Taktika "nemůže být hůř"

Autor
Štítky

Kdysi jsem měl kontakt na jistou paní. Byla vdaná, věk kolem třicítky, doma dvě malé děti. Byla velmi činorodná, protože pocházela z uspořádané a poměrně zámožné rodiny. Její tatínek byl renesanční člověk, který nač sáhl, to se mu podařilo. Zemřel bohužel těsně po svatbě své dcery. Maminka se angažovala v neziskovém sektoru, protože rodina byla zajištěná a tak provozovala úspěšný projekt pomáhající vozíčkářům. Fajn rodinka. 

Dcera ovšem měla velký mindrák. Její manžel vůbec nedržel krok s její aktivitou. Když se brali, bylo to docela roztomilé, byla vlastně ráda, že brzdí její nezřízené gejzíry nápadů, ale jak plynul čas, už ho nebavilo být v jednom kuse někde na výletech, šplhat po horách a vůbec se jinak snažit. Jak sama říkala, byl přímo ztělěsněním té písničky.... "Ráno si přispíš o chvíli dýl, prý máš svý jistý, dobytej cíl..." Byli spolu ani ne deset let a manžel chodil do práce jako ajťák, rovněž dobře vydělával, ale když přišel domů, sedl si k počítači, cosi programoval, chvílemi něco hrál a pomalu se stahoval z veřejného dění. Takový budižkničemu a mouchysněztesimě. 

Ona to ovšem nemohla vydýchat a tak se rozhodla, že v takovém vztahu nedokáže žít a tak že bude rozvod. Byla velmi činorodá, vše zařídila, manžel vše bez problémů podepsal, rozdělila společné jmění, manžel neprotestoval, že dostal malý byteček a jí zůstal barák a neprotestoval ani proti svěření dětí do její péče s tím, že je bude vídat, kdy bude chtít. A výživné... to ona nebude potřebovat, je aktivní a zajištěná. Bývalý manžel neprotestoval.  

Tož rýchtyk. Jak vymyslela, tak se stalo. Ale očekávané štěstí se nedostavilo. Budižkničemu už sice doma neseděl, ale ukázalo se, že nebyl tak úplně k ničemu. Minimálně s ním mohla nechat děti a jít si nakoupit. Mohla ho nechat převzít poštu, mohla ho poslat pro zapomenuté věci, připravit auto, sbalit věci a podobně. Najednou na to všechno byla sama. A nejhorší na tom bylo to, že on se zdál být ve svém bytečku spokojený. Když za ním přišly děti, vzal je ven, něco jim koupil a děti se vracely nadšené k vynervované matce, která najednou nestíhala a rušila jednu aktivitu za druhou. 

Takhle to přece nemůže nechat že? A tak byl další soud, tentokrát o výživné. Přece toho mamlase nějak musí potrestat. Ale zase to nedopadlo podle plánu. Mamlas měl najednou platit na děti a když šlo o prachy, tak ho to nějak vybičovalo k výkonu a ten stejný soud zároveň řešil styk s dětmi. Tentokrát už ne jen tak vágně, ale v pevných termínech, pravidelně, svátky, víkendy. S tím ona nesouhlasila a rozpoutala se dlouhá právní bitva na jejímž konci musela kapitulovat a umožnit otci styk s dětmi podle pravidel. 

Opět... přece to takto nemůže nechat. Nejenže je na tom zase hůř než předtím, ale k tomu přichází o děti, které se těší k tátovi a ji začínají přehlížet. Další bitva u soudů... zkusila otce nařknout z obtěžování. Kupodivu tentokrát to dostal  osvícený státní zástupce, ten vzal děti hned po oznámení k psychologovi, ten se s nimi zavřel do vyšetřovací místnosti, vzal panenky, aby děti ukázaly co bylo a za pár hodin bylo jasné, že si to vymyslela. Vyvázla jen s napomenutím, ale začala k ní docházet pracovnice OSPODu. 

Jak to pokračuje dál, to nevím. 

Proč to vyprávím? Inu tato paní se stala typickým příkladem dnešní mladší generace a typickou obětí názoru, že nemůže být hůř. Na začátku měla manžela, sice ne úplně v pohodě, ale použitelného. Měla děti, měla svoje aktivity, měla čas, měla dost peněz. Přesto si nějak vsugerovala, že rozvod je lepší, protože je na tom tak špatně, že horší to už přece nemůže být. A pak už to jelo. Bylo hůř a ona si zase řekla, že horší to být nemůže a pustila se do další bitvy a zase na tom byla hůř. Když jsem ji viděl naposled, stále ještě měla před sebou dostatek možností klesnout hlouběji a stále měla pocit, že horší už to nebude. 

A takhle nějak dneska vidím celý ten náš český aktivismus proti Babišovi (a také Zemanovi a Paroubkovi a Komunistům a Okamurovi a dalším). Na začátku je poněkud výstřední pán zvolen za prezidenta. Bude tam maximálně deset let. Reálně nemá na nic vliv. Každé jeho rozhodnutí může být přehlasováno v poslanecké sněmovně. Přesto někde v Praze vznikl názor, že nemůže být hůř... a tak začali bojovat. 

Bojovali a bojovali a na konci toho boje je naprosto roztříštěná politická scéna. K moci přišel Babiš, objevil se Okamura a  naopak odešlo velké množství lidí, kteří prostě jen neviděli Zemana jako vrchního škůdce. Prostě už nevydrželi to pískání, křičení a nadávání do ruských agentů. Zbyli ti odolní. Na začátku byl Zeman a vláda ČSSD s ANO. Na konci je Zeman a vláda ANO s přívěškem ČSSD. 

Teď spouštějí další bitvu. Babiš musí podat demisi, Babiš musí z politiky. Noviny už dávají návody, jak se má správně dělat občanská neposlušnost. No přece už nemůže být hůř. Pokud se jim to podaří, seberou vládu Babišovi, aby ji dali Zemanovi... 

Podobné je to v USA. Tak moc se bojuje proti Trumpovi, protože milí aktivisti si nedovedou představit, že by mohlo být ještě hůř. A ono bude. 

Přemýšlel jsem, jak mohou vzdělaní a většinou i sečtělí lidé takhle zlikvidovat všechno, co se dlouhá léta budovalo, jen pro svůj pocit, který navíc je naprosto lichý. A jednu teorii bych měl.... Oni totiž nikdy doopravdy nezažili nic hrozného a tak nemají s čím porovnávat. 

Naše paní z příkladu výše prostě vždycky žila v uspořádané rodině, nikdy neměla nouzi o peníze, nikdy se nemusela se životem rvát, vlastně o nic nikdy nepřišla a tak došla k názoru, který byl naprosto zcestný.  Bojovala za budoucnost, která se nedostavila ani náhodou, pak začala bojovat, aby se alespoň vrátil její bývalý život a tak dále a tak dále. 

Podobné to mají dnešní demonstranti. Tam mezi nimi nejsou ti, kteří mají hlad nebo ti, kteří přišli v exekuci o všechno. Nejsou tam matky samoživitelky v existenční nouzi. Demonstrují tam lidi, kteří mají všechno. Vysokoškolský titul, dobrou flákačskou práci spočívající v nějaké formě přenášení lejster mezi kancelářemi. A protože vždycky všechno měli, mají teď pocit, že nemůže být hůř. A teď se budou učit, jak moc hůř být může. 

Zatím nejde o nic. Nikdo neposunul volby. Nikdo nezakázal žádnou politickou stranu. Zeman už znovu nemůže být zvolen a nejpozději za tři roky půjde do důchodu. Ekonomika šlape, státní rozpočet je v podstatě vyrovnaný, sem tam přebytkový. Mzdy stoupají. Jen náš premiér má vadu na kráse, že ho vyšetřují. Ještě ho neobvinili a kdo ví, jestli obviní. Pokud je toto tak zoufale špatná situace, že je třeba bojovat, dělat občanskou neposlušnost, nadávat voličům do Koblih a podobně, tak zřejmě bojovníky proti Babišovi a Zemanovi čeká dost ošklivé překvapení. 

Výzkumy veřejného mínění ukazující posilující trend hnutí ANO jsou první vlaštovka toho, jak moc může být v Praze hůř. Babiš měl zhruba třicet procent.  Ještě může hodně stoupat. A hoši demokrati dělají vše pro to, aby se to povedlo. Proč? Protože nevědí, co všechno mohou vyvolat.  Co myslíte ten pirát primátor Hřib. Vymyslí něco, nebo za pár let odejde s příšernou ostudou aby Babišovi otevřel dveře na magistrát? 

V poslanecké sněmovně je teď devět stran a horší to prý být nemůže. To budou demonstranti opravdu spokojení, až tam bude ANO s nadpoloviční většinou?   Jinam ten jejich boj nepovede. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Stran těch preferencí - ono se klidně může stát, že ten trend dospěje k volbám tak, že do sněmovny se dostane jen ANO, piráti a ODS. ANO už moc velký potenciál růstu nemá. Ne kvůli sobě samému, ale pro ten mediální hon na čarodejnice, v němž zanikají skutečné informace.

ANO by mohlo klidně získat i nadpoloviční počet křesel v té sněmovně, pokud by v ČT dostávali prostor lidé, kteří mají skutečně co říci a bylo by jich dost,

Narazil jsem na hodinové video s Bělohradským. Hledá a myslím nachází výstižná slova k čemu nejen u nás dochází. Hodina, ale z mého hlediska užitečná.
https://tv.idnes.cz/rozstrel-vaclav-belohradsky-cely-zaznam-ffs-/rozstr…

Nu a jiný vzorek, který by měl v ČT zaznívat se už týká přímo Babiše a té podstaty.
http://blog.aktualne.cz/blogy/tomas-glanc-.php?itemid=32928

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Fakt dobré odkazy, za ty se fakt musí poděkovat.

Zatím bez slepic

Kdyby proti zmenam klimatu protestovala natacenim pornograficky videi, tak by na tom i neco trhla a mohla za to postavit jeden vetrnik. Pinda

Zatím bez slepic

Skvělý text, který bych při zaměření Lea K nečekal. Naprosto logický, bez vaty, vystihující pohled kriticky uvažujícího laika. A přitom ani trochu nesklouzává do opačného extrému.

Zatím bez slepic

Ten příběh stávkující slečny myslím hezky souzní s dnešním Vidlákem. Přemýšlím, koho ona slečna míní potrestat, tím "stávkováním skrze záškoláctví." Osobně bych asi pokrčil rameny, sčítal neomluvené hodiny, klasifikoval adekvátně, oznámil neomluvené hodiny, až by je i s rodinou začala řešit sociálka... Pokud by šlo o školu střední žákyni nakonec třeba až vyloučil za nedodržování školního řádu. A nakonec bych suše (v ČR) oznámil, že právo na stávku je definováno zákonem a "dodržování klimatických úmuv" mezi takové nepatří.
To konání té slečny je typické právě tím, že bere svůj stávající sociální status jako samozřeejmost a mediální pozornost a plácání po ramenech aktivisty za to, že má "silný názor" jako doklad vlastní výjimečnosti.
Nakonec, historie nám dokazuje, že samozřejmé není nic. To máte třeba železný kříž z Velké války za hrdiný boj za Německo, jste bohatý, úspěšný, vlivný... a stejně vás nakonec pošlou komínem...

Zatím bez slepic

Také jsem si přečetl Kosu, začal jsem článkem od Lea.K a pak skončil Vlkem. No a to jsem ani nečekal, že dnešní Vlk je odpovědí na článek od Vidláka. Vlk dopadl stejně jako ta paní v dnešním příběhu. Stále si nemůže připustit to, že Koblih může přibývat. Na jeho článek, který je v zásadě dobrý a hovoří o nenažranosti Senátu reaguje již minimum lidí a ještě s výhradami a to jen proto, že se opět navezl do "starce z hradu" a Koblih. No měl by si Vlk přečíst dnešního Vidláka.

Zatím bez slepic

který silně podporuje různé formy (ne i)násilného dobírání se moci. (Mimo jiné podporuje i zhulené fašisty z Kliniky.)
Jakub Patočka byl v minulostí zvyklý na masívní dotační výživu Bohouše Sobotky a teď mu začal penězovod vysychat.
I proto začal nabádat k útoku na ČSSD, aby odstranila Hamáčkovo vedení, odešla z vlády a potopila Babiše. Viz "přikováme se řetězy k Lidovému domu" dokud ČSSD neodejde z vlády... I Žluté vesty jim dost konvenují.
Ještě je u této sorty pomatenců zajímavé, jako u většiny tzv. levičáků, že se přimkli k pravicovému bloku ryzích demokratů, k jejich hlásné troubě, zmrdovi Bakalovi (Aktuálně, Hospodářské noviny), neboť k odstranění Babiše je přeci vše dobré .

Zatím bez slepic

"I Žluté vesty jim dost konvenují."

To bych řekl, je jejich veliký omyl. Tedy pokud se soustředíme na obsah těch protestů a ne na formu (žluté vesty a bordel v ulicích - to se jim líbit může.)

Ty žluté vesty vytáhli konečně na světlo sociální otázku a jdou ostře proti takovým, jako je Patočka - viz to co jsem vložil níže.

Zatím bez slepic

http://denikreferendum.cz/clanek/28767-pravda-protestu-zlutych-vest

To je první přiblížení. Teď už jen chybí Patočkův článek na téma "Žluté vesty - náš vzor jak postupovat proti Babišovi". Takhle to referendí parta postupně (zne)užije.

Zatím bez slepic

Ano, určitě se to pokusí zneužít, ale ten typ lidí, co protestují ve Francii a je sto shodit režim, se k nim rozhodně nepřipojí, ti převážně volí Babiše, komunisty a SPD.

Slyšet na to budou ti z kliniky, kavárenští zapalovat auta nepůjdou, tak nanejvýš někomu zaplatit, aby to šel dělat.

Zatím bez slepic

Jinak - ten článek je síla - přesně o tom píše Leo K. Šermování s neotřesitelnými pravdami, manipulace, ideologie místo mozku. Pokud na tohle reaguje nějaká větší část populace, tak potěš koště.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Sametová revoluce,byla v režii posluhů USA.
Tenhle systém moci,ovládání hospodářství,financi a dalších státních složek,vede do propasti,co nejlépe ukazují USA.
Jak už bylo někdy napsáno,tento systém a špatná práce některých stran,dostali k moci Babiše a teď čumí,jak říká Soukup,jak tele na nové vrata.Podle mého názoru,Kalousek si myslel,že bude vládnout do smrti,co se nepodařilo.právě k vůli špatné práci vůči voličům.Proto najednou jdou po Babišovi,ale všechno měl připravené Kalousek,jak korunové dluhopisy,tak nastavené pravidla rozdělování všech možných dotací od státu i z EU a Babiš to jen využívá a zneužívá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

je v clanku zaujimave... odhlidnuc od analogie, kt. velmi nesedi.
Dnes su zeny vychovavane cervenou kniznicou (muzi gentlemani, starajuci sa o ne) a feministickymi casopismi, kamaratkami, ze su a dokazu byt samostatne a nema povinnost ani ulohu prat tie smradlave ponozky :D od toho neurvalca, co bol kedysi milym chlapcom.
Vysledkom je totalny rozpad zenskej ulohy ... a prave preto nas prevalcuju mloky. Zeny chcu byt furt stihle, nechcu rodit (kto by obetoval svoje najlepsie roky zavrety a nevyspaty doma?? ), nechcu sa starat o rodinu, chcu zit (rozumej uzivat si).
V 50-ke sa to zlomi, zistia, ze starnu, ze sa o nich nik nestara, stavaju sa z nich zatrpknute megery.
Toz tak.
A ak by tam vidlak nezamontoval politiku, bol by to vyzivny clanocek aj tak a vyrazne kratsi :D a diskusia by mohla byt dnes apoliticka so sondou do hlbin ceskej duse.

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zvedavec.
Vidlák to načrtl,IÚ to podpoří,že se bude muset navýšit počet soudů.

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

V padesati?

Zensky maj nejlepsi leta tak 20-25. Vrasky kolem oci jsou tak ve 25, ale nekdy maj vrasky na cele uz ve 22. Ve triceti uz jim zacal ujizdet vlak. chlapi uz jsou prebrany. Ma par let uhnat aspon troubu jako ten IT. Tak ve 32 zacne bejt otehotneni narocnejsi, v 35 uz to je problem, kdyz sezene manzela po 40, tak mela velky stesti.

Zatím bez slepic

Souhlas , ale přechod je vrchol. To už si pak ani s bábou i kdyby jsi chtěl a nevadili by ti vrásky kolem očí ani nezašukáš.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jsou ruzny gely a hormonovy pilulky.... Macronova by na to mohla delat reklamu.

Zatím bez slepic

Paradoxně čím je žena starší a méně žádaná muži, tím je náročnější a má vyšší požadavky ve výběru muže.

Po nějakých 35 má každá žena zapsanou ve tváři svou povahu. Dokonce i starší žena může být velice hezká, když je dobrotivá. Porovnejte někdy ženy ve starších filmech a dnes. Dnešní mladé ženy mají vrásky a ošklivějí velice rychle - projevuje se jejich povaha: nevázat se, přijímat hlavně výhody, žádný zájem kromě facebooku, žádný nebo minimální pohyb, atd.

Včera jsem viděl randící pár večer. Žena čučela do mobilu, který ji osvětloval jak světlušku. A hlásila partnerovi kdo jí olajkoval fotku na facebooku. Viděl jsem je ještě za hodinu a pak za další hodinu - stále stejná situace. Muž se tvářil rezignovaně, bylo vidět, že jí nekopne do zadele, protože by si jinak nezasouložil. Takových páru potkávám čím dál více.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Otázka zní: Je Izrael banánová republika?
Asi se tomu zasmějete. To se ví, že ne! Ale pokud jde o stíhání Babiše, to nás řadí na roveň banánovým republikám, že? :-)
Tak si porovnejte trestní stíhání Benjamina Netanjahua v Izraeli. Ministerský předseda s několika kauzami na krku, a on neodstoupí a neodstoupí, prohlašuje, že jde o vykonstruované kauzy a vytrvale ignoruje požadavky opozice v Knessetu, stejně vytrvale požadující jeho odstoupení, "než se to vysvětlí...". Je to sice hezký požadavek, ale kdyby odstoupil, "než se to vysvětlí", byl by příliš dlouho chaos, neboť ani tam se soudy nějak nemohou rozhoupat, aby to konečně vysvětlily.
Takže: Babiš jede podle vzoru Netanjahu a já oběma fandím!

Zatím bez slepic

Netanjahu - je ovsem take neco jako jejich estebak. Delal v nejakej tech jejich udernejch komandech (pri vycviku musej ujit ci ubehnout asi 80 km v pousti, nejspis se zatezi,takovy jejich SAS snad jeste v tvrdsim) a ucastnil se osvobozovani rukojmich nekde v Africe a nejaky teroristy sam zabil a padl mu pri tom jeho starsi bratr, co byl jeho velkym vzorem.

Jo a v USA meli zrovna vcera pohreb zase jejich vrchniho estebaka. On byl taky ten, co napraskal Nixona novinarum a kavarna nic.

Zatím bez slepic

Zapomněl jsem dodat: Ne že by oba nebyli lotři! Ukažte mi poblitika, který lotrem není! Někde (odkaz si nevzpomenu) jsem viděl statistiku, že na jednoho čestného poblitika (a právníka) připadá statisticky 19,7 bílých vran. Přitom jsem za svých 73 let ještě žádnou bílou vránu neviděl. Čestného poblitika (a právníka) pochopitelně taky ne. Věřte - nevěřte...
Jo, k tomu estébákovi v USA: prý měl poslední pocty jako nedávno McCain, což byla zrůda ještě o dva řády větší! A vzpomeňte si (není to přece tak dávno!), jak i pro toho "hrdinu" v Čechách poblitici krokodýlovitě plakali!

Zatím bez slepic

1) Kolik politiků znáte osobně, abyste mohl objektivně posoudit? A kolik z nich jen přes média, která sjou zaujatá a neobjektivní?

2) Jaká je definice čestného politika? Co je to čestnost konkrétně? Ta statistika o 19,7 vran mi přijde jako taktika z ženských reklam: "S touto řasenkou budete mít obočí o 45,86 % větší." Tedy manipulace.

Politik má v první řadě prospívat své zemi a občany a bojovat za ně. K tomu musí být strategicky schopný a nesmí být naivní hlupák a užitečný idiot.

Zatím bez slepic

Souhlas s definicí a čekám na použitelný tip. Beru i hajzla, který bude bojovat za moji zemi a prospívat jí.

Zatím bez slepic

Vzhledem k tomu, že jsem docházel do Občanského Fóra (jako expert na počítače), znám jich víc než dost. Nepočítaně. Kdybych je měl vyjmenovat, určitě na mnohé zapomenu. Jednal jsem osobně s Danielem Kroupou (vyslechl, ale konal přesný opak), nebo s ministrem Ťokem (ke kterému už jsem se ani nedostal, odkopli mě už jeho podřízení, mimochodem příšerně "yntelygentně"!)
Statistika s 19,7 bílých vran patří, pokud to nechápete, pod humor (černý). Neviděl jsem ani jednu bílou vránu a pochopitelně tím méně čestných politiků (a právníků). Postačí Vám smajlík :-) ? Pokud tvrdíte, že je to manipulace, pak tipuji, že patříte do mančaftu serveru "Demagog.cz". Nejste-li jejich zaměstnancem, přihlaste se, vezmou vás! :-)
Politik většinou prospívá sám sobě a teprve potom ostatním členům svého Bratrstva kočičí pracky. Požadavek, aby "v první řadě prospíval své zemi a občany a bojoval za ně", je opravdu, ale opravdu naivní hloupost. Q.E.D.

Zatím bez slepic

Zabudli pri pohrebe zmienit jeho otecka - Prestona Busha a to ako bohatol za WWII :D
Skoda.
Toto mi tam chybalo....

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano a povypravet o tom, jak CIA vozilo do zeme nacky.

Zatím bez slepic

Však válka 8.5.1945 neskončila, předchozí pokus nevyšel.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na to, abyste byl sectely, musite jen precist urcity pocet knizek, ovsem pochopit, co tim kdo myslel,to uz je jina.

Tu pani si predstavuju jako klasickou, sebestrednou nanu z "lepsi" rodiny - to znamena byvale komunisticke kadry, kde tatik/matka/deda/babi v 50 letech splhal po hrbetech jinych, mladou pak soupli na skolu a pak ji zaridili praci. Typicka dnesni kavarnice. Vzala si chlapa, co ji poslouchal, protoze ona musela rozhodovat a samozrejme musela mit pravdu. Kdyz nejste primo devkar, ce se neda vydirat sexem, tak to uz musi bejt, abyste odmital.

Kdyz nechtela, tak se nemusela bavit s lidma, ktery ji nesedeli, protoze meli prilis jinej nazor, tak kdyz mela s nekym jinej nazor, tak se nemusela zabejvat hledanim chyby (na jeho ci jeji strane) jen si rekla ze je blbec a prestala se s nim stykat, vystipala ho ze sveho okoli.

Takze vubec nevidela, co on dela vsechno za praci. Nebyla zvykla uznava podil, kus pravdy, prinos, zasluhy jinych.

Spousta zenskejch teprve po rozvodu zjistuje, co prace delal ten jejich. Pro ne je vymeneni zarovky jen otazkou vety, vy musite prinejmensim vybrat stafle, vytahnout novou zarovku, vysroubovat starou, dat tam novou, vsechno zas dat zpet. Prace na 10 minut. Jenze kdyz ji nemate doma, musite ji jit nekam koupit, kdyz nemate cas tam jit hned, je to hned tejden, co to musite drzet v hlave. Pak tam jet. Je to uspanej odpad, zavolani kamaradovi z prav, nanoseni drivi atd.

Zatím bez slepic

Ono je to samozřejmě mnohdy i opačně - stačí aby byla manželka týden mimo domov a pozná to na svém bytě i samostatný chlapík. Domácí práce jsou právě ty nevděčné, kterých si člověk všimne, až když nejsou udělané...

Zatím bez slepic

Pravda.

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hlavní problém žen bez chlapa je, že jejich strategická rozhodnutí v životě je jeden velký průser za druhým. Velice často vidím, že žena, která je bez muže během několika let stačí zničit svůj osud na celý život - a často i dětem. Nedělají to ani ze zlé vůle, opravdu to myslí dobře a upřímně.

Ženy dělají velice často špatná finanční rozhodnutí. Děti jim přerůstají přes hlavu a žena je není schopna usměrnit. Bez problému podepisují kde co jim co dá k podpisu. Řídí se radami kamarádek, ženských časopisů a reklam.

Asi nejhorší, a přitom velice časté je, že ženy nechápou, že jejich děti jsou v roli dětí (jakkoli staré) a ony jsou v roli matky. A to až do konce života. Často se matky snaží být kamarádky se svými dětmi - což většinou je způsobeno, že si vlastně z dítěte udělají náhradu za neexistujícího muže. Dítě je pak sobec, který zneužívá situaci pro své pohodlí. Zejména takto vychovávané dcery nevidí správný model - a chudák muž, který si je později vezme uvidí armageddon. Ona mu zničí rodinu a rozseká ji na maděru - a zlikviduje život muži i dětem. --- Divili byste, kolik žen-mamánkyň dnes je! A jsou pro manželství mnohem horší teroristé než muži-mamánci.

Ženy také nejsou zvyklé zacházet se zdroji. Jejich strategií je, že stačí na někoho zahulákat, a on nějaké peníze či jiné zdroje zajistí. A tak si velkoryse půjčují u bank či nebankovních společností. Jejich zacházení s nemovistostmi je tragické! S lehkým srdcem prodají svou kvalitní nemovitost, a pak kupují ruiny a nemovitosti s průserem, protože to je skvělý byt/dům - je tak krásně barevný!

Málokdy vidím samotnou emancipovanou ženu bez pořádných průserů, které si nadělala. Obvykle když se seznamuje, snaží se řešení průserů hodit na nového muže - a považuje to za samozřejmé a důkaz lásky, že ji z toho vyvede. Často je to ovšem tak daleko, že je to nemožné.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vložím sem - týká se protestů ve Francii:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/francie-at-jedi-kolace-a-jezdi-teslou-…
Je to o tom, o čem se tu už dlouho bavíme, o naprosté nesouměřitelnosti životů (pseudo)elit plebsu a tím pádem úplně mimochodného chápání.

Jinak - můj názor - žádná barevná revoluce. Tady klíčí něco, z čeho budou mít multikulti/zeleno/genderové těžkou hlavu.

Zatím bez slepic

Na Infovojnu.sk volává slovenský posluchač dlouhodobě žijící ve Francii a referuje o akci Žluté vesty. Zde je jeho příspěvek z 26.11. po prvním velkém protestu v Paříži. Prý odmítají všechny zástupce politických stran a odborů, aby se k nim připojili, http://www.infovojna.sk/prehravac/?id=3452

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Admirále, dík za odkaz.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Protestovat proti oligarchu Babišovi,jen proto,aby vládli ještě horší oligarchové,tak to nemusím.
Proč se neprotestuje proti zdražování elek.energie,plynu,PH,potravin a dalšímu zboží.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Protoze na takove protesty Soros neda ani korunu?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Myslím, že ve Vidlákově článku vlastně ani tak nešlo o to, jestli žena nebo muž, ale spíš o to, jak životní zkušenosti ovlivňují naše jednání a omezují schopnost předvídat rizika. Druhotně pak, to vyplývá už spíše z diskuse, jaký vliv na podobné jednání mají vnější vlivy ("Máte právo na lásku" - míněno jako na tu žhavě mileneckou i po dvaceti letech soužití, "Máte právo na lepší model", myšleno na dobře stavěnou dvacítku, když ta vaše po dvou dětech už není, co bývala), jak snadno těm vnějším vlivům uvěříme a co z toho ty vnější vlivy mohou mít.

Zatím bez slepic

Tak rozumný člověk chápe, že to Vidlák nemyslel "jenom ženy". Ale tvůj příspěvek ukazuje dněšní domu, že se musí napsat "fakt sem nemyslel jenom ženy", kdysy měli lidi rozum a jaksi se chápala, že muž píše z pohledu muže a žena z pohledu ženy a nemyslí to "pouze a jenom oni", ale obecně a jaksi bylo bráno jako fakt, že muž prostě zná pouze pohled muže a tak z jeho pohledu píše a není to genderově sexistické, protože je chlap a pohled ženy prostě nezná a je dobré vědět ten pohled muže...

Až dnešní doba deprivantů dělá pravej opak a bohužel to neskončí dobře, buď bude restart v rámci civilizace nebo bude restart v rámci nahrazení novou civilizací (viz západ a nová populace)...

Zatím bez slepic

Přiznám se, že jsem tím reagoval spíš na následná diskusní podvlákna a to nikoliv jako projev nesouhlasu či nějakého deprivačního chování a snahy o genderovou vyváženost, jako spíš o pokus o vrácení se k podstatě. Abychom se nenechali příliš unést. Protože, upřímně, kdybych měl mluvit za sebe, také bych sypal nejeden příklad těch, co "mají právo na lásku". Jenže pak jsem si vždycky vybavil i ženy naprosto normální a věcné. ("Jednou jsem si vybrala muže tak, aby byl hodný k mým dětem, nemohu si teď ztěžovat, že nemám doma Tarzana").

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I always read such kinds of articles and this was one of them thanks for sharing this informative article.
https://www.thebangaloreescorts.in/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Delhi could be your most rich objective because of the way that of our Female escort associations, and dreams and needs don't see the value in the language of right or erroneous and genuine or hoax. You set up sentiments that need a spot to get in, and that area is offered by our escorts associations.

Rome wasn't participated in a day so do our affiliation, 2015 was the marvelous year wherein we took part in this universe of joy our undertaking was started with incredibly limited measure of assets at T Nagar, Delhi, prior our associations was seen as the name of VIP Delhi goes with, and after that bit by bit and dependably passed by our standing and associations went into the effect https://www.nehawalia.com
https://www.mohinimisra.com
https://www.nehawalia.com/call-girl-in-delhi.html
https://www.delhihotservices.com
https://kajal.missneha.com
http://www.nidhi-mehta.com
https://www.tursiope.com

Zatím bez slepic

It required five years to develop a Popular name from an undertaking. Notwithstanding, it didn't stop here now we promptly express that considering our work, the energy of importance and stress to client help is prominent in this industry, and not this sensible, till 2017 we can deal with the 20 bits of escorts association in all over Delhi city, so it's in excess of a Prize for us.

Talking about Escorts in Delhi, there is a great deal of good men who takes the escort associations from a substitute point. These days, it is joined as a piece of the overabundance lifestyle. It isn't hard to grasp; it is only a body need. We invite this reality from the heart. We have dependably been lively and started up to treat our customers. Here we are attempting to break the gruffness, which is clung to the Delhi Escorts. We wish to make an as of late out of the compartment new attitude and surveys about the Escorts Delhi. https://www.nehawalia.com
https://www.mohinimisra.com
https://www.nehawalia.com/call-girl-in-delhi.html
https://www.delhihotservices.com
https://kajal.missneha.com
http://www.nidhi-mehta.com
https://www.tursiope.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

We do not think about the complications; for this reason, any customer doesn't need to go through a lengthy process, such as at other Delhi Escorts agencies one needs to, to fulfill a person of his choice. We maintain your information confidential. It's never shared with any third party; not with other Delhi Escorts except the one that you choose. Our professionally trained escort and girls are extremely strict with the bureau's one of the principles i.e. to not share customers' information with any third person. It's only between the Delhi Escorts and the client.
Click Here: https://www.sarakaur.com
Click Here: https://bitzean.com/read-blog/8105
Click Here: https://missdelhiescort.substack.com/p/manage-your-stress-life-with-del…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I am wondering to visit this amazing website.

http://www.ishikadelhiescorts.com/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz