Nic mu nehrozí

Autor
Štítky

Tak nám opět rozvířil stojaté vody náš "protekční spratek", bulvární novinář a poradce naší bývalé starostky Pavel Novotný. Přivezl na ruské velvyslanectví svůj dopis ve kterém jistě zcela věcně, slušně a přívětivě vysvětllil, proč považuje za dobrý nápad udělat v Řeporyjích, kde starostuje, pomník Vlasovcům. Admirál nám určitě v diskusi dodá odkaz přímo na text onoho dopisu. 

Jeho ksichtík už je ve všech novinách, protože když jde o Rusko, to se musí ocenit. A tak jsme se z médií dozvěděli všechny podrobnosti. Co napsal, komu to napsal, proč to napsal, jak to napsal... prostě víme úplně všechno. Stejně tak jsme si mohli přečíst škodolibé články o tom, jak ti zlí Rusáci zuří, jak jim to nejde pod vousy, ba nejspíš se brzy dočteme, že Putinovi přestalo chutnat, když si přečetl Novotného dopis. 

Maličká vsuvka - Pan Novotný dokázal naší (už bývalé) starostce tak dobře radit, že s ní nikdo nechce jít do koalice a žádná nabídka, byť se mohla urozdat, nikoho nezviklala. Novotného kompromitující materiály na opozici i dopisy plné podpory totiž paní starostka zveřejnila na svém facebooku. Stáhla to až ve chvíli, kdy si o tom začali cvrlikat i vrabci na střeše, všichni to měli zkopírované a všichni se začali ptát, kdo to ve Vidlákově vlastně doopravdy starostuje. Na konzervativním venkově totiž geroj Novotný vypadá spíš jako pacient bohnické léčebny než seriózní partner k jednání. 

Každopádně Novotný se sým pomníkem pro Vlasovce postaral o slušné PR pro sebe a jeho postup výš do poslanecké sněmovny či do senátu se mi zdá celkem jistý. Pan Fiala bude určitě nadšený, až se právě tenhle magor objeví po volbách vedle něj a on ho bude muset milovat jako musel Kalousek milovat Feriho. Přeju mu to.... A skoro mám pocit, že by právě tenhle blb mohl kandidovat i na prezidenta... 

Proč ale píšu o takovéhle kravině... 

Vidlácky se mi totiž spojily dvě věci - totiž Koudelkova zpráva o rejdech ruských tajných služeb, které podle Koudelky u nás mají pod palcem kdeco a kdekoho. Tajné služby u nás ovlivňují veřejné mínění, mají své domluvené politiky, působí v průmyslu, infiltrují noviny, časopisy, blogery... 

A do toho takový Novotný klidně přijede na ruské velvyslanectví v multikáře, aby jim dokázal, jak moc jimi pohrdá a přiveze jim dopis ve kterém jim píše, jak moc jimi pohrdá... rusákům, kteří tu prostřednictvím Zemana vlastně vládnou. Kteří se nerozpakují používat v Sýrii chemické zbraně, kteří se neštítí bombardovat nemocnice. Kteří likvidují své zrádce pomocí polonia a novičoku. 

Že se ten Novotný nebojí... mohl by dopadnout jako Skřípal ne? Nebo Litviněnko. Nebo Němcov. Jestliže se Putin nerozpakuje vraždit v Británii, že by měl nějaké zábrany vraždit ve střední evropě, kde má navíc sposutu agentů, přisluhovačů, politiků, peněz a všeho?

Novotný  se "dotýká zřítelnice ruského oka". Rusové jsou hodně citliví na Druhou světovou... Ukrajincům Banderu také netolerovali a vzali si Krym a z Ukrajiny udělali zříceninu. Copak by asi udělali Novotnému? Maličká autonehoda... ortopedický zákrok kolene... zmizení na věky věků. 

Že by Řeporyjce ochránili před ruskými vrahy naši čučkaři či policejní sbor, tomu nemůže přece věřit ani on sám... 

Zkrátka o dobře Novotný dobře ví, že mu nic nehrozí. Že Putin orel mouchy neloví. Že je v bezpečí a svoje gesta může dělat zcela bez rizika a lacino. Mnohem spíš mu hrozí hospodská nakládačka ve Vidlákově než zásah ruských tajných služeb. Právě on si umí dobře cenit své kůže a dávat pozor, aby nevlezl do maléru. Proto je zcela přesvědčen, že o nic nejde. Že mu ty provokace projdou, jako mu prošly vždycky. 

A když nic nehrozí Novotnému za jeho debilní kecy o Druhé světové a provokace Rusů, nehrozí nic ani celé naší zemičce. Oni nás tam v Moskvě mají na háku a dobře vědí, že kdyby se to otočilo, tak stihneme všechny sochy, pomníky a další důkazy zničit ještě dřív než sem přijede první tank s novým Koněvem. Nejspíš zvládneme i najít a vztyčit zpátky zase ty pomníky sovětským maršálům i neznámým vojínům.  Hned na hranicích bude Putin přivítán chlebem a solí a vždy věrná Praha ho bude vítat. 

Nicméně slibuju: Pokud by Novotný zmizel, skončil v Orlíku, byl otráven novičokem či polóniem, byl zastřelen neznámým rusky mluvícím mužem, měl těžkou autonehodu, někdo mu prostřelil koleno, zasekl do hlavy cepín, unesl ho do Ruska, zavlekl ho do gulagu, nebo co já vím ještě KGB uměla... začnu Koudelkovi jeho zprávy věřit. 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

právě svým vyváděním nabil rusům.
Ovšem není sám. Pražáci v tom cokoliv zkurvit jsou světoví přeborníci.
Tam jsou na světové špičce, ovšem v kategorii něco vybudovat, jsou na opačném konci.
Jen bude teď zajímavé, jak se bude odvíjet boj o nové jaderné bloky u nás.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

1. Ten blb je pod hranicí vnímání nejen pro Putina, ale vlastně i pro mě(nás?)
2. Tak jako pohasíná hvězda zmíněného Feriho, pohasne i tahle.
3. Ohledně toho cepínu, případně mohu zapůjčit ke spáchání toho hnusného činu, protože sám už po horách nelezu. Je kvalitní, lehký (letní), prémiové značky Black Diamond. Rolsrojs mezi cepínky. Ten by se zaťal jedna radost, ale nebylo by to demokratické ani pravdoláskové.

Zatím bez slepic

anžto by to pro toho blba bylo moc rychlé

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tož dlouho mne nic tak nerozesmálo, jak tento článeček.
Jak se mi konečně bude skvěle spát :-)
- že nikdo nechce jít s Vaší starostkou do koalice? Ale copak, copak, pan Novotný jim nepřišel osobně domluvit ?
- on jel raději osobně dopisem domluvit Rusům na jejich velvyslanectví
- Zasloužil by si rovněž on, případně i mnozí další, aby jim někdo doručil přinejmenším otevřený dopis, a zeptal se ho, jestli dostal na onen pomník dotaci, případně přispěl on sám, či nějaká neziskovka a nerozhazuje zbytečně pouze jen peníze z rozpočtu Prahy-Řeporyjí.
- Stejně tak nechápu starostku, že ho nepřiměla, aby šel zastupitelům, kteří s ní nechtějí spolupracovat, domluvit.
- atd. atd. :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Petr Hampl vytvořil na svém webu seznam zajímavých akcí zajímavých lidí "ZAJÍMAVÉ AKCE " po celé ČR.

Myslím, že stojí za to si to dát do záložek a občas se tam podívat:

https://petrhampl.com/akce-patriotu

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak jestli tohle četl Koudelka, tak bych na Novotného nevsadil ani zlámanou grešli. 😁😁

Dvě mouchy jednou ranou. Důkaz řádění ruské rozvědky a zároveň o jednoho blba na politické scéně míň. No, neber to,,😊

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Možná Řeporijec přijede na jednání zastupitelstva příští pondělí, kde se bude volit nový starosta (starostka), místostarosta (místostarostka)
a členové rady. Mám dojem, že jsem jeho odhodlání někde na facebooku v minulých týdnech zaznamenal. Chce si nás tam "namazat na chleba". Ó, jak bychom pak ve Vidlákově povyrostli, když si uvědomíme, že ten samý Řeporyjec, který si troufnul na samotné Rusko, by pár dnů na to "poctil" svojí návštěvou Vidlákov a uskutečnil sem spanilou jízdu za spravedlivou věc!!! To by se Vidlákov náhle stal středem ČR, možná i celé Evropy. Jenom mi dělá starost, jak to zabezpečit, aby zde ten chrabrý "Ilja Muronec" nedostal od místních kovbojů přímo do řepy. To by nebylo od Vidláků společenské a pohostinné. Ale někdo s tím začít musí, když si o to koleduje. Pak by Vidláci byli zase jedničky
a dostali by se tím do historie. A možná by to ocenil i Putin a poslal by do Vidlákova nějaký děkovný dar, třeba samovar nebo něco echt ruského. Vodku raději ne, protože ve Vidlákově se pije především víno z vlastních zdrojů.

Zatím bez slepic

samotný Řeporijec (podle vzoru Árijec?). Ono se občas - nikoli vždy - stane, že po takové nakládačce zatemnění zmizí a dotyčnému "se rozsvítí".
Z druhé strany čemu se divit, když se dotyčný snažil živit jako šéfredaktor bulvárního plátku. To by zanechalo trvalé následky na každém...

Zatím bez slepic

Ten samovar by byl dobrej - ten byste jistě využili.
Nějakej šikula od vás z Vidlákova by ho jistě hračkou předělal na součást destilační kolony … :-D

Zatím bez slepic

nachystány potřebné polotovary a vercajk, asi tak deset minut.
I s vypitím jednoho lahváče.

Zatím bez slepic

Tak jednání bude mít kulturní vložku mizerného komika z Řeporyjí? Námět na absurdní drama nebo komedii. Aspoň se zasmějete.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

vyhráli válku spolu s Hitlerem, skončil by nejspíš Novotný v koncentráku. Jeho fyziognomie mi přijde velmi málo germánská, spíš židovská.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Především jde o docela chytrou kudličku vraženou do zad skutečným představitelům státu. Protože musejí buď hasit diplomatickou roztržku (a tedy dokazovat že jsou v područí Putina bla bla bla), a nebo naskočit na Pavlíkův výron, ale pak to samozřejmě těžce odnesou mezinárodní vztahy.
A nejsmutnější je, že kdyby Pavlík dostal deku od někoho z tuny těch, které už stihl urazit, bude se to prezentovat jako důkaz řádění ruských živlů.

No, jenom pevně doufám, že až onen pomník postaví, vybaví jej náležitými vysvětlovacími cedulkami. Jako třeba "Do jednotek ROA byla včleněna i někdejší 29. granátnická divize SS (1. ruská), jež proslula zvěrstvy při potlačování varšavského povstání. Zároveň se členové ROA podíleli na infiltrování partizánských oddílů a nesli tak přímou spoluodpovědnost za vraždy civilistů v protektorátu i na Slovensku."
Já jen, že když je cedulka u Koněva kvůli Budapešti...

Zatím bez slepic

Přímí pamětníci by v tom udělali jasno.
Pokud Vlasovci v Praze něčemu dobrému napomohli,
tak nejhorší možný scénář pro desku pro ně je, že ji má prosadit největší Řeporyjec.
Faktem ovšem je, že třeba i Malinovského armáda, vlastně ve válce všechny armády, ženou do bojů v první linii vrahy, zloděje, ... - trestance. Buď půjdeš, nebo tě čeká rána do týla. Že pak jsou civilisté masakrování, dochází ke znásilňování a mnoha dalším válečným zločinům? I o to generálům jde, vyvolat hrůzu mezi civilisty. To je velmi silná zbraň, takto lidi mučit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na druhou stranu je známo, že v Praze patří Rusům relativně dost majetku. A Rusové mají poněkud větší tendenci sdružovat se do mafií než třeba Maďaři nebo Portugalci.. Myslím, že se Novotný v Řeporyjích snaží nějakým způsobem bojovat proti ilegálním ruským ubytovnám například.

Asi to nedovedu posoudit, jaký mají v Česku Rusové vliv, ale je jasné, že jsou tu tolerováni více než v jiných zemích východní Evropy, proto je pro ně Česko oblíbené. Ono zas není špatné mít nějakého magora, který se nebojí, protože to poskytuje jakousi základnu ostatním.

Zatím bez slepic

Já vám nevím. Já třeba slyšel, že ty ubytovny jsou ukrajinské. A Ukrové jsou mladý, krásný, demokratický a mír milující národ, ne jako ti bazilišci na východ od nich.

Zatím bez slepic

Ale ono je to vlastně jedno, protože problém není ta ubytovna, ale legislativa, která ji umožňuje a znemožňuje řešení. Oni ty velkopanský manýry u nás mají všichni, a je jedno zda Rusnebo Němec. A nejeden Čech snaživě poklonkuje.

Zatím bez slepic

Rusové v ubytovnách? Nepletete si Rusy s Ukrajinci? Rusů bude v Praze asi dost, ale ne v ubytovnách.

Ukrajinských ubytoven registruji kolem sebe hafo. Ty nešťastníky vyhnala katastrofální situace v jejich zemi do světa.

Zatím bez slepic

On to spíš myslí tak, že Rusové ty baráky skupují a provozují...

Zatím bez slepic

Nevim, vim o dvouch, ty v katastru vlastni obcan CR, "dohlizi" jeden z tech ukrajincu, ale s tim, ze ten ukrajinec se zodpovida (jeho slova) nekomu tam od nich=krajiny.
Takze bych to hadal na klasicke "myslim, protoze ho chranim, ale opet myslet=ho.... det"...

Zatím bez slepic

Je potřeba napsat zásadní věc,když Rus,tak Ruský žid a ti jsou kámoši s USA židy,ale také s našimi židy.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Já bych rozebral tu multikáru. Byla jeho?

Zatím bez slepic

To nebyla multikára, ale multikulturkára...

Zatím bez slepic

To by chtělo v pondělí dát před radnici kupku hnoje, nechť se Pavko brodí :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jsme na cestě k tomu, že každý starosta Kočvar bude mít svůj zahraničně politický odbor.

Není nad to, když blbost kvete.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jak napsal mirek58,Novotný nabil Rusům dost velkou dávku střelného prachu do děla.
Já si myslím,že Rusi nebudou střílet,ale co jsme si navařili.to si vyžereme až do dna.
Co mě víc překvapují,že ho,jak ODS,tak židovská obec neumravní a jak se říká i slovo dokáže zranit víc než střelná zbraň

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak Tomanova delegace s podnikateli už se na cestě do Kazaně zasekla,a tak se vrací domů a Petříček jedná... Třeba fakt jen souhra náhod. ..

Jako jedna věc je klonit se či neklonit v nějaké zásadní věci. Ale okopávat medvěda a tancovat kolem něj tanečky, chechtat se, když zamručí - a pak se divit, když mávne prackou, to je pro nás stále typičtější.

Zatím bez slepic

...což je vlastně taky dobře, protože Toman je přece Zemanův pucflek, tak ať si to vyžere, že jo?! Jak říkám, až příliš snadná kudlička do zad s minimem vlastního rizika.

Zatím bez slepic

standa.e
Někdo by to měl řádně vysvětlit.
Podobná situace,jak tenkrát letěl Gazdík,položit věnec legionářům.
Nevěřím tomu,že by v tom měl prsty Putin,ale naši kámoši,mají v Rusku své kámoše.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zajímavé, některé podrobnosti okolo Nixonova odstoupení jsem neznal.
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/usa-skonci-trump-jako-nixon…
Američané jsou, jak koukám, také docela mistry ve vynalézání obezliček v ústavě potřebných k destabilizaci politického systému.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Někomu tu kručí v břiše.
Ozvala se Čtvrtá Říše.
Vstáva z mrtvých starý nápad
dálnice jsou východ západ.
Přepíše se historie
nespí ani Řeporyje.
Pomník partě vrahů
bude zdobit prahu.
Prase sedí na radnici
letnou chodí fanatici
v televizi pořád Áda
ctí se stává zrada.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jsou prostě události minulosti, o kterých se žertovat nedá a hlavně nesmí!
Bez jakékoliv i současné ideologie.
Vojáky, co se přidali z JAKÉHOKOLIV důvodu a motivací k fašistům, nelze omlouvat!
A to ani tím, že Praze někteří nakonec (zase z kdo ví jakých motivací) při Pražském povstání pomohli proti těm, se kterými se před tím spojili....
A Vlasov voják byl, takže stavět pomník vojákovi zrádci, je chucpe.
Domysleli všichni tito "bojovníci" proti Rusku z naší malé zemičky kde by byli, kdyby Vlasovci a ti, ke kterým se Vlasovci přidali, zvítězili?!
Pro mne je celá provokace, tak jako ta předchozí, či honění agentů jen Ruska a Číny vizitkou aktérů, (zejména ale pak viz článek Vidláka té politické strany) a bohužel i vlády a nás všech. Za sebe osobně (nechci psát za druhé) se Rusku i jejich představitelům já omlouvám!

POKUD si takto představuje (naposledy ODS-to je jejich člen) slušnost v politice, pak good luck, za mne už nevolitelní!
Vidlák nemá pravdu, že naší malé zemičce se NIC nestane, už se stalo!
To, co se děje v honu na Rusko a to neuvěřitelně servilní přisluhování ČR tomu Západu (mimochodem i potomkům fašistů....) ať to ČR stojí co stojí, je opravdu příšerné a s přepisováním historie z pera EU...si kopeme smrtelnou past!

Zatím bez slepic

dali k fašistům, bych zas tak radikální nebyl. Možná proto, že z našeho kraje není moc rodin, které by ve Wehrmachtu neměly opravdu nikoho.
Víte, hlad je náramná svině. A strach z pomalé a trýznivé smrti v koncentráku, to je druhá taková mrcha. Ale ono to je jedno, představte si, že by vás někdo postavil při ostrých střebách na střelnici mezi terče a řekl vám, že když budete ochotná střílet do terčů, mezi nimiž stojíte, pustí vás na tu druhou stranu, kde se "jenom" přebíjejí pušky a mačkají spouště. A fasuje žrádlo. A čtyři deci rumu denně. Co uděláte, pokud nemáte nad krkem pouze nasráno?
Čímž vůbec nechci tvrdit, že je nezbytně nutné Vlasovce nějak adorovat, to ani náhodou. Ve velké většině to byli lidé, kteří neměli možnost dobré volby. Ať tak nebo onak, pořád to bylo pro ně a jejich rodiny špatně. Buďme k nim smiřlivější.
Ke komu bych smiřlivý nebyl, tak k panákům typu mladého Novotného. Stejně jako k týpkům, kteří se nám snaží ty dějiny přemalovávat. Klidně si tam zařaďte i Žáčka z ÚSTR-u.

Zatím bez slepic

Chápu, nejsem až tak mladá nebo blbá.
Ale stavíte jim "pomníky", jste na ně tak hrdý, že jim chcete vzdávat hold.....?!
O to tu přece jde, o nic jiného a jen s ohledem na toto jsem to napsala já tak razantně!

Zatím bez slepic

Nesouhlasím. Podle mne neexistuje v historii událost (a také o žádné takové nevím), o které by se nemohlo žertovat!
"Jezdit po Praze autem je dneska o život." Autor: Reinhard Heydrich

Zatím bez slepic

Hlavně - Vlasov se proti té pomoci stavěl, tady šlo o sólo akci jeho podřízeného Buňačenka.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Z čeho kdo vyšel. Co ho utvářelo. Kam asi směřuje. Dcera je obrazem matky. Proč vlez bureš do KSČ. Komu slouží novotný.

Zatím bez slepic

a praštil se do palice jeho táta před zplozením nebo po ?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Provokují Rusové, ne Novotný, bez vlasovců by se Praha utopila v krvi, říká Žáček

Zatím bez slepic

Jiří Žáček, co v letech 1990–1991 studoval celý rok historii a politologii na Filozofické fakultě, nyní v ODS?
A tak to já jsem v tom případě taky historyk.

Zatím bez slepic

Je to Pavel Žáček!
A mimochodem Novotný se na ODS stranické tiskovině Fórum24 nechal slyšet, že myšlenku postavit pomník vlasovcům mu vnukl právě P. Žáček. Viz zde:
https://www.forum24.cz/starosta-reporyji-pavel-novotny-stavi-pomnik-vla…
To nutně implikuje myšlenku, jestli Novotný není jen užitečný idiot v rukou jiných loutkovodičů..

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hýčkejme si Pavla Novotného, protože jeho hloupé projevy demaskují hloupost pražské sociální bubliny. Navíc nás jako bonus zbaví přítomnosti ODS a Fialy na politické scéně. Trouba z Řeporyjí má potenciál odehnat voliče jakékoliv straně, ve které se angažuje. příkladem budiž Vidlákovic bývalá starostka. Novotný je totiž muž tvrdého jádra určení na stmelení přesvědčených a kádrování, kdo je nejzásadovější ODSák. Ale nic dalšího. Je to ten, který voliče odpuzuje. především ty vlažné a nevyhraněné příznivce ODS, kteří rozvažují, jestli volit ODS nebo někoho jiného. Pak uvidí jednoho úředního blba a raději svůj hlas dají někomu jinému.
Kdo si přeje konec ODS, měl by podporovat Pavla Novotného v jeho konání. Ten ODS ještě pohřbí.
Novotný sám má politické ambice v rámci prahy, proto jedná způsobem, který imponuje Pražákům. Hle, borec, co si troufnul na Putina! Ten si možná jeho dopis čte pro pobavení u snídaně. Nějaká vlažná reakce z ruské strany přijde, ale žádná tvrdá se konat nebude, tím by totiž nepřímo přiznali Novotnému důležitost, a to neudělají. Takže se vyjádří nějaká tisková mluvčí a jinak bude o Novotného nápadu ticho. Bude to jen další vtipná historka určená pro pobavení diplomatů při konverzaci, jakého blbce potkali.
Jinak se nic dít nebude. Pavel Novotný je osmiřadý politik ze zapadlé pražské díry, kde volí Václava Lásku za senátora (senátní obvod č. 21). Novotný s Láskou se hledali, až se našli. A mnoho to vypovídá o většině lidí, kteří žijí a volí v takové díře. Hodně z nich by patřilo do rukou psychiatrů.
Podle Pavla Novotného by šlo napsat další díl Švejka, něco ve stylu osudy potomků Josefa Švejka po roce 1989. Novotný sám si myslí, že je jedno, že se o něm mluví v negativním kontextu, hlavně, že se mluví. Novotný využívá princip oddanosti značce známý z marketingu, více zde http://blog.karsa-monitor.cz/psychologie-nakupu-mocna-carodejka-jak-ji-…

Zatím bez slepic

Gerde, vaše "... hodně z nich by patřilo do rukou psychiatra" zcela potvrzuje blog na Aktuálně řeporyjské "Šílené Johany".:-)
http://blog.aktualne.cz/blogy/johana-kroupova.php?itemid=33790

Zatím bez slepic

Paní Kroupová asi předtím neznala české přísloví :
"Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění".

Zatím bez slepic

a sice Johana Hovorková je editorkou forum24. A její sračkomety, tak to je teda síla.

Zatím bez slepic

Zajímavé je, jak tak krátký článek vypovídá spoustu nepěkných věcí nejen o Novotném, ale i o Kroupové a jejím manželovi. A tihle budou něco hlásat o hloupých vidlácích a považovat se za chytřejší část národa.

Zatím bez slepic