Žluťáci

Autor

Žluté vesty vyvolávají válku v ulicích Paříže? Ničí město i majetek, štvou Francouze proti vládě a EU. Pamatujete, jak Rusové přepadli východ Ukrajiny a předstírali, že neví, kdo jsou ti zelení mužíci s ruskými zbraněmi na dovolené v Doněcku a na Krymu? Koukám, že pěkně zežloutli, hajzlové... 

Tak tuto smělou myšlenku nenapsal na svůj fejsbůk nikdo jiný než náš přední obránce demokracie a západních hodnot, principál divadla na Jezerce, člověk honosící se svou slušností, člen slavného rodu prominentního i za minulého režimu - Jan Hrušínský. Už jsem tady na svém blogu dělal reklamu různým pošukům s jejich výplody, dlouho jsem si myslel, že nikdo nepřekoná Hutku s jeho písní o Milošovi a Zubaté a ono ejhle! Máme tu nového vítěze Vidlákovyanezamýšlené ankety o  největšího veřejného škůdce západních hodnot. 

Je neuvěřitelné, jak jeden veřejně známý jediněc dokáže zbořit tolik hodin pečlivě budované a drahé propagandy. Chudák Soros. Možná proto volají po cenzuře... tady se ČT tak snaží a pak přijde takový blbec a plácne něco takového. A většina lidí to nebude umět pojmenovat, jen to nebudou schopni dál vydržet.  Inu s čím americká ambasáda zachází, s tím také schází. 

Ale Hutka nemusí být smutný. Podle Vidláka je stále druhým největším škůdcem západních zájmů u nás. Hrušínský ho sice přeskočil, ale pořád je Hutka před Jakubem Jandou.... a teď dost srandy. 

Milí přátelé. Právě sledujeme v přímém přenosu, jak se diktátoři dostávají k moci. Líhnou se ze zabedněnosti, tuposti a neschopnosti vidět realitu. Rodí se z pochybných elit, které ve snaze prospět oblíbenému protektorovi mu dělají medvědí službu. Pochybuju, že si Hrušínský vůbec uvědomil, že svým příspěvkem vlastně sjednotil Ukrajinu s Francií. 

Nemyslete si, ono to srovnání je docela dobré. Na Majdanu se také demonstrovalo za lepší zítřky, proti korupci a vůbec za lepší život. A co byl výsledek? Stát už není patronem oligarchů, to oligarchové jsou patrony státu. Na začátku byl boj proti drahotě a špatným vyhlídkám do budoucnosti. Na konci se střílelo do lidí a... bohatí si zase pořádně nakradli. A svedli to na zelené mužíčky a zabraný Krym. Za všechno může Putin, lidi uskromněte se a ve jménu Edinoukrajiny chcípněte. Je to sice spáleniště, ale i v Eritreji nebo Súdánu se vládnoucí elita má dobře. 

Co máme ve Francii? Protesty proti drahotě a za lepší vyhlídky. Ještě se sice nestřílí, ale už to k tomu nemá daleko. Macron teď sice ustoupil, ale nikdo nepochybuje o tom, že je to jen dočasný krok zpět, aby při nejbližší příležitosti udělal dva dopředu. Jo, bude vyšší minimální mzda, ale za žádných okolností se neobnoví daň z luxusu. Macron ví, kdo ho drží u moci a komu má být vděčný. Ale lidi už to vědí také. 

Nakonec rozdíl je jen v tom, že oligarchové ve Francii se lépe maskují. A nepochybuji o tom, že si díky Macronovi nakonec zase pořádně nakradou. Legálně samozřejmě. Pomocí zákonů a vyhlášek. 

Mimochodem...  jak se dá snadno rozlišit mezi sympatickými a nesympatickými protesty.... Ti sympatičtí mají tranpasrenty namalované neuměle pastelkami, demonstrují v sobotu, protože musejí v pondělí do práce a mají hesla o boji za rodinu, děti, staré lidi, vyšší příjmy a důstojnější život. Nikdo za nimi nestojí a policajti je rubou co to dá.  A prezidenta tepou za politiku, ne za to, že je to slizký panák. 

Ti druzí demonstrují ve všední den místo školy nebo mají demonstrování jako práci.  Transparenty nosí na hoblobaných tyčkách, hesla jsou z nejlepších tiskáren a mluví o hovadinách jako   52 genderů a právo šukat každý s každým, kdykoliv a kdekoliv, hlavně žádné děti a nikdy samozřejmě nebudou staří. Bojují proti plastům  a dopravě, které jim zajišťuji jejich bezpracný život a nikdo na ně nesmí šáhnout. Oligarcha samozřejmě musí být odstraněn.. ne kvůli tomu jakou dělá politiku, ale pro jeho minulost o které každý věděl už před volbami. 

Ale Janu Hrušínskému děkuji.  Kdykoliv řekne nějaké další moudro - jako že by se  mělo z veřejných peněz zamáznout sekeru v jeho divadle, tak si vzpomenu na jeho fejsbůkový profil. 

A až se jednou moje vnoučata (ano vnoučata - budu jich mít alespoň patnáct) budou ptát, kde se mohl vzít ten nový Vůdce, tak Hrušínský poslouží jako skvělý příklad. Vůdci nám nevznikají z nějakého ďábelství, ale úplně normálně tím, že sytý hladovému nevěří a za všechno může Putin. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

No spíše, by byla sranda kdyby tam sejmuli Šojdrovou, která chce sirotky s Teličkou co chce migranty, co by kavárna musela snést keců od odpůrců, že už "inženýři" začali ligvidovat je samotné :D
Nebo Hrušíského na dovolené, no u něho by pozůstali řekli, že to byl někdo koho najmuli/zaměstnávali rusové a bylo to na rozkaz Putina, a to přímí rozkaz :D

Zatím bez slepic

Podle Teličky jsem primitiv, ale líbil se mi názor v diskuzi na Novinkách, že za každého občana, který zemře v podobné situaci jako včera v Š., by se mělo škrtnout jedno křeslo europoslance z dané země.
Jinak údaj z dopisu u Vlka, že v 2015 se ve Francii narodilo jen 38,8% extra evropských dětí, rýsuje nepěkný obraz budoucí Evropy.

Zatím bez slepic

Miesto toho, aby sa zomkli (semkli) sa zamkli. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Majka.
Nenápadný nátlak na poslance EU.
.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mám pocit, že o ruštině v řadách žlutých vest se zmínil i soudruh Fendrych.
Otázka: Kdy bude i on konečně zařazen do galerie slavných velikánů, kteří ukazují na ruské nebezpečí a na jaké postavení v žebříčku má šanci?

Že bych třeba udělal podpisovou akci za jeho zařazení, nebo tak něco. Takového znamenitého soudruha je potřeba vyzvednout a poukázat na jeho kvality a zkušenosti v bitvě se slovanským morem, že ano.
Pozn. - na hoblovanou tyčku a tranparent z tiskárny mám našetříno, kvůli takovému znamenitému soudruhovi klidně své prasátko rozbiji.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Všichni opět nadávají kvůli mým debilním kecům o krizi, že jsem tzv. poplašňák.
Zde odkaz.
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/ceka-nas-recese-prodej-aut-v-…

Už i soudruzi na ACZ zcela nečekaně zjistili, že se děje cosi špatného. Takže místním dámám mohu doporučit, ať se kvůli obědům zadáčo nenervují. Než to projde žvanírnami - pardon - parlamentem a senátem, už na to nebude, páč Velký Anďoch nám začne znova přistřihávat křidélka a přizvedávat jesle (jesle jsou takové to tajemné oné v chlívě).

Zatím bez slepic

Teď na ČT - útočníkovi je 29 let a byl 20x trestaný za krádeže. Včera ráno byla prováděna razie v několika bytech kvůli nějakému loupežnému přepadení, i v bytě útočníka. Francie vyhlásila nejvyšší stupeň pohotovosti, bezpečnostní opatření se budou zřejmě týkat i vánočních trhů v Pařízi a není zatím vůbec jasné, jak to bude se sobotní demonstrací ŽV.
Hrušínský musel vidět a slyšet nespočet divadelních a literárních děl, přesto v něm nezůstala myšlenka, že má žít tak, aby chránil čest a dobré jméno své, předků i potomků. Smutné...

Zatím bez slepic

černý jak viks.
To je asi tak, jako já jsem eskymák - pardon politicky korektně inuita.
Ne anuita, to je něco jiného.A taky ne eskymák, páč to je sprosté slovo.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Inuit%C3%A9

Pozn. Furt čekám, kdy bude sprostým i slovo běloch, a furt nic...

Zatím bez slepic

Bacha na to, tomu, kdo se neumí správně vyjádřovat, hrozí kriminál. Jako v případě poslance Roznera z SPD, kdy mu za neobratný popis Letů jako ´neexistujícího koncentráků" hrozí až 3 roky. A včerejší střelec (29 let) už 20x trestaný za krádeže! To jsou paradoxy.

Zatím bez slepic

kdy to stíhal odsedět. Anebo to byl trest, že mu soudruzi na sociálce řekli - ještě jednou a bude to podruhé?

Zatím bez slepic

To mi právě také vrtá hlavou, jaké měl tresty. Teď živý vstup ze Š. na ČT24. Redaktor nám říká, že útočník není doma. Fakt už nevím, jestli jsem hloupá já nebo oni nebo si oni myslí, že já?! Před desátou začali dávat živě projev Terezy M. bez překladu, asi po jejích třech větách to utnuli, redaktorka ve studiu to převyprávěla a asi za hoďku to pustili znovu. Asi je 7 miliard opravdu málo na to, aby něla ČT po ruce překladatele z angličtiny?
Jakákoliv možná změna k lepšímu (ten, kdo tomu věří) sby měla začít od ČT.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Můj názor,bylo to zorganizované a to přenesení do Bruselu tomu napovídá ještě víc.
Uzavřený parlament,jak papežská enkláva,dokud se nezvolí papež,jsou uzavřeni.
Ono,přispívat na migranti něco stojí a o tom se nemluví,že to musí daňoví poplatník zaplatit o to více,když Micron snížil daně těm,kteří ho dosadili na prezidenta.S tou ruštinou není problém,stačí si najmout dva Rusi a novináře,kteří to nahraje.
Hrušinský neměl problémy za Hermana,někdo utáhl kohoutek dotací a Hrušinský je na palici,že by se musel živit lopatou a podobných je více.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

jenom upozorňuji, dnes Vlk o žlutých vestách, taky zajímavý pohled.
Jinak jsme všichni rádi, že naši europoslanci zachráněni, co bychom si bez nich počali a také - za tím má prsty Vladimir Vladimirovič a pak bychom museli vyhlásit možná válečný stav, možná by stačily české sankce - hrdinně vyhlášené pinocchiem Petříčkem, podobně jako Litva. Cherif C., původem nordafricano

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ad: autor

Vy naozaj verite, ze na Ukrajine a na Kryme neboli "zeleni" muzickovia, teda ruski vojaci na "dovolenke" a specialne jednotky jednajuce na priamy prikaz Putina na Kryme? I ked to sam Putin po vyse roku potvrdil, ze to tak bolo? Tada, Vasu vieru Vam musi zavidiet i Pjakin☺.

Zatím bez slepic

In reply to by JAHA (neověřeno)

Trvalý odkaz

A kde to autor napsal? Jenom to zesmesnoval, jako zdůvodnění které se dává, proč něco nastalo. Jinak řečeno, to co je na ukrajině je protože tam někdo poslal zelené, ale ani omylem to není protože tam předtím poslali profíky na revcoluce z druhé strany. On zesmesnuje příčinu-následek, kdežto ty se na to díváš optikou "příčina=zelení mužíčkové/putin"...
Za mě mu podsouváš něco co není pravda, protože špatně čteš obsah, tedy sarkastické, ironické vtípky, které potřebují číst mezti řídky ne doslova ;)

Co spíše jako myslím co jsem jednou slyšel jakýsi youtube video od Pjatkyna dělat co tam doporučopval "číst mezi řádky", proč se něco děje, ne doslova ;)

Zatím bez slepic

1. Ja som si s Vami nepotykal
2. Autor na tom postavil sujet, co by nebolo nic mimo.
3. Zosmiesnuje Hrusinskeho, ktory v prvej cast pravdu ma, v druhej casti mozno ano, mozno nie, mozne vsetko vidi velmi zaujato, to tazko posudit.

Tych "zlutackov" zase az tak vela nebolo a na Donbase "revolucia" vznikala podla podobneho scenara. Nahnat zranitelnych (vtedy zeny) pred statne (aj policajne) budovy a potom - zrazu-kde sa vzali, tu sa vzali muzickovia a odzbrojili "zirajucu" policiu, obsadili mestske rady...Zacali v Slavjansku, pokracovali Krematorskom...Ked po case z obidvoch "republik" zostali dve halusky, zrazu za mesiac povstali - kde sa vzali, tu sa vzali, ako pokropeni zivou vodou bojovnici, i so zbranami a urobili dvojtyzdnovu akciu, perfektne vojensky organizovanu a naplanovanu po vsetkych strankach- a cuduj sa svet - z dvoch halusiek, ktore v auguste boli na zjedenie, je dnes celistve uzemie stabilnej nestability na hranici Ruska...

Zatím bez slepic

In reply to by JAHA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Len dovetok k vyroku Hrusinskeho. Co tak, pozriet sa na to, ze tiez urobil nejaku umelecku parabolu a nepozerat sa na jeho vyrok ako na vyslovenu boziu pravdu? Potom by ale nebolo na co stekat, ci?

Zatím bez slepic

In reply to by JAHA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Obecně je možné konstatovat, že každý děj má svůj zaćátek, průběh, konec. Každá akce vyvolá protiakci. Konkrétně se tedy mohu domnívat na základě předcházejících výroků J. Hrušínského, kam svou myšlenkou mířil a myslet si o něm, že je přinejmenším hňup.

Zatím bez slepic

In reply to by JAHA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Toho nýmanda(kterýho by taťka řezal. kdyby se dožil), respektive jeho výroky už sleduju dlouho. Kdo se ho zastává, má asi tolik mozku jako on, nebo je užitečným trollelfem demagobloku. A nebo má IQ jako dnešní teplota venku.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hnutí Žlutých vest propuklo ve Francii prý v souvislosti se zvýšením cen energií.

Zde je 25 bodů Manifestu žlutých vest“ s komentářem R. Valenčíka a celkem s jeho komentářem mohu souhlasit:

http://radimvalencik.pise.cz/6460-k-pozadavkum-zlutych-vest-2-cast.html

Co mi tedy přijde divné, že spontánní nikým prý neorganizované „hnutí žlutých vest“ vydalo 25 ti bodový manifest, a zejména v něm pak ale není ANI PÍSMENKO právě o nezvýšení cen energií.
Nevím, kdo ten manifest vydal, prý předáci vest, zda je to pravda, kdo to vymyslel, a zda jeho znění schválil každý jeden Francouz ve žluté vestě, ale nějak se ošívám!!!!!

Něčím mi to podvědomě připomíná naší „SAMETOVKU“ ……

Ne, že by se s některými body nedalo i částečně souhlasit, ale i v těch 25 bodech si protiřečí, a kdo ví, jaké zájmy za těmi body už stojí.
Třeba toto a nejen to může být v souvislosti s šílením progresivistů okolo migrace a paktů tlačných pod taktovkou OSN vysloveně podivným:
„25. Úzkostlivě respektovat mezinárodní právo a dohody, které jsme podepsali“
Spíše bych očekávala požadavek na revizi veškerých mezinárodních dohod, než ÚZKOSTLIVOST respektování k již podepsaným……
Prostě se obávám, že oprávněný spontánní protest občanů začnou kormidlovat podivné síly v pozadí, a dopadne to ............jako vždy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už si to přesně nepamatuji, ale někdy v minulém týdnu jsem zaznamenal, že spolu s žlutými vestami byla vidět i vlajka Pravého sektoru z Ukrajiny a na tomto zjištění jsem dodal , že jestli tam jsou tito, tak bohužel nečeká Frantíky nic dobrého, myslel jsem možné násilí v ulicích. Nejspíše to video ten tajtrdlík Hrušínský buď neviděl, nebo úmyslně přehlédl. Zato si všiml postavy držící vlajku Doňecké republiky spolu s fotografií , kde vlajkonoš je zvěčněn jako nějaká postava z vedení této republiky. Takže zástupci Majdanu jsou ignorováni a zástupci Dońeckých jsou využiti. Jenže násilí tam v některých případech je vidět, takže Pravý sektor se činní, ale projevy separatismu jsem dosud nezaznamenal.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

BIS @biscz :
"Po tragické události ve Štrasburgu jsme v kontaktu se zahraničními partnery. V tuto chvíli informace naznačují, že nešlo o teroristický útok, ale jednalo se zřejmě o kriminální čin již dříve trestaného recidivisty."

Pařížský prokurátor Rémi Heitz označil útok ve Štrasburku za terorismus.

Svědci útoku prý slyšeli útočníka křičet "Alláhu akbar" (arabsky Bůh je veliký).

Heitz potvrdil, že po pachateli se stále pátrá, přičemž jej označil jako Chérif C. "Je policejním složkám dobře známý, především pro krádeže a násilné činy," dodal.
12:47
************************
Je nejvyšší čas rozšířit migrační pakt i o cílenou migraci teroristů v druhé a třeté generaci a jejich selektivní dovoz ze zemí, kde jich mají příliš mnoho, do zemí jako je ČR, která jich má neúměrně málo!

Je sice pravda, že vzhledem k nadprůměrné natalitě a pokračující islámské radikalizaci i čerstvě připrchlí teroristé na příděl během dvaceti až čtyřiceti let rozmnoží své řady o jeden až dva řády.
Jenže nemůžeme tak dlouho čekat!
Chceme-li co nejrychleji dohnat nejvyspělejší státy
Unie alespoň v něčem, MUSÍME co nejrychleji dohnat procento teroristů jejich přesunem z Francie, Německa a dalších vyspělých zemí!

Nelze spoléhat na náhodu - mezi teroristy by se mohlo vyskytnout i nemalé procento dobře integrovaných a vzdělaných jedinců, o které by byly vyspělé státy ochuzeny a my - nesolidárně váhající - neprávem obohaceni!

Je třeba co nejrychleji uzákonit, že trvalou doživotní bezplatnou péči u nás dostane jen prokazatelný, minimálně desetkrát trestaný recidivista!
Nebo registrovaný bývalý bojovník Islámského státu.

K tomu nám dopomáhejž Bůh a BIS!
********

Podle informací agentury Reuters byl v minulosti Cherif stíhán nejen v Německu a Francii, ale také ve Švýcarsku.

Odsouzen byl v minulosti celkem 27krát.
****
Být na atentátníkově místě, zavolám Makralonovi a nabídnu, že jako spolupracující svědek přiznám, že mě poslal Putin.
Mně, Hrušínskému a Fendrychovi je to už dávno jasné a zdravému jádru Kydů také, takže není co řešit!
****
Pokud Vidlák přejde z teutonských vepříků na chov a porážku halal skopového, mohl by být v balíku a Kydy by mohly být vyškrtnuty ze seznamu prokremelských blogů!
(A např.rouhač Targus by možná posmrtně dostal mimořádný příděl recyklovaných hurdisek.)

Zatím bez slepic

Obyčejný Francouz, jakých jsou ve Francii miliony- a dá-li Brusel a minimakrela, , u nás budou brzy statisíce:
https://www.telegraph.co.uk/news/2018/12/12/strasbourg-shooting-christm…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vy vsetci, a to nepisem ako vytku, ale ako MOJE! konstatovanie a videnie, mate a mali ste JEDEN! zasadny problem.

Vy - prevazne Cesi (na Moravakov asi z vysoka..., lebo Moravaci nemaju s Cechmi NIC!!! spolocne, na 90% su to entita so Slovakmi), snazite sa robit vsetko pre to, aby Moravaci (kde, samozrejme pocitam vsetky vetvy, vratane Valachov) sa nejakym sposobom (cez cestinu, ktoru na Morave NIKTO a NIKDY nepouzival!!!) stotoznili s Cechmi. Inac, robite verejne i skryte ASIMILACIU, co sa vam dari!!!. Dnes uz Moravaci bojuju za cestinu a PROTI vyucovaniu regionalnych jazykov. A vacsina "Moravakov" tlieska!!!

Preco to vobec pisem?

Lebo take "mudrosti", ake napisal MORAVAK!!! vidlak su jasnym ukazovatelom, ako sa dal zgajslachovat "Cechmi". Ak by pouziv vlasny, sedliacky, moravsky (slovensky) rozum, tak by napisal nieco ine a uvazoval by inac.

Bojovat za cesku korunu proti euro??? To sa este snad dnes najne nejaky hlupak, s prepacenim, ktory si mysli, ze ceska koruna je na urovni norskej, svedskej a danskej, ktore si svojho casu akoze dovolili neprijat euro? Ale, vsetci, vratane Svajciarska, platia osobitne a celkom slusne poplatky za to, ze maju svoju menu. Tio ste naozaj taki blazni, ze si myslite, ze sa niekto v Europe bavit s nejakou ceskou korunou:-)))). Madari prdnu na dosku, Rumuni...Jedina krajina, ktora by teoreticky mohla kibicovat za svoju menu je Polsko. Ma na to silu poctu ludi-. Ale nema na to - ekonomicky. A vy, svejkovia, sa idete porovnavat s tymito krajinami??

To nechcem urazat, ale vyzvat vas, aby ste si spocitali, kolko je 2x2. Nakoniec, uz par rokov vam v urcitych obôlastiach vladnu povodom Slovaci, co je pre vas len dobre. Preto odporucam, ako doteraz, studovat slovenske zakony a cim skor (nie s opozdenim 5-10 rokov) ich prijimat do svojej, ceskej legislativy.

No ale, ked je sloboda, tak aspon dnes, po rokoch poroby by som predpokladal. ze Moravaci, ktori maju starocnu samostanost od Cechov (pokial o tom nevedia, tak samostatne ZEMSKE usporiadanie s VLASTNYMI kniezatmi a vlastnym SNEMOM!!!...) sa budu rozhodovat samostatne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Buď jste si dal o pár boroviček víc než býváte zvyklý, nebo si léčíte nějaký mindrák. Tvrdím jako přesvědčený Čechoslovák.
Pobavím vás jedním vtipem, můžete si ho převést na vztah Česko/Slovensko.
Sejdou se Brňák a Pražák. A hned to začne:
"Víš co se o vás, Pražácích, říká u nás v Brně?"
"Ani ne....."
"Že jste sebestřední narcisové, kteří neznají nic jiného, než ta svoje Hradčana a myslí si, že jejich pražský hovno nesmrdí. Že jste pupek světa."
"Hm...…"
"A co se o nás, Brňácích, říká u vás v Praze?"
"Nic...…"

Zatím bez slepic

:D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak jsem si dnes u Vlka přečetl co je to BoBo –a hned mě napadlo jestli principál Hrušínský nebude ze stejné sorty. Všechno ví, všechno zná a narodil se tentokráte v divadle, jestli on nebude do přízně s broukem Pytlíkem.
Teď jen čekám kdy na mě vyskočí z „13 komnaty“, protože jestli ne, tak bez traumatu o kterém musí vědět celý národ to nemůže být žádná celebrita.
A JAHA zapomněl na Slezko a já nevím kde se zařadit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Soudruzi Polčák, Pospíšil, Poche, Telička a další ojroposlanci to dnes večer konečně v Evropském parlamentu proti Babišovi rozjeli. Zde je reportáž on-line, jak z fotbalu:
https://www.novinky.cz/domaci/491882-jednani-europarlamentu-o-babisovi-…

No snad vás při čtení nenapadne něco o praní prádla doma, nebo dokonce o žalobníčcích, či chaňbůh o práskačích. Ale když je jim LexBabiš málo, tak proč nepřitvrdit, že ...

Zatím bez slepic

Když si v tom odkazu na Novinkách pustíte video s plamenným anti projevem soudruhaTeličky (který se do Ojro dostal po hřbetu Ano), viz "... chtěl bych požádat o co nejvyšší dopad na Českou republiku ...", zjistíte, že v plénu sedí celkem nějakých 12 poslanců. Když si spočítáte, kolik jich stran Andreje diskutovalo, vzniká podezření, že v tom nechutném divadle hráli jen a jen vybraní čeští oroposlanci a zároveň byli jedinými diváky.

Zatím bez slepic