkně krásně,ať si je každý stát vezmě zpátky.
Protože,když navrhujete toto řezání,vlastně pro přítomnost Američanů,Francie,Anglie,Německa v Sýrii.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já nic nenavrhuji, jsem pro radikální řešení. To EU z toho dostává psotník. Francouzi to už přiznali, že v případě vyčistění Idlibu, by se k nám hrnuli přeživší bojovníci a z toho mají obavy. Myslím si, že s tím chemickým útokem je to tak okaté, že to má jenom oslabit chuť Asada a Rusů provést poslední ofenzivu a vyhnat zbytky teroristů ze Sýrie.

Zatím bez slepic

JVC.
V pořádku.
Ještě to vidím trochu jinak,všechno je připravené od USA,jen se čeká na útok Syrské armády.
Tak to teď pozdrží,naštvat USA a spojence.
Ještě mne u toho napadá,teroristé,Teroristé jsou nepravidelná armáda USA,už třeba z Afghánistánu,přesunuli se do Iráku,pak do Libye,pak do Sýrie,kam by se přesunuli ze Sýrie už bylo řečeno Irán.Momentálně si s nimi nevědí rady,jen proto,že nemají kam jít bojovat,také je nikdo nechce z jejich podporovatelů,když je nepostřílí Sýrie,tak je zlikvidují spojenci.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Z pohledu USA je to dobrá volba. Ale mají se tam kde uchytit?

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

To už tady všechno bylo. Teda s těma nájemnýma žoldákama. Francie ve stoleté válce, Itálie celý středověk taktéž, Po skončení 30 leté války u nás. Byly vytvořeny nájemné armády a po skončení válek byly rozpuštěny. A ti žoldáci neměli do čeho píchnout.

Zatím bez slepic

V tom roce pitomém kdy války odešly...
A hlavně k tomu konci bych se i připojil.

Zatím bez slepic

Evropa může být v klidu. Jediný problém je, jak se humanitárně zbavit teroristů. Nejlépe tak nějak definitivně. O tomto postupu spřátelení jednají. Ono rozptýlit si teroristy po Sýrii není dobrá volba.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Koukám, že je to na mně:
Zase pět slepic pro Vidláka!
Přidal bych ještě plato ekologických vajec, ale nechci Vidláka přecpávat cholesterolem.

Prý je hodný (ten vejcocholesterol), ale čert mu věř cholesterolům!

Zatím bez slepic

Holube, jste troškař. U mne má Vidlák hodně velký kurník. Jeho dnešní článek je nejen skvělou literární ukázkou tragikomedického žánru, ale bohužel i tragikomedií součsné politiky. Debilizace " elit" se zrychluje dost velkým tempem.
V úterý na jejich ČT24 doprovázely obavy z chemického útoku v Idlíbu filmové záběry na syrského muže, zarím bez bíle přilby, jak si připravuje podomácku chemickou masku - voskovaný kelímek na pití, v něm nějaká tableta, zastrčený do igelitového sáčku přetaženého přes hlavu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/clen-pussy-riot-skoncil-v-nemocnic…

Tak nám ďábelský Putinožka nejspíš novičokuje Rozverné kundičky.

Zřejmě tím chce zabránit připrchnutí Bílých přileb do Moskvy.
Teď už jenom aby vybombardoval poslední demokratickou moskevskou nemocnici a všechno bude jasné.

Jakubjandové všech zemí, spojte se!!

Zatím bez slepic

"Můj bratr Péťa byl asi otráven. Je na oddělení toxikologie ve vážném stavu," je tam mj. napsáno.
My už jsme otrávení také, ze všech těch "rozverných" v Bruselu i jinde. Ale s tím nám asi toxikologie nepomůže.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jestli něco pochopil číňan, tak asi za dobu svého vývoje to, že vyhrávat v jakýchsi mačovských siláckých půtkách beztak nakonec omrzí a tím pádem skončí i profitace z podporování a vyzbrojování všelijakých válčičů. Co je však "věčné" je nadrženost, které se v prostředí v němž stres vzůstá enormně daří + touha se sexuálně "uvolňovat", takže číňan asi vsadil na to, že války patří v podstatě do šrotu a je třeba jít v jistém oboru kupředu zase o něco rychleji, než to dojde i jiným :-).

https://www.e15.cz/galerie/byznys/technologie-a-media/167574/dalsi-sexu…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tomahawky které Američani vypoušteli a budou vypouštět na Sýrii jsou už dneska zastaralá technologie...a co s nima? Prodat se to nikomu oficálně nedá, rozebrat a zlikvidovat by to sice šlo , ale je to drahý....ale když to vystřílejí tak zabijou několik much jednou ranou. DT se zvedne oblíbenost, vojsko se procvičí, raket se zbavíme, nějakej průser se tím taky zakryje no a druhý straně tý to ve finále taky pomůže

Zatím bez slepic

In reply to by Banny (neověřeno)

Trvalý odkaz

K tym tomahawkom len tolko... ich pouzitie na PR je pekne, sklad sa vyprazdni, nie je nutna likvidacia za peniaze, vojaci si pocvicia a pod.
Lenze kazda minca ma dve strany. A tou druhou je , ze vsetky zbranove systemy su vylepsovane evolucne a nie revolucne. A rusi uz ukazali, ze pri tej predoslej akcii USA sa zopar tomahowkov zabudlo rozbit a proste po strate paliva si len tak hupsli na zem. Syrcanie ich vyzdvihli, a odoslali DHL do Moskvy :)
Tam to rozobrali ako svojho casu japonci cesku jawu a uikazali zaujimave kusky v telke. Tie najzaujimavejsie iste nie. A tak teraz rusi vedia, ako tomahawk pracuje a ako asi pracuju nove systemy zalozene na evolucnom vyvoji.
Preto rusi len sedia a monitoruju. Neplytvaju S400 ani S300. Preto urobia zopar uprav v tych systemoch PVO zo 60-tych rokov a pri druhej kampani to uz syrcania pozostrelovali sami. A rusi si na polygonoch mozu svoje najnovsie systemy pozdokonalovat sami.
Aktualne maju rusi ozaj strategicku vyhodu. A amici sa vezu a nevedia ako z kola von.

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Prvykrat, za celu dobu syrskej, ci inej vojny, ked sa USA, GB a Francuzsku nepodarilo roz...bat nejaku krajinu, ako naposledy normalne fungujucu Libyu, sa v predstihu ozval Putin, ze vie, ze co a kedy bude robit zapadna kamrila.

Ale on to VEDEL!!! i v case rozbitia Libye, co znamenalo naval "utecencov" do EU, rozbitie infrastruktury v kmenovo rozdelenej Libyii...Ale VTEDY, sudruh, CUSAL.

Preco? Tunajsi sudruhovia ho budu vediet obhajit kadecim. Ja na to odpoviem iba, ze tak ako ho nezaujimali obyvatelia Podnesterska, Abchazka, Juznehgo Osetka, Adzarska, Armenska, Azerbajdzanu...Donbasu..., kde vlastne NEMA CO ROBIT, pokial si nechce robit uzemia STABILNEJ NESTABILITY okolo Ruska, tak ho NEZAUJIMALI nikdy obyvatelia rozbitych krajin. Do Syrie a zamiesal LEN!!! kvoli tomu, ze rozvratenie Syrie by mu uz zo spodu "steklilo" podbrusok. A to "steklenie by znamenalo KONIEC Ruska.

To je prava povaha a dovod Putinovej "humanitarnej" pomoci Syrii.

Ja som ZA, aby TVRDO a IHNED uz odpovedal na Izraelske, USA, GB, Francuzske a Turecke provokacie a podporu militantnych vrahov. Ale to MOHOL a MAL urobit davno.

Zatial dribluje, napr. cvicenim Vychod. Pritom nechava Zidov lietat nad jeho spojencom Syriou a bombardovat Zidmi a USA vybrane ciele...

Skratka sprava sa tak, ako to napisal v predchadzadujom clanku majitel blogu.

Momentalne ma problem Putin doma (reforma, sankcie...), tak zasa obetuje niekoho a nieco.

Neverim, kolko. s prepacenim hlupakov sa denne najde, ktori si myslia, ze je iny, ako hociktory vladca hociktorej krajiny...

No, a zacnite, sudruhovia, miesto myslenia, nadavat, ako vzdy☺

Zatím bez slepic