Alea iacta est

Autor
Štítky

Přátelé, děkuji že jste vydrželi to moje dvoutýdenní bubnování na demonstraci. V některých chvílích bych už dal sám sobě přes hubu, jak jsem to pořád omílal dokolečka dokola a pak zase znovu, ze všech stran i ze všech pohledů. Z mé strany už zaznělo všechno, co jsem k tomu měl. Pokud jsem někoho přesvědčil, jsem za to rád, pokud jsem někoho nepřesvědčil, respektuji to. Už v Bibli je napsáno (sice v jiném kontextu, ale dneska se to hodí), že sobota je tu pro člověka a ne člověk pro sobotu. Nebudu farizejem, abych tvrdil, že to má být naopak.

Pokud se demonstrace povede a přijde víc lidí, bude mít smysl, to tudy zkoušet dál. Pokud ale národ usoudí, že tudy cesta nevede, tak nastoupí zbytek mojí Vidlácké agendy – snaha o maximální soběstačnost, především pak soběstačnost v potravinách, protože na zahraničních obchodních řetězcích jsme v tomto ohledu závislí zhruba z devadesáti procent. Dále pak snaha o maximální nezávislost na pravdomluvných médiích a maximální nezávislost na všech státních službách, protože jak vidno, ty se rozpadají přímo před očima.

Zatím děláme alternativní média, ale ještě chvíli bude Válek ve funkci a budeme dělat alternativní nemocnice… Už si doma na chlebu pěstujete penicilín?

PRO zorganizovalo propagaci, reklamu, autobusy, pódium, ozvučení a zdravotnickou službu. Vy rozhodnete o smyslu této práce. Teď se projeví vše, co se udělalo správně, i vše, co se udělalo špatně. Projeví se všechna zaťatost i shovívavost, velkorysost i hnidopišství, optimismus i pesimismus. Rozhodne fotka shora, na které bude poznat, jak velká ta demonstrace vlastně je. Výsledek bude realita, kterou je třeba vzít na vědomí a pracovat s ní.

Naposled řeknu, že demonstrace nejsou volby, je rozhodně je to zpětná vazba. Vy z masa a kostí, žádné cinknuté průzkumy, žádné dojmy ani víry. Vy tam na náměstí jste realita ve které se projevilo všechno, co se udělalo správně i co se udělalo špatně. Volební preference to nejsou. Na náměstí budou voliči ANO, SPD, PRO i mnohých dalších uskupení. Zítra ukážeme vládě, co si o ní myslíme a jak moc si to myslíme. Co si myslíme o PRO, to se ukáže až ve volbách. Zítra jen můžeme pomoci tomu, aby ty volby byly co nejdřív.

Vy, co jsem vás už svými texty vytáčel, protože vám zněly pyšně a arogantně, prosím odpusťte mi to. Každý den se naše země propadá o dvě miliardy peněz, Blyštivý Péťa se nám směje do obličeje a hlásí, jak dobře si vede. Každý den se přibližujeme válečné eskalaci a Černochová s Řehkou dělají všechno pro to, aby to urychlili. Každý den funguje pošta hůř a hůř… a nejenom pošta. Tohle jsem měl před očima, když jsem psal tyto texty… ne vás, co jste měli o této demonstraci pochybnosti. Tak jako jsem teď dával do mých textů spousty emocí, tak po skončení demonstrace budu naopak racionální a věcný.

Jak by řekl můj tatínek, teď má ještě smysl mluvit, přesvědčovat a apelovat. Po sobotě už nebude o čem mluvit. To se bude akceptovat skutečnost, ať už bude jakákoliv. Ale upřímně… velmi nerad bych v neděli meldoval, že Fiala dovládne a pokud nedovládne, tak místo něj dovládne úřednický kabinet (s Prezidentuší Nerudovou v čele) a bude ještě mnohem horší než sám Péťa. Tohle prosím mějte zase před očima vy, až se budete rozhodovat, jestli přece jenom nepřijet.

Demonstrace jsou to, čím se lišíme od Slováků. Ale jinak jsme tak stejní, až jsme ještě stejnější než oni… Ano, přesně takhle jsem to chtěl napsat.

Současnou situaci jsem už jednou zažil… před posledními parlamentními volbami. Tehdy jsem doporučoval volit Babiše a SPD, ale rozhodně ne někoho jiného, protože bylo velké nebezpečí, že se do sněmovny nedostanou. Argumenty proti tomuto mému postoji byly stejné jako dnes. Nemůžeme Babišovi zapomenout covid a Okamurovi pasivitu… Pak volby skončily a já psal článek s názvem „Vítejte v realitě.“ To zděšení nad výsledkem voleb bylo u nás na alternativě dost hmatatelné. Milion lidí nechtělo volit menší zlo, ale chtěli volit dobro. Díky tomu se ve Strakovce usadilo to největší zlo od roku 89…

A vy, co jste mi od začátku věřili a přijali jste spolu se mnou koncept menšího zla, vám děkuji za podporu. Rád se s vámi v sobotu potkám, abychom si podali ruku. Od jedenácti dopoledne budu u pódia. Nejprve vpředu a jak bude houstnout dav, budu se přesouvat na pravý bok z pohledu k Muzeu. Knihy, trička, placky i portské beru sebou.

Prosím všechny, kdo přijdou, aby se nenechali k ničemu vyprovokovat. Pokud na vás bude někdo pokřikovat, buďte si jistí, že mají namířené dvě kamery, kterými budou natáčet vaší reakci. A všechno použijí proti nám. Nemůžeme čekat žádnou velkorysost… Vítek říkal, že s námi nebude mít slitování. Pamatujte na to.

Stejně tak se nenechejte vylákat. Obzvlášť ne tam, kde bude nachystáno podezřele hodně těžkooděnců. Už jsme viděli, že je klidně pošlou, aby konflikt vyprovokovali oni. Opět platí, že právě tam nebude Česká televize šetřit na kamerách a fotografech. Neposlouchejte žádné Popelky s tlampači. Přijdeme bez násilí a odejdeme bez násilí. Chceme demisi vlády a předčasné volby, nikoliv hořící ulice.

Pamatujte, že výhra jsou protažené obličeje šéfredaktorů, kterým jejich pohůnci v terénu nepřinesou žádný použitelný materiál k diskreditaci.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý kdo pošle dar alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihu (nebo knihy) z nabídky.  

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (244 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Je načase se spočítat, kolik nás aktuálně je. Jezdilo nás pět, teď pojedu sám. Kamarádi mají uvěřitelné omluvy proč v sobotu ne. Ale spíš ztratili víru, že to má smysl. Chce to nějaké hmatatelné povzbuzení, třeba vítězství Fica na konci září.
Pro mě to povzbuzení představuje zaplněný Václavák. Nejsem až tak sentimentální, ale ty dojmy mají fakt svoji sílu...
Bohužel, nejsme stejní jako Slováci. Ti víc drží při sobě a asi si to nemusí tak moc vzájemně dokazovat.
Průměrný počet slepic: 4.7 (100 hlasů)

.. ale k propagandě také nejsou imunní..

Před mnoha lety, kdy jsem ještě pracoval jako revizní technik pro jednu elektrikářskou firmu v Praze, jsme jeli s šéftechnikem do Bratislavy. Jeden velký zákazník, síť obchodů, dcera rakouské matky, rozšiřoval svou bratislavskou pobočku, bylo zapotřebí tam rozšířit stávající systém požární signalizace, tak jsme to jeli okouknout..

Okukujeme si tak centrálu na velínu ostrahy, přichází paní Hasička..
Drobné tintítko v elegantně padnoucí uniformě, 160 cm i s vysokými podpatky, max 45 kilo i s kabelkou..

Když uviděla tři Čehůny, otočila se k vedoucímu správy budov, který také přijel z Prahy, bojovně vystrčila bradu a povídá:

"Dobre si zapametajtě, pán xxxxx, to rozšírenie požárnej signalizácie bude robiť slovenská firma! Ak nie, tak vám to tu celé zatvorím!"

Co vám budu povídat, odkráčela středem a nechala za sebou tři skoro metrákové chlapy 180 cm + se spadlými bradami a dva uculující se slovenské kluky z ochranky. A robila to slovenská firma..

Ale MILF-ku Čaputovou si stejně za prezidentku zvolili. My jsme měli rozumu o trochu více, MILF-ka Nerudová neprošla, i přes film, ve kterém paní Geislerová hrála šíleně smutnou paní prezidentku, toulající se bary v podhradí..

Zřejmě kvůli své slovenské "předskokance" a tak máme za prezidenta prošedivělého elegantního generála, co začínal u paragánů.. Tedy, nemáme jim co vyčítat, ale můžeme se od sebe navzájem učit, abychom nedělali podobné chyby.

Průměrný počet slepic: 4.8 (70 hlasů)

Mám rád naše holky. Nejsem žádnej sportovní fanda, ale že úspěchy našich děvčat převyšují ty mužské, to vnímám i já a mám z toho radost. Ale je oblast, kde se prosazuje typ bab, které jsou většími hajzly než dokážou být chlapi a tou je politika. Nechci generalizovat, najdou se výjimky, ale právě, že to jsou jen výjimky. Je to celosvětový trend a ten seznam protagonistek by byl pěkně dlouhý. Asi by včele stála Lis Trussová, i když se jako britská premiérka ve funkci moc nezabydlela, na štěstí. Každého jistě napadne spousta dalších jmen. Ještě bych chápal, kdyby byly všechny bezdětné, tam se ten přístup - po nás potopa - dá očekávat. Ale taková Thatcherová nebo Albrightová děti měly.
Naprosto chápu Chrudošův výrok: Běda mužům, kterým žena vládne!, - pokud si na místě Libuše představím třeba Danuši. Jo, když se ženská zvrhne tak je to čarodějnice. Čarodějové mají lepší pověst, i když samozřejmě taky nic moc.
Průměrný počet slepic: 4.9 (69 hlasů)

Je to tak - když je ženská s*ině, je horší než chlap. Dovedu si představit Nerudku jako bachařku, to by byla s*ině na entou. Jenom nechápu, jak je možné, že na něco takového nemají "radar" vymyté palice..., že to nepoznají z toho, co běžně vypouští z "huby" a nestydí se.

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)

VIDEO: Poprvé v historii lidstva došlo k přiznání mimozemských entit a k demonstraci jejich těl! Mexická vláda uspořádala v kongresu před poslanci tiskovou konferenci, při které došlo k odhalení dvou těl mimozemských entit! Pomocí radio-karbonové analýzy bylo zjištěno, že jsou stará přibližně 1 000 let a byla nalezena v dolech na diatomit! Proč došlo k odhalení mimozemských entit přesně na den výročí bitvy u Marathonu a projevu JFK o cestě na Měsíc?

Došlo opět na jednu z mých nedávných predikcí. Před časem jsem se v několika článcích a také v mých pořadech na SVCS zmínil, že se blíží okamžik přiznání světových elit, že nejsme ve vesmíru sami, a to s cílem zabránit šoku a propuknutí jevu a efektu tzv. Vyššího muže, který by vedl k rozpadu systému řízení. Nemohli jste si nevšimnout, jak zhruba posledních několik let západní média začala pouštět ven informace o UFO, zcela nepokrytě, začala probíhat slyšení v americkém kongresu, a to tak často, že to postupně lidi přestalo zajímat a ztratilo to přitažlivost. Přesně o to přitom šlo.

Cílem byla totiž normalizace! Proces znormalizování reakce veřejnosti na případné přiznání existence mimozemských entit, které prostě prokáží, že nejsme ve vesmíru sami. Masírka trvající několik posledních let došla vyvrcholení v úterý 12. září, ale ne v USA, nýbrž v Mexiku. A co je zajímavé, že světová média o tom informovala [1] až o den později, 13. září ve středu. To bylo bezpečnostní opatření, kdyby vypukla panika toho 12. den předtím, aby to mohli zavčas v Mexiku zabrzdit a popřít jako dezinfo, než by se to rozšířilo do světa.

Mexická vláda totiž v kongresu před poslanci uspořádala velkolepou tiskovou prezentaci s oznámením, že mexická vláda a uznávaní vědci potvrdili, že dvě těla záhadných bytostí připomínajících postavu E.T. mimozemšťana z programovacího filmu Stevena Spielberga z roku 1982, jsou stará přibližně 1 000 let a nejde o bytosti z této planety, protože nemají lidský původ. Vědci z Mexické státní univerzity ve spolupráci s vědci ze zahraničí provedli radio-karbonovou analýzu izotopu uhlíku C-14 a rovněž vyhodnotili rentgenové snímky po stránce morfologie těl obou bytostí, která byla během tiskové konference odhalena veřejnosti. Seschlé mumie byly umístěny v klimatizovaných boxech.

VIDEO: Je to oficiálně potvrzené, ve vesmíru nejsme sami! Mimozemšťané se třemi prsty na rukách

Těla se zachovala tak dokonale proto, že se nacházela v dolech na diatomit, tedy česky křemelinu, což je zkamenělý plankton, který funguje jako dokonalé antiseptikum a brání množení baktérií a plísní, přičemž pohlcuje z okolí veškerou vlhkost. Těla obou entit vypadají jako mumie, ale nejde v podstatě o mumie, protože těm byly odstraňovány z těla vnitřní orgány při mumifikacích egyptských vládců.

Tyto dvě bytosti prostě vyschly bez jakýchkoliv zásahů do těla. Veřejnost zarazí nejspíš jejich velikost, která je miniaturní. Není to překvapivé, je to součást plánu a procesu. Cílem je připravit veřejnost časem na další tiskové konference podobného charakteru, kdy budou lidstvu představeny další rasy Syndikátu, tedy společenství mimozemských civilizací, které kontrolují a mají dohled nad našim planetárním nosičem.

Tato rasa mrňavých mimozemšťanů se nazývá v aramejštině “ube” a znamená “malý” ve smyslu vzrůstu. O těchto malých mimozemšťanech se píše v knize Henoch, zmiňují se o nich rovněž i indické védy. Je to mírumilovná, ale velice technologicky pokročilá rasa. Světové elity progos se touto salámovou metodou snaží připravit veřejnost na další jobovky, na další mimozemské rasy, které už tak malé a zanedbatelné nejsou a v lidech mohou vyvolat obavy. Právě proto se postupuje pomalu a salámovou metodou, nejprve ube mumie a postupně potom začnou přicházet další informace, o entitách již o téměř stejném vzrůstu jako 12-leté dítě a nakonec dojde na “ebe” (velký) entity, které mají vzrůst okolo 2 metrů a přezdívá se jim “The Greys“, ve smyslu “Šediváci” kvůli popelavé barvě jejich kůže.

https://aeronet.news/…ni/

Průměrný počet slepic: 3 (11 hlasů)

Popular Mechanics ze 13. září 2023, autorka  Jackie Appel se k tomu vyjádřila takto:
Mexický novinář řekl, že měl dvě mrtvoly mimozemšťanů. Tak je ukázal Kongresu.

Novinář a samozvaný "ufolog" Jaime Maussan přinesl před vládní úředníky dvě těla mimozemšťanů, o nichž tvrdí, že "nejsou součástí naší evoluční historie na Zemi".
Forenzní expert a vojenský lékař José de Jesús Zalce Benítez předložil skeny postav a tvrdil, že by měly mít velké oči, velký mozek a žádné zuby.

Maussan i Benítez se již v roce 2015 podíleli na "odhalení mimozemšťanů" a byli zapojeni do projektu produkovaného známým propagátorem pseudovědy a konspiračních teorií Gaia.com. Jejich tvrzení z roku 2015 již bylo spolehlivě vyvráceno.
Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Inzo, je tam i video a další informace...., ale jak jsem pak o tom přemýšlela, možná se to teď náramně hodí "Serešovcům" a všem dalším globalistům k dalšímu pocovidovému a politickému strašení lidí, zřejmě v souvislosti odpoutat pozornost od průserů v této době, od prohry a zhuntované Ukrajiny, k dalším válečným přípravám...

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

Pokud jsem pochopil dobře tu stručnou zprávu z Popular Mechainics z moji reakce (což je časopis asi na úrovni naší kdysi vycházející "Vědy a techniky mládeži"), tak si ti dva "objevitelé" vyžádali přijetí v mexickém kongresu (nebo co to tam v Mexiku mají), aby získali kulisu na úrovni. Nevím jak kongresmani reagovali - možná si ťukali na čelo. Redaktorka o tom nic moc dalšího nevěděla, protože reagovala okamžitě, ale podařilo se ji najít, že ti dva už udělali podobný humbuk v roce 2015, ale ta bublina už splaskla.
Teď tou poznámkou o Sorosovi jste mi připomněla, že jsme někde nedávno četl, že i UFO patří mezi doporučené prostředky propagandy. Jen si nemůžu vzpomenout kde to bylo, ale pokusím se to najít.
Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

Jo jo, jak jsem to potom celé dočetla, tak  to na ty globalisty i sedí. Najednou to v určitých místech mluvilo jejich řečí...

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

V knize Anglo Benátské kořeny Deep State jsem našel několik kapitol, které se zabývají umyslně vytvářenými konspiračními teoriemi, které dnes zaplavují internet, aby sváděly na falešnou stopu ty, kteří se chtějí vymanit z narativů šířených masmédii. Tyto konspirační teorie se týkají především následujících témat: terorismu, zednářů, Židů, jezuitů, drog a UFO .
 
S tím UFO je to složitější, je tomu věnovaná dlouhá kapitola a hodně nepřehledná. S tímhle tématem si pohrávaly od padesátých let CIA, Mi6. Laurence Rockefeller a spousta další miliardářů do toho investovala obrovské peníze a z různých důvodů. Mezi nimi je i spousta vyložených cvoků. Je to celé rozplizlé, nedá se najít jeden konkrétní motiv.
 
Např.:
V letech Clintonova působení v Bílém domě Laurence Rockefeller naverboval kulturního biologa Stephena Greera, aby se stal ředitelem projektu Disclosure Project, který mu dodnes zajišťuje obživu. Greer poskytl tisíce rozhovorů propagujících vyprávění o tom, že lunární projekty NASA Apollo byly v roce 1972 zastaveny jen proto, že mimozemšťané, kteří na Měsíci sídlili po celé věky, nechtěli, aby pravda unikla na veřejnost (ale byli alespoň tak laskaví, že nám nechali technologii, kterou nám předtím v 50. letech dali).
Pokud věříte Greerovu vyprávění (které je ještě mnohem šílenější), pak lidské tvůrčí myšlení vlastně není tak výjimečné, protože vesmírné technologie existují jen proto, že jsme věci ukradli mimozemšťanům. Docela snadno by se z tohoto pohledu zničila úcta k člověku a ke schopnosti lidské mysli objevovat a zlepšovat život prostřednictvím vědeckého a technologického pokroku.
Z tohoto způsobu myšlení se myšlenka pokročilého poznání nebo technologického pokroku stává jen dalším druhem "tajného vědění" pro nějakou sektu  s několika vyvolenými obdařenými schopnostmi tajného vědění (v tomto případě těmi, kdo jsou zasvěceni do komunikace s mimozemšťany a používání jejich techniky).
 
...proč by přední představitel dynastie Rockefellerů věnoval poslední desetiletí svého života věci "pravdy o UFO"? Záleželo Laurenci Rockefellerovi, lidem na jeho výplatní listině nebo lidem v CIA skutečně na právu lidí znát skryté pravdy, nebo jde jen o plán, který má za cíl mylně nasměrovat mysl důvěřivých a znuděných občanů do neviditelné klece? Mohlo by takové nesprávné nasměrování zabránit lidem zabývat se otázkami směřování Ameriky a jejímu zrychlujícímu se rozpadu?
Je možné, že těmto globalistům a malthusiánským miliardářům jde méně o pravdu a více o to, aby Američany přiměli k fixaci na mimozemšťany, zatímco republika je ničena pod vlivem hospodářského kolapsu a války?
 
...další překvapivý úhel pohledu na kult UFO v naší moderní době se také překrývá s podivnou asijskou scientologickou operací vedenou samotářským miliardářem jménem Li Hongzhi, který sídlí ve 400 akrovém komplexu ve státě New York od roku 1999, kdy byla tato postava vyhoštěna z Číny spolu s celým svým kultem.
Li Hongzhi je vůdcem Falun Gongu a kontroluje celou řadu mezinárodních mediálních platforem, včetně televize New Tang Dynasty a vlivných novin Epoch Times. Přestože se jedná o nejvlivnější z platforem pro formování veřejného mínění, které Li Hongzhi řídí, nejsou osamocené, neboť vůdce kultu řídí stovky dalších filmových produkcí, televizních, mediálních a vzdělávacích stanic rozprostírajících se po celém světě.
Tato podivná postava je pozoruhodná ze dvou důvodů:
1) jeho kanály se staly nejvlivnějšími hybateli protičínské hysterie v naší moderní době - s obzvláště velkým ohlasem mezi konzervativními typy, kteří mají tendenci myslet konspiračně už nyní
2) Li Hongzhi věří, že je v přímém spojení s desítkami druhů nepřátelských mimozemšťanů z jiných planet.
V roce 1999 poskytl Li Hongzhi pozoruhodný rozhovor časopisu Time Magazaine, v němž vyložil své chápání příčiny zkaženosti lidstva, příčiny vědeckého pokroku a své role v rámci mezigalaktické války o lidstvo. Li prohlásil v TIME: Proč právě teď vládne chaos?
Li:. Největší příčinou změny dnešní společnosti je to, že lidé přestali věřit v ortodoxní náboženství. Chodí do kostela, ale v Boha už nevěří. Cítí se svobodní v čemkoli. Druhou příčinou je, že od počátku tohoto století začali do lidské mysli,  ideologie a kultury pronikat mimozemšťané.
TIME: Odkud přicházejí?
Li: Mimozemšťané pocházejí z jiných planet. Názvy, které pro tyto planety používám, jsou různé. Některé jsou z dimenzí, které lidé ještě neobjevili. Klíčové je, jak zkazili lidstvo. Všichni vědí, že od počátku až do současnosti nikdy nedošlo k takovému rozvoji kultury jako dnes. I když je to už několik tisíc let, nikdy to nebylo jako nyní.
Mimozemšťané zavedli moderní techniku, jako jsou počítače a letadla. Začali tím, že lidstvo učili moderní vědě, takže lidé stále více věří vědě a duchovně jsou ovládáni. Všichni si myslí, že vědci vynalézají sami od sebe, zatímco ve skutečnosti je jejich inspirace manipulována mimozemšťany. Pokud jde o kulturu a ducha, již člověka ovládají. Lidstvo nemůže žít bez vědy...
ČAS: Jste lidská bytost?
Li: Můžete mě považovat za lidskou bytost.
TIME: Jste ze Země?
Li: Nechci o sobě mluvit na vyšší úrovni. Lidé by tomu nerozuměli."
 
 
Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Díky za článek, asi to tak bude vždycky, když potřebují odpoutat pozornost od války a svých průserů..., je to i logické. Zajímavé na tom je, že pokud, tak to přichází vždy z Ameriky a je to "zaručené" - autentičtí piloti, nálezy atd. Z ruské strany (nebo čínské) jsem ještě nikdy nic nezaznamenala. Ale vesmír mě zajímá. Bohužel se o něm za našeho života nejspíš už nic nového nedozvíme.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

moji známí, co loni nechtěli jet, mi letos na Whatsappu ani neodpověděli.

Marnost podobných snažení máme v Česku zažranou pod kůží. Přitom jde o dost- když to nevyjde, Peťa a spol. přitvrdí, o tom není pochyb.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Milion lidí nechtělo volit menší zlo, a tudíž nám vládne PreVítkovo-Fialského totalitní zadlužené "dobro". Fatální chyba.

Průměrný počet slepic: 4.6 (66 hlasů)

komentáře z PL

- Péťa signál , nikdy neměl dát Rakušanovi Ministerstvo vnitra. Signalista i tak je slabý na vedení státu a vlády. On do té sestavy Rychetské iniciativy nemůže zasáhnout, protože by se mu okamžitě rozsypala celá vládní koalice. Není jednoduché Péťo signalisto, bačovat pěti různým názorům. Tak už to konečně zabal nejsi sjednotitel ba ani dobrý politolog.... brblal, 

- tady je krásně vidět, jak to dopadá, když se k veslům dostane okresní přebor nebo čtvrtá cenová bez ubrusu...takový lůzry jsme ještě ve vládě neměli, ... danusa 

- Rakušan aplikuje princip kolektivní viny na všechny Rusy. To se nestalo ani Němcům, kteří bojovali za Hitlera a jeho Třetí říši. Moc by mě zajímalo, kde spal pan ministr, když Američané válčili a zabíjeli po celém světě pod falešnými vlajkami, všude, kde bylo co ukrást nebo byly americké zájmy. Nechci, aby až se karty otočí (a na to už je slušně našlápnuto), byl aplikován princip kolektivní viny i na mě. Ať se zodpovídají ti, kteří války za zisky Rockefellerů a Rothschildů podporovali. Samozřejmě pod falešnými vlajkami. Tedy i pan Rakušan. ... Filipes 

Průměrný počet slepic: 4.7 (66 hlasů)

Přišla do mobilu pozvánka (ofocený leták) na zítřejší truc demonstraci na Staroměstském náměstí (ve 12 hod.) Píšou tam, že to pořádá kromě jiných "Hlas Ukrajiny" atd., ale nejspíš za tím budou čučkaři chvilkaři. Mají přinést vlajky EU, NATO, Ukrajiny ..., takže musíme počítat s provokacemi - hlavně u Muzea, kam se nejspíš přesunou..., a bůhví s čím ještě přijde PreVít. Jistě jich nebude málo, jen Ukrajinců jsou tady stovky tisíc.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

V podstatě jsme vždy volili menší zlo, snad jen v začátku devadesátek tomu bylo jinak..

Předchozími volbami již unavení lidé, kteří opakovaně zjistili, že to nefunguje, nevěřili manipulativním předvolebním průzkumům, se rozhodli protentokrát volit mnoho Dober, místo dvou Menších zel.. Já jsem volil to menší Menší zlo do parlamentu a větší Menší zlo v prezidentských volbách.

Leč, řečeno s Karlem Havlíčkem Borovským, "Málo nás bylo na rebélii", a tak, ač "Jsme to mysleli dobře, dopadlo to jako vždy" což jsou zase slova jednoho z bývalých ruských premiérů, Viktora Černomyrdina.

US DeepState je vždy o krok před námi, mají stoleté zkušenosti s ovládáním mas.

Byl jsem předlistopadový člen ČSL, vstoupil jsem k nim ještě jako mladý kluk někdy v září či v říjnu 1989, když jsem se dozvěděl o "Spiklencích ze Savarinu" tedy, o lidovecké frakci z Jižní Moravy a Prahy, která chtěla uspořádat sjezd strany ještě před volbami tak, aby postavila vlastní kandidátku bez kurately KSČ. Listopad oponou trhnul a poslal soudruha bratra Žalmana na odpočinek.

Byl jsem jedním z mladých "Lidovců" když nás přijel ze Spolkové republiky Německo školit bývalý komunista a tehdejší Křesťanský demokrat, soudruh Luděk Pachman, jak se dělá volební kampaň. Glorifikace Josefa Bartončíka a Richarda Pachmana a upozadění ostatních kandidátů byla jeho strategie..

A pak stačil Jan Ruml v televizi večer před volbami, aby "odhalil StBáka Bartončíka" a ČSL, která mohla být, díky atmosféře ve společnosti, zejména po veleúspěšné návštěvě Jana-Pavla II, druhou nejsilnější stranou v Čechách, šla do kytek.. To, že se jednalo o flagrantní porušení volebního zákona, kromě pár "škarohlídů" nikomu nevadilo..

Přitom Josef Bartončík byl jediný poslanec Federálního shromáždění, který se postavil na odpor tzv. Pendrekovému zákonu. Mimochodem, starý pán stále ještě žije, a co více, i vypomáhá svým dvěma synům v rodinné advokátní kanceláři.

Vím, neplatí Co by, kdyby, ale pokud by předsedou Federálního shromáždění byl zkušený právník a legislativec Bartončík, namísto již senilnějícího komunisty, mechanizátora Dubčeka, byli bychom dnes někde úplně jinde.. Dovedu si představit, že by Československo trvalo dále, že by se k nám při rozpadu CCCP připojila ještě Podkarpatská Rus, která o to velmi, velmi stála. Byli bychom bezmála dvacetimilionovým, více-méně suverénním státem, a ne dvě nesvéprávné kolonie Bůh ví koho..
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (52 hlasů)

Tak jako Francie má kolonie v Africe, tak Německo má své kolonie ve východní Evropě.

 

Průser je, že Německo je kolonie USA, takže se musíme zavděčit dvěma pánům.

Průměrný počet slepic: 4.9 (54 hlasů)

Německo je ve druhé světové válce poražená, a dodnes okupovaná mocnost, a my jsme jeho kolonie.. Němečtí kancléři musí stále jezdit do USA líbat prsten moci, a mají krátké vodítko. Více či méně umně kličkuji a lavírují v omezeném prostoru, který mají. 

Před druhou světovou válkou jsme byli, díky frankofilovi Benešovi francouzským protektorátem, i proto musel zemřít M.R.Štefánik, který se orientoval spíše na Itálii. Pak jsme byli protektorátem Německa, a nakonec CCCP. Před válkou jsme zase byli úspěšnou a významnou součástí Rakousko-Uherské monarchie. Vždy jsme tedy byli buď součástí něčeho podstatně většího, někdy jsme tomu i šéfovali (Karel IV, Zikmund Lucemburský), skutečnými suverény jsme byli jen ve středověku, kdy jsme byli evropskou velmocí, srovnatelnou s Anglií a Francií. Český král byl nejvýznamnější z říšských kurfiřtů, jediný z nich byl králem. I rakouští Habsburkové byli "jen" arcivévodové, ne králové. I největší z německých států, Bavorsko, je podobně velké, jako naše Morava, a není to království, ale vévodství..

Proklínaní rakouští Habsburkové a katolická církev nás, Čechy uchránili před germanizací. Pokud by se povedla rebélie českých stavů, byli bychom dnes spolkovými státy poraženého Německa, a češtinu by znali jen historici. Určitě bychom hovořili německy, stejně jako Lužičtí Srbové a další Polabští Slované.
Katoličtí duchovní sice vedli bohoslužbu v latině, ale kázali ČESKY, na rozdíl od protestantských vandalů, kteří přitáhnuli s Fridrichem Falckým a s Lutherovým překladem bible, který ve své době kodifikoval spisovnou němčinu. Bez Habsburků a katolické církve by nebylo Národní obrození, dokázali jsme ustát i germanizační snahy Josefa II.

Dnes jsme v ekonomickém područí okupovaného Německa, a naši politiku určují zájmy amerického DeepState, bojujícího o uchování zbytků své moci nad světem. Naši politici dělají dojem, že jsou neschopní hlupáci, ale ve skutečnosti takřka bezchybně plní rozkazy svých kurátorů. Posledními, kdo se snažili lavírovat v takto omezeném prostoru, byli Miloš Zeman a Václav Klaus, obklopení lidmi, kteří chápali, v jaké situaci se naše země nachází. 

 Proto mne dovádí k pocitům bezmoci političtí trpaslíci, navzájem si okopávající kotníky a vedoucí bratrovražedné půtky o vystoupení / setrvání v NATO + EU, místo aby naši zemi připravovali na dobu, kdy tyto dvě instituce samy od sebe zdechnou. O jejich zrušení se nebude rozhodovat ani v Praze, Budapešti, Bratislavě či ve Varšavě, dokonce ani v Bruselu. Jediný, kdo to dnes chápe, je pan Rajchl, a částečně i Matěj Gregor..

Nebyl jsem v Příčovech, ale na demonstraci zítra půjdu, a jsem zvědav i na sněm D.O.S.T.-u, který se bude konat v sobotu, 30. září.. Naději na nové Národní obrození vkládám spíše do spolku Svatopluk a Jungmannovy národní akademie, než do politiků, kteří myslí jen na jedno-dvě volební období parlamentu.

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (35 hlasů)
Trvalý odkaz

a ti kteří volili menší zlo neměli volit dobro (ovšem co je dobro, že). Jestli chceme vyměnit systém, musíme sypat na jednu hromadu. Na Babišovu ale určitě ne, to bychom si nijak nepomohli, já bych ho (a jeho voliče) dokonce označil za původce dnešní mizérie (ti aktuální se od něj hodně sviňáren naučili a horší jsou proto, že to ještě stupňují). Vidím to tak, že se musí spojit Trikolora, Rajchl, Svobodní, Přísaha, možná i SPD a další v nějaký celek, který dokáže eliminovat šmejdy. Jenže je to reálné?

Průměrný počet slepic: 3.4 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

US DeepState má své lidi všude.

Skutečností je, že tu probíhá tu boj mezi Globalisty, kteří chápou, že se na kulaté Zemi nemohou schovat za roh před zničující jadernou válkou, a americkou státní elitou, která si zvykla vyžírat celý svět.

Žádní Blaničtí rytíři nepřijedou, je třeba, v rámci omezeného manévrovacího prostoru desetiletí pracovat na jakés - takés národní suverenitě, stejně jako to dělali naši předkové v dobách národního obrození. 

Čím dříve to pochopíme, tím lépe.

Stát je způsob, jakým si národ, tedy lidé spojení jazykem, svou kulturou a historií zajišťují svou budoucnost. Řídit stát není jednoduché, a musí se to umět. Revoluce a převraty přináší jen chaos, bídu a utrpení, kdy moc uchvacují ještě větší svině, než byly ty původně svržené. Převraty nechávají národy napospas cizím elitám. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

že je třeba zvolit celek, který dokáže eliminovat šmejdy (a fanatiky). Myslím, že nejblíž k tomu jsou Svobodní.

Průměrný počet slepic: 2.1 (9 hlasů)

Znám se s nimi, Petr Mach byl dokonce se mnou (a s monarchisty) ve Vaduzu na Autogramiádě / Audienci u Jana - Adama II, vládnoucího knížete z Liechtensteinu, zařídil jsem svého času dotisk jeho knihy "Stát ve třetím tisíciletí", už byla rozebraná a naivně jsem se domníval, že by mohla být českým monarchistům něco platná.. Nebyla, jsou Havloidní kavárníci, uvíznutí před rokem 1914. Alespoň je jedenkráte za jejich existenci přijal skutečný vládnoucí monarcha, a Petra Macha mi otloukali o hlavu fest, toho republikána :D

Svobodní byli svého času fajn, ale moc daleko to nedotáhnuli, uvidíme, zda jim pomůže Matěj Gregor a další čerstvá krev.. Zatím bych je nijak zvláště nepřeceňoval, doby Petra Macha jsou ty tam..

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

S tím souhlasím - Svobodní jsou už dlouho, Mach mě kdysi taky zaujal, ale odešel od nich, od té doby žádný posun. 

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

moc čestní. To jako že nelžou a nekradou. Proto nemají šanci. Ale třeba jednou přece jenom pravda zvítězí.

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

..

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Po roce bizáru, co jsem poznal tu fialovou bandu chorobných lhářů, která žije ve virtuální realitě, a na tiskovkách se donekonečna plácá po rameni jak jim to skvěle jde.

Tak nepochybuji, že po sobotě se bude Fialenko chvástat, jak se lidé radostně shromažďují, oslavují jeho vládnutí, a skandují mu a celé pětidemolici podporu. ;o))

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)