Přeskupení sil

Autor
Štítky

Přátelé moji drazí, jistě jste si již v diskusi všimli, že elfové změnili taktiku, protože se ukázalo, že naše společenství jeden provokatér mlž nějak nedokáže rozebrat i když se snažil každý všední den po dlouhé hodiny. Proto došlo k přeskupení sil. 

Scallop původně používal zhruba sto IP adres ze kterých se k nám přihlašoval, ale teď se pod některými z nich začali přihlašovat jiní diskutéři, kteří zkoušejí podobný styl, akorát už nejde o jeden nick, ale o několik. Stejně tak se na nás vrhlo celé komando nadháněčů slepic, kteří takřka bezhlavě přidávají po jedné slepičce. Dělají to v určitých vlnách, takže pokud sami hodnotíte ve stejnou chvíli, může se stát, že dáte plný počet, ale průměr stejně poklesne, protože deset elfíků udělalo ve stejnou dobu to samé na druhé straně škály. 

Považujte proto slepičí hodnocení pro příštích pár dní či týdnů za zavádějící neodpovídající realitě. 

Svým způsobem mě elfský zájem těší. Jeden Vidlák z Vidlákova a jeho Kydy někomu stojí za nátak na plný úvazek...

Na druhou stranu... že by zdejší články byly tak strašně objevné a nebezpečné? Vše co si přečtete tady, to najdete na mnoha internetových portálech. Málokdy tu zazní něco skutečně objevného či trefného. 

Myslím, že sem elfy přitahuje naše atmosféra a společenství. Není úplně běžně, že někde takhle kultivovně diskutují tak odlišní lidé s tak odlišnými názory. A i když tu tam dojde na hádku, prozatím k sobě všichni patříme a žádný brutální rozkol nenastal. To je vaše zásluha, ne moje a já vás chci poprosit, abyste to drželi dál, protože pokud to budete držet vy, budu to držet i já. 

Nedělejte si s elfíky starosti. Na myši máte technicky vyhovující kolečko kterým snadno přerolujete všechny provokace i pitomosti. Nenechte si zkazit náladu, když vám váš příspěvek někdo zepsuje, to jen někdo potřebuje od Kartouze prémie.

Můj bratr Master už nějakou dobu pracuje na nějaké změně, která by se vás téměř neměla dotknout, ale která by to našim trollům řádně zkomplikovala. 

Do té doby budou ratlíci štěkat a tu a tam to bude takový rámus, že se jen obtížně uslyšíme. Ale na druhou stranu - všichni se známe, poznáme své styly psaní i komentování. Poznáme kdo k nám patří a kdo ne. 

Nenechte si proto otrávit den. Za pravdu se totiž nedá bojovat ani křikem ani provokacemi ani dupotem. Pravda se nedá vynutit ani slovy ani pendrekem.    

Pravda nepotřebuje zvítězit, tak prostě zbude až se všechno ostatní prošustruje.

Mimochodem tuto myšlenku napsal jako první Jan Čulík v době kdy ještě nebral peníze od Krvavé Madly. A to je také dnešní námět k diskusi... 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (81 hlas)

Komentáře

In reply to by robertík (neověřeno)

Trvalý odkaz

píší vítězové.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Proto je na naší prezidentské standartě chyba.
Správné heslo je "Pravda vítězi", nikoliv "Pravda vítězí" ... " :-D

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

BINGO. Za pět sloních ptáků.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pravda vyděsí!

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pravda vyděsí!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

....míra zkreslování historie podle mně skoro exponenciálně roste s každou nastupující érou a spirála dějin se pravděpodobně zužuje aby začala nová. Takže tím míním, že od revidování bible se ta revize i zdokonaluje a odpovídá tempu vývoje. Pro pravdu se upalovalo nejdřív fyzicky, teď se o to vládnoucí třída stará mediálně.....propagandou pro blbé. Otázkou pak je, kolik procent populace je blbé, já si aspoň připomenu, že vím, že nic nevím anebo jen hodně málo :)

Zatím bez slepic

In reply to by robertík (neověřeno)

Trvalý odkaz

Již od doby prvních šamanů věděl každý náčelník, že pohodlně ovládat masy může jen za pomocí prostředků, které masy dokonale zmanipulují.Od tanečků kolem ohně se přes náboženství přešlo na dnešní sociální sítě. Cíl je však stále stejný. Dosáhnout aby masy konaly to, co si úzká, dnes naprosto skrytá skupina vládců přeje. Čím budou lidové masy zdebilizovanější, tím ovládání bude snazší a také levnější. Vidíme, že se proto dělá skutečně vše. Proto naopak veřejné mínění je prostředek řízení! Jeho vytvářením, ovlivňováním a dalšími různými manipulacemi se potom snadno dosáhne cílů řízení. Typické to je před vyvoláním jakéhokoliv válečného konfliktu. Nejdříve se označí nepřítel,po té se všemožně očerní, obviní se z nepřijatelné agrese, po té se vyhlásí různá embarga a je pole připraveno na hrr na něj.A účastník masy může radostně padnout na válečném poli s přesvědčením, které veřejné mínění a další podpůrné prostředky mu dostaly do hlavy.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Domnívám se, že jste vlastními slovy vcelku výstižně popsal teorii KSB + DVTŘ doporučovanou (zde občas poněkud podceňovaným) Pjakinem. Co jiného je těch 6.priorit manipulace na které se odvolává a které se vlastně během lidských dějin nemění už od vámi zmíněných tanečků kolem ohně?
1. Světonázorová (souhrn základních životních hodnot a představ)
2. Chronologická (změny výkladu historie)
3. Ideologická (ospravedlnění politického řádu na základě ideologií)
4. Ekonomická (ovlivňování ekonomickými pákami)
5. Genocidní (migrace!)
a
6. nejvyšší, když předcházející selžou, Silová (války)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by anna2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

A když přijde na tu válku, člověk musí být tak zfanatizovaný nenávistí, projít si všem těmi body, že si bude myslet, že ta válka je v jeho zájmu.

Proto mimo jiné taky mainstream píše, jak píše.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Pokud je veřejné mínění zmanipulované nebo zfanatizované propagandou, pak máte pravdu....

Zatím bez slepic

In reply to by robertík (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hodne se tady mluvi o pravde - definujte toto slovo prosim.
Pokud neni definice je to pouze hluk, jako stekot psa, nic vic.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zmíněná situace znehodnotila moje slepicování, protože jsem všude pral pjet pipinek, abych kompenzoval jednoslepicové kokůtky a tak jsem nemohl dát anitrojku ani čverku.

Průměrný počet slepic: 4.2 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, zarazila mne vaše/tvoje věta " Poznáme kdo k nám patří a kdo ne"
...... chodím sem pravidelně několik měsíců (je to takové moje "snídaňové čtení"), ale do diskuse přispívám velmi sporadicky. Vzhledem k tomu, že jsem původem podobný "moravský sedlák" s oblastí působení jen několik desítek km východněji, tak mi některé názory "konvenují" více s některými se ztotožňuji už hůře, jak už to obyčejně bývá... to je prostě normální. Výše uvedená věta ve mně budí nepříjemné reminiscence....."Kdo nejde s námi, jde proti nám " jsme tu už kdysi měli. A tak si na základě výše uvedené věty kladu logickou otázku "Patřím sem a nebo ne"? :-)

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

In reply to by Clairvaux (neověřeno)

Trvalý odkaz

My češi jaksi máme smůlu, že se po našich územích tu a tam prohání nějaký ten okupant. Jsme uprostřed Evropy, území je strategické, přes všechny peripetie máme dost průmyslu a ledacos umíme a tak figurujeme ve vlhkých snech všelijakých diktátorů i komisařů EU. A tak tu vždycky budeme mít nějaké lidi, kteří to s námi nemyslí úplně dobře ať už za peníze nebo z blbosti. Měli jsme tu menšiny, které se neintegrovaly ani za 500 let...
Už někdy na začátku Národního obrození vzniklo něco, co dodnes používáme pro rozlišení - náš jazyk. Je složitý, každé pravidlo má sto výjimek, jemné nuance se vyjadřují slovosledem, máme obrovský smysl pro ironii. A máme to tak, že většině cizinců stačí říct dvě věty a i kdyby se učili česky libovolně dlouho, okamžitě je od domorodce rozpoznán.
A funguje to i obráceně - vietnamské šestnáctky mohou mít šikmé oči i žlutou kůži, ale protože se tu narodily a mluví česky stejně přisprostle jako kterýkoliv dlaždič, jsou už češky. Mají přízvuk, intonaci, slovní zásobu, umějí ty naše řečové parádičky... jsou češky i přes exotiku svých rysů.
Větou o tom, kdo k nám patří, jsem chtěl říci, že elfové brzy přijdou na to, že mohou zneužívat naše nicky. Nikdo jim nebrání použít kupříkladu Váš nick a pod ním napsat nějakou špínu. To platí pro kohokoliv z nás. Přesto předpokládám, že většinou budeme schopni poznat, zda nám pod Targusovým nickem píše Targus nebo se za něj někdo vydává. Prostě poznáme, který Targus k nám patří... Přijde chvíle, kdy budeme muset z jemnůstek rozlišovat.

A vy můžete být v klidu... Váš nick je složitý sám o sobě a každý elfík by ho jen zkomolil. :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

A co zavést něco jako registraci, aby Targus byl opravdu jenom Targus, Ládik!!! byl Ládik!!!, Godot byl Godot, Alef Nula byl Alef Nula, Imannuel Kant byl Imannuel Kant atd... a jejich jménem se nemohla podepsat nějaká převlečená škeble... ?

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by Pán z Višně (neověřeno)

Trvalý odkaz

O tomhle tématu náhodou z vlastní a poměrně trpké zkušenosti něco vím.
Předem se omlouvám, že to bude delší - měl by to být samostatný post, ale než by ho Vidlák zveřejnil, uplynul by týden a aktuálnost by byla fuč.

Zavedení registrací je nejspolehlivější způsob, jak zabít svobodnou diskusi. A nejen nejspolehlivější; je to i způsob nejefektivnější, protože má účinek velmi trvanlivý, až nevratný. A nejen nejefektivnější; je i nejlevnější, protože provozovatel/majitel diskusního fóra si ho zavede sám a tím de facto spáchá takovou malou sebevraždu.

Stačí málo: totiž neustále a vytrvale rozesírat trolením diskuse a otravovat její účastníky natolik, až se naxerou a začnou po registraci (= regulaci v zájmu pořádku) sami volat, čímž se výměnou za relativní bezpečí vzdají životodárné svobody. A je to! Cíle bylo dosaženo! Scallop a jeho klony mohou táhnout o dům dál.

Nepřipomíná vám to nic? Mělo by. Je to základní modus operandi firmy P&L. Jejím sloganem je známé heslo "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí", ale jedna předložka je v tom hesle navíc. Uberte tři písmena a spatříte nahou realitu.
---
Zažil jsem to dvakrát po sobě.

Poprvé to bylo na Respektu; to bylo v době, kdy byl Respekt ještě hoden toho jména.
Diskuse tam byly bouřlivé (tak trochu jako tady), mnohdy i hodnotnější než texty, pod kterými se vedly. V každém případě byly diskuse integrální součástí tamních blogů a díky tomu, že dokázaly poskytnout autorům skvělou zpětnou vazbu, měly tehdejší blogy úroveň téměř akademickou. Když píšu "akademickou", v žádném případě nemyslím suchopárnou, naopak. Spektrum témat bylo mimořádně široké - poezie, próza, komentáře (ale ano, i k aktuálním společenským tématům, jako třeba tady), glosy, úvahy, i texty vysoce odborné. Texty byly (většinou) vypulírovány k obsahové i formální dokonalosti, protože tamní gramatičtí fašisté drželi laťku vysoko a kdo chtěl obstát, prostě se musel snažit. Toto je mimochodem velmi vlastenecké jednání, přesně v duchu toho, co tady někde naznačuje Vidlák: "...na začátku Národního obrození vzniklo něco, co dodnes používáme pro rozlišení - náš jazyk. Je složitý, každé pravidlo má sto výjimek, jemné nuance se vyjadřují slovosledem, máme obrovský smysl pro ironii. A máme to tak, že většině cizinců stačí říct dvě věty a i kdyby se učili česky libovolně dlouho, okamžitě je od domorodce rozpoznán." - S tím by se dalo samozřejmě v detailech polemizovat, ale nevylejme vaničku i s dítětem: náš jazyk je náš národní poklad a péče o něj je praktickým naplněním znémého "...nedej zahynouti nám i budoucím".

Proč to píšu: stačilo málo a tento unikátní, živoucí, inspirativní svět se změnil v něco, co snese srovnání s normalizačním Rudým právem, a ani se neoklepe hnusem. Stačilo (a) zavést registraci diskutujících a (b) ustanovit Erika Taberyho šéfredaktorem. - Nevím, co z toho dvojího bylo primárně horší (tipuju (b), poněvadž v tomto případě (b)=>(a)), ale seberte poslední zbytky odvahy a běžte se podívat na Blogy Respektu teď. Je to na vlastní nebezpečí, předem upozorňuju. Diskuse nulová, úroveň textů žalostná, právě tak, jak se na správnou režimovou hlásnou troubu sluší. Kojzar by záviděl.

V takovém světě nelze žít (tedy - já nemohu). Zamáčkl jsem proto slzu, opustil 160 textů a deset let psaní, a zkusil štěstí jinde. Tam to dopadlo podobně, akorát to netrvalo tak dlouho a vše proběhlo v řádu týdnů, nebo snad měsíců. Pak jsem zkoušel i jinde a onde, a nakonec mě má Vidlák zde. Zatím si ponechám svůj pseudonym, poněvadž zážitek, o kterém se ve své anotaci zmiňuje Gerd, mám taky.
---
Tyhle zkušenosti vykrystalizovaly do následujícího poznání:

1. Jaký pán, takový krám. Kydy budou takové, jaký je Vidlák. Jestli se Kydy změní, znamená to, že i Vidlák se změnil - neříkám, jestli k lepšímu či horšímu; všichni se měníme, nikdo není chodící konstanta. Změna je život, strnutí je smrt. Kdo o tom pochybuje, ať navštíví RB.

2. Zapřísahám Vidláka, aby nepřipustil registrace diskutujících. Proces přihlašování je natolik otravný, že zabije spontaneitu. A tím - postupně - umoří květinu diskuse, která ze spontaneity žije. Umořením diskuse se z živého webu stane mrtvý materiál. Kdo o tom pochybuje, ať navštíví RB.

3. Existenci a působení elflusáků scallopova kalibru, ba i horších kusů, je nutno akceptovat. Je to daň za svobodu a materiál, na němž lze trenovat bojové umění argumentace. Je to jeden z pilířů, na němž vyrostly SKUTEČNÉ evropské hodnoty, nemyslím ten vlastizrádný spolek pornobuzeranta Jandy. To už trochu odbíhám od tématu, tedy jen krátce: za jednu z nejpodstatnějších evropských hodnot považuju tah na branku za všech okolností, nikoliv právo všech na všechno, právo běhat po ulici s pavím pérem v zadku a povinnost to platit - to je cesta do pekel.

4. Moje zkušenost mi říká, že skutečného autora jakéhokoli textu pozorné oko rozpozná z prvních pěti slabik. Není to nic divného: každý máme naprosto unikátní centrální nervovou soustavu a ta se jedinečným, nenapodobitelným způsobem otiskuje v celém našem bytí, vytváření textu nevyjímaje. Už existují algoritmy, které nás poznají podle tváře, chůze, pohybových stereotypů; každý z nás má jedinečný rukopis a je známo, že přijde-li kdo o ruce a naučí se psát nohama, jeho "rukopis" se nezmění; dokonce i lidé přišedší o všechny končetiny, kteří při psaní drží tužku ústy, mají stejný "rukopis" jako měli, dokud psali rukou. Nejde tedy ani tak o rukopis, jako o "mozkopis". - Chce-li tedy nějaký elflusák psát pod značkou Alef Nula, Vidlák, Asfaltový holub, matka nebo Targus, ať to zkusí. Hodně štěstí.

Co dodat? Vidlákovi děkuju za to, co tady stvořil. - Kdyby se mu chtělo a shledal to užitečným, ať to z diskuse smaže a vydá jako můj další post.

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

a tak sem napíšu, co mě právě napadlo:
---

Anna
Za letního rána
Jen tak zašla k vodě
Tiše pluly lodě
Tiše jako voda
Co pod břehy hlodá
Za oponou listí
Voda břehy čistí
Voda břehy mele
A to už je celé

(
A ty
Květované šaty
Z ramen sklouzly někam
Kde se trochu lekám
Marně hledám odvahu
Popsat v jednom zátahu
Co na břehu vidím z rána
Když vystoupí z vody
Anna
)

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Anička, dušička,
nekašli
raději vílí tanec zatanči
corona i s kašlem
nechť se odpaří.
Měsíc šel spát,
slunce začíná hřát...

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Copak jsme to našli?
Máš na krku mašli!
Se zlou se potážu
když Ti ji rozvážu?
Konce umně zapleteny
konečně jsou rozpleteny
tahám to přes ouška
a ono to rouška!

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

A cynik nádavkem.
Pět slepic, ať nežeru.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Děkuji všem, kteří na tomto webu osvěžují moji duší poezií .

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Já nebohá Anička,
kašle jsem se zbavila,
však mašličky mi rozvazovat chtějí.
Avšak dech můj vlahý
dokáže být zrádný :-)

Zatím bez slepic

že jsem dal jednu slepici i sám sobě. Pořád si to představuju, ty detaily!!! si neumí kromě mě nikdo představit ani náznakem. Ani Ládík!!!

Kašlu na koronavirus.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Tak jako kdysi na vojenskych vysilackach byl vyrazen napis "Pozor, nepritel nasloucha", tak dnes u kazdeho fora by bylo byt varovani "Nekrmte troly" , popripade varovanim: "Krmeni trolu se tresta ztratou duvery spoludiskutujicich"

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

Čtenář by měl zvažovat, zda elflusovi odpoví či ne. Někdy je to krmení trolla, pak je lepší mlčet. Někdy ale přjde troll, který je bystřejší, než předvedl ten náš, a trousí ne vždy na první pohled průhledné manipulace. Tehdy je na místě, když ho věci znalý diskutér zastaví a odkáže na smetiště dějin. Ne kvůli trollovi samému, ne kvůli svému egu, jako že mu to v diskusi nandal. Jako poučení a zdroj informací pro ostatní.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Rozumím a souhlasím, pokud jde o takové odpovědi, nejde již o krmení trolů, nýbrž o kultivování MBA frikulinů
(Mladi Blbi Ambiciozni free-cool-in) což je činnost nevděčná, leč záslužná :-D

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

No ale hele, já už dnes 2 x tesala, to tak dál nepůjde, to by mne ruka brzy bolela. Tak dám jen pětku slepic :-)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Je to už řada let, co jsem zaslechl u pultu obchodu jedním ze tří vietnamských výrostků vyřčenou větu směrem k jeho dvěma společníkům:
"Na to se vyser, vole, to je na hovno",
s typicky přeštickou intonací (zde nelze zobrazit).
Ten byl tak integrovaný, že už to víc nešlo....
:-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

pocházel člobrda, který tu větu vyslovil?
A myslíte, že byste při zavřených očích poznal kdo, že to mluví, pokud by tu samou větu řekl cigán?
V případě A si tipnu, že ne, v případě B si tipnu, že ano. A to jsou tu už od středověku, tedy ti Vietnamci ne.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Děti sousedů umějí ještě lepší kouzlíčko - při rozhovoru plynule přecházejí z čisté pražštiny bez jakéhokoli cizího přízvuku do vietnamštiny a zpět!
Tuhle zrovna mladej dorazil s kamarády ze školy a máma se patrně ptala na úkoly a další záležitosti, protože dítka se evidentně chystala jít ven. A on se bavil s mámou vietnamsky, s dětmi pražsky a překládal mamince, co říkají (ona česky umí velmi dobře, ale pomalu, takže dětskou kulometnou kadenci ještě úplně nedává). Nakonec ji ukecali, protože zahodil batoh a odkráčeli :o))
A jejich ani ne roční mimino je stejně dvojjazyčné!!!

Když si člověk vezme, že ještě mají ve škole anglinu nebo jiný cizí jazyk, tak ty děti jsou trilingvní a přijde jim to úplně přirozené. Jak kdyby měly tři navzájem propojené mozky, hladce přepínaly z jednoho na druhý a v případě potřeby používaly všechny tři najednou.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

triligvní nebudou ani náhodou.

Zatím bez slepic

Jo, i s mým nickem si kdysi na jiných webech vytírali....svou nevymáchanou pusu.
Tady jsem to zatím nepostřehla, že by se mi stalo.
I kdyby se zde zveřejňovala část I.P. adresy, nejspíš není pro hekry problém i ji zneužít.
Tak kdyby něco, tak nic, podle ovoce mého mne rozeznávejte :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

In reply to by Clairvaux (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zda sem patří, musí poznat každý sám.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Málokdy tu zazní něco skutečně objevného či trefného.

Neviem ako ostatni pricmrndavaci :D :D :D
Ale ja zasadne davam prispevky objavne a trefne. A ked uz nie objavne tak stale trefne 😁😁😁😁

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

rozbor slova trefne:
tref ? ne!

nebo také jinak

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

je relativní pojem. Není jen jedna, ale několik a závislých od hodnotícího člověka. Proto je scallopova pravda v jeho elfí sociální bublině jiná než pravda neelfa. Proto je pravda muslima o šíření islámu jiná než pravda nemuslimské majoritní bledé tváře Evropy. Pak se většina lidí shodne na jedné pravdě a vyhlásí ji za dogma.
Potíž je, pokud se na té jediné pravdě shodne malá skupinka elfů. Když jim dojdou argumenty kvůli nedostatku inteligence, rozhledu a vzdělání, životních zkušeností i obyčejné lidské tolerance, začnou si více svůj pomýlený názor prosazovat křikem a řevem proti názoru většiny. A zaklínáním modlami, velmi oblíbenou modlou jsou Václav Havel nebo EU.
Naštěstí pro nás elfí komando vysílá trollovat jedince s takovým nedostatkem inteligence, že nás mají potrávit svojí tupostí, protože argumentace je snadno rozbita. Proto se elfíci tolik snaží. Jejich cílem není argumentovat, ale otrávit všechny diskutující natolik, že diskutovat přestanou i mezi sebou. Vyšší elfí šarže jsou si nedostatku inteligence u sem posílaných elfů dobře vědomy, ale to byl záměr. Jak diskutovat s mlžem? Má jen jeden vyvinutý orgán, a tím je noha. Chytřejší elfové sem diskutovat nepřijdou, mohli by být vyargumentováni a přejít do opačných pozic. To vrchní elfové riskovat nebudou. Proto posílají jedince veskrze tupé, kteří nedostatek inteligence nahrazují věrností a dogmatismem. Jsou to takoví Vasilové Bilakové dnešní doby. Jejich jediným cílem je otravovat svojí existencí, ale to jim vrchní elf určitě neprozradil. Tak se snaží a snaží psát a argumentovat, a přitom je sem vyslali právě kvůli jejich tuposti a testují na nás, jak moc nás diskuze s blbcem může otrávit a kde je ta hranice naší ochoty je tolerovat.
Ať si elfíci plácají, co chtějí. Jediným spravedlivým soudcem pravdivosti jejich názoru budou další generace a historici. Potíž je, že my se výsledek viditelný i pro scallopa stejně nedozvíme a elfové také ne. Můžeme vidět směry budoucího vývoje, ovšem nemůžeme je vysvětlit elfům sem posílaným, protože nám zřejmý vývoj elfové nepochopí. Až tak jsou tupí.
Proto zde budou jen pořvávat a zaklínat se demonstrací na Letné, kde si dav potvrzuje, že má jedinou univerzální pravdu sdělenou nejvyšším guru na Letné. Nijak se neliší od svazáků z 50. let 20. století. Snadno manipulovatelní - a tupí.
Scallopovci, pravd je několik a všechny mohou být správné i nesprávné.

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

K té pravdě jsem kdysi někde na netu našel krásnou větu (cituji i se zdrojem - asi nějaký mukl) :):

„Pravda je dvojí – kladná a záporná. Tu kladnou máme my, tu zápornou ti druzí.“
(---předseda senátu krajského soudu v Plzni, který nás někdy v roce 1972 převychovával v kinosále věznice Na Borech---)

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

ze pravdy se nevybiraji jako ponozky v supermarketu.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Tady ten text ze Zvědavce jasně ilustruje, proč byli zřízeni elfové
http://www.zvedavec.org/komentare/2020/03/8220-spojene-kralovstvi-vytvo…
Jsou tu nějaké tlačené propagandy, na jejímž základě má populus vnímat svět okolo sebe, jak si loutkovodiči přejí.
Samozřejmě, že jsou také "nepřátelské" propagandy, snažící se ty "naše" hodné, mírové, podkopat.
Pak jsou tu lidé, kteří se se v tom šťourají, porovnávají, nacházejí rozpory a snaží se dobrat co nejpřesnějšího obrazu toho, co se kolem nich děje, protože nechtějí být za voly a ovce. Prostě vedou svobodnou diskuzi. Jenže to vadí.
Hodně to vadí. Proto si tvůrci a objednavatelé naší mírové, hodné, laskavé propagandy zřídili elfí oddíl, který má rušit, zaplevelovat svobodnou diskuzi. Protože svobodná diskuze oslabuje účinky propagandy, a lidé netleskají popřípadě nehrozí, když se to od nich očekává.
K tomu velmi případně píše Kubáč. Iternet - spouštěč nové 30 leté války.
http://petr-kubac.blog.cz/2002/od-knihtisku-k-valce-k-internetu-a-nove-…

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Dalo se to čekat,že se objeví i na kydech.
Jsou tady diskutéři z Akt.cz,od Vlka,tak víme,že jim jde o rozbití diskuse,odpudit schopné diskutují,znesnadnit práci autora.
Pravda stejně vyleze na povrch,jen někdy to trvá delší dobu,proto se držím toho,dělej dobře,dobro se ti vrátí,děláš špatně,špatnost tě dožene.

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Pravda?
:-)))))))))))))))))))))))))))))-:)))))))))))))))))))))))))))

Stupňování :
Pravda... absolutní pravda .... MOJE PRAVDA

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Jak má Vlk čísla nebo grafy (nejlépe obojí), je k zulíbání a zaslouží virtuální polibek.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

kde Vlk vypisuje, jak se má občan chovat. Shrnuto na jednom místě vynikne absurdita současné oficiální propagandy ! Vlk pořád umí, když chce !

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Vidláku i všichni další, všimněte si, že vlk má čas od času taky nájezdy od elfů. Protože nemá diskusi, tak v hodnocení mu dávají jen jednu hvězdičku. Normálně hodnotí blog tak 80 až 120 čtenářů. V případě nájezdu elfů to je 300 - 400! Dnes v 10. hod. už vlkovi elfové minimálně 200x dali jednu hvězdičku.
Jinak jeho dnešní blog je vynikající.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Zase posloužím citátem.
"Nikdy nemůžeme pravdu vyslovit, ale vždy jen mínit nejméně jednu ze dvou možností, která se pravdě podobá." sv.Tomáš Akvinský.
Což mne přivádí k dalšímu cintátu: Fanatik je člověk, který zdvojnásobí své úsilí, když zapomněl své cíle.
Što takoje elf?
Zdraví Nick512

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Udávají a lžou, prohlásil. Ti přitom dorazili jako součást oficiální delegace Evropského parlamentu, která má zjišťovat údaje k možnému Babišovu střetu zájmů.

To by bylo ještě v normě, protože hned na to se Babiš omluvil.

Horší je, že o Monice Hohlmeierové, která vyšetřovací komisi vede, prohlásil, že je pomatená.
A to už je vážné.
Hohlmeierová žádá předsedu Evropského parlamentu Sassoliho, aby předložil případ dále i předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové a předsedovi Evropské rady Charlesi Michelovi.

Po takovém vývoji nemá Babiš šanci. Bude vinen, i kdyby nebyl.
A mně nezbývá, než Babiše volit, pokud to nevzdá.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

Nepřítel mého nepřítele je můj přítel.
I já schvaluji ten slovní atentát na pomatenou Hohlmeierovou.
Četl jsem kdesi rozhovor s ní, když k nám to trestné komando dorazilo. Její vyjadřování opravdu naplnilo skutkovou podstatu pomatenosti.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vždyť to řekl velmi jemně, nenapsal, že je kráva. Jako politička to přece musí snést!

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)