Co se změnilo?

Autor
Štítky

Vládní krize nám pominula... Andrej Babiš se odstěhoval z ministerstva a zabral si pro sebe a svůj volební štáb celé patro na hlavní budově svého Agrofertu... Tedy ne svého, Agrofert patří svěřeneckému fondu. Tedy on ten fond vlastně taky patří Andrejovi. Generálním ředitelem Agrofertu je pan Průša, ale bez Andreje se tam nepohne ani myš.. Věřte mi, že vím o čem mluvím. 

Ministerstvo zabral pan Pilný... Veřte nebo ne, s tím chlapem jsem mluvil osobně. Měl jsem ho deset minut jenom pro sebe. Možná si pamatujete televizní soutěž Den D... Také jsem se jí zúčastnil. Mluvil jsem klidně, věcně, nenechal jsem se rozhodit ačkoliv do mě ryl nejen Pilný, ale i Tomio Okamura... Kurnik, já znám politiků... Televize pak moje vystoupení sestříhala do jediné věty a nechala mě odpovědět na úplně jinou otázku, než jaká zazněla ve skutečnosti. Tolik o televizní realitě. Každopádně s dnešním ministrem financí jsem mluvil možná déle než Václav Moravec. A tak vím, že ministerstvo dluhů řídí Andrej dál jako by se nechumelilo a řídí ho úplně stejně jako předchozí tři roky.

V Mladé Frontě dnes už není pan Přibil, ale jinak je všechno pořád stejné, oslavné články na skvělou Babišovu práci, k tomu občas drobounká kritika a šéfredaktor, který by mohl z fleku nastoupit do Bohnic.  

Vidím to jenom já? Jenom mně to přijde divné? Nezměnilo se vůbec nic. Andrej je pořád v uvozovkách ve střetu zájmů, pořád mu patří Agrofert včetně   divize propagandy, pořád je zaháčkovaný na ministerstvu. Pořád má vysoké preference, nejspíš bude příštím premiérem a jestli to takhle půjde dál, bude si moci vybrat z opravdu vééélké škály koaličních partnerů. Po volbách už na něj budou mít žaludek nejspíš všichni.... Bo buď budou s Babišem a nebo nebudou vůbec. 

V Lidovém domě je ale z nepochopitelných důvodů klid. Jako kdyby dosáhli svého. Jako kdyby vyhráli. Koalice pokračuje, s Andrejem na ministerstvu to nešlo, ale s Andrejem těsně za ministrem už to půjde. S Andrejem miliardářem to nešlo, ale s Andrejem majitelem fondu už to jde... 

Co si o tom asi volič občan pomyslí? Kolik optimistů u nás asi zbývá, kteří mají pocit, že to vlasně v ČSSD jinak udělat nemohli? Kolik lidí si doopravdy myslí, že v celé té frašce nejde zase a jen o prachy, moc a vliv? Kdo věří v nějakou čestnost a elementární poctivost Oranžových? Navíc když už zůstal fakt jen Sobotka. Jakákoliv jiná osobnost je zadupána a odejíta. 

Strana která dokázala posbírat i třetinu voličské podpory padá dolů a cestou si v každém mezipatře říká, že je to zatím dobrý. Nic bych za to nedal, že dopadne ještě hůř než kdysi ODSka. Proč? Protože čest vypadá jinak. Čest se dělá bez peněz v opozičních lavicích. Čest dotahuje boj do konce a nespokojí se s náhražkou. Nesdílím Sobotkův názor na Andreje Babiše, byť z něj nejsem nijak odvázaný. Ale pokud bych mu ho věřit měl, musel bych nejdřív vidět, že tomu věří alespoň on sám. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Vidláku, zdravím a přeji, aby Vás provozování stránek uspokojovalo. Přeji Vám a také sobě a všem navštěvovatelům a diskutérům volbu pořádně adrenalínových témat a ostrou a zajímavou diskuzi pod nimi. Vlkovi kontroverze v diskuzi vadila, nesoulad ho neuspokojoval, co Vy?

Babiš, Babiš - to je téma. Kdo že to je? Jeden z vlku ze smečky, co rvali ze státního, šli po hraně zákonů, které pro podobné šili na míru spříznění zákonodárci. Jen se nějak vydědil a ohrožuje zavedené pořádky. Také mu to dávají prostřednictvím svých médií sežrat. Zároveň mu vyčítají, že si prozřetelně také nějaká ta média nakoupil.

Co je na něm sympatického? Že po něm ta soukromá Bakalomédia a veřejnoprávní Bakalomédia tak jdou. Musí na něm tedy být něco obzvlášť dobrého, když ne něj tito zmetci tak útočí.

Co mě na něm vadí? Pozval by sem Sorošovu Středoevropskou univerzitu. To je eklhaft myšlenka, Člověk v tísni apod. úplně stačí.

Co je to ANO? Bez Babiše je to Zlatuška, Stropnický, Telička, Jourová, Pelikán. Co by se stalo, pokud by Babiš zmizel? Dost zajímavá a nelákavá představa. ANO? já říkám NE. Nic pro mne.

V Lidovém domě je klid z pochopitelných důvodů. Soc. dem. je personálně vykastrovaná. Klid je známkou toho, že kastrace byla zdárně dokončena. Přál jsem Soc. dem. aby po volbách využila šanci na svoji proměnu. Bohužel šance na to je zřejmě pryč. Sobotka si posledními čistkami zajistil klid na práci i pro prosraných parlamentních volbách a využije šanci sblížit se s TOP. Dobrou chuť přeji.

Tak ani nevím, jaký reálný výsledek voleb by byl pro mne potěšující. Vidím jen mírně potěšující výsledky s příznakem "čím hůř, tím líp".

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

má už najskôr vyjednané miesto kam nastúpi po prehratých voľbách...

Rád som na Kose čítal Vaše realistické postrehy a názory, napr. Váš krátky výlet do Francúzska nemal chybu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No matter how you do it, losing weight is an individual thing. Friends can help you but they can't lose the weight for you. You've got to take charge of your weight loss from the beginning if you want to get serious about losing weight. The following tips will help.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Some people, especially those running on busy daily schedules tend to use the pills to help maintain weight since they can not afford to follow all the diet programs. This is not advised. It is recommended that one seek advice from a professional in this field before using the pills. This can save one from many dangers associated with the misuse.

The diet pills should always be taken whole. Some people tend to divide the pills to serve a longer period of time. This is not advised and can lead to ineffectiveness. If it is required that one takes a complete tablet, it means that a certain amount of the ingredients are required to achieve the desired goal. It is also recommended that one does not crush the pill and dissolve it in beverages. Chemicals found in beverages have the potential of neutralizing the desired nutrients in the pill thereby leading to ineffectiveness. The best way to take the tablets is swallowing them whole with a glass of water.

The diet pills speed up the metabolic processes. This is the key factor that leads to the burning of all the fats in the body. This means that one passes out lots of urine, which subsequently leads to dehydration. It is imperative that the user take lots of water round the clock. This will help curb dehydration, which can lead to health problems. In addition to that, water offers the required medium for the function of the nutrients and elimination of the fats.

When buying the review of diet pills, it is imperative that one gets the most recommended dose. People tend to compromise the quality and effectiveness of the tablets due to the variation in cost. The low priced pills depict poor quality, which means their effectiveness is not reliable. Some have also been found to cause health problems. The dose should also be taken as recommended. Over dose will not speed up the process but rather lead to complication. This will increase risk of side effects. If the taking of the pill is forgotten, do not take more to compensate for the lost time.

The diet plan enclosed with the diet pills has also to be followed. According to the requirements, the termination of the diet must be done even with no results. This means your body is irresponsive.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nice article I was really impressed by seeing this article, it was very interesting and it is very useful for me.
https://englishlabs.in/ielts-training-tambaram/
https://englishlabs.in/ielts-training-t-nagar/
https://englishlabs.in/ielts-training-velachery/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nice blog!! I really got to know many new tips by reading your blog. Thank you so much for detailed information! It is very helpful to me. Kindly continue the work.
https://englishlabs.in/french-classes-mulund/
https://englishlabs.in/german-classes-mulund/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Digital marketing is the use of the Internet to reach consumers. Digital marketing is a broad field, including attracting customers via email, content marketing, search platforms, social media, and more.<a href="https://www.acte.in/digital-marketing-training-in-chennai">Digital Marketing Course in Chennai</a>

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Here you can avail the best fitness bands under 5000 budget. fitness trackers under Rs 5,000 with the best specifications. <a href="https://www.fitnessadviser.in/fitness-band-under-5000/">best fitness tracker under 5000</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Here you can avail the best fitness bands under 5000 budget. fitness trackers under Rs 5,000 with the best specifications. best fitness tracker under 5000
[url=https://www.fitnessadviser.in/fitness-band-under-5000/]best fitness band under 5000[/url]

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

SASVBA provides professional AI training in Delhi with the help of industry experts. Artificial intelligence is a method of building a computer-controlled robot, computer, or software that thinks wisely as well as intelligently. It is science and technology-based on subjects such as computer science, biology, psychology, linguistics, mathematics, and engineering.

<a href="https://sasvba.com/artificial-intelligence-course-in-delhi/">Artificial Intelligence Course in Delhi</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

SASVBA provides best Graphic Design Course in Delhi Students with a graphic design certificate can quickly apply for jobs at MNC. Participants must enroll in one of the top graphic design educational institutions in Delhi to acquire technology-related skills. Our main strength is our trainers, who are seasoned professionals and experienced in their industry.

<a href="https://sasvba.com/best-graphic-designing-institute-in-delhi/">GRAPHIC DESIGN TRAINING IN DELHI</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Purchase best microwave convection oven for baking, cooking with buyers guide and review. https://www.bestmicrowave.in/best-microwave-oven-india

<a href="https://www.bestmicrowave.in/best-microwave-oven-india/">best convection microwave oven</a>

[url=https://www.bestmicrowave.in/best-microwave-oven-india/]best convection microwave oven[/url]

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Purchase best microwave convection oven for baking, cooking with buyers guide and review. https://www.bestmicrowave.in/best-microwave-oven-india

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href="https://www.rauhane.net/">شيخ روحاني</a>
<a href="https://www.eljnoub.com/">معالج روحاني</a>
<a href="https://www.q8yat.org/">رقم ساحر حقيقي</a>
<a href="https://www.s3udy.org/">رقم ساحر سعودي</a>
<a href="https://www.elso9.com/">رقم ساحر سعودي</a>
<a href="https://hurenberlin.com/">hobbyhuren berlin</a>
<a href="https://wikimedia.cc/">wikimedia.cc</a&gt;
<a href="https://www.alfalaki.net/">جلب الحبيب</a>
<a href="https://www.jeouzal.org/">جلب الحبيب</a>
<a href="https://www.jaouzal.org/">جلب الحبيب</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

That is really attention-grabbing, You’re a very professional blogger.
I’ve joined your feed and sit up for in quest of more of your wonderful post.
Additionally, I have shared your site in my social networks

https://www.rauhane.net
https://wikimedia.cc
https://hurenberlin.com/
https://www.elso9.com/
https://www.s3udy.org/
https://www.eljnoub.com/
https://www.q8yat.org/
https://www.rauhane.net
https://www.jeouzal.org
https://www.alfalaki.net
https://www.jaouzal.org

Zatím bez slepic