Nepřísahá

Autor
Štítky

Dneska se vrátíme ke Šlachtovi a jeho Přísaze. Pokud vím, zatím jsem mu věnoval jen jeden článek ve kterém jsem řekl, že si nemyslím, že bychom potřebovali stopadesátéšesté hnutí proti korupci, protože i kdyby nakrásně uspělo, ve výsledku to bude znamenat zase složitější byrokratické procedury při stavbě čehokoliv a všechny ty stavební mafie hochů co spolu mluvěj budou v klidu, protože na vyloupení Velké pyramidy byl zapotřebí pouze čas. 

Dále jsem tvrdil, že Šlachtovo proklamované měření stejným metrem začne nejpozději den po volbách stejně výběrové jako u všech ostatních, protože tak to v politice prostě chodí a být rovný chlap je luxus, který si politik může podržet pouze tehdy, když je ochoten rezignovat a odevzdat post někomu jinému. Pokud chce zůstat u koryta vesla, musí se především umět správně ohnout. 

Od té doby jsme se už někam posunuli a i bývalý plukovník se někam posunul. Dokonce se posunul tak, že mi stojí za další článek. 

Začnu obráceně... Šlachta i pár věcí udělal velmi dobře. Až mě překvapuje jak dobře je udělal. Jednak dokázal spustit start svého hnutí i v době koronaviru a podařilo se mu vymyslet takový postup, že jeho kampaň byla i přes koronavirová opatření a nemožnost masových akcí zcela kontaktní. V mé sociální bublině na fejsbůku se začalo objevovat stále více lidí, kteří mají Přísahu u profilové fotky. O Šlachtovi se začalo mluvit v hospodách a zdá se, že Robík byl po Zemanovi a Babišovi jediný, kdo si opravdu poctivě objel i malé vesničky, všude mluvil, sbíral podpisy, sliboval... a nepřísahal. 

Jako by si snad přečetl Kydy a z jeho slov se prozatím úplně vytratily řeči o nastavení protikorupčních pravidel. Zůstalo tam jen zdůrazňovaná osobní integrita a punc bojovníka proti politické špíně. Zdůrazňuje svojí morálnost, že nemá rodinu a že se může plně a zcela věnovat službě vlasti. V předchozích volbách rezonovalo, že Babiš je dost bohatý, aby nemusel krást. Teď bude rezonovat, že Šlachta nemá důvod zabezpečovat rodinu, když žádnou nemá. 

Jako by poslouchal Máru Prchala, dělá přesně to, co dělal Babiš a Bursík a Věci veřejné a Piráti. Nevymezuje se proti nikomu. Je nový, slibuje všem a nechává každého, ať si do Přísahy promítne své osobní politické touhy. Tak jak to dělali Piráti dokud byli noví. tak jak to dělal Babiš dokud byl nový. 

Kampaň je všeobecně pozitivní, je to taková podaná ruka, podobný optimismus jako ANO bude líp. Nemluví moc o covidu, nemluví moc o Evropě, nemluví ani o té korupci... nechává mluvit lidi, přikyvuje jim a "bude jejich přání v politice artikulovat."

Ten chlap se do sněmovny dostane. Posbírá hlasy těch, kteří volili Babiše, ale teď jsou jím zklamáni, ale nejsou zklamáni tak, aby to najedné straně hodili Pirátům a na druhé Okamurovi. Dále posbírá hlasy těch, kteří i po pěti volebních obdobích zůstali optimisty a nezdolal je ani Bursík, ani TOPka, ani Věci veřejné, ani Piráti. Nebude jich sice už tolik co kdysi, ale smiřme se s tím, že existuje voličská skupina, která si patologicky přeje být oblbována a patologicky čeká, že stoprvní nové koště konečně začne dobře mést.

Vidlácky bych řekl, že jaký Šlachta jako politik doopravdy bude, to ještě neví ani on sám. Bude velký rozdíl, jestli skončí v opozici nebo bude přizván do vlády.  Ale jednoznačně říkám, že ten chlap dělá kampaň správně, aby se do sněmovny dostal. 

Upřímně... mám kolem sebe více šlachtovců než jsem si myslel, ale narozdíl od příznivců Volného nebo Pirátů mě neobtěžují. Nevnucují mi žádné věčné pravdy, nehaní mě za zradu jejich ideálů, nemluví v jednom kuse o válce proti všemu, nechtějí po mě, abych četl Aeronet nebo Bakalonoviny. Nemluví o Flákanci, nemluví o tom, že už začal Třetí světová.  Tohle bude také bod pro Přísahu - jednoduše proto, že všichni ostatní se do kampaně pustili dost zostra. Jednak jejich antipatie trvají už od loňského covidního jara a prozatímním vyvrcholením byl Babišův projev ve sněmovně, kdy Andrej předvedl Schroderovský krok stranou a místo aby opozice útočila na premiéra, předešel je a zaútočil sám. Zřejmě s tím bude mít úspěch, protože potrefené husy kejhaly ještě týden a podařilo se jim, aby si pravdoláskařské ovečky Babišův projev přečetly nebo poslechly. 

Vedle takto vedené kampaně, kdy všechny sračkomety pojedou na tři směny, všechno bude dovoleno a čeká nás celá řada kauz typu Feri,  pak snadno zazní  virbl a vejde Šlachta celý v bílém... Ne, na všechny to nezafunguje, ale čím více špíny na sebe ostatní nakydají, tím lépe na tom Šlachta bude. 

Navíc má jednu prozatím nedoceněnou výhodu - všichni o něm říkají, že je Babišova varianta B. Což znamená, že jeho voliči nebudou zklamáni, když s Babišem udělá koalu. Ministr vnitra Šlachta a ministr spravedlnosti Přísaha. Umíte si to představit? Já tedy ano. 

Já vím, že jsem s tím hrozně otravnej, ale on ten covid fakt končí. V Izraeli už běžně mluví o tom, že covid pasy jsou zbytečné a zbytečné je i další očkování, protože imunity bylo dosaženo. Žádné indické, brazilské ani jiné mutace na tom zatím nic nezměnily. Dejte tomu dva měsíce a podobné to bude i tady. Politici si všimnou toho, co jsem psal včera a začnou se předhánět v odstraňování opatření. A vsaďte se, že Babiš v tom bude vynikat. On bude ten, kdo bude zosobněním toho, že žádné covid opatření nezůstane trvale. On bude objíždět republiku v té nejdůležitější předvolební chvíli a bude osobně dokazovat, že obavy nad trvalým zarýglováním byly zbytečné. Dokonce mám z některých babišových projevů pocit, že už to ví a jen to nechce uspěchat, aby opozice ještě zaměřila své hnojomety na covid téma...  a pak aby velkolepě a draze střílela mimo. 

Babiš se už podle mě celkem jasně chystá na kampaň pocovidové obnovy. Dočkáme se velkých a ještě větší vizí. A tam v pozadí bude stát Šlachta, aby hladce odchytával ty, kteří Babišovi jeho pohádky nežerou, protože už vědí, co je zač a tak je bude krmit svými novými pohádkami. Zároveň Šlachta bude odchytávat ty, kteří chtěli volit Piráty, ale lekli se o své majetky a daně a nevěří Fialovi, že by Bukanýry v koalici udržel na uzdě. Přece jenom tu máme hodně podnikatelů, kteří nechtějí mít vysokou daň z nemovitosti za svojí provozovnu, skládeček, továrničku a podobně. Pro ty může být Přísaha přijatelná alternativa. 

Zkrátka a dobře, v posledních týdnech na mě Šlachta dělá dojem, že poslouchá dobré rady a pracuje systematicky na tom, aby se do sněmovny dostal. Dovedu si teď už i představit, že si sáhne na deset procent. Že se možná přiblíží i Okamurovi. Dovedu si to představit, protože se dokázal odlišit. Dokázal si zařídit podpisy v době, kdy se nesměli lidi scházet venku a teď objíždí ta místa, kde byl naposled Zemák s tehdejší ČSSD.  A nepřísahá - nechává mluvit ostatní a jen přikyvuje.  Podle mě se mu to podaří.  

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4 (88 hlasů)

Komentáře

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

Moje řeč.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Nenechte se vysmát.
Minimálně se ten lék ordinoval roky a vědělo se co s tělem dělá. Akorát se na něm nedalo zbohatnout.
Po vakcínách umírají lidé. Veškeré negativní informace blokují. Pokud se něco dostane ven, tak napíší, že za smrt, nebo obtíže nemůže vakcína. Ta je ok, ač jí píchají bez záruky. Ještě zdůrazní, že ten člověk byl nějak nekompatibilní a to jak geneticky, tak v případě zemřelých v domovech, byl příliš starý a tudíž moc "ojetý", než aby tu šmakuládu přežil.
Dříve by takovou vakcínu okamžitě stáhli ze zkoušek. Nyní očkují milióny lidí, dokonce to chtějí cpát do dětí. Přitom vědí jaké to má negativní účinky a dlouhodobé? O těch ani netuší..

Průměrný počet slepic: 4.4 (12 hlasů)

Vypadá to, že Vaše reakce je na mne, ačkoliv jsem nic o zkouškách na vakcíny nepsala. A vlastně, když znovu čtu co jste napsal, tak reakce nemá smysl ani na vaše ostatní tvrzení. Slovo konspirace už je tak zneužívané, že se za něj schová kdeco a tím ztrácí svůj původní smysl. Použila bych jiný výraz, na konflikty mě však neužije, takže sorry!

P.S. Jestli jsem si špatně vyložila "vlákno" a reagoval jste na někoho jiného, tak se znovu omlouvám :-)

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

nebo jste to napsala jinak, než myslela? Studie není testování? Nehrajete si se slovíčky? Kopie Napsal uživatel Alice (neověřeno) dne Út, 08. 06. 2021, 13:17:
"Můžete i zabít. Aby tahle léčiva (Ivermektin, Izoprinosin apod.) mohlo MZ doporučit či přikázat používat, na to mu chyběla seriozní studie. Ta nebyla nikde."

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

s počtem mrtvol na počet obyvatel a (ne)dostupností vámi zmíněných léčiv prostě nemáte pravdu.
Kromě toho úplně postačilo udělat něco, co je dnes zcela běžně praktikováno.
Chceš se nechat léčit úředně neschváleným postupem? Tady máš papír a podepiš. Pokud o sobě nevíš, nechť to za tebe podškrábnou příbuzní.
Tím končí trestní zodpovědnost lékaře.
Problém je vyřešen.

Průměrný počet slepic: 3.9 (17 hlasů)

U vakcín je to skutečně sportka! Ten sajrajt nikdo nezná.
Isoprinosin, nebo Ivermectin je známý skoro stejně jako Aspirin. Výsledky známé a navíc tyto léky nešahají do genetiky. Připadá mi to, jako když dáte opici odjištěný kalašnikov. https://youtu.be/OKCgS0hdU1M

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

Milý Targusi, znám takové dva případy, kdy pacienti prý "podškrábli" pro napsání receptu, že byli upozorněni na možná rizika, podle mne to stejně nic neřeší, byl to jejich známý doktor a málokdo si něco takového vezme na triko. Ovšem ti dva stejně byli po testech negativní, takže nevím o nikom, koho by tyhle sajrajty vyléčily.
Ale Váš názor znám a neberu Vám ho, mně oponenství nerozčiluje, jen mně někdy trochu mrazí s jakou lehkomyslností jsou lidé ochotni se "léčit". Áále, hlavně, že jsme zdraví :-)

P.S. Nikde nepíši o počtech mrtvol, ale souhlasím, určitě pravdu nemám, na tu jsou tu jiní borci :-)

Průměrný počet slepic: 2.8 (11 hlasů)

Kydech a číst všechna má moudra, takže zde znovu a opět napíši, že nejméně jeden kus člověka, kterému jsem Isoprinosin sehnal, jej úspěšně vyzkoušel.
Btw. víte ono se dost blbě dokazuje na živém pacošovi, že by umřel, kdyby se léčil jinými léky. Na tom se asi shodneme.
Jinak počty mrtvol si můžete dohledat na netu (PL x CZ).
Jistě, že vás počty nepřesvědčí, nicméně při hodnocení vezměte v úvahu, že tak, jako jsou v ČR lidé, kteří by v kovidové době sežrali nejraději kilo Isoprinosinu denně, existují pro změnu v PL lidé, kteří by raději zemřeli, než by si něco takového strčili do huby, případně ani nevědí, že něco takového existuje, protože se o to jednoduše nezajímají a nějaký kovid je jim buřt do doby, než zjistí, že leží ve špitálu se zápalem plic.
A ještě znovu připomenu "průser" na dole ČSM, kdy veškeré osazenstvo - české, slovenské i polské - bylo nakaženo kovidem, žralo generika Isoprinosinu a v pohodě zvládalo práci na šachtě.
Debilní kecy o tom, že havířina zocelí imunitu každého havíře do té míry, že mu kovid neudělá vůbec nic, neberete, doufám, zcela vážně.

Průměrný počet slepic: 4.2 (15 hlasů)

opravdu úsměvné když někdo jako Vy píše o víře v léky jako Ivermektin nebo Isoprinosine a přitom věří klinicky nevzkoušeným vakcínám za které se jejich výrobci zbavili veškeré zodpovědnosti. Zatím jste spíše věřící vy co jste se nechali očkovat nebo se na to chystáte.

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

In reply to by kočka šklíba (neověřeno)

Trvalý odkaz

slušně se zeptám - jak víte, že věřím vakcínám? Psala jsem tu o nich asi jednou v začátcích očkování, kdy jsem vyjádřila pochybnosti se závěrem, že si ještě počkám, než si udělám názor. A takhle je to se vším - abyste měli proč oponovat, klidně si důvod vymyslíte. Ani dnes jsem nepsala primárně o očkování, jen jsem chtěla v reakci vysvětlit, jak jsou na tom doktoři s předepisováním zmiňovaných léků. A všimněte si, nikoho jsem nenapadala, nenálepkovala a nepřesvědčovala. MOžná jsem zadoufala, že se nad tím adresát zamyslí a nebude už psát takové nesmysly, jako že se doktoři bojí potrestání za předepsání jmenovaných léků, protože to snad mají zakázané. To by doktor nebyl žádná autorita, kdyby připustil, aby mu někdo zakazoval léčit podle jeho znalostí a svědomí. Dál už na tohle téma psát nebudu, tohle ani není diskuze, to jsou pořád stejné výkřiky omílané do kola a mě to nebaví. Promiňte!

Průměrný počet slepic: 2.3 (12 hlasů)

asi jsem si Vás spletla s Alenou. Ta se tady vyjadřovala k vakcinaci. Ale jinak nemáte pravdu. již byl takový případ na Slovensku, že odvolali myslím primáře, který předepisoval Ivermektin a veřejně říkal, že s ním má dobré zkušenosti. Jméno si nepamatuji, ale jistě se to dá dohledat. A na Moravě byl odvolán primář, který se vyjadřoval o covidu jinak než je propaganda probíhající v médiích. Pak si samozřejmě většina lékařů rozmyslí veřejně se vyjadřovat k této problematice. Nakonec i profesor Beran svá vyjádření poněkud poopravil že?

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

Začnu od konce.
Poučený souhlas může člověk podepsat, pokud je seznámen s možnými, pravděpodobnými nebo jistými negativními účinky "léčby".
Jenže při podání chemikálie, jejíž účinky NEJSOU známy, jaksi pacienta poučit nelze. Navíc nejde o podání JEDNOHO přípravku, ale o jeho přiřazení k dalším, přičemž NENÍ známo, jak bude ten přípravek interagovat v rámci komplexu.
Další problém je, že pokud je pacient v bezvědomí, měl by být příbuzný ustanoven jeho dočasným opatrovníkem. Pak teprve by mohl za pacienta něco odsouhlasit. Zejména pokud jde o schválení postupů, které mohou pacienta zabít.
A i když pacient nebo někdo z jeho blízkých podepíše "revers", stále má možnost následně napadnout postup lékařů soudní cestou a vysoudit vysokou částku jako odškodné, protože nebyl poučen dostatečně, správně, včas a pod. Což už se děje a pacienti či pozůstalí jsou docela úspěšní. Sice to ZATÍM není tak fajny biznis jako v USA, ale jsme na dobré cestě.
No, a teď k začátku Vašeho příspěvku.
Co se týče některých antirevmatik a antiparazitik, používaných v některých zemích TAKÉ jako prevence vážných stavů při korunáčovi, tak dosud nebylo prokázáno, že mají nějaký pozitivní dopad při zvládání infekce koronavirem. Jejich propagátoři z Brna už delší dobu mlčí jak kapři. Stejně tak zmlkli všichni ostatní prosazovači vč. izraelských a amerických. A úplně stejně nastalo ticho kolem dalších "zázračných léků" na korunáče. Dál trvají jejich schválení pro MOUZOVÉ použití V KOMBINACI s řadou dalších prostředků na mírnění zánětů, horečky, dušnosti a podobně. Ale všechno to jsou pouze ZMÍRŇOVACÍ prostředky, NIKOLI LÉKY NA VIRÓZU.

Průměrný počet slepic: 2.4 (8 hlasů)

že to ticho může být způsobeno tím, že se prostě zprávy do médií nedostanou, protože se jede neskutečná propaganda vakcinace? Nebylo by to poprvé, do médií se nedostane víc věcí, které nevyhovují mainstreamu a v tomto případě jsou jak vládní tak i většina opozičních struktur zajedno - vakcinace. Dalším důvodem může být, že lékaře, kteří by veřejně řekli něco proti vakcinaci a dokonce operovali s léky (Ivermectin, Isoprinosine), propustí nebo zbaví funkce. Už se to stalo jak na Slovensku tak i u nás. Takže psát že se to o tom nepíše je minimálně naivní od Vás, ale hlavně od Alice.

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

Ono se nic neobjevuje ani v odborné literatuře.

S Ivermetinem a Isoprinosinem operuje nebo operovala FNUSA Brno a v březnu slíbila studii, která měla být k dispozici do konce května. Leč nikde nic.
https://www.fnbrno.cz/stanovisko-fn-brno-a-lf-mu-k-uzivani-leku-ivermec…
Koncem dubna FNUSA pouze konstatovala, že je ivermectin pacienty dobře tolerován, ale o jeho LÉČEBNÝCH účincích nemá dosud důkazy. Pouze MOŽNÝ pozitivní efekt. A že potřebují další, tentokrát klasickou studii.
https://www.hospitalin.cz/zpravodajstvi/fnusa-brno-ivermectin-dobra-tol…

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

mám příbuzné a známé, kteří prodělali kovid na dole ČSM. Samozřejmě s polskými brigoši, jak jinak.
Vy si věřte MOŽNÝM pozitivním efektům, já se budu pro změnu naivně domnívat, že vlhké a teplé prostředí tmavé díry spojené s dosti těžkou manuální prací (jak na kterém ortu) produkuje prakticky "nezničitelné člověky".

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Media by mela byt vyvazena: pet minut pro zdravi, pet minut propagace nemoci.

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

Děkuji Vám Občane a přeji krásné dny :-)

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

napsat kde jsem například já útočná? Naopak mám tu pro Vás jeden vstup z tohoto blogu:
Napsal uživatel brtnikv brlohu (neověřeno) dne Čt, 27. 05. 2021, 09:08
Vladimíre, přeju příjemné…
Vladimíre, přeju příjemné úpění během nemoci, nakažení většiny rodiny a minimálně jeden pohřeb.

To je zajímavé že? Může být něco ještě odpornějšího než to co napsal velký zastánce vakcinace?

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

:-)

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

nemůžete, já si to myslela.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Je to stejná sorta lidí, kteří jsou agresivní i v jiných tématech. Nestačí jim, že když nechtějí, tak nemusí, ale vadí jim, že ostatní chtějí. Svobodu názoru uznávají jen svoji. Při jakémkoliv tématu svedou řeč tam kam chtějí oni, vloží vám do úst co jste nikdy neřekla a takový "argument" pak používají jako zbraň. Polarizují, aby mohli rozdrobovat, vyčítají druhým, že chtějí volit podle své vůle, svoboda čehokoliv, kvůli které jedno odmítají, najednou nemá váhu. Bylo to vždycky, ne však v takové míře. Tady na Kydech je to vidět opravdu názorně - většina jim nic nevyvrací, nebo jen opatrně, oni si navzájem potvrzují svoje "pravdy" - o co míň mají argumentů, o to víc gradují své výmysly - a ostatní raději mlčí. Ne, že bych se divila, taky nemám chuť reagovat na evidentní nesmysly, jen mě mrzí, jak se změnila atmosféra na blogu. Pár nicků si tu z toho udělalo takový kolotoč.
A od politiků se chce, aby byli bezmála svatí. Nikdy nebudou, jsou bohužel odrazem nás všech.
Přeji Vám krásný den :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

Nějak divně se ty reakce řadí....

Zatím bez slepic

Dnes byl přímo super den, protože jsme byli ve škole po dlouhé době BEZ dusítek. Neskutečná úleva!

A ředitelka vyštrachala ve skladu takové ty "pivní lavice", takže jsme si udělali na hřišti pod stromy venkovní učebnu. Je o ni takový zájem, že jsme startovali pět minut před začátkem hodiny, abychom ji urvali pro naši třídu :o)))
Školní hřiště a zahrada teď vypadají jak uprchlický tábor, protože na každém kousku trávy a gumových tratí kempuje nějaká třída a učíme venku :o)) Ale nikomu to nevadí, děti z toho mají radost a my doufáme, že vydrží hezké počasí.

I Vám krásné dny :o)

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Skvělá zpráva. Hned se jeví svět trochu optimistější. Využil jsem současného stavu, než se někdo kompetentní vzpamatuje a zorganizoval jsem okresní soutěž Mladý zahrádkář a florista. Zájem na školách a u žáků je enormní. Velmi příjemně mě to překvapilo. Soutěž se uskuteční 17.6, musíme doufat, že se do té doby nic vážného nestane.
Již bylo všeho do času.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

(...) Německo požaduje zrušení práva veta unijních států v zahraniční politice"
7.6.21

Německo:
Německý ministr zahraničí Heiko Maas vyzval ke zrušení práva veta každé země EU:

"Už si nemůžeme dovolit, abychom byli drženi jako rukojmí těmi, kteří svým vetem paralyzují evropskou zahraniční politiku. Ti, kdo to dělají, si hrají s krátkodobou nebo dlouhodobou soudržností Evropy. Proto mluvím otevřeně: právo veta musí zmizet , i když to znamená, že můžeme být voleni."

Klíčová rozhodnutí ve společné zahraniční politice, členství v EU, financích EU apod. vyžadují podle evropského práva právo veta. To znamená, že velké státy nemohou přehlasovat ty menší.

Německo nyní na právo veta tvrdě zaútočilo. Nelíbí se mu, že je v některých rozhodnutích brzděno menšími státy.

Veto Polska a Maďarska např. zabránilo mechanismu podmíněnosti "právním stavem" při rozdělování rozpočtu.

Maďarsko také odmítlo podpis obchodní a rozvojové dohody s africkými, karibskými a pacifickymi státy s odkazem na to, že tato dohoda potenciálně podporuje migraci do EU.

______
Dá se předpokládat, že po zrušení veta v zahraniční politice, bude veto postupně rušeno i ve zbývajících oblastech. ČR by tak byla zbavena všech zbývajících možností samostatné politiky.

Zdroj: https://niezalezna.pl/398575-niemcy-chca-kluczowej-zmiany-w-... (...)

http://zvedavec.org/vezkratce/17812/

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Vlastimile, jestli se nepletu, tak se chcete osobně účastnit zítřejší demonstrace v Praze pořádané Volným blokem.

Doufám, že Kydům poskytnete exkluzivní podrobné zpravodajství z této akce. Díky předem.

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Dneska vlk rozebírá volby v Sasku - Anhaltsku.
https://vlkovobloguje.wordpress.com/
Pro příznivce stran ostře se vymezujících proti covidovým omezením a jiným opatřením. Jedním ze závěrů je, že v Sasku - Anhaltsku si AFD tímto postupem UŠKODILA.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Dnes jsem si na "Slobodnom vysielači" poslechl povídání Vlka. Naprosto ho odvrhuji v dál (jako Cyrano svůj klobouk), řekl tam, že preferuje Piráty a že je bude volit. Že sice jejich volební program není přesně podle jeho gusta, ale, že v případě nastolení premiérem Bartoše, by se stejně nedal ten jejich (Pirátský) program uskutečnit, protože koalice.
Snad to je někde k nalezení ze záznamu.

Průměrný počet slepic: 4.1 (14 hlasů)

rozčarován.
Ten pán je prostě za zenitem.
A jako u každého z nás, se u něj dostávají s přibývajícím věkem více na povrch jeho negativní vlastnosti. To je prostě normální stav, který poněkud eufemisticky nazýváme stárnutím.
Čeká nás to všechny, kteří se dožijí určité věkové hranice.

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

čtu ho, berkowitzi, již dlouho a pokud se nepletu, ani jednou, opakuji, ani jednou se ve svých preferencích natož volbách trefil!

Doufám tedy, že "jeho" Piráti dopadnou stejně tak, jako onehdy "jeho" dnes již nebožka Taťána Fišerová coby presidentka ČR, blahé paměti.

Doufám, že vlkovy PREFERENCE budou OPĚT tím jeho již tradičním lakmusovým papírkem povolební skutečnosti!

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Doufám, že jste všichni v pořádku.

Zatím bez slepic

Po dokonalé mediální masáži ve spojení s germánskou povahou v Německu převažují svědci kovidovi. Těch pár Němců, kteří se dovedou na celou hysterii podívat pragmaticky, tak ti svými hlasy AfD nespasí. Bohužel.
Stejně to vidím u nás. SPD opatrně našlapuje, neb nechce ztratit voliče. Volnému tolik o hlasy nejde, viz jeho úloha oslabit SPD, tak bouří proti opatřením a bohužel se mu to daří.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Ne jeho vystoupení, kde zpochybňuje zmatečná a nedotažená opatření vlády ohledně koronaviru, Vrbětice a další vylomeniny. V tom s ním souhlasím. Kroky vlády postrádají logiku a ubližuje státu,
jeho ekonomice, stabilitě a tedy i lidem.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

Nejde o to, jestli mají pravdu svědci nebo chřipečkáři, jde o to, že od stran, které najely na ostrou popíračskkou kolej, to byla zásadní CHYBA!

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

RELÁCIA JE VYSIELANÁ NAŽIVO

9:00 - 11:00 (08.06.2021)
Štúdio Banská Bystrica
Tel: (+421)048 381 01 01
studio@slobodnyvysielac.sk
hostiteľ : Vlk – zakladateľ portálu Vlkovobloguje, moderuje: Boris Koroni
https://slobodnyvysielac.sk/relacia/hodina-vlka-209-listaren/

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, jsem u toho veden jen a pouze tím svým panictvím, který mě vede k této upoutávce. Totiž, nejde o vymáhání pozornosti, jen podle struktury tohoto webu ještě nevím, jestli a jak byste se tam k tomu ještě dostal. Jestli si jeden musí vzpomenout, a mrknout tam, nebo jak to je. A já bych rád, abyste se dostal, protože jednak jsem se tam toho děsně nadatloval, tak bych nechtěl, aby to jen tak zapadlo :) . Ale taky by mě zajímalo, jak byste na to mý nadatlení reagoval. Tak vás dávám do předmětu, abyste si ev. všim...

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by Marek (neověřeno)

Trvalý odkaz

Všiml jsem si... ale promiňte, nevím na co mám reagovat. Napište mi prosím na mail. 

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

v sitich 6te generace je pocitano s prenosy cipu v ramci tela (3GPP), v ramci site zarizeni v automobilech

pokud driv cipy nedojdou, ale je to AZ za 10 let

https://ouk4vsxrgc7dc3oxbqibvdb7qe-jj2cvlaia66be-aftershock-news.transl…

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by prox (neověřeno)

Trvalý odkaz

eliminovat.
Už teď se dá zasahovat do řízení auta pomocí elektrosraček, které se do něj běžně montují. Je to pár let zpátky, co si dva Američané dali práci a předem vybrané auto dokázali zpomalit, anebo zrychlit. S nástupem elektricky ovládaných brzd - prozatím jen ručních - se taková činnost dramaticky zjednodušuje.
V USA to je daleko jednodušší, tam je ovládání brzd pomocí elektriky naprosto běžnou záležitostí.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Není to ten, co shodil vládu Petra Nečase zrovna v okamžiku, kdy se jednalo o dostavbě Temelína, kde byla i nabídka z Ruska? A kvůli pádu vlády, pak bylo Rusko vyřazeno.
Nevím, ale pokud si pan Šlachta neuvědomí, že byl použit (možná proti své vůli, možná nevědomky), pro americké zájmy, tak se může stát, že bude podobně využit v politice a že nevidí celou skládačku, ale jen kousek.

Průměrný počet slepic: 4.3 (19 hlasů)

In reply to by Vladimír (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vlastimil.
Někdo takové osoby v parlamentu potřebuje,bude záležet na výsledcích voleb,klidně může sedět vedle Pirátů.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Prosím o názor Kydařů na nenápadný řetěz s Vidlákovými reakcemi uprostřed dnešní diskuze. Jsem z toho úplně vedle...
----------------
Napsal uživatel Vlastimil (neověřeno) dne Út, 08. 06. 2021, 10:51
In reply to A také proto, že pokud se Šlachta dostane do by Laco G. Mlynář (neověřeno)

A na tom se shodneme

Babiš potřebuje získat hlasy těch, kteří ho během jeho vlády zatratili, ač ho před čtyřmi lety volili. Proto jim předhodil Šlachtu. A po celou dobu volební kampaně se od něj bude úzkostlivě naoko distancovat.

Z dnešního Vidlákova článku zřetelně plyne, že je to správná taktika. Já jsem se hned na první dojem mezi řádky dočetl, že Vidlák už má otevřená zadní volební vrátka, kdyby měl důvod váhat s Babišem.. :)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
--------------------------------
Odpovědět

Napsal uživatel vidlak dne Út, 08. 06. 2021, 12:44
In reply to A na tom se shodneme by Vlastimil (neověřeno)

Vlastimile... moje volební…

Vlastimile... moje volební preference jsou tak široké, že bych to byl schopen hodit i Pirátům...

Průměrný počet slepic: 1.2 (6 hlasů)
------------------------------
Odpovědět

Napsal uživatel Maneca (neověřeno) dne Út, 08. 06. 2021, 13:14
In reply to Vlastimile... moje volební… by vidlak

To myslíš vážně, Vidláku,…

To myslíš vážně, Vidláku, nebo je to pokus žertovat s Vlastimilem?

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
------------------------------------
Odpovědět

Napsal uživatel vidlak dne Út, 08. 06. 2021, 18:19
In reply to To myslíš vážně, Vidláku,… by Maneca (neověřeno)

Už několikrát jsem tu napsal…

Už několikrát jsem tu napsal, že když vidím, jak je ta naše vlastenecká scéna rozdrobená, jak hladce odstřelila Babiše i když on byl jediný premiér, kterého jsme měli v hrsti, protože nic jiného než voliče neměl. Když vidím tu nedisciplinovanost a neochotu ke společnému postupu, jde z toho na mě takový splín, že se snad raději ohnu a stanu se lokajem u globálních elit... protože tak jak je to rozehrané, nemáme nikdy šanci vyhrát.

Zatím bez slepic
----------------------------------------------
Odpovědět

Napsal uživatel Maneca (neověřeno) dne Út, 08. 06. 2021, 19:42
In reply to Už několikrát jsem tu napsal… by vidlak

ufff

".. se snad raději ohnu a stanu se lokajem u globálních elit. ..."

To je velmi podivná a velmi smutná reakce, Vidláku, jako bych se ocitla na blogu nějakého jiného Vidláka. Ta rezignace zní strašidelně, jako bys v pár větách popřel celého Vidláka, kterého známe mnoho let.

Mám z tebe pocit, že tě ovládla nenávist k Volnému a Okamurovi... je to moc špatné, když bulvární nenávist necháš cloumat svým majestátem.
---------------------

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Odpověděl jsem Ti Maneco na patřičném místě... ale neřekl jsem tam nic k Volnému. 

Já nejsem ovládnut nenávistí k němu. Ani k Okamurovi. Ale Volný podle mě svým přístupem prostě neuspěje. Nevěřím tomu, že v zemi, kde umřelo třicet tisíc lidí a sto tisíc dalích bylo s koronavirem v nemocnici, statisíce dalších je ošetřovaly a ti všichni o tom povídali doma, že by Volný mohl uspět rétorikou proti opatření. Dopadne jako AFD v posledních volbách. 

A u Okamury jsem svoje řekl. Já nemám nic proti jeho programu. Ale nevěřím, že ho myslí vážně. SPD je podle mě politický projekt na generování zisku. A mimochodem - dneska jsem jezdil po Brně - Okamura tam má plakáty s nápisem "Děti do školy". Podle mě podobně jako Volný střílí vedle. 

Předpovídám, že Volný jen ubere Okamurovi a Okamura dopadne hůř než předpokládá. 

Já prostě nehodlám zavírat oči před realitou a tvrdit, že my alternativa jsme na nejlepší cestě k růžové budoucnosti plné jednotných lidí seřazených v šik za lepší zítřky pro naše děti. Naopak, jsme v průseru ze kterého se budeme roky vzpamatovávat. A učit se to budeme pod pirátskou knutou. 

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

A Maneco... jednu věc ti mohu slíbit...

Neslibuju, že se nikdy neohnu. Mám rodinu. 

Neslibuju, že budu Kydy dělat pořád. Mám i jinou práci. 

Neslibuju, že budu vždycky optimista - na to vidím příliš mnoho průserů okolo sebe. 

Ale slibuju, že než se ohnu já,  budou už ohnutí všichni okolo mně. 

 

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)

Na mě to působí tak, že Vidlák nejradši volí tu stranu, která vyhrává volby. Bez ohledu na to, jaký program prosazuje. Je to strategie, která sází na to, že většina voličů nachází to nejlepší řešení a proto je dobré se k ní přidat.

Pro mě to přitažlivá strategie není, protože v pokřiveném světě je to přesně naopak a moje zájmy může prosazovat jen okrajová menšina, kterou si neplatí vládnoucí klika.

A ještě na okraj - Vidlák a další říkají, že není dobré tříštit hlasy pro alternativu a oslabovat SPD. Já to vidím jinak. V současné době alternativa díky kovidovému podvodu a následně hrozícímu všeobecnému kolapsu silně roste a je velká šance dostat po sněmovny více alternativních subjektů. Možná i více než dva. A toho je potřeba využít. Protože dvě nebo dokonce tři protestní strany znamenají dva nebo tři poslanecké kluby a tedy dvoj nebo trojnásobnou obstrukční sílu. V důsledku se tyto prostestní strany mohou postarat o neprůchodnost jakýchkoli dalších totalitních nebo jiným způsobem pro občany nebezpečných zákonů.

Průměrný počet slepic: 1.6 (7 hlasů)

To není nenávist, ale střízlivé hodnocení situace u nás i ve světě. A střízlivě vidět, snášet to, není nic příjemného ani jednoduchého.
Nezbývá, než si říkat, že ti nejhorší škůdci, jak v politice, tak třeba i ti sysli, či jejich "dovozci" se znemožní sami. Jednotlivec nemusí vůbec nic. ale vidí, slyší,....
A když se z toho člověku udělá nevolno, tak jak se říká - hustý slepicím, řídký na hnůj. To je nejrychlejší a nejsnazší a nic nepřijde nazmar.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)