Poslední (a nebo první) dějství

Autor
Štítky

V USA přišel na řadu další krok v bitvě o nového prezidenta. Stát Texas podal žalobu na státy, kde Trump prohrál volby. Ano jsou to ony zmiňované státy, kde to dlouho Trump vyhrával a pak zrána najednou prohrával. Wisconsin, Pensylvánie, Georgia, atd. Žaloba míří rovnou na Nejvyšší soud, kde Trump dosadil tři nové soudce a proto je tento orgán republikánům poměrně příznivě nakloněn. 

Ano v USA může jeden stát podat žalobu na jiný stát a obejdou se tím všechny soudy nižší instance a rozhoduje to rovnou ten soud nejvyšší. 

Nevyznám se nijak závratně v americkém systému, ale když vidím, jak se CNN bojí toho, že by Nejvyšší soud mohl volitelům ze zmíněných zemí tak nějak zakázat zůčastnit se volby prezidenta, tak mám pocit, že se tam něco děje. Druhý signál je ten, že všichni novináři horepádem zdůrazňují, že šance Trumpa je i přes republikánům nakloněný soud spíše malá. Když něco řeknou pravdomluvná média, je nejvyšší čas podívat se na to, co zavrhují. 

Znovu se vracím ke svému článku o bezprecedentním kroku. Jestliže byly volby bezprecedentně zpochybněny, musejí následovat další bezprecedentní kroky. Pokud se tak nestane, bude z toho fraška, bramboračka, kravina, nedůvěryhodná pitomost a tak vůbec. Zdá se, že další bezpredentní kroky pokračují. 

Trumpovi bych chtěl vyslovit jeden obdiv. Ten chlap se svým týmem dokázal v posledních týdnech zařídit, aby jeho verze prohry vypadala mezi lidmi velmi důvěryhodně. Ve volební podvody věříme my v ČR, ale věří v ně i hodně američanů. Dost na to, aby si politici státu Texas a sedmnácti dalších republikánksých států mohli dovolit zmíněnou žalobu a nezničilo jim to u jejich voličů politickou kariéru. 

Mimochodem... nezačíná to vypadat jako další Sever proti Jihu? Sedmnáct států spojených společnou žalobou žádající o anulování voleb... A proti nim naopak státy náležející Demokratům kde soudy hladce zamítly všechny žaloby na volební podvody.... Skoro aby si člověk vzal hospodářskou mapu USA a začal hledat, kde je jaký průmysl, jaká výroba, jaké zbrojovky a začal špekulovat, která strana to může vyhrát, pokud by došlo na pokračování politiky jinými prostředky...

Jsme svědky posledního dějství trumpovy prohry? Nebo naopak prvního dějství bezprecedentní změny, kdy globální hegemon přežil svého sovětského bratra o pouhých třicet let? Svým způsobem máme kulisy na všechno... stěhování národů sledujeme ve Středozemním moři takřka pod okny, PAX americana je v troskách a říše se minimálně myšlenkově dělí na západořímskou a východořímskou... to samozřejmě uvádí do chaosu všechny vazaly i nepřátele.... 

Sledujeme poslední zákonnou část procesu, kdy tlučhuba využil všechny demokratické prostředky, jiné už nemá a v pondělí bude po všem? Nebo se do pondělka stane v USA něco, co se ještě nikdy nestalo? Nebudeme mít brzy dva US prezidenty zaráz? Nebo se všichni zaleknou vlastní odvahy, zaleknou se pravdy a pro jistotu nechají Bidena obsadit Bílý dům, aby nemuseli přiznávat podvody? 

Kdo je kočka a kdo je myš? Hraje si Biden s Trumpem a nebo teď Trump přechcal Bidena? 

Spousta otázek... 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (89 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

mohou mít v Americe taky 2 prezidenty ;-)

Jo, bude to ještě zajímavý...

Průměrný počet slepic: 4.8 (28 hlasů)

Vypadlo mi nahoře jméno. Píšu z founu.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

už je měli, tedy si to vyzkoušeli v praxi.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Přepapežování řešil svého času Zikmund, liška ryšavá.

Kdopak si vezme na starosti případné schizma v Americe?

Co takhle Putin? Ten má s US volbami už zkušenosti...

Průměrný počet slepic: 4.8 (14 hlasů)

Тор: Любовь и гром http://clck.ru/rbT4C Тор Любовь и гром фильм онлайн

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nežil náhodou náš národní hrdina a skoro největší Čech nějakou dobu v USA?
Jako by tam zanechal svoji nesmazatelnou stopu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

Štve mě jiná věc.
US prezident nebo US vláda, když chtějí, klidně zbombardují nějakou zemi, někoho odkráglují, někam vlítnou, vyhlásí sankce, poručí, který plynovod je OK a který ne, tutéž věc posoudí o 180 stupňů odlišně, zrovna jak se jim to hodí, z islámského teroristy je jednou bojovník za demokracii a pak zase naopak, mezinárodní právo maj jako trhací kalendář.
A my se k nim vždycky přidáme. V podstatě nám poručí. Přitom na volby v USA nemáme žádný vliv. Když už musíme mít Big Brothera za oceánem, který řídí i naše životy, chci, v rámci demokracie, mít právo volit US prezidenta!!!

Průměrný počet slepic: 4.6 (51 hlas)

Ale jen korespondenčně, ať máme jistotu, že vždy vyhraje náš kandidát..

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

O tom žádná! ;-)

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

servíroval video ze sčítání hlasů, které dokazovalo akorát to, jak moc pan vidlák naletěl výrobcům fejků.

Je tento blog něco podobného?

Průměrný počet slepic: 1.6 (53 hlasů)

jako pouzí diváci zpoza Atlantiku můžeme zde v Kotlince vycházet pouze ze zprostředkovaných informací?
Asi jo a dost velkej.

Průměrný počet slepic: 4.6 (29 hlasů)

To, že to video je fejk, tvrdíte Vy a vámi vybraná média. Proč by zrovna tohle tvrzení, že je to fejk, nemohl být fejk?

Průměrný počet slepic: 4.5 (50 hlasů)

samotné video bylo z kamery, která běžela ve sčítací místnosti celý den. Žádné kufry z hlasy na záznamu nebyly, nikdo republikánské pozorovatele pryč neposlal - toto byl fejk, na který pan vidlák naletěl (nebo chtěl naletět).

Proto se ptám, jestli tento blog je podobný. Pořád platí, že v téhle žalobě se argumentuje volebními podvody, když se - ani přes enormní snahu - žádny důkaz neobjevil?

Průměrný počet slepic: 1.6 (27 hlasů)

In reply to by best in covid (neověřeno)

Trvalý odkaz

Volební podvod bidenovců v řádu 10+ milionů hlasů je jasný a nezpochybnitelný. O to už se dávno nehraje.

Teď jde jen o to, jestli bude vůle státní mašinerie stát na straně ústavy nebo na straně nezpochybnitelné státní moci.

Trump má mnoho dalších možností právního postupu nejen do inaugurace 20. ledna, ale i po ní. O definitivním rozuzlení se tedy ještě dlouho nedozvíme.

Průměrný počet slepic: 4.4 (30 hlasů)

- lépe potvrdit moje slova ani nešlo.

Průměrný počet slepic: 1 (11 hlasů)

Taky by mě zajímalo, kde je video prokázáno, jako fake.

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

na ČT09.
Tam to musí vědět vždy správně.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

video s nějakou paní (snad senátorkou), která velmi dramaticky popisovala situaci na videu, jež mělo cca půl hodiny a mělo zobrazovat "podvodné nakládání s hlasy". Líčila, co osoba ve žlutém tričku a v červeném tričku a já furt koukal a koukal a čekal, kdy se konečně ukáže něco z toho, co vyprávěla.
Neukázalo se vůbec nic.
Na čtyřech záznamech průmyslových kamer pracovaly a pohybovaly se osoby zjevně evidující a počítající volební lístky, aniž by cokoli naznačilo, že dělají něco neobvyklého. Naopak pracovaly úplně v klidu, chvílemi jich přibylo, chvílemi ubylo, pohybovaly se zcela uvolněně ... a to bylo vše.
Nikdo se tam nezjevil "odnikud", nenaběhlo tam žádné komando záškodníků, nedošlo k žádnému vyklizení místnosti a k příchodu jiných lidí.

Nedivím se, že to jako "důkaz podvodu" neprošlo.

A také nevím, proč bych měl věřit nějakému Tedu Cruzovi, který je s velkou pravděpodobností Kanaďan a jeho US občanství je silně na vodě.

Průměrný počet slepic: 2.6 (21 hlas)

důkaz volebního podvodu? Alespoň malý důkazaček? Alespoň jeden?

Nebo se jede podle obvyklého scénáře: vidlák napíše něco bombastického, ale obsah je jen nafouknutá bublina, pak další bomba bez důkazů atd ... Výsledek je POCIT o podvodech, i když žádný fakticky neexistoval.

Průměrný počet slepic: 1 (12 hlasů)

A ty hlasující 25 lidí ve věku 120 let co hlasovali, ale nikde nejso ukazovani v TV jak v pensilvanii je super zdravotni system a priroda, ze se tam dozije 120 let 25 lidi, ze Japonsko co se chlubi dlouhovekyma lidma je hadr nic? :D

A proto je v USA dnes kolujici vtip "hele tvoji rodice halsovali pro demokrati, to nikdy nedelali? Neboj, kdyby byli nazivu , tak by volili repulbikany" :D
Jo sami amici veri tomu co jsi napsal :D

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

aby realita byla taková, jakou ji chcet mít. Ale výkřiky na internetu nejsou fakta.

https://www.nytimes.com/2020/11/06/technology/dead-voters-pennsylvania…

A jen tak pro úplnost, jde najít studie o chybách při registraci voličů v USA, tohle je téma po každých volbách a skutečně se chyby daří najít (zdůrazňuji, že teď mluvím a faktech a nikoliv pocitech a touhách) - bývá to pár desítek na milion hlasujících.

Takže se nezlobte, ale ty kufry s hlasy pro Bidena jsou manipulace určené pro uspokojení pocitů a tužeb těch, kterým fakta nevyhovují. Vyrábíte jen volební Gliwice.

Průměrný počet slepic: 1.6 (9 hlasů)

best in covid.
Buď bude Biden,nebo covid a o tom to je.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Tak prvně uvodíš zesměšněním, to má dát důkaz pravosti faktů a že máš pravdu nebo jenom slabé sebevědomí, takže si ho tímto nahrazuješ :D

Ale k článku, je zde novinářka DAvey Alba, co napsala text, není to oficiální vyjádření úřadů, ale něco jako když Moravec tvrdí něco okolo 12 na ČT, tedy žádý důkaz, ale tvrzení novinářky :D

Takže nějaká novinářka něco prohlásila a prostě to tak je? Nějaký důvod tvrzení novinářky lze brát jako prokázaný fakt místo aby jsi dal odkaz na prohlášení úřadů, které lze už brát jako oficiální text a ne názor?

Takže s enezlob, začal jsi zesměšněním a končí to tím, že mi předložíš názor novinářky jakko důkaz :D Nevím, ale jaksi to co jsi přisoudil mě, že jsme k smíchu se nakonec ukázalo, o tobě, že jsi schopen předkládat názor novináře jako důlkazy , že podvod s mrtvýma není :D

Takže máš oficiální vyjáídření přadů nebo jenom trapné vyjádření ve stylu jako by v ČR Moravec prohlásil "podvod nebyl" :D

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

Zeptám se ještě jinak, proč vyjádření novináře v NYtimes je pravdivé a vyjádření opačné ve FOX je šířením fakenews a navíc vyjádření novináře NYTimes je důkazem , že něco neexistuje, nebav me se o obsahu jeslti byl podvod nebo nebyl, ale čistě proč co napsal NY times je důkazem?

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

A jenom dodám co bylo v článku "v současné době nemám důkazy" ;) Tedy samotný článek říká něco jiného než ty Covide :D Nebo to bude tím, že jsi ho nečetl celý a pořádně NEBO jsi čekal, že zde lidi neumí anglicky, protože anglicky umí jenom "ti správní"? :D

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

A jaká fakta kromě pocitů jste mi teď odpověděl :D Takže něco píšete a sám se toho nedržíte? Proč tento dvojí metr? 1984 se vidíte jako ten rovnější mezi rovnými? :D

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Obcane, oni delali to co rika Vidlak scitali hlasy, rozdil mezi tebou +senatorkou za demokratickou stranu co to popisovala na CNN je, ze ona rikala, ze novinare nikdo nevyhnal, a republikansti kontrolori meli dodejit, protoze bylo planovano pres noc skenovat, no ale jeslti se melo skenovat a scitalo se, tak byhc rekl, ze mel pravdu Vidlak a ne ty se senatorkou :D

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Asi to fejk nebude. Už o to píší i naše svobodná, demokratická, vyvážená média.
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/texas-a-17-dalsich-sta…

A ta nikdy nelžou.

Maximálně si o některých věcech zakáží mluvit. A o některých jen částečně.

Průměrný počet slepic: 4.5 (26 hlasů)

No a proc CNN a demokraticky senatori v jenom rozhovoru prave na CNN anonyme rikaji ze je prave, ale vysvetluji, ze nikdo nevyhnal novinare? Ze pouze skenovali, jak bylo v planu?

Chalpe, musite si ujasnit co rikat , aby jsi nepsal neco jineho nez CNN a demokraticky senator, takto podle demokraticke strany lzes ty, to neni dobra vizitka Elfa, rikat, ze jeho chlebodarce je lhar, to pak neprodlouzi smlouvu nebo ti seknou osobni odmenu ;)

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

CNN jsem neviděl ani nepamatuji. A neočekávám ani to, že Vy sám presně víte, co kdo na CNN říkal.

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

Takže nesleduješ a to něco znamená, že pak nemusíš vědět, tedy neexistuje :D
A ta druhá věta má dokazovat, že umím anglicky stejně blbě jako ty, holt nesmíš chodit po náměstích z minářem a čas věnovat studiu ;) :D

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)

- jen CNN není to můj hlavní informací.

Hm, soudružské tykání je zase v módě ... Česko se vrací ke kořenům.

Průměrný počet slepic: 2.3 (8 hlasů)

A to že nesleduješ dokazuje, že umíš anglicky nebo že to tam nebylo? Holt, asi nestačí sledovat co říká školitel elfů na poradách, musíš i sám něco udělat pro nějaké výsledky ;)

A to se na těch poradách zase titulujete "soudruhu", že to slovo i 30 let po revoluci používáš nebo zase pokus urazit, ale výsledek zase není, tedy "myslel jsi to dobře, ale ... jako vždy" :D

Se zeptám, tebe baví diskusi vést, že neustále musíš místo diskuse urážet, zesměšňovat nebo jenom není dostatek rozumu vést dikuzu jinak, takže musíš tímto způsobem? Ale neboj, mám doma puberťáka, takže jsem dobře vycvičený vést diskuzu na úrovni tínejdžra ;) :D

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

No, je to vidět, že to máte v krvi, co příspěvek to ono slovo ;) :D To máte ze schůzí nebo rodinná tradice?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Těch států, které podaly žalobu proti výsledkům voleb v Georgii, Michiganu a Pennsylvanii k Nejvyššímu soudu už je 19 (!)

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

ale tohle je zajímavé
https://www.investicniweb.cz/news-usa-hdp-2q-2020-flash/. Docela by mne zajímalo, které státy, protože některé za Doníka šly opravdu nahoru, proti době Ó bamově.

Průměrný počet slepic: 4.3 (10 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je výsada pružného pracovního práva. Zatímco USA budou po koroně brzy ekonomicky za vodou, Evropa se bude potácet v krizi.

Ale je to jen princip a nic není černobílé. Pružné pracovní právo má i své stinné stránky.

Průměrný počet slepic: 4.2 (9 hlasů)

Co já vím, USA jsou pro nás Evropany za vodou odjakživa a nic na tom nikdo nezmění.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

v ekonomiku. To je to, co poslalo naši republiku do červených čísel, v době, kdy se rozhodl Kalousek zničit naši ekonomiku na základě marketingu. Kalouskova TOP09 je stejný marketingový projekt, jako je ANO, pouze se Kalouskovi podařilo získat na svoji stranu média, zejména ČT24, která je vlastně "orgánem TOP09".
Kalousek je vystudovaný chemický technolog a jedinou práci, kterou v životě dělal, je výroba pryžových výrobků několik let v Mittasu. Což by nemusel vadit, kdyby měl schopnosti něco řídit. Což nemá a podle toho to vypadá.
Kalousek dosáhl toho, že řadovým veřejným zaměstnancům se snížil jejich plat o 15% a přitom k žádné úspoře rozpočtových výdajů prakticky nedošlo. Tím podtrhl ekonomiku na mnoho let a mezi tím nás sousední státy, kde vládli inteligentnější politici, ekonomicky dohnali či predehnali.

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

že Babiše jeho PR tým schovává a nechá ho mluvit jen v čau lidi. Do televize ho raději nepouštějí, protože ten jeho slovní salát hned začne kdekdo parodovat ... nedivte se, jsou to smějící se bestie :-)

ANO je v televizi neskonale častěji než TOP09 (protože ČT zve politiky férově podle výsledků voleb). Jenže občas někoho z TOP09 pozvat musejí a když přijde Kalousek, tak všechny ostatní převálcuje. Jediný český politik na Kalouskově levelu je Miloš Zeman (v chlastu i rétorice) a toho už zajímá jen pyžámko a pořádný tunel, kterým by oslavil konec kariéry. Takže v televizních debatách Kalousek holt konkurenta nemá.

Průměrný počet slepic: 1.6 (14 hlasů)

K tomu "tunelu", to je jen Váš dojem, nebo už jste podal žalobu?

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

loučil se s gigakorupcí zvanou nákup grippenů. Byla to velká rozlučková party pro Zemanovu partičku ... škoda že jim tenhle mejdan zkazil Špidla ...

Teď má Milošek rozjeté hned dvě akce - tunel Labe-Dunaj-Orinoko a kšeft století pro jaderné kamarády z Ruska. Uvidíme ... starý ještěr tunely pořád ještě umí.

Průměrný počet slepic: 1.3 (6 hlasů)

- taky jste na něho žalobu nepodal. Ani na Bakalu nebo Sorose.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

arlamentnilisty.cz/arena/monitor/EU-ustoupila-Polsku-a-Madarsku-George-Soros-zuri-Osobne-napsal-do-novin-jak-za-to-unie-zaplati-646972

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Můžu fandit doníkovi
můžu hanět bideta
maj tam právo nebo kdoví,
pro mě je to ruleta.

Pro mě je to ze mě cizí
ukradená, velmocná.
Za velikou louží mizí
rakovinou nemocná.

Průměrný počet slepic: 4.9 (48 hlasů)
Trvalý odkaz

Válka v USA vstoupila do další fáze...

-YouTube announces it has banned videos falsely claiming that Donald Trump actually won the 2020 election as a result of supposed "voter fraud"

JůTjůb opravdu něco zásadního provedlo, protože teď tam není možné najít jediné video, které by podporovalo kroky Trumpa... pouze samé "ať už ten šašek zaleze", "je už směšný","prohrál všechno", "všechno si vymyslel", "Trump má jen vymyšlené důkazy, nic z toho není pravda"....

Abych pravdu řekla, dost mě to vyděsilo, na jůtjůb se daly najít hodně zajímavá videa.

Cenzura... dostáváme se pomalu do totalitní doby v 50. letech minulého století. Informace budou stále hůře prosakovat.

Průměrný počet slepic: 4.7 (39 hlasů)

Obamova břitva.

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)