Andrejovi už zase teče do bot

Autor
Štítky

Tak tu máme závěrečnou zprávu Ojrópské komise ohledně střetu zájmů našeho milovaného (alespoň 30% voličů)  premiéra. Po dlouhém zjišťování, doptávání, analyzování adalšéch nebetyčných kecech milá komise zjistila to co tu víme úplně všichni včetně Babišových voličů... 

Ano Andrejovi pořád patří Agrofert, pořád je velký šéf, jeho Agrofert pořád bere státní a evropské dotace a tudíž je milý premiér ve střetu zájmů. 

Zajímalo by mě, kolik lidí na tom v Bruseli makalo. Vsadím se, že zpráva stála možná víc než ty dotace Agrofertu. A nebo by mě nepřekvapila ani druhá varianta, že to v podstatě nestálo nic. Někde to leželo a pak se to sesmolilo , protože je zapotřebí politicky přitlačit na správných místech. 

První věc, kterou musím vidlácky připomenout, že v téhle republice drtivá většina lidí na andrejův střet zájmů z vysoka.... kálí. Věděli to dřív než mu dali hlas. Věděli to dřív než mu dali hlas znovu a vědí to i teď, když jeho popularita i preference lámou rekordy.

Druhá věc, kterou musím připomenout, že si stále častěji připouštím skutečný smysl dotací - korumpovat. Všechno jede přes dotace, kdo je nemá brzy zkrachuje a kdo je má je jednou nohou v kriminále, protože díky geniálně spletitým předpisům nikdo nikdy neví, jestli se k penězům dostal legálně a neprůstřelně. Nevědí to ani ti, co ty dotace schvalují, nevědí to na vládě, nevědí to ani v Bruseli. Neví to ani Evropská komise. Dostali jsme se do naprostého právního středověku... právo je pro každý konkrétní případ znovu nalézáno a vykládáno tak jak se to komu zrovna hodí. Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi. 

Jednou před soudem dějin bude mít Andrej svoji pěknou dějepisnou kolonku - že za jeho vlády a v jeho době začalo lidem docházet, že ta slibovaná demokracie není zase tak demokratická. Že jí všichni měli pnou hubu, když bylo po jejich a když po jejich nebylo, tak okamžitě dělali všechno pro to, aby se to zněnilo. Bez ohledu na cokoliv.  Že se najednou klidně demonstrovalo proti výsledkům voleb, žalovalo se do Brusele, zaujímaly se vysloveně protinárodní a protirepublikové postoje a demokracie v ohni těchto bitev úplně v klidu a potichu shořela. 

Na závěr se musím svěřit s dojmem, že EU to jaksi poněkud prokaučovala. Trvalo jí to moc dlouho. Příliš budili zdání práva, procedura se příliš táhla. I kdyby Andreje sesadili a zadupali do země, jeho nástupce si už objíždí republiku a piluje si projevy. Má sice poněkud křivou hubu, ale jeho rétorika je na úrovni. Říká ještě nebezpečnější věci než Babiš. 

Má sice trochu problémy s forem, kterému leckdo nemůže přijít na jméno... ale mezi námi...  když bude Andrej mimo hru a volič bude mít na výběr mezi VKM a Kalouskem s Fialou.... hádejte komu to hodí. 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

mám veliký problém, ale na rozdíl od "odvážných" plivačů roku 2013 nebo, ať nežeru, z roku 2008, kdy si dovolil říct, že po spícím Cchinvali fakt nestřílel Putin, s ním mám problém už od roku 1992. A ne, děti nemůžou za své rodiče. Takže za mě ano, budu-li mít na výběr mezi kmotrovskou ODS, Kalouskem, scalopským stanem, kalousko-pochovskou ČSSD, sudeťáky z KDU, sudeťákem Čižinským odkudkoliv, marnými komanči (všichni předešlí navíc těžce v nejistotě stran 5%), dále kalousky na steroidech od pirátů, tlučhubomůrou a oligarchovi co nás nechává reprezentovat Jourovou a Charzanovou to hodit nebudu chtít (nebo nebudu moct), tak ano, kdo to asi bude. A to přes všechny výhrady k názorům, kde se ten pán prostě mýlí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už se z krátké dřímoty probrali první demolucionáři Kalousek, Telička, milion chlívků... a začínají bouřit: Babiš musí odstoupit!

A také bych si tipla, že se k tomu brzy přidá nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman a vrátí zpátky do hry Čapí hnízdo. To by bylo, aby Babiš přežil takový kobercový nálet.

A souhlasím s tebou Vidláku, že pokud se přece jen podaří dostat Babiše z vlády (a já věřím, že s ním nikdo nehne), tak většina jeho voličů dá pak hlas Trikoloře VKml a budeme na pokraji občanské války.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

...sice trochu problémy s FOTREM,...

Zatím bez slepic

In reply to by Hejtman (neověřeno)

Trvalý odkaz

...se mnou sou taky furt ňáký problémy...

Zatím bez slepic

zaběhnete, pravidelně se pomočujete a sem tam vypadne z kaťat i "cizí" trus? Jestli odpovídáte třikrát "NE!!!" a potomci vás prozatím nevenčí na vodítku, vězte, že ty pravé problémy teprve přijdou!!!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tedy vlastně spíš zákrok, že ano, páč kráčím zpět. Co všecko může posrat taková blbá předpona, že ano...

K věci.
Nevím, jestli to fičelo ve zprávách (byl jsem na šichtě a tam je "povoleno" pouze rádio Čas - Rock), že Bangladéš jako stát má sedět na lavici obžalovaných před soudem v Haagu.
Ano, to má být tentýž soud, který shledal kosovské soudruhy demokraty nevinnými ve věci prodeje lidských orgánů pocházejících z lidí, kteří v čase a místě nesdíleli entuziasmus svých řezníků (schválně nepíšu katů, řezník je výstižnější) k budování kvazistátu Kosovo...

Docela mazec, dát svrchovaný stát k soudu. Byť mezinárodnímu.
Dovolil bych si říci, že opravdu začíná nová epocha. Epocha, v níž se skuhrající muslimská většina započne "oprávněně bránit" káfirům, kteří ji mučí, týrají, vězní, převychovávají, zabíjejí, etnicky čistí. Tentokrát s glejtem v ruce. S glejtem vydaným takovou význačnou institucí, jako je mezinárodní soud.
Bangladéš je v prdeli, Rohingové mají vyhráno. Čína se svými Ujgury to ještě nějaký čas ukormidluje, protože má našlápnuto na první místo na světě v ekonomické síle. Ale domnívat se, že bílý muž si v Německé unii udělá pořádek, je podle mne poněkud naivní. Nic takového se nestane, protože členské státy EU nejsou Rusko, kterému de facto vyhlášené sankce pomohly k nastartování domácího hospodářství.

Zatím bez slepic

dokud jsou vymahatelná. Jako ne že by to obecně vzato nebyl mazec, to on je, ale pohledem cynicky-pragmatickým:
Řízení se povleče léta. Ani takového padoucha obecného, jakým byl Miloševič, nedokázali odsoudit, a to i když mu odposlouchávali telefony, i když měli soudci ten správný bruselí určený úhel pohledu, i když mu odpírali klíčové léky a nakonec ho museli otrávit.
Druhá věc je, že jedna nejmenovaná země se slábnoucí ekonomickou i vojenskou silou tento soud neuznává, a to oficiálně už teď (přičemž jinak sama ráda hraje roli žalobce, soudce i kata současně). Takových zemí bude přibývat a případný nepříznivý rozsudek může být poslední kapkou, aby si nejen Bangladéš s rozhodnutími podobných institucí začal oficiálně vytírat.
Třetí věc je praktická vymahatelnost, i kdyby rozsudek nebyl oficiálně rozporován. Něco lze "vysedět", něco lze neokázale ignorovat a na něco lze taky použít odpověď ze třetí třídy: "Nebo co?" A pak záleží na velikosti koulí/klacku/peněženky vymahatele. A je-li na oné straně planety země s podobnými problémy, která je současně jak ekonomicky tak vojensky významně rostoucí, nevsadil bych na případného vymahatele ani falešný kandidátský brejle.

Zatím bez slepic

Na lavici obžalovaných nebude Bangladéš, ale Barma a Su Ťij, toho času Havlova kamarádka, která je momentálně u havlérky v nemilosti jede svou zemi bránit jako soukromá osoba. Obávám se, že domů už se nevrátí....

Zatím bez slepic

Tak se podívejme co se dělo v Barmě v roce 2017, tj. před "genocidou" těch strašně hodných Rohigů:
(první číslo je počet mrtvých, druhé počet raněných)

2017.12.05 Myanmar Maungdaw 1 0 A headsman is shot to death in his home by Muslim terrorists.
2017.09.25 Myanmar Kha Maung Seik 17 0 Seventeen more Hindu victims of Muslim execution are discovered.
2017.09.24 Myanmar Ye Baw Kya 28 0 Twenty Hindu women and eight children are found in a mass grave after their execution by Muslim militants.
2017.09.10 Myanmar Fakirabazar 86 0 Eighty-six Hindus are reportedly slain by Muslim 'rebels.'
2017.09.06 Myanmar Rakhine 6 0 Six Hindus are killed by Muslim terrorists.
2017.09.04 Myanmar Maungtaw 1 0 Another Hindu villager is reported killed by Muslim terrorists.
2017.08.26 Myanmar Rakhine 53 0 Fifty-three Hindu civilians are brutally executed after refusing to convert to Islam.
2017.08.25 Myanmar Rakhine 12 0 Muslim 'insurgents' stage pre-dawn raids on security posts, killing twelve members.
2017.08.25 Myanmar Rakhine 1 0 A young Hindu man is murdered by Muslim terrorists.
2017.08.03 Myanmar Maungdaw 6 0 Three woman are among six Buddhists hacked to death by Muslim 'insurgents'
2017.01.23 Myanmar Padakar 3 0 Three villagers are executed by Muslim terrorists for refusing to help.

via https://www.thereligionofpeace.com/

Zatím bez slepic

Co byste chteli, kdyz Katar sponzoroval Clintony, Bushe i Obamu. Budte radi, ze vam nepozvali dceru do Lolita Expresu na staz.

Zatím bez slepic

protože místo ústupků muslimské menšině Rohingů, chtěla po nich dodržování zákonů států, a když na to neslyšeli, tak tyto zákony začala prosazovat silově. A toto se ve vyspělém (vyčpělém, dosaďtě si co vám lépe sedí) západě nenosí. Přece my jsme povinní ustupovat každému, kdo si myslí, že jeho náboženské cítění je nadřazené státním zákonům.

Zatím bez slepic

Je to sice taky od B, ale nebude to spíše Barma?

Zatím bez slepic

In reply to by Majka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Příště dočtu všechny komentáře, než něco hned na nějaký napíšu..............OK.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku, vy jste nenapravitelný optimista. Jo, souhlasím, že bruselské politbyro je žhavým kandidátem na Darwinovu cenu. Pech je, že nejedou proti zdi sami, ale s náma. Nesouhlasím s vaší hezkou věštbou, že VKM se podaří na delší dobu převzít kormidlo a řídit zemi po způsobu krále Miroslava. Myslím, že i když dosáhne ve volbách hezký výsledek, semknou se mafie politické fronty k jakékoliv špinavosti. Vůbec bych se nedivil, kdyby osoba budoucího premiéra překonala nejhorší možné představy. Zdravý rozum už není v kurzu, tak se pak nemůžete ničemu divit.

Zatím bez slepic

Však já ani slůvkem nenapsal, že VKM bude řídit zemi dobře. Napsal jsem, že máme po Babišovi nového kandidáta na premiéra, který by mohl mít dostatečná procenta hlasů na vládnutí. Jestli je toto vidlácký optimismus, pak je to optimismus hodně cynický.

Zatím bez slepic

Chtělo by to rozvinout

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Neznalý práva ani vysoké politiky, kladu (si) otázku:
Když Babiš/Bureš bude mít pořád svých 30 % (a to podle mě ještě nějakou dobu mít bude), kdo a jak ho může donutit, aby rezignoval na funkci předsedy vlády?
I kdyby ho nepodrželi socani, aby nasrali Brusel rádi to udělají komunisté i Japonec. Proti Bruseli možná i ten Klaus jr. - to všechno, aby zadrželi imigraci.
Existuje nějaká páka, jak Babiše odvolat, když nerezignuje (a to neudělá)?

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale ano, ta páka existuje. Buď se na základě zprávy z Bruselu některý státní zástupce obětuje a požádá o vydání premiéra k trestnímu stíhání, nebo budou další demonstrace v létě (teď je na zhýčkané spratky moc zima), po kterých doufají, že premiér odstoupí. Jenže on neodstoupí, nemůže a ve volbách jej neporazí. Takže ta páka se jmenuje odepření dotací Agrofertu a k tomu všemu celá ta šaškárna slouží.
Babiš si může vybrat. Buď nepřijde o dotace z EU, přijme migranty a další volby prohraje, a pak přijde o dotace i Agrofert. Nebo přijde o dotace z EU, protože se postaví Bruselu jako Orbán. Pak bude vyhrávat volby, ale bude mít trvalé problémy s Bruselem a neziskovkami.

Zatím bez slepic

Myslím, že se Gerde mýlíte. Stran střetu zájmů páka na Babiše neexistuje. Vyjma toho politikaření a soustředné kampaňovité palby zaměřené na voliče. Nejvyšší státní zástupce se může "obětovat" jen a jen v kauze Čapí hnízdo - odůvodněně (tak či onak) vrátit kauzu k šetření či došetření.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na Letné prý tvrdili, že střet zájmů Babiše existuje, a teď slaví, že jej potvrdila i zpráva jakéhosi auditora z nevolené EK. Ale je lhostejné, zda střet zájmů existuje nebo ne. kdo chce psa bít, hůl si vždy najde.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tady jsme na jedné lodi. Že v tom u nás vítězí politika nad zájmem ČR je zřejmé. Asi až ten evropský soud rozetne, oč jde v tom politikaření v EU (bylo to přece příslušně pojednáno i v evropském parlamentu - ve zcela stejné rovině jako v tom českém v minulosti a právě nyní). Za mne tam vidím aktivisty klonu našich pirátů, politizujícího Ondráčky z TI a aktivismu německých zelených (přeložím do lidové češtiny - neomarxistů) či SPD. Až ten evropský soud zřejmě rozhodne o tom, zda se EU zbláznila definitivně a právo hodí do popelnice. U nás? Jukněte večer na Události. To už je zcela regulérní cvokhaus.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vzhledem k tomu, jak evropský soud řešil a vyřešil žalobu 16 Romů na diskriminaci v českém školství - a vzhledem k tomu, jaké to má inkluzivní důsledky (tedy všichni jsou na tom hůř a jen to stojí víc peněz), obávám se, že tuším, jak onen soud dopadne.

Zatím bez slepic

Odepreni dotaci agrofertu? No, ale kdyz dotace dostavaji pomoci ministerstva, tak to nevidim tak krásně jako ty... Já bych to viděl, že bude nějaká firma co dostane dotace a tu nebude vlastnit, ale nauctuje ji takové ceny, ze vlastne dotace v cene prejdou do agrofertu :D
Gerde, pises, jako by jsi neikdy nezil v CR a nechapal, ze to je jenom "o preprodeji" jako vzdy. V CR to takto delaji i nemci a ze by to najednou prestali delat oligarchove? Proste se jenom zmeni objem, kdy v "preprodeji" bylo 20procent dotaci a po novu v tom bude 90procent dotaci a dotace budou dostavat spravne firmy co maji spravne obchodni partnery, kterym plati ty spravne ceny :D

Takze se vlastne nic nezmeni, v TV bude fur tdokola "babisi podej demisu", jenomze narozdil od doby kdy to znelo poprve uz to lidi unavuje, takze to berou jako samozrejmost viz 30procent co voli babise, tedy z pohledu babise je to super, opozice rve dokola co lidi nezajima a nemusi skutecne sam nic delat, protoze opakovani lidi otravuje a tedy opozice opakovanim nahrava volice babisovi :D

Ne gerde, paka co nefunguje 5 let, ze by najednou zacala fungovat, kdyz babis vi, ze lidi na nu neslysi? Fakt si myslis, ze se neco zmeni? Pokud bude mit volice, tak s enic menit nebude a do te doby posili Klaus, ktery zatim vyzira volice ODS a ne ANo, tedy spise oslabuje "opozici k Babisovi" :D Tedy zatim bych rekl, že vysledky davjii za pravdu vidlakovi, opozice opakovanim dokola nekolik let to same si podrezava vetev sama pod sebou...

Zatím bez slepic

Assi,
jenže to víme my v ČR, ale neví to pražská kavárna, tábor PAL a v Bruselu. Ti všichni si pořád myslí, že nějaká zpráva neznámého auditora z nikým nevolené EK voliče v ČR zajímá, protože jim to nakukali Joudové z PAL. Voliči ANO moc dobře věděli už dávno před volbami, že k takové situaci může dojít. Ale EK prostě strhne sporné dotace, z něčeho jiného. Kdyby je strhli z výstavby rozhleden, podpory ČT a různých neziskovek šířících evropské hodnoty, vůbec bych se nezlobil.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Píšete "Joudové z PAL" - nemělo to být "Jourové z EK a PAL"? :-D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Říkám si, že Andrej dojíždí na svoji snahu být zadobře se všemi (viz např. působení Jourové). Dostal se do defenzivy a je mu to stejně houby platné. Neměl by, náhodou, veden péčí řádného hospodáře, žalovat stát, když se tedy díky auditorům ukázalo, že příslušné úřady přidělovaly dotace chybně? Už dávno mají lítat éterem jména a stranická příslušnost...

OP PIK 2007-2013: M. Říman (ODS), M. Kocourek (ODS), M. Kuba (ODS)
OP PIK 2014-2020: J. Mládek (ČSSD), J. Havlíček (ČSSD)
OP ŽP 2007-2013: M. Bursík (SZ), P. Drobil (ODS), T Chalupa (ODS)
OP ŽP 2014-2020: R. Brabec (ANO)
OPZ 2007-2013: P. Nečas (ODS), J. Drábek (TOP09), L. Mȕllerova (TOP09)
OP PA 2014-2020: A. Krnáčová (ANO)

http://www.rukojmi.cz/clanky/domaci-politika/8328-jiri-chyla-fakta-a-my…

Jak je možné, že ústavní soud není dosud schopen rozhodnout o Lex Babiš (Ani po třech letech! Se všemi riziky značné škody pro Českou republiku! S vědomím průběžně přicházejících a odcházejících voleb!). Co tam děláte, pane Rychetský?

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/pavel-rychetsky-ustavni-soud-delka…

Prostě - když už ostatní máchají Babiše hnojem, je pro mě fascinující, že jim k tomu jejich hnoji nedá čuchnout také. Aby je na konci jednoduše samotné muselo mrzet, že zvolili zbraně, jaké zvolili.

Zatím bez slepic

To by jiste mel, ale politika je umeni mozneho. Bohuzel, bohudik.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Prostě to nejde, napráskat svoje parťáky.
Na to je moc malej páníček na sakra malým dvorečku.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Z jiného soudku: Trollové se rozčilují, že jsou trolleni: https://manipulatori.cz/kdo-trolli-platformu-jsmetu-koordinatori-trikol…

A ještě k Pavkovi: https://manipulatori.cz/po-vystoupeni-pavla-novotneho-v-ruske-televizi-…
Někdo by měl editorům titulků u Hlídacího psa vysvětlit, že Rusové 1. světovou válku skutečně nevyhráli. A že důvod, proč se zapojili proti Bolševikům na sibiři ani zdaleka nebyl jen ten, že jsou bolševici fuj, ale jednoduše ten, že se je bolševici snažili odzbrojit a legionáři to odmítali (chápu obě strany) na straně jedné - a Kolčak a jeho intervenující kámoši na Sibiři dělali všechno pro to, aby legionáře do boje s bolševiky donutili (brzdili jejich odvoz natolik důsledně, že legie zůstaly mezi dvěma kovadlinami a v podstatě jim nezbylo, než si vybrat stranu - i s ohledem na význam západních soudruhů pro ČSR jako takové). Ve chvíli, kdy se morálka legií začala pomalu rozpadat a začalo větší přebíhání k rudým, ta repatriace z Vladivostoku najednou možná byla poměrně rychle...

Zatím bez slepic

Stando-e, ono vše, co koluje v obhajobě Pavlíka si z toho pořadu vebere jen to, co se hodí a stejné je to s interpretacemi stran vlasovců a jejich účasti na pražském povstání.
Co se týká onoho pořadu. Nikdo si nevšímá, že tam jsou 2 moderátoři a 3 diskutující. A nikdo u nás ani slůvkem nezavadil o to, co tam říká ten s brýlemi. Totéž, co Zeman, totéž, co Pavka Novotný.
A stran těch vlasovců. Některým vypadlo, že vedení pražského povstání nakonec odmítlo s vlasovci „spolupracovat“.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mně tam šlo hlavně o ten titulek. Protože Rusko samozřejmě 1. světovou válku nevyhrálo. Naopak, brest-litevský mír byl docela drsňárna. Přijde mi komické, že s takovou dezinformací přichází web bojující proti dezinformacím jménem Manipulátoři.cz (což je samo o sobě vtipné, protože název evokuje, že manipulují autoři toho webu) s podtitulem "NA FAKTECH ZÁLEŽÍ"...

Zatím bez slepic

stando-e, však já Vám rozumím, proto jsem se vyjádřil k něčemu jinému. Apropó, pokud se nemýlím, Vy jste byl jedním z těch, kteří sem dali el risitase stran Novotného války s Ruskem. U zemědělce jsem hodil odkaz na téhož komika stran Babišova střetu zájmů a prsknu Vám sem odkaz na el risitase, kterak pojednal Čapí hnízdo. https://www.youtube.com/watch?v=VIf402nk11Y
Holt nic není černobílé. Smál jsem se u všech těch videí. Ona ta videa přece ta zrnka pravdy také obsahují.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak on měl samozřejmě i ten Pavka v mnoha věcech historickou pravdu... Jen ten způsob a kontext...

Já jsem teď v rozpoložení ten pomník fakt postavit, ovšem "po koněvovsku" s dovysvětlující tabulkou o účasti části oněch bojovníků Vlasovovy armády na brutálním potlačení Varšavského povstání. Když už vysvětlující tabulky, tak důsledně. Ono by se ukázalo, jestli tam potom takový památník vážně chceme mít...

Ale technicky by možná stačilo přimontovat tu vysvětlující cedulku na pomníček, co již mají na Olšanském hřbitově.

Zatím bez slepic

Berte to positivne. Sileny Pavka je nas ekvivalent urezavace hlav z ISIS.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Měl by dodržet slovo, aby neztratil tvář. Ale záleží na Monči. Faultýnek je za vodou, hloupý Ríša taky a holky snáší zlatá vejce v brusli. Voliči opravdu nepřeběhnou na druhou stranu řeky Styx, tam vládne Cháron. Možná i Soukup nějaké duše umluví a stane se ministrem kultůry. A ještě budou hrát roli vnější podmínky. EU se bude hroutit a třeba nebude vítr do vrtulí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pirát bude vždycky psanec
i kdyby si nakrad ranec.
Navíc s cejchem bonzáka...
míří na něj kloaka
startujících holubů
v tom dešti jde o hubu.
Pirátům už hnijí lodě
voliči je pustí k vodě.
Voliči... voliči...
s bukanýry do práce.
Užiteční byli dost
můžou hlodat svoji kost.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

A proto nelení a dělají co můžou.
Piráti podali trestní oznámení kvůli vyplácení dotací Agrofertu. Opět.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/opozice-ve-snemovne-jedna-o-auditu…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Voliči zahnaní na kraj srázu
v pasivních domcích maj strach z mrazu
kola šachet se dávno netočí
nahoru vylétlo obočí.
Čtó dělať? Éto náše dělo?
Kéž by to dosmrdělo.
Najdeme příčiny, najdeme viníka.
Mnohý už v Říši oniká.
Koho budu volit?
Kdo bude ten bolid?
Mažňák nebo Losna?
Říše nebo Bosna?
Ať to někdo hodí za mě
já jedu obědvat k mámě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Babiš.už se vaří jak ta žába.
Předvedl to svým projevem na Žofině,jednáním na Ukrajině,50 sirotku snad nebude pro stát problém.
Kdo chce mnoho,nebude mít nic.
Na své problémy si zavařil sám a ten zákon lex Babiš,je výsměch našemu zákonodárství.
Nebudu tvrdit,že byl horší MF než Kalousek,nebudu tvrdit,že je horší premiér,než Sobotka.
Tady znova zopakují,voliči levice jsou roztroušeni,není osobnost,strana,aby je sjednotila.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zemědělče, mám tu něco i pro Vás. https://www.youtube.com/watch?v=Hg4Kbj9Tg38
Mimochodem smál jsem se také. Protagonistovi jsem neodolal. Jeho smích je opravdu nakažlivý.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Přátelé, podívejte se na oltářní obraz Ráj, nově umístěný v kostele sv. Pavla v Malmö. Uvidíte mj. dva Adamy, dvě Evy, a v roli hada transženu.
Příjemný kulturní zážitek přeji.
https://echo24.cz/a/SLE8d/pry-kacirstvi-ve-skandinavii-svedska-cirkev-o…

Zatím bez slepic

Vzhledem k tomu, že byla Eva stvořena z žebra Adamova, tak se vlastně jedná o jeho nepohlavní klon a současně o transženu. Jen si to křesťané ty dva tisíce let nechtěli přiznat.

Zatím bez slepic

In reply to by Narcis (neověřeno)

Trvalý odkaz

Furt se fedruje nějaké pohlavní rozmnožování a ono to jde i jinak.

Zatím bez slepic