Vykolíkované bitevní pole

Autor
Štítky

Dneska jsem přijel z práce dřív, abych akorát stihl Zemanovu inauguraci. Ne, nespěchal jsem kvůli Zemanovi, ale kvůli malé. Jenže ona je napopáté naprosto protekční dítě a když jsem přijel domů, našel jsem dcerku spící a manželku taky. Ostatní děcka byly po kroužcích a tak jsem si pustil televizi právě ve chvíli, kdy Zeman přísahal. Pak začal svůj inaugurační projev. 

Mluvil dlouho. V mezičase jsem se stihl oběd o třech chodech i s moučníkem a umytím nádobí. A mluvil také jasně. Nebyl to smířlivý projev unaveného starého muže, byť byl fyzickými možnostmi řečníka poznamenán. Nebyl to velkorysý odpouštějící projev Caesara po triumfu v ulicích Říma, nebyl to projev o minulosti, byť se minulosti také dotýkal, nebyl to projev filozofický a nebyl to projev nad věcí. 

'Nevím, co jste slyšeli vy, ale já jsem slyšel troubení do boje i jednoznačné označení nepřítele a jeho pomahačů. Poslední velké téma Zemana nebude ČSSD, jak jsem si původně myslel, ta je určena k vytunelování lidských zdrojů a pak k bankrotu. Byť to vypadá, že prezidentovo přání ohledně koalice či tiché podpory Babišovi od socanů a Okamury je promtně plněno. Poslední Zemanovo velké téma je Zdeněk Bakala. Nový více než důstojný soupeř. 

Bezděky mě napadají srovnání se Žižkou a Zikmundem Lucemburským. Zikmund měl také základnu v cizině, ale jeho dlouhé prsty vedly do Prahy mezi šlechtu i měšťany. Měl obrovské materiální i lidské zdroje, které si z velké části zajistil vyrabováním naší země na účet bráchy - krále Václava. Měl peníze, zbraně i církev na své straně a církev si o sobě hodně myslela, ale málo zmohla. lidská srdce už jí nepatřila. 

A na druhé straně Žižka. Bývalý lapka s velmi velmi pochybnou minulostí a několika těžkými škraloupy. Chlap který zdánlivě nemá nic. Žádné pořádné zbraně, minimum peněz a nic co by se dalo nazvat armádou. Jen tu šedou lůzu... a pak pár pochybných šlechtických a zbohatlických přátel. Byl starý, skoro slepý...  A přes všechen ten nepoměr, přes všechny nevýhody, ten chlap se tu udržel po celý zbytek svého života a pořád vítězil. 

Nejsem si jistý, zda Zeman nad Bakalou opravdu vyhraje. A nerad bych viděl, že se tu v republice dělíme na Zemanovce a Bakalovce a ve jménu našich světlých zítřků do sebe rubeme. Ale budoucí bojiště je vykolíkováno. V příštích pěti letech se střetne Zeman s Bakalou. 

Dnešní první kolo Zeman vyhrál... Česká televize -ta co nemá ráda Zemana a kterou nemá rád ani on, musela dneska vysílat v přímém přenosu víc jak půl hodiny dlouhý projev úhlavního nepřítele bez jediného střihu. Ne na Barandově, žádný Soukup. ČT musela strpět, jak si s ní Zeman naprosto bezotyšně vytřel řiť. Velký přítel Bakala, hlavní donátor Knihovny Václava Havla a první strážce jeho odkazu dostal v přímém přenosu slušnou kanonádu. 

Nu, je nabito. Bakala, jeho neziskovky, jeho média, jeho servery, proti Zemanovi a jeho úřadu. Na jedné straně miliardy z OKD, široké konexe a téměř nekonečná podpora od demokratického západu, na druhé straně pak starý muž s pochybnými miliardářskými přáteli a šedou lůzou, která ho zvolila. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Do Bimba se pustili hned po skončení projevu. A taky do šedé lůzy.
S úžasem jsem seděl a hleděl, jak ti, co mají tu drzost stále žvanit o Bimbových výkopových pracích, přitáhli k novým příkopům velkoprypadla.
S přihlédnutím k vývoji v Německu, Itálii a na Slovači normálního dvounožce nemůže napadnout nic jiného, než že celá Evropa směřuje k válce. Občanské, takové, jako byla v Jugošce.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hezké je, jak se do tábora Bakalovců zařadili Němcová z ODS a za TOP 09 Schwarzenberg, Kalousek a Feri svým postojem k Zemanovi. Myslím, že tihle lidé zrovna ubrali pár procent volebních výsledků svým stranám. Výsledek bitvy Zeman - Bakala je skoro dán. Na jedné straně je nevýhodou věk. Na straně druhé asi 40 000 okradených horníků. Bakala může příznivce už jen ztrácet a jeho poslední nejvěrnější budou označeni za zrádce. M. Zemanovi stačí, aby se na společném postupu proti Bakalovi domluvil s A. Babišem. Vypadá to, že média pravdy a lásky postavila proti Bakalovi dva nepřátele, které opravdu nechtěl. A že i sám Z. Bakala s údivem sleduje, jak si svou podporou neúspěšných kandidátů vytvořil smrtelného nepřítele.
M. Zeman také veřejně označil jedno téma voleb, potrestání zločinců uplynulých 28 let. Nějaká strana se takového tématu před volbami možná chopí a přinese jí to pár hlasů. Je hodně lidí, kdo by chtěli vidět Z. Bakalu, M. Kalouska a pár lidí z ODS, ČSSD a KDU-ČSL za mřížemi. A. Babiš asi hraje o všechno. Jenže má na své straně výhodu tahu a může mnohé ze svých protivníků odrovnat tím, že odkryje jejich minulost, o které se dosud nemluvilo. Stačí k tomu vyhlásit hon a poslat lovce po stopě. Bakalovci mohou už jen prchat. Kolik z nich pochopí včas, že prohráli? Ti, kteří se stáhne ještě před začátkem honu, mohou přežít. Bude to jen nepatrná morální satisfakce a hrozně moc záleží na tom, jak moc si v cizině cení jmenované Bakalovce. Příklad B. Sobotky ukazuje, že vůbec nijak a ani okázalé lísání se do Bruselu jim živobytí v bruselských kancelářích nezajistí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zeman se svým obvyklým brutálním způsobem vyhlásil válku.

Aby ale nešlo o mýlku. Válka už je v plném proudu. Od Zemana šlo pouze o zvednut rukavice.

Podle toho, kdo opustil při projevu sál, jsem usoudil, že se jednalo velmi kvalitní a inspirativní řeč.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Výborně to napsal Vidlák.
Souhlasím z projevem Zemana,bojovat se musí pořád a když do Zemana buší pořád,tak ať se nediví,že odpoví také tvrdě.
Proč se neustále mluví,píše o alternativních webech,protože veřejné média nešíří pravdu,nehledají pravdu,ale jenom manipulují.
Když si trochu objasníme Bakala i když tvrdím,že jen pracuje pro někoho víš,ale ovlivňuje,hospodářství a politiku hodně dlouho.
Jen teď nevím,jak se našli spolu s Kalouskem už po sametové.Jak víme,Bakala držel za koule už Sobotku při prodeji OKD,držel za kozle Topolánka,Nečase a znovu Sobotku,jako premiéra,velice dobře mu u toho sekundoval Kalousek.Ovládnutí ČT do toho zapadá také,takže se nemůžeme divit,že je v ČT,Kalousek a jeho družina jako doma,tím se nejen podporuji politická,ale i finančně,jak dodává Soukup,kde se asi ztrácejí koncesionářské poplatky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Soudruh Bakala je dobrej výběr.

Je zloděj sám o sobě a protože byli kumpáni, tak slabé místo Havla. Ano, je sponzorem knihovny VH (zajímalo by mě kolik má ta knihovna knížek, nikdy jsem neslyšel, že by si tam někdo šel něco číst, třeba Shakespeara, Kunderu nebo Dumase), ale oni se také osobně stýkali, svatby a tak. Havel byl taky jen zloděj, ale momentálně má ještě tak dobrou pověst, že to politicky větrný mlýn a jakákoliv kritika se ještě diskvalifikuje, že je to konspirační teorie.

Bakala je také slabé místo jakéhosi Sobotky, politické mrtvoly, kterou si my starší pamatujeme ještě jako premiéra. (trocha nadsázky - je to jen půl roku a ta mrtvola je ještě v živé paměti, včera ČT dokonce znovu ukazovala jejich společný skeč, "uprav si mikrofon a dej mi demisi, jinak odcházím"). Myslím, že pokaždé, když prezident řekne Bakala, Sobotkovi se zkroutěj střeva a vypadne další vlas.

Navíc se vzděláním, které soudruh Bakala má, se přímo vnucuje přirovnání s krejčím Milošem Jakešem. Nějak na ty krejčí nemáme štěstí. Jinde mají Versaceho, Gucciho, YSL a Diora, co předvádějí superkrásné modelky v krásných šatech na maškarní a my máme Bakalu s Jakešem, co jeden krade uhlí a druhej blekotá na Hrádku.

Přes Bakalu útočí na jeho presstitutky, a soudruh Šafr už jistě projev strhá že všech stran.

Bakala je taky skvělý inzerát na ty americké univerzity, jejichž diplomy nosí a dodává jim tím lesku plzeňských práv.

Myslím, že to je taky nepřímý útok na Sorose, pro kterého funguje jako kohoutek u korupčního penězovodu. Letmý pohled do Wikipedie ukazuje co všechno "sponzoruje" a jeho nezištný dar Českobratrské církvi rázem vysvětluje nepochopitelnou lásku evangelických farářů k islámu a jejich moudré rady, že si na atentáty máme zvykat (no na ty slovenských presstitutek určitě ne, ty jsou fuj, ale děti na koncertech jsou OK).

Tím se Zeman zcela vyhne trapné tirádě ČT o tom, jak je Soros jen takový hodný, stařičký dobrodinec s nejlepšími úmysly, co tak tak přežil holokaust (pravda, podle Netanyahu na straně nácků, ale kdo by se takovými prkotinami zabýval), na jakou měl nárok Fico. Bakalovy lumpárny už se jako konspirační výmysly zatlouct nedaj.

Škoda, že jsem ten projev neviděl.

------------------

PS: Ještě dodatečně přeji vše nej přítomným ženám k politicky nekorektnímu MDŽ.

Zatím bez slepic

Odlítlo to před podpisem

Ještě bych podotknul, že tento projev ukázal, cože si dělá z protestů celé bakalobandy na Václaváku.

Někdy mám pocit, že Zemana nadávání protivníků dobíjí energií a kdyby ho začali chválit, tak se cítí nesvůj.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Snad jen taková poznámka.
Vzniklo by až tolik různých webů,kdyby ČT,tištěná média uváděli a psali pravdu?
Už jenom ten tlak na jejich zavírání,potírání od politiků,svědčí že píší pravdivěji.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když si přečtu článek někoho, kdo ví o čem píše, všechno vysvětlí, většinou ještě o krok dál, než jsou otázky, které jsem si kladl, tak mě nic nežene hledat jinde něco dál.

Člověk začne pátrat po jiných informacích až když padne na nějaký rozpor. Buď rozpor v různých tvrzeních, co se mu předkládají nebo rozpor mezi tvrzením a realitou.

Aspoň pokud nejste holčička z první lavice, která používá paní učitelku a následný autority jako cloudové úložiště kde jsou uložené její momentální názory.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je nutné, aby byl schválen zákon, který označí neziskové organizace které přijímají peníze ze zahraniči jako Zahraničního agenta.
V USA tento zákon mají už z doby před 2 sv. válkou a v Rusku také již několik let. Nedávno byl přijat v Izraeli.
Straně nebo hnutí které toto téma přijme za své a prosadí vyskočí přeference vzhůru.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2018/03/09/totalni-smira/

S Vlkem soucítím a dokonce ho i po psychologické stránce chápu.
Domnívám se, že je upřímný sociální demokrat.

Vlkova víra hory přenáší - ale že by zrovna zombie Sobotka stál za přenášení Mount Everestu Sobotkových podrazů, to si opravdu nemyslím.

Ale Vlkův dnešní článek rozhodně stojí za přečtení.
Mimo jiné i jako varování pro nás pro všechny, že nebezpečí, že nám před oči spadne vstupní filtr, zabraňující vidět komplexní realitu, se nevyhýbá nikomu z nás, bez ohledu na inteligenci a schopnosti.
Já sám jsem kdysi nejméně třem lidem věřil zrovna tak, jako dnes Vlk věří Sobotkovi.
Jedním z nich byl Václav Havel, dodnes se za to stydím.

Zatím bez slepic

Někdo tvrdí,že Zeman je globalista Trumpovec,tak Sobotka zase Clintonovec.
Jen ať se neoconi poperou a nás nechají v klidu,přeci se nebudeme řezat pro jejich slávu.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

jak se ti dva agenti porvou v bahně, je až nečekaně nadčasová :-/ S papaláši za socíku i po padesáti letech je to pořád stejný.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

že tahat spory s médii a Bakalou do inauguračního projevu mají zdánlivě pravdu. Ve skutečnosti je ale pravičácké a oligarchistické zglajchšaltování mainstreamových médií vážným ohrožením svobody slova a neschopnost (patrně úmyslná) policie a justice trestat pravičácké zlodějny přímým ohrožením demokratické společnosti. Tedy obé je velice důležité a hodno té nejvyšší pozornosti. Ti, kteří v průběhu projevu odešli, jsou s těmi zlodějnami, pokřivením mediální scény a penězi od Bakaly spojeni pupeční šňůrou.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

citace z clanku

-----
Co bude následovat? Může se ještě premiér Fico vyhnout rezignaci?

Bohužel je pozdě a protivník je příliš silný. Za čí peníze se asi koordinují protesty ve slovenských městech a v mnoha světových metropolích? Fico v minulých měsících situaci podcenil a nyní je pozdě. Místo toho, aby udělal pořádek s neziskovkami, věnoval se pseudoproblémům jako Kotleba a ony mezitím v klidu pracovaly na destrukčním scénáři. Kdyby platil zákon o označování neziskovek placených ze zahraničí za agenty cizí mocnosti (tento zákon desítky let funguje v USA a pár let i v Rusku), pak by se titulní stránky slovenských médií hemžily těmito označeními a lidem by snad došlo, že tady něco nehraje. Dnes je pozdě, Fico je ztracen. Zbývá mu už jen jihoamerický scénář – vyhlášení výjimečného stavu, zatčení prezidenta a obvinění z podezření z velezrady, okamžitá kontrola činnosti neziskovek a zatčení jejich šéfů za napomáhání státnímu převratu. To je ovšem v podmínkách střední Evropy nemyslitelné, že? Takže štvanice bude asi ještě chvilku pokračovat, Fico se pokusí o kosmetickou změnu ve vládě, média to nepřijmou, přijdou demonstrace a budou pokračovat, dokud Fico nepodá demisi. Pokud to bude trvat dlouho, přijdou násilné akce, ztráty na majetku a poteče slovenská krev. Ten scénář je propracovaný, prověřený v mnoha podobných případech a vidíte, že ať udělá Fico cokoliv, nic nebude dobře.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ladislav-Vetvicka-Probi…

omlouvam se za opakovani, ale je to dost aktualni

Zatím bez slepic

Jenže na demonstracích ve skutečnosti nezáleží. To jsou jen šaškárny pro cizí TV. Před kameramama je jen pár řvoucích figurantů. Totální většina národa s nima není.

Když se manifestovalo proti Ondráčkovi, tak tam bylo na Václaváku pár tisíc lidí. To je co, proti miliónům voličů?

Na Vlkově blogu byl před pár lety článek nějakýho týpka, co se barevejma revolucema přímo živil. Trochu hloupej, ale bezelstně říkal, že dělaj velkou kampaň, vylepepěj všude plno plakátů, rozešlou protestovací komanda tak trochu všude,, aby to vypadalo, kde všude se protestuje, ale celkem jich je málo. Cílem hry je vyprovokovat násilnou odezvu, pokud možno mrtvý dívky, aby se mohlo ukazovat v TV jejich zkrvavený oblečení.

Ondráčkovi luply nervy a vzdal to. Když manifestoval větší počet červenokaretníků proti Zemanovi, tak si z toho nic nedělal.

Za chvíli je to přestalo bavit. Jako když Mádl dělal dny neklidu a každej mu na to házel bobka.

Jde o to, jak to bude dál. Jestli Ficova strana bude stát při sobě nebo jestli se najde dost zrádců, aby ho připravili o podporu.

Jinak mimochodem, takhle vypadala i Říjnová revoluce. Ti co tam za bolševiky útočili na Zimní palác, tak byli taky placení z ciziny a prachy šly taky od bankéřů. To nebyli žádní rázní, spravedliví, uvědomělí jak z komunistický mytologie, co už toho měli dost.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dichotomie "zemanovci x bakalovci", kterou naznačuje Vidlák, je zajímavá myšlenka, tu bych jen tak lehkovážně neopouštěl.
Nepojednává ani tak o voličích a nevoličích Zemana, jako Zemanovi a jeho politických odpůrcích a o většině medií a to nejen těch Bakalových, ale i o veřejnoprávních.
Aby téma Bakala nebylo moc v popředí, snaží se to média a opoziční politici zakrývat jinými tématy. Zemanem, Babišem, oligarchy a hlavně každodenním a narůstajícím strachem ze ztráty demokracie, skrzevá kterou je třeba každý týden jít na václavské Václaváky, i tam v davovém sepětí hrdinně cupovat vyčpělé strašáky, jako např. KSČM.
BTW, jak se morálně liší třeba "mlátička" Ondráček, coby parlamentní kontrolor policajtů, od "zloděj" Bakala, coby strážce odkazu knihovny V.Havla? (Obě nálepky v uvozovkách před jmény protagonistů jsou emotivní, i když možná u Bakaly - dočkejme času ...).
To dělení na špatné - dobré, na neuvědomělé - uvědomělé, atd. ve skutečnosti slouží presstitutům k faktickému ROZDĚLENÍ. Není o zemanových voličích a nevoličích - oni jsou do toho cíleně vtlačení a ROZDĚLENI, aby se je lépe oblbovalo. A kdo by chtěl dobrovolně přijmout, že patří k těm špatným, že?
Ať už se nám to líbí, nebo ne, téma Bakala bylo Zemanem do inauguračního projevu vybrané velmi chytře. Navíc využil, že to sdělení musela přenášet ČT s hořkými konotacemi pro ni. Téma Bakala bude jistě nadále Zemanem rozvíjeno i za pomocí Soukupovy TV a možná se dočkáme nějakých zajímavých pokračování.
Taky pro to má Zeman 56-ti procentní oblíbenost (2/2018), hned za obecními zastupiteli. A o tom se Mirce, Topce a Čírovi po odchodech ze sálů ani nesní.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

SaturniN.
Přesně,Něco podobného co dělají média s Ficem,může čekat Zeman a on na to takto poukázal.
Ten odchod z inaugurace byl určitě předjednán,aby se Bakalovci měli čeho chytit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Targusi, na rozdíl od vás si opravdu myslím, že do inauguračního projevu tahat Bakalu je nevhodné, a to nejen zdánlivě. Ostatně, stačí si porovnat inaugurační projevy před 5 lety a teď - tehdy MZ aspoň předstíral, že bude nadstranický atd. Ale osopit se takto na jednu z parlamentních stran je opět nevhodné - a to říkám jako člověk, který TOP09 nikdy nevolil a Kalouska nesnáší. Stejně jako Bakalu.
Přímo chucpe pak bylo zmiňování Bakalova mediálního impéria a to v situaci, kdy podobný oligarcha je premiérem a má to impérium ještě větší. Prostě jeden oligarcha se hodí, ten druhý ne. Nelíbí se mi obé a obé je ohrožením svobody slova. Jenže MZ je “férový” jako vždycky.
Nejsem žádným zastáncem Bakaly, myslím, že je to grázl, respektive, je to velmi tvrdý podnikatel, který se na nikoho neohlíží. V tomto směru si troufám tvrdit, že si mohou s Babišem podat ruce. AB sice neokradl horníky, ale ve své kariéře udělal taky spoustu sviňáren. Bez toho se asi takto velký byznys ani dělat nedá. Pokud má prezident pocit, že orgány činné v trestním řízení nekonají, má šanci s tím něco udělat. Respektive, měl tu šanci už 5 let. Nevím, možná Bakala skutečně někoho okradl či podvedl, detaily smluv neznám. Nic nebrání prezidentovi ani komukoliv jinému na něj podat trestní oznámení. Jen bych chtěl ale upozornit, že jiný oligarcha je v tuto chvíli již obviněn, ale to jaksi mnohým nevadí. Pokud někteří haní Vlka za “vstupní filtr, zabraňující vidět komplexní realitu”, pak by se nad tímto měli zamyslet. Ač se mi to také moc nelíbí, Bakala ba ani Kalousek nikdy obviněni nebyli. Je to možná nespravedlivé, ale je to tak.
Bylo by skvělé, jak píše Gerd, kdyby mnozí jmenovaní byli za mřížemi. Pak je ale třeba upřímně přiznat, že stejně tak by se za těmi mřížemi vyjímal i MZ. On totiž není žádný princ na bílém koni, ale člověk přímo zodpovědný za leccos špatného, ačkoliv jej dnes mnozí mají málem za spasitele. Přiznám se, že nevidím jediný důvod, proč jásat nad faktem, že AB či MZ vítězí nad druhou stranou. Protože - bohužel - jsou to dvě strany jedné mince.

Zatím bez slepic

Málo kdy souhlasím, leč zde souhlasím. Dokonce ani nedoplňuji.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na rozdíl od vás jsem si nějak nestačil všimnout, že bych zde projevil souhlas s tím, že Zeman ve své inauguračním projevu napadl velkozloděje, resp. zosobnění zakončení velkozlodějny jménem OKD, protože před Bakalou se sklouzli ještě další pánové, o kterých se pro jistotu pilně mlčí.
Ostatně já jsem Bimbovo plácání neposlouchal, ani nečetl. Reagoval jsem na zoufalý nářek, ba přímo řev kavárníků v době prezidentských voleb, jak Bimbo rozděluje a kope příkopy.
Dál jsem váš příspěvek nečetl, a ani číst nehodlám, první věta zcela stačí.
Nazdar.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

to znamená že má nový váleček a že je třeba školit lid.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

se bude lámat chleba.

Pro majdanisty je třeba, aby na protestech tekla krev. To je to, oč běží. Pokud nepoteče, Fico to ustojí. Známý scénář.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pomaloučku, potichoučku se nám v Česku připravuje Majdan. Včera proti mlátičce Ondráčkovi (ale hlavně proti Babišovi a částečně proti Zemanovi) Zítra už naplno proti Zemanovi a Babišovi - studenti 15.3. (sic!!!). Mám velké obavy, že organizátoři hledají nového studenta Šmída. Jenže dnes už ne fiktivní oběť, ale oběť reálnou.
Na Slovensku to už jede na plný pecky. Chybí už jen Molotovovy koktejly...
https://www.youtube.com/watch?v=6gv2XdTfAKA

Zatím bez slepic

In reply to by Porthos (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přesně,chtěl jsem něco podobného také napsat.
Proč asi zmiňoval Zeman Bakalu v knihovně je hnízdo protičeských agentů,proti Zemanových odpůrců.
Z toho hnízda se bude všechno řídit,jen si myslím,že ta oběť může být někdo z politiků.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Také jsem si všiml. Nicméně tentokrát nelze až tak moc příspěvek odsuzovat, ale to nakonec víme všichni, že Zeman je pro nás z nouze ctnost. Co je ale podstatné Pavt nějak zapoměl na ČT. Nejspíše nemá argumenty.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Šimkovičová: Opozícia a mimovládky rozpútali peklo. Hotely v Bratislave sú zaplnené zahraničnými “aktivistami” pripravenými na demonštráciu. Sorosov vplyv na Slovensku nie je výmysel
https://www.hlavnespravy.sk/simkovicova-opozicia-mimovladky-rozputali-p…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hi there, You have done an incredible job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this web site.
Giuseppe Zanotti Sale http://www.giuseppezanotti-sale.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

KineMaster is the best free video editing application. Now it is available on PC.
If you have any struggle to download KineMaster for PC just visit this site.
https://www.kinemasterforpcdownload.co/
http://www.kingrootapkforpcdownload.com/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hey, Thanks for sharing this helpful & wonderful post. i really appreciate your hard work. this is very useful & informative for me.

https://modlooters.com/music-maker-jam-mod/
https://modlooters.com/x-vpn-pro/
https://modlooters.com/mbit-mod/
https://modlooters.com/mobizen-pro/
https://modlooters.com/enlight-pixaloop-pro/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kinemaster es una aplicación muy popular para la edición de videos, si quieres disfrutar de la edición de videos en tu dispositivo móvil, prueba kinemaster.
https://descargarkinemaster.info/

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Kinemaster is a very popular application for video publishing, if you want to enjoy video publishing in your mobile device, try kinemaster.
https://descargarkinemaster.info/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kinemaster is a very popular application for video publishing, if you want to enjoy video publishing in your mobile device, try kinemaster.
https://descargarkinemaster.info/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kinemaster is a very popular application for video publishing, if you want to enjoy video publishing in your mobile device, try kinemaster.
https://descargarkinemaster.info/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kinemaster is a very popular application for video publishing, if you want to enjoy video publishing in your mobile device, try kinemaster.
https://descargarkinemaster.info/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kinemaster is a very popular application for video publishing, if you want to enjoy video publishing in your mobile device, try kinemaster.
https://descargarkinemaster.info/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Wow!!! thanks for sharing this awesome post, your article is very informative and helpful. it also has a lot of great features and a well analized content. i love it!!! keep up the great job!! hoping to see such incredible posts in future. https://www.helpsforpc.com/snaptube-for-windows/

Zatím bez slepic