Hon na zemanodějnice

Autor
Štítky

Krátce shrnu situaci: 

V uplynulém týdnu se zviditelnil bývalý předseda nejvyššího správního soudu, když přišel s obviněním Zemana z nátlaku na jeho osobu. Údajně mu měl Zeman nabízet post předsedy ústavního soudu, pokud Baxa zajistí, aby některé kauzy byly rozhodnuty "správně". Takhle alespoň vypadaly první titulky. Hned se spustila smršť zpráv a komentářů od nejrůznějších politiků, jako že je už konečně na čase obvinit prezidenta z vlastizrady a rychle ho sesadit, bo jde o útok na nezávislost justice. 

Později se ukázalo, že toto jednání proběhlo před řadou měsíců. Pak sám Baxa řekl, že mu to nátlak (jen) připomínalo, než že by to nátlak doopravdy byl. Internetoví šťouralové se začali Baxy ptát, proč s tím sakra přišel až teď? Když Zeman zaútočil na justici v jeho osobě, neměl náhodou povinnost to ohlásit ihned? Hned se objevilo srovnání s MeeToo - kde si také blikotavé hvězdičky filmu vzpomenou po dvaceti letech, že si kdysi dopomohly ke kariéře přes postel. Tady se skoro vnucuje myšlenka, že Baxa čekal, protože myslel, že něco dostane a když se nedočkal, tak si vzpomněl, že se Zemanem mluvil. 

Pak se ukázalo, že u toho jednání byl i Rychetský a Šámal, kteří si (zdá se) dodnes na útok proti justici ani nevzpomněli.  A pak se ještě ukázalo, že sám Baxa ještě jako předseda nejvyššího správního soudu také chodil za Zemanem s návrhy na jmenování dalších soudců. A nakonec Baxa sám řekl, že Zeman je prezident a jako takový jmenuje soudce a tak je celkem běžné, že se soudci mluví. Do toho další internetoví podšívkové přišli s otázkou, jak mohl Zeman nabízet předsednictví ústavního soudu, když je soud plně obsazen a nikdo se rezignovat nechystá. 

A samozřejmě Zeman se ozval proti a řekl, že to naopak Baxa po něm chtěl, aby jmenoval či nejmenoval podle Baxova přání. 

Nepřipomíná vám to něco? Stále vtíravěji se mi vnucuje Kladivo na čarodějnice, kde se postupovalo podobným způsobem. Takhle nějak docházel ke svým závěrům senátor Mc Carthy, podobně vedla výslechy STB.... Ráno kokrhá... jasný důkaz. 

Zeman zkrátka mluvil se soudci. Dělal to už mnohokrát předtím a ještě to mnohokrát bude dělat. Když už s někým mluví, tak se zřejmě neklaní před majestátem soudní moci, ale řekne, co si myslí o politických kauzách, protože se ho jako prezidenta i člověka týkají. Pak jdou všichni domů. Za Baxou ne neplížil špicl z Hradní stráže, ani mu Zeman neřekl, že ho nechá zabít. Nikdo panu Baxovi nedal bombu do kufru auta. Jediné, co se panu soudci stalo, že s ním prezident mluvil. 

Vidíte to? Zeman je podle svých odpůrců mstivý stařec nad hrobem, který nevládne svému tělu, je rozežraný rakovinou a zhýralým životem, je ve vleku Číny, Ruska a svých poradců. Ale tato troska je schopná prý bezprecedentního útoku na soudce Baxu.

Jakpak útočil?  Mluvil s ním.

Co mu řekl? Nic hrozného. 

Minulý týden jsem psal o tom, že Zeman dopředu rozeznává, kdo je kretén a na takové se pak zaměřuje. Mám takový pocit, že brzy se to prokáže o dalším vysokém činiteli. Proč? Protože nedržel hubu a hora zřejmě zase porodí myš.   Panu Baxovi bych doporučil návštěvu italského jihu, aby si vyzkoušel, jak vypadá opravdový útok na justici vedený granáty a kulkami. Případně aby si pokecal s kolegy na Ukrajině, aby věděl, co to je doopravdy nátlak a zjistil, jak se to liší od (možná nepříjemného) rozhovoru. 

Na Zemana už toho nakydali tolik, že to nikoho nebere a nikdo tomu nevěří i kdyby to byla pravda. Tedy minimálně Zemanovým voličům je to jedno. Dostáváme se tam někam těsně před rok 89. Tehdy už televizi a komunistům také nikdo nevěřil i když mluvili pravdu. Česká televize a podobné kauzy dělají medvědí služby nejen pravdě a realitě, ale i pražské kavárně. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

pořádný Boblig. Halík je slabý a Drahož se zašil.

Zatím bez slepic

Smekám klobouk,

PANE Vidlák

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

fičet z docela prudkého kopečka a brzdy jaksi ne a ne zprovoznit. Ještěže jsem stihl sežrat Vidlákovo kámošovi půlku prasete...
Stran Baksy asi tolik. Pokud chtěl sejmout Bimba s naprostou jistotou, měl se dát přeoperovat na bývalou pěknou ženskou a pak pištět, že mu Miloš před třiceti lety šáhl na kozy. Takto můžou věřit jeho plkům leda členové spolku přátel pořadu 168 hodin s Frydrou Norichovou (to jméno jsem jí předělal schválně, aby to nenašel vyhledavač Jandy a jeho Ojropských hovnot.)

Zatím bez slepic

In reply to by Targus (neověřeno)

Trvalý odkaz

mohl říct přímo, nebo s něčím jiným. Dnes je to normální. A talár jako ornát nebo dlouhé šaty, to se taky nebude rozlišovat.

Zatím bez slepic

otevřel jste mi oči.

K dnešnímu dni existuje 26 (podle jiných politických sexuoložek, sexuologů a sexuolog 54 nebo 124) pohlaví.

Na každé se haraší jinak, každé si harašení definuje samo.
Takže každý znás určitě v životě na některé pohlaví sexuálně zaharašil, protože tehdá netušil, že je to pohlaví.

Pokud by se vyskytl nějaký výjimka, není problém na něj nějaké další pohlaví ušít na míru.

Neznalost genderového zákona neomlouvá!

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pardon, zase chybí podpis:
Asfaltový holub

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Některá pohlaví haraší jako cvrček,
některá jako sbor cikád,
dědečkové haraší jako aljašští vlci - aúúúú
ferinové haraší jako Ferinové...

Zatím bez slepic

ta je ta pravá
takhle má vypadat Čech,
v takovém háru je blech!
Zrovna studuje právo;
šaría za jedna, brávo!
Zároveň zastupič Teplic
nazdar Kubero, tě pic!
A v poslanecké lavici
drží si pažbu na líci
na mušce třese se demoška,
ta bude brzy nebožka.

Zatím bez slepic

Soudce Baxa by se měl vyjádřit ke své fotovoltaické elektrárně. Jak k ní přišel, kolik pobírá na dotacích. Kdo mu ji dodal, za kolik a jak soudce vůbec k takové informaci o solárních elektrárnách přišel. Jak dopadlo šetření, když jeho elektrárna spadla do těch podezřelých, které švindlují s výrobou?

http://www.rukojmi.cz/clanky/7532-alena-vitaskova-kdo-nas-to-vlastne-so…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

v předminulé diskuzi.
Pro kohokoli, kdo není z Ostrávycype, je poměrně složité pochopit, že VŽKG jsou železárny vzniklé v centru Vítkovic v 19. stol. (odtud Vítkovické železárny) - viz Ládikovo konstatování, že patřily mimo jiné i Rotschildům.
Proto bylo v OV poměrně rozšířené rčení: "bysem chtěl mit tvoje starosti a Ročildove penize."
Po hadráku se z "nového Evrazu" začaly pomalu trhat další a další provozy, až nakonec přišli ekoteroristé se zrušením výroby surového železa, což znamenalo totální rozval tohoto mamutího podniku, který tak přišel o vlastní vstupní surovinu.
Dnes některé provozy ještě jedou, ovšem dobrá polovina, pokud ne všechny, mají nakročeno k likvidaci z důvodu zoufalých ekonomických výsledků.

Oproti tomu NHKG (Nová huť Klementa Gotwalda), která se započala budovat za WWII. u obce Kunčice, a dostavěla se v 50. letech, nebyla rozkradena postupně, nýbrž ji po nějaké době celou získal zmíněný Ind jménem Mittal, jehož hlavním koníčkem bylo vydírání Vítkovické skupiny extrémním šponováním ceny za dodávky surového železa a ječení, že pokud mu okamžitě česká vláda nedá miliardové dotace na odprášení aglomerační linky, tak jako to Gross protlačil Třineckým železárnám, on neméně okamžitě zavře celou Novou huť...
Toť v kostce pro laiky zcela nepochopitelný rozdíl mezi bývalým VŽKG (dnes několik nezávislých ocelárenských provozů v centru Ostravy) a NHKG (zisková kompletní huť v Kunčicích - dál od centra, vlastněná soudruhem Indem).

Zatím bez slepic

Jinak ten ind sedi ve spravni rade banky Goldman-Sachs na Wall Street, jak si o nich Vlk mysli, ze to jsou lidumilove, protoze ho ve skole ucili opak.

A jinak, kdo asi tak ty ekoteroristy platil.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pokud vím, o žádném brutálním nátlaku nebyla nikdy řeč. Řeč byla o "nasměrovávání", pobízení, snad až nábídka úplatku. "Údajně" mu nabízel post předsedy ÚS, když v některých kauzách, VČETNĚ ZEMANOVY KAUZY S NEJMENOVÁNÍM PROFESORŮ, rozhodne dle představ Zemana. Slušná trafika, nabídnutá, bez ohledu na to, že cesta k jejímu naplnění by asi nebyla úplně lehká. Údajně jsem dal do uvozovek, protože Hrad to nejen nepopřel, ale dokonce Ovečka vystartovala, že "když může radit Baxa prezidentovi (v jakýchsi Ústavních rozhodnutích - no Baxa je kdyby nic jiného právník, který je rozhodně kompetetní takové rady udílet, zatímco Zeman neudílel rady (což by bylo také špatně, vždyť tomu vůbec nerozumí), ale vyjadřoval jen svoje představy, jak by nějaký případ měl u NSS "dopadnout", bez ohledu na to, že tam rozhodují nezávislí soudci ("'Ale vy jste šéf, vy to máte zařídit.'"). Navrch se nechával zastupovat i svým poskokem po 6 letech stále bez bezpečnostní prověrky.
Na obvinění prezidenta z vlastizrady existuje dost mnohem relevantnějších důvodů, než je tenhle : jeho práce pro Rusko a Čínu na úkor ČR. Bohužel, i když se dá dohromady dostatek Senátorů, aby mohla být žaloba k ÚS podána, v PSP to přes Babišovo ANO a komunisty neprojde. V prvním volebním období to bylo marné zase kvůli Senátu, pro změnu, kde vládla ČSSD, a ta byla Zemanovi vděčná, přes všechny rozpře, že sestřelil Nečasovu vládu (i když se pak Nečasovy za to omluvil)
Pokud prezident z majestátu svého postu "sděluje, doporučuje", jak má dopadnout rozhodnutí nezávislého soudu, je to jasný útok na nezávislost justice, naštěstí snad bezzubý.
Ano, jednání proběhla před řadou měsíců, kdy NSS rozhodoval o správní žalobě, že prezident má jmenovat příslušné 2 nebo 3 profesory, které jmenovat odmítl. A vylezlo to na povrch právě v době, kdy NSS rozhodl, že prezident má znovu posoudit jejich jmenování.
Ti ostatní ne snad že by si nevzpoměli, jen to prostě nechali plavat. U Zemana už hodně lidí nechává hodně věcí plavat, protože prezident má dle Ústavy z titulu své funkce imunitu a navíc je zcela NEZODPOVĚDNÝ, zodpovídá za něj vláda. A co je zač a jeho chování, to přeci všichni dávno víme.
To, že chodil Baxa za Zemanem s návrhy nových soudců je normální a patří to k výkonu tehdejší funkce Baxy. To je snad proboha něco úplně jiného, donést mu návrh jmen na nové soudce, stejně jako akademická obec navrhuje kandidáty na profesuru a různé instituce na státní vyznamenání ap. To přeci nejde srovnávat s tím, že se Zeman snažil ovlivnit soudní případ, i když "přes návrhy". Notabene SVŮJ soudní případ. Baxa prostě má právo předložit Zemanovi kandidáty a žádat jejich jmenování. Stejně jako stejné právio má akademická obec co se týče profesorů. A první až "kreativní práce s Ústavou" prezidenta do toho vnesla chaos a prezidentské ego - až do Zemana všichni prezidenti ctili jednoduchou pravdu, že ti, kdo s dotyčným pracují a znají ho po příslušné odborné a morální stránce (tady je pro mne jediný vykřičník, důvody, které Zeman uvádí, proč ty dva profesory nejmenoval - nad těmi důvody jistě nejde jen mávnout rukou, pokud platí, ale pak měly dostat slovo obě strany, a nikoli jen prezident, který je z titulu své funkce samozřejmě automaticky mnohem víc vidět a upřednostňovaný) jsou nejkompetentnější pro navržení těch osob. Nicméně jestliže i nezávislý soud rozhodl, že to má přehodnotit, asi jsme tu na poli klasické a dobře známé "Zemanovy jediné pravdy vlevo dole".
Netuším, co by mi na tom mělo přípomínat hony na čarodějnice (náboženský záležitost), ani McCarthyho nebo StB (STB je Set-Top-Box:-)))) Uvedená snaha zasahovat do souzených případů a ovlivňovat je ku obrazu svému, včetně jednoho případu týkajícího se dokonce přímo Zemana, přeci prokazatelně existovala, dokazuje to uvedené, že Hrad to nejen nedementoval, ale navíc se začal ohánět "vražděním černochů", ovšem v naprosto nesrovnatelné komparaci.
Zeman mluvil se soudci - a z pozice prezidenta jim radil, jak mají rozhodnout jeho vlastní a pár dalších případů, něco přes Mynáře. To není normální mluvení se soudci, tento způsob mluvení se mi zdá poněkud nešťastný. A nejen v létě. Prezident by se k souzeným případů neměl VŮBEC VYJADŘOVAT, vůbec nikde, natož aby zkoušel ovlivnit soudce i kdyby jen "přáním" a bez trafiky. Má možnost následně soudní rozhodnutí zcela změnit, zrušit, SÁM ZA SEBE, na svoji alespoň morální odpovědnost. Nemůže to dělat jakýmkoli nátlakem na soudce. Navíc uvedené nejsou POLITICKÉ kauzy, ale většinou občanské spory. Jakmile to prostě dostane do rukou soud, má mlčet až do konce, jako každý jiný politik. Ani lobbista by si to nedovolil. Ani obhájci. Těžce zneužívá svoji funkci. Mluvit k těm kauzám prostě může až po jejich uzavření, a pokud už neudrží jazyk za zuby, což je u našeho prezidenta evidentní, tak by se měl vyjadřovat veřejně a nenabízet prebendy.

Ono ani tak nejde o to, co se stalo panu soudci (že s ním prezident mluvil). Ono jde primárně o nás, občany, o čem, jak a co mu říkal. Zeman je mstivý stařec, Baxa si možná ještě leccos vyžere, na co bude mít Zeman pravomoc, to mu spočítá, chcete se vsadit? A jistě mu teď bude dělat i pořádnou reklamu. Tato troska je Z TITULU SVÉ FUNKCE BOHUŽEL schopná bezprecedentního útoku na cokoli vč. demokracie samotné (viz jeho aktivity po pádu Nečasovy vlády, viz jeho verbální vyhláŠení při sestavování vlády po volbách 2017, atd. atp.)
Zeman rozeznává jen toho, kdo mu šúruje oprdí (za těmi jezdí na návštěvy, když mu tu návštavu včetně papání a bumbání zaplatí, jinak ani za těmi) a ty druhé. To je jediná Zemanova rozlišovací schopnost. Ale samozřejmě, že jeho elektorát 1992, tedy 51,36 % volících, alt. cca 2,85 mio občanů, mu odpustí cokoli a "nevšimne" si ani největších faux pass a úletů pana jedinečného. To zbylých minimálně 48,64 % volících (alt. 2,70 mio občanů) je na tom úplně jinak.
Hora zase porodí myš. Ale ne proto, že by to byly vše jen nějaké malichernosti. Ale výhradně proto, že prezident je neodpovědný za své činy (zodpovídá za něj vláda) a pohnat ho před ÚS je za současné politické konstelace skoro nemožné - však on i Babiš moc dobře věděli, proč zakládají ten nepochopitelný holport, kdy si kryjí záda mocensky navzájem a aby to bylo jistější, přibrali i komunisty. Po 30 letech od 1989 máme poprvé ve vládě komunisty (na případnou námitku rovnou píši - jsou ve vládě bez ohledu na oficiální vysvětlení o tiché podpoře - nebo za oposmlouvy tedy ODS nevládla????) díky trestně stíhanému estébákovi v permanentním střetu zájmu, populistovi a lháři a díky soudem odsouzenému arogantnímu ješitnému lháři, navrch sprostému jak hejno dlaždičů.

Formy nátlaku jsou různé. Udivuje mne ale argumentace pro ten realizovaný Zemanem, že existuje ještě tvrdší nátlak. No existuje. Ale nejsme my někde trochu jinde? To jen proto, že někde střílí soudce, tak nad touhle arogancí moci prezidenta máme mávnou pacičkou?

Na Zemana se zatím nakydala jen (možná) pravda. A jak jsem už psal, jeho elektorát 1992 tomu věřit nebude, prostě proto, že nechce. Přesto vím, že ne každému voličovi Zemana je to jedno. Plno z nich prokázalo soudnost a sebereflexi, a i když mu jinak nadále projevují důvěru, dávno vědí, a říkají to otevřeně, že to není to, co by chtěli. Následuje obligátní výmluva, že to bylo nejlepší z možného. No pro ně asi ano, jejich svědomí.
Je vcelku smutné, že člověk nereflektuje, zda je něco pravda nebo ne, a prostě "už nevěří, protože nechce". Zřejmě na tomto principu pak příznivci Zemana a Babiše ublíženecky dehonestují ČT a ČRo a oficiální (rozuměj za svou práci zodpovědná) media, narozdíl od různých těch sputníků.ru, srspol.sk, aeronetů ap., kteří se za své zpravodajství nikomu nezodpovídají a mohou napsat jakoukoli lež - v dněšní době najdou vždy dost lidí, ochotných jim věřit, a dost těch, kteří přímo prahnou, aby ty lži psali (ať už si uvědomují nebo ne, že to je lež).

Společnost Zeman a Babiš už rozdělili. Teď už se žádná medvědí služba nekoná a konat nebude.

Zatím bez slepic

ale zodpovědnost a pravomoc mají být v rovnováze. President mě omezené pravomoci, musí mít tedy omezenou odpovědnost. Já na místě presidenta bych se vyžíval ještě více.

Zatím bez slepic

Nečíst - nebezpečí pro zdraví!

Zatím bez slepic

Cit:"Přesto vím,.." Pane Sartre to je fakt alebo sedliacky rozum? Pokial to druhe, netreba to odopierat tunajsim diskuterom a vydavat spravy publikovane v "mainstream fake news" za fakty.

Zatím bez slepic

Vím, protože je znám a slyšel jsem je to říkat. Odpovídám na otázku, to je slušnost. (Vysvětlení, proč reaguji)

Zatím bez slepic

Taj je vtipné, že prokázat soudnost znamená, mít názor jako Sarter :D Takže pokud se náhodou lišíš od jeho názoru, pak jsi neosudný ;) Dej si na to pozor, už tím co jsi napsal, ukazuješ nesoudnost, protože on zná fakta a ty ti sděluje ;)

Zatím bez slepic

Vyj jste si nestihl přečíst moji odpověď, viďte? 50 minut bylo málo.
Nebudu se zabývat vaší egem - zkuste mi něco z toho, co tvrdím (tedy ne to co píši jen jako svůj názor), seriozně vyvrátit.
A nebo nekrmte Sartra

Zatím bez slepic

to je písmenek ..

Zatím bez slepic

In reply to by mamina (neověřeno)

Trvalý odkaz

:D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak jsem se donutila si přečíst dlouhý Sartrův komentář, protože jsem byla zvědavá, jak toho využije, když má teď Vidlákem stanovený omezený prostor zde v kurníku.

Především, myslím, že to bylo naposled, co jsem Sartra četla. Ta nenávist vůči Zemanovi i Babišovi je stejná jako dnes u Vlka a snad ještě horší než je v běžných mainstreamových médiích. Takový masochista zase nejsem.

Vůbec nechápu, proč se sem Sartre tak cpe, když nepřináší nic jiného než co si můžeme přečíst na aktuálně nebo poslechnout v ČT nebo ČR.

Ne, tady v kurníku nejsou všichni nadšeni ze Zemana, ale nikdo zde prezidenta naší země primitivně neuráží, i když s jeho činy a slovy nesouhlasí. A já bych byla ráda, aby to v této vzácné diskuzní oáze také tak zůstalo.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud bude psát takhle, tak mi to nevadí. Na názor má právo. Pokud to takhle zůstane, klidně ať má pod každým článkem komentář delší než článek. Teď se ukáže, jestli vydrží nezaplevelit diskusi u každého vlákna.

Zatím bez slepic

Vzhledem k tomu, že je zde opět řeč nejen o tom, co jsem napsal, ale o mne, tak si ještě dovolím :

ad Ládík!!! : Já souhlasím, že když má omezené pravomoci, že může mít i omezenou zodpovědnost. Co je problém, že zodpovědnost NEMÁ VŮBEC ŽÁDNOU, a asi to vyrovnává právě tím, že si přisvojuje i pravomoci, které nemá (mít). Vaše animo je symtomatické

ad Maneca : Číst nemusíte. Moje nenávist k Zemanovi je takového charakteru, že - a psal jsme to někde na jiné diskusi, akorát to všechno padlo za vlast - že a, Kdysi jsem Zemana s Klausem považoval za jediné státníky zde, b, Souhlasil jsem se Zemanovo uděláním z ČR montovny, b, Souhlasím s jeho postojem k ilegální muslimské imigraci d, Souhlasím s jeho názorem a postojem k inkluzi .... našlo by se i pár dalších věcí. Tak to je ta moje nenávist k němu. Která se "projevuje" tak, že jsem pouze VELMI, ALE FAKT VELMI znechucen z toho, že nám vládne ve stavu, co se z něj stalo po jeho prvním neúspěchu v prezidentských volbách 2008, kdy to očividně všechno "vrací" nejen ČSSD, která ho tehdt nepodpořila, ale všem, kdo ho nemusí (Klause také nemusela nejméně půlka národa, ale ten se jako Zeman nechoval) A opakuji, neuvedl jsme žádnou lež. Že je lhář, to rozhodl i soud (a navíc se v souladu s tím soudním rozhodnutím ani neumí omluvit - i když Nečasovi za shození jeho vlády se omluvil (kdybych byl primitivní nenávistník, tohle druhé nezmíním)), že je vulgární, to snad víme všichni, a že je sebestředný a arogantní, to připustil i on ve svém projevu po druhém zvolení, kdy veřejně prohlásil, že se bude snažit být méně arogantní a více vnímat druhé a "být prezidentem spodních 10 mio". Jak to dopadlo dnes už můžeme rekapitulovat. Navíc Zeman se permanentně pohybuje na hranici ústavnosti některých svých počinů, za ducha Ústavy už opakovaně vkročil. A podobné platí o Babišovi - trestně stíhaný, populista, lhář. Je prostě smutné, co tenhle národ svou mírnou většinou zvolil. Můj prezident to tedy není, pouze de iure. A nezlobte se, Maneco, píšete, že jsem nepřinesl nic jiného, než co si můžete přečíst na Aktuálně a v ČT ap. No, víte jak to je : cpu sem PRAVDU, která v článku od Vidláka není. Já to své také nepovažuji za jeho urážení. Co z mnou napsaného se, prosím pěkně, nezakládá na pravdě nebo není přímo pravdou? Pravda o někom přeci nemůže nikoho urážet. Může mu pouze vadit její zveřejnění.

ad Vidlák, myslím, že to půjde, a že to příště dokonce i jen zkrátím do hesel, tam kde se vůbec zapojím :-))))

ad Ládík !!! 2, já se omlouvám, teď možná napíšu něco, co někoho opravdu urazí, ale chci předem jasně říct, že to nejsou slova má, ale Zemanova, já jsem je jen příslušným způsobem interpretoval a použil. Já v uvedeném nemluvím o elektorátu, který Zemana skutečně zvolil v 1993 za předsedu ČSSD, potažmo 1997 za premiera. Já psal o tom elektorátu, o kterém mluvil Zeman v roce 1991, kdy děsně horoval PROTI referendům (jen blbec nezmění názor, Zeman to opět dotáhl k dokonalosti a byl schopen ho změnit 3x za týden tam zpět tam - Babišova druhá vláda - musí mít 101 předem - nemusí - jmenuju ho v každém případě ....) a kdy citoval údajně psychiatra Höschla, že polovina národa má podprůměrné IQ a třetina že jsou přímo debilové nebo tak něco (https://zpravy.aktualne.cz/domaci/mezi-poslanci-je-mene-dementu-nez-mez…). A mně prostě přijde, že vulgárního arogantního sebestředného lháře prostě musí volit jen někdo takový, že normální člověk snad tyhle vlastnosti řadí mezi negativní a rozhodně nehodící se pro nejvrchnějšího reprezentanta státu. A já sice chápu tu celkově vyhrocenou situaci kolem 2. volby, ale co je moc, to je přeci moc, to se okecat nedá, natož nějakým : ne každý souhlasí se Zemanovými činy a slovy. O tom to přeci není, já pro změnu - uvodeno před chvílí - s lecčíms u Zemana naopak souhlasím. Ale ne/souhlasit s něčím u někoho, a zvolit ho za prezidenta, to přeci není totéž. Pro tuhle volbu musí příslušná sym/antipatie prostě výrazně převažovat a u 2. volby Zemana už vše uvedené, co mu vytýkám, věděl dávno, že je takový. To už nejde okecávat. Tak o tomohle elektorátu Zemana já mluvil.

Zatím bez slepic

Tak proč slibuješ, když pak píšeš jako po staru? Asi slibi mají stejnou váhu jako fakta co sděluješ :D

Zatím bez slepic

Co jsem slíbil?

Zatím bez slepic

v případě islamizace křesťanské Evropy ale o život jde, třeba o život nebo způsob života budoucích generací. Zeman s tím nepřišel, jen toto životně důležité téma zvedl ze země, kam ho multikulturalisti zašlapali. V tu chvíli se negativní vlastnosti Zemana staly marginálními. Další jeho předností bylo to, že mluvil tak, jak chtěl. Je cítit, že není řízený jako momentálně Petříček nebo komentátoři veřejnoprávní TV, kteří události komentují až po doručení not, klidně i 48 hodin po události nebo "nevhodné" události přímo zatlučou.
Drahož mohl být ředitelem akademie, jaké chtěl, mohlo ho podporovat plno herců, vexláků, celá smečka podporujících protikandidátů - to bylo až směšné.

Zatím bez slepic

Já tu skutečně nechci psát víc, než je nutné, ale ...
Jak jsem se vyjádřil, i já jsem velmi silně proti ilegální muslimské migraci, až tak, že by to bylo na trestní stíhábí. Vlastně proti jakékoli muslimské migraci, rozhodně té davové. Ale Zeman nejen že nebyl a není jediný kandidát s uvedeným protiimigračním pohledem, ale, a to hlavně, z pozice prezidenta s migrací ani jen v ČR VŮBEC NIC NEUDĚLÁ.
Je tedy hezké, že se Vám zalíbila jeho protiimigrační rétorika, vzhledme k tomu, že věděl sám předem, že s tím nemá šanci on nic udělat, jednoznačně populistická, a že jste ji vyměnil za obecnou slušnost a solidní charakter někoho takového, jako je prezident země. Ale bylo Vás takových 2,85 mio, komu přestalo vadit každodení lhaní a dělání ostudy ČR a poškozování ČR "výměnou" za jeho absolutně neefektivní (k ničemu) protiimigrační výkřiky z Hradu.

Zatím bez slepic

podle sebe... A jste vedle, jak ta jedle. Každý je jiný.

Zatím bez slepic

Jste nenapravitelnej idealista a je to k Vaší škodě Vidláku. Je spousta rčení na Vaši naivitu, nebo na naivitu obecně, ale zde se obávám, že spolu se sebou strháváte i hosty z Vaší knajpy. To nemůže dopadnout dobře. Zvláště je mi líto, že jste neprohlédl trik s dlouhými až k Lovosicím možno přirovnati příspěvky. no snad je to ode mě jen takové sýčkování, rád bych se mýlil.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nekrmte, prosím, trola!

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

to je úvodník. Krystalicky čistá káva, ve své přírodní podobě. Myslící si, že je prvek z tabulky. Elektorát zemana je teď mnohem jiný, než ten z 92, ten už z velké části pomřel.

Zatím bez slepic

Tak nejak musely vypadat protektoratni uvodniky o Churchillovi a kdyz pak prijel Goebbels dovadet na Baarovy a cetl si preklady jiste rikal: Hosi zvolnit, moc propagandy zabiji propagandu.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

je mi líto svých očíček. To se radši budu dívat na svou Starou Jahodu.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

a to i od opravdu mimořádně nasyceného psa, člověk si pomyslí cosi o páníčkovi, ale hovno je díky své velikosti zřetelně vidět zdaleka, lze ho bezpečně překročit či obejít a poté pokračovat po neznečištěném chodníku. Je to lepší, než když nemocný pes podléhá svému nutkání po částech a opakovaně. Chodník je pak téměř k nepoužití.

Zatím bez slepic

Taky jsem byl v Paříži (jednou) a ráno chodil po chodnících, nevěřil jsem svým očím a to si o ČSSR prý Francouzi říkali, jaký je to hnůj ...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dávám za pravdu Vidlákovi, a nechápu, že Baxa je tak blbej nebo mu fakt musel někdo slíbit něco za to, že toto rozvíří jak kal ze dna. Nevěřím, že nevěděl, že místo nebylo volné atd. že se postupně ukáže, že vlastně otevřel pusu a bude za blbce... Osobně hádám, že vsadil na někoho, kdo si myslí, že příště vyhraje a slbil Baxovi něco, za to, že si kopne, protože ten co mu něco slíbil jede "konečně dlouhodobý plán zvolení" a tak jede dle hesla, když hodíš špínu, vždy něco ulpí...

Zatím bez slepic

Pro ass.
Také si myslím,že se Baxa totálně znemožnil před celým národem.
Spíš to považuji za opačný nátlak a na Zemana,když už jede po něm,celá pražská bažina.
Takže si můžeme odškrtnout dalšího neschopu.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

To mě nenapadlo, že někdo mohl i vydírat Baxu, aby otevřel pusu tak jak otevřel. Díky, za doplnění.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Baxa se znemožnil před Vámi , mnou a spol. Kavárna není schopna, nebo spíše nechce vidět tu ubohost a tak je to pro ní jen další dřevo na ohnivé hranici pod Zemanem.

Zatím bez slepic

Treba ze ty videa od ty dominantni prostitutky v kuzi a s bicikem, jak tam aportuje zustanou bezpecne v sejfu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ten by vlál na hradě sám
měl by sto milionů lajků
tyčku by držel strýček Sam.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jedna z dalších provokací - vyrábí je jak na běžícím pásu. Sledovat to a komentovat, to je ztráta času.

Jen by mě zajímalo, čeho tím chtějí dosáhnout.

- Žalovat na tom základě Zemana? (Pokud by bylo cílem toto, tak mají měkký mozek.).
- Přesvědčit část voličů Zemana, aby otočili? (Pokud by bylo cílem toto, tak mají měkký mozek, funguje to stejně, jako v případě opakovaných útoků na Babaiše.).
- Chtějí se zviditelnit před svými voliči a stmelit je? To jediné připadá v úvahu. Přeji mnoho zdaru.

Zatím bez slepic

kafírníci chtějí nastolit "blbou náladu" proti Zemanistům - Jehovistům (cituji vlka), aby v případě příštích voleb pouze poukázali na "nevhodný kus" a na čelo mu mohli připlácnout samolepku s nápisem "Jsem pokračování Zemana".

Zatím bez slepic

"Jsem pokračování Zemana".

Dají li někomu takovou nálepku, docela mu tím poslouží.

Zatím bez slepic

No oni si vsimli, ze jedna aferka cloveka z diskredituje u posluchacstva. Uz nevedej, ze 200 aferek zdiskredituje je.

Zatím bez slepic

To je obdobné jako u konce komoušů. Nejsou schopni řešit rozpory společnosti jinak než hrubým nátlakem. Není to znakem toho, že něco chtějí dokázat, ale že neví co mají vlastně dělat.
Bohužel kapitalismus jako nejnižší forma společnosti se již nemá na co rozpadnout, narozdíl od komoušů, kteří se na co rozpadnout ještě mohli. (pro upřesnění dodám, že je to vtip)

Zatím bez slepic