Blahopřeju Andrejovi k přijetí mezi čučkaře - doplněno

Autor

Dneska to stálo za to. Tisková konference Andreje s Petříčkem, člověk čeká co z nich vyleze a pak se ukáže, že hoši z BISky mají důstojné a zdatné nástupce. Kauza Ricin dostává nový rozměr a stává se z tragikomedie.  Ricin nikoho neotráví, ale zničí ještě další politické kariéry. Uvidíte ve volbách. 

Takže jsme se dozvěděli, že kauza Ricin je smyšlená. Ano díky Andreji, to už víme od chvíle, kdy nejlepší novinář světa Kundra s celou bombastickou informací příšel. Vysmívali jsme se tomu už tenkrát. Nějak jsme zaboha nedokázali přijít na to, proč by Putin dal rozkaz k likvidaci třech českých idiotů, kteří jsou našemu státu mnohem nebezepčnější naživu ve svých funkcích. 

Krátce to shrnu... Na ruské ambasádě jsou idioti na entou, hrají tam proti sobě zpravodajské hry a v rámci tohoto soupeření poslali naší BISce dopis o ricinu. A světe div se, udělal to ten stejný, který údajně ricin přivezl.  Končakov.  Čučkaři nejenže takový dopis vzali vážně, ale ještě k tomu hned poinformovali Kundru. 

A teď tu o Červené Karkulce. 

Takže na ruské ambasádě se perou mezi sebou, vymýšlejí si o ricinu, a posílají smyšlené dopisy naší tajné službě. Ti stejní rusové, kteří jsou prý hrozbou pro celý demokratický svět si neumějí uhlídat ani lidi na své ambasádě. Já se nedivím, že Lavrov tomu říká provokace.  

Ne, sorry, na něco takového nemám. Rusové nemají pořádek na svém úřadě a posílají provokační dopisy, protože tam asi moc chlastají. Prý vnitřní boj.  Andreji, nedokážu pochopit, jak jsi s takovou blbostí mohl vystoupit před kamery. A já tě považoval za chytrého. Právě jsi přišel o deset procent hlasů, protože mezi tvými voliči jsou i lidi, kteří myslí vlastní hlavou a nemají rádi, když je někdo uráží takovou kravinou. Až si tě Minář bude dávat k snídani, ještě mu popřejí dobrou chuť. 

Pár informací jste nám ale hoši zůstali dlužni... 

Kdypak jste ten dopis dostali? Před Končakovovým příletem nebo až po něm? 

Jak to vypadalo? Prostě přišel mail s příponou .ru? Nebo někdo hodil anonymně obálku do schránky? Nebo to šlo českou poštou? 

Kdopak tu informaci pustil Kundrovi? 

Jak víte o vnitřním boji na ruské ambasádě?  Že by nějaký agentek? A když jsme u toho... kdo vám řekl, že je ten dopis smyšlený? nebo přišel druhý mail, který popíral ten první? Kdopak vám to řekl? 

Jak víte, že ten dopis napsal zrovna Končakov? Že by tam byl podepsaný? Nebo už vám poslal něco i dřív? Považovali jste ho za svého informátora? 

Úplně vidím Petříčka, jak rozčileně mává ruskému velvyslanci před nosem nějakým tím dopisem a ten se směje a říká, že o ničem podobném neví a nabízí Petříčkovi stakan vodky, aby se uklidnil. A Petříček pak vyleze před kamery a řekne na plnou hubu, že se to nedalo řešit diplomaticky. Ne, to opravdu nedalo. Na debilitu není léku. 

 Já osobně vidím dvě možnosti. Buďto platí moje první úvaha, že čučkaři dělali PR Kolářovi a maličko se jim to vyklo z ruky a protože tam panují opravdu neuvěřitelné poměry, tak se z toho pokoušejí vylhat takovou hovadinou. Celá kauza od začátku do konce vznikla v BISce za pomoci Petříčka a Koláře staršího. Jen nevím, koho chtěli vlastně poškodit. Nicméně po dnešní tiskovce bych řekl, že hlavní blbec je náš Velký Bocián. 

Druhá verze je, že naši zpravodajci spolkli menší ruskou hru i s navijákem a příručkou k tomu. Taková cílená dezinfromace. Jednak už vědí, že jsou čučkaři posraní až za ušima a diplomata si nedovolí prošacovat ani když mají info o ricinu. A zřejmě Rusům někdo na ambasádě donášel  a oni potřebovali prostrčit informaci, aby zjistili, ke komu se dostala i když neměla.  Pošleme čučkařům dopis o kterém nikdo neví a kdo s ním u nás vyrukuje, ten dělá pro BISku a sebereme ho. 

Pokud měla BISka informátora, tak už ho nemá a chudák agent už někde úpí na mučidlech pod ústředím FSB.  

Zbytek už je jen taková ubohá pomsta. 

A nebo ještě jedna možnost... Petříček řekl, že kauza je smyšlená, že žádný agent s ricinem není a nikdy nebyl. Ti co napsali smyšlený dopis jsou  vyhoštěni... a za dva dny Kolář najednou zaklepe bačkorami... 

Doplněno v 16.00:

Po mém dnešním rozhovoru s Masterem přidám ještě jednu jednoduchou hypotézu

Rusové udělali z čučkařů definitivní čučkaře pomocí dvou jednoduchých kroků. Poslali do BIS echo, že Končakov veze ricin a pak dali echo Kundrovi. Všechno ostatní už zařídili koudelkovi melody boys a jeden ambiciózní novinář. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (86 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

skončil.

Průměrný počet slepic: 4.1 (24 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nechápu proč? Vždyť Babiš si stejně nejspíš myslí, že je to celé smyšlené. Ale potřeboval tu kauzu nějak ukončit a nějak to uhrát, aby příliš nepopudil demoblok a spřízněná média a neziskovky. Nějak jsem Vidláka nepochopil, jakou měl Andrej udělat chybu. Ale zase jsem tu kauzu moc nesledoval.

Průměrný počet slepic: 3.4 (21 hlas)
Trvalý odkaz

jenom ze sebe udělal na mezinárodní bázi debila, co nechá vodit za nos svejma parťákama.
Ale zase na druhou stranu, jak jinak se měl z tohodle mezinárodního průseru vykroutit?

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

Je mi to úplně jedno. Nahraditelný určitě bude.

Průměrný počet slepic: 4 (14 hlasů)

Andrej to má nacvičeno. Bude lhát sice pořád, ale každý den jinak.

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

Chomáčka, venezuelu, kena. Chmáček nechal bláznivého zrzka demonstrovat... kdyby dělali kulisu kopálistům na staďácích, ale oni se mohou koronit na náměstích.

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

...mu za téhle konstelace zbývá? A co Zemanovi? Tady je v prd...že si nýmandi mohou prosazovat svoje mezinárodní "názory" jen tak! Co si o nás může geopolitické okolí myslet? To co si asi stejně myslí. Že jsme přizdisráči, kam vítr, tam plášť a šašci bez národní hrdosti. Jeden nechce, aby po něm šlapala EU a druhý nechce mít v ložnici CIA! Třetí ani neví, co je ricin, ale zaleze do bunkru? Dal bych ho těm hovadům nitrožilně, podle jejich vzoru z rozvrácených demokratických Států. Se kterými zase až na věčné časy až do hořkých konců té prolhané demokracie, která jak vidno už je dávno demokratůra! Až si mě nějaký psychotický polišman stoupne na hrtan po dovolené u moře, budu si myslet že jsem v zemi zaslíbené a že je to americký sen! Tím nedehonestuji problém, vina je vždy oboustranná a pravdu mají nakonec vždy ti vyvolení. NÁMI, a za tohle se omlouvám, je to podpásovka.
Důvěru si u mne získá ten, komu budu v té šlamastyce schopen nejlíp rozumět! A to říkám zcela odpovědně, chybí okamžitá odvolatelnost vedoucí k okamžité anarchii...tak si vvyberte.
Mimochodem, díky za to předchozí téma o úctě k půdě! Bylo to osvěžující jako oáza v poušti a autor zaslouží z mého pohledu absolutorium!!!

Průměrný počet slepic: 4.8 (30 hlasů)

Babiš se z toho mohl vykroutit velmi lehce. Stačilo říct, že pověřil vyšetřením podezření BIS. Může to udělat ještě teď, když bude tvrdit, že BIS pověřil šetřením už dávno, ale aby jim šetření neohrozil, musel ze sebe chvíli dělat debila. Jestli si neumí poradit s tak triviální záležitostí, měl by skončit.

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

neskončí. Takových průserů už bylo...

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)

Babiš neskončí, protože by byl okamžitě obviněn, demonstrativně odsouzen a Agrofert prodán, nejspíše koncernu Bayer AG. Babiš jede na tygru a bojí se spadnout, aby jej tygr nesežral. Takže se musí držet poslanecké imunity zuby nehty. A ani ta by mu nepomohla, musí mít více hlasů než Demoblok. Co se stane, až Babiš jednoho dne prohraje volby?

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne. Jedna lež bude poslední a ještě jedna: jednou i pohár přeteče. Tím posledním prohlášení v duo-projektu Babiš Petříček ten pohár přetekl, protože jsem se musela stydět za oba dva.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

a po něm i Hřib a Novotný a nikdo nezjistí, jaký jed jim byl podán.
Vznikne fáma, že Rusové používají k likvidaci nepřátel Novičok V.2.0, nezjistitelný toxin.

Jenže my víme: nejhorší smrt je z vyděšení.

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

Řekl bych, že Babiš teď má všechny ty čučkaře v hrsti. Občas není jiná možnost než se přidat k nepříteli, udělat jeden krok vzad nebo do strany aby jim to potom dal slíznout a mohl pokročit o dva kroky vpřed.

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

jistě by to komentovala sadou vhodných přísloví, namátkou:
- čiň čertu dobře, peklem se ti odslouží
- každému co jeho jest
- jaký šel, takovou našel
- lepší čučkař v hrsti, než Lavrov na střeše

Já bych k tomu přidal říkanku z dětství:

Andrej je náš vůdce
Nosí hovno v ruce
My jsme jeho poddaní
Sereme mu do dlaní

Představa, že souběžně platí i váš předpoklad (Babiš teď má všechny ty čučkaře v hrsti), mne naplňuje nezřízeným veselím.
Jdu si nalít portské.

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

No ale po veselí přijde vystřízlivění.....
Máte recht Alefe, ale já nechci být nepřítel ani RUSKA a premiér je z nás VŠECH tímto dělá....!

V hrsti někdo někoho má, to se dá s předchozím komentářem souhlasit, ale již ne kdo koho a ta strategie je asi jen zbožné přání - otcem myšlenky....

Reciprocita by sice bylo vyhostit z Ruska diplomaty USA, ale tak tomu nebude.

Kundra je "mrtvý" muž, protože ví....

Jsem osobně zvědava, kdy dojde naplno i voličům Babiše, že nyní po tiskovce, nás celou zemi OFICIÁLNĚ a to sám premiér zatáhl do dříve her a provokací okresního formátu a to bez diskuse.
(Nemohl Rusko snad urazit víc, než připsat mu autorství této šílené, zpackané a naprosto debilní blamáže....)

Může se tu o tom kydat, nesouhlasit, ale to je tak asi vše....

Stane se mimo jiné totiž "JEN" to, že ČR bude oficiálně zařazena mezi nepřátelské země Ruska.
Pokud i to je pro voliče Babiše únosná cena, good luck!

Průměrný počet slepic: 4.6 (24 hlasů)

Jak probíhá oficialní zařazaní mezi nepřátele Ruska? NATO už mezi nimi oficiálně je?

Průměrný počet slepic: 1.5 (11 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já (na rozdíl od Vás ) zřejmě ještě chápu rozdíl instituce NATO a ČR, jako formálně samostatné země.
Vy to máte zřejmě za synonymum, tedy že NATO a ČR jedno je, to je pak těžké vysvětlit...

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

mám pocit, že popsanou taktiku používá Trump. Trumpovi v tom ale věřím víc než Babišovi. Tohle bylo u mne už "přes červenou čáru"

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Takový britský premiér Boris Johnoson dostane covid-19 zrovna napotvoru ve chvíli, kdy se ukázalo, že jím nastavené postupné "promořování" britské populace je cestou do pekel, a na několik nejhorších týdnů zmizí z dosahu médií. Ten stejný Johnoson, který jako ministr zahraničí nejvíce plédoval v obviňování Ruska v kauze Skripal.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Co pampuň to dýler
dýler byl i fírer;
má za úkol prodat zboží
na náměstí nebo v hloží.
Pro získání provize
prodá třeba divize
jedné nebo druhé straně
dohodne to u snídaně
s velvyslancem velmoci,
musíme mu pomoci...
výhled máme pochmurný
hodíme hlas do urny.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

lepší:
... hodijou nás do urny.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

...větší pesimista: "hodíme se do studny" než dojdeme k urně :D

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Nemám tentokrát, co bych k této kauze, následovnici lithia a masovrahu novičoku co bych k Vidlákovu komentáři dodal. Akorát že v českém provedení je to docela sračka komédie.

Že si v té sračce omočí i Ježibabiš, je doopravdy hodně eklhaft.

Rk., Scallope, že je to hnusný.

Od Scallopa mi stačí odpověď jednoslovně.

Průměrný počet slepic: 4.9 (22 hlasů)

Když nemám co bych dodal, nesděluji to světu, ale mlčím.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

nastává velmi, ale opravdu jen velmi zřídka - není-liž pravda?

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Lze čekat, že Rusové vyhostí nějaké dva české diplomaty. Nebo více. Snad tím kauza agenta s ricinem skončí a Hřib, Kolář a Novotný přestanou s tou šaškárnou, jak se schovávají před zlými agenty. Jakožto ufňukánci si moc sympatií nezískají a snad se to projeví i ve volbách.
Babišův guru Mára měl asi volno, že Babiš kauzu údajných agentů s ricinem tak podělal svým dnešním vyjádřením. Něco tak hloupého jako předvedli Babiš s Petříčkem dnes se hned tak nevidí.

Průměrný počet slepic: 5 (26 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Vsadím se,že reciprocita hned nebude,Putin si s našimi politiky trocha zahraje.
Každopádně je to vyšší hra,naštvat Rusko,asi víme k vůli čemu.Už tím Koněvem,stavbou pomníku Vlasovcům,teď ten ricin a pokud Rusko neodpoví,budou muset vymyslet něco dalšího.Pokud Rusko vyhostí naše diplomaty a na to se čeká,budou tvrdit,že přiznali vinu,jací jsou to agresoři apd.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

ano, náš úkol je provokovat Rusko, jako ty malé štěkající čivavy, je to hnusný a nedůstojný. Na tomhle vývoji je vidět práci překrucovačů - nejdřív sprosťák Novotný uráží, pak staví pomník zrádcům, Hřib boří vztahy s Čínou a Ruskem - dál koruna krásy a sprostoty Kolář odstraňuje pomníky hrdinů a ještě se blbě pošklíbá - ale viník je Rusko - provokuje, chová se agresivně, není s ním možné jednat atd. Čtu pravidelně Sputnik a Lavrov už několikrát říkal, jak česká strana záměrně oddaluje jednání. Už jenom srovnání těchto figur - Lavrov je excelentní diplomat a proti němu Pinocchio poskok Petříček.

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,
účelem té hry je, aby Westinghouse stavěl nové bloky v ČR. Kdyby Westinghouse ještě výstavbu uměl, mohli bychom se s tím smířit, měli bychom JE za nevýhodnou cenu. Jenže Westinghousovic stavební divize zkrachovala před cca. 3 lety a technologickou převzala Toshiba. Westinghousu zlomila vaz Fukušima, kdy došlo k podstatnému zpřísnění požadavků na bezpečnost a Westinghouse staví oproti konkurentům výrazně dražší bloky.
Největší zkušenosti má jihokorejská KHNP, která staví Barakah 1 a Barakah 2 v Abú Dhabí. Pak připadají v úvahu francouzská EDF, čínská China General Nuclear Power, společný projekt Arevy a Mitsubishi Atmea, a ruská státní společnost Rosatom.
Teď si vezměme všechny ty tanečky kolem Ruska a Číny a rázem jsou CHGNP a Rosatom ze hry. Možná by bylo nejrozumnější teď žádnou JE nestavět a raději přestat vyvážet energii z JE do Rakouska a Německa, kde stejně o hnusnou energii z JE nestojí a nahradí ji soláry a větrníky.
Takže v pozadí všech těch tanečků jsou výstavby nových bloků Temelína a Dukovan a koupě nových nepotřebných zbraní, jako našich 8 Venom +4 Viper vrtulníků pro armádu. V tak směšných počtech bude bojově nasaditelný jen 1 vrtulník Viper na republiku. Jde prostě o výpalné placené v předraženém zboží. Za 1. republiky jsme tak platili francouzskou vojenskou misi, pak Hitlerovi, pak Moskvě, teď Washingtonu DC a Bruselu.
Vcelku objektivní hodnocení situace a šancí jednotlivých firem na výstavbu nových bloků 1200 MW v JE Dukovany a Temelíně je zde https://www.investigace.cz/stredni-evropa-a-jeji-osudovy-atom/ . Chybná je tam pouze informace Drábové, že se nakonec podařilo spojení ruského jaderného reaktoru a zabezpečovacího systému od Westinghouse. Nepodařilo, nakonec systém od Westinghouse musely české firmy kompletně předělat a v Temelíně s tím měli hodně velké problémy a potíže. Smůla je, že Temelín je takovou laboratoří a pokusným králíkem výrobců JE. Rusové si tam testují palivo, Westinghouse také a k tomu systémy zabezpečení. https://ekonomickydenik.cz/uhli-plyn-vylepsit-nejdou-jaderne-palivo-se-…
Nemyslím si, že by ČR měla stavět pokusný jaderný reaktor pro zájmy někoho jiného.

Průměrný počet slepic: 5 (33 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kuriozní příhoda se v Temelíně stala 10. října 1991. Při betonáži šachty reaktoru bylo použito 15 m3 betonové směsi, do které nebyl přidán cement! Pro její odstranění bylo nutno vypálit 5 otvorů do bazénu na vyhořelé palivo, které tak narušily jeho spolehlivost. Příčinou byla chyba v programu řídícího počítače a to, že nikdo ze zodpovědných pracovníků nezkontroloval dodací list před použitím betonu.
http://zpravodajstvi.ecn.cz/ENV/Temelin/TECHNIKA.HTM
Nikdo si nedokázal představit, že lze dodat betonovou směs bez cementu. Ukázalo se, že se to stát může.

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

Ještě jeden odkaz pro zájemce o JE a informaci o ohnutých palivových tyčích pro Temelín (dodal Westinghouse). https://www.investigace.cz/stredni-evropa-a-jeji-osudovy-atom/
Pokud si ČR vybere jako hlavního dodavatele nových bloků Dukovan a Temelína Westinghouse, bude nezbytné provádět důslednou kontrolu stavby a její kvality.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Perfektní odpovědi,víte která bije.
Jestli už tenkrát bylo řízení betonárky,dávkování frakcí a cementu počítačem,pak se tomu nedivím,tam vlastně lidské oko nedohlídne a ani při lítí do jámy,do bednění,to nejde zjistit a už vůbec to dostat ven.Vím dobře,že se dělali vzorky při každá akci,natož při tak důležitém betonu.
Jen mě tak napadlo u toho předražování výstavby jaderných bloků od Westinghouse,jejich menežmet je úplně jinak odměňován,než ten Ruský.Ještě jedna věc,prý celou výstavbu by platil stát a co třetinový vlastník akcii ČEZu?

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Od toho je kontrola kvality a někdo si měl jen přečíst dodací list. Nepřečetl. Stát by dával záruku na úvěr na výstavbu a zaručil by cenu energie. Takže v důsledku bychom výstavbu platili všichni ze státního.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

A budeme tam vůbec smět cokoliv kontrolovat? Nebo tam budou moct pracovat pouze Westinghousovic lidi, a "my" najednou zjistíme, že stojíme za plotem a dovnitř nemůžeme ?
Jejich pracovníci pochopitelně nebudou podléhat našim zákonům, nýbrž zákonům USA. Taky bude nutno je a jejich pracoviště a rodiny chránit. K tomu se výborně hodí nějaká místní šikovná malá základnička - například v Mošnově (nebo jinde, možnosti jsou jistě zvažovány - Saša Vondra už má určitě něco v merku)...

Asi to vidím moc černě (kéž by).

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Kontrolu kvality bude dělat ČEZ resp. jím najatá organizace. Jde jen o to, aby ta organizace měla zkušenosti s kontrolou kvality stavby JE. Takže zahraniční a bude drahá. Další možností je, že ČEZ využije a posílí své kmenové zaměstnance, výstavba bude na dlouho.
Základnu si už USA budují na slovenském Záhoří. To je ten kout na západ od Bratislavy hraničící s ČR i Rakouskem. Základna v ČR bude už jen symbolická, protože jde o to zapíchnout americkou vlajku na krtinec na ploše Země jménem ČR a zařvat: "Tady je Krakonošovo a území USA!"
Než dojde k nějaké stavbě základny USA v ČR, ještě bude hodně tahanic kolem mezistátní smlouvy, protože USA zásadně trvají na tom, aby jejich příslušníci podléhali výhradně justici USA. Na Okinawě by mohli vyprávět. Než se jednání uzavřou, situace ve světě se může úplně změnit.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Po stavbách se pohybuji (pracovně) už několik desítek let a mohu vás ujistit, že "beton", který neviděl pojivo (tedy např. cement) ani v nejdivočejších snech, nacházím celkem často. Dobrá rada: až vás napadne koupit si nový automobil, zvažte, zda by nebylo lepší a bezpečnější zakoupit vrtulník.

V Temelíně jsem nikdy žádnou zakázku neměl, ale ani mě to nijak zvlášť nemrzí.

Zatím bez slepic

Beton šachty jaderného reaktoru cement obsahovat musí a chyba, která se stala, byla bohužel fatální a drahá na odstranění. Tady není omluvou, že jde o častý případ na jiných stavbách, tady šlo o bezpečnost a případnou havárii. Rada s autem a vrtulníkem neplatí pro případ jaderného reaktoru. Srovnáváte výrazně odlišné případy.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

směs musí obsahovat cement vždy - jinak to není beton. Beton obecně je plnivo, pojivo a přísady. - Proto jsem v příspěvku výše použil uvozovky :-)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

No já jsem si naivně myslela, když bylo už nějak dlouho ticho po pěšině, že přišli k rozumu a nechají to v klidu vyšumět. No nenechali. Zato propásli vzácnou příležitost nerozmáznout to do čeho šlápli.

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

podle mého čučkaře přeceńujete: Tenhle fór je na ně příliš kreativní.

Tohle spíš vymyslela Obamova americká černá perla s čínským jménem Zuzana Rýžová. Ta přece čersvě objevila, že současné demonstace v USA organizuje Peking.

Na Babiše se nezlobte, v jeho kůži byste jednali stejně:
Bis je obecně chápána jako pobočka CIA.
Babiš sice mohl vypovědět místo dvou ruských diplomatů větší počet pracovníků BIS a požádat o jejich odchod do USA do 24 hodin, ale uznejte, že by ČR vypadala ještě pitoměji a ještě banánovitěji než doposud. Navíc by ho vzápětí zatkli a oznámili, že v kapse u vesty měl ruský lodní kufr s ricinem (je známo, že ricin se jinde než v kufru převážet nedá).

Takhle se alespoň ČR nesmazatelným písmem zapsala do análů světového diplomatického černého humoru.
Připadám si frustrovaný.
Člověk se snaží vymýšlet absurdní hovadiny a pak zjistí, že je ve srovnání s tajnými službami trapné béčko.

Průměrný počet slepic: 4.8 (46 hlasů)

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

promyšleně a programově a dlouhodobě naprosto sabotujete mou snahu šířit zde krásu, mládí a chytrost.
Ne, že byste se snažil aspoň trochu, pochválil mě, povýšil, vyznamenal, a tak všelijak podobně...

Průměrný počet slepic: 3.8 (9 hlasů)

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

pianistky stejného příjmení, co poradcovala Póvlovi?
A já bláhový myslel, že to organizuje Putin.

Jinak - tu ostudu snad ani nejde komentovat. Kdyby ti dva radši mlčeli a předstírali, že neexistují, pořád by to bylo lepší než ta dnešní estráda. Tomu se snad ani nedá smát, bo to je tak příšerně trašlivá ostuda, že se až vošívám.
To by fakt ani Cimrman nevymyslel...

Ale jestli to někdo vyrobil jako kompro na Babiše, tak vlastně uspěl.
Legrace by byla, kdyby to nakonec fakt zrežírovali Rusové. Docela je vidím v barvách, jak někde sedí u láhve vodky, vyprávějí si detaily a brečí smíchy.

Průměrný počet slepic: 5 (18 hlasů)

Třeba si tu šaškárnu s ricinem objednal Petříček, aby se měli diplomaté čím bavit na recepcích. Chyběly jim nové vtipy, tak jim ČR jeden obzvláště povedený vtip dodala. Jde o důležitou součást diplomatického humoru. Třeba napětí na jednání mezi USA a Severní Koreou, a najednou někdo nadhodí pro uvolnění atmosféry, že se nechystají postupovat jako ČR s ricinem. Všichni se budou prohýbat smíchy, napětí zmizí, zavládne přátelská atmosféra a dojde k obnově jednání. A obyvatele ČR označí za Švejky. Pokud by to nepomohlo, přidají další humornou příhodu z návštěvy Chile V. Klausem st., kdy jim sebral protokolární pero. Nebo amnestii podepsanou Klausem poslední den prezidentské funkce. Ještě dlouho budeme terčem vtipů.

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

chce odejít z ministerstva. A ne to zbytečně zkomplikovat tak, že už se na žádné recepici nemůže objevit, aniž by se u tam smáli.
Leda by se rozhodl změnit působiště a místo ministra se hodlá stát diplomatickým klaunem (obdoba nemocničního klauna). Funkce to je potřebná, protože mezinárodní napětí roste a kdokoli je dokáže zmírnit, bude vážen a hýčkán. Akorát ty recepice no... Postávat tam s červeným nosem a v papírové čepičce se střapcem chce opravdu silnou osobost.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Kdoví, co Petříčkovi nařídil Poche udělat.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

...taky mě tak nějak napadlo, že kdesi byl ušit šaškovský kostýmek velikosti ČR a ta do něj radostně vlezla. Teď ještě dostavět rychle D1 ve spolupráci se SR a UKR, aby se vojska NATO mohla rychle do Ukrajiny přesouvat za účelem dalšího příštího monstrózního cvičení.....:)

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

A ricin se strká do rici?

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

Z té spíš stříká po něm...

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)