Díky moc a neučte se dál

Autor

Milí studenti. Ani nevíte, jak vděčný vám jsem za vaši angažovanost ohledně české politiky a životního prostředí. Váš stále angažovanější přístup se pomaloučku polehoučku už začíná blížit angažovanosti z dob nedávno minulých. Dovolte mi proto pár dobře míněných rad: 

1. Leckteří z vás už v pátek nechodí do školy, ale stávkují spolu s Grétou za klima. Bude velmi vhodné Grétu následovat ještě více a pokud možno studium přerušit. Ostatně proč studovat, když za dvanáct let už stejně nebudete mít v čem žít že? Přerušte studium a staňte se profesionálními revolucionáři. Jezděte a létejte po světových klimakonfenrencích, buďte vidět. 

2. Stejně tak je vhodné zvýšit úsilí v Milionu chvilek. Já vím, že jsou prázdniny, ale když vám ta angažovanost tak šla ve školním roce, nepolevujte ani teď v čase dovolených. Demonstrujte, křičte, slovy Radka Bangy dělejte bordel a bojujte proti oligarchovi s Ovarem co to dá. 

3. Slyšel jsem, že do škol začínají jezdí další angažovaní umělci a neziskovkáři, kteří vás naučí, jak demonstrovat lépe, efektivněji a radostněji. Možná vám i řeknou, kde se dostane permanentka na penězovod, který to všechno zaplatí. Nenechávejte vše jen na Minářovi s Rollem. Přerušte studium a dejte se do toho. 

4. Plňte náměstí a televizní obrazovky nejen jednou týdně, ale pořád. 

5. Váš upřímný boj za lepší zítřky se mně a mé rodině rozhodně vyplatí. Díky vám bude mým dětem stačit jen chodit do školy, být trošku pracovití a nepodléhat davovým hysteriím a budou mít budoucnost zajištěnou. Na leckteré učební obory už nikdo nenastupuje. Brzy bude lepší být zedníkem než inženýrem. Technické obory jsou neobsazené a střední zdravotní školy už dávají stipendium mladým kočkám jen aby studovaly na zdravotní sestry. 

6. Navíc, když budete demonstrovat, bude pro moje děti neuvěřitelně snadné být lepší než vy. Budou sečtělejší, vzdělanější, znalejší, zručnější a navíc se ani moc nenadřou. Kvalifikací do práce jim bude už jen pravidelná a přesná docházka, protože ani to už dneska není samozřejmost. Vy zatím budete mít dobrý pocit, jak jste napomohli lepší budoucnosti, ze které nic nebudete mít, protože budete tupí.  

Děkuji vám všem, kteří děláte dobrovolně všechno pro to, abyste pro moje děti nebyli žádná konkurence. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Eh, jásejme nad minimalizací uhlíkové stopy, kterou ti lidé již nevytvoří.
PS je to ode mne prasárna, vím. Leda že by to bylo někým v pozadí za tímto účelem podporováno dostupností zbraní.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nezamává zamávání paní Marxové ze srazu Sudetoněmců s voliči ČSSD?

O vyslání českého velvyslance na Sudetoněmecký sjezd a kdo všechno ještě byl s ním na setkání s Němci, kteří se sdružují ve spolku požadující stále zrušení Dekretů pana prezidenta Edvarda Beneše asi již víte. Na sjezdu totiž nebyli jen lidovci, ale rovněž členové ČSSD.
Michalea Marxová na Sudetoněmeckém sjezdu
3. srpna 2019 - 15:40

Do redakce nám jeden čtenář poslal odkaz na čtyřminutovou reportáž TV Černá kukla.

"Autor reportáže je zřejmě příznivec německého spolku, který usiluje prokazatelně o zvrat alespoň v učebnicích dějepisu o výsledcích druhé světové války, aby mládež neměla jasno, kdo válku vyprovokoval a kdo byl obětí této války, neboť přítomné české účastníky oslovuje a ti se k němu chovají přátelsky. Důležité je, že z členek ČSSD na kameru mává i bývalá ministryně Michaela Marksová, která potvrzuje, že je tam rovněž na srazu její spolustraník, bývalý europoslanec Rouček. Ze Sobotkovy vlády tam ovšem Marksová nebyla sama, ale poblíž v tzv. českém koutku řečnilí i bývalí ministři Bělobrádek a Herman," komentoval video čtenář, který nám odkaz na něj poslal.

Na videu třeba bývalý ministr kultury ve svém projevu na kameru pohovořil o tom, co pro něho sjezd coby setkání přátel, ale i spolužáků znamená a jak je důležitý. Herman mimo jiné také prohlásil, že je tam 10 % účastníků z Česka.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

bez dalších informací.
Jsou zde možnosti:
/Tanker byl plný, uvedené množství odpovídá asi 95 000 tunám
/Nebo byl prázdný a v nádržích měl oněch 700 000 litrů, tedy někde "ojebal" při vykládce předchozího zákazníka a byl deklarovaný jako prázdný ( řidiči cisteren zavážející benzínky by mohli vyprávět)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V dřívějších dobách takové slečinky (obvykle s nějakou diagnózou) občas viděly Panenku Marii. Na tom místě se pak fofrem postavilo poutní město a kšefty se točily... Dnešní greténky pokročily. Panenka Maria už není "in", dnes je to CO2. Kšefty s odpustky (pardon, dnes se jim říká "povolenky") se točí ještě víc. A my blbci z Balíkova to všechno zaplatíme, například v ceně za elektřinu...

Zatím bez slepic