Novinářská šlechta

Autor
Štítky

už přes něj dostali... 

Jak dlouho už tu máme tu naší demokracii? Dvacet osm let? Čtvrt století a kousek. Docela slušná doba. Člověk se za tu dobu stihne narodit, vychodit školu, najde si nějaký ten obor, třeba i udělá vysokou a začne pracovat. Z malého škvrněte se stane dospělým. Zažije lecjaké veletoče, přijde o iluze, nejméně desetkrát změní své sny, nápady i možnosti a leckdo si dokonale zkazí život, že už to nikdy nenapraví. Je to vlastně velmi dlouhá doba. 

Když se nad tím ale zamyslíme, byla vlastně krátká. Po více než dvacet let se bojovaly staré bitvy, které se nepohnuly ani o krok dopředu. Dvacet let boje s komunismem. Komunisti sice nevládli, byli imrvére v opozici, ale na bubnování proti totalitě to stačilo. Je to sice už víc jak deset let, ale pamatujete Paroubka? Jak studenti skandovali heslo, že nacismus = komunismus a komunismus = ČSSD? 

Pamatuju si Drtinovou Černého, Kmentu a další prominentní novináře, kteří obhajovali akumulaci kapitálu a psali pohrdavé odsudky o hloupém plebsu. Co já přečtl článků o tom,jak jsou odbory škodlivé a jak je vůbec škodlivý sociální stát. Heslem dne byl kapitalismus a podnikavost. Pokud se podíváte na staré novinové články, nemine den, kdy nejsou v novinách chváleni Bakalové, Koláčkové i další. Petru Kelnerovi byly věnovány celé rubriky. Na prostý lid měla být hlavně přísnost... Všichni ti špičkoví novináři psali články o pokulhávající české produktivitě práce, ale nepřipisovali to mizerné organizaci práce, ale připisovali to lenosti pracovníků. Tam podle nich tkvěly rezervy. 

Ekonomové měli k dispozici celé  stránky s palcovými titulky, kde složitě rozebírali společneské jevy, ale celkové vyznění bylo pořád stejné. Flexibilizace práce, snazší vyhazovy, menší ochrana zaměstnanců, menší odstupné, menší nemocenská, zdravotnické poplatky, zmrazení důchodů. A samozřejmě, že se máme zle, za to můžou komunisti.... a Putin. 

Babiš budoval svůj Agrofert dvacet let. Dvacet let se přátelil s politiky, měl telefonní čísla na premiéry, vstupoval do zákulisí, drobnými postrky pozdržel či postrčil zákony, státní pohledávky, konsolidační agenturu a další instituce tak, aby něco ovládl, zprivatizoval a vydělal. Nebyl sám. Jistý Chrenek si takhle založil zdravotní pojišťovnu, pak si ji i oddlužil, Bakala obdobně ovládl OKD, nejinak tomu bylo ve Vítkovickém holdingu, Plzeňské škodovce, ve zbrojovkách a koneckonců na každém okrese. Všude se kupčilo, potají jednalo s náměstky a ministry, přesouvaly se cenné papíry, až je měl ten správný člověk a pak se ohromně vydělávalo. To nebylo naráz. To trvalo dvacet let a víc. 

Po těchto dvacet let žádný z těch elitních novinářů neřešil Kostelecké uzeniny či sedláka Radu. Nikdo neřešil OKDi když si o tom cvrlikali vrabci na střeše a slavné byty křičely až do nebe. Novináři nevyšetřovali, měli své mafiánské kauzy, ale to byly malé ryby.Velký kapitál byl přítel, platil jim hostiny, rauty, granty. Byla to šťastná symbióza. Dvacet let článků v celorepublikových denících o tom, v jaké skvělé době žijeme, jak je ten kapitalismus důležitý, jak potřebujeme miliardářské podnikatele. Dvacet let článků o Jablotronu a OKD, Mostecké uhelné. Dvacet let článků o skvělých Spojených státech, kteří vždycky dobře jednají. Dvacet let článků o neschopném sociálním státu, o levici, kterou se vytírá zadek,kdežto pravicí se lidi zdraví. Dvacet let pohrdání důchodci a odboráři.  Dvacet let. Tisíce a tisíce článků. 

A pak se to otočilo. Babiš si koupil Mafru. Bakala dovedl OKD ke krachu, Švýcarsko začalo vyšetřovat Mosteckou uhelnou.  Internet se dostal do každé domácnosti spolu s chytrým telefonem. Najednou na naše elitní novináře došlo. Oligarcha už je nepotřeboval. Zařídil se i bez nich. A lidi je taky nepotřebovali. Vystačili si sami. Najednou byli na dlažbě. Sice se chytili v nových projektech, ale to už nejsou ty stejné prachy. Podívejte se na DVTV - na té Drtinové je ten pokles životní úrovně vysloveně vidět. Porovnejte si ji z dob její největší slávy. Do České televize a rozhlasu se už všichni nevejdou a profesní smrtka pomalu práská i tam. 

Nu, začali se bránit. Najednou si vzpomněli na deset patnáct let staré kauzy. Kmenta napsal knihu Boss Babiš ve které popsal praktiky panující při prodeji státního majetku. Bylo by to hezké, kdyby ji vydal v roce 2010. Ale on si vzpomněl až teď. Protože na něj došlo. I ti ostatní najednou rozkrývají dávné průsery. Dokonce někteří zašli tak daleko, že se nechali zaměstnat v těch nejhorších profesích a s překvapením zjistili, co musí prostý člověk vydržet. Bylo by to chvályhodné, kdyby o pár let dřív nezdůrazňovali tu nutnost flexibilizace práce. To si tenkrát ještě mysleli, že na ně nedojde. 

Zeman se stal prezidentem a najednou tam v Praze zjistili, že jim za ty jejich kecy každý neplácá po rameni, ba naopak si myslí svoje, jde a jedná přesně opačně, než by si přáli. A novinář stojí a nedokáže pochopit, jak to venkovský buran mohl hodit Babišovi, když je to takový zloděj. Úplně jednoduše. Takových Babišů je tu tolik, že se jeden další mezi nimi ztratí. Dvacet let si lidi četli, jak mají takové Babiše milovat a chápat jejich nezbytnost a potřebnost. Prostě si zvykli. Byty OKD jdou v tahu, Mostecká uhelná je v tahu, Bakala je v tahu, Všechno je v kopru, jen zbývá DHL sklad za patnáct tisíc čistého. A novináři, kteří to sváděli na komunisty, kteří za nic nemohli. 

Inu novinářská šlechta osaměla. Velké peníze došly, Němci už prodělečné noviny držet nebudou, oligarchové je posílají do háje a jestli si myslí, že na Seznamu budou věčně, tak jsou na omylu. Ani ta ČT tu nebude napořád. A český člověk jim už nevěří. Dvacet let ho oblbovali a to se po náhlém prozření Babišem ještě dlouho neobrátí. Všichni kradli a lidi si zvykli... Zvykli si tak, že Babiš s nimi už nic nedělá a kvůli novinářům nikdo demonstrovat nebude. Ani ti Volímkarlové nebo Drahošovci ne. 

Vztekají se nám novináři, takhle to přece nemělo být... Inu asi skutečně nemělo, ale že to takhle je,  tomu přispěli svými dvaceti roky práce. Dopadli jako ti padesátníci u soustruhu, kteří pro firmu dělali celý život, aby je pak před důchodem vyhodili. A teď se to děje i těm vyvoleným. Těm, co si mysleli, že jich se to netýká a k nim něco podobného nikdy nedojde.  

A mně vůbec nevadí, že si teď vzpomněli a začínají něco dělat. Vůbec mi nevadí, že na Babiše něco hledají. Ale právě tihle už to nezvrátí. Budou muset dvacet let psát jinak a nspat desetitisíce článků, aby si lidi zvykli. tihle se toho už nedočkají. Rok od roku budou míň slyšet až už si jich nikdo ani nevšimne. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Kámoška jedné mé příbuzné bydlí v Bakalovic pokladu. Minitřípokoják za devět osm set plus energie, smetí a voda.
Bakalovi dědicové už dokonce i vyměnili okna. Fučelo to skrz ně víc, než přes ta původní, dřevěná. Tak jsem jí to sešteloval, jak to jen šlo. Záclony už vítr nezvedá, ale těsné okno vypadá jinak. I plasťák se dá zku***t.
Onehdy si bábrle stěžovala, že balkon je na pokraji zřícení. Přišli dva borci a zatloukli jí dveře na balkón hřebíkama. Jo, hřebíky nastřelováky do těch nových dveří, které vyměnili zároveň s okny. A pod barákem zbudovali malebné zátarasy s pestrými fáborky a cedulkou "nebezpečí padání omítky". Nerozeznají omítku od balkónu.
Na ja, asi to byli produkti našeho inkludovaného školství.
A stejně za to může Putin.

Zatím bez slepic

pharmacie brest rue anatole france pharmacie avignon le pontet pharmacie haguenau , pharmacie de garde aujourd'hui quimper pharmacie la bailly , pharmacie d'avignon traitement orthodontique adulte pharmacie de garde aujourd'hui martinique Medicamento Geodon nombre generico, Geodon precio sin receta [url=https://publiclab.org/notes/print/34207#]Medicamento Geodon nombre generico, Geodon precio Ecuador[/url] Geodon barato en la farmacia Medicamento Geodon nombre generico. pharmacie annecy-le-vieux pharmacie lafayette eysines Autodesk AutoCAD 2023 venta PerГє, Autodesk AutoCAD 2023 barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34696#]Comprar Autodesk AutoCAD 2023[/url] Autodesk AutoCAD 2023 por internet Comprar Autodesk AutoCAD 2023. pharmacie de garde ouverte aujourd'hui fontainebleau therapie de couple laval , pharmacie de garde la ciotat pharmacie obernai Sony Sound Forge Audio Studio 10 por internet, Sony Sound Forge Audio Studio 10 donde comprar en Guatemala [url=https://publiclab.org/notes/print/34364#]Sony Sound Forge Audio Studio 10 por internet, Comprar Sony Sound Forge Audio Studio 10 [/url] Comprar Sony Sound Forge Audio Studio 10 Sony Sound Forge Audio Studio 10 barato. pharmacie en ligne versailles pharmacie argenteuil dimanche .

Zatím bez slepic

therapie comportementale et cognitive orne therapie cognitivo comportementale vaucluse pharmacie bordeaux pey berland , pharmacie leclerc oleron medicaments hypnotiques , pharmacien autour de moi pharmacie fins annecy pharmacie marc brest Comprar Adobe Dreamweaver CC, Adobe Dreamweaver CC precio EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34458#>Adobe Dreamweaver CC barato</a> Adobe Dreamweaver CC barato Adobe Dreamweaver CC venta EspaГ±a. therapies breves nantes - stephane robin rue de la marne nantes angers pharmacie des plantes Word 2013 Essential Training donde comprar en Colombia, Compra Word 2013 Essential Training a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34362#>Compra Word 2013 Essential Training a precios mГЎs bajos, Word 2013 Essential Training donde comprar en Colombia</a> Word 2013 Essential Training precio Colombia Word 2013 Essential Training barato. pharmacie de garde bailly romainvilliers traitement bois , pharmacie autour de nous zylkene pharmacie lafayette Robot Structural Analysis Professional donde comprar en Colombia, Robot Structural Analysis Professional precio Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34672#>Robot Structural Analysis Professional precio Colombia</a> Comprar Robot Structural Analysis Professional Compra Robot Structural Analysis Professional a precios mГЎs bajos. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta. Compra Gabapentina a precios mas bajos Comprar Gabapentina 800 mg generico <a href=https://form.jotform.com/222076566560862#>Gabapentina Neurontin 800 mg</a> pharmacie de garde issy les moulineaux pharmacie boulogne billancourt edouard vaillant .

Zatím bez slepic

pharmacie ouverte ussel 19200 pharmacie tassigny angers pharmacie de garde koumassi , pharmacie de garde marseille joliette pharmacie beaulieu laplante , pharmacie de garde metz pharmacie bordeaux emploi du temps pharmacie leclerc clichy sous bois Compra Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11 a precios mГЎs bajos, Comprar Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34648#>Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11 precio PerГє, Compra Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11 a precios mГЎs bajos</a> Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11 donde comprar en PerГє Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11 por internet. pharmacie roubaix pharmacie becker monteux telephone Autodesk Alias Concept 2018 por internet, Autodesk Alias Concept 2018 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34650#>Autodesk Alias Concept 2018 barato</a> Autodesk Alias Concept 2018 venta EspaГ±a Autodesk Alias Concept 2018 barato. act therapy for ocd pharmacie de garde aujourd'hui strasbourg , pharmacie bailly livraison xanadu therapies carina qld 4152 Lumion 12 Pro barato, Comprar Lumion 12 Pro <a href=https://publiclab.org/notes/print/34235#>Lumion 12 Pro barato</a> Lumion 12 Pro barato Lumion 12 Pro por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta. Compra Gabapentina a precios mas bajos Comprar Gabapentina 800 mg generico <a href=https://form.jotform.com/222076566560862#>Compra Gabapentina a precios mas bajos, Neurontin precio Ecuador</a> therapies kya hota hai pharmacie auchan hautepierre .

Zatím bez slepic

act therapy session pharmacie meleye amiens pharmacie de garde cherbourg , des produits medicamenteux pharmacie de garde oise , pharmacie place francois rabelais argenteuil pharmacie bordeaux rue sainte catherine pharmacie achard angers Adobe Illustrator CC venta Ecuador, Adobe Illustrator CC donde comprar en Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34266#>Adobe Illustrator CC barato</a> Adobe Illustrator CC precio Ecuador Adobe Illustrator CC venta Ecuador. pharmacie sur annecy traitement migraine Comprar Adobe Photoshop CS6 Extended, Adobe Photoshop CS6 Extended donde comprar en EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34223#>Adobe Photoshop CS6 Extended donde comprar en EspaГ±a</a> Adobe Photoshop CS6 Extended venta EspaГ±a Comprar Adobe Photoshop CS6 Extended. pharmacie intermarche amiens therapie cognitivo comportementale lille , pharmacie des estelles avignon pharmacie en ligne sans ordonnance cialis Acrobat Pro DC Student precio Colombia, Compra Acrobat Pro DC Student a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34461#>Compra Acrobat Pro DC Student a precios mГЎs bajos</a> Acrobat Pro DC Student donde comprar en Colombia Acrobat Pro DC Student venta Colombia. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie de garde xonrupt longemer pharmacie de garde faya aujourd'hui .

Zatím bez slepic

pharmacie beauvais jean rostand pharmacie gourmelon brest pharmacie ouverte fresnes , pharmacie lafayette lille therapy act holder , therapie comportementale et cognitive yvelines therapie cognitivo-comportementale drummondville medicaments toxiques pour le foie Comprar Adobe Acrobat X Pro, Adobe Acrobat X Pro venta Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34341#>Adobe Acrobat X Pro por internet</a> Adobe Acrobat X Pro precio Chile Compra Adobe Acrobat X Pro a precios mГЎs bajos. pharmacie de garde unieux therapies breves plurielles Compra MS Office 2010 Home and Student a precios mГЎs bajos, MS Office 2010 Home and Student por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34268#>MS Office 2010 Home and Student </a> MS Office 2010 Home and Student donde comprar en Miami MS Office 2010 Home and Student precio Miami. pharmacie escudier boulogne billancourt horaires therapies with dementia , therapie cognitivo comportementale finistere pharmacie val nord argenteuil Compra Adobe Photoshop CS5 a precios mГЎs bajos, Compra Adobe Photoshop CS5 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34629#>Adobe Photoshop CS5 venta Colombia</a> Adobe Photoshop CS5 precio Colombia Adobe Photoshop CS5 barato. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie de garde saint maur pharmacie brest liberte .

Zatím bez slepic

pharmacie leclerc orvault pharmacie boulogne billancourt ouverte le soir therapie miroir , pharmacie de garde marseille 6 octobre pharmacie en ligne versailles , pharmacie beauvais horaire annuaire therapies alternatives pharmacie buisson annecy AutoCAD Design Suite Ultimate 2016 precio Chile, AutoCAD Design Suite Ultimate 2016 venta Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34454#>AutoCAD Design Suite Ultimate 2016 por internet</a> AutoCAD Design Suite Ultimate 2016 precio Chile Comprar AutoCAD Design Suite Ultimate 2016. pharmacie nouvian beauvais pharmacie lafayette ile de france Excel 2013 All in One For Dummies venta Venezuela, Excel 2013 All in One For Dummies venta Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34325#>Excel 2013 All in One For Dummies precio Venezuela</a> Comprar Excel 2013 All in One For Dummies Compra Excel 2013 All in One For Dummies a precios mГЎs bajos. pharmacie beaulieu nantes therapie de couple lille , pharmacie auchan annecy therapie cognitivo-comportemental Windows 11 Enterprise por internet, Windows 11 Enterprise barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34774#>Windows 11 Enterprise donde comprar en PerГє</a> Compra Windows 11 Enterprise a precios mГЎs bajos Windows 11 Enterprise por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie annecy carnot pharmacie brest verdun .

Zatím bez slepic

therapies types pharmacie des precheurs aix en provence horaires pharmacie jaures boulogne billancourt , traitement mononucleose pharmacie aix en provence jas de bouffan , pharmacie lombard beauvais horaires pharmacie ouverte dimanche toulouse pharmacie vieil annecy Comprar Galvumet sin receta, Medicamento Galvumet nombre generico <a href=https://publiclab.org/notes/print/34201#>Galvumet barato en la farmacia</a> Galvumet barato en la farmacia Galvumet precio sin receta. pharmacie semnoz annecy pharmacie leclerc vendome Esomeprazole sans ordonnance Canada, Esomeprazole en pharmacie Canada <a href=https://faithlife.com/esomeprazolesansordonnancecanada#>Vente Esomeprazole sans ordonnance</a> Vente Esomeprazole sans ordonnance Esomeprazole prix Canada. pharmacie materiel medical argenteuil therapie cognitivo comportementale nancy , act therapy chronic pain pharmacie albiol angers SketchUp Pro 2018 precio Guatemala, SketchUp Pro 2018 precio Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34481#>SketchUp Pro 2018 venta Guatemala</a> SketchUp Pro 2018 barato Compra SketchUp Pro 2018 a precios mГЎs bajos. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador therapie cognitivo-comportementale internet therapies for anxiety .

Zatím bez slepic

pharmacie lafayette mulhouse pharmacie carrefour nanteuil les meaux pharmacie en ligne vaccin grippe , pharmacie aeroport beauvais tille action therapies , pharmacie lafayette www.lafidelite.com traitement keratine pharmacie intermarche amiens sud Zebeta livraison Suisse, Acheter Zebeta en Suisse <a href=https://faithlife.com/ouacheterduzebeta5mg#>Zebeta prix sans ordonnance</a> Zebeta achat en ligne Suisse Zebeta prix sans ordonnance. pharmacie de garde aujourd'hui isere pharmacie amiens avenue 14 juillet Autodesk Inventor Professional precio Venezuela, Autodesk Inventor Professional por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34464#>Autodesk Inventor Professional donde comprar en Venezuela</a> Autodesk Inventor Professional precio Venezuela Autodesk Inventor Professional venta Venezuela. pharmacie imbert beauvais sur matha pharmacie ouverte le mans , pharmacie carrefour narbonne therapies breves plurielles Adobe Acrobat Pro DC 2020 precio Venezuela, Adobe Acrobat Pro DC 2020 precio Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34482#&gt; Adobe Acrobat Pro DC 2020 venta Venezuela</a> Comprar Adobe Acrobat Pro DC 2020 Adobe Acrobat Pro DC 2020 venta Venezuela. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador medicaments xyzall pharmacie de garde aujourd'hui juan les pins .

Zatím bez slepic

pharmacie ouverte franconville pharmacie boutouga argenteuil pharmacie krief lafayette chartres , pharmacie amiens test covid pharmacie sur aix en provence , medicaments diabete pharmacie anton et willem amiens pharmacie ouverte tourcoing Naproxen pharmacie Suisse, Naproxen livraison rapide <a href=https://faithlife.com/naproxenpharmaciesuisse#>Naproxen livraison rapide</a> Naproxen achat en ligne Suisse Vente Naproxen sans ordonnance. pharmacie en ligne zymad pharmacie lafayette auch CorelDRAW Graphics Suite X8 barato, CorelDRAW Graphics Suite X8 venta Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34499#>Comprar CorelDRAW Graphics Suite X8</a> Comprar CorelDRAW Graphics Suite X8 CorelDRAW Graphics Suite X8 precio Ecuador. pharmacie avignon gregoire pharmacie boulogne billancourt route de la reine , pharmacie lafayette rillieux pharmacie homeopathie amiens Zebeta livraison Suisse, Cherche Zebeta moins cher <a href=https://faithlife.com/ouacheterduzebeta5mg#>Ou acheter du Zebeta 5mg, Zebeta livraison Suisse</a> Vente Zebeta sans ordonnance Zebeta prix sans ordonnance. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador therapie gestalt therapie de couple hyeres .

Zatím bez slepic

pharmacie rue lapparent bourges pharmacie bailly neuvy sur loire pharmacie avignon rocade , pharmacie en ligne wikipedia therapies of cancer , therapie cognitivo comportementale alger therapies comportementales et cognitives pour les nuls act therapy utah Corel Painter 2022 donde comprar en EspaГ±a, Corel Painter 2022 donde comprar en EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34232#>Corel Painter 2022 venta EspaГ±a, Corel Painter 2022 donde comprar en EspaГ±a</a> Comprar Corel Painter 2022 Corel Painter 2022 venta EspaГ±a. traitement hypothyroГЇdie pharmacie de garde aujourd'hui Г  frejus Micromat TechTool Pro 9 donde comprar en Chile, Micromat TechTool Pro 9 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34396#>Micromat TechTool Pro 9 por internet</a> Micromat TechTool Pro 9 donde comprar en Chile Comprar Micromat TechTool Pro 9. medicaments laxatifs pharmacie dufournet annecy , les therapies comportementales et cognitives pharmacie avignon republique Compra MS Office 2010 Home and Student a precios mГЎs bajos, MS Office 2010 Home and Student barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34494#>MS Office 2010 Home and Student barato</a> MS Office 2010 Home and Student donde comprar en Venezuela MS Office 2010 Home and Student por internet. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta generique aerius comprime pharmacie bailly garancia .

Zatím bez slepic

therapies quantiques fabiola act therapy nhs therapie comportementale et cognitive finistere , pharmacie guerin angers pharmacie en ligne 24 avis , therapie de couple doctolib medicaments depression therapie cognitivo-comportementale fondateur Microsoft Project Professional 2016 por internet, Microsoft Project Professional 2016 donde comprar en Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34328#>Microsoft Project Professional 2016 por internet, Compra Microsoft Project Professional 2016 a precios mГЎs bajos</a> Compra Microsoft Project Professional 2016 a precios mГЎs bajos Microsoft Project Professional 2016 precio Colombia. pharmacie de garde aujourd'hui issoudun pharmacie dubois avignon Microsoft Project Professional 2021 venta Colombia, Microsoft Project Professional 2021 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34617#>Microsoft Project Professional 2021 precio Colombia</a> Comprar Microsoft Project Professional 2021 Compra Microsoft Project Professional 2021 a precios mГЎs bajos. pharmacie amiens rue alexandre dumas pharmacie avenue d'annecy chambery , therapies esseniennes et egyptiennes therapie cognitivo-comportementale yverdon Corel Painter 2022 donde comprar en Venezuela, Corel Painter 2022 precio Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34722#>Corel Painter 2022 precio Venezuela</a> Compra Corel Painter 2022 a precios mГЎs bajos Corel Painter 2022 donde comprar en Venezuela. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie bailly burnhaupt act therapy near me .

Zatím bez slepic

therapie de couple film netflix pharmacie bordeaux roosevelt pharmacie angers 24h/24 , pharmacie dumont bourges therapie act toulouse , pharmacie jules ferry avignon therapie de couple sherbrooke pharmacie amiens sud burger king Microsoft Excel 2016 donde comprar en EspaГ±a, Microsoft Excel 2016 donde comprar en EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34586#>Microsoft Excel 2016 barato</a> Microsoft Excel 2016 precio EspaГ±a Microsoft Excel 2016 venta EspaГ±a. pharmacie leclerc nord pharmacie zac bank Autodesk Alias AutoStudio 2018 barato, Autodesk Alias AutoStudio 2018 donde comprar en PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34580#>Autodesk Alias AutoStudio 2018 </a> Compra Autodesk Alias AutoStudio 2018 a precios mГЎs bajos Autodesk Alias AutoStudio 2018 por internet. pharmacie auchan annecy therapie de couple lausanne , pharmacie lafayette l'union pharmacie annecy-le-vieux Compra AutoCAD Design Suite Premium 2013 a precios mГЎs bajos, AutoCAD Design Suite Premium 2013 precio Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34392#>AutoCAD Design Suite Premium 2013 venta Venezuela</a> AutoCAD Design Suite Premium 2013 por internet AutoCAD Design Suite Premium 2013 venta Venezuela. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie avenue de lattre de tassigny aix en provence pharmacie lafayette villeneuve sur lot .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde cannes pharmacie leclerc bois d'arcy pharmacie ouverte boulogne , pharmacie de garde aujourd'hui vichy medicaments pour dormir sans ordonnance , therapie de couple st-jean-sur-richelieu pharmacie auchan st loup pharmacie bourges et environs Ou acheter Adobe Illustrator CC 2018 au meilleur prix, Adobe Illustrator CC 2018 bon marchГ© [url=https://faithlife.com/adobeillustratorcc2018venteenligne#]Acheter Adobe Illustrator CC 2018 en Belgique[/url] Acheter licence Adobe Illustrator CC 2018 Adobe Illustrator CC 2018 prix. pharmacie jacquet francillon avignon progressive therapy alternatives toledo ohio GraphiSoft ArchiCAD 18 donde comprar en PerГє, GraphiSoft ArchiCAD 18 precio PerГє [url=https://publiclab.org/notes/print/34649#]GraphiSoft ArchiCAD 18 venta PerГє[/url] GraphiSoft ArchiCAD 18 por internet GraphiSoft ArchiCAD 18 venta PerГє. therapies cellulaires medicaments fer , kerastase pharmacie lafayette pharmacie grand annecy seynod Alias Surface 2023 precio Ecuador, Compra Alias Surface 2023 a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34743#]Alias Surface 2023 precio Ecuador, Alias Surface 2023 donde comprar en Ecuador[/url] Alias Surface 2023 donde comprar en Ecuador Alias Surface 2023 venta Ecuador. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta traitement sciatique pharmacie ouverte blois .

Zatím bez slepic

pharmacie homeopathie beauvais pharmacie ouverte annecy le vieux pharmacie de garde drancy , therapies breves pau pharmacie michel annecy , therapie de couple versailles pharmacie toledano argenteuil pharmacie auchan guilherand granges Fulcoat precio PerГє, Comprar Fulcoat genГ©rico <a href=https://publiclab.org/notes/print/34197#>Comprar Fulcoat genГ©rico</a> Comprar Fulcoat sin receta Compra Fulcoat a precios mГЎs bajos. pharmacie hopital angers pharmacie orthopedie brest Nik Software Color Efex Pro 3 barato, Nik Software Color Efex Pro 3 donde comprar en Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34446#>Nik Software Color Efex Pro 3 precio Venezuela</a> Nik Software Color Efex Pro 3 por internet Nik Software Color Efex Pro 3 venta Venezuela. pharmacie auchan valdoly pharmacie bourges et environs , pharmacie de garde marseille demain pharmacie ramdani argenteuil GraphiSoft ArchiCAD 25 barato, Comprar GraphiSoft ArchiCAD 25 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34690#>GraphiSoft ArchiCAD 25 donde comprar en Venezuela, GraphiSoft ArchiCAD 25 barato</a> Compra GraphiSoft ArchiCAD 25 a precios mГЎs bajos GraphiSoft ArchiCAD 25 barato. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie garde beaulieu pharmacie yssingeaux .

Zatím bez slepic

pharmacie leclerc vendome pharmacie amiens st leu pharmacie leclerc dole , pharmacie de garde uccle medicaments traduction , pharmacie de garde angers espace anjou pharmacie st victor amiens pharmacie amiens azzedine BricsCAD Ultimate v21 por internet, BricsCAD Ultimate v21 donde comprar en EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34701#>Comprar BricsCAD Ultimate v21</a> BricsCAD Ultimate v21 venta EspaГ±a BricsCAD Ultimate v21 barato. pharmacie.bourges pharmacie de garde figeac Compra Ashampoo Uninstaller 8 a precios mГЎs bajos, Ashampoo Uninstaller 8 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34545#>Ashampoo Uninstaller 8 barato</a> Ashampoo Uninstaller 8 precio PerГє Ashampoo Uninstaller 8 donde comprar en PerГє. pharmacie rue lapparent bourges pharmacie boulogne billancourt avenue general leclerc , pharmacie de garde quetigny therapie de couple netflix Autodesk AutoCAD 2017 por internet, Compra Autodesk AutoCAD 2017 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34226#>Autodesk AutoCAD 2017 barato</a> Comprar Autodesk AutoCAD 2017 Autodesk AutoCAD 2017 venta Ecuador. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta traitement endodontique pharmacie cap 3000 .

Zatím bez slepic

medicaments arthrose pharmacie de garde aujourd'hui therapies breves rennes , traitement jaunisse bebe pharmacie naturopathe brest , pharmacie naillon amiens traitement fissure anale pharmacie angers avenue pasteur Comprar Windows Server 2022 Datacenter, Windows Server 2022 Datacenter venta Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34772#>Windows Server 2022 Datacenter barato</a> Windows Server 2022 Datacenter donde comprar en Ecuador Windows Server 2022 Datacenter por internet. pharmacie de garde marseille tel pharmacie amiens horaires Medicamento Geodon nombre generico, Geodon precio sin receta <a href=https://publiclab.org/notes/print/34207#>Geodon </a> Geodon barato en la farmacia Medicamento Geodon nombre generico. pharmacie beaulieu horaires therapies cognitivo-comportementales insomnie , pharmacie ouverte clermont ferrand pharmacie leclerc wattrelos AutoCAD Architecture 2021 venta Chile, AutoCAD Architecture 2021 precio Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34532#>AutoCAD Architecture 2021 donde comprar en Chile</a> AutoCAD Architecture 2021 donde comprar en Chile Compra AutoCAD Architecture 2021 a precios mГЎs bajos. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta produit pharmaceutique medicamenteux pharmacie auchan annecy .

Zatím bez slepic

pharmacie auchan gramont therapies x antoine harben therapie cognitivo comportementale montreal , pharmacie villa aix en provence pharmacie argenteuil simply , therapie jean lepage pharmacie de garde aujourd'hui en vendee pharmacie carrefour beaulieu Bitter Melon Vegie barato en la farmacia, Medicamento Bitter Melon Vegie nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/bitter-melon-vegie-bar… Melon Vegie precio Venezuela</a> Compra Bitter Melon Vegie a precios mГЎs bajos Bitter Melon Vegie precio sin receta. pharmacie gourlain beauvais pharmacie quiberon Naprosyn precio sin receta, Medicamento Naproxeno nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-naproxeno-250-… Naproxeno 250 mg genГ©rico</a> Naproxeno barato en la farmacia Comprar Naproxeno 250 mg sin receta. pharmacie beaulieu et couillard pharmacie a amiens , therapie comportementale et cognitive grenoble pharmacie narbonne Compra Retin-A a precios mГЎs bajos, Retin-A precio Miami <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-retin-a-a-preci… precio sin receta</a> Retin-A barato en la farmacia Retin-A precio sin receta. pharmacie vulliemin angers pharmacie bordeaux benauge .

Zatím bez slepic

act therapy cards pharmacie ouverte montpellier pharmacie pasteur aix en provence horaires , traitement rosacee pharmacie de garde aujourd'hui en charente , traitement varicelle pharmacie de garde aujourd'hui 68 medicaments angine Gabapentin precio Guatemala, Neurontin precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-neurontin-800-… Neurontin nombre generico</a> Medicamento Neurontin nombre generico Compra Neurontin a precios mГЎs bajos. pharmacie de garde marseille samedi therapie cognitive et comportementale quimper Compra Ivermectin a precios mГЎs bajos, Stromectol precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-stromectol… Stromectol 3 mg genГ©rico</a> Comprar Stromectol 3 mg genГ©rico Medicamento Stromectol nombre generico. pharmacie de garde aujourd'hui boulogne billancourt pharmacie portelli argenteuil , pharmacie ouverte oyonnax pharmacie lamirand amiens Compra Zyrtec a precios mГЎs bajos, Zyrtec barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-zyrtec-a-precio… precio sin receta</a> Medicamento Zyrtec nombre generico Zyrtec precio PerГє. therapie keen'v pharmacie valcros aix en provence .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A oblbnout řadu lidí a pomátnout jejich myšlení. Největší zlo páchali a páchlají v hlavách mladých, kteří nemají zkušenosti a možnost srovnání. Třeba ze socialismu, jako ti starší, co tehdejším tiskovinám nevěřili a tato zkušenost jim dosti pomohla čelit pravdám současných presstitutů. Ale ztrácejí se v tom i ti, u ktrerých by se dalo čekat víc rozumu. Jistě si vybavite pochvalné floskule typu “dobře vyzdrojovaný Kmenta” třeba u Vlka na kose. Uff. Taky vám může přijít divné, že Janek Kroupů když díky svým vyzdrojovaným reportážím dostal Jourovou do basy, obdržel za to novinářskou cenu.
Nemyslím, že ti hoši končí. Teď se snaží ovládnout rozhlas. ČT dávno vlastní. Patří zaměstnancům, jak správně okomentoval Kchárl Číro.
Myslím Vidláku, že nejhůř teprve bude.

Zatím bez slepic

Pokud to Babišovi nebude vadit......
Sobotka byl spokojen

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Neustále mě překvapujete svým rozhledem. Ať se jedná o cokoli. Kdybych byl příznivec "konspirativních" teorií, jistě bych se domníval, že pod Vaším jménem se skrývají nejméně čtyři identity. ;-) vtip.
Děkuji za další článek k zamyšlení.
A pro odlehčení - když už jsme tu měli tu snahu dostat se na seznam nepohodlných webových stránek..
Nenapadlo Vás, že všechno vlastně řídí Vladimir Vladimirovič Putin? Jednoduše tak, že zaplatil/zmanipuloval/donutil atd... Sorose, neziskovky, americkou vládu..atd..
Aby vytvářeli tlak, který ve výsledku ukáže, co za idioty máme ve vedení EU? V našem politickém "spektru"?
Takže chudáci v čele s Jakubem hercem Jandou jsou vlastně dvojnásobní kolaboranti. :-D
Aneb - Blahoslaveni budiž chudí duchem, neb jim bude patřiti Království nebeské.
Jak jest psáno u Vlka - pokus o vtip na tento den. ;-)
Vidlákovi deset slepic s kohoutem navrch.

Zatím bez slepic