Rejpalčin deník - červen 2018

Autor

6.6.2018 – v minulých dnech probíhal v Anglii soud s muslimským gangem, co znásilňoval bílé holky, některé téměř ještě děti. O řádění gangu i o soudu s nimi se štěkny nijak nešířily a kauzu nerozebíraly, to aby se ovce nepolekaly. Timmy Robins, „novinář a youtuber“ natáčel videa a reportáže před soudní budovou, kde oslovoval obžalované s otázkami o vině a co si myslí o svém jednání a tak. Byl sice ve veřejném prostoru, nicméně byl zatčen, bo prý otravoval na schodech do soudní budovy, což údajně není veřejný  prostor, a ještě týž den odsouzen a zavřen do basy. Taková rychlost… Robins sice už v minulosti natáčel i jiná „politicky nekorektní“ videa, čímž hrál na nervy „státní moci“, ale takové rychlé zavření a odsouzení, to bylo, jak se zdá, moc i na klidné Brity. Vypukly tam docela silné demonstrace požadující jeho propuštění – obzvlášť když se provalilo, že ho šoupli do báně k nějakejm muslimskejm radikálům. Těžko říct, jak dlouho tam přežije, každopádně britská státní věrchuška na názory ulice zvysoka kašle. Ostatně, stejně jako jinde po světě. * Macron dorazil do Moskvy, kde na/po setkání s Putinem rozdával úsměvy na všecky strany. Kde jste, kavárníci a evropsky hodnotný Jando, kde jsou ty vaše odsuzující komentáře za bratříčkování se s Rusem? * No a včera zas Putin vyrazil do Rakous na pokecanou s tamním prezidentem a premiérem. Ouřadové se tvářili  kysele už po tom minulotýdenním Junckerově projevu, kterým vyzýval země EU k větší vstřícnosti vůči Rusku.  Na parlamentkách vyšel článek s titulkem „Jakub Janda z EH nevěří vlastním uším, Juncker nabádá ke spolupráci s Ruskem.“ Titulek mluví za vše. Zřejmě dosud tahle skvadra nepochopila, že pokud to Juncker říká takhle na plnou hubu, už dávno spolupráce s Ruskem probíhá na tajňačku. Těžká pecka na solar, že Jando? To musí být ťafka pro tu evropsky hodnotnou hrdost…* Dnes Zeman jmenuje na podruhé Babiše premiérem, takže další handrkování o vládních seslích.  Hamáček se uraženě nafukuje, že prezident nepočkal, až jak dopadne referendum v ČSSD, které mělo „rozhodnout“, jestli do vlády půjdou či nikoliv. Řekla bych, že referendum v téhle straně nikoho v podstatě nezajímá, ona sama ČSSD už nějak nikoho nezajímá – krom těch špiček, co si dělaj z politických stran svůj byznys.

11.6.2018 – o víkendu proběhlo v kanadském Quebecu zasedání zemí G7. Dříve bývala G8, ale Rusko není žádoucí a bylo vykopnuto.  Letos tedy G7, které bylo ve znamení G6 proti G1 (USA).  Trump tam byl za zlobivé dítko, bo (zřejmě) cla. Putin byl místo v Kanadě v Šanghaji, kde ve stejném termínu probíhala slezina Šanghajské organizace pro spolupráci asijských zemí. Na dotaz ohledně G7 Putin sdělil, že považuje účast na jednání šanghajské organizace, která zastupuje obyvatelstvo půlky zeměkoule, za přínosnější. Přeložila jsem si: nebudu se cpát někam, kde mě nechtějí, nejsem debil. Mediální výstupy vyzněly tak, že zatímco účastníci G7 se mezi sebou jen hádali, s DJT i mezi sebou, v Šanghaji přítomní spolupracovali tak nějak všichni dokupy a pospolu. No a závěr jednání G7 byl rovněž tragikomický – DJT nejdříve závěrečnou zprávu podepsal, pak podpis „odvolal“ a předčasně odfrčel do Singapuru na schůzku s Kimem, že prý jednání považoval za skončené. Ostatní čučeli jak sůvy z nudlí a přemýšleli, jestli se můžou urazit. * Angela se rovněž nechala slyšet, že migrantské kvóty nebyl dobrý nápad a že přinesl velký názorový rozkol mezi členy EU. Bravo, mutti Angela! To to trvalo. Buď mají u sousedů tu nejhloupější kancléřku v dějinách, což si nemyslím, nebo je situace v EU už tak neudržitelná, že bylo nutno upustit trochu páry a získat pár minutek času, než se ten spolek definitivně rozpadne.

13.6.2018 – včera proběhla schůzka DJT vs Kim. Prý „historická“. No, pěkné divadlo pro zblbé ovce. Potřásání rukama, vřelé úsměvy a tak. Mainstrím jim to žere. Na čem se dohodli – a jestli vůbec to o nějaké dohodě bylo – se samozřejmě ovce nikdy nedozví, což ovšem nebrání všem těm mluvícím hlavám v zasvěcených komentářích. * V Německu mají obří skandál. Imigrační ouřad v Brémách dával povolení k pobytu migrošům za úplatu. Šéfka úřadu sdílela kanape s právníkem (s typicky německým jménem Imram) zastupujícím migroše. Výsledkem úplat a kanape bylo, že se nedopatřením mezi azylanty, co dostali pobytový štempl, přimíchali i nějací ti radikální, co se vydávali za „syrské uprchlíky“. Prý asi padesát jich bylo… No světe div se. Mám dojem, že už někdy před dvěma lety o tom mluvili lidi z německých tajných služeb.* Zítra začne v Rusku mistrovství světa ve fotbale. Putin natočil „zvací video“ a britští a emeričtí pisálci  z toho dostali psotník. Prý se z MS stává „politická událost“. Kdo má hlavu na krku k přemýšlení tak asi už dávno sám usoudil, kdo z těchto velkých sportovních podniků tu „politickou událost“ vyrábí. Zatím to tedy štěkači v mainstrímu rozdýchávají a „vřele doporučují“ fotbalovým fandům, aby do Ruska nejezdili. * Evropsky hodnotný Kubík Jandů vyzval Česko (??), aby finančně přispělo Polsku (??) na stavbu americké, resp, NATO základny. Prý bude chránit i ty naše zadky. Vtip dne. Kubík by mohl jít příkladem a jeho evropsky hodnotná neziskovka by mohla pár set tisíc přihodit. Nebo třeba i on osobně. To by byl takový hezký počin, hodný skutečných Evropských hodnot.

27.6.2018 – přes značné snahy politicky korektních mainstrímových štěkačů, aby západní fanoušci do Ruska na fotbal nejezdili, si fotbalový fanda dělá furt co chce. Varování západních médií, že v Rusku je akorát tak zima, hlad, medvědi a opilí ruští mužici mávající srpem a kladivem,  kde západní uvědomělý ovčan dojde k morální i jiné úhoně, se nějak míjí účinkem. Pár na nic nedbajících odvážlivců, kteří vyrazili směr Rusko hnedle na zahájení, se na sociálních sítích s úžasem svěřují, že o ty opilce a medvědy tam jaksi nemůžou zakopnout, zato je tam mrtě normálních lidí, jídlo a pití funguje, počasí je krásné a fotbal bezva a ruské holky nádherné.* V Itálii pokračuje obracení migrantských – pardon, neziskovkářských lodí s migranty na palubě, od italských břehů. EU řve, Macron řve, sluníčkáři řvou, neziskovky řvou, ale taloši si stojí za svým. Jedna loďka zakotvila u španělských a jedna u maltských břehů. Sluníčkáři šílí, Merkelová frfňá a Seehofer chce zavřít bavorské hranice a migroše vracet zpět.  Macron nadává V4, že jsou nesolidární, že nechceme žádné připrchlouše, ale sosat z EU fondů to jooo.  Keller suše konstatoval, že z našeho hospodářství jde do EU daleko více financí než z něho sosáme, ale koho to zajímá.* Merkelová též sdělila světu, že poválečný odsun Němců nebyl dobrý nápad, což namíchlo naše bafuňáře. Na neděli svolána válečná porada kvůli migroušům, kam V4 odmítla dorazit, že je to nestandardní krok. Spolu se zeměmi V4 odmítlo přijet i pár dalších, takže si tam noty nakonec chystali jen Němci, Frantíci, Italové a Rakušáci. Velký summit kvůli migroušům vypukne zítra. * V Anglii královna podepsala zákon o brexitu. * V červenci se má konat schůzka Trump/Putin, štěkny říkají jen to nejnutnější a moc nekomentují. Západní štěkny navíc už dopředu lamentují, že Putin si Trumpem bude dělat co chce. * U nás vláda na druhý pokus, ČSSD se umanula na Pochem, kterého nechce Zeman a Andy krčí rameny ve stylu já nic, to Hamáček a  Zeman, mně se na nic neptejte. pocheche. * V Turecku proběhly prezidentské volby a současně tam řešili další záležitosti. Takže odteď nebudou mít premiéra, zato doživotně instalovaného Erdogana. Po čistkách, co následovaly po nezdařeném puči, vyházeli a zavřeli nepohodlné rebely, tak teď může Erdogan s čistým svědomím říct, že ho volila většina občanstva. Jasně že demokraticky. Západ mlčí a dívá se jinam. Ještě si s Turkem užijem. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Maneco,
ale to by znamenalo, že neziskovky zmobilizovaly všechny své příznivce a z více jak 10 milionů lidí jich není více než 120 tisíc. A to je docela dobrá zpráva. :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na Ukrajině se již občanské banderoidnědemokratické společnosti podařilo vyměnit vrcholného představitele za jiného, čerstvého, natěšeného a stejně přizpůsobivého!

Naším deficitem je to, že ve vrcolné politice máme nedostatek takto výrazně flexibilních komiků.
Drahoš se sice občas snažil důstojně se inspirovat Luďkem Sobotou, ale naše budoucí prezidentka Milka je sice dobrá herečka, ale spíše tragédka.
Kdo by měl nahradit Babiše nám dosud Evropská komise neurčila - zřejmě se ještě nedohodla s americkým velvyslanectvím v Praze.

Z dnešní Kávičky Terezy Spencerové:

"Na svou první zahraniční cestu ve funkci se ukrajinský prezident vydal do Bruselu jednat s EU a NATO… přivítal ho Juncker, který ho objal a na novinářskou otázku, zda se mu nebude stýskat po Porošenkovi, končící šéf Unie odpověděl: „Ne, protože mám nového“… a Zelenský pak opravdu „kráčel“ v Porošenkových stopách: prý že členství v EU a NATO jsou dál kyjevskou prioritou, prý že „ruská agrese“ (asi na Ukrajinu) je hlavní „výzvou pro euroatlantickou bezpečnost“ a aliance se prý musí víc starat o Černé moře, o svém nedávném nápadu s referendem o vstupu do NATO už pomlčel, na příští týden domluvil do Kyjeva summit EU-Ukrajina, konstatoval, že s Ruskem je sice připravený jednat, ale Ukrajina nejprve musí „být schopná se bránit a být silnější v ekonomickém, politickém a vojenském ohledu“ (přeloženo: takže na svatého Dyndy), pozajímal se, kdy že Ukrajina dostane další stovky milionů z EU, s polským prezidentem Dudou pak společně vyhlásili odpor Nord Streamu II… a (přinejmenším slovně) ještě stihl navíc hodit přes palubu oligarchu Ihora Kolomojského, který je považován za jeho „sponzora“, ale na Západě ho mnozí mají (oprávněně) za zločince… a oznámil, že (pod opětovným vedením bývalého prezidenta) Kučmy dnes v Minsku bude Kyjev jednat s Ruskem o zastavení palby na Donbase a výměně zajatců… zkrátka, první „Brusel“ Zelenský přežil bez ztráty kytičky."

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jak je důležité býti americkým toaletním papírem.
Vzápětí po splnění příkazu je s politikem vytřena prdel a je nahrazen dalším.
Třeba ten další objedná nikoliv šestnáct, ale stošedesát kousků:

Změna režimu podporovaná Washingtonem?
05. 06. 2019 - EB

Andrej Babiš se 6. března letošního roku sešel v centrále v Langley s ředitelkou CIA Ginou Haspel. O den později se v Bílém domě sešel s americkým prezidentem Donaldem Trumpem, viceprezidentem Mikem Pencem, ministrem pro energetiku Rickem Perrym a poradcem prezidenta pro národní bezpečnost Johnem Boltonem. Dne 6. května dorazilo do amerického Senátu oznámení o tom, že „vláda České republiky požádala o nákup dvanácti (12) vrtulníků Black Hawk UH-60M ve standardní americké konfiguraci s příslušným unikátním vybavením a vládou dodávaným vybavením (GFE),” a že „tento navrhovaný obchod bude ve prospěch zahraniční politiky a bezpečnosti Spojených států.” Dne 29. dubna začala v Praze série demonstrací, které vyzývají k Babišově odchodu z funkce. Některé organizace zapojené do protestů dostávají finance od Trumpovy administrativy. Dne 3. června americký velvyslanec Stephen King v Blesku prohlásil, že má s Babišem i s prezidentem Zemanem výtečné vztahy. Dne 4. června obvinil Babiš George Sorose z toho, že pomáhá financovat snahu zbavit ho funkce premiéra. Na Trumpovu administrativu Babiš zatím nepoukazuje.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

frantík vzorně pomáhá:
neskákejte, výsadkáři
nám se tady dobře daří;
děláme tu sabotáže
které nikdo neprokáže;
neskákejte vůbec dolů
vyženeme němce spolu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

zakřičíme jednohlasem:
demisi! demisi!
ať už nám to nevisí
ať už nám to zase stojí
napumpujem do ústrojí
novou dávku hormonů,
třeba deset galonů;
proč má dávky jenom Andy
pochlastává cherry brandy
my sušíme pysky?
Vemeno chce stisky!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Z Bakaloaktuálně:
https://nazory.aktualne.cz/komentare/120-tisic-urazenych-a-ponizenych-p…
Uražení a ponížení. Hmm. To by člověk nevěřil, co taky novinář dokáže vyplodit.
Z Bakaloaktuálně a z Bakalopsa fouká větříček, u majitele je třeba hledat zdroj uraženosti a poníženosti.

Zatím bez slepic

Nemohu si pomoci, ale přemýšlím nad tím, co je vlastně tak urazilo a ponížilo, když Babiš vyhrál v regulérních a hlavně DEMOKRATICKÝCH volbách. Proti tomu nelze nic namítnout a cítit se v takovém případě uražen a ponížen mi přijde přinejmenším podivné. Samozřejmě, že když nevyhraje můj kandidát, mohu cítit různé emoce, např. pocit porážky, prohry, nebo i čirého zoufalství, ale že bych se cítil ponížen, či uražen, rozhodně nemohu říci, protože bych si musel položit otázku, kdo mě vlastně urazil a ponížil. Jsou to snad voliči, kteří smýšlí jinak? Žijeme v demokracii a tak je téměř mou povinností jejich rozhodnutí RESPEKTOVAT.
Babiše volil např. můj strýc. Nesouhlasím s ním, ale byla to jeho svobodná volba a tu respektuji. Mám jej rád a tak jej nebudu ani urážet a ani nijak jinak dehonestovat.

To, co tady těm tlučhubům tedy z mého pohledu chybí je za prvé respekt. Za druhé tolerance a za třetí naprosté nepochopení (nakolik úmyslné nechám na laskavém čtenáři) základních principů demokratické volby.

Mohu za sebe napsat, že si dám velice bedlivý pozor na to, kdo se těchto taškařic účastní, protože bych jej viděl v čele státu ještě mnohem méně raději, než toho Babiše. Tihle by totiž velice rádi NAŘIZOVALI všem kolem sebe, co mají říkat, co mají dělat a dokonce i co si mají myslet. A to je něco, co je mi bytostně proti srsti.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pod ocasem vášně planou
nikdo nesmí zůstat stranou;
kdo neskáče není čech
kurňa to byl zase pech;
spočetli nám hlasů málo
kolo se nám polámalo
spravovat ho nebudem,
na ulici pobudem.
Dva roky jsou dlouhá doba
hele toho xenofoba
jak se brání muslimovi
jako Žižka Zikmundovi;
toho dáme na hranici
my fandíme půlměsíci.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na Václavským Václaváku
je moc člověků
V houfu jsem se já Mámě ztratil
je mi do breku

Na Václavským Václaváku
lidí velkej houf
Já jsem se v tom velkým houfu
Ztratit Máně trouf

U všech všudy, vždyť já nevím
Kdepak najdu dětském dům
Hugo z družstva včera říkal
Kup stlačenej vzduch do gum
.
.
.
Na Václavským Václaváku
Na Václavským Václaváku

https://youtu.be/dy2mbWzUs5o

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Takto odpověděl včera Fico na Američany řízený převrat na Slovensku!, Burešomil, 05.06.2019 14:31:23

Rusko a Slovensko uzavřou dohodu v hodnotě 100 milionů eur na dodávky stíhaček MiG-29

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Priste-reknou-ze-jich-b…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A to včera už bylo taky dávno, jedna paní povídala, že----Vy jste provokatér, nebo co?

Je třeba psát trošku a odkazovat i na komentáře někde jinde s rozumem prosím!

Nakonec si nemyslím, že by i ten Fico netušil, kam jeho země vlezla.....

Jsem v roce 2019 a Fico už není premiér nějaký čas a zda to bylo pro F-16 či i další věci není nyní už podstatné, podstatné je, že premiérem NENÍ a za SK podepisují smlouvy jiné povolené figury......

Můj názor je , že nejen EU toho totalitního střihu, ale zejména to NATO nám byl čert dlužen, ale jiní mají názor opačný, v takovém světě prostě žijeme.

Toto je zpráva z prosince 2018 z SK a pochybuji, že došlo ke změně směr k Rusku..

Ještě Vám na to někdo naletí a začne ty Vaše zkopírovaná písmenka přeposílat a Jandové si užijí...........a Vidláka označí za dezinformační zdroj....přemýšlejte a nebo jděte víte kam.....

https://domov.sme.sk/c/22006931/vlada-schvalila-nakup-stihaciek-f-16-za…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dnes z netu druhému auditu, který na Babiše poslali z Bruselu:

"Jestli bude stejně kvalitně vypracován jako ten předešlý, tak potěš koště.
Ministr Brabec vyčíslil nesrovnalosti a lži, které jsou ve zprávě a týkají se MŽP a jsou na stranách 20 a 21.
Audit uvádí, že v roce 2016 Brabec ovlivnil přesun peněz z Operačního programu doprava do Operačního programu životní prostředí proto, že chtěl podpořit chemickou výrobu a upřednostnil Agrofert. Peníze se přitom přesunuly proto, že na dopravě nebyly podmínky k vyčerpání. Agrofert nežádal a nedostal nic a peníze byly použity na Kotlíkové dotace. Což ocenila EK a nyní slouží jako vzor pro ostatní státy.
Dále zpráva uvádí, že je Agrofert v současnosti v dotacích preferován. Přitom vlády do roku 2014 (před vstupem ANO do politiky, takže i za Kalouska) schválily Agrofertu 40 projektů ve výši 800 milionů. Po roce 2014 byly Agrofertu schváleny 2 projekty ve výši 86 milionů.
Je vidět, že si auditoři nic neověřovali a převzali to, co vylhali Piráti a TI ve svém udání."

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

aby ho nezavřeli. Jako mnozí jiní.

Zatím bez slepic

Ládíku, četl jsem i tu Kmentovu knížku boss Babiš. Moje uvažování došlo k poněkud jiným závěrům, jakkoli je to právě pro ten možný střet zájmů je závěr takříkajíc velice opatrný. Zákon neporušil, to mu mohu věřit a myslím si (mohu se mýlit), že uplácet nemusel (jakkoli to vyloučit nemohu), uměl si především sehnat potřebné informace a peníze měl nejspíše uloženy ze své praxe obchodníka, zástupce státu, kdy zároveň nejspíše za vedlejší roli zprostředkovatele bral příslušný honorář. Dnes je legitimní povolání. Ukrýt v daňových rájích mu pomáhal a zůstanu jako Kmenta u slůvka nejspíše jeden z nejlepších právníků v tomto oboru. Chápu, že pro někoho to bude nemorální, pro někoho to bude okrádání socialistického státu a pro někoho klidně hrdinný odboj proti komunistům. Já to má opravdu všechno trochu jinak - stran morálky, jakkoli si myslím, že úplně nemorální nejsem. Holt věc názoru. -usmívající se smajlík. Charakterizoval bych to, že příležitost je příležitost a člověčina je člověku přirozená ve velké rozdílnosti pojetí, co je a není morální, co je a není šikovnost. Kdy a za jakých okolností.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

On tedy taky, ale snad podle zákona.

Zatím bez slepic

tohle beru - chechtající se smajlík

Zatím bez slepic

Nezlobte se, Ježibabiš, pokud by nešel do politiky, by si mohl nakrást mnohokrát víc a nikdo by si ho nevšiml.
Pokud by vyl s vlky, byl ba to naopak mediální hrdina.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

vidím i německou kancléřku osvoboditelku.
To je stejné, jako by u nás 21.8. slavil Putin.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

mnohem více osvoboditelů, než ve dni D.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už jsem to tu psala v minulosti několikrát:

Podle mě Babiš po vstupu do politiky v žádném střetu zájmu není a nebyl.

Jeho zájem je od počátku jen jeden - aby se všem v této zemi vedlo lépe, a to včetně jeho a jeho firem, protože on mimo jiné dává práci 35.000cům lidí.

Proč by se mělo našemu státu dařit, ale Babišovým firmám ne? To je jen čistá závist neschopných. Češi jsou mimořádně závistivý národ.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Možná to Maneco myslíte to asi dobře, ale to nevíme. Nebylo to prokázáno. Ale pozor v případě Čapího hnízda si dovolil hodně, tam je teoreticky možné prokázat úmysl podvodu, jakkoli si myslím, že je to obtížné i přes to, že si v minulosti hubu na špacír pustil docela dost. Že je v podezření a velkého střetu zájmů, tak to samozřejmě je. O tom jak he to obtížné postihnout myslím svědčí právě ten článek 61 toho zmiňovaného finančního nařízení u střetu zájmů v bodě 3 (podtržení se sem nepřeneslo), které je možné vyložit tak, jak ho vyložili piráti. Jak OLAF tak tohle předběžné opatření je myslím v pořádku stran důvodných podezření, ale je jen v rovině právního názoru, není a nemůže být považován za to, za co ho vydával vlk, opoziční poslanci a novináři, Na té schůzi mluvil k věci velice dobře jak Babiš, tak Brabec, i Dostálová a Schillerová. Ostatní byly obvyklé manipulační tanečky politiků s cílem zmanipulovat voliče. I Válková popsala onen mechanismus, který je spuštěn předběžnou zprávou a absolutně nemá nic společného s tím, co dí všichni komentátoři a vykladači. Dokonce i kdyby závěrečná zpráva zněla stejně, neznamená to automaticky, že vejde v platnost to, čím všichni vyhrožují. ČR má možnost jít k Evropskému soudu a právně prokázat, že česká úprava je dostatečná i s ohledem na jiný právní výklad než tvrdí piráti a elita právníků z EK. Snazší by to mohlo být právě pro tu vágnost a nedefinování jednotlivých pojmů. Ale jako u všeho, co k věci tvrdím, nejsem právmík a mohu se někde fatálně seknout. Schopen toho jsem. Mohu memorovat právníky odkud beru rozumy nepřesně či i špatně.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já si také myslím, že jeho úmysly byly a jsou poctivé. Ale to jsou jen naše společné dojmy. Ruku za něj do ohně dát zase natvrdo nemohu.Že dělá chyby a bude je dělat ať objektivně či jen z mého subjektivního hlediska, neúmyslně, mylně i vynuceně - to je jistota. Není a nemůže být dokonalý ani není a nemůže být spasitel.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

O tom jak těžké je ten střet zájmů postihnout právně, svědčí myslím ta část mé reakce na Gerda (prvotní), kde zmiňuji Švejnara, Besta, atd. Ten odst 3, článku 61 finančního nařízení je spíše dokladem, chcete-li nedokonalosti formulace, umožňující ten výklad dle pirátů. Doufám, že EK dospěje s našimi úřady k dohodě. Takové či onaké a bez oněch následků. Chci věřit, že máme dobré právníky a že se Válková nemýlí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Svatá Greto Stockholmská.
Maneco, co dělali ti lidé před Andrejkem?
Viseli na stromech?

Zatím bez slepic

Ano soudruhu trolle. Jenze po nem se muze sem dovazet jeste horsi zradlo z cininy za vyssi ceny nez tam a na jeho firmach se bude zivit nejaka korporace.

Zatím bez slepic

třeba salmonelová, polská,... velmi rádi by si ho rozebrali, roztrhali na kousíčky i ty opovrhované buranské koblihy.
Fuj tajxl....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Naprostý souhlas, protože dosáhl "jateční velikosti", jak to někdo trefně vystihl.
Postoupil do dalšího kola "hry" a tam hrají Hráči, ne čudlískové.

Zatím bez slepic