Rejpalčin deník - květen 2018

Autor

2.5.2019 – zemřel dvouletý Alfie Evans, 30.dubna. Protože tak rozhodl soudce Hyden. Stalo se v Anglii. U Alfieho  po prodělaném očkování, které se zřejmě moc nepovedlo, nastaly komplikace, které vedly k jeho umístění do špitálu. Nekomunikoval a nereagoval, doktoři neznali příčinu a neuměli léčit.  Alfie byl napojen na přístroje, které ho udržovaly v chodu. Podle doktorů měl ze 70% odumřelý mozek, ale nevěděli to přesně. Nemocnice tedy dala k soudu návrh na odpojení Alfieho od přístrojů.  Prakticky to znamenalo nechat kluka umřít udušením, protože bez dýchacích přístrojů by Alfie, podle doktorů, nebyl schopen přežít dýl jak pár minut. Soud rozhodl, že ho mají odpojit. Rodiče nesouhlasili,  pozvali si své experty, kteří zkoumali chlapcův stav, žádali přeložení do jiného špitálu. Soudce všechny požadavky rodičů zamítal.  Stejně tak „propuštění“ Alfieho domů. Aby ho rodiče nemohli odvézt,  nařídil postavit ke dveřím pokoje policajty, kteří ho hlídali jako nejtěžšího zločince.  Po zveřejnění případu (naše štěkny tradičně kauzu nerozebírají) se ozývali  lidi na jejich podporu z celého světa, přimlouval se i papež,  někteří europoslanci – všechno špatně. Nemocnice v Římě nabídla, že se pokusí Alfieho léčit – na své náklady. Soudce zakázal rodičům s Alfiem vycestovat. Soudce rodičům vyčetl, že věc medializují a že jsou příliš křesťansky naladěni (neuvěřitelné…). Evropský soud pro lidská práva se případem odmítl zabývat.  Nakonec Alfieho odpojili od přístrojů.  Samostatně dýchal tři dny – ač podle doktorů neměl, snad jen deset minut nebo tak nějak.  Rodiče si ho z nemocnice odvézt nesměli a museli čekat, až chlapec zemře.  Vypadá to, že mu ve špitále nedávali ani umělou výživu, ani tekutiny, takže se zdá, že ho zabili  hladem a žízní, když to nešlo udušením mimo dýchací přístroj.  Alfie prostě musel zemřít, protože tak rozhodl Soudce.  Celé to skvělé britské zdravotnictví, co umí vyléčit Skripaly, smrtelně otrávené jedem účinkujícím v řádu vteřin, musí umořit chudáka kluka hladem a žízní, protože k udušení jeho odpojení od přístrojů nevedlo.  Mainstrímovým štěknám Alfie nestál pomalu za zmínku (ČT vypotila dvě-tři hyperkorektní věty oznamovacím tónem), zato kdyby se jednalo o nějakého imaginárního připrchlíka,  tak máme titulní strany vytapetované obřími srdcervoucími fotečkami a palcovými titulky.  Alfie byl  bohužel na té špatné straně barikády…

4.5.2018 – Juncker v rozhovoru pro Die Welt sdělil užaslému čtenáři, že sankce EU vůči Rusku nebyl dobrý nápad.  A že by to měla EU změnit a vůbec, s Rusem prostě mluvit, ale hlavně OBCHODOVAT.  Pane Gabale, paní Langšádlová, co vy na to??? Nějak nejsou slyšet vaše plamenné kecy o špatném Rusovi a skvělé EU. * Zeman po prozkoumání zprávy BIS, kterou si „nechal vypracovat“, aby zjistili, jestli se u nás vyráběl „novičok“ vypustil do světa, že vyráběl. Sice jen mikroskopické množství,  a byl už zničen, ale vyráběl. Ale – byla to jiná sorta… prý. Potrefené husy kejhají, že Skripaly otrávilo něco se jménem A234, zatímco my měli A230.  To něco jiného by ale mělo být též 100% smrtící. Ovšem Skripalovi žijou. To bude tím skvělým britským zdravotnictvím. Nebo soudce Hyden rozhodl, že Skripalovi zemřít nesmějí…. * V Německu si došli čtyři policajti do uprchlického tábora pro jednoho migroše  z Toga, kterého měli vypakovat domů.  Ovšem se zlou se potázali. Z původní přesily 4 : 1  se najednou ocitli v menšině 4:150 a tak museli zatroubit k ústupu.  Ale protože tohle bylo moc i na ty mírumilovné německé poldy, následujícího dne se konalo v uprchlickém  táboře policejní cvičení za vydatného řevu „neziskovek a vítačů“.  Info ze zásahu dnes ještě nebylo známé, ale musely to být velkolepé policejní manévry.

7.5.2018 – Gazdík, Štěch a další mluvící hlavy dštily na Zemana oheň a síru, že prý neměl veřejně citovat z  „tajné zprávy“ bisky. A že tím „nahrává Kremlu“.  Zajímalo by mně, jestli by řvali stejně, kdyby v tajné zprávě bisáci zjistili, že se látky tohoto typu na našem území nevyskytovaly /nevyráběly a nejsou tu. Snaha zamést Skripaly pod koberec se nezdařila. Místo toho, aby byla veřejnost zticha a vzala na vědomí sdělení pomazaných hlav, tak se v tom patlá a zpochybňuje a vrchnost si musí narychlo vymýšlet báchorky, které nesedí. Takže v podstatě za celou tu britskou trapnost může veřejnost. * Se Stropnickým se do nové vlády nepočítá. Prý ho uklidí do Izraele na velvyslanectví. Snad tam odputuje s tou svou blonďatou vlasaticí, může Izraelcům pouštět rozumy o arabských nadsamcích. Tam dojde pochopení. Kvákání Stropnického ke kauze Skripalů bylo nanejvýš tragické a žalostné, tedy nepřesvědčil ani jako herec.

11.5.2018 – v Německu odsoudili 89-letou ženu za „popírání holokaustu“.  Původních 14 měsíců basy bylo změněno na dva roky, protože do vězení nenastoupila. Kdo z těch, kteří ji soudili, tu dobu zažilo osobně a na vlastní kůži…? Holt, špatný názor babka měla. Zajímalo by mně, zda by za podobný názor byl odsouzen i nějaký připrchlík, když obecně se Arab s Židem nemají rádi… * Proběhla inaugurace Putina do prezidentského úřadu. Na pozici premiéra nadále instalován Medveděv. Nepřítele je třeba mít na očích, zdá se.  Proti Putinovi protestovalo  několik tisíc lidí po celém Rusku, za narušování veřejného pořádku bylo zatčeno asi 1600 lidí.  Největší protesty proběhly v Moskvě – nějakých tři tisíce lidí se zúčastnilo. V několikamilionové Moskvě to byla fakt silná účast. Štěkny říkají, že ty demonstrace byly „několikatisícové“  – aby to nevypadalo tak blbě, ale vlastně nekecají.  ČT to dlouze rozebírala asi dva dny. Naproti tomu protesty cca 160 tisíc lidí ve Francii proti Macronově politice nestály ani za žblebt.  * V inauguračním projevu Putin zmínil, že se Rusko v nejbližší době „odkloní“ od plateb v dolarech. Nejen za ropu. Rusko bude zjevně čím dál tím větší zloduch, už ani ty doláče nechce…! Zřejmě jsou na obzoru zas nějaké ty další sankce, to by tak hrálo, v rublech obchodovat. *  DJT oznámil, že odstupuje, resp. ruší smlouvu o jaderném programu s Íránem, kterou za slavnostních fanfár uzavřel jeho předchůdce Barack z bílého baráku. Nojo, minulý měsíc Írán upustil od ropných dolarů, tož je potřeba ho ztrestat. EU začíná vzpurovat a odmítá tahat za provaz společně s usákama. Bodejť, Írán eura za ropu bere.* Bibi Netanjahu přišupajdil do Ruska na oslavy vítězství a držel se Putinovi celou dobu za zadkem. Vypadá to, že izraelský klučina mlátil na písku ostatní děti lopatičkou a když mu začali oplácet stejně, utekl se schovat mámě pod sukně. * Na tradiční jízdu vyrazili Noční vlci, motorkáři, z kterých naše štěkny dělají „putinovo vojsko“. Přidávají se ale i motorkáři z jiných zemí, a též někdy i politici. Letos Foldyna.  Vyžral si to od našich demokratických štěken až do dna. Nějaký „demokratický provokatér“  - magor jménem Uhlíř, se navážel jak do motorkářů, tak i do Foldyny a kluci si to nenechali líbit. Uhlíře policajti sbalili za rušení veřejného pořádku. Hamáček přes média Foldynovi vzkázal, aby se omluvil (za co??), F. mu stejnou cestou sdělil, že nemá za co. Čímž by to mohlo skončit, ovšem kavárníci mají dojem, že F. je třeba ukřižovat za „podporu Putina“. Jejich myšlenkové pochody jsou čím dál tím větší záhadou.

16.5.2018 – USA oficiálně přesunuli svoje velvyslanectví v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma, což těžce rozdýchávají Palestinci. V následných nepokojích izraelci tvrdě zakročili, výsledkem je 60 mrtvých  a asi dva tisíce zraněných. Západní štěkny kritizují izraelský postup, ty naše jsou zticha, bo neví, na kterou stranu se přidat. EU hodlala přijmout protest proti postupu USA a Izraele, ovšem ČR rezoluci EU zablokovalo. Asi košile bližší než kabát. * U sousedů Kiska oznámil, že na další prezidentování si už netroufá. Kauza zabitého novináře zjevně nepřinesla plánované ovoce – lehce nahnilé se rozplizlo do nedefinovatelné páchnoucí kaše.

22.5.2018 - letošní sudeťácký sjezd za účasti spřátelné české Marksové. Moudře kejvala kebulí, když řečnil spřátelený tajemník německého min.vnitra o tom, že Benešovy dekrety do současné Evropy nepatří.  Asi je třeba ty trapné dekrety zrušit. Podle Marksové  Benešovy dekrety v projevech politiků činily jen několik vět, takže o čem prý je řeč.  * No a o víkendu si anglický Harry bral emerickou Megan.  Nova z této tragikomické seance šílela a tenhle limonádový  flák prezentovala speciálním vysíláním.  Na což upoutávala týden předem. Posléze jsem koukla na tu šou na tubce, bo jsem o tom „romantickém víkendu“ měla zajímavější program – a nevěřila jsem vlastním očím. To teda bylo divadlo… Ten emerickej biskup nebo co to bylo, co v  kostele řečnil, tož to bylo dílo. Zážitek též byl koukat na kamenné obličeje členů královské rodiny. Někteří vypadali, že se vroucně modlili, aby ta trapárna rychle skončila.

28.5.2018 – národní divadlo v Brně spustilo avizovanou hru „Naše násilí a vaše násilí“.  Veřejnost pobouřena pornografickým zpracováním – nazí herci tam po sobě lezli a pózovali v obscénních pozicích. Značné pobouření vyvolala i scéna Ježíše znásilňující muslimku a jako třešinka na dortu jedna herkyně v závěru vytáhla z vagíny českou vlajku. Pevně doufám, že představení bude povinné pro žáky od druhého stupně vejš. Aby věděli, jak vypadá to pravé a svobodné vyjádření názoru. Já osobně bych do instituce jménem Národní divadlo Brno nepáchla ani na loutkové představení pro mateřské školy.  * V naší parlamentní kvákárně to bouřilo kvůlivá Marakéšské deklaraci. Ministr Metnar tvrdil, že jeho podpis za Česko v zásadě „nic neznamená“ – tedy že neznamená, že bychom tím automaticky souhlasili s imigrací, že tahleta deklarace imigraci jaksi „neřeší“.  Na AENews pak publikován český překlad deklarace, kde to teda vypadá krapánek jinak. To, co mělo býti v tichosti solidárně podepsáno, se začalo rozpatlávat do nechutného a smrdícího gulášku.  Sněmovna pak prohlasovala, že vládu zavázala jakýmisi nedefinovatelnými body stran uprchlíků. Už vidím tu veřejnou kontrolu „dodržování zavazujících bodů“. Pche. Zítra po nějaké deklaraci  neštěkne pes – ta se vytáhne na světlo v okamžiku, kdy se to bude vrchnosti hodit a přetáhne s ní lid obecný po tlamě.

31.5.2018 – DJT naplánoval/oznámil, že se sleze s Kimem. Pak to odvolal. A pak zas oznámil, že teda slezina bude.  Momentálně to vypadá, že slezina přece jen bude – jestli opět nebude odvolána. Někdy to vypadá, že DJT tyhle prohlášení dělá jen proto, aby měli novináři o čem psát. * Holanďani a jejich slavná komis vyšetřování sestřeleného MH 17 opět o sobě dali vědět. Prý teď už mají fakt věrohodné důkazy, že za sestřelem stojí Rusko. Rusko dodalo své důkazy, které jejich tvrzení vyvracejí.  Evropsky hodnotný Janda se raduje, že holandské důkazy pečlivě studoval a že je to fakt tutovka. Ruské nestudoval, bo jsou nevěrohodné (bo ruské) a stejně nezná azbuku. Není nad objektivní zjišťování fejkňůs. * Na Ukrajině nechali zemřít novináře Babčaka, co měl být „tvrdým kritikem Kremlu“. Může za to samozřejmě Rusko a Babčak měl být „zavražděn“. Ovšem hned následující den zázračně obživl. Ukrovská tajná služba to prý tak geniálně vymyslela, aby na světlo boží vylákala všechny kremelské agenty a mohla je čapnout. Neuvěřitelné. Mezi novinářovo umřením a zmrtvýchvstáním se stačila ztrapnit naše pražská kavlérka, když ti demo osli začali okamžitě po „úmrtí“ novináře hýkat o zlém Rusku a démonovi Putinovi.  Den poté jsou zticha jak pěny. No „éto děbily“. Já jsem zmatená – je tohle fejkňůs nebo není??? Asi ne, protože evropsky hodnotný Janda mlčí. * Usáci se stále mračí na Evropu kvůlivá  plynovým trubkám, které začínají v Rusku a Evropa, a speciálně Německo, se jich nechce vzdát.  Takže od zítřka (1.6.) mají začít platit nová cla na evropskou ocel. Směrem na Rusko se jedná o sankce, směrem na Evropu o „cla“. Srandovní. Jestli by neměli ti emeričani místo sankcí zkusit radši ty cla. * Na poslední návštěvě USA si Angela s Donaldem moc nepokecala – setkání prý „bylo chladné“, asi jako ta ocel. Pak se Angela vydala do Soči, kde s Putinem jen zářila – jestli to nebylo tím, že od Putina dostala kytku bílejch růží a od Donalda jen ty ocelový cla. Putin k těm kytkám možná ještě přihodil speciální tarif k obsahu těch plynových trubek, tak možná proto.  Na další návštěvě Číny asi Angela též moc nepochodila, nedostala nic, bo návštěva „byla zkrácena“.  Naše štěkny mlčí a nekomentují, bo s Rusy a Číňany kamarádí Angela. Být to některý z těch našich, tož je klepne. 

OdpovědětPřeposlat

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

2.5. Myslím, že někdy čas dospěje do situace, která uvedené zdůvodní

4.5. A rok se s rokem sešel a sankce jsou dál a nikomu to nevadí, jen Rusku

7.5. Zeman pověřil BIS prozkoumáním, zda se u nás vyráběl Novičok, kterým byl otráven Skripal. BIS zjistila a Zemanovi předala zprávu, že nevyráběl a na našem území není (ČR je signatářem dohody o zlikvidování chemických látek). Zemanovi to bylo jedno a využil veřejné informace Výzkumného vojenského ústavu Brno, jehož šéf řekl, že se tu látky typu Novičok vyráběly. Následně kolem toho Zeman rozjel ostudný tyjátr. Připomeňme si tedy fakta :
1. Novičok, kterým byli otráveni Skripalovi, ten konkrétní klon, o který šlo, se u nás NIKDY NEVYRÁBĚL ANI NEZKOUMAL
2. Novičok jiného typu zde byl připravován pouze pro mikrosyntézu. Mikrosyntéza NESNESE OZNAČENÍ VÝROBA. A to ani podle norem, ani objektivně. Pod pojmem "výroba" je definován proces, na jehož konci je nějaké množství dále použitelného produktu. V případě mikrosyntézy ovšem nic takového nevzniká, binární látka je připravena v molekulárním množství a OKAMŽITĚ PO VZNIKU POUŽITA k příslušnému testu, pokusu.

16.5. ČR je stále na starně Izraele, v tomto případě i Zeman, který také doporučil přesun velbyslanectví ČR.

28.5. To je na tom to krásné, že člověk nemusí chodit, kam nechce. Na uvedeném představení jsem nebyl a myslím si, že thajské Pingpong show je zajímavější

31.5. Rusko žádné skutečné důkazy neposkytlo. Navíc po těch jejich pokusech, kdy se snažili světu vsugerovat, že MH17 sestřelila ukrajinská stíhačka, pak zase si konstruktér buku u lesa ze dřeva vystavěl půlku údajného Boeingu a na něm dokazoval, že to BUK být nemohl, pak zase odsouvání lokality výstřelu pomalu až do USA .... do toho žádný ruský voják na Krymu a východní ukrajině, max vojáci na dovolence - kdo po všech těch lžích ještě bere Putina - tedy obviněného, vážně? Já ne. No a Merkelová i přes pugét je pořád na straně západu.

Zatím bez slepic

7.5. Novičok není 100 % smrtící, koneckonců i jeden z "vynálezců" novičoku se jím v laboratoři otrávil a v ruském zdravotnictví před 40 lety nebo kdy přežil ještě asi 3 nebo 5 let, v současnosti pak existuje velmi účinná protilátka, která zabrání smrti, ale nemusí zabránit trvalým následkům. Informace o této protilátce byla i v Česku odborníky zveřejněna asi 4 dny po otravě, alespoň tedy na ČRo.

Zatím bez slepic

A kromě Ruska žádná jiná země novičok neměla, tudíž že Skripalovi jsou dílo Ruska je naprosto nejpravděpodobnější a navíc pro to existuje nejvíc indicií a důkazů a souvislostí s ním - identifikovaní podezřelý a jejich pohyb, důvody, šarže ap. Ale Zeman je tak hluboko v oprdí Putina, že už mu může šůrovat jazykem mande z druhé strany.

Zatím bez slepic

Uvedené tvrzení je vztaženo samozřejmě jen k obecně známým skutečnostem, že jediný, kdo měl fabriku na výrobu Novičoku, bylo Rusko (a hbitě ji chvíli po Salisbury zlikvidovalo - ale to může být náhoda, to nepopírám). (Jinak samozřejmě nikdo nezpochybňil možnost, že při znalosti vzorce by si novičok vyrobil kdejaký odborník s nijak nenáročným vybavením. Tomu by ale chyběla motivace.)
Ten protilék je primárně na nervově paralytické plyny (Sarin, VX), nikoli přímo na Novičok. Uvedené "mírnější" jedy zvládne vyléčit mnohem úspěšněji. Krom toho už předtím existovaly na NPP protilátky - ten mechanismus působení a obrany je v podstatě stejný. Navíc samozřejmě že státy rodinu novičoků testovali tou mikrosyntézou minimálně, za účelem získání protilátky.
No, GB poskytla evropským demokratickým právním zemím takové důkazy, že je přesvědčila. Že nepřesvědčila Rusa a jeho fandy, to je asi pochopitelné, ani nestoudné lhaní Zemana v přímém přenosu jeho adoranty nepřesvědčí, že lže. Vyšetřuje v rámci klasických pravidel a možností, je možné, že k soudu nikoho nedožene. Udivuje mne, že by se s vyšetřováním svěřovali ("Bobíci") někomu v ČR nebo SR, ale asi tedy ano, když někdo může hodnotit vyšetřování.

Zatím bez slepic

viz také
Pár postřehů z Úmluvy https://www.sujb.cz/fileadmin/sujb/docs/zakaz-zbrani/Umluva_CW.pdf

výrazem "objekt na výrobu chemických zbraní": neoznačuje: (i) žádný objekt na syntézu chemických látek uvedených v písm. a), pododstavci i) s výrobní kapacitou menší než 1 tuna; (str. 3)

Dále úmluva jasně rozlišuje mezi výrobou a syntézou (např. str. 90) (a mikrosyntéza je jen "druh" syntézy charakteristický právě tím, že vzniklá molekula látky se připravuje, zjedodušeně řečeno, prímo v prostředí testu a ihned vstupuje do reakce) a nikoli že ne.

Holt odborník na jádro nemusí být nutně odborník na ZHN a nebo má jiné důvody, stejně jako má právo se mýlit. Zajímalo by mne, jestli by dnes, po roce, na svých výrocích trval. Na druhou stranu on se k tomu pouze stavěl skepticky, nepopíral to, jen vedl své vlastní úvahy. To je v pořádku.

Zatím bez slepic

Takže odborníci a zasvěcení jsou v pohodě a vědí svoje. Část veřejnosti neochotná respektovat jinou než svou pravdu sice v ruce nemá ani 0,1 % toho, co odborníci a policie, jen svoje "konspirace, dedukce a vytoužená přesvědčení), ale na 115 % vědí, že to nebylo tak, jak uvádí mainstream :-)

Zatím bez slepic

Ta str. 90 je správně str. 88 přímo v Úmluvě (ne v pdf prohlížeči, v něm 89)

Zatím bez slepic

Adorace nekritických fanatických příznivců Zemana a jejich sebepřesvědčování se nic nezmění na faktech, že ten člověk by kvůli Rusku udělal jakýkoli podraz na vlastní zemi. Ale chápu, některým "z minulosti" se to moc líbí, když prezident lže jak na běžícím pásu. 40 let ten systém, kdysi také adorovali a protěžovali a měli z něj nesporně prebendy.

Zatím bez slepic

Kdo ví, kdo řádil v Oděsse. Mohl každý.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Poslouchaj, Sartre.
A kdo...?

Zatím bez slepic

NEREAGOVAT a NEKRMIT

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

než to naklade vejce

Zatím bez slepic

In reply to by Franta Jouda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak se zdá, vše příliš pozdě. Vejce jsou nakladena. Tass se již dokonce vyklubal. Nezbývá nic jiného, než nekrmit a čekat na úhyn.

Zatím bez slepic

Tass=sartre, takze zadne vejce, jenom zacal prudit pod vice nicky a mozna IP? NEBO jak nekdo podotkl., je to skupinba elfu co se znazi, ale inteligence a znalosti jim nestaci, asi blbej tym a blbej ucitel :D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Rejpaloko..
a mozno to bolo zaujimavou dobou :D... v kazdom pripade fakt fajn.
Skoda ze prva reakcia je od toho kokota... ale nemozes mat zase vsetko :D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Občas probleskne nějaká malá zpráva, nejsou tam totiž Rusové. Ale jinak letadla létají, bomby padají. 34 milionu lidí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Občas probleskne nějaká malá zpráva, nejsou tam totiž Rusové. Ale jinak letadla létají, bomby padají. 34 milionu lidí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Soudce v případu Alfieho Evanse se jmenuje Sir Anthony Paul Hayden. Je to britský šlechtic vyznamenaný královnou a narozený 24. čevna 1961. Alfie Evans už žádné narozeniny mít nebude, žil jen 1 rok a 11 měsíců (* 9.5.2016 , + 28.4.2018).

https://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Hayden
https://cristianesimocattolico.wordpress.com/2018/05/03/il-giudice-dell…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Elfí kokot se projevil hned po zobrazení článku po půlnoci, tak snad si přispí a nebude tu oslizovat alespoň celý dopoledne.

Díky Rejpalko za připomínkový článek - u něj člověk jen nestačí žasnout, jak ten čas letí ... :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pěkně napsané. Dobře se to četlo. Opravdu jsem si taky povzdechl jak ten čas letí. Díky

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Za připomenutí justiční vraždy Alfieho Evanse i za šaškárnu s novičokem, kde za zdrůraznění stojí počáteční britská evidentní

Zatím bez slepic

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

.. britská evidentní LEŽ, že novičok může pocházet jen z Ruska. Proti této evidentní lži se Rusové přirozeně ohradili a uvedli několik protipříkladů (ačkoliv z logiky naprosto stačil i jeden). Pan prezident Zeman pak na základě podkladů od tajných služeb bohužel musel uvádět na pravou míru nepravdivá kvapná prohlášení díky Bohu již minulých ministrů.

Zatím bez slepic

Pane Martin V. toto nie je na Vas, len reagujem na saskovanie okolo Novicoku. Ak niekto vyssie tvrdi ze Novicok moze byt LEN z Ruska musim sa spytat - ak maju v UK protilatku, ako k tej protilatke prisli a ako ju odskusali aby mohli povedat ze je to protilatka ak by nevyrobili nejake mnozstvo samotneho Novicoku?
Dalej to asi nema zmysel rozoberat lebo UK strana neposkytla nijake dokaźy a to co predviedli je snad parodia na vysetrovanie.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zaplať Pán Bůh za Zemana, že rozjíždí ty ostudné tyátry, sártrové mají pak příležitost použít normalizační slovník.

Moje spokojenost se Zemanem roste úměrně s narůstající zuřivostí útoků na něj.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Připomínka řádění fašounů a Banderovců na Ukrajině:
http://vasevec.parlamentnilisty.cz/osn-kritizuje-ukrajinu-kvuli-vysetro…
Najde se u nás politik s koulema, co bude požadovat vyšetření a potrestání viníků?

Zatím bez slepic

Obávám se, že nenajde, protože ti u koryta u nás slouží těm, kdo řídí i viníky, vždyť jeden takový poskok u nás už rovnou řekl, že vnitřní záležitosti UK, jsou vnitřní záležitostí.......
A ti, co se do koryt u nás hrnou, by k nim nakonec nemuseli být připuštěni.

Vždyť i Ukrajinci sami, místo aby vzali na tu svoloč vidle, šli ( 52,3 % účastí) jak ovce posvětit tou volbou občanskou válku.
Pro mne zvolil dobře na UK jen ten, kdo NEVOLIL.
Ukrajinský komik i nám ještě předvede, čemu slouží a co pro prachy a iluzi moci svede, stejně jako ta "naděje" Slovenska........

Zatím bez slepic

PČR,PS 2013-2017, 8.schůze, část 129 (7.5.2014)

Dále budeme hlasovat o usnesení, které navrhl pan poslanec Pavel Holík. Usnesení se skládá ze dvou částí a říká: "Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky odsuzuje násilí, ke kterému došlo dne 2. května v Oděse, a žádá nestranné vyšetření a potrestání viníků. Dále vyjadřuje hlubokou lítost nad tragickými událostmi v Oděse a vyslovuje soustrast pozůstalým obětí."

O tomto usnesení zahajuji hlasování. Kdo je pro toto usnesení, ať zvedne ruku a zmáčkne tlačítko. Kdo je proti?

Je to hlasování pořadové číslo 91, přihlášeno 152 poslankyň a poslanců, pro 143, proti 2. Tento návrh usnesení byl přijat.

Steno záznam ze schůze je lahůdka . Přečtěte si Zaorálka, Poserplínu a další. Děs a hrůza. Dobře hovořili členové Úsvitu, Komunisti a Foldyna za ČSSD. Jinak tragédi jedna báseň.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Děkuji Odinovi, že ač neumím švédsky, satira, parodie, humor či ironie jsou mi, jak jste si doufám všimli, bytostně cizí a pokaždé si musím ověřovat ve slovnících, cože vlastně ty podivné termíny znamenají.

Být to na mně, zakážu u nás srandu přímo ústavním zákonem.

Ale co dělat, když si z nás dělají prdel i ústavní soudci a soudkyně?
Já osobně bych požádal o internacionální pomoc a poprosil Švédsko, aby k nám poslalo za účelem rozšíření počtu našich ústavních soudců několik čersvě švédských právníků-specialistů na právo šaria.
Kdo je připraven, není ohrožen!
Euroamerickou neoliberální demokracii si srandou rozzvracet nedáme!

**********
"Někdejší chartista Otto Černý si všiml, že švédský úřad, jehož název by se prý dal do češtiny volně přeložit jako „Úřad pro ochranu společnosti a připravenost“, vydal příručku, jak bojovat s internetovými trolly.

Po nahlédnutí do této příručky si Černý není jist tím, že bude fungovat. Už proto, že varuje před vtipy. I vtipy se totiž podle úřadu mohou stát nástrojem k šíření propagandy. Švédové by si měli dát pozor především na satiru a parodii.

„V rámci informačního ovlivňování se humor může použít jako nástroj k rozšiřování zavádějících informací a zesměšňovat a kritizovat osoby, děje nebo názory. Humor se může používat k tomu, aby se legitimizovaly kontroverzní názory,“ stojí v příručce. „Tak už žádné anekdoty!“ doplnil k tomu Černý.

Kromě varovně pozdviženého prstu před nebezpečnými vtipy úřad doporučuje blokovat a odříznout „obtížné uživatele“. " (Zdroj:PL)

Zatím bez slepic

Čerstvě švédizovaný (obdoba slova amerikanizovaný?) afgánský právník by byl ideální, dříve než se z něj stane radikální křesťan a začne číst Naše Kydy!

Zatím bez slepic

kdy tě dají do lochu?
Ty jsi zase ničil volva
myslel sis, že pícháš do lva
popíchals i mého sába
dyť to přece není bába!
Vrať se zpátky do bushe
plácej z hlíny venuše
anebo si plácej placky
tady chytíš jenom facky.

Zatím bez slepic

Švédové jsou o krok před námi. Vždy byli tak nějak pokrokovější.

Heslo je ale "dohnat a předehnat".

Bůh ví, co tady bude hlásat elf za měsíc.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nevím, jestli jste asi před rokem četli tenhle rozhovor s chemickým expertem L.Středou, ale je to to nejzajímavější, co k Novičoku bylo napsáno. Navíc i tázající se novinář (M.Mocek) je přímo ukázkový, protože tak přesné otázky a neodvádění hovoru od nepříjemných faktů k mainstreamovým kecům se už dnes taky moc nevidí :

https://www.novinky.cz/domaci/473216-odmorovani-novicoku-bylo-jen-divad…

Zatím bez slepic

Děkuji za odkaz. Novinky nečtu, tedy tento rozhovor mi utekl. Musím říct, že jde o mimořádně věcný rozhovor, a to z obou stran. V mainstrímu vzácné to zboží...
Už před rokem bylo zřejmé, že celá ta kauza je nějaká divná. Pak se to průběžně potvrzovalo, jak se v tom veřejnost furt patlala a nehodlala přijmout "neotřesitelné" tvrzení britských politických špiček. Odkopali se akorát ti blbci, co místo přemýšlení byli jen tupě solidární s anglány.
I když je momentálně ticho, kauza podle mně ještě neskončila. Počkají, až "veřejnost zapomene" na tu blamáž... a když se to bude hodit, Skripalovi zase budou vytaženi na světlo.

Zatím bez slepic

"Odkopali se akorát ti blbci, co místo přemýšlení byli jen tupě solidární s anglány."
Ti lidé dobrovolně spáchali intelektuální harakiri. Po tomhle výkonu už se nebude nikdo divit, když budou třeba tvrdit, že existují hejkalové.

Zatím bez slepic

já zas děkuji za vrácení času :-). Mě na Vašem přehledu událostí vždycky nejvíc překvapí, že se udály před tak krátkým časem jako je jeden rok. Od té doby se toho událo tolik, že mi nějaký novičok, pornonuda v Brně, apod. přijde jak z minulého století. A jak teprve to musí připadat Skripalovým, pokud ještě žijí....ale já tomu nevěřím. Vždyť od té doby je nikdo neviděl.

Zatím bez slepic

In reply to by Alfa-Beta (neověřeno)

Trvalý odkaz

Odpověď patří Rejpalce, Admirál mě předběhl :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://eurozpravy.cz/domaci/politika/256852-sef-bis-varuje-rusko-je-hl…
******
Nenechte se zmást tím, že někteří trollové si lepí křidélka, předstírají, že jsou elfové a snaží se nás otrávit! Já bych do voleb přinejmenším zakázal prodej vložek s křidélky, čímž bych jim ztížil možnost maskování.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Omlouvám se a kaju, že jsem včera šťourala do Propagandisty. Neodolala jsem a zkoušela, zda jde o novou směnu.
Rejpalko, rovněž díky za osvěžení paměti. Pobavila jste mne, nejen, s ND Brno a loutkovým představením pro mateřské školky.
Jinak odpoledne jsem v ČT24 zaslechla Jourovou z odkazu od Ah. Zásadně odmítá, že by v evropských volbách a v boji s hybridní hrozbou šlo o cenzuru, EU jde jen čistě o svobodné, demokratické volby, v nichž vítězí vize a myšlenky a ne špinavé peníze :-)
Občas používala anglické výrazy, pak si to asi uvědomila a řekla (bez omluvy), no tak vidíte, už neumím česky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Šéf BIS je přímo ukázkový příklad mnoha hlášek, budu za "tetu Kateřinu" ze Saturnina, namátkou dvě:
"zloděj křičí chyťte zloděje",
"podle sebe soudím tebe".
Tou "tajnou" návštěvou v centrále CIA jen s AB a medailí pro Koudelku tam to už jen dorazili.

A já bych jen dodala, že koho zájmy hájí, toho píseň tahle tlupa zpívá, protože chleba ujídají tito slouhové cizích zájmů FIRST bohužel dozajista i náš.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdo měl důvod na odstranění Skripala? Nabízí se taky jedna hypotéza. Clintongang si najal Steela (bývalé M I 6), aby sbíral kompromateriály na Trumpetu, a Steele přizval do týmu Skripala - a jsme doma.
Jedna perlička (neověřeno), na ruských webech jsem se dočetl, že Julia Skripalová je беременная (těhotná).

Zatím bez slepic

No to je mazec... to snad ani členové ÚV KSSR nebyli tak otevřeně arogantní.

O budoucnosti Evropy necháme rozhodovat jednoho neomarxistického alkoholika?

Zatím bez slepic

ale co s tím jako udělají?

Vždyť se na něj podívejte. Ta fotka nemohla být lepší. Z toho jeho samolibého výrazu přímo kape ta bezbřehá arogance. Ten ví, že nakonec bude po jeho a že na něj není metr. Z obyčejných lidí jej nikdo nevolil. Zvolili si ho aparátčíci v Bruselu a ti ho klidně zvolí znovu. Jeho, nebo nějakou jinou podobnou kreaturu, která bude třeba ještě horší.

Kdepak, jestli se má něco změnit, bude se muset ten EU projekt odpískat, než nadělá ještě větší škody. Čím dříve to bude, tím méně to bude bolet. Ono by to bolelo svinsky už teď, ale furt je lepší si kvůli sněti uříznout ruku, než kvůli tomu chcípnout.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Žána Klauna Drunckra jako šéfa komise prosadila všemi milovaná Andělka Makrelka. Je to její člověk.

Zatím bez slepic

A tady někde když na ten první odkaz mrknete, je dostatek motivace k BREXITU a tomu proč se to ne a ne a nedaří to dokončit.....

https://euractiv.cz/section/cr-v-evropske-unii/news/evropsky-parlament-…

Máme prostě schopnost rychle zapomínat, možná prosadila ale v tajném hlasování ho potvrdilo 422 EUROposlanců.
Tedy jen naši tehdejší 21 duší ví, zda byl někdo z nich vůbec při té tajné volbě proti.

Příkladmo (a jistě nebyla milovnice sirotků sama).....ale ona na mne vyskočila při hledání.....
http://old.kdu.cz/Zpravy/Aktualne/2014/J--C--Juncker-dostane-muj-hlas%2…

Ze států ale byly všechny včetně ČR PRO něj, proti němu bylo jako země jen Maďarsko a Velká Británie.

Takže jsem jen chtěla předchozím odkazem sdělit, že si nedělám ni žádné iluze o tom, jak se bude EU REFORMOVAT.

Kdo není "mladý nebo blbý", tak už ví, že co je nereformovatelné, tak kdo žvaní a reformě EU buď LŽE- a nebo je eufemisticky řečeno naivní...............protože kola EU jedou dle plánu a "ožungr" už ani nepředstírá, že nějaký občan či volby ho (a jeho pány) zajímá!
Europoslancí jsou pro mne jen hrozně přeplacení MASKOTI demokratického zdání toho tyátru........ale kdo by takovému příjmu odolal.......to zase chápu.

Zatím bez slepic