Neklamte se...

Autor

Dneska večer mám v  plánu  "zatelefonovat" do Ruska a rodině na Ukrajinu, abych se poptal, jak to vypadá na té východní ukrajině. Prozatím jsem se dočkal jen laakonického komentáře od ruského kamaráda: "To víš, za chvíli začíná mistrovství ve fotbale a s novičkem se to zase tak moc nepovedlo. A tak to zkusí přes Ukrajinu." Proto prosím ještě o jeden den strpení. Ukrajinu si dáme až zítra. 

Dneska se chci pověnovat jednomu pěknému domácímu tématu. Tuším zítra bude mít v Brně premiéru chorvatská hra Naše násilí vaše násilí ve které Ježíš znásilňuje muslimku. K věci se vyjadřoval už kdekdo a tak se také přidám. 

Jednak bych chtěl poukázat, že jsem nikde nenašel nějakou recenzi nebo referát o příběhu této hry. Ať jsem dělal co jsem dělal, všichni vědí o znásilňování, ale nikdo hru neviděl, nikdo netuší v jakém kontextu se to odehrává. Ovšem už stačila padnout trestní oznámení, žádosti o předběžné opatření, vyjádřil se Duka i další církevní představitelé, ale od žádného aktivisty jsem nedokázal získat nějaký přepis nebo scénář. A tak se děje to, co v podobném případě vždycky zabere - je to skvělá reklama, kterou Duka dělá zadarmo.  Podobně se proslavil i Harry Potter. Byla by to hezká knížka pro pár zasvěcených, ale pak se vyjádřili katolíci a už z toho byl světový trhák. Tady to bude podobné. 

Dále se  chci obrátit na své křesťanské kamarády, podporovatele Kavárny a Drahoše. Tak dlouho se snažili vetřít liberálům do přízně, tak chtěli být mezi tou pravdou a láskou, byli ochotni v kostelích politicky agitovat, jiný názor považovali téměř za kacířství a své křesťanské smýšlení téměř ztotožnili s Havlem a Kalouskem. A teď se dočkali odměny. Jejich kamarádi kavárnicí a liberálové jim ukázali jak vypadá láska a úcta k jinakosti doopravdy. Evangelisté si dávají záležet, aby Ježíše vykreslili jako krále, co přijíždí beze zbraně na oslátku dát svůj život za druhé... Nu, po křížových výpravách a koloniálních výbojích tu máme nový horor - Ježíš znásilňovač. Existují sochy Krista spasitele, Krista krále, tak teď máme i další umělecké vyjádření. A podobně to bude příště zase... inu kdo vyje s vlky, nemůže zpívat s anděly.  A křesťan a liberál není totéž. Máte krásný příklad si to uvědomit.

Ředitele divadla Husa na provázku bych se rád zeptal, zda  by stejně bezproblémově pustil i hru opačnou - kde Mohamed vraždí křesťany. Měl by podobně klidné spaní? Nebo by také požádal o policejní ochranu, jako to udělali satirici v  Dánsku, Nizozemí a Francii? Křesťané jsou neškodní. nikdo mu neublíží. Před divadlem možná budou stát tetky s transparenty, ale nemusí se bát, žádný mladík mezi nimi nebude. Mladí křesťané sedí doma a snaží se to všechno nevidět, protože nevědí, jak se k tomu postavit. Někteří to omluví, další prostě zapomenou a někteří se budou do krve hádat, že je to správné, protože znásilňující Ježíš je skvělá umělecká figura. 

Jako praktikující křesťan panu řediteli připomenu jeden biblický verš z epištoly Galatským: "Neklamte se, Bohu se nikdo nebude posmívat". Křesťané mu bombu do auta nedají, může být klidný, ale Boží mlýny melou... pomalu, ale melou. 

Neklamte se , Bohu se nikdo nebude posmívat!

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Ani já neznám obsah té hry. Zatím mě to nijak nepobuřuje, jen mi to připadá poněkud nevkusné. Inu staromilec, vlastně konzervativec, homofob, xenofob, rasista a (osvícený) fašista. Ke všemu ateista, ale naštěstí ne vegetarián, aby byla charakteristika úplná.
S tím kontrastem vůči Mohamedovi máte recht, ale to je trend z toho Západu, co se nám před očima mění na Blízký/Střední východ. Bude hůř, myslím si.
Pokud by to bylo představení humoristické, pak ovšem razím zásadu, že legrace žádné hranice mít nemá. Tak něco ve stylu České sody, blahé paměti, s jejími kurzy němčiny a Árijcem, co vypere dočista dočista i negra.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

již hezky dlouhou dobu na všechno a na všechny. Všechno je frí a kúl.
A my hloupí staromilci se s tím nějak musíme srovnat.
Anebo si sehnat "aftamát íměni Kalášnikova", pět, šest zásobníků a jít si to vyrovnat se zbytkem světa. Možná i na to dojde.
Tak, jak to udělal jistý pán před pár lety v Petržalce, když už prostě nedával soužití s opálenými sousedy. Vymydlil byt a pak šel lovit do ulic, dokud ho bratia Slováci spolehlivě nesejmuli. Omlouvali to tím, že byl nebezpečný a že si dal na uši traktoristické tlumiče, takže neslyšel výzvy k zastavení páchání trestné činnosti.
Navrhoval bych udělit mu posmrtně nějaké vyznamenání...

Zatím bez slepic

chorvatská hra "Naše násilí vaše násilí" ve které Ježíš znásilňuje muslimku.
...
Podla mna hra ma vyjadrovat ze krestanske krajiny (ako USA a zapadna EU) znasilnuju nevinne moslimske krajiny (Irak Lybija Syria atd)
Ale jednak je to krajne nechutne a navyse nepravdive, pretoze v tomto krestanstvo je nevinne. Autor ak chcel vyjadrit tuto myslienku tak len podporil zauzivane moslimske klise ktore oznacuje zapadne armady za kriziacke, hoci kriziacka myslienka je uz najmenej 500 rokov neaktualna.
Obavam sa ze tu plati: "Cim viac niekto krici tam menej argumentov ma"
Vnimam za tym aj slnieckarsku nechutnost: Kopnut si do krestanov, pretoze oni nevyhlasia fatwu.
A samozrejme je za tym chladnokrvny kaukul - cim nechutnejsie vyrazove prostriedky, tym vacsia reklama a tym vacsie zisky z predaja vstupeniek.
Napriek tomu si myslim, ze sa treba ozvat a dobre si zapamatat akterov: rezisera hercov vedenie divadla atd atd atd pretoze toto zrejme nebude posledne nechutne co este maju v plane
Naopak treba podporit tych ktori hraju naozaj pekne divadelne hry a nepotrebuju sa znizovat k trapnostiam tohoto typu

jistý pán před pár lety v Petržalce?
Upresnujem ze to bolo v Devinskej Novej Vsi, ktora je tiez cast Bratislavy. Dotycny bol podla vsetkeho psychicky chory. Dostal ho policajt ktory sa k nemu priplazil skryto za murikom plotu a trafil ho pistolou. Dotycny pochopi,l kedze bol vazne zasiahnuty, ze jeho zivot uz nebude mat dlhe trvanie a definitivne ukoncil svoje bolesti vlastnou rukou (a vlastnou zbranou)

Bol to vtedy pre vsetkych bratislavcanov obrovsky sok

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Před jistou dobou mi doputoval do digitální schránky link na záznam hry v Národním divadle. Když jsem na to kliknul, zjistil jsem, že soudruzi herci jsou jaksi odlehčeni. Fyzicky odlehčeni. Hopkovali tam po sobě, jak je Pán stvořil.
Ne, že by se mi porno obecně nějak zvlášť eklovalo, ale vydržel jsem to v řádu desítek sekund, a to spíše ohromením, na co to vlastně čumím, než zalíbením či pohoršením. Prostě jsem nebyl chvíli ani definovat své vybuzené emoce. Dobře mi tak, starému blbečkovi z Gorolského Národního Parku.
Řečnická otázka:
Proč údiv nad zobrazením Krista znásilňovače, když v Praze už dali grupáč? Přeci my na Moravě nebudeme pozadu za Práglem!!! A ještě tomu navíc dáme politický náboj, ať máme u soudruhů muslimů malé, vůbec nic neznamenající plus, no ni?

Zatím bez slepic

Traugusi, nějaký link dostává každý, i já jsem to dostal. Ale na rozdíl od vás jsem si zjistil odkud to je. Není to z našeho ND. Tak taky hledejte a nakonec možná najdete. Pošlete pak tu zprávu šiřiteli nepravd, který vám to poslal.

Zatím bez slepic

v záběrech byli vidět herci i diváci zároveň a mluvilo se tam česky bez dabingu.
Jestli to byl někdo ochoten zpunktovat v ND nebo o pár km jinde, je pro mne zcela podružné. Pro mne by to bylo přes čáru, i kdyby to bylo sehráno v zájezdovém hostinci kdesi v Horní Dolní.
Ani pokud by aktéry někdo svlékl digitálně, nic by to na věci neměnilo. Pro mne zůstane trapák trapákem a hňup hňupem s totálním nedostatkem invence. Jsou tisíce témat, o kterých se dá psát, zpívat, hrát.
Na hledání po netu, co, kdo, proč a jak jaksi nemám čas, sorry jako.

Zatím bez slepic

Zdravim vsetkych, neviem ako v Cesku, ale na Slovensku sa svojho casu vyskytol problem s pridelenim grantov od BBSK kde bol zupanom Kotleba. Kotleba stopol grant kvoli neviem ci len jednemu alebo viacerym predstaveniam typu vid video
tu: https://slovenskeslovo.sk/category-forum/319-marian-kotleba-vs-divadlo-…
alebo tu:
https://www.youtube.com/watch?v=TLgz21ul9o0
Podla komentarov v mediach je to predstavenie s hlbokou myslienkou a zasadili sa zanho tzv. elity vratane prezidenta Kisku. Podla takychto mozno aj tie spominane Pussyny predstavuju nejaku hlboku myslienku rovnako ako skupina P**a z hoven, alebo Ztohoven ci cervene trenirky na Prazskom hrade. Pre koho je taketo umenie robene neviem, ale ak to niekto sleduje, asi je rovnakeho razenia ako ten tzv. umelec.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už to pohoršování se nevyhýbá ani křesťanské víry.
A co Pussy Riot,pokud tohle dovolíme,co přijde příště.
Já se vůbec nedivím,že přišel Ježiš,když se pořád hledá myslitel,vůdce,Mesiáš.
K těm Božím mlýnům,bohužel,když toto a další nehoráznosti,nedokáže společnost potrestat,tak už jen ty Boží mlýny zůstávají.

Zatím bez slepic

S těmi rozvernými kravkami je to dobrá připomínka. A symptomatické je, že jsem si na ně v této souvislosti už vůbec nevzpomněl.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

otevírání oken (Overton) příště už to bude jako normální" to už tady bylo tak co"?
Nic není normální a nic není nenormální.Asi by se dalo psát hodiny jak pomalu činnosti před pár lety nemyslitelné se dějí na veřejnosti.
Nikdo neuznává morálku od těch nahoře a v celým světě to prosakuje až dolů. Je normální jít městem v průvodu a ukazovat svoji skrytou tvář.
Je normální nedodržovat dohody, je normální brát si za použití násílí z leva z prava -bud jsem staromilec nebo se svět zbláznil ale co stím?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pan reditel na nejake verse z Bible kasle. Je to na urovni sochare Cerneho a provokatera Novotneho, co se vyzivaji v tom, ze chodi a urazeji ty, co se nemohou branit (muzou, ale stalo by je to prilis). Pan reditel chce pozurazet koho muze a pak se tetelit blahem, ze si zaurazel.

Nejaka rozumna debata neni mozna. Jsou jak banda, co rve na ulici "jste vsichni curaci".

Otazka je, jestli do delaji sami od sebe, jak zanedbane dite, co stupnuje sve zlobeni, aby ziskalo pozornost nebo jestli to je cilena provokace a uz je pripravena odveta na odvetu. Jestli pana reditele ci nekoho sympatickeho z jeho ansamblu nekdo zabije a okamzite zacnou demonstrace za svobodu umeleckeho vyjadreni a vsechni madlove a bartoskove zase vylezou z nor, ze uz to nemuzou vydrzet a musi branit svobodu umeleckeho vyjadreni, Zeman pryc, Babis pryc, Duka pryc atd, tak to je provokace. Jestli je nekdo zabije a vsichni po sobe budou jen koukat, co se deje a pak to vysumi, tak to provokace nebyla. Kdyz nikdo nikoho nezabije, tak se to nikdy nedovime.

Jestli priste sehrajou hru, kde urazi muslimy a divadlo shori i s herci a divaky, pak budeme moc rici bezpecne, ze byl jen zlobici dite, ktere to vystupnovalo jen o fous vic nez melo.

Mladi krestane by se meli tetelit blahem, ze jsou jako v dobe prvnich krestanu, v dobe predkonstantinovske, kdy stat byl nepritelem.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Oni dnes ti "básníci, textaři, dramatici jsou povětšině, jak to tak sleduji, kuřáci trávy.

Zkouří se po trávě a v tom rauši jim přijde, že jsou velcí básnici či dramatici. To by ještě nebylo tak zlé, ale ono jim to v hlavě zůstane i když se z toho vyspí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je to tady jak debata o odmítání charty, proti které všichni protestovali, přestože ji nikdo nečetl. Představení bude natáčet ČT, tak snad to bude možné pak někde zhlédnout. Bohužel to budou hrát ve Slovinštině a bude to jen s titulky. Bůh snese všechno, když snesl bombardování Drážďan, Hirošimu, snese nepochybně i toto divadlo. Ty otázky, zda náš blahobyt je vykoupený utrpením jinde, ty jsou ale relevantní a o nich toto představení má být.

Zatím bez slepic

In reply to by Kadlas (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, s vaší poslední větou se dá souhlasit. Když už chtěl autor hry reagovat na drancování cizích zemí, škoda jen, že ho nenapadlo ztvárnit, jak si to s Mohamedem rozdává třeba Hillary Clinton a britská královna. To by možná bylo ještě lepší angažované umění, než je toto dílo. Dotace by za to ale asi nebyly.

Zatím bez slepic

In reply to by Kadlas (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to tady jak debata o odmítání charty, proti které všichni protestovali, přestože ji nikdo nečetl. - A kdyz dneska vidime k cemu vsemu vedla a jeste povede, tak nakonec i meli pravdu.

Jestli je nekde hrao tom jak Jezis znasilnuje muslimku tak uz moc dalsich detajlu potreba nebude, ale jsou lidi co potrebuji sezrat cele hovno, aby vedeli, ze to je doopravny hnusne k jidlu.

A jo, nas blahobyt je tak velky, ze sem ani imigraniti prchajici pred valkou nechteji, nechteji zit v nasich kravinech a nestoji o nase davky, takze se jim bude muset platit vic nez nasim duchodcum a bezomovcum. No to je ale blablablablablahobyt.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

7 Nemýľte sa: Boh sa vysmievať nedá. Čo človek zaseje, to bude aj žať.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Každé zboží má svého kupce, každé divadlo zas svého tupce. Vlastně diváka, ale v případě tohoto kusu bych o divákovi moc nemluvila. Asi jsem moc staromódní. A jistě se najdou lidi, co budou tématem unešeni a pak zas lidi, co prohlásí že než takové divadlo, tož to radši žádné. Vzpomínám si, jak před 14 lety (fakt už je to tak dlouho!) Mel Gibson natočil Umučení Krista a co byl kolem toho za humbuk. A to byl v podstatě čajíček proti tématu toho divadla.
Ta historka o Kristovi je tak zprohýbaná všemi možnými napříč staletími, že kdyby dnes Kristus skutečně vstal z mrtvých, asi by se dost divil, co z něj udělali. Přitom nikdo dnes s jistotou neví, zda to byla reálná osoba, nebo více osob, nebo jen symbol.
Neplánovaně jsem byla kdysi dotázána na názor v jedné diskuzi dvou věřících a faráře. Dohadovali se o Kristových zázracích - jeden (asi laxnější) věřící byl na pochybách, a měl je spíše za symbolické věci, druhý tvrdě obhajoval, že coby syn Boží nějaký ten zázrak vykonat byla vlastně jeho povinnost, aby jako nevěřícím ukázal, a farář tvrdil, že když se to píše v Bibli, tak je to tutovka (klasicky, ani ryba ani rak - ale když to tvrdí autorita, tak nepochybovat). Bohužel můj příspěvek v diskuzi neakceptovala ani jedna ze stran, takže jsem až nadosmrti zproštěna účasti zaujímat stanoviska. Ne že by mi to nějak vadilo. Nicméně posléze jsem byla blízkým příbuzným napomenuta, že vyvolávám v příbuzenstvu neshody, byť se ti tři hádali i bez mého přičinění. A co teprvá, kdybych nadhodila téma toho divadelního kusu! :-)))) Už by mě nikdo nikdy na žádné narozky nepozval...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A QUICK OVERVIEW OF OUR GLOBAL VAPE SHOP DATABASE
Our Global Vape Shop Database contains vape shop contact details including:

vape shop names
e-mails
telephone numbers
websites
social media links
locations/physical addresses
Our Global Vape Shop Database comes in an Excel spreadsheet with vape shop details grouped by country in separate worksheets. You will receive the Global Vape Shop Database in a compressed .rar file. Simply extract the document using Windows .rar or an alternative extractor. These can be downloaded online in a click of a button.

Our Global Vape Shop Database has been going for the past 5 years! Our team regularly attend vape exhibitions and events. They use this as an opportunity to collect vape shop contact details. Most of the vape shop leads are available online. However, finding, verifying and compiling them is a real administrative burden and we tell you that from our 5 year-long experience in this industry!

A QUICK BREAKDOWN OF OUR GLOBAL VAPE SHOP DATABASE
Our database covers USA, UK, Europe, Russia and CIS, parts of Asia, Australasia and Africa. Here's a non-exhaustive list of countries covered:

Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Belgium , Canada, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece , India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Kazakhstan , Kyrgyzstan, Latvia, Lithuania, Malaysia, Maldives, Moldova, Netherlands, Poland, Romania, Russia, Slovakia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Tajikistan, UK , USA, Uzbekistan.

DOWNLOAD A SAMPLE OF OUR VAPE SHOP DATABASE

https://wowitloveithaveit.com/products/global-vape-shop-database-with-c…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

After many requests from my clients, I have created this monthly backlinks SEO package for CBD and Hemp businesses. Essentially, the premium package contains everything that you will need to rank higher on the search engines, get more visitors and make more sales. I am working with 50 different CBD and Hemp companies and during my digital marketing journey, I have tried and tested almost every strategy under the sun and picked out the bits that work real magic and chucked them all into a dirt cheap package.

Depending on the package that you order, here is what you will receive:

Posts and links on CBD and Hemp blog: these will provide you with contextual and extremely powerful links that will tell the search engines that your site is very popular in this niche which will force the search engines to rank you up!

Promotion of your brand/site on over 10,000 most popular forums in the world: you will receive links, direct traffic to your site and generate brand awareness.

Guest posts: I will post articles on popular sites and add links to your site.

Paid promotions on popular sites.
Social media signals.
Many more extras!

https://peachesandscreams.co.uk/community/peaches/forums/881-vape-forum…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hi!

I wanted to ask you if you have heard of this vape seo package (https://wowitloveithaveit.com/products/extra-powerful-vape-backlinks-fo…)?

I was told that many leading companies in the industry are using it with the likes of vapor dna, vape ranger, element eliquids, ie vapor, ejuices.co, marina vape and other big players.

I just wanted to check whether you have used them before as I can see that you have a backlink from https://wowitloveithaveit.com so my natural assumption is that you are working with these guys.

Would you recommend them?

Cheers

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A QUICK OVERVIEW OF OUR GLOBAL VAPE SHOP DATABASE
Our Global Vape Shop Database contains vape shop contact details including:

vape shop names
e-mails
telephone numbers
websites
social media links
locations/physical addresses
Our Global Vape Shop Database comes in an Excel spreadsheet with vape shop details grouped by country in separate worksheets. You will receive the Global Vape Shop Database in a compressed .rar file. Simply extract the document using Windows .rar or an alternative extractor. These can be downloaded online in a click of a button.

Our Global Vape Shop Database has been going for the past 5 years! Our team regularly attend vape exhibitions and events. They use this as an opportunity to collect vape shop contact details. Most of the vape shop leads are available online. However, finding, verifying and compiling them is a real administrative burden and we tell you that from our 5 year-long experience in this industry!

A QUICK BREAKDOWN OF OUR GLOBAL VAPE SHOP DATABASE
Our database covers USA, UK, Europe, Russia and CIS, parts of Asia, Australasia and Africa. Here's a non-exhaustive list of countries covered:

Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Belgium , Canada, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece , India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Kazakhstan , Kyrgyzstan, Latvia, Lithuania, Malaysia, Maldives, Moldova, Netherlands, Poland, Romania, Russia, Slovakia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Tajikistan, UK , USA, Uzbekistan.

DOWNLOAD A SAMPLE OF OUR VAPE SHOP DATABASE

https://wowitloveithaveit.com/products/global-vape-shop-database-with-c…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Content marketing is extremely important for increasing your website traffic as well as your SEO rankings. Right now, the major search engines are looking at how long visitors are spending on your site to decide how to rank your site.

It is extremely important to have QUALITY blog posts that are interesting to read and add value to your site. As my experience has shown, poor quality spun articles will get you nowhere.

I have been involved in the vape market for the past 7 years and know pretty much everything about it, including all the major vape companies, e-juice brands, vape mods, nicotine salts, vape laws and more.

With this service, I will write up articles for your blog. I recommend that you keep your article titles relatively broad instead of focusing too much on individual products. Each piece will be conversational, well-researched and fun to read.

Simply send me your article titles and leave everything else to me.

Frequently Asked Questions

I need more than 10 articles.

You can order multiple packages or I could send you a custom offer, whichever works best for you.

What makes you a good writer?

My knowledge of the vape industry is what gives me an unparalleled advantage over other writers who have no experience in this field. Instead of writing the bare basics about the vape market, I can also write very critical and in-depth pieces.

Can you help me to come up with the topics?

Absolutely. Just send me your site and tell me a bit more about your business and I will put together some prospective titles.

How do I choose my blog titles?

I would recommend that you do not choose very broad article titles such as what is vaping because it will be very difficult to rank this article on the search engines due to the high keyword competition. Try to stick to more specialised titles such as nicotine salts guide.

Why is content important for my blog?

Each piece of content or each article translates into more visitors. More quality content equals to more visitors.

https://peachesandscreams.co.uk/community/peaches/forums/881-vape-forum…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hi guys

I was spoken to someone from your team some time ago about vape marketing.

As promised, I am sending you the link to the digital marketing company that helped to rank my online vape shop: https://wowitloveithaveit.com/products/extra-powerful-vape-backlinks-se…

I hope this helps!

Have a fab day and see you very soon :)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I am currently working with some of the biggest vape wholesalers, MOD makers, e-juice brands and vape shops. I am sure that you have heard of them all or seen them at most vape expos. To put it bluntly, I know what works and what doesn't. I now know the vape industry like the back of my hand.

I have taken all the most effective elements of my vape seo equation and lumped them into these incredibly cheap packages, which I would sell for about 10 times the amount I am selling them for here.

I have divided the packages on the basis of the amount of competition you are facing. So here is the breakdown of what exactly you will get with each package:

Mouse (ideal for small local vape shops located in the suburbs):

100 links inside my vape and ejuice blogs
50 bookmarks and social signals
Indexing

Cat (mid-sized vape companies)

500 backlinks inside vape blogs
250 social bookmarks
promotion on 5,000 forums
Around 10,000 mixed blog comment, PBN and other links to increase your domain authority

Bear (ideal for companies based in large cities)

1500 vapor blog links
500 social bookmarks
Promotion on 10,000 forums
20,000 mixed links
Indexing
Guest Posts on 5 strong sites
Lots of Extras

To learn more, please visit https://www.fiverr.com/ghosttownseo/create-a-full-vape-backlinks-package

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hello

I have written a couple of articles on CBD from multiple angles and would love to contribute these articles to your blog.

I have saved the articles on my Google drive which you can access from here: https://drive.google.com/drive/folders/1y96hoCPHfKWh52MtfDoRRdjaeBQR37r…

I am sorry but I did not have any time to find some good images so it would be fab if you could add some.

Keep up the great work on your site!

Regards

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

After many requests from my clients, I have created this monthly backlinks SEO package for CBD and Hemp businesses. Essentially, the premium package contains everything that you will need to rank higher on the search engines, get more visitors and make more sales. I am working with 50 different CBD and Hemp companies and during my digital marketing journey, I have tried and tested almost every strategy under the sun and picked out the bits that work real magic and chucked them all into a dirt cheap package.

Depending on the package that you order, here is what you will receive:

Posts and links on CBD and Hemp blog: these will provide you with contextual and extremely powerful links that will tell the search engines that your site is very popular in this niche which will force the search engines to rank you up!

Promotion of your brand/site on over 10,000 most popular forums in the world: you will receive links, direct traffic to your site and generate brand awareness.

Guest posts: I will post articles on popular sites and add links to your site.

Paid promotions on popular sites.
Social media signals.
Many more extras!

https://peachesandscreams.co.uk/community/peaches/forums/881-vape-forum…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A QUICK OVERVIEW OF OUR GLOBAL VAPE SHOP DATABASE
Our Global Vape Shop Database contains vape shop contact details including:

vape shop names
e-mails
telephone numbers
websites
social media links
locations/physical addresses
Our Global Vape Shop Database comes in an Excel spreadsheet with vape shop details grouped by country in separate worksheets. You will receive the Global Vape Shop Database in a compressed .rar file. Simply extract the document using Windows .rar or an alternative extractor. These can be downloaded online in a click of a button.

Our Global Vape Shop Database has been going for the past 5 years! Our team regularly attend vape exhibitions and events. They use this as an opportunity to collect vape shop contact details. Most of the vape shop leads are available online. However, finding, verifying and compiling them is a real administrative burden and we tell you that from our 5 year-long experience in this industry!

A QUICK BREAKDOWN OF OUR GLOBAL VAPE SHOP DATABASE
Our database covers USA, UK, Europe, Russia and CIS, parts of Asia, Australasia and Africa. Here's a non-exhaustive list of countries covered:

Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Belgium , Canada, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece , India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Kazakhstan , Kyrgyzstan, Latvia, Lithuania, Malaysia, Maldives, Moldova, Netherlands, Poland, Romania, Russia, Slovakia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Tajikistan, UK , USA, Uzbekistan.

DOWNLOAD A SAMPLE OF OUR VAPE SHOP DATABASE

https://wowitloveithaveit.com/products/global-vape-shop-database-with-c…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A QUICK OVERVIEW OF OUR GLOBAL VAPE SHOP DATABASE
Our Global Vape Shop Database contains vape shop contact details including:

vape shop names
e-mails
telephone numbers
websites
social media links
locations/physical addresses
Our Global Vape Shop Database comes in an Excel spreadsheet with vape shop details grouped by country in separate worksheets. You will receive the Global Vape Shop Database in a compressed .rar file. Simply extract the document using Windows .rar or an alternative extractor. These can be downloaded online in a click of a button.

Our Global Vape Shop Database has been going for the past 5 years! Our team regularly attend vape exhibitions and events. They use this as an opportunity to collect vape shop contact details. Most of the vape shop leads are available online. However, finding, verifying and compiling them is a real administrative burden and we tell you that from our 5 year-long experience in this industry!

A QUICK BREAKDOWN OF OUR GLOBAL VAPE SHOP DATABASE
Our database covers USA, UK, Europe, Russia and CIS, parts of Asia, Australasia and Africa. Here's a non-exhaustive list of countries covered:

Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Belgium , Canada, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece , India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Kazakhstan , Kyrgyzstan, Latvia, Lithuania, Malaysia, Maldives, Moldova, Netherlands, Poland, Romania, Russia, Slovakia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Tajikistan, UK , USA, Uzbekistan.

DOWNLOAD A SAMPLE OF OUR VAPE SHOP DATABASE

https://wowitloveithaveit.com/products/global-vape-shop-database-with-c…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A DEFINITIVE AND MOST COMPREHENSIVE E-MAIL LIST OF ALL VAPE SHOPS, E-LIQUID BRANDS, E-LIQUID WHOLESALERS, VAPE DISTRIBUTORS, VAPE EVENT ORGANISERS, ONLINE VAPE SHOPS, BRICK-AND-MORTAR VAPE SHOPS, VAPE MAGAZINES AND VAPE COMMUNITIES IS FINALLY HERE!
Following multiple requests from our clients, our e-mail marketing team has worked hard over the past three months to bring you an e-mail list of ALL vape businesses around the world. We have combined all e-mail addresses from our vape shop databases, contacts, business cards from over 50 vape exhibitions, public domain, subscriber lists and other sources. Our entire mailing list has been scrubbed to weed out vape businesses that have gone out of business or changed their domain names to bring you a clean and verified mailing list of vape businesses around the world. Upon payment, the Vape Company E-Mail Mailing List is available as an INSTANT DOWNLOAD in a notepad .txt format that you can simply upload to your subscriber list. Then all you have to do is create a beautiful newsletter campaign and hit the send button. Our Vape Company E-Mail Mailing List has over 38,000 email addresses of brick-and-mortar vape shops, e-liquid wholesalers and distributors, online vape shops, e-liquid brands, vape event organisers, vape communities, vape magazines, vape reviewers and much more! Our team is constantly verifying and updating the Vape Company email list to bring you only the latest vape company leads.

DOWNLOAD A SAMPLE OF OUR GLOBAL E-MAIL LIST OF ALL VAPE COMPANIES IN THE WORLD

https://theeliquidboutique.co.uk/products/vape-company-e-mail-mailing-l…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hello,

I came across your site and thought you may be interested in our article production services.

I work with a team of skilled English scribes and over the last 10 or so years we have written 1000s of content pieces in almost every industry.

We can write for you quality as well as affordable content writing services to help you build search engine friendly backlinks.

In addition, we can produce 5000 words per day. Each of our write ups are unique, professionally written and pass copyscape premium plagiarism tests.

Let me know if I should send some samples of our past work.

Kind regards,
Martin M.
Skype address: patmos041

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hey How are you doing ?

I know you are waiting for this ?

Check it out >>> https://bit.ly/newyear2023deals

Happy New Year !!!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Whatever your plans for today were, they just changed.

Nine new deals just entered the store. You read right, nine!

Clear out your schedule and kick this week off right with tools to effortlessly create apps, produce grade-A video content at scale, and more.

ALTI TRADING
Expert training and tools to develop smart trading strategies.
Lifetime access to ALTI TRADING: https://www.xoxourl.com/antitraining

Andromo
Build iOS and Android apps the easy way.
Lifetime access to Andromo: https://www.xoxourl.com/andromo

BHuman
Generate and share personalized videos with thousands.
Lifetime access to BHuman: https://www.xoxourl.com/bhuman

Dashly
Convert high-quality leads with enticing chatbots, pop-ups, and email outreach.
Lifetime access to Dashly: https://www.xoxourl.com/dashly

Directual
Launch no-code apps for web and web3.
Lifetime access to Directual: https://www.xoxourl.com/directual

Feederloop
Create an incredible customer service experience with instant video chat on your site.
Lifetime access to Feederloop: https://www.xoxourl.com/feederloop

Gravitec
Send automated push notifications to skyrocket user engagement.
Lifetime access to Gravitec: https://www.xoxourl.com/gravitec

Pipio
Use photorealistic digital actors and voice-over talent to create custom videos.
Lifetime access to Pipio: https://www.xoxourl.com/pipio

ZeroWork Creator App
Build automations then sell them in a dedicated marketplace.
Lifetime access to ZeroWork Creator App: https://www.xoxourl.com/zerowork

Cheers

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

[PRICE INCREASE ALERT] ChatGPT5 Email Hoster + Lead Generator

...the crazy part of this newly released app is it's ability to not just only kill your present and future expenses but also generate you targeted leads that grow your message, website traffic and conversions all in 60seconds...

(Price increase in 4Hours)

Hello buddy, I just discovered something really crazy and I felt you should see it too..

It’s the ultimate communication barrier breaker.... for years marketers have struggled with steadily-communication with their audience.

Traditional autoresponders like aweber, getresponse and convertkit have made everything worse… from low open rates to emails landing in spam box… and then boom they block your account unjustly or impromptu..

See My Solution Here >>> https://bit.ly/chatgpt5

What if i showed you this newly built Chatgpt-enabled mailer that doesn’t just send unlimited emails to unlimited subscribers for you but it also generate leads to send to for you in less than 60seconds..

It studies your writing pattern, craft human-like emotional driven messages from any voice note or recording and help you send it to yours or self-generated thousands of subscriber in 120 seconds.

► No email delay
► No limit on email send
► No subscriber limit

Send text, audio, whatsapp messages and many more… in the push of a button

If you have a message you’d like to share with your audience, be it email, text, voicenote or even music snippet… this is the ultimate solution giver + it’s AI enabled, so you can craft your message yourself or you can tell the ultra-telsa AI to craft the message itself from your voice.

Click To Secure Your Copy >>> https://bit.ly/chatgpt5

...Get it right away as it's a limited edition and only open to a 100 customers starting from today.....

Cheers

Perry M

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

When it comes to getting prospects for your online biz, quality is always better than quantity.

For example, when I first got started I got involved with one of those lead companies that promised me 100 new leads everyday.

Well, they sent me those leads, but they were junk.

They weren't targeted.

They weren't buyers.

They didn't give a flip about what I was promoting.

Long story short, I wasted a lot of money with services like those.

You see, it's not about the quantity of prospects you have, it's about the quality.

And trust me, the prospects that will be clicking your links in The Click Engine are going to be QUALITY.

We're talking about real buyers who are interested in the MMO, biz opp and internet marketing niches.

The cool thing is, you can get autopilot traffic from these buyers for less than 5 bucks.

See for yourself here >>> https://bit.ly/clickenginex

Thanks,

Alan T
34 Towin Road, MX
===============
Click here to Unsubscribe

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Recently i found a website where they take our Date of Birth and they create a sketch of my soulmate..

At first i was pissed off hearing that...

But, after i hear same thing from my friend and got an opportunity what he got..

yes the sketch.. i was mind blown.

Wanna see how it works ?

Check it out >>> https://bit.ly/sketch321

Cheers

Bravo W.
28 Kings ST. GB
===========
Click here to Unsubscribe

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hi

Do you remember the "Humatars"!?

You know, the real-human spokespersons that say what you type!

Todd & team first released them as a part of Human Synthesys Studio and they took the Internet by storm.
Now they’re back, better than ever before – and in a totally different way – and it’s called TalkingFaces...

What’s different?

�� Imagine being able to change their facial appearance – yes change how a real human looks (with refacing technology)...
�� Imagine being able to overlay them on virtually any web page you want, to boost engagement and conversions…
�� Imagine still being able to simply type and have a real human saying exactly what you want…
�� ALL of that and so much more can be done in this brand-new spokesperson creation software…
�� It’s something you must see to believe…

Watch Demo Video >>> https://bit.ly/talkingfc

TalkingFaces is also loaded with calls-to-action features as well. With your overlays you can add an opt-in form, buttons, countdown timers and more…

And never worry about videos not auto-playing on certain browsers!
With TalkingFaces you can select “auto-play” gestures to lure traffic to take action just like “Vanessa” does below…

TalkingFaces does it all…
- Maximum flexibility in what real humans say
- For the first time, change how real humans look
- Powerful calls-to-action
- On virtually any website you want!
- And more…

Plus, right now, it’s available at a MAJOR Early Bird discount because it was just opened to the public today. You’ll be hard pressed to get software like this, at a price this low ever again…

Cheers

Tom D
88 Henry Street, TX
94753
============
Click here to unsubscribe
https://bit.ly/stop69

Zatím bez slepic