Potřebuje profackovat...

Autor
Štítky

Pamatujete si, jak to bylo s Koroňáčkem zjara? Jak Babiš vystoupil, předtavil Prymulu, zavřel školy, jak se ze dne na den změnila nálada ve společnosti? Jak lidi začali šít roušky, jak se skládali na plicní ventilátory, jak všichni byli solidární, jak se děly neuvěřitelné věci. Švadlenky nabízely roušky na internetu, nikdo se neodvážil po nich chtít EET, byly příběhy, jak holce zazvonil kurýr a nechal jí jen tak na ksicht balík látek na roušky? 

Pamatujete si, že kverulovali jen Bakalomédia a Šafr? Jeho slavná Johana Hovorková (pizda první kategorie) samozřejmě na Babišovi nenechala chlup dobrý, ale všichni věděli, že je to kráva a řešil se doopravdy covid a ne zneuznaný pisálek placený z peněz po rozprodeji hornických bytů. 

Pamatujete, jak ztichla opozice, když statistik Dušek promluvil k poslancům a všichni pak pár týdnů drželi huby? Pamatujete, jak měl Hamáček červený svetr, jak se sháněly roušky v Číně, jak se sháněla letadla na přepravu, jak se na náměstí vracela zvěř z lesů? Pamatujete, jak byly prázdné silnice, jak si lidi na procházkách nasazovali roušky, kdykoliv někoho míjeli? 

Pamatujete Babiše? Působil rozhodně, věděl co chce, věděl co to bude stát, byl odhodlaný dát na první místo lidské zdraví a životy a až na dalších pozicích pak byla ekonomika. Sice ho furt někdo kritizoval, ale z každé té kritiky čouhalo, že autorovi jde rozhodně o něco jiného, než o dobro naší země a našich lidí. Fialové, Kalouskové, Pekarová i Bartoš - všichni byli pro smích. 

Pamatujete, kolik chyb vláda nadělala? Spoustu. Ale všechno bylo snadno zapomenuto. Jarní vlna dobře dopadla, neměli jsme žádné černé scénáře, hospody zase otevřely, hranice se zase otevřely, stát platil různé druhy kurcarbajtu, aby to nebyl takový průser. Kverulovaly jen různé pseudohvězdičky, které svoje kritiky dávaly na fejsbůk hned před obrázky z drahé dovolené na Tahiti a po zásluze dostávaly kouř za licoměrnost. Kdo má prachy na dovolenou v Thajsku, by měl mít vatu na dobu, kdy mu jeho podnikání nenese. 

Premianti Evropy. Včas podchycená epidemie, propad ekonomiky spíše malý, státní sekera sice obrovská, ale pořád procentuálně menší než sekery států okolo. Za čtrnáct dní se stihlo udělat pro digitalizaci víc než za deset let. Babiš působil energicky, měl plán se svou chytrou karanténou, měl tým epidemiologů, kteří vypadali dobře v televizi, uměli mluvit a pro normálního člověka to mělo hlavu a patu. (Většinu novinářů nepovažuju za normální lidi). 

Lidi si vyjeli na dovolenou, hotely a restaurace měly přes léto jednu z nejlepších sezón vůbec - tedy kromě Prahy. Těm nepřijeli čínští turisté, ale oni je (alespoň podle Hřiba) vlastně stejně nechtěli.  

Pivovaty udělaly extra chmelené pivo, protože český člověk nechce sladké chcanky co pijí mladí angličané. Nechtějí ojropivo. A tak se v nabídce většiny pivovarů objevilo skutečné české pivo s českou chutí, protože angličani nepřijeli.  Například já teď ujíždím na Radegastu Ratar. 

A pak... se něco podělalo. Nejdřív se musel odporoučet Maďar, protože chtěl roušky. Pak Vojtěch začal lavírovat sem tam. Pak se ukázalo, že chytrá karanténa prostě není. Kam se poděl ten energický premiér, který zjara prostě bouchnul do stolu, zavřel školy a to otočilo náladu ve společnosti? Kam se poděl ten miliardář s nekonečnými prostředky na kampaň, který je skoro stejný diktátor jako Kim Čong Un a který má plán nás zavést do své totality?  

Jestli měl Babiš plán všechny ovládnout, tak to byl tedy hodně ubohý plán. Tančit mezi vejci, snažit se dělat opatření, která ale nebudou mít ekonomický dopad, kosmeticky upravovat otevírací dobu, ale zároveň vlastně neudělat nic co by ohrozilo tržby a daně. A nechat na sebe házet bláto za zavádění totality, přičemž žádná nebyla a pořád není. 

Když už mu tu totalitu omlacovali o hlavu, měl rovnou zavést nouzový stav, nechat Šmuclera zavřít a ostatním poslat soudní obsílky. Měl poslat policajty do ulic, zavřít hranice a každý den vyhrožovat v televizi dlouhým kriminálem.   Místo toho se snažil vyjít se všemi a zároveň s nikým. Místo aby prostě převzal kontrolu nad ekonomikou, aby zrušil nebo odsunul volby, aby začal likvidovat opozici, aby poslal těžkooděnce do České televize, tak  nechal politiky dělat dýchánky na Karlově mostě a nechal je, aby psali svá moudra o zdravotním semaforu. Volby proběhly, opatření pořád skoro žádná nemáme a tvrdošíjně se držíme roušek, které samy o sobě moc efektu nemají. Jestli je tohle plán na totalitu, tak já jsem čínský bůh srandy. 

 A v posledních dnech už je náš premiér oligarcha jen stínem sebe sama. V televizi jej zastupuje Prymula a superministr všeho Havlíček. Ani Hamáčka není vidět a už vůbec ne jeho červený svetr. Tehdy byl na obrazovce furt, zvali si ho do různých pořadů, kde ho nechali mluvit o tom, kterak z Číny vozil materiál. Teď nic. 

Takhle snadné to bylo? Takhle snadno se nechal udolat člověk, který obhájil mandáty z krajských voleb a dosáhl bezmála třiceti procent hlasů ve volbách do poslanecké sněmovny a vlastní spoustu médií?  Stačila na to Václavka Moravcová a hejno tupých novinářů? Stačila na to malá, ale hlasitá skupinka kverulantů? 

Nerad to říkám, ale Andrejko by teď potřeboval nějakého opravdového přítele. Někoho, kdo by za ním teď přišel a pořádně ho profackoval, seřval a řekl mu, ať se vzpamatuje. Ať zase vyleze před kamery, ať prostě bouchne do stolu, ať to dělá třeba špatně, ale podle sebe. Aby se z něj znovu stal ten velitel, který možná neví, co dělat, ale před mužstvem vždycky ví všechno, zná všechno a vždycky si poradí. 

Andrejko by teď potřeboval někoho, kdo by mu řekl, že ve válce se vždycky dělají chyby a nejhoršího nepřítele nemá před sebou v podobě koronaviru a posrané ekonomiky, ale má mnohem horšího nepřítele za sebou v podobě lidí, kteří se třesou na jeho pozici a jeho moc, aniž by měli jakýkoliv lepší či zázračnější plán. Někdo by mu měl říct, že mužstvo vždycky nadává, vždycky zpochybňuje rozkazy, ale velitel je velitel jen tehdy, pokud si dokáže svojí vůli vynutit. 

A někdo by mu měl říct, že pokud to nedokáže, pokud se nevzchopí, pokud prostě nebude nezpochybnitelným šéfem, který má všechno pevně v rukách, který se neposere z nějakých pisálků, který se nelekne blogerů ani Vidláků, který se nelekne Fialy ani Kalouska, který se nebude mazat s Bartošem a který bude mít alespoň tolik kuráže, jakou měl Šmucler v televizi, pokud tohle všechno nedokáže, tak bude brzy na huntě. 

Boris Johnson ustál bagatelizování koronaviru. Trump to také ustál. Ustáli to proto, že prostě zůstali tvrdí a samolibí. Vykašlali se na volání po jejich hlavách a dál dělali to, co považovali za nejlepší a čerta starého se starali, co na to řekne nějaká novinářská štěkna. 

Takže... pokud tam v ANO existuje někdo, kdo má Andreje lidsky rád a není s ním jen kvůli penězům, běžte a vražte mu jednu, ať se vzpamatuje.  

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (112 hlasů)

Komentáře

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já vidím Babiše, který nemá co říct. Zůstaly mu bezobsažné fráze o tom, že se musíme semknout. Před týdnem se ještě zmohl protestovat proti evidenci návštěvníků restaurací. Dnes už si nedovolí nic, rozhodovat bude mezinárodní tým epidemiologů a tlumočit bude Prymula. Nepřipomíná vám to něco? Před osmdesáti lety jsme alespoň věděli, KDO o nás rozhodoval. Dnes nevíme ani to.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

tak než aby jistí kruhové přiznali Babišovi s Prymulou naprosto bravurně zvládnutou první vlnu, budou radši šířit konspirační fake news o záhadných agentech, co dali ve všech státech stejné noty. Chm, chm. To bych zrovna od nich nečekal :-)))) A fakt je dali stejné Slovensku, nám, Španělsku, Švédsku, Francii i Itálii? Chm, chm. No nic, kdo má oči k vidění, viz.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

In reply to by pavt (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak reakce skutečně na pavta. Politickou odpovědnost Babišově vládě nikdo neodpáře za to přílišné uvolnění. To máte pravdu. Jinak ne. Babišova vláda zase tolik nespala. Vytvořila se mimo jiné mapa, jíž se říká semafor. A po zrušení nouzového stavu na jaře, byla provedena decentralizace rozhodování na OHS (okresní hygieny), sladěné zezhora. A tak v srpnu se konala třeba tisková konference pražské houby jinak primátora Hřiba, za účasti šéfky pražské hygieny jménam Jágrová. Hřib protestoval, že má být Praha zařazena ve vznikajícím semaforu nikoli do bílé ale červené. Jágrová tam jasně sdělila, že pro Prahu se od 1.9. počítá s rouškami. Tohle nezatrhl Babiš pavte, ale ta pražská houba. Jste si této maličkosti vědom?

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Před Babišem zeje díra
na dně leží mašinfíra
na kraji se směje špidla
šmytcem na kytaru fidlá.

Plave pejska před jezem
my už radši vylezem
hele! chytil malé stéblo!
Asi mu už jeblo.

Za chabého potlesku
zmizel v slabém odlesku
do propasti zapomnění.
Nikdo jiný už tu není?
Ptá se náš pan protektor.
Kde se skrývá profesor?

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Nigdy nigdy nigdy nigdy nigdy nigdy!
Nikdy neříkej nikdy. Ale nigdy můžeš.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

To se může stát, ty vole, to se může stát.
Každýmu, dodal bych. I Babišovi.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

že i Andrej se začne kácet........

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

co tě omotává.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

a to se může stát,
ty vole to se může stát,
že i ty se začneš kácet.
A máš tisíc důvodů skočit,
všechno otočit, napořád.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Ten někdo, kdo tohle složil/napsal, měl skvělý nápad. Já bych si tu písničku/text nezapamatoval (přijde mi takový ufňukaný), kdyby jen na jednom místě, zcela vyoseně, nevložil to mojí generaci tak vlastní "ty vole". A najednou byl pro mě ten text důvěryhodný a jako bych ho vyslovil já nebo někdo mně blízký, z kamarádů.
Dobrá práce!

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

jen pro ušetření času na hledání.

Zatím bez slepic

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Děkuju.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

resp predvolebny cas.
AB musel lavirovat a neist tvrdo v protiepi opatredniach, lebo v tom case boli cisla este dobre.
Takze volby boli - AB ich vyhral i ked ich na mnohych postoch prehral.

Len koronacek sa medzitym plizil. Tie 4 tyzdne mu bohato stacili. A cil pockame ako sa s tym spitaly popasuju....

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

v Izraeli maji take podzimni pliskanice jako my tady ???

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

vlhkost vzduchu je přes 50 %.
Což je docela dost.

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

Homer.
Už Vám mělo dávno dojít,že Česká Republika je přidružené území Izraele.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

to jste trefil naprosto přesně, proto Zeman tak tlačí a všimněte si, vždy zdůrazňováno, jak to právě dělají v Izraeli

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Aj jaj. Vídlaka i jeho články mám moc rád.
Ale, z tohodle článku dýchá "předsudečná nenávist" jak sláma z bot. A to nálepkování chřipečkářů, jako by to ani nebyl Vidlák. Ale, nic ve zlém, každý má právo na svůj názor a navíc, je to Vidlákův blog, takže zde platí heslo "Můj web, mé pravidla".

Budiž slyšena i druhá strana.
Za mě to moc hezky napsal Ostravák Láďa Větvička.
LINK: https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758750

A dost, Andy. Takhle už se s nama nikdy nebav!
(11. 10. 2020)
Co je s tebu, synku? Maš jakysik problem? Ruky se ti třesu, při řeči nedokončiš nejenom myšlenku, ale ani větu. Hubeny si, jak kdyby ti najest nedali. Maš jakysik problem? Svěř se nam.
Podobně se choval Nečas, když už byl na odstřel. Ten naopak ztlustnul, potil se, začal byt všem pro smich, a všecko to zavinila z jedne strany amerycka ambasada, kera moc chtěla Temelin a z druhe strany ta baba, co ma doma tisic kabelek.

Aji ty, Andy, začinaš byt k smichu. Co se robi? Zas chtěju Temelin? Bo na to, že by tvoja roba střadala kabelky, moc nevěřim.

Když si byl v pruseru s tym Orlim hnizdem... sorry, to měl jiny silovy polityk... no však viš, s tym druhym hnizdem, tak si to zvladal skvěle, tajak to krizovy manažer zvladat ma. A dal si to. Když to srovnam s tu srandovni postavičku, kera dneska cosik blaboli v masce přes pysk, mele pate přes devate, pak nevěřim vlastnimu oku.

Jedine, co mi z teho vychaza, je to, že si ztratil moc. Pustil si ju z ruky! Jak možeš řict, že kličove rozhodnuti o druhem kole rozjebani ekonomiky teto země nechaš na skupině epidemijologu? Ty si se zblaznil? To je stejna politycka chyba, jako když se ten plešaty traktorysta Lukašenko ukazal na veřejnosti s kalašnikovem v ruce! To je symbol ztraty kontroly nad situaci! Od kdy rozhoduju o osudach země lidi spolupracujici s Gejtesem a WHO? O osudach země rozhoduje prezident, premijer a vlada.

O prezidentovi nejpozději po včerejšim projevu vime jedno - skončil. Zavřeny v oboře ztratil soudnost a nevidi, co za katastrofa se řiti. Odepsal se sam.

Když zme u te vlady... co na tebe ma ten Prymula? Co na tebe vi, že ho nechaš chovat se jak Drajfus v porcelanu? Co znamena věta: "Babiš bude akceptovat rozhodnutí, ke kterému dojde expertní tým zahraničních epidemiologů, se kterými bude v sobotu večer mluvit ministr zdravotnictví Prymula". To su zas ti jeho agenti z WHO? Už pro nas maju vakciny? To je byznys, co? Přitom taka blbost, že?

Jak je možne, že kohosik takeho nechaš rozhodovat o kličovych věcach? Vodi si tě jak bábkovodič svoju bábku. Mysliš, že to nevidime, co? Aly my to vidime, synku. Si pod tlakem, neviš kudy kam, řeč těla ukazuje na chlopa, kery se ztratil. Jsi v pruseru, bo ses stal směšnym a to je to nejhorši, co može polityka potkat. Polityk može byt nenaviděny. Ale nesmi byt směšny.

Ja, a abysem nezapomněl - už se s nama tak nebav, jak si to zkusil včera. Tak se možu bavit synci na Horehroni, když spolu pasu husy. My zme s tebu husy nepasli. My zme Češi. Slyšiš? Češi! Nehulakej na nas! Už nikdy nezkušaj hazat chyby vas polityku na nas, že my zme cosik zanedbali. Co nam vyhrožuješ, že všecko zavřeš, bo zme dopili pivo až čtvrthodinu po osme? Co si z nas robite s Drajfusem a Červenačkem srandu, kdy každe dva dni vyhlašujete novu a novu blbost? Ste směšni. Vy nam budete bez jakehokoliv zduvodněni, bez jakychkoliv dat zavirat hospody, obchody, koncerty, děcka ve škole a dokonce omezovat ustavni pravo shromažďovaci a přikazovat, jak mame pohřbivat svoje mrtve?

Zblaznil ses? Nejsme zvědavi na směšneho šaška, kery na nas hulaka z obrazovky, že všecko pozavira.

Probuď se, nebo odstupte. Všeci. Drajfus, Červenaček, aji ty. Pokud nechapete vzkaz občanu od voleb, kde ANO pokleslo z předvolebnich pruzkumu 30% na 23% a socani se sami vyzmizikovali, odejděte radši fčil, dokud je čas.

Ladik Větvička, akcyjonař Společnosti přatel žehu, Polsko

PS: Mimochodem, Andy, probuzaš v lidech to nejhorši udavačstvi od dob Čurdy a spol. Včera měli synci na porubske služebně od 20 do 20.30 osum udani, včetně takych absurdyt, že byly udavane děcka na koloběžkach před hospodu, odevřene okenko s pivem na zahradku (ty su do 22h beze změn) a přišlo udani aji na uklizečku, kera v bufaču šurovala podlahu. Že "jest narod wspanialy, tylko ludzie kurwy", to věděl už stary Pilsudkski. Hovada se najdu v každem narodě a každem systemu. Ale podminky pro udavače připravuju polityci. A to zje TY!

Probuď se a zastav to šilenstvi. Ještě je čas.
-------------------------------
S pozdravem Pohraničník
http://pohranicnik.blogspot.com/

Průměrný počet slepic: 3 (25 hlasů)

Tímhle se bohužel Větvička odkopal a okamžitě znemožnil. Není sám. Takových, co přestali být díky koronaviru přesvědčiví je spousta.

Průměrný počet slepic: 4.2 (20 hlasů)

Větva, Jindřich Kulhavý, ... a spousta lidí, kterým jsem dřív rozumněl je teď jinde než já nebo já jsem jinde než oni. Už dlouho si uvědomuju, že koronáč je 100%ně účinný dělič - dělí rovnoměrně napříč všemi světonázory!!!

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

LOL :-)
Ale jdi, ty brebto.
Maul halten und weiter dienen.

Průměrný počet slepic: 2 (8 hlasů)

“Ti, co mě znají, vědí,že nejsem žádná stará struktura, stalinista, nebo temná síla :-) ,že jsem člověk tolerantní, smířlivý a ač jsem bývalý důstojník Pohraniční stráže, mám jisté pochopení i pro ty, kteří vzali "krovky" na Západ, přes státní hranici, lhostejno, zda jako civilisté, nebo jako vojáci PS. Jediným kritériem pro mou benevolenci je, aby tento zběh během útěku nikoho nezavraždil, či nezranil.“
Není co dodat ...

Zatím bez slepic

aby Prymula na Babiše něco věděl. Prymula má úkol věci zařídit /nikoliv od Babiše/, obchody dotáhnout a já myslím, až budou vakcíny nakoupeny, kovid řádit přestane.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Obávám se moje oblíbená paní insegnante (bojím se napsat, že to myslím upřímně☺), že tentokrát úkol zní jasně "naočkovat a maximum proočkovat", ne pouze nakoupit!
Nakoupeny už přes EU prý vakcíny (za všechny a pro všechny) jsou a jen si prostě porci vakcín (bez odpovědnosti výrobce za ně) odebereme a zaplatíme, zaplatili jsme, či platiti opět budeme...
A bude to dobrovolně povinné, či povinně dobrovolné (covidpasy..).
Dnes se již neupaluje, ani "my demokraté" lidi nevěšíme, použije se "sociální kredit, bonus či malus", samozřejmě pro dobro všech, ve veřejném zájmu a za potlesku davů a tak podobně.
Inu, snad nebudou živí závidět mrtvým!

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

máte naprostou pravdu, ten dovětek tam chyběl. Včera jsem byla doražená návrhem pana ministra, že mrtvoly s kovid pouze spalovat ? To je snad mor? Pitvy se nesmí provádět /já ale připustím, že by mohlo jít o ohrožení patologů/, jak potom víme, na co dotyčný umřel? Jsem vážně zvědavá, co nám večer ministr oznámí

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Větva je můj velice oblíbený autor. On to má od boha psát s vtipem. Ovšem - z jeho ohledu, a ten holt nesdílím. Tady i leccos trefil na komoru. To podstatné nikoli. -usmívající se smajlík

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

jednou budeme všichni vzpomínat, že měl zase pravdu.

Průměrný počet slepic: 2.8 (12 hlasů)

a přečíst si článek sami, nemusíte sem kopírovat celý text.
Tak pro příště, jo?

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Kterým šaškem chce Babiše nahradit ?

Průměrný počet slepic: 4.6 (23 hlasů)

Ono už to plíživě probleskovalo delší dobu.

Průměrný počet slepic: 4.1 (13 hlasů)

Chybí jakákoli zkušenost, jak postupovat v globalizovaném světě !

Poslední větší epidemie byla před 100 léty. Tenkrát žilo na Zemi 2 miliardy lidí. Turistika, jako obor, takřka neexistovala. V roce 1920 jezdilo v ČSR 3400 osobních aut, loni 5,5 milionu. Atd.

Nelze s ničím srovnávat, a proto se nemůžeme divit, že se občas zmatkuje. Nejen u nás !

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

A bláznem je dnes každý, kdo nepluje s davem.

Již zase i jen myšlenky jsou "škodná".

Osobně mne překvapuje i zde, KDO to o bláznech "vykřikuje", nu člověk se opravdu furt učí a přiznám se rovnou, také jsem blázen.☺

A k čemu premiér, co se schovává za .., viz právě Větvička?!
Mnohým to dojde, až i na ně dojde, zatím se vysmívají, či nadávají druhým...(kdyby jen politikům).

AB už v podstatě nahrazen je, ale LID si ještě masově neráčil všimnout.
Pro AB umřel minimálně koaliční potenciál, viz i Krajské volby...
***************
Řekla bych, že to má být zrovna ten prezidentem dosazený (anglický ne pacient, ale agent?) Prymula (a "jeho tým mezinárodních odborníků"), jen to chce ještě nějaký čas a bůh nás ochraňuj, ten si nás "naočkuje i promoří" a umoří všecky..

Bohužel většina lidí pochopí (pokud vůbec-bez urážky) až bude pozdě a mnozí i zde to budou dokonce ještě s jásotem vítat, takový už je svět.....

Může to být ale všechno také jinak "po žních", teda po volbách v USA...
Je jistě čirou a absolutní náhodou, že "Nouzový stav" bez prodloužení nám v kotlince končí akorát s prezidentskými volbami v USA, prostě to tak jen vyšlo, to dá rozum☺

P.S.:
Bankéři z BIS napsali, že nejhorší je ztráta důvěry, mysleli na bankovnictví a ono to platí i pro politiku.
Jen AB neustále doufá parafrázuji komika Vlastu Buriana, že "důvěru v něj kladenou, nezklameme!"

P.P.S.:
Kdo AB propánajána poradil nyní to slovo "semknout", předsudečně mi naskakuje husí kůže.
Toto slovo mám spojeno s politiky na západě v situacích, když jim jsou vražděni obyvatelé.....

Průměrný počet slepic: 3.2 (16 hlasů)

kdyby to šlo, tak deset slepic

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Insegnante, včera jste vložila pozdě večer odkaz. Václav Umlauf tam sepsal cosi o Prymulovi. Václav Umlauf je něco podobného jako vlk či Vidlák. Upozornil mne na něho kdysi vlk, že ho stojí za to číst. A jaká je prostá skutečnost? Prymula žádné vakcíny nenakupoval, ty nakupovala vláda. A ta vláda ty vakcíny nakupuje u EU, která je u oné firmy objednala. Na návrh Prymuly byla nakoupena jen část, aby zůstala rezerva na nákup jiných nadějných vakcín od jiných firem. A ta EU to předobjednala proto, že jakmile jakákoli vakcína projde příslušnými procedurami a začne se vyrábět, vrhne se na ní s objednávkami celý svět. Žádná evropská země tak nebude moci zakázat vývoz. U té EU máme tak daný podíl určený, chcete-li kvótami, a jistý v tom dodání. Pokud chcete spřádat sny o tom, že Prymula je proto hajzl, pak nenadávejte na Václava Umlaufa. Ten Vám jen před nos nastrčí milionek příjmů v kategorii, jiné příjmy a navede Vás přímo na to, že to je úplatek za ten nákup. Jeho interpretace. Víte skutečný investigavec by podal důkaz, že ten milionek byl právě od oné firmy. To víte, někdo se ptá nato, zda je rakovina nakažlivá. A holt někomu zase stačí, ačkoli to neví, důkaz nepodá, že to takhle je - je to úplatek za vakcínu. Halt i když nic nevím, v politice je úplatkářskej každej už z principu. že.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

a součást realizace pandemického plánu. Podstatná je aplikace vakcín neznámého obsahu na důvěřivé obyvatelstvo.

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

A kuš ty brepto. Se spikleneckejma teoriema se obracej na jiné. Je jich tu dost.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Umlauf jako Vlk či Vidlák........ šmárjá jak Vás tohleto..... uff

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Mohl by podat demisi. Lidsky by to bylo pochopitelné.

Pak by ale mohl čekat pomstu. Od těch, které na dlouhých 7 let odstavil od koryt.
Vzpomeňme na Nečase. Nic tak hrozného neprovedl a dodnes potlouká po soudech.

Možná je to jeden z důvodů, proč nekončí a počká si na nějaký konec, ať už bude jakýkoli.

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)

jako Babiš. Stačila by mi jen desetina z toho, i kdyby mi všechno vzali a mohli by zkoušet honit mě po soudech.
Jakého pracháče v Česku po soudech honí? A koho že za 30 let uhnali?????
Nevím o žádném!!!!!

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

"Nikdy neodstoupím, nikdy! Nech si to všichni zapamatují.
To ten Kalúsek.Je zase vožralej, jak obyčejně...zloděj jedna zlodějská...
A zabil lidi cez padáky.... Tři emigračkyv rodině sme měli...
Všechno."

Průměrný počet slepic: 2.5 (19 hlasů)

In reply to by Andrej (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co kdybyste dával ty "citace" celé, a ne jen část, která se Vám líbí? O Vašem vytrhávání vět z kontextu se ani nezmiňuji...

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Andrej (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já už myslel, že tě vyměnili! Takže to byla jen karanténa, a bez internetu? Krutý. Referent nazdar už taky plánuje návrat do zpravodajsko-osvětové činnosti?

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

...koblihu?

Průměrný počet slepic: 1.3 (3 hlasů)