Být a vládnout

Autor

Abych dokázal, že jsem skutečný Kojzar, xenofob, ruský propagandista, vedoucí představitel Fake news a rozvraceč demokracie, ktrý se už nemůže dočkat nové totality ve které budu šéfredaktorem nového Rudého práva, rozeberu včerejší elfí příspěvek od Scalloppa. Nejprve jsem chtěl napsat jen krátký komentář, ale pak se mi rozrostl na celý článek. 

Scallopp včera napsal, že jen Kojzar může napsat, že v Idlíbu vládnou Bílé přilby. S tím musím zcela a úplně souhlasit. To by mohl napsat opravdu jedině Kojzar. Smůla ovšem je, že já napsal, že tam Bílé přilby jsou. Nikoliv že by tam vládly.  Napsal jsem, že je tam neuvěřitelně hustá síť nemocnic a škol, když mají Rusové po takové době pořád ještě co bombardovat. 

Ale hlavně jsem se pozastavoval nad tím, že v tom Idlíbu podle našich veřejnoprávních a pravdomluvných médií je ta demokratická opozice proti Asadovi, kterou je třeba ochraňovat alespoň pomocí sankcí proti Asadovi. V praxi jsou tam Bílé přilby spolu s hrdlořezy z Islámského státu, donedávna tam byli i s nebožtíkem Bagdádím. Demokratická opozice je tam dohromady s Al Kájdou a dalšími skupinami, které popravy civilistů umisťovaly na youtube a než je vynalézavě umučili, se zdviženým prstem sdělili světu, že je popravují ve jménu Alláha, práva Šaríja a dalších chilliastických vizí. 

Smůla pro Scalloppa a ostatní elfy je, že tohle si každý může najít. A v dnešní době není problém k tomu najít anglický překlad arabského provolávání a ten je možné snadno přeložit do češtiny. Člověk sice musí přetrpět hodně hnusné záběry prostřelených hlav, upižlaných krků, upálených jordánských pilotů, utopených pešmergů, roztrhaných civilistů a popravených žen za prostituci z bídy, ale udělá si dost přesný obrázek o tom, jací lidumilové se v tom Idlíbu nacházejí. 

Bohužel pro většinu redaktorů ČT a Novinek jsem ještě stále nepřestal samostatně myslet a tak se prostě divím, jak v tom Idlíbu mezi těmi vrahouny fungují nějaké demokratiké Bílé přilby? Jak je možné, že jejich demokratické a prozápadní principy, které tak obdivují v mainstreamu a stále nám ho předhazují, jak je možné, že tuto jejich prozápadnost ti hrdlořezové už dávno nezprovodili za světa? Jak je možné, že syrští demokraté, kteří nemají nic proti spolupráci s USA a Evropou, kteří nekamenují ženy, nevraždí homosexuály, nechtějí žít podla práva Šaríja a nevraždí svoje dcery kvůli rodinné cti, naopak chtějí demokracii, svobodné volby a tím pádem pro ně Korán a Hadísy nejsou tou jedinou nezpochybnitelnou a nepřekročitelnou cestou životem, jak je možné, že ještě žijí? 

Kolem nich jsou totiž silně ozbrojení a sentimentem netrpící frajeři, kteří trestají každý projev sympatií k Západu smrtí. Každý pokus o demokracii utopí v krvi,  a  každý den vydávali svá videa o tom, že homosexualita, prostituce, západní oblékání, západní myšlení, ba i jen záblesk demokracie se trestá kulkou.  Všude, kde přišla v uplynulých letech o moc Asadova diktátorská, ale sekulární vláda, tam všude se moci chopili právě tito hrdlořezové. 

Mé zpátečnické a xenofobní vidlácké myšleníé je možné narušit velmi snadno - stačí mi v Sýrii ukázat jediné město, jedinou vesnici, jedinou provincii, kde Asad přišel o moc a místo něj tam nastala západní demokracie. Ovšem to půjde těžko, něco takového není ani v Kosovu. A jestli je na výběr mezi sekulárním Asadem a chiliastickým teroristickým islámem, tak beru Asada všemi deseti. Takže milí Elfové, šupky dupky na Al Jazeeru a dohoďte mi nějakého umírněného syrského islámského učence, který má za sebou dost stoupenců a byl by vhodným kandidátem na tu demokratizovanou zemi. Já se mrknu, jestli nemá na youtube nějaké ty popravy civilistů a pak s radostí a pokorně změním názor. Do té doby jsem si vybral Asada jako nejméně špatné řešení. 

V mém omezeném a zemitém vidláckém mozečku se totiž zrodila myšlenka, že ty Bílé přilby mají s těmi hrdlořezy společného víc než je zdrávo. Že něco jiného říkají na kamery pro BBC či CNN a něco jiného dělají doopravdy, protože skuteční vládci Idlíbu nestrpí nic jiného než pravověrný a extrémní islám. A to se vůbec nevylučuje s tím, že v Idlíbu není centrální vláda, jen sféry vlivu různých teroristických warlordů. 

Není to tak dávno, co se u nás v médiích propíral Nohavica, jak spolupracoval s STB. Což v praxi znamenalo, že ho pozvali do kanceláře a on tam povídal, co chtěli slyšet. Jak nikoho neslyšel, nic neviděl, s nikým nemluvil. Alespoň se dodnes nenašel nikdo, kdo by byl Nohavicovým udáváním poškozen, nebo zabásnut.  Nohavica dal najevo svou třídní uvědomělost, zanadával na zlého Kryla, na kterého nemohli, protože byl v Německu, zanadával na další emigranty, to STBáci rádi slyšeli, ale nic s tím nemohli udělat a Nohavica se pak dál mohl živit jako písničkář. 

Tohle naší pravdě a lásce bohatě stačí na Nohavicovo dehonestování, ostentativní odstup a vláčení bahnem. Samozřejmě k Bílým přilbám jsou mnohem tolerantnější. 

Takový demokratický bílý přilbař také musí chodit na kobereček k různým Bagdádím a vysvětlovat jim, že jsou ve skutečnosti pravověrní, mají islám v srdci a těší se až povraždí všechny nevěřící. Ale teď se ta bílá přilba hodí jako PR a díky tomu jim Velký satan posílá přes Turecko peníze. Kdyby totiž kterýkoliv přilbař jen naznačil, že je skutečný demokrat, už by mu někde na náměstí pižlali hlavu.  Samozřejmě Bílý přilbař se svou spoluprací s al Kajdou a Islámským státem (narozdíl od Nohavici) nijak nedehonestuje a je možné v jeho jménu dělat sankce a nazývat Asada vrahem a doopravdy věřit, že je to bytostný demokrat. A pak se posléze hrozně divit...  

Vidlácky tvrdím, že nemůžete žít vedle kupky hnoje aniž byste se každý den alespoň trochu nezasvinili. A demokratická Bílá přilba, která může existovat tam, kde nemohou Lékaři bez hranic nebo Červený půlměsíc, to je mi vidlácky poněkud podezřelé. Jsou u mě na stejné úrovni jako ukrajinský vlastenecký prapor Azov, jehož velitele hrdlořeza vyznamenávali v Ojroparlamentu a který dneska posílá svého prezidenta Zelenského do řiti a odmítá mu poslušnost, protože plnění minských dohod je podle něj zrada Ukrajiny. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

není můj obor ani šálek čaje, nicméně Scallop je na Aktuálněm natolik výrazným, odolným a zřejmě chutným exemplářem, že si na něm pravidelně pochutnává i "Pepa Řepa stokrát jinak". Díky němu jsem si několika málo stovek jeho příspěvků v průběhu let prolétl. Z ryze studijních důvodů, jinak nežeru ani zahradní šneky či slávky jedlé.

Pokoušet se se škebloněm diskutovat či jej upozorňovat na evidentní a lehce dohledatelné hovadiny a přesvědčovat jej, že žvaní nesmysly nemá naději na úspěch.
Doporučuji nastudovat Koukolíka -
-Úvod do stupidologie a dále jeho
-Propaganda a logické klamy.
Zkrácené verze snad ještě visí někde na internetu.

Nicméně - pokud k diskuzi se škebloni ZA POUŽITÍ LOGICKÝCH ARGUMENTŮ přistupujete podobně jako např. k házení žabek či k soutěži v čůrání do dálky proti větru, může to být pro méně ostřílené diskutéry zajímavá náplň pracovního dne, týdne, měsíce či let.

Navzdory výše řečenému děkuji Vidlákovi za tento článek.
Scallopů i jiných měkkýšů se vylíhlo i v oficiálních médiích tolik, že to vypadá na postupné vytlačení homosapientů z naší ekologické niky. Čapek se se svými mloky mýlil. Budoucnost patří (kromě aluminia) škebloňům!

Můžeme proti tomu protestovat - ale to je asi tak to jediné, co se proti tomu dá v současné postcivilizační fázi dělat.
(Bože, jak já jsem depresivní!)

Zatím bez slepic

Všiml jsem si, že jste mi napsal v jednom příspěvku pod článkem o velmistru tajných služeb Koudelkovi odpověď, která se mohla rozvézt v zajímavou diskusi. Jenže se mnou je to tak, že pořád někde lítám s vyplazeným jazykem a nestíhám termíny, tak reaguji opožděně, pokud vůbec. Ptal jste se mě, co bych dělal, kdybych nebyl ani druhořadý, ani třetiřadý hochštapler, ale prvořadý a jestli bych byl ochoten tomu velet.
Přiznám se, že už se cítím na podobné piškuntálie poněkud starý, byť „grandmaster“ Koudelka je nejspíše starší než já. Pravda ale je, že bych na to neměl žaludek a pokud bych jej - nedej Bože - našel, tak by spoustě lidí veselo nebylo. Zkrátka, je dobře, že jsem tam, kde jsem, v šedivé anonymní mase.

Co se týká diskuse nad zdejším zwölfy. Nemyslím si, že by jakákoli diskuse s nimi někam vedla. Je to zkrátka ztráta času a v drtivé většině případů to rovnou přeskakuji majíce na paměti pana doktora Františka Koukolíka. V tom malém procentu případů, kde neodolám, se většinou otřesu nad tím, co berou a napadne mě, jestli by nestálo za to, změnit jim medikaci a alespoň tu a tam na oddělení psychiatrie vypnout internet.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Osobně se divím Vidlákovi a dalším, že se nepoučili u předchozího extrémního nositele jediné správné pravdy a je tak snadné je zas a znovu vytočit.
Bohužel člověk, bez ohledu na inteligenci, je stále snadno manipulovatelným skrz emoce....
Proč stále reagujete, vysvětlujete, dokonce i urážíme také,...?
Vždyť to je nejspíše cílem, pak jsme jako "oni" a nemáme si moc co vyčítat.
Za mne jen poznámka:
Kdo z vás poleze každý den někam, kde jsou většinově lidé, co jim nerozumíte, nesouhlasíte s tím, co si myslí a co píší? To máte buď duševní poruchu a nebo je to vaše práce, či koníček, ale pak máte tu duševní poruchu a kruh se uzavírá...
Na pískovišti jsme možná dělali společně bábovičky a najednou jsme "nesmiřitelně rozdělení" pro cizí zájmy a panování jiných. A funguje to stále znovu a znovu....
JAK SMUTNÉ!

Zatím bez slepic

To bys rád, že. Zjistit, nabonzovat....Nejde o jiný názor. Jde jen o diskreditaci, že ? Za to tě platí človíčku, že ? Jdi jinam. Tady nemáš šanci. Tady jsou lidičky, kteří mají svůj ustálený názor. Utvářený letitými zkušenostmi. Tady se svými neomarxistickými floskulemi neobstojíš. A můžeš mít školení třeba z Aspenu. Vidláci to vidí prostě jinak. Smiř se s tím. Nemůžeš to změnit. A nezměníš.

Zatím bez slepic

ale takovychto hnojniku je plny internet. A umeji tam vic nez papouskovat modni nalepu neomarxisty, coz pro Vas - ktery je zvykli z mladi tykat - je zjevne intelektualni maximum.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

měl bílou přilbu každý, jen šéf měl červenou.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dělňasové měli blembáky všemožných barev, upatlaný, THP bílé,čisté.
Když jsem nafasoval novej blembák, tak mi chlapi na bagru nakopali prdel, protože si mysleli, že jdou na kontrolu inkousti.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na severu Assadie
tam to tepe, tam to žije.
Bílé helmy, černé burky
mezi nima vidět Turky
a mladé krásné Alkajdysty
co vůbec nejsou teroristy.
Na východě Assadie
ruská ruka kurdskou myje.
Tam Amík hledal ruskou stopu
a objevil volnou ropu
Trump chce poslat Exxon Mobil
kdo nekrade ten je debil.

Zatím bez slepic

Nasadím si přilbu bílou
v ní někomu pustím žilou
nebo šplíchnu sarin, soman;
Arábie, Jemen, Omán
to je moje působiště
držím se tam jako klíště
ze země tam tryská ropa
na velbloudu vidíš opa
co chceš pro vlast dělat víc
nevadí mi ani hic.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

MAJKA to popsala dobře a všichni by si měli její komentář dát jako úvodní stránku při zapnutí PC a hlavně si to přečíst a začít se podle toho chovat.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://prima.iprima.cz/komentare/komentar-terezy-spencerove-bagdadiho-…

"Bagdádího konec aneb Když se v Idlíbu bojuje o Bílý dům

Obecně vzato platí, že nebýt Bushovy agrese proti Iráku a následné nepřipravené a na principu „pokus/omyl“ vedené okupace země, žádný Daeš by nejspíš nevznikl. ...."
******

Zatím jednoznačně nejkomplexnější pohled na souvislosti americké skartace bývalého chráněnce a ještě bývalejšího vězně a pozdějšího logického konkurenta v boji o moc a ropu.

Paráda!
Padouch nebo hrdina - všichni jedna rodina aneb Jsou to sice zkurvysyni, ale NAŠI zkurvysyni!
*****
Pohledy z různých stran a bitva amerických škeblích tiskovin, ze kteých se perly sypou proudem jako hrách! :-))

Zatím bez slepic

Výňatek ze Spencerové:
"Dokonalý přehled o situaci v Idlíbu ale mají i Rusové a Syřané. Možná usoudili, že je ideální čas „vmísit“ se do americké vnitřní politiky. Bez ruského souhlasu by se totiž žádný americko-turecký „kšeft“ beztak ani odehrát nemohl. Kuriózní ovšem je, že první den po oznámení Bagdádího konce ruské ministerstvo obrany popřelo, že by o věci cokoli vědělo, ale poté, co se přehnala první vlna iracionální kritiky v USA, najednou Kreml oznámil, že „nějaké vrtulníky“ opravdu do Idlíbu letěly. A pokud prý byl přitom opravdu zabit i lídr Daeše, tak je to „významný Trumpův přínos k boji proti terorismu“. Nový Trumpův poradce pro otázky národní bezpečnosti Robert O´Brien zkouší na domácí půdě hájit, že Bílý dům nepovažuje Rusko za spojence, ale když jde o boj proti terorismu, tak se zájmy obou států scházejí a spolupracovat tedy mohou…

Než budou časem odhaleny podrobnosti celé akce (tedy pokud vůbec), obecně platí, že Bagdádího smrt není zajímavá až tolik pro Blízký východ nebo pro západní „válku s terorismem“. Význam má hlavně pro Trumpův souboj s domácím „deep state“. Aneb, když se kdesi v severosyrském Idlíbu bojuje o Bílý dům."

Včera, když ruské ministerstvo popřelo, že by o něčem vědělo, jsem mírnil radost (Jak se zdá, tak jsem to (výše) s tou radostí nad jednáním v součinnosti krapet přehnal)

Dnes se znovu musím opravit, tentokrát obráceným směrem. Mám mírnou radost.

Zatím bez slepic

To, že si Trump tam přihřívá svůj předvolební gulášek bylo jasné, to nemusíte NIC opravovat ani tam ani zpět. prostě my demokraté cizí agenty "eliminujeme" a moříme, tedy do moře noříme, a všichni tomu musí věřit.....i Rusko už maličko začíná....Mne teda pobavili Novinky na Seznamu....
Fakt těm čučkařům není co závidět, kdyby neukradli v nasazení života použité trencle, pohádka s DNA by nebyla tak kouzelnou, kam se hrabe novičok na toto, UFFFF.... (Mosad má ale smysl pro humor) ☺
https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/clanek/bagdad…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Scalopův včerejší příspěvek jsem zaregistroval. Zarazila mne tam jediná věta,
která mne donutila přemýšlet. Popravdě jsem byl překvapen, že se k tomu nikdo
nevyjádřil. I když reakce Targuse a dalších svědčily o tom, že reaguji na větu.
"Ale jen Kojzar z toho může udělat zprávu, že v idlibu vládnou bílé přilby. A jen blbec si může myslet, že v této oblasti Sýrie byla nějaká centrální vláda. A jen generace služek a lokajů mu to může sežrat i s navijákem.
Já jsem zvyklý si vždy problém ujasnit, zhodnotit a přijat rozhodnutí nebo závěr. Došel jsem
k závěru, že já osobně jsem se aktivním životě dostal do pozice, kde jsem se cítil jako slouha
nebo lokaj pouze poslední roku u nejmenované nadnárodní firmy.. Jsem tomu rád, že jsem
to mohl okusit na vlastní kůži .Nešlo ani tak o práci jako o nadřazenost , arogantní jednání
s lidmi a pracovní podmínky.
Vidláka přirovnávate ke Kojzarovi. Chlubíte se, že jste byl na Letné v r. 1989. Tak naznačte
jaká jste generace. Když jste četl Kojzara tak to jste musel být borec jako Hamáček o němž
maminka říkala, že se o politiku zajímá od dětství. Vy jste to dotáhl akorát na ELFA schopného
jen urážet. Již vás někdo vyzval abyste něco sesmolil. Já vám navrhuji napište krátkou
úvahu o tom, která generace je skutečně generace slouhů a lokajů a proč. Vidlák vám
to dozajistá umožní.
Na závěr bych vás upozornil na: " Napsal uživatel Maneca (neověřeno) dne So, 26. 10. 2019, 02:12 "
Zde odkazuje na : https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zruseny-ucet-za-video-o-H…
V rámci tohoto článku lze rozkliknot řadu videi. Zejména asi hodinu a půl hovoří Ondřej Tesárek
o problematice . Přečtěte si také diskusi. To není naše generace. To je generace mladých lidí.
Zkuste hrdino se realizovat tam. Hovoří tam i o vás.

Zatím bez slepic

kdy se prohlasil za mluvciho naroda, ktery - vidlakovymi usty - odmitl zapadni orientaci ceskeho naroda na NATO. Timto pan Vidlak zcela poprel vysledky voleb, ve kterem politici prosazujici clenstvi v NATO vitezi (ci do nej dokonce aktivne vstupovali). Ja jsem demokrat, kdezto pro vidlaka jsou vysledky voleb carem papiru.

Na toto vidlak zareagoval slovy, ze jsem za to asi placen nebo se chci vyvisovat. Proste jiny nazor nez jeho vlastni znamena, clovek je asi nekym placen. Je to Kojzar par excellance.

Na letne jsem roce 1989 nebyl a ani jsem to netvrdil. Slouhove a lokajove jsou ti, kteri se zuby nehty drzi svate pravdy o tom, ze scallop je elf (co to vlatsne je) JENOM proto, ze mam jiny nazor, nez hnojnik. Az budete mit v sobe dost sili na to, abyste nepapouskoval nalepky ostatnich, prestanete se chovat jako lokaj.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://www.zvedavec.org/komentare/2019/10/8070-jedini-pirati-hlasovali…
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Evropský parlament: Čeští Piráti – jako jediní - jednohlasně schválili legalizaci masového pašování migrantů do Evropy a zavedení povinných migračních kvót.

21. 10. 19 byla Evropskému parlamentu předložena rezoluce, která požadovala de facto

1. otevření evropských přístavů lodím neziskových organizací pro převoz migrantůpo moři,

2. zavedení legálních migračních cest a humanitárních koridorůz Afriky do EU,

3. zavedení povinných kvót rozdělování migrantů do států EU,

4. aby záchranné a pátrací operace na moři prováděly vedle neziskovek a Frontexu i k tomuto účelu vyčleněné lodě a plavidla evropských států v rámci mezinárodních či samostatných vnitrostátních nebo regionálních operací, nejlépe operací civilních,

5. omezení kriminalizace dovážení migrantů do EU loděmi neziskových organizací (tj. jejich spolupráci s pašeráky),

6. přezkoumání, zda je zákaz vplutí lodí s migranty bez povolení do svrchovaných pobřežních vod unijních států v souladu s unijními předpisy v oblasti azylu a s článkem 18 Listiny základních práv,

7. evakuaci migrantů z Libye do EU,

8. vyřadit z činnosti libyjskou pobřežní stráž pod záminkou porušování základních práv osob, které zadržela,

Pozn. Tzv. porušování základních práv zadržených osob je běžné v celé Africe. Vězení a uprchlické tábory nejsou nikde v Africe selankou. Na mnohém porušování lidských práv (včetně znásilňování dětí a žen) se podílí i samotní vojáci mírových sil OSN.(zde)

A většinou terorizují své okolí samotní migranti, jak se ukázalo na případu Racketeové, kapitánky Sea-Watch 3, která přivezla s várkou migrantů do EU i tři zločince, ve kterých poznali ostatní migranti své trýznitele, kteří je v Libyi mučili a znásilňovali.

9. donucení členských států a Frontexu, aby zajistily, že k vyloďování bude docházet pouze na místech, která jsou bezpečná z pohledu příslušných mezinárodních a unijních právních norem – tedy v EU.

Celý český text rezoluce najdete v článku.
******************
Rezoluce ZATÍM neprošla v EU o pouhé DVA HLASY !!!

Zatím bez slepic

Přidávám hanopis z BL:
https://blisty.cz/art/97504-kde-pise-jezis-v-bibli-zabijejte-uprchliky-…
O Zdechovském jsem dlouhou dobu nevěděl, co si myslet. Je to lidovec. Hodně toho napsal a namluvil, tímhle hlasováním zřejmě potvrdil, že to nebyly jen plky a že to myslí. vážně. PIRÁTI HLASOVALI PRO.

O dva hlasy. Místo, aby Raketovou zaklecovali a vozili po poutích, hlasují o takovém svinstvu. Bohužel, zřejmě nás čekají zlé časy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"Ale hlavně jsem se pozastavoval nad tím, že v tom Idlíbu podle našich veřejnoprávních a pravdomluvných médií je ta demokratická opozice proti Asadovi, kterou je třeba ochraňovat alespoň pomocí sankcí proti Asadovi."

Doplnte, prosim, odkaz. Bezpochy by je tam mnoho opozicnich skupin, bezpochyby je Assad ten nejvetsi reznik v Syrii, ale Vy se snazite rici neco jineho - tak tedy dokladujte sve tvrzeni.

"Smůla pro Scalloppa a ostatní elfy je, že tohle si každý může najít." Byl jsem jiz mnohokrat odhalen. Rude pravo tez odhalovalo ztroskotance a samozvance. Ano pane vidlaku, jste dnesni Kojzar - prinejmensim kvuli Vasi patologicke snaze odhalovat ledvi nekoho, koho znat jen z par prispevku v diskuzich. Ono to pekne ukazuje Vasi tupost - mnoho diskutujicich se me pamatuje z aktualne (nebo ze starsich dob od vlka) a take to zde napsali. Mohl jste si to precist nebo se jich proste zeptat - ja se ucastnim internetovych diskuzi uz cca 10 let pod stejnym nickem a stejnym stylem, to Vam gerd nebo Targus (i dalsi) potvrdi. Elfove (z nich jsem zachytil jemno Kartouz, ale moc o nich nevim) zde jsou jen par let. Takze lze jen konstatovat, ze mate analyticke schopnosti porucika Duba. Proste se chytnete kazde modni vlny - byl jsem lepsoclovek, byl jsem slunickar, ted jsem elf a i priste budu to, co zrovna poleti alternativnim eterem. Samostne mysleni nemate, ale papouskovani Vam jde skvele.

"Napsal jsem, že je tam neuvěřitelně hustá síť nemocnic a škol, když mají Rusové po takové době pořád ještě co bombardovat." Hahaha, jste celkem bezcitne hovado, Bile prilby sjou dobrovolnici, nemocnice se po utocich snazi alespon castecne zprovoznit ci presunout personal na bezpecnejsi misto. Ono se to hovadum tezko vysvetluje, ale zridit nemocnici ve valce neni tezke - lide jsou tam vdecni za jakekoliv misto, kde se jim dostane alepson nejake pomoci. Bile prilby opravdu chudakum postizenym valkou pomahaji - co vam, mili vidlaci, na tom tak vadi? Co Vas tak provokuje na tom, ze nekdo pomahal lidem pod ruskymi bombami a ted pomoha jinde obetem valky?? To Vas tak neuveritelne sere, ze prezije vice lidi?

"Že ten severozápad Sýrie je poměrně specifické místo - Idlíb. To je ta provincie, kde jsou podle naší Pravdy a lásky ty Bílé přilby, které tam každý den zachraňují zasypané děti ve školkách a nemocnicích po náletech ukrutných Rusů a Asada. A vidíte... vedle syrské demokratické opozice a umírněných rebelů docela bez problémů koexistoval i arciterorista a arcilotr posledních let. Nikomu to tam zřejmě nevadilo, naopak... Bagdádí se tam podle všech zpráv neměl vůbec špatně - barák, ochranka, peníze, děti a nejspíš i manželky." >Nikomu to tam zřejmě nevadilo, naopak ...< Proc proboha furt a furt lzete? Co nuti vidlakovu partu - ktera rozhoduje i o me budoucnosti - oslavovat lez a pohrdat pravdou? To Vam ten komunismus tak tvrde nalili do hlavy, ze to bez lzi neumite? Samozrejme, ze Bagdadi vadil kde komu ... ale bile prilby nejsou vojaci a nemaji zbrane ... prave proto mohou pomahat tam, kde jina pomoc neni. Kdyz do nejake vesnice prisl ISIL nebo jini dzihadiste nebo Assadova tajna policie, tak co mohli vesnicane delat? Mohli se snazit uteci (a mnoho z nich to udelalo), ale dnes je odmita Turecko i Jordansko, tak kam maji tito lide jit? Poslete je to tomu nejvetsimu reznikovi, aby exlo vice moznych uprchliku a Vy jste to mohl zapit vychlazeou dvanactkou?

Mili pane vidlaku a mila vidlakova parto - meli byste bilim prilbam libat nohy. Oni prispivaji k tomu, ze lidem na mnoha mistech v Syrii prijde alespon nejaka pomoc. Kdyz andrejko zacne mudrovoat o tom, ze pomoc je potrebova na miste konfliktu, tak mu odezirate z ust ... kdyz ale neziskovky zacnou pomahat (v alepson trochu bezpecnych mistech), tak otocite a zacnete bojovat proti neziskovkam ... a kdyz uz nekdo primo v miste boje lidem pomoha, tak proti nemu zahajite ctvrthodinku nenavisti. Vite houbeles o zivote ve valce - jako porucik Dub - ale kdo vladne ci nejak rozhoduje v Idlibu mate jasno. Z nenavisti vuci mediim, ktere obvinujete ze vsech hrichu sveta, ale dolozit sve obvineni nedokazete (a ani se o to nesnazite), jen radostne tancujete na hrobech obeti valky. Prestante uz byt posedli kazdym, kdo si dovoluje nevychvalovat Vaseho oblibeneho gosudara - bile prilby pracovali pod jeho bombami, tak se nedivte, ze s chvalou na jeho adresu setri.

Ano v Idlibu jsou hrdlorezove. A assad je jeste vetsin hrdlorez. A bile prilby je obchazeji, aby prezili, protoze to nejsou valecnici a jen se snzi pomahat obetem valky.

Zatím bez slepic

Proboha, zabte to, než se to namnoží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zatím bez slepic

ale pan vidlák mě naopak podporuje - dává mi víc a víc prostoru ve svých textech :-)

Zatím bez slepic

Velevážený pane, kdyby jste byl trochu znalý , jak pracují "Bílé přilby", tak by jste se mohl podívat na Youtube. Ale vy ne, raději budete prosazovat svoje hloupoučké "fejky". Mohu dát stovky odkazů, zatím jeden :
https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=ftnd9maMnBw

Zatím bez slepic

jste na ukrizovaneho chlapecka na ukrajine a ukrajinskou stihacku, ktera sestrelila MH17 ve vysce, kam ani sotva vyleti.

Ale nebojte, Vase vira hory prenasi.

Zatím bez slepic

který génius naučil poznávat písmenka takového blbce?
Hluboce smekám před tímto pedagogem. Nikdy bych neuvěřil, že tak blbé hovado se naučí číst a psát. Sice s neuvěřitelným množstvím chyb, ale přesto... poklona a respekt.

Zatím bez slepic

dotyčnému pedagogovi, jeho dílu!

Zatím bez slepic

- snazim se adaptovat na uroven fanousku hradniho kunda-sem-kunda-tam lhare. Hrubek priste jeste pridam, abyste se citili jako doma.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"2. Čeká televize nám zůstala dlužná, že nad Idlíbem mají Rusové svůj elektronický štít, který ruší signály jiných letadel. V podstatě si tam Rusové udržují bezletovou zónu do které mohou jen oni. A najednou, z ničeho nic ji klidně vypnou a umožní amíkům takovou krásnou operaci, aby Trump měl pořádné PR. To jsme si ovšem museli přečíst u Terezy Spencerové, co má podle Ivana Gabala krev syrských dětí na rukou. "

Viz napriklad https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2960927-rusko-se-divi-trumpovym-diku…, zde konkretne "Donald Trump přitom Rusům děkoval za umožnění průletu vzdušným prostorem v Sýrii. "

"Kdyby Putin chtěl, mohl si Bagdádího zbombardovat sám klidně s celou čtvrtí. Přesto to nechal američanům... Vylučuji, že by to bylo jen tak."
A odkud vite, kde konkretne byl Baghdadi zabit? Fakt nekde ve metse nebo na vesnici? Nebo Vas zase chyta fantas? A jak vite, ze lokaci americane rusum presne rekli? Proc by to delali? A proc by jim Putin branil, kdyz se timhle konecne dostal tam, kam se chce od imperialni expanze vratit - mezi partu vladcu sveta, kteri s nim spokojene spolupracuji?

Nevim co vylucujete, ale fakta k tomu zjevne nepotrebujete. Z vidlakova gauce lze detailne porozumet svetu i bez faktickych informaci.

A ted janse napiste, v cem ceksa televize lhala nebo ktere zname informace zamlcovala. Jinak potvrdite, ze jset obycejny Kojzar.

Zatím bez slepic

In reply to by kdzy vidlak pr… (neověřeno)

Trvalý odkaz

skutečně šlo o vesnici. Takže vidlakuv blábol o bombardování čtvrté je jen a pouze blábol. Nic to nemění na to, že plošným náletem by Putin nic nezískal - neměl by nikdy důkaz a tom, koho zabil.

Zatím bez slepic

scalop měl pravdu.Záběry z dronu ukazují syrskou vesnici Barisha, ve které přebýval nejvyšší představitel samozvaného Islámského státu Bakr al-Bagdádí.
Záběry z dronu. Tady se odpálil vůdce Islámského státu
Redakce Seznam

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<|>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

dnešní článek i diskuzi pod ním a okamžitě jsem si vzpomněl na jeden citát pana Jana Wericha:
„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc než půl minuty, hádají se už dva blbci.“

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

když scallop-trolla rozzuříte - nejen že neví, co píše, ale ani jak to píše, co věta to hrubka (mili pane…), navíc drze pod jménem Vidláka smolí ty své fantasmagorie a vzápětí si stejným stylem sám odpovídá.

No nevím, proč by si demokracie nemohl užít i Vidlák a na svůj píseček tohle hovádko nepouštět. Je to jako když se k vám do obýváku vetře návštěva v zahnojených holínkách, a začne všem domácím nadávat, jak to mají doma hnusné a jak to tam smrdí. Přitom hnus a smrad do obýváku přinesl on. Vyrazit s ním dveře!

Zatím bez slepic

Myslím, že Vidlák jasně řekl - toto není obývák, ale zahnojený dvorek. Zákazem kohokoliv - pokud se nezačne onen někdo chovat jako náš jistý přítel blahé minulosti, by Vidlák popřel sám sebe.

Zatím bez slepic

v čem ČT lhala nebo které informace zatajovala.

Ano, hrubek bude hodně, pro publikum adorující "kunda sem kunda tam" politika nemám potřebu se snažit o kulturnější projev.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

30. února.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

:D

Původně jsem chtěl napsat "Možná," než mi docvaklo to datum ;)

Zatím bez slepic

Třeba bude v Evropském chalifátu ustanoven rok o dvanácti třicetidenních měsíčkách. A na závěr pětidenní půst spojený s modlitbami k Allahovi.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ale přesto ještě upozorňuji na blog Petra Kubáče.
Souvisí nepřímo se všemi vidláckými tématy posledních dnů.

http://petr-kubac.blog.cz/1910/valka-penez
**********************
Cílená a promyšlená destrukce české národní identity probíhá zřetelně už od poloviny devadesátých let. Nyní pouze nabrala grády.
******
V současných dnech je prioritou antievropské Evropské unie co nejrychleji schválit neomezený a nucený dovoz připrchlíků odkudkoli.
K tomu nám dopomáhejž Hamáček a jeho zcela neškodný Institut věčně dočasného placeného strpění gaunerů všeho druhu.
Už dnes se prý připrchlíci hrdě hlásí coby členové Alkajdy s tím, že nemohou být z tohoto důvodu vyhoštěni, poněvadž by jim doma od dočasné vlády hrozil trest smrti - poněvadž poctivě vraždili. A to jim dává poukázku rekreaci na území toho státu EU, kam budou přiděleni k doživotnímu výkrmu.
******
O české všeobecné a úplné pěchotní odzbrojení a přesun samopalů přes Američany do rukou tehdejšího amerického muslimského kanonenfuteru už postaral Sobotka, nechť Allah požehná jeho bedra ovocem.

Zatím bez slepic

"V současných dnech je prioritou antievropské Evropské unie co nejrychleji schválit neomezený a nucený dovoz připrchlíků odkudkoli."

Kudy chodil, tudy lhal,
asfaltovy holub se jmenoval.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Chabý pokus škebloni - na rýmovačky tu máme jiné kofry !!
Jestli jsi tím dvouřádkem chtěl ukázat, že máš básnické střevo, tak se ti to povedlo jen napůl :
Ukázal jsi, že jsi pouze střevo.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

musim rici, ze jsem u vidlaka poprve skutecne hodne prekvapen. Nazorove zamereni tady jsem vcelku odhadl predem a bojovnost proti tomu, aby pred mistni partou nekdo prezentoval nazory mimo socialni bubliny vidlaku, jsem cekal take. Mirne me prekvapilo, kdyz zde smrt Karla Gotta odstartovala kopance do Havla (chudak Gott, to si od vas nezaslouzil), ale prosim, cvtrthodinka nenavisti vuci Havlovi je pro velkou cast spolecnosti nutna k tomu, aby neztratili svoji zivotni energii.

Ale proboha, proc ten boj a vysmech vuci bilym prilbam, ktere pomahaji lidem na miste konfliktu, abych jich mene odchazelo do Evropy? Vadi vam to, ze kritizuji gosudara? Nedivte se, pod jeho bombami vytahovali lidi z trosek. Nebo je to obycejna nenavist vuci lidem, kteri nekomu pomahaji? Nebo jeste obycejnejsi nenavist vuci cmoudum obecne? Nebo boj proti vsem tem, kteri neadoruji nejvetsiho syrskeho reznika assada?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

tak dnes až překvapivým počtem kousků potvrdil, jak moc s ním strach a nejistota vlajou. Mám pro jeho zmatené blábolení plné pochopení a zcela souhlasím s vidlákovou tolerancí.

Zatím bez slepic

Nutno ocenit jeho píli, pracovitost a především apetit.
Je vidět, že ho zdejší prostor osudově přitahuje.
Akorát pak není kam šlápnout. Vidláka ovšem coby zemedelce chápu, potřebuje organické hnojivo.

Zatím bez slepic

nemohl byste mi alepson vy sdelit, v cem CT lhala a ktere zname informace zamlcovala?

Odpoved tusim: nemohl.

Zatím bez slepic

Například ústy Hynka lhala o tom, že je Babiš stále premiérem označíce jej za bývalého premiéra a to celkem třikrát
za sebou což ani s velkou tolerancí nelze považovat za přeřeknutí nebo omyl. Omluvila se jen velmi laxně "Česká televize na celou věc zareagovala tak, že reportáž stáhla a omluvila se. „Tato část pořadu není v iVysílání dostupná. Reportáž obsahovala chybné informace. Omlouváme se,“ dočteme se v archivu České televize."
Rozhodně to neberu za dostatečné vysvětlení této do očí bijící neprofesionality.

Zatím bez slepic

ale pan vidlak po me touzil tak intenzivne, ze me udelal pomalu tema blogu. Tak jsem se mu odvdecil :-)

Zatím bez slepic