Vidlák má dovolenou

Autor

Dneškem počínaje až do středy či čtvrtka nevyjdou nové články.  Mám dovolenou... potřebuju si trochu odfrknout, než začnou žně a potřebuju doma udělat práci, která si vyžádá plné nasazení celé rodiny. 

Přeji všem hezký začátek prázdnin, potkáme se zde na dvorku koncem příštího týdne. 

 

Váš Vidlák

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

doposud nepochopil, jak má fungovat správný otec rodiny, jakož i každý správný soudruh vedoucí pracovního kolektivu. Totiž rozdělit práci tak, aby na něj žádná nezbyla.
Nikdy z něj nebude pořádný menedžr.
A zabavuju mu jednu digitální slepici za neuspokojivé řešení pracovní náplně vlastní, i jeho blízkých.
Nu, milí spoluplkači, mudrcové a rozumoví patentisti, já se budu příští týden válet pod autem v Pule (bohužel služebně), takže kdo chce něco vzkázat tamějšímu Koloseu, sem s virtuální poštou. Vyřídím pozdravy římským soudruhům místodržícím, gladiátorům, šelmám lítým, jakož i ostatní havěti, která se tam kdy pohybovala. A zdarma.

Zatím bez slepic

Tak si dávejte pozor, aby se Vám do auta nenacpali lékaři, jaderní inženýři a vědci ze Sýrie, Iráku, Afgánistánu a Libye, aby zachránili německé penzisty.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nadhodím téma do diskuze, jak řešit situaci s muslimskými ekonomickými imigranty, které žádná země nechce přijmout. Mám na mysli jejich země původu. Zahodí doklady a najednou není, kam je vracet.
Zůstanou-li v Evropě, utečou z hlídaných táborů. Protože budou zoufalí a hladoví, nevěští to pro obyvatele kolem táborů nic dobrého. Kde ale vybudovat záchytné tábory? Navrhl bych 3 možnosti:

1. Libye - tu zemi jsme stejně zničili (tedy především Sarkozy s Cameronem, ale my jsme jejich věrní spojenci, tak neseme důsledky). Názor libyjské vlády nemusíme brát v potaz, stejně jsou 3 a žádná neovládá celou Libyi. Řešením by bylo obsadit kus pobřeží vojenskou silou a tam zřídit tábor.

2. Západní Sahara - země je už desetiletí neoprávněně okupována Marokem, takže vzít ji pod patronát a na jižním řídce obydleném území zřídit záchytný tábor pro imigranty. Pokud budou utíkat, domů už to budou mít kousek a do Evropy daleko.

3. Lodě - zaměstnat evropské loděnice a postavit velké lodě se slabými motory zakotvené v mezinárodních vodách blízko libyjského pobřeží. Výletní lodě pro okružní plavby Středomořím nebo Karibikem, které jsou 300 m dlouhé, mají kapacitu 2200 až 4500 osob podle typu. Tak jich postavme hodně, zakotvěme je v mezinárodních vodách na dohled od pobřeží Libye a na nich třiďme muslimské ekonomické imigranty. Po několika letech na lodi sami požádají o návrat domů a přesně řeknou, odkud jsou. Stavbou takových lodí pomůžeme ekonomice Španělska a Itálie. Lodě by mohly být zakotveny i u zemí, kam nechtějí imigranty přijímat podle původu, vždy v mezinárodních vodách. Tedy pro imigranty z Nigérie velká loď u pobřeží Nigérie. Všichni potenciální imigranti by o ní věděli, nešlo by ji ignorovat, místní noviny by o ní psali a o příbězích těch lidí na lodi. Snesli bychom ale následnou dávku kritiky sluníčkářů a vítačů, jak krutě zacházíme s nelegálními imigranty? Přitom by nešlo o tvrdší podmínky, než mají imigranti v jejich zemích!

Že je to tvrdé? Jednoduchá řešení pomoci v místech konfliktů dávno došla. K tomu je třeba říct, že existuje jedna hodně nekorektní studie, která říká, že válečné konflikty nevznikají v Africe v oblastech s nedostatkem jídla, ale v oblastech s jeho dostatkem. Ti, kdo jídlo nemají, soustředí veškerou svou energii na jeho získání. Což jde u sousedů těžko, když jsou na tom s nedostatkem jídla úplně stejně. Tak jdou dál do oblastí, kde jídlo je, a tam si je vezmou. Vládní síly díky ubohému zásobování také raději navštíví oblasti, kde je jídlo, a co bránit (zdroje jídla). Rebelové také jdou do oblasti, kde je dostatek jídla, jinde by pomřeli hlady. Jinými slovy potravinová pomoc OSN Africe pomáhá lokálním konfliktům. Jde o jídlo trvanlivé, skladovatelné a už zabalené pro přepravu - ideální pro armády vládní i opoziční, nebo černý trh. Jen zlomek se dostane k těm skutečně potřebným.

Zatím bez slepic

Kdyby česká vláda pod politickým tlakem z EU nakonec musela přijmout nějaké imigranty, zřízení záchytného táboru na takové lodi v mezinárodních vodách by české vládě pomohlo, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Imigranty bychom zaměstnali úklidem lodi a výukou, jak se mají chovat v Evropě. Současně by mohli být prověřeni z bezpečnostního hlediska. Posádku lodi by mohli tvořit pašeráci z neziskových organizací, kteří je dnes loví u libyjských břehů, a současně čeští sluníčkáři a vítači, kteří by muslimům pomohli se integrovat už na lodi.

Zatím bez slepic

Já bych výstavbu utečeneckých táborů plně svěřila Saudům.

Ti vybudovali asi 8 km východně od Mekky, v městečku Mina, luxusní stanový tábor, který slouží poutníkům do Mekky 5 dnů v roce, jinak je prázdný.

Tábor se rozkládá na ploše asi 20 km2, je v něm 100.000 stanů, které pojmou až 3.000.000 lidí. Stany jsou klimatizované, vyrobené ze skleněných vláken, pokryté teflonem, aby byly dostatečně ohnivzdorné. Tábor je rozdělen na části, které mají každá kuchyň, koupelny, prádelny, u stanů jsou odpadkové koše, o které se stará služba.

http://www.amusingplanet.com/2014/08/mina-city-of-tents.html

Nechápu, proč ti dojemní obránci lidských práv migrantů v Bruselu nevyzvou k odpovědnosti a solidaritě také tyto bohaté země blízkého a středního východu, které jsou většině imigrantů směřujících do Evropy mnohem bližší jak kulturně, tak nábožensky.

Nechápu, kde bere tu drzost jordánský princ, držitel úřadu Vysokého komisaře OSN pro lidská práva, obviňovat státy Evropy z nedostatku solidarity, když má doma za humny nevyužitý takový marnotratný luxus.

Zatím bez slepic

Maneco,
díky,
tenhle Váš příspěvek posílám do Brusele!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Naprosto vhodné téma do diskuse.
Po tom jednání v Bruselu a jeho dohodě,musíme něco podniknout,naprostý trapas od vrcholných politiků.
Když o tom uvažuji,tak je to schválení Dublin IV,vůbec se nejedná o zastavení migrantů,ale jen úplně bez omezení přijímat.
Vůbec se nejednalo o ochraně hranic,zvýšení nasazení armády,policie.
Někdo to organizuje už v těch státech,dokonce proběhla informace,aby měli na cestu,tak prodávají v Africe všechen svůj majetek.
Kdo to organizuje,kdo skupuje jejich majetek.Když víme,že to organizují a platí židé,také je v Evropě vítají.
Někde jsem zaznamenal,že si chce Izrael uzurpovat velké území,BV,kus Afriky až po Atlantický oceán,proto se snaží vystěhovat půl Afriky do Evropy,zabije tím dvě mouchy,bude mít prázdné vhodné území a zlikviduje Evropu,bílé obyvatelstvo.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,

skupování půdy Izraelem nepovažuji za příliš pravděpodobnou teorii. Noví obyvatelé se v těch územích množí příliš rychle. Za přílivem nepřizpůsobivých imigrantů vidím spíše snahu EK o oslabení a rozbití národních států a vytvoření jednotné Evropy pod nadvládou islámu. O nějaké lidské hodnoty zde nejde, spíše o snahu sjednotit Evropu za každou cenu. Skoro jakoby členové EK vůbec nebyli lidé, ale mimozemšťané. Z neznámého důvodu skoro všechny politické špičky zemí EU a papež ve Vatikánu chtějí zaplavit Evropu muslimy.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Gerde,
Vaše podezření, že členové EK jsou mimozemšťané, považuji za naprosto nelogické.

Jak znám mimozemšťany, nejsou zdaleka tak pitomí, jak se domníváme - tj. nejsou tak pitomí, mezidruhově či intercivilizačně agresivní či sebevražedně šílení jako my lidé.

Jinak by pochopitelně už dávno vyhynuli, resp. vzájemně se vyvraždili.
Dávno a dávno před dosažením technické úrovně, umožňující mezihvězdné lety.

Pokouším se jednoho mimozemšťana ukecat, aby sem něco napsal, ale pokaždé jen znechuceně mávne chapadlem. Zkusím ještě jeho antropomorfního kolegu, ale obávám se, že překlad jeho intergalaktických vulgarizmů na účet našich i evropských řídících jelit bude těžký oříšek:
S překladem sprosťáren je to jako s překladem básně či se ženou: "Když je hezká není věrná a když je věrná, není hezká". A estetické hledisko je u sprosťáren považováno napříč vesmírem za primární.
***
Ono mimochodem i překlad takového zdánlivě jednoduchého vulgarizmu bratrského srbského národa - národa to spolu s námi slovanských holubiččích povah - "dej si pojebat kilo soli" je zatížen odlišným kulturním pozadím.
V tuzemském kulturním okruhu okamžitě naskočí souvislost s pohádkou Sůl nad zlato , což může u příslušníků naší zlaté mládeže, vždy připravených k experimentování a znuděných šňupáním koksu a sjížděním sněhu z Bogoty způsobit touhu po novém sexuálním zážitku.
Záhy však zjistí, že kopulace s pytlíkem soli neposkytuje zdaleka takovou rozkoš, jakou očekávali.

Zatím bez slepic

Asfaltový holube,
co se na první pohled jeví jako šílené, může se jevit zcela logické. Neboť slovy Sherlocka Holmese: „Je to má stará zásada, že jakmile vyloučíte nemožné, všechno ostatní, co zbude, ať je to jakkoli nepravděpodobné, musí být pravda.“
I Occamova břitva hledí k nejjednoduššímu vysvětlení o mimozemšťanech jako logickému.

Čili žádný politik, který ve stranických půtkách zlikvidoval své konkurenty a oblbnul voliče natolik, aby jej masivně podporovali, nemůže být tak hloupý, aby si nedomyslel důsledky neuváženého pozvání muslimů a nárůstu jejich počtu. Možná pro média se tváří, jak vše zvládnou, ale zprávy, které denně dostávají, jim určitě ukazují pravdu, kterou ignorují zcela záměrně.
Většina politiků je bezdětných, možná ani neprovozují sex (Macron?). Skoro všichni čelní evropští politici páchají sebevraždu evropských národů a zcela vědomě a záměrně. Nemohou být natolik hloupí, aby jim důsledky nedošly. Je to záměr šíleného technokratického mozku, jaké mají jen v tajných službách (CIA, KGB, MI6, atd.) nebo psychopati. Mezi politiky je nadprůměrný výskyt psychopatů a narcistních osobností. Jestli politici bez výjimky něco milují (kromě peněz a moci), je to obdiv davů. Ten vlivem pozvaných muslimů ztrácí, a to trvale. Nemohli si nevšimnout takového propadu popularity. Přesto jednají dál ve své sebevražedné misi k úplnému zničení Evropy, likvidaci křesťanských církví a nástupu islámu. Dokonce je nástup islámu zcela v rozporu se zájmy homosexuálů a jiných protěžovaných sexuálních menšin, tak hlasitě obhajovaných lidských práv a práv žen. To vše islám smete, což musí být politikům jasné ze zpráv tajných služeb. Nelze si nevšimnout. Přesto evropští politici konají proti zájmu evropské populace. Proč? Cui bono?

1. Juncker a Merkelová s Macronem (pro jednoduchost nazývejme tu vítačskou bezdětnou smečku JMM) si chtějí vytvořit pomník trvalejší kovu. Nu, hned tak na ně nezapomeneme, ale určitě nebudeme vzpomínat v dobrém.

2. JMM jsou natolik tupí, že nepochopí ani zprávy tajných služeb. Ne, podle mnoha známek jde o bezpáteřní vychytralé hajzly. Minimálně jim zůstala schopnost číst psaný text a někdy mu i porozumět.

3. JMM jsou ruští agenti. Určitě ne, úplný rozpad Evropy nebo nadvláda islámu není v zájmu Rusů.

4. JMM jsou agenti Izraele nebo Židů. Nepravděpodobné, není v zájmu Izraele, aby v Evropě vznikla muslimská komunita vůči Izraeli nepřátelská, která se jednoho dne dostane k jaderným zbraní Francie a Velké Británie. Navíc Židé prchají nejvíce právě z Francie.

5. JMM jsou agenty USA. Teorie má nejvíce racionální jádro, protože zrovna Juncker je provařený agent NATO z operace Gladio, avšeobecně se to o něm ví. Ale jaký zájem by mělo USA, kromě likvidace eura, na úplné likvidaci Evropy a předání evropského území a technologií muslimským teroristům? Neboť ať si jordánský princ v OSN plácá, co chce, kromě jízdy na velbloudu sunnité nic převratného nevymysleli (šíité ano, ale to je jiná liga, sunnité jsou spodinou). Likvidace eura je v zájmu USA, ale určitě ne, aby se muslimové zmocnili evropských jaderných zbraní a nějaký terorista je namířil na USA s vyvoláním posledního soudu. Nepravděpodobné.

6. JMM jsou uplaceni Saúdy, aby přijímali muslimy. Tak to už tuplem ne. Saúdi možná evropské politiky uplatili, ale na řadové muslimy kašlou naprosto cíleně. Příklad. Jordánský vysoký komisař OSN pro uprchlíky má velmi blízko k Palestincům z Gazy. Přesto neříká vůbec nic Saúdům, aby přijali Palestince na své území, nebo dal Jordánsko dalo Palestincům kus svého území. Kdepak Saúdi i ten jordánský komisař OSN na uprchlíky a imigranty z vysoka kašlou.

7. JMM se chtějí stát čelnými politiky OSN. U Merkelové určitě, ale co Ti ostatní? Místo generálního tajemníka OSN je jen jedno. Takže jako motiv Merkelové ano, ta klidně Německo zničí pro své osobní ambice. ale u ostatních ne.

8. Ilumináti a celosvětová vláda? Toho by mnohem rychleji dosáhli obchodem než válkou.

9. JMM se stali tajnými muslimy a páchají džihád. Asi ne, Číňany muslimové stejně neporazí, takže sen o celosvětové islámském společenství bere za své. A to i když mají muslimové na své straně papeže Františka, který zcela cíleně likviduje základy křesťanství, aby jej nahradil islámem.

10. JMM jsou mimozemšťané a připravují nás na příchod mimozemšťanů, kteří budou chtít zachránit planetu Zemi. Probíhá výrazné a rychlé vymírání velkých savců, likvidace pralesů, otrávení oceánů. Jestli nás mimozemšťané pozorují, musí být zděšeni lidskou civilizací. Islám je asi jediné náboženství, které by mimozemšťany přijalo jako bratry, kdyby se stali muslimy. V tom islám důsledně nerozlišuje, jsou jen muslimové, lidé Knihy (křesťané a židé) a ti ostatní určení k popravě nebo otroctví. Mimozemšťané tak chtějí, aby co nejvíce lidí vyznávalo islám, aby už konečně mohli přiletět mezi nás vedeni altruistickou snahou nás učit a pozvednout z hlubin nevědomí vedeni misionářským zápalem. Něco jako dnešní sluníčkáři a vítači, ti také mají misionářský komplex. Dříve se to řešilo vysláním misionářů mezi lidojedy. Většina misionářů umřela cestou nebo brzy po krátkém pobytu. Ty zbývající lidojedi snědli. Na některých ostrovech jim říkali "dlouhé prase".

Vliv nějakého viru měnícího chování (známe u toxoplazmózy) můžeme vyloučit, protože by postihl mnohem více lidí. Zbývá tedy verze s mimozemšťany jako nejlogičtější vysvětlení. :-) :-) :-) Vyloučili jsme vše nemožné a zbylo jen nepravděpodobné.

A jestli nejsou mimozemšťané, tak nápady Merkelové, Macrona a Junckera rozhodně vypadají jako z jiné planety!

Zatím bez slepic

Gerde, podle mě jsou JMM zemšťané, ale jsou geneticky modifikovaní mimozemšťany.

Na genetickou modifikaci ukazuje skutečnost, že jsou to tvorové mimořádně odolní přirozené a přírodní logice.

Zatím bez slepic

Nikdy v dějinách nevládli Evropě tak neuvěřitelně hloupí politici, jako jsou dnes.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ne, politici nemohou být až tak hloupí, vždyť museli přechytračit své konkurenty v politických půtkách! hloupí určitě nejsou, s tím jsem se už vypořádal, ale deformovanou povahu mají zcela jistě.

Zatím bez slepic

"Deformovaná povaha" se česky řekne "svině".

Zatím bez slepic

Maneco,
politici jsou zhusta psychopati a jejich myšlenkové pochody nelze posuzovat podle myšlenkových pochodů obyčejného nepsychopatického voliče.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Gerde,
uznávám, že Váš desetibodový seznam je mnohem komplexnější než veřejné argumenty kteréhokoliv českého politika.

Ani náhodou jste však nevyloučil veškeré varianty nemožného - pouze ty MÉNĚ šílené.
A jak pravil věhlasný fyzik: Vaše teorie je šílená, ale NIKOLI DOSTATEČNĚ šílená na to , aby mohla být pravdivá. V tomto případě to platí deseti- resp. jedenáctinásobně.
Ale to bychom tu seděli nikoli jen do rána, ale několik neděl.

Hlavním nedostatkem množiny vašich úvah je předpoklad, že "neviditelná pařáta sebevraždy" (obdoba neviditelné ruky trhu) nějak preferuje muslimy. Ani náhodou! Muslimů zařvalo zatím nesrovnatelně víc než křesťanů či nás, postkřesťanů.
Muslimové jsou lokaji smrti preferováni lokálně, tedy v Evropě proto a jen proto, že jsou zde ZATÍM slabší, příliš slabí na symetrickou vzájemně vyvražďovací válku.

Zatím probíhá převážně "námi" regulovaná vzájemná vyvražďovačka muslimů , jejich rozehřívání na zápalnou teplotu a urychlený import do Evropy, doprovázený provokativně stupidními zdržovacími pindy našich Vůdců, kteří SNAD, doufám, nevěří ani desetině toho, co tvrdí.

Migrační biologické zbraně hromadného vzájemného zničení vzor Člověk jsou toho času natřeny kamuflážními nátěry konkurenčních abrahámovských náboženství (judaismus, křesťanství,islám - včetně stovek jejich odnoží), ale není problém je v budoucnosti přestříknout nátěrem jiným, méně ohořelým - pro ty, kteří nedejpánbu (či pánbozi) neplánovaně přežijí.

Pak by totiž bylo třeba uspořádat pro jiného, lepšího, Sekáče co se nezakecá - dočesnou.
***
Jak vidíte, jsem optimista a nepředpokládám, že Makrela, Makralon, dědicové Vaklafa Chavla- Ruzyňského či dokonce předáci naší IV. Říše národa euroturkoněmeckého jsou docela obyčejně - vesmírně blbí.
Pak by totiž byla situace mnohem horší, než se obávám.
Nasadil jste mi chobotnici do hlavy.

Zatím bez slepic

Asfaltový holube,

hloupí politici určitě nejsou, viz věta "Čili žádný politik, který ve stranických půtkách zlikvidoval své konkurenty a oblbnul voliče natolik, aby jej masivně podporovali, nemůže být tak hloupý, aby si nedomyslel důsledky neuváženého pozvání muslimů a nárůstu jejich počtu."
Mají deformovanou povahu a žebříčky hodnost, jsou psychopati a narcisové, ale hloupí nejsou. Jejich inteligence je zaměřena jedním směrem přežít v politickém prostředí. To je umělé a s reálným životem má velmi málo společného. V umělém politickém prostředí politici vynikají. V normálním životě jsou k ničemu a nijak nevyčnívají. Jejich jedná ní je ovšem zaměřeno na okamžitý zisk a co bude za pár let, je nezajímá. Pak se jim snadno stane, pokud se u moci udrží dostatečně dlouho, že je dostihnou hříchy jejich politického mládí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Řešení migrace? Té po vodě?

Máme tejné služby. Je pro ně problém rozřezat veškeré nafu. čluny a nasypat cukr do palivové soustavy lodí ziskovkáú? Už dělaly horší věci. Postup modifikovat dle reakce převaděčů. Občas nějakého převaděče zastřelit. Už dělaly horší věci.

Na pozemní cestě vybudovat neprostupnou hranici tam, kde je pro to vůle a poskytnout pro to maximální podporu od států, co je ta hranice chrání.

Firmy, které mají zájem zaměstnat migranty, donutit zaměstnat veškeré náklady spojené s jejich.integrací.

Zatím bez slepic

Co se týká neprostupné hranice na pozemní cestě, opět bych jejich výstavbu plně svěřila Saudům.

Saúdská Arábie vybudovala na hranici s Irákem tisícikilometrovou zeď. Zeď tvoří tři ploty chráněné ostnatým drátem. Před prvním z nich je vyhlouben příkop, který ztíží případný přístup, a prostor mezi nimi ochrání také v zemi zabudované senzory.

Pohyb kolem zdi sleduje 40 strážních věží vybavených radary a kamerami pro denní i noční vidění, sedm velitelských kontrolních stanovišť, 38 komunikačních věží a 32 posádkových středisek s přímým spojením s ministerstvem vnitra.

Připusťme s Paroubkem: "Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, kdo z vás to má?"

https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/358846-saudsk

Zatím bez slepic

Maneco,
omlouvám se, přehlédl jsem Vás.
Jste oázou zdravého rozumu.
Pro případ, že byste byla fata morgána, se dnes z bezpečnostních důvodů raději oázám obloukem vyhnu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nevím, zda přát hezkou dovolenou někomu, kdo hodlá to válení se na gauči pokazit prací :-))) To byl vtip. pane Vidláku, válení na gauči asi u Vás nepadá do úvahy /stejně jako u mně, všechno dozrává, tudíž nejpilnější dny v roce.
Co se týče migrace a nápadů, "jak ztohoven". Všichni řeší následky, ale nikdo příčinu. Ani se na ni nikdo z kompetentní neptá či se po ní nepídí. Proč migranti proudí do Evropy? Zeptejte se jich, proč chtějí k nám. Válka, konflikty (odkud tedy jste?) / nedostatek vody, potravin (odkud tedy jste?). Velmi rychle by se ukázalo. Je jasné, že není vůle migraci skutečně řešit a zastavit. Migranti jsou zbraň. Dokud nezjistíme, kdo a proč ji používá proti Evropě, jsou veškeré kecy a dohody na nic. Stejně jako recepty, jak ji "zarazit". Nikdo z odpovědných ji nechce zarazit.
Když jsem četla, jak všichni politici po setkání evropské rady jásali, jak se skvěle dohodli a jak bezva to vymysleli, naskočila mi husí kůže. Když tihle tvorové jásají, občan vždycky ostrouhá. Daleko radši bych je viděla s protaženými ksichty a rozhádané, než takto spokojené. Nic dobrého to nevěští.

Zatím bez slepic

Rejpalko,
příčiny migrace jsou zcela jasné. Ekonomičtí imigranti mají za cíl žít v bohaté zemi EU se štědrými sociálními dávkami a nechat se živit pracujícím obyvatelstvem. Všichni uprchlíci do EU si nezaslouží naši pomoc. Chudý člověk, který zachránil holý život útěkem před válkou, dojde maximálně do sousední země. Na platby pašerákům mají jen potomci zkorumpovaných zmetků nebo hlavouni organizovaného zločinu. Obou kategorií se domovské státy rády zbaví,takže není divu, že je nechtějí přijímat zpátky za žádnou cenu. Není třeba imigranty nějak zkoumat, skutečně potřebný člověk nedokáže našetřit v chudé zemi částku nezbytnou pro pašeráky, aby se vůbec mohl vydat na cestu. odtud ty značkové hadry a nejnovější mobily. Řešení? A la Alžír. Dovézt na poušť 15 km od hranice a říct, že hranice do Nigeru je 15 km směrem na jih a ukázat směr k nejbližší vodě na jihu.

Zatím bez slepic

Dobrovolné relokace, kterými se po setkání evropské rady Babiš tak chlubí, jsou sice naše malé sobecké české vítězství, ale nelegální migraci z Afriky a Asie do Evropy to nijak neřeší.

Naprostá většina zemí, ze kterých nelegální migranti přicházejí, má stále vůči EU vizovou povinnost. Turistu z Ghany budou na evropském letišti několikrát kontrolovat a rentgenovat, ale pokud přijede na gumáku od Libye bez dokladů, tak je to fajn a Frontex nebo neziskovky ho převezou v pohodlí do EU.. Vždyť je to zcela padlé na hlavu. ....

Jediným opravdovým řešením je zákaz operací neziskovkám ve Středozemním moři, zákaz taxi služby Frontexu a nasazení ozbrojené pohraniční stráže/armády EU, která důsledně otočí a vyprovodí všechny gumáky tam, odkud přijely.

Jádro problému je ale to, že velká část bruselské "elity" migraci z Afriky a Asie do Evropy zastavit nechce, chce ji jen legalizovat, normalizovat a imigranty rovnoměrně naředit na území celé Evropy. To je plán. Evropa potřebuje více Okamurů, Wildersů a Salvinů, aby odstavila dnešní bruselské devianty.

Podle mě je nárůst deviace a dekadence mezi lidmi i politiky bohužel jen důsledek toho, že v Evropě už dlouho nebyla klasická válka, ve které by lidé měli opravdové starosti a nevymýšleli by z nudy perverzní nápady.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

nic az tak strasne sa nedeje. Rozhadani su stale. Napr.:
https://www.hlavnespravy.sk/polsko-sa-pridalo-k-cesku-madarsku-neexistu…
Iba pani kancelarka si zachranuje svoj post (lepsie povedane svoj zadok). Je zaujimave aka je v tejto cinnosti vytrvala a kreativna. Keby takto pracovala v zaujme Nemecka a Europy, tak je kancelarkou do stovky.

Vidlakovi peknu dovolenu v strede svojej rodiny. Ak to funguje tak je to nieco co sa peniazmi neda zaplatit.

Zatím bez slepic

In reply to by alien (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://www.hlavnespravy.sk/portugalsky-premier-antonio-costa-potrebuje…
No nie su to idioti a nezasluzia si ich? Tu snad sa neda ani zapochybovat a ich znacne obmedzenom dusevnom rozmere.

Zatím bez slepic

No vida, chudé Portugalsko má zájem, ale imigranti tam nechtějí, sociální dávky nejsou jako v Německu nebo Švédsku. Přitom podnebí je pro imigranty z Afriky příznivější. Je to nejlepší důkaz, že se jedná o samé ekonomické imigranty a není třeba nějak zkoumat, proč se vydali na cestu. Obohatit nás mohou jen o nové formy zločinu.

Zatím bez slepic

Podle tohoto seznamu : https://www.finance.cz/503213-verejne-dluhy-eu/
Tedy : Řecko - 177 % HDP, Itálie - 134,1 % HDP, Portugalsko - 132,1 % HDP.
A zachraňovat situaci chtějí přísunem migrantů. Co k tomu dodat :
"Kde zůstal rozum ?"

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na tyto temu som uz pisal prispevok. Dnes vysiel clanok
https://www.hlavnespravy.sk/generalmajor-vo-vysluzbe-vestenicky-k-prito…
ktory tuto temu rozvija a kvalifikovane sa vyjadruje ku urcitym definovanym problemom slovenskej armady. Ale ked nahradite slovensky za cesky - tak clanok plati na 100%.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Neziskovkáři nikoho nezachraňují ! Jedná se o jednoduchý sběr černochů z člunů po domluvě s pašeráky, kteří udají na požádání polohu člunů, aby sběr byl snadnější.
Mám zachranáře za lidi, kteří za cenu vlastního rizika pomáhají z nesnází jiným. Tito neziskovkáři žádní zachranáři nejsou. Pro ně to je zajímavé a pohodlné živobytí, nic víc !

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Migrační zbraň není jedinou zbraní loutkovodičů Čtvrté říše!
Plány na získání jaderné zbraně Německem, podpora nároků lansmanschaftu, preventivní útok na Rusko, o kterém mluvila před pár dny německá ministryně obrany...

Známý publicista Petr Schnur, autor následujícího článku, trvale žije v Německu, jeho názory rozhodně nejsou názory alarmisty.
Stojí za to jeho články číst.

http://casopisargument.cz/2018/07/02/mutti-uprchliku-mutti-vyhnancu/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Názor z Neviditelného psa:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/migrace-summit-zoufale-prani-udelat-vi…
Přesně hodnotí shrnuje dění okolo migrace. To můžu podepsat.

Pokud ta nečinnost, neschopnost, sabotování akčního přístupu bude pokračovat, bude EU pro občany poměrně nebezpečný spolek.

Zatím bez slepic

a není to ani tak dlouho, osm, deset let, kdy jsem si po (zběžném!) pročtení Neviditelného psa virtuálně uplivl a šel si přečíst něco zajímavého na Britské listy. Nebyl bych se nadál, že by to někdy mohlo být přesně naopak. Ostatně soudím, že na BL ty diskuse zase brzy zruší, protože i přes cenzuru, jakož i nutnost za projevení názoru zaplatit, tam aspoň za ty největší nesmysly dostávají Č+D takovou čočku, že se někdy až divím.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A.H.Admirál a další.Co přinutilo Seehofera změnit názor,že poslechl Merkelovou.
Jako Němec,nedal příklad pro Německý národ z boje se neutíká.
Jenže i pro nás je to varováním,že ten tlak je od někoho výše,když poslouchá i Merkelová.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Aby se Seehofer nažral a Merkeková zůstala celá:
http://casopisargument.cz/2018/07/03/aby-se-seehofer-nazral-a-merkelova…
Článek Švihlíkové, který je zajímavý, i když nepokrývá reálnou možnost, že Merkelová je - spolu s většinou politiků EU - někým nebo něčím řízena.
******

Přestože se tvrdí, že lidská stupidita nemá žádné limity, nevěřím tomu. Vzhledem k tomu, že limity má i Vesmír jako takový a vzhledem k tomu, že blbost se na rozdíl od světla či informace evidentně pohybuje rychlostí nadsvětelnou, už dávno by musela expandující blbost představitelů EU přesáhnout rozměry vesmíru.

Nelze vyloučit, že vesmírná stupidita je onou substancí, kterou marně hladají fzikové pod názvem temná hmota a temná energie.

Protože se má již za prokázané, že tato entita tvoří PŘEVÁŽNOU část hmotnosti celého vesmíru, uvažuji o hypotéze, že stupidita konečnou a nejvyšší fází vývoje hmoty a energie, ve kterou se vlivem entropie inteligence postupně promění obsah celého známého vesmíru.
Z tohoto hlediska by byly orgány Evropské unie jakousi lokální dementální černou dírou, pohlcující minimálně naší Galaxii.

Se slzou v oku vzpomínám na nezapomenutelného bývalého ministra československého školství Kahudu, který kdysi publikoval svou částicovou teorií inteligence včetně objevu jejích částic - tzv. mentionů.

Bohužel opomněl, že mentiony musí mít nutně i antičástice, tedy v tomto případě dementiony.

Jsem přesvědčen, že Brusel i Štrasburg by byly natolik významným kosmickým generátorem dementionů, že jejich hladina musí být zjistitelná i našimi nedokonalými fyzikálními detekčními prostředky, jakými jsou siderické kyvadlo či vrbový proutek.
Vrby na celém evropském kontinentu musí již brzy lehnout. Stupidita evropských státníků a jí generované nadkritické dementionové pole je hrozí vyvrátit i s kořeny.

Zatím bez slepic

Nového je na tom Kotrbovi jen to, že vyřkl nahlas, co mi jiní říkáme "potichu" (a nikdo nám nenaslouchá) už pár let.
Totiž, že to skončí střelbou. Kdo bude cíl a kdo střelec, to ovšem ještě není úplně jasné.
Někde jsem četl vtipnou myšlenku, že je pravda, že EU spojuje lidi. Stále více proti Bruselu....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ČR prohrála spor s Diag Human, který byl původně o 8,9 mld. Kč, nyní 13,5 mld. Kč.

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/cesko-v-lucembursku-prohralo-spor-…

Když Diag Human neuspěl s žalobou u soudů v Rakousku, Švýcarsku, Francii a Nizozemí, tak hledali tak dlouho, až našli zemi, kde byla ČR odsouzena. Tou zemí je Lucembursko. Vřelé díky všem vládám od roku 1992. ČR bude platit zase z kapes občanů. A to v tomto případě k žádnému obchodu s krevní plazmou ani nedošlo, Diag Human jen vyčíslila ušlý zisk za poškození dobrého jména.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Kolik asi dostane Kalousek jako spropitné.
Tohle ale smrdí,úplatkářstvím,že by soud v Lucembursku nevěděl,jak to probíhalo v jiných zemích?
Já bych to znovu obnovil někde jinde.
Napadá mě jiná věc,kdo to zavinil,oddaloval,tvrdě po nich vyžadovat podíl na platbě.Jinak mám podezření,že se jich bude dělit více.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,
první zavinění spadá ještě do roku 1991 a tehdejšího ministra zdravotnictví Martian Bojara (za Občanské Fórum), který podepsal dopis (na radu náměstka Aleše Dvouletého), že firma Conneco (později Diag Human) je nedůvěryhodný obchodní partner. Ten dopis šel dánské firmě NovoNordisk. V té době se o Josefu Šťávovi psalo jako o člověku, který obchoduje s krví nakaženou HIV odebíranou násilně vězňům v NDR. Pak uzavřel smlouvu s Diag Human univěrzální ministr Jan Stráský. V roce 1997 Zuzana Roithová zkusila smlouvu napadnout a soud jí nevyhověl. Diag Human zastupuje Jan Kalvoda, Miroslav Kalousek zná Šťávu z Bechyně přes 30 let. Ten případ se politiky jen hemží, ale platit budou opět jen čeští občané. V dané chvíli 13,5 miliardy Kč, tedy každý člověk v ČR věnuje Šťávovi 1350 Kč.
Kdyby se podobný případ stal zemědělci nebo Gerdovi, soud by jim zabavil úplně všechno. Tak koná česká justice. Na běžného občana přísnost až středověká, vůči novodobé šlechtě benevolence nekonečná až lokajská. Bojar a Dvouletý žádnou odpovědnost nenesou, a nejspíš je i promlčená. Oběma vřelý dík!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Máme další kauzu, pěkně čerstvou. V Anglii se azse otrávili dva lidé, příznaky jako u Skřípalových. Putin aby se bál, zda těm lidem neumřou morčata žízní. Museli bychom být zase solidární, zavádět sankce a vypovídat diplomaty. Britské tajné služby jsou už směšné. :-)

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/anglie-hlasi-incident-dva-lide-moh…

Zatím bez slepic

Pane Gerd.
Nechci machrovat,ale něco podobného jsem čekal.
Britské tajné služby,musejí nějak z té otravy Skipalů vybruslit a to,že jim tam řádí škodná.
Mám proto tušení,že se najde obětní beránek.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já věřím, že sprostý podezřelý bude okamžitě po zatčení preventivně zastřelen na předpokládaném útěku, aby svým alibi nenarušil vyšetřování...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/anglie-hlasi-incident-dva-lide-moh…
*****
Vy tady řešíte prkotiny typu ušmudlaných třináct miliard korun nebo pár set tisíc připrchlíků, kteří se k nám chystaj.
A zatím Putin vesele tráví nevinné britské narkomany!
Putinova firma nejspíš vypěstovala návyk britských narkomanů na rekreační drogu Nový Čok z nevyužitých armádních zásob - a když začala docházet, pokusil se ji řezat levnějším a dostupnějším heroinem.

Na to doplatila dvojice rekreačních narkomanů, kteří si aplikovali drogu doporučeným způsobem - olizováním dveřní kliky, kam ji pravidelně mazali Putinovi poslíčci na základě internetových objednávek.

Lze očekávat, že Putin bude spravedlivě potrestán Mezinárodním soudem v Háku, který jej odsoudí k bezplatné dodávce padesáti tun heroinu současným i příchozím britským narkomanům !!

Být Putinem, už seju mák !!!

Zatím bez slepic

Zaregistroval jsem. Už nyní je jasné, že to udělal osobně Putin. pokud ho neobvinili dnes, tak se to stane nejpozději zítra.

Vypadá to na pokračování komédie.

Zatím bez slepic

Mohla by pomoci dostatečně rozsáhlá mikrosyntéza (nikoli výroba!) licenčního Novičoku v českých mikrosyntetizátorovnách (nikoli výrobnách !!)
Lze jen doufat, že nám proradný Putin nezruší výrob...pardon, mikrosyntézovou licenci odvetou za spravedlivé sankce, které jsme na něj uvalili, uvalujeme a budeme uvalovat za to, že je Putin, což on ve své hlouposti dosud nepochopil.

Zatím bez slepic