Rejpalčin deník - prosinec (a leden 2018)

Autor

Chci poděkovat Rejpalce za její příspěvky a jsem rád, že bude pokračovat i rokem 2018. Bude zajímavé si připomenout události jen rok staré a zjišťovat, jak moc se svět zase pohnul.  Rejpalko díky a teď už je to Vaše: 

Prosinec 2016

12.12.2016 – Po nějakých dvou týdnech po Slavíkovi neštěkne pes. Slavíkovská bouře ve sklenici vody byla překryta zuřivým mícháním lžičkou ve stylu EET. Národ je rozdělen na dvě vrstvy – zastánců a protivníků, Losnů a Mažňáků. Měli bychom povinně vyfasovat žluté špendlíky, ať víme hned na první dobrou, kdo je kdo. Mirek Dušín a jeho parta slušňáků nikde v dohledu. * Taky se nám sypou na hlavinky nařízení o kontrolách domácích kotlů a komínů, a kuřácký (nebo protikuřácký?) zákon, tedy asi není daleko doba, kdy se budou Stínadla bouřit. * Evropsky hodnotný pornoherec přicmrndává na odbor záhad a brečí, že mu Bašta a Schneider boří jeho pracně budované protiruské bábovičky. Putin na východě, Trump na západě a uprostřed jen Janda se svými EH brání poslední baštu (s malým b) demokracie. * V Rakousku pro velký úspěch se konaly opakovací prezidentské volby, Hoffer napodruhé neuspěl a vítězství opět bere van der Belen.  Alternativa brečí, štěkny jásají a společně s kdejakým eurohujerem kvákají o tom, jak to ta správná demoška všem v Rakousku natřela. * V Itálii referendum o změně italské ústavy, které v kontextu Evropy je daleko větší průšvih. Štěkny taktně mlčí, aby se ovce nepolekaly. Balkánská migrantská cesta stagnuje, zato ta středomořská je na vzestupu, takže Italové by mohli být vzpurní hřebečkové, co nadělaj unijním hlavounům spoustu vrásek.

14.12.2016 – v USA skončilo přepočítávání hlasů ve dvou, resp. třech státech. Zelené neúspěšné kandidátce Jill Steinové se nezdál počet hlasů pro DJT, takže se přepočítávaly „ručně“ ve dvou státech, kde to bylo „na hraně“ a v Pensylvánii, kde nakonec ruční sečtení dalo DJT asi o stovku víc hlasů než při elektronickém sčítání, ve dvou dalších státech pak bylo potvrzeno vítězství DJT. Senzace se nakonec nekonala, DJT furt bere vítězství. Špatná zpráva pro zaryté sluníčkáře – o čemž svědčí též fakt, že naše štěkny zalezly a mlčí. Na idnesu se snažili překrýt „mimořádně důležitou zprávou“, že jakýsi britský poslanec vyplácnul, že i v Brexitu má prsty Kreml, a proto to divné referendum dopadlo tak blbě. * Pražské kavárně hejbe žlučí kauza hradního protokoláře „Forejt“. Tenhle hradní ouřada si prásknul nějaké to povzbuzovadlo, poté se natáčel při masturbaci, pak se nepohodl s dealery, kteří to video pustili do oběhu. Pokud se dá věřit všemu, tak s videem obcházeli redakce bulváru, kde s tím kupodivu moc neuspěli, až zakotvili u hlídacího psa, který „kauzu“ spustil. Z Hradu mlží o zdravotních důvodech páně Forejta a jeho přání dělat velvyslance ve Vatikánu. No nevím, jestli má tu správnou kvalifikaci. * Už asi dva dny nás štěkny krmí děsivými zprávami o hrůzách, které páchají syrští vojclové v Aleppu. Nějak postrádám logiku v tom, že vládní armáda nejdříve civilům umožnila odchod z rezidentských čtvrtí, aby v závěru hrůzně vraždili ten zbytek, co tam zůstal. Ale nevadí, opisovači zpráv mají jasno. Nám ostatním snad situaci trochu osvětlí Tereza S., která k Aleppu vyrazila osobně.

20.12.2016 – včera v Turecku zavraždili ruského velvyslance Karlova. Střílel bývalý turecký policajt, ovšem Rusové hledají hlavu, která vedla jeho ruku.  Může to mít souvislost se Sýrií, i když vraždu Karlova Turci hodili na hrb v Americe sedícímu Gullenovi. Čert ví, koho Syřani v tom Aleppu dostali -  špitá se asi o stovce „poradců“, co byli součástí ISIS, majících americký, francouzský, britský a izraelský původ.  Zřejmě proto Západ tolik kňučí a obviňuje Syřany z páchání zvěrstev…  * V Německu nějaký cvok v ukradeném polském kamionu najel do davu  na berlínských vánočních trzích s výsledkem 12ti mrtvých a asi padesátkou zraněných. Současně vyplulo na povrch, že tajné služby už asi měsíc varují o možném „vánočním“ teroristickém útoku ve Francii nebo Německu. * v Polsku probíhají celý víkend protivládní demonstrace, protože polská vláda zatrhla přístup kamerám do Sejmu. Kauzu moc nesleduji, ale vypadá to na nějaký pokus o „polský Majdan“. * Sbor volitelů v USA zvolil DJT 45.prezidentem. Vzhledem k tomu, co předváděla ta smečka amerických sluníčkářů před volbami, lze asi čekat, že se zcela v duchu demokracie s volbou DJT nesmíří a budou do něj kopat i nadále. Snad to neskončí nějakou občanskou válkou. * Putin svolal radu bezpečnosti státu, současně Rusové vyhlásili vraždu Karlova za teroristický čin a protestují v RB OSN. Hrají v nejvyšších patrech politiky, a jen doufám, že mají pevné nervy. Myslím, že zanedlouho budou mít jasno, i když to nebudou nejspíš vytrubovat do světa, ale nechají si „informaci“ v záloze, aby západní partnery někdy v budoucnu přitlačili ke zdi.

30.12.2016 – v uplynulém týdnu (25.12.) spadlo další letadlo, tentokrát ruské vojenské, s téměř kompletním souborem Alexandrovců - s výjimkou tří sólistů, kteří na palubě nebyli. Spadnout jiné letadlo, štěkny by okamžitě kvičely a rukou ukazovaly na Putina. Štětináč a Janda si neopomněli kopnout, že zpěváci byli vlastně vojáci, letící zazpívat „těm do Aleppa“, a vlastně na bojiště a u vojáků se jaksi předpokládá, že ve válce umírají jinak než obyčejní smrtelníci. Hle, to jsou ty pravé Evropské hodnoty. Chce se mi blejt, velebnosti. * Zdá se, že máme příliš mnoho svobody, takže nám hodlají utáhnout šrouby. Vojenskému zpravodajství byly uděleny pravomoci monitorovat obsah veškeré elektronické komunikace na netu. Jandovo EH má mít „poradní hlas“ na ministerstvu vnitra v oblasti „proruských“ webů. Takže všichni, kteří nebudou mít ty správné názory, získané jedině na ČéTé, nebo v „povolených“ mainstreamových sdělovadlech, či hlásané osobně ouřady ministerstva kouzel, budou mít problém. A pokud nebudou mít kvalifikaci v oblasti homoporna, dostanou černý puntík. * Mám za to, že v následujícím roce dá „venkov“ velmi jasně najevo, co si myslí a kam směřují jeho názory. Na kafe do pražské kavárny zcela určitě venkovan ani nepáchne.

Prosinec 2017

8.12.2017 – pan profesor Drahoš, takto hlavní protégé mediální stoky v prezidentské volbě, vyjádřil znepokojení nad možným budoucím ovlivňováním prezidentských voleb Kremlem. Sice všichni, co mají k tématu blíže, říkají, že to jsou kecy, ale znáte to. Trpaslíci, ti jsou zákeřní a vlezou vám všude! * Babiš je ofiko premiérem, takže teďkonc bude hledat vládní ouřady. Všichni jsou rozhádaní, Zeman tomu procesu moc nepomáhá, asi vyčkává, takže asi ty dohady budou trvat hodně, hodně dlouho. * Ze Sýrie se vrátila Tereza S., a na PL pěkně rozebrala tamní situaci. Mediálním štěknám se její hodnocení líbit nebude, protože konstatuje, že Syřani mají rádi Rusy a nesnáší Američany, a na „nenáviděného Assada“ málo nadávají. Do Sýrie se zatím vrátilo na milion uprchlíků z okolních zemí (dle Damašku i OSN), akorát ti z Evropy se domů zpátky nehrnou. Buď tady navzdory ujištění z EU nejsou prchající před válečnými hrůzami, čemuž se mi teda nechce vůbec věřit, nebo se maj tak dobře, že do Sýrie zpátky nechcou. Anebo – což je ovšem na pováženou – je nechtějí v Sýrii, protože mají „isilovský“ vroubek.

15.12.2017 – Okamurovci sjezdovali, a všichni uvědomělí demokraté nadávali. Hlavně Zemanovi, že si dovolil na tomto sjezdu řečnit. * To Schulz, takto německý vrchní sociální demokrat, si zase myslí, že uzrála doba na Evropskou federaci, Spojené státy evropské, přičemž kdo nesouhlasí, nechť z Unie vypadne ještě před zřízením federace. Sídlo bude mít zřejmě v Berlíně a na vůdcovském postu bude papá Schulz osobně. Tak nevím, zda mu přeskočilo, nebo vycinkal nějaký tajný plán tajného elitního spolku. * Na Ukrajině další díl pořadu „Ein Kessel Buntes“, v hlavní roli Saakašvili. Přišli ho zabásnout agenti z SBU, tož Michail šupem na střechu nějakého baráku, kde „hrozil“, že skočí dolů. Možná mu neměli bránit skočit, třeba by se hnedle ukázalo, jak moc doopravdy to myslí. * Zeman konečně jmenoval vládu a Babiš  se teďkonc bude ucházet o podporu. Ve stranických chlívkách se teď horečně počítá a špekuluje, zda řeknou ano nebo ne.

22.12.2017 – v uplynulém víkendu si dali v Praze dostaveníčko lidi z frakce Evropa národů a stran (co spolu držej v jůnyji), připlachtila si to třeba Marine Le Pen a Wilders, a nesměl chybět Okamura. Demokratičtí demonstrující „aktivisti“ hulákali dlouho do noci, hystericky vykřikovali cosi o svobodě a demokracii (samo že ne té přímé). Pikantní je, že to jsou furt stejné ksichty, kterým nejde pod frňák, že lidi volej jinak než chtějí oni. Celkem je div, že se vůbec slezli, když o konferenci štěkny urputně mlčely, asi měli informace, které byly běžné ovci upřeny. * Prezidentská kampaň jede, z té smečky o hradní kost se nejvíce vyprofilovávají Zeman a Drahoš. Ostatní jen postávají opodál a poštěkávají a bedlivě pozorují, jestli jim spadne příležitost dostat se ke kosti blíž. Zeman si řeční a baví lid na Barrandově, Drahoš se strojeně tlemí z bilbordů a teče z ČéTé. Zeman je lidový bavič, Drahoš škrobený vědec. Mám za to, že lidí bažících po lidové zábavě je v této republice víc než lidí toužících po vědeckém vzdělání. * V Katalánsku se předčasně volilo. Volby vyhlásila španělská vláda v naději, že se nepotvrdí separatistické tendence Katalánska, což se ukázalo jako sázka na špatného koně. K volbám dorazilo přes 80% voličů, kteří volili většinou strany separatistické. Trestně stíhat celou vládu a premiéra kvůlivá separatistickým choutkám a potom vyhlásit předčasné volby, nebyl od španělské vlády zrovna dobrý nápad. 

Leden 2018

4.1.2018 – začal nový rok, ten starý odešel celkem poklidně – doma i ve světě. Sexuální útoky připrchlých v Německu a Itálii nepočítám, začíná to být běžný kolorit „normálního západoevropského životního stylu“. Speciálně Němci mají, co chtěli (chtělo by se říct) – jedni že neprotestovali proti politice mamá Merkel, druzí že ji podporovali.  Teď teprve – a že to trvalo! – se začínají nesměle ozývat. Nevím, jestli už není pozdě.* V tomto roce budou volby v Itálii, Řecku a Španělsku – tedy „celý jih“ – a v Bruseli z toho mají bolení už teď. No nevím, čemu se diví. Na voliče zvysoka kašlou, zajímá je jen měsíc před volbami. Dělají z lidí debily a sebe povyšují za největší moudro lidstva. Nu a pak se diví, že vývoj jde jiným směrem a názory stáda jsou vesměs jinde než ty jejich. * U nás vrcholí prezidentská kampaň, to šílenství má vypuknout 12. A 13.ledna, tak to musím ještě chvilku vydržet. Zeman mlčí, ostatních osm se rve mezi sebou. Pražská havlérka šílí, zbytek republiky je v klidu. Z čehož vyplývá pravděpodobný výsledek voleb.

8.1.2018 – letos budou volby prezidentské i v Rusku. To si zase počteme. Tak mě napadá – když Rusové ovlivňují volby po celém světě, strkají pracky do brexitu a tak podobně, budou nám říkat, že ovlivňují volby i u sebe doma?? Nebo to bude jediná země světa, kde Rus volby neovlivní???? * zanedlouho vypukne zimní olympiáda a začíná z toho být více politická než sportovní akce.  Nerozumím ani v nejmenším tomu, že zřejmě dopují jedině ruští sportovci a tudíž je potřeba vyloučit z účasti celou ruskou sportovní delegaci. Ať již u účastníků byl doping zjištěn v blízké i vzdálené minulosti nebo současnosti. Poučují nás o tom stejní lidé, kteří říkají, že kolektivní vina je fuj v případě odsunu sudetských Němců. * Venku leje jako z konve, jakoby ani ta zima se svým bílým sněhem nechtěla přijít, aby nedejbůh nebyla obviněna z rasismu. Na netu mě pobavil obrázek „bláťuláka“ – sněhuláka uplácaného z bláta. Ten je zjevně politicky korektně zabarven. * Můj muž objevil kouzlo „alternativních“ webů. Přečetla jsem mu kousek z článku, kterak vyrábějí zprávy velké tiskové agentury – „velká trojka“ v čele s Reuters. Západní sračkomety přebírají zprávy odtud zcela nekriticky, a ani nezkoumají, zda jsou pravdivé. Prostě štempl velké trojky je zárukou pravdivosti, i kdyby popisoval nebetyčnou blbost. Proto zprávy mainstreamu působí jako psané přes kopírák a je fuk, že čteme o povodni na aktuálních iděsných novinkách. Bohužel popis situace ve zprávách bývá poněkud odlišný od toho, co může ovce vidět v reálu. Ovce je zmatená a neví, co si myslet. Ta chytřejší pátrá jinde, ta hloupější pokrčí rameny a jde si přežvýkávat svoje seno. Alternativní weby ukazují jinou realitu, tu bližší skutečnému životu, i když i zde je zcela zřejmé, že jak roste obliba této alternativy, obsah zprávy může pokulhávat za realitou. Až překročí sledovanost těchto webů magickou 51% hranici, tak je zakážou z moci ouřední, zruší nebo zakážou je ovcím číst. A to bude konec Systému.  Zatím mají nakročeno – momentálně tyto alternativní weby jen dehonestují a lepí na ně nálepky typu „rasistické, xenofobní a prokremelské“.

11.1.2018 – Babiš slepil vládu, sepsal program a včera žádal v parlamentu o důvěru. Dohádali se tam jak baby na trhu. Kalousek hřímal z tribuny, že aby byl premiérem (ouředně nepotvrzený) agent STB, co je vyšetřován policií, tož to „teda kurva ani omylem“. Nicméně poslanci hlasování fikaně odložili. Prý si počkají, až co řekne mandátní a imunitní vejbor o vydání Babiše a Faltýnka ke stíhání. Jednání toho vejboru je též dobrá fraška. Přizvali si vyšetřovatele čapí kauzy a dalšího policajta, co toho vyšetřovatele vyšetřoval stran jeho údajných kontaktů s mafií. Zřejmě věci nejdou tak, jak by podle demošské opo měly jít. A svoji kostku masoxu do guláše hodil Zeman, když prohlásil, že při druhém pokusu by pak od Andyho chtěl na stole 101 poslaneckých  hlasů, že vládu podpoří. U prvního pokusu to po Andym nechtěl, za což ho vlk na kose málem ugriloval. Řekla bych, že Zeman kalkuluje s tím, že bude zvolen na další období a tudíž si tuhle masoxovou parádičku hodil. Andy si povládne v demisi v x-tém pokusu o sestavu normální vlády, Zeman bude dloubat do nepříčetných kavárníků a poslanci se budou kočkovat, zda Babiše vydat či nevydat k zavření. Tohle je teda fraška, že by jeden zaplakal.

15.1.2018 – no, máme po prvním kole prezidentských voleb. Dopadly podle očekávání, protože to co vedli kandidáti, nebyla kampaň za své zvolení, ale za nezvolení Zemana. Osm proti jednomu. Takže postupuje Zeman a Drahoš, který měl nejvyšší tlačenku z kavárny. Čekají nás další dva týdny veřejného praní špinavého prádla obou postupujících. Praha měla na prvním místě Drahoše, Zeman byl až čtvrtý. Ve zbytku republiky na prvním místě bodoval Zeman a pak na různých pozicích ostatní. Pokud to volič ve druhém kole pojme jako Praha vs zbytek republiky, tož vyhraje Zeman. Ne proto, že mají rádi Zemana, ale protože nemají rádi pražskou havlérku. * Když volil Zeman, tož se do volební místnosti vecpala nějaká potrhlá ukrajinská feministka, svlečená do půli těla. Přiběhlice se vloudila mezi novinářskou bandu, snad měla dokonce zfalšovaný novinářský průkaz či co,  a vrhla se na Zemana s nějakým divým pokřikem. Poměrně rychle ji zpacifikovala ochranka, Zemana odvedli, pak přivedli a normálně odvolil. Akce byla zjevně divadlem pro svět, páč děvenka měla na hrudníku anglicky vyvedený nápis o tom, že Zeman je Putinova děvka a též něco podobného po anglicku brblala. Psáno azbukou nebo česky by to západní divák nepobral. Zřejmě vypuštěný pokusný balónek, jak bude veřejnost reagovat. Smějící se česká bestie z toho měla prdel, žádné zděšení či rozčilování se nekonalo.

16.1.2018 - sranda začíná. Zeman s Drahošem se začínají přetahovat o televizní debaty. Nejdříve D. prohlašuje, že se Zemanem kdykoliv a kdekoliv, pak Z. navrhuje dvě až čtyři debaty, načež D. začíná couvat a dávat si podmínky, že debaty jen dvě, a jen na ČT a jen s Moravcem.  Z. nabízí debaty ve všech televizích, včetně ČT. Snad se nebudou dohadovat dlouho, aby vůbec byl na nějakou debatu čas, aby volič nepřišel o všechnu srandu. * Na PL mě pobavil rozhovor s nějakým dvacetiletým mladíčkem, na fotce se honosně opírajícím o zeď. A že jako lidi volí Z., protože se bojí (nespecifikováno však, čeho). A že mládež je chytřejší, proto volí D. Bo to je slušný člověk a dobře vypadá. A když D. nezvítězí, tak se mladíček stěhuje do Londýna, bo tam je ještě tahleta démokracie. Chce se mi zvolat: Pane Bože, do čeho jsi to duši dal! Ať byly a jsou moje ratolesti jakkoliv žrající mi nervy, furt lepší než tohleto stvoření.

17.1.2018 – sranda pokračuje. D. včera kroužil po severní Moravě. Nejdříve v „rodném“ Jablunkově mezi goroly, věnoval jim asi dvacet minut svého vzácného času. Pak se vydal do Třince na hokej – mával fandům z velkoplošné obrazovky, což nepochopili, bo přišli na hokej a ne na volební kampaň, tož ho vypískali. Holt, je to akademik, co na hokej nechodí a jeho poradci mu poradili blbou halu. Měl jít na hokej některého  z pražských klubů, tam by to bylo cool. * Vláda včera důvěru nedostala, Andy s Jardou požádali sami o vydání k trestnímu stíhání, s čímž tedy ti výborníci souhlasili. Trestně stíhaný Babiš bude teda sestavovat další vládu. Fraška nebo tragikomedie přešla úspěšně do dalšího levlu.

18.1.2018 – na idnesu s mírným zděšením referovali, že tištěné deníky zaplavil inzerát, aby lidi volili Zemana. Placeno a organizováno Spolkem přátel Zemana. Nechápu, proč ten údiv. Jako kdyby právo  na podporu volby měl jen Drahoš. * Kalousek se někam ztratil – asi ho uklidili z očí, zřejmě usoudili, že jeho podpora Drahošovi by mu spíše ublížila. Chytré. O to víc bude vidět a slyšet po volbách, ať dopadnou jakkoliv.

29.1.2018 – ve druhém kole prezidentských voleb o fous zvítězil Zeman. Drahoš to nejspíše projel v těch debatách, kdy přistoupil pouze na dvě ze Zemanem navrhovaných čtyř. První na Nově odmítnul a nechal tak Zemanovi zcela volný prostor v exkluzivním čase a v televizi s celonárodním dosahem.  Druhá primácká to byla uřvaná bulvární šou, kterou si Zeman zjevně užíval a Drahoš působil značně křečovitě. Občas přes fanatické řičení publika, které se skládalo výhradně z fandů obou kandidátů, nebylo slyšet, co jejich miláčkové říkají.  Třetí na Barrandově Drahoš odmítnul a opět nechal Zemana řečnit samostatně.  Poslední debatu na ČT den před volbami Drahoš totálně zazdil.  Bylo úplně fuk, jestli z něj padaly nesmyly nebo moudra, vypadal jak školák, co má všechno nabiflováno, ale prd tomu rozumí. Řekla bych, že prohrál v okamžiku, kdy jako první otázku dostal,  co mu nejvíce vadí na soupeři. Drahoš na to, že vadí to, že Zeman je prezidentem dolních deseti milionů, načež se Z. připtal, jestli to myslí vážně a D. že jo.  Nemyslím, že to tak myslel, ale každopádně to takto blbě řekl a ještě to potuploval. A na závěr dostali oba minutu na to, aby řekli, proč by lidi měli volit zrovna je.  Zeman řekl, aby lidi přišli k volbám. Nic víc. Drahoš spustil, aby lidi nevolili Zemana, protože… a pustil se do okopávání Zemanových kotníků. Zeman vyhrál asi o 70tisíc hlasů. * Kavárna spustila povyk, herecká „elita“ brečí, že u nás umřela demokracie. Hm. A já si doteď myslela, že demokracie znamená vláda lidu. Jakkoliv to, co se pod tímto pojmem prezentuje a exportuje, nemá s vládou lidu nic společného. Jestlipak teď ten svazácký mladíček emigruje do toho Londýna?? Mohl by sebou vzít všechny ty ukřivděné a ubrečené, aspoň by byl na chvíli v republice klid. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Paní Rejpalka.
Nějak se Vám protahují články,usuzují,že za rok to bude o hodně delší.
Skutečností je,že události nabírají na četnosti,,ale ty událostí,nejsou radostné
Volbou Zemana.lze přirovnat na jistotu,nebo-li,lepší vrabec v hrsti,než holub na střeše.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Bylo by zajímavé vyrazit z Drahoše, jak by řešil krizi, když první Babišova vláda nezískala důvěru.
ANO řekla jasně, že bez Babiše do vlády nepůjde. Druhá byla ODS, takže vy asi pověřil sestavením vlády Fialu. Úžasná sestava Drahoš prezident, Fiala premiér.
Jenže ani slepenec všech "demokratických" sil, spolu s ČSSD a s Piráty, by nedal většinu. Dohromady by měl jen 85 hlasů. Rovných sto by měl s komunisty. Fialova vlády by důvěru nezískala.
Pravděpodobně bychom se plácali v nejistotě dodnes.

Ještě malá oprava. Rozdíl hlasů mezi Drahošem a Zemanem v druhém kole byl 152.184 hlasů. Jen skoro zanedbatelná 3%.

Zatím bez slepic

Jinak řečeno: Šoroš, kavárna a další neprohrávají, jak tu Vidlák vátězně psal. Ve skutečnosti vyhrávají, a hraje pro ně čas. Každým rokem stoupá počet přívrženců a voličů kavárny, s tím jak mladí s vymytými mozky postupně dospívají.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Okolo nás se valí události, stále to vypadalo, že se nás děje dotknou jen nepřímo, ale řekl bych, že začíná přihořívat:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vsimly-si-tajne-sluzby-ve…
Zeman nazval ty z BISky čučkaři. Asi měl použít ostřejší výraz protože, jestli se u nás doopravdy připravuje jedná část ukrajinských fašistu puč, proti těm právě vládnoucím fašistům na Ukrajině, klidně se může stát, že se násilí z Ukrajiny přeleje k nám. Podmínky pro to jsou, Ukrajinců je u nás dost.

Jak tohle někdo soudný mohl dopustit? Kdo úkoluje BIS? Poslouchá BIS ty, které má poslouchat? Co na to předseda vlády? Co na to bezpečnostní výbor sněmovny?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

dnes hezká úvaha na Kose od pana IP. Což ovšem Vlk okamžitě znehodnotí svými přípodotky, prosáklými nenávistí - dle Vlka není nebezpečí plněný Kalergiho plán s podporou Rotschildů všemi možnými cestami - což vidíme v přímém přenosu - ale dvojice Babiš-Zeman, je to nepochopitelná zaťatost.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jediné, co sedí je, že Babiš je bohatý člověk. Vlk jen nálepkuje, spoléhá na to, že to projde.
Jeho úsilí o nápravu věcí, je naopak obdivuhodné. Jiný by bohatství užíval. Nadal by v šanc svůj soukromý život, čemuž se v politice nevyhne.
V žádném směru se nesnaží protlačit oligarchický způsob vládnutí.

Zatím bez slepic

Vlk je mladý, chytrý a krásný a kdokoli, komu se jeho jediné pravdy nepozdávají, je hnusný, starý a blbý. A je s ním odpovídajícím způsobem naloženo, protože tvůrce Kosy je již poběratelem státních peněz, tudíž se nemusí ohlížet, zda si nedovoluje na svého aktuálního šéfa a jeho okolí.
Někdo je onálepkován, jiný je zabánován. Třeba. Neboli vlk zcela běžně dělá to, co kritizuje u tzv. elfů a cenzorů v Ksichtové knížce a podobných sociálních sítích, potažmo v diskuzích na jiných serverech.
Neboli rozdíl mezi vlkem a jeho tzv. názorovými protivníky se rovná nule. To je takové to vajíčko, co stojí na špičce, a kolem něj nic.
Nějaké další dotazy?

Zatím bez slepic

len nie zabánovaný - ale zabanovaný.
O tom kto je krasny a mlady a kto stary a skaredy sa mozeme dotahovat. vacsinou to ale mas presne stale naopak :D

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

János Bán byl představitelem retardovaného Otíka ve filmu Vesničko má středisková. Tudíž výraz zabánovaný může být i správně. Jen netušíme, zda je tím míněno udělat z dotyčného retardovaného tvora (a János Bán určitě retardovaný není, to byla jen jeho postava), nebo narážíme na exekuce, neboť János Bán strávil pár měsíců jako bezdomovec.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

to ban ?? (ergo zakazat...)

Zatím bez slepic

Jen mě udivuje ta míra nenávisti k Babišovi.
U profesionálních politiků, typu Kalousek, pochopitelná. Nejenže jim rozkopal bábovičky, nejenže ukázal, že lze dělat politiku jinak, nejen pro svůj prospěch, ale pro prospěch celé společnosti, ale také má úspěch, to musí naštvat i mrtvého. Dále to může být strach, že Babiš začne jejich minulé hospodaření rozkrývat.
Proč ho nenávidí umělci, herci, a podobné existence, žijící z dotací a grantů, netuším ! Také strach ?

Zatím bez slepic

Nenávist k Babišovi je pochopitelná, sebral jim všem voliče. Umělci a herci si už natolik zvykli na zdroj toho správného názoru, že už ani neumí jinak než Babiše hanět vyjma několika výjimek. Nenávist k Babišovi je o to větší, že takových propracovaných kauz a demonstrací bylo, a voliči pořád nic, ne a ne se zvednout. Snaží se tolika způsoby bez úspěchu, tak už teď umělci a herci vaří vzteky, protože se viděli v čele dějin na barikádách, nejlépe na 17. listopadu, aby se datum dobře pamatovalo v dějepisu, a že šance lidí na demonstrace bude vyšší. přál bych jim, aby tak demonstrovali v lednu nebo kolem 25. února, když budou mrazy.

Zatím bez slepic

pane Targus, už žádné dotazy ale poklona Vaší vtipnosti, Ksichtová knížka nemá chybu!!!!

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ksichtová knížka mě málem sesunula se židle... to může vymyslet jenom starý, škaredý a hloupý Targus! :)

Zatím bez slepic

Trochu se začínám mít obavy, aby tím, co se kolem něj navařilo, nezačal Babiš být vydíratelný. Třeba ohledně dostavby Temelína a Dukovan.
Jinak souhlas. Babiš je v podstatě dobře. Ve volbách do EP jim to ale nehodím. Nemám důvěru, že lidi, co tam delegují, budou hlasovat v mém zájmu.

K vlkovi buďte skrzeva Zemana a Babiše shovívaví. Každej z nás má nějakou slabůstku:)

Zatím bez slepic

ako si asi predstavujes vydieratelnost? Som zvedavy - tak daj nejaku ideovu konstrukciu, kto pride za Andym, co mu povie a ake mu zostanu moznosti.

A co sa slabostky vlka na Zemana tyka, tak to nie je slabostka. Ale silne podrazdeny zlcnik :D :D :D

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Babiš je vydíratelný už ČSSD.
Pokud chce vládnout,tak bude ustupovat a spolupráci s ČSSD nevypoví.
Napadá mne,že by musel na nějakém prohřešku ČSSD vypovědět spolupráci a vyvolat předčasné volby a to co nejdřív,jak to sleduji v květnu bude úplně jiná situace.Zatím Babiš lepí státní rozpočet snižování výdajů na ministerstvech,aby státní rozpočet dopadl aspoň v plánované výši.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Otázkou je, kdo vlastně drží tu směnku na dluhy ČSSD vůči Altnerovi za Lidový dům. kdo ji drží, může ČSSD vydírat okamžitou likvidací bankrotem, což by neustáli ani skalní voliči ČSSD. A navíc by strana byla trvale zdiskreditovaná, že to jsou ti, co nedovedli uřídit ani své vlastní finance, zbankrotovali a teď chtějí všem radit.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale vychadzas z premisy, ze Babis je k tronu prilepeny a pri detronizacii si natrhne nohavice :D
Moj nazor je, ze to je skor pripad Porosenka. Babis ma na krku nejake tie drobnosti v hodnote zopar milionov, co mu vytykaju. Inak nic. To ze mu pojdu po krku je normalka - po krku ide kazdy kazdemu vo velkom biznise. Na to si asi uz aj zvykol.
Ak nie je uplne blby, pri subehu nepriaznivych situacii proste s zdvihne a povie - sorryjako, uz ma to neba a idem sa venovat niecomu inemu.
A aj keby sme predpokladali, ze by mu dostatocne pritapali v sukromnom biznise, stale ho moze predat pod cenu a stale na tomu bude dobre. A ze nebude vo Forbes v top 100?? :D
na to sa moze vysrat. V jeho proipade nula sem, nula tam, stale ich ma dost.
Syna ma aj tak cvoka. No sa uz velmi nezlepsi.
Takze opat. Realnu konstrukciu. Soryjako Gerde, ale to co si napisal je blabol - taky chodbovy, drbovy.

Zatím bez slepic

Zdvihnout a říct "Sorry jako, už mě to neba" se pokusil Stanislav Gross. Prostě jakmile jste mezi vlky, tak jediný možný odchod je možný v rakvi. Jinak ne.

Zatím bez slepic

Ve vyšších patrech to funguje trochu jinak, než mezi běžnými lidmi. Tam drtivá většina vašich premis neplatí.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mám to tak stejně, nehvězduji, byť by si to autor článku zasloužil. Snad by mohl Vlk vzít ohled na autory a když už musí doplňovat, oddělit (jde-li to technicky) hvězdy pro autora a pro sebe.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jakoby Vlkovi Zeman prebral zivotni lasku a jeste ho analne zneuzil v temne ulicce.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hodnotím dnešní Kosu naprosto stejně.

Zatím bez slepic

In reply to by Aldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak už jsem psal několikrát, divím se všem, proč nehledáte čisté zdroje informací? Proč čtete žumpu jako je Vlkova Kosa?

Zatím bez slepic

Co je to čistý zdroj informací?

pro mě jsou informace i ty, které vyhodnotím jako zcestné.

Zatím bez slepic

Čistý zdroj informací je zdroj, ve kterém je velmi málo nepravd, manipulací, naivity, a snahy zblbnout čtenáře/posluchače/diváka.

Zatím bez slepic

Máte na mysli množství menší než malé?
Takové kritérium je poněkud nepřesné, zdá se mi.
"Čistý zdroj informací" mi přijde jako z říše pohádek.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Existuje jediný a přísný soudce čistoty informací - a tím je realita. Žádné jiné kritérium nemá skutečnou validitu. Cokoli jiného vymyslíte - ať je to hlasování, všeobecný souhlas, (ne)líbivost informace, atd. - neříká nic o pravdivosti a objektivitě informací.

Za život člověk něco prožil, má nějaké znalosti a zkušenosti. Může porovnávat se zdroji (pokud se umí podívat pravdě do očí). Můžete si také leckteré informace různě ověřovat. A pak také se dívat na konzistentnost či naopak vzájemné rozpory v tom, co daný zdroj tvrdí. A postupně tak zjistit jak moc je který zdroj seriózní.

Kolem mě je obrovská spousta lidí, která si mně neustále stěžuje, že tu v České televizi, tu u Vlkovi - zase je další (už tisíctý v řadě) blábol. Mně to přijde nepochopitelné, jestliže nějaký zdroj dlouhodobě blábolí - ať je to Česká televize, Vlkova Kosa, nebo Evropské hodnoty s Jakubem Jandou, vyjádření českých umělců a herců, atd. - tak jim vůbec nevěnuji pozornost. Je to ztráta času, a mimo jiné podpora nekvalitních subjektů. Moje žena to také dělá, ale ví, že se jí jen zeptám, proč to sleduje.

Čisté zdroje existují, je třeba si je najít. Pro každou oblast je to jiný zdroj. Také si musíte najít zdroj vyhovující vašemu tempreramentu a stavu znalostí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Navrhuji zajímavější rubrika: Seznam událostí, které se udějí za rok. :-)

Zatím bez slepic

tomuto napadu. Sice robit isty resers udalosti je zasluzna cinnost, ale robit predpovede - to je uz cest na hrad :D.
Takze otazka pre vidlaka... ideme na to??

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co takhle Fibonacciho posloupnost?

Zatím bez slepic

Také mě to dnes napadlo hned jak jsem uviděla Rejpalčin deník.

Ostatně, pokud se nemýlím, tak loni na začátku roku Vidlák hodil blog s tématem "předpověď událostí v roce 2018" a bylo to ukrutně zajímavé, jak to kdo viděl. Sama mám svoji předpověď u sebe zkopírovanou a docela se divím, jak dobře jsem některé události odhadla, i když to na začátku loňského roku tak nevypadalo (a některé události jsem odhadla blbě).

Takže, Vidláku.... no? Co tak věnovat kurníku samostatný blog na události roku 2019?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ad Puck 13:26 - "Termín - oligarcha - na Babiše nesedí

Jediné, co sedí je, že Babiš je bohatý člověk."

Konečně někdo velmi jednoduše vyjádřil i můj dlouhodobý názor.

Už by brácha mohl dodat ty slepice, ať se můžou souhlasně zasypávat takové názory. :)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Maneca.
Když se tady rozdávalo,rozkrádalo ve velkém,tak se nedivím,že zbohatl i Babiš.
Zbohatnout na podvodech,podrazech,které si sami připravili,tak ja to neberu,neschvaluji,ani nebudu podporovat.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I would like to introduce you to a question-and-answer forum for programmers, with all the areas you can research such as windows, android, java, python, c... the website:

https://stackanswers.net

Zatím bez slepic