Reichsbürger

Autor
Štítky

Můj bratr Master v uplynulém týdnu objížděl naše příbuzenstvo v Německu a přivezl mi domů velmi zajímavý materiál, kterému dám přednost před senátními volbami. Dokonce je to tak zajímavý materiál, že jsem použil na nadpis německou klávesnici. A tak se dnes budeme chvíli zabývat současným Německem z autentických příbuzenských zdrojů. 

Předně bych začal tím, že hned po příjezdu bráchovi jeho teta povídá, že se nemusí bát o auto, protože u nich se nekrade.  Německé velkoměsto (Bavorsko), čtvrť je po německu uklizená, akurátní a nekrade se tam. Zamykat auto je zbytečné. Asi pak nepřekvapily tetiny názory ohledně migrační krize. Nic se neděje, sice tam v charitě se o někoho starají, ale na ulici pořád ještě jezdí kropící vozy a auto najdete ráno stejné jako jste ho večer zaparkovali. Přišlo milion lidí a není s tím problém ne? Je možné podpořit vítače, začíst se do pozitivních zpráv o podařené integraci a být v klidu. Proč? Protože fasádu nikdo nepomaloval, policajt uctivě zdraví všechny starousedlíky a vypadlou peněženku vám soused přinese domů. 

Jen tam při místním jarmarku stály u všech výjezdů z náměstí popelářská auta, a by tam mezi lidi nikdo nemohl vjet... Kousek nepříjemné reality, kolečko salámu v metodě, které se snese. Ale Merkelovou je možné pořád volit a AfD nesnášet. 

Mimochodem jeden ilustrující rys německé povahy - jistý rodinný příbuzný se na stará kolena zjančil, nabrknul si mladou sekretářku a začal dohánět to, co zameškal za svůj život solidního státního zaměstnance. V Německu se také všechno vykecá a brzy každý věděl, jak to otec rodiny má a proč je stále na služebních cestách. Věděli to sousedi, věděli to přátelé, věděl to starosta i farář. A věděla to samozřejmě i manželka a děti. A právě manželka s dětmi před sousedy nejvíce trvali na tom, že manžel a otec je skutečně na služební cestě. Žádná nevěra... služební cesta... se služební cestou se dá lépe žít než s vědomím průšvihu.  Shodli jsme se s bráchou, že je to ilustrující pro celé dnešní Německo. Všichni vědí, že je to průšvih, ale je lepší zavřít oči a okecat to, než čelit realitě. 

Od tety brácha zamířil k našemu milovanému strýčkovi (je to "jen" rodinný přítel), kterého jsme jako kluci milovali, protože nám zpoza železné opony vozil Lego a Milku. Strejda je vystěhovalý čech (68. rok) žijící uprostřed Bavorska ve velkoměstě, je sečtělý, klidný a rozumný. Pokec s ním byl velmi zajímavý.  Dnes už v důchodu po odpracovaném životě má dostatek času na sledování situace ve svém okolí a díky angažovanosti v německé církvi je jeho dosah věší, než by si člověk myslel. 

Jeho hodnocení situace bylo velmi věcné. V Chemnitz pokračují demonstrace, stále více lidí si myslí, že to vláda vede od desíti k pěti a vrabci si cvrlikají o změnách, které brzy nastanou. Stávající garnituře se vše vymyká z rukou a i v tom klidném a spořádaném Německu jsou tací, kteří se derou vhůru. 

"Jasně", povídá brácha, "Alternative für Deutschland, že?" 

Strejda se usmívá pod vousy... O těch operteních figurkách netřeba mluvit. Většina jejich lidí jsou jen neúspěšní politici z jiných stran na které se nedostalo. A navíc jsou silní na východě, kde je všechno trochu jinak. Jejich význam je podstatně menší než to vypadá. Správný Bavor nebo Frank se jimi v podstatě nezabývá, protože v budoucích časech nebudou hrát žádnu roli. Jsou povětšinou profláklí a těží jen z jednoho tématu. 

Pak jsou tu ale jiní.... Už jste někdy slyšeli o uskupení Reichsbürger?  Tihle hošíci jsou zatím mimo hlavní dění poněkud pod rozlišovací úrovní. Existují už dlouho a začínali na tom, že jediné správné Německo bylo to za císaře pána a všechno potom bylo špatně. Nejsou to fašisti, ani komunisti. Dalo by se jim říci roajalisté. V Německou je hodně lidí, kteří si blahem ucvrknou do kalhot, když se před nimi řekne Císař Vilém...

Tihle borci jsou rozptýlení spíše po vesnicích a maloměstech, organizaci zmákli v době, kdy nikoho nezajímali, jsou to militaristé první kategorie, nejsou primárně antisemité a chtějí Německu vrátit jeho velikost. Mají svoje vlastní občanky, svůj stát ve státě, který existuje prozatím ve shodě s tím opravdovým. Mají jednotící myšlenku starší než všechny dnešní liberalismy, odvolávají se na dobu zlatého standartu Marky, obrovského obchodního a válečného loďstva, přísného školství, výchovy k vlastenectví.... ale nálepkovat je za nácky, to tak nějak nefunguje, protože sieg Heil je nezajímá. 

V posledních letech zažívají raketový nárůst členů, pomáhají jim v ozbrojování - zcela podle zákonů a regulí, ale s podporou kvalitních dobře zaplacených právníků, školení a příprav. Býti členem těchto císařských občanů znamená mít doma arzenál, nikoliv pokoutně, ale zcela podle pravidel. Jsou jich už desetitisíce. Je jich mnohem víc než členů AfD. Jsou po celém Dojčlandu a zabírají prostor, který původně patřil komunistům a fašistům. Ti byli pro leckoho eklhaft, ale císař a jeho velké a ještě větší Německo? To se učí ve školách, z toho se nedělá národní hanba ani tryzna, z toho se žádný Němec nemusí zpovídat...

Podívejte do německé Wikipédie, mají tam svoji stránku. 

U nás jsem podle mě první, kdo o nich referuje. A předpovídám jim velkou budoucnost. Ostatně Hitler a jeho NSDAP byli také dlouho opertení komická stranička. Tak komická, že Hitlera za pokus o puč zavřeli na pár let a ne na doživotí, Prostě nikdo nevěřil že by tihle blbečci mohli jednou dělat velkou politiku s neuvěřitelnou podporou. 

Tož bych měl kandidáta na budoucí stranu s masovou podporou. Která roste za minimálního zájmu médií. Která si nevleče hříchy druhé světové války a holocaustu, není spojená ani s Putinem ani s Trumpem. Která nesdílí žádnou z dnešních již zprofanovaných vizí světa. Která je ozbrojená a brzy bude i nebezpečná. Ta nebude dělat nějaké přestřelky v ulicích. Ta to udělá zcela legálně a poněmecku. Ale tady u nás z toho radost mít nebudem. 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

No... Uvidíme... Také si myslím, že příští pán s knírkem roste v závětří a přijde hlavně díky tomu, že nikoho mírnějšího současný mainstream prostě nedovolí. Je to jako s těmi bakteriemi - vraždíme i bezvýznamné zbytečně nasazeným penicilinem a pak se divíme, že na ty zlaté už žádný penicilin nezabírá...

Zatím bez slepic

Achat Amoxicillin Au Rabais Soft <a href="https://ocialisshop.com/ ">cialis online prescription</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Musím bratra Vidláka mírně poopravit a doplnit:)

1. Ta teta neměla zas tak proimigrační postoj (je také původem z Čech, takže takový ten český skepticismus jí je také blízký). Nelze se ale zbavit dojmu, že otázka migrace je jí, stejně jako jejím spoluobčanům, poměrně vzdálena. Přes všechna multi kulti zůstávají rezidentské čtvrti klidnými natolik, že bychom možná mohli němcům závidět. Problémy možná jsou, ale ještě se nikoho osobně nedotýkají. Až se začnou dotýkat, pak teprve začne to správné tóčo.

2. Co se pak týče onoho vzdáleného (naštěstí nepřímého :) ) příbuzného, tak tam to bylo ještě horší. Manželka manželovu záletnost tajila i před svým vlastním synem, který o tom snad do dospělosti neměl ani potuchu. Zda to věděli sousedi, to nevím, ale pravděpodobně tušili. Stejně manželce stálo za to každé pondělí svého záletného manžela ubytovat, ba dokonce mu i vyprat (sic!), jenom, aby před sousedy neztratila tvář. A vskutku je v tom něco příznačného pro celé dnešní německo.

3. Strýček také vyprávěl o tom, že sleduje nějaký zdroj informací (žel nevím, zda je to web, nějaký pořad v nějaké místní telce, či ještě něco jiného), který si dává tu práci, že mapuje trestnou činnost migrantů, jak ji zveřejňují lokální deníky - inu je to prý vskutku nepěkná podívaná, na úplně jiném levelu, než jak to podávají celostátní média. To je také dobré vědět.

Zatím bez slepic

ad 2)
Pokud jste se pohyboval někde v okolí Norimberku, tak ten dotyčný pán mohl být klidně můj bývalý boss.
Jinak je to bohužel v Bavorsku (a nejen tam) běžná praxe, že pán má doma manželku a kupu dětí, se kterými chodí o víkendech do kostela a na různé místní radovánky a přes týden si dotyčný užívá s milenkou ve firemním bytě v tuzemsku či blízkém zahraničí. Z mých bývalých kolegů, během pracovního týdne dočasně deponovaných mimo domov neměl milenku pouze jeden a to byl gay.
ad 3)
Zdrojem informací vašeho strýčka by mohl být třeba i tento v mainstreamu velice "oblíbený" web s výmluvným názvem journalistenwatch, který má na svých stránkách rubriku Angelas Tagebuch (Angelin deníček), kde jsou každý den shromažďovány informace o násilnostech spáchaných imigranty z lokálních deníků:
https://www.journalistenwatch.com/category/angelas-tagebuch/
Takových specializovaných webů existuje mnoho, tady jen jeden příklad:
http://www.rapefugees.net/
Vím i dost o "Reichsbürger", ale to by bylo na samostatný článek... snad někdy jindy

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic

Tak co pisou u nas je jedno, kdo neni se slunickama, je nacek nebo komunista i kdyby byl svatej. Dulezite je jak se k nim stavi v nemecku a v nemecku nalepka ceskeho novinarskeho pepika nikoho nezajima, protoze pak zaveli z rise a ceskej pepik zacne psat spravne jak se ma, viz decko a oslava palestincu i kdyz vladni smer diplomacie stoji za izraelem...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je možné,že by si Německo poradilo v 1 mil.utečenců,ale další mil.už by byl problém.
Když to přirovnám,je to jako rakovina,když se to léčí na začátku,je naděje na úspěch,ale když se léčba zanedbá,víme jak to skončí.
Jinak řečeno,že by zase z Německa vyšel nějaký mocnář.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jen poznámka - dnešní Il Giornale přináší informaci o zprávě Mezinárodní organizace pro uprchlíky OSN, že v Libyi je asi 669000 uprchlíků připravených k odplutí - ze zemí /řazeno podle množství/ Niger, Egypt, Čad, Súdán, Nigerie, Ghana Mali - Syřanů jen asi deset tisíc. Soustředěni asi na stu místech, nejvíce kolem Tripolisu. Sice libyjská pobřežní stráž čluny vrací, ale to jen v řádu tisíců. Kam asi půjdou? Měla by si je vzít Francie a Británie, jako hlavní původci katastrofy

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Merkelové kámoši z CSU dostali včera v Bavorsku v místních volbách těžkou nakládačku. Četl jsem jeden názor proč také. V Bavorsku nebyla kolektivizace a tak je tam spousta malých statků s výměrou do 60 ha, spíš míň. Rodina hospodáře vstává ráno co ráno před šestou a dojí svých průměrných 10 kraviček, to samé večer, den co den. Sehnat na svazích seno je neskutečná dřina. Mladí na tu dřinu kašlou a utíkají do měst. A najednou tam pochoduje tisíce čmoudů, co se jenom válejí. To staré Bavory neskutečně štve. Ale bude tam asi hodně dalšího, nejvíc posílili zelení a za nimi AfD. Merkel muss weg zní tam také.

Zatím bez slepic

Pane Laco
Přesně tak.
Měl jsem známého přímo u Mnichova a takovou starost o utečence,opravdu závidí nejen sedláci ale i městské osazenstvo.
Tam se ubytovnách pro utečence,prohýbají švédské stoly jídlem asi v šesti chodech.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nechápu postoj mnohých Němců s volbou Zelených. Chápal bych pokud jim jde o přírodu jako takovou ale Zelení jsou největšími podporovateli migrace, která zrovna s Německou přírodou moc nekoresponduje, nebo snad Zelení nikdy nebyli v těch zemích odkud migranti pocházejí a jak se tam chovají k matičce Zemi?

Zatím bez slepic

Piráti jsou zase největší podporovatelé imigrace a EU. Vše, co EU řekne, je pro ně svaté. A jakou mají v ČR podporu a rostou! Je to jen TOP 09 překabátěná do jiné formy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V Německu to bublá pod pokličkou a co z které strany nakonec vypění, se neodvážím odhadnout. Může to být také něco doopravdy eklahaft. Když si člověk vybaví, jaký mají smysl pro pořádek a jak jsou schopni, když se k tomu dostanou se špínou a bordelem schopni poradit...

Jinak se to bublání pod pokličkou netýká jen Německa. V USA jim vybublal Trump a podle mého tam bublání není konec.

V Itálii tak radikální změnu od války nezažili.

U nás to také bublá, ale u nás se přizvedne poklička až bude jasné, co se navařilo.

Zatím bez slepic

No bublá voda, dokud se do ní něco nepřidá, tak z toho nevznikne nic a nakonec se i ta voda vyvaří. Je to jasný, chybí zde zoufale rozumná strana, která by nás nespokojence sjednotila Kde ale vzít a nekrást(nakonec klidně i krást, ale kde?) Každý chceme tak trochu něco jinýho, ale jsme tak jako i ostatní v zájmu své hlavní priority schopni skousnout něco navíc co nás zas až tak moc neštve. Socani to nejsou, mají těch "něco"navíc příliš mnoho. Ať jde o migraci, podporu Kyjeva, anální alpinismus ve vztahu k NATO a EU a navíc děsivá rusofóbie a příprava naší země na válku s Rusem. Proto se zdála alespoň pro mě nejvhodnější SPD. Ale ta je prokletá, Okamura narazil na mantinely, je to strana jednoho muže jak se zdá a bez většího potenciálu se rozšiřovat. Co s tím? Je na čase hodit do té bublající vody ty správný ingredience a rychle, volby do evropského parlamentu se rychle blíží.

Zatím bez slepic

Až bude v hrnci pořádný tlak, tak se směr úniku najde. Ono je to vždy tak, že si "revolta" svoje tváře a vůdce vždy najde. Alespoň to doposud vždy tak bylo.

On i ten Babiš je tváří revolty (je diskutabilní, zda tou pravou). A jak se mocní snaží zahnat Babiše a jeho nespokojené zpět pod pokličku.

Zatím bez slepic

Tak na kotel, vždy dáš kam má unikat pára, tedy u nás Okamura, Piráti apod. strany...

Zatím bez slepic

Ano, Piráti, top je ta pravá nefalšovaná meliorace přetlaku - pokračování Kalouska jiným způsobem. To se bezpečně pozná - mainstrém jim tleská.

Zatím bez slepic

Nevím pro koho jsou piráti tou párou?. Vždyť to je takový sběr naivních voličů ODS, TOP, Starostů a KDU dohromady. Voliči Pirátů jen hledají takovou lepší hospodu, ale v podstatě by se spokojili i s obyčejnou. Ne, to není únik , to je rozmazlenost a nepochopení reality a pro mladé jen taková značka, která se líbí bez pochopení symbolu. Okamura ano to byl únik, ale pára se jen bez většího efektu rozplynula a zbylo jen na malou chvíli zamlžené okno. Andrej ten únik svým způsobem naplňuje a pakliže mu došlo , že je potřeba pomáhat Sýrii , aby odtamtud nemuseli utíkat sedmnáctiletí sirotci, tak si dělá slušné plus také i u mě., alespoň do té doby, než jej nahradí někdo, kdo bude mít i nějakou reálnou šanci na úspěch ve volbách.¨
P.S. Ta volba Andreje je jen nadsázka. Tedy zatím.....

Zatím bez slepic

Jistě, to jen stará a osvědčená teze - Jedinec nevytvoří revoluční situaci, ale revoluční situace si najde svého jedince. Nevím, zda autorem je V.I.Lenin, nebo snad Bucharin? Každopádně to tak bývá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Článek nejspíše ukazuje různé strategie, jak si lidi mohou namlouvat, že budoucnost zvládnout a mají to pevně v rukách. Teta i strýček ukazují různé strategie, jak si zracionalizovat a zalhat, že všechno nakonec je/bude ok. S realitou to nemusí mít vůbec nic společného. Jen jsou to různé strategie obrany ega, vidlácky řečeno různé strategie jak si lhát sám sobě abych se nezbláznil a nezešílel z objektivního pravdivého pohledu.

Zatím bez slepic

Jak víš že je to nick? Třeba ho ex naučila česky a tak si teď krátí čas psaním do českých diskusí...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Němci neřeknou ani slovo a dál budou poslušně podporovat svou vládu, ať je jakákoliv. Když Němcům začaly první problémy s Turky, také se sázelo na vzestup neonacistů - a nedělo se skoro nic. Odhaduji, že se nic dít nebude ani v případě jiných imigrantů a Němci pomalu vaření jako žába si zvyknou na tu stále zhoršující se situaci. Jen si někdy po straně zaremcají, ale to bude všechno.
Děsivě se začnou divit, až nastane sucho v Evropě, což je podle mě nevyhnutelný jev díky nečinnosti politiků všech stran. Dosud se můžeme zachránit, jenže se nic neděje. Až politici konečně začnou sucho řešit, náprava bude obtížná a hlavně trvat desetiletí, na co by ještě dnes stačilo 5 let. Sucho považuji za ještě větší zlo než imigranty.
Ale možná jde o záměr udělat z ČR zemi natolik neatraktivní, že nebude nikoho zajímat a proud imigrantů nás mine kvůli suchu a chudobě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na Slovači jede multi-kulti obohacení na plný pecky:

https://navratdoreality.cz/vrazda-v-bratislave-3166.html#

Pachatel byl osvobozený, jasná sebeobrana. Ono je přece normální, že ženatej chlap, prý manažer v IT firmě, se potlouká nočním městem s nachystaným ostrým nožíkem a při údajné "hádce" o taxík podřízne domorodce.
Na horním odkazu, ve videu je z rozhovoru těch chlápků, co se marně snažili udržet při životě podřezaného Braňa patrné, že Ind nebyl při incidentu sám. Braňo byl podřezán, protože přispěchal pomoci Ukrajinci, který byl sebebránícím se Indem pořezán jako první. Na hlavě.
Způsob "sebeobrany", to je útok nožem na krk a hlavu vypadá stejně jako koncem loňského roku v Brně, kde vděční a tiší migranti napadli v noci Čecha a Arména. Naštěstí bezúspěšně, ánžto napadení xenofobové byli reprouši v kontaktních sportech.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/486205-inda-ktery-v-bratislave…

Zatím bez slepic