Čajnavirus

Autor
Štítky

Čajnavirus – litterate.cz

Takhle říkal covidu Donald Trump, ne? Čínský virus…. z Wuhanu. A byl to právě americký prezident a rozdělená americká společnost, kdo vlastně způsobili to, že jsme se na covidu všichni tak rozhádali. Trump byl ten, kdo řekl, že se mu nechce všechno zavírat, že ekonomika je důležitá, že přece nemůžeme omezovat osobní svobodu a individuální práva kvůli něčemu, jako je pandemie…

A protože měl silné odpůrce, kteří museli udělat vždycky přesný opak toho, co Trump, tak začali naopak tlačit na roušky, odstupy, lockdowny… Krásně to tenkrát napsal Marian Kechlibar – kdyby Trump řekl, že z Číny přišel zákeřný virus, kterým zlí komouši chtějí zahubit americké veterány z válek za svobodu, ale američané se nedají a budou proti viru bojovat pomocí odstupů a masek, tak by texasští motorkáři nosili roušky a demokraté by řvali, že Trump omezuje osobní svobodu a pořádali by bezrouškové párty.

U nás to bylo totéž. Babiš řekl, že budeme bojovat pomocí lockdownů a tak opozice dělala žranice na Karlově mostě… jak prosté milý Watsone. Nikdo v té době ještě netušil, co se doopravdy stane…. Ani Trump, ani Babiš, ani epidemiologové a už vůbec ne novináři. Ale všichni si rádi šli přihřát polívčičku a dělali to, dokud kolem nebylo jedno velké spáleniště.

Do toho pak samozřejmě naběhla Big pharma, kteří se stali prvními vítězi covidové války. Musíte uznat, že to byl dobrý kumšt přesvědčit (pomocí úplatků) vlády i spoustu občanů (tehdy i včetně mě), že mají řešení v podobě rychle vyrobené vakcíny (kterou stejně první udělali Rusové) a když nás napíchají, tak už nikdy na covid neonemocníme, nikoho nenakazíme a bude nám všem sluníčkově.

Jak to dopadlo, všichni víme. Chtějí, abychom se očkovali čtvrtou dávkou, protože ty tři předchozí byly na hovno a stejně můžeme nakazit naše stařečky a ti mohou být napíchaní třeba deseti dávkami a stejně mohou umřít, pokud to chytnou. A samozřejmě vůbec nemluvím o mnoha podezřelých případech, podle kterých to vypadá, že v globále víc škodí očkování, než samotný virus.

Nakonec nám virus víceméně vyvanul… prostě populací prošel, něco vyvraždil on, něčemu pomohly ty pigára, zbytek se uzdravil, získal nějakou přirozenou imunitu, vakcíny se za drahé peníze nakoupily, teď se zase za drahé peníze likvidují a zůstala pachuť mnohokrát znásilněného právního státu. Dozvuky budou trvat ještě dlouho a mnohokrát ještě budeme překvapeni, jak krásně se proti lidu dají použít henty paragrafy o výjimečném stavu.

Ale samotný virus už nikoho neděsí, tak nějak jsme si zvykli, spousta lidí už ho ani nehlásí v práci a na nějaké karantény z vysoka kašle. Už před rokem covidové téma volby spíš prohrávalo než vyhrávalo, prostě byla to taková prohraná válka a nikdo se dneska nechce nimrat v tom, že jsme všichni byli trochu vyděšení, trochu blbí, trochu jsme naletěli a hodně nás to rozdělilo. Musely přijít vysoké ceny za elektřinu, abychom začali být tolerantní ke našim vzájemným covidovým postojům a musel přijít premiér kretén, aby se lidi začali dívat na Babiše i jinýma než covidovýma očima.

Máme teď jiné starosti a tak zůstává mimo hlavní zájem to, že Čína nepovažuje covid za vyřízenou věc. I teď, na posledním sjezdu komunistické strany, si kromě zvolení Sitting Pinga a upevnění jeho moci, ještě potvrdili, že stále drží strategii nulového covidu, což v praxi znamená rozsáhlé testování a rozsáhlé uzávěry obrovských městských i průmyslových aglomerací.

Dělají to, i když už celý svět na covid víceméně kašle. Proč? To snad nevědí, že to zase tak moc nezabíjí a pokud ano, tak to samo od sebe řeší důchodovou reformu? Copak nevědí, že pro mladého člověka je to prakticky neškodné? Že to zabíjí až od šedesáti vejš, ale i tady to má klesající tendenci? Proč zrovna tam v Číně drží tak rozsáhlá opatření a komplikují si život? Zrovna tam, v zemi, kde vládne autoritativní režim, který se z nějaké mrtvoly fakt nepodělá… proč dělají něco, co už všude jinde dávno odpískali?

V pondělí jsem byl u jednoho kamaráda, který je světoběžník a zásobuje mě tím, co já tady v Kotlince nemohu vidět. Probrali jsme toho samozřejmě mnohem víc, ale tentokrát mě navedl na celkem racionální vysvětlení…

Oni to mají jako cvičení.

Zajisté vám neunikla zpráva, že virologové z Bostonu připravili mutaci koronaviru, která údajně měla 80% smrtnost. Navíc se ozvali němečtí vědci, že covid nejspíš opravdu není z nedovařeného netopýra, ale z Wuchanské virové laborky a Američani se v tom angažovali víc, než je zdrávo… Víte, já nemám rád taková ta jednoduchá (a chybná) vysvětlení, že to v Číně dělají proto, že je ovládají stejní Reptiliáni, jako naše vlády. Stejně jako nevěřím, že jsou Číňané s Američany na jedné lodi (byť jsou obchodně prorostlí), stejně tak nevěřím, že Babiš je to samé co Pětikolka. Na to se příliš angažovaně mezi sebou perou a mají příliš velké ztráty, než aby to předstírali.

Jak zní rozumné a celkem racionální vysvětlení? Že takový virus je to nejlepší na boj s jadernou velmocí. Když použijete tanky, kanóny, lodě a letadla, tak by protivník mohl v případě prohry prostě zmáčknout tlačítko a vzít všechno a všechny do pekla sebou. Ale když ho vlastně vojensky vůbec neohrožujete, ale zároveň je ničen novou neznámou nemocí? To je jiná…

Ono možná nebude náhoda, že zhoršení vztahů mezi USA a Čínou přišlo právě po covidu. Jen se prostě ukázalo, že covid nestačí. Že se mu Čína dokáže ubránit pomocí brutálně tvrdých opatření, během kterých vypnuli celá města i obrovské továrny. Zároveň také očkovací cvičení tady na Západě ukázalo, že lidi do sebe nenechají píchat neznámé látky jen tak, protože jim to řekne nějaký Smejkal a jednak ty vakcíny stojí za prd a nepomáhají ani těm, které by naše věrchuška po té depopulaci planety nadále potřebovala.

Od konce covidu se zase všichni vrátili k diplomacii letadlových lodí a provokací v Tchajwanském průlivu. Znovu se haraší zbraněmi pěkně postaru. Dějiny se dál dělají pomocí střílení na frontě, dronů a svrhávání vlád pomocí dobře zaplacených lidových protestů.

Jen to vypadá, že Čína si řekla, že jim to mohou brzy udělat znovu. Že by mohli použít mnohem lepší virus s lepšími možnostmi. Vypadá té, že čínští soudruzi si vyhodnotili, že biologická válka je reálná hrozba, že se pomocí moderních poznatků a technologií dají dělat hodně hnusné viry. Nejspíš také zjistili, že Západním strukturám jsou lidi u zádele a vlastně tady nikomu nevadí, že by se taková svinská breberka rozšířila po celém světě a vraždila skutečně efektivně.

A tak tam v Číně trénují. Učí se, jak ohraničit ohnisko, jak efektivně uzavřít obrovské části země, učí se, jak bude reagovat obyvatelstvo, vytvářejí struktury, jak takový průser zásobovat, jak opravdu omezit kontakty, vytvářejí štáby a rozhodovací orgány, vyhodnocují, co to dělá s morálkou lidí a odstraňují chyby. Záminku mají perfektní a ještě při tom zjišťují reakce obyvatelstva na masivní válečnou šikanu.

Nejde o současný covid, ale o budoucí bakteriologickou válku. Číňané zjistili, že jsou zranitelní a tak pracují na tom, aby zranitelní nebyli. I když to stojí hrozné peníze… Ale jak říká Marian Kechlibar, pokud cvičení není skoro jako válka samotná, tak nic nevycvičíte. Zdá se, že si to Sitting Ping vzal k srdci a pracuje na tom.

Pokud mám pravdu, tak se žádné čínsko – americké přátelství nekoná a naopak panuje hluboká stupňujícíc se nevraživost. Jen… Číňané nemají tendenci spěchat. Nejprve být připraveni a pak teprve konat. Ještě je zapotřebí zbavit se dolarů, domluvit se všude po světě na novém měřítku vzájemného obchodu a bohatství, přesvědčit bázlivé a posílit odhodlané, oslabit Západ, zvládnout mezi jednou a půl miliardou lidí karanténu… a pak spíš dosáhnout vítězství, než vyhrát.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (105 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Přesně tak.
Takže,buď přijde ten horší koronavirus,nebo jaderný pozdrav.

Průměrný počet slepic: 4.5 (14 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ktery byl umyslně asi vytlučen ven z prvniho članku Ustavy a s nim i SOLIDARITA!Na tomto mistě jsem vam moji mili voliči z SV popisovala jak to bude se světem dal i bez COvidu ,ale protože prý tam bylo mnoho lidu z demokracie,ktera nechce penize na prvnim mistě a povolu dal provoz kapitalistů banksteristů,kteři se nechtěji dělit o svůj lup fiftý fifty,tak to pry lid pomoci svych zastupců povolil vymazat a tak nam prognoza budoucnosti zmizela beze stopy!!

Nevim zda v tom nems prsty můj oblibeny devorubec pan berrnarrd,ktery je tady razny individualista a je proti strejdovi Putinovi,ktery bojuje proti novemu systemu ŠWABISMU,tak ten bude v ranku totalniho karambolu dolaru,no jeho soukmenovci to tak chtěji,abya aaaaassssss

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

na članek z časopisu NATURE ze dne 9.listopadu 2O patnact,který tu tehdy vyvěsil a v něm bylo kdo pesně ten virus zkonstruoval,kdo to financoval granty,jmena 6 výzkumaku a 9 vědcu no odhaleni jak byk aaaaaa jmenovalo se to

SARS skupina netopyřich koronaviru demonstruje potencial přechodu aana člověka! ááaaaa

Po siti jde pomluva,že ho za to manželka pry aaaaaaa a aaaaaaaa zbila!Ja tomu,že je tak silna nevěřim a tak jsem tu chtěla repetea,ale kde nic tu nic!Natštaaaaaěsti jsem si jego odkaz opsala a mam ho furt,ale nemohuhoA,,,leaaaaAaaaaA dat tady na sklaaoa nebot mi blokuji ti piratšti zločinci DIA,tj instituce ktera bude ten digitalni koncentrak moji klavesnici a některa pismenaa,dvojtečky strich strich a když zmačknu y objevi se qq áaaaá 1atd1a tak to nesnmim nspsa1át1 qa oqa1Qa1áqqQ a pána bernarda asi blokuje jeho jahoda!
aaaa

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

na članek z časopisu NATURE ze dne 9.listopadu 2O patnact,který tu tehdy vyvěsil a v něm bylo kdo pesně ten virus zkonstruoval,kdo to financoval granty,jmena 6 výzkumaku a 9 vědcu no odhaleni jak byk aaaaaa jmenovalo se to

SARS skupina netopyřich koronaviru demonstruje potencial přechodu aana člověka! ááaaaa

Po siti jde pomluva,že ho za to manželka pry aaaaaaa a aaaaaaaa zbila!Ja tomu,že je tak silna nevěřim a tak jsem tu chtěla repetea,ale kde nic tu nic!Natštaaaaaěsti jsem si jego odkaz opsala a mam ho furt,ale nemohuhoA,,,leaaaaAaaaaA dat tady na sklaaoa nebot mi blokuji ti piratšti zločinci DIA,tj instituce ktera bude ten digitalni koncentrak moji klavesnici a některa pismenaa,dvojtečky strich strich a když zmačknu y objevi se qq áaaaá 1atd1a tak to nesnmim nspsa1át1 qa oqa1Qa1áqqQ a pána bernarda asi blokuje jeho jahoda!
aaaa

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

"když nás napíchají, tak už nikdy na covid neonemocníme, nikoho nenakazíme" - toto je veľmi rozšírený argument antivaxerov, že sa to tvrdilo, a že to nie je pravda. Samozrejme, že nie je. Podľa mňa to však žiadny odborník nikdy netvrdil. Mohol by niekto poslať odkaz na relevantný zdroj, kde sa niečo také tvrdilo?

Průměrný počet slepic: 2.3 (25 hlasů)

In reply to by Andreas (neověřeno)

Trvalý odkaz

Boha jeho, těch odborníků, co tvrdilo, že po očkování jsou lidi chráněni před nákazou a že ani nikoho nenakazí, bylo hodně.A právě odborníci co tvrdili opak byli hned antivaxeri a dezinformatori.. jste žil asi v jiným vesmíru

Průměrný počet slepic: 4.4 (30 hlasů)

:)) u nás třeba Hořejší, Smejkal - nejlepší byl nějakou hysterickou covidvzteklinou posedlý Kubek a ten pán s mrazáky na mrtvoly. V USA to tvrdily státní instutuce, schvalující léky a v Evropě to vehementně tvrdil Brusel a všechny vlády, které kvůli tomu zaváděly covid pasy (k čemu covid pas, když i po očko onemocníš a roznášíš, že.... - takže , logicky, tvrdily opak - neonemocníš, neroznášíš). Paradoxně,vypadá to, že jediný, kdo to netvrdil, byl Pfizer - při současném šetření covid očko a nákupu vakcín si eu poslanci předvolali zástupce Pfizeru, který jim tam na dotaz odpověděl, že jejich covid vakcína nikdy nebyla testována na to, zda zabraňuje přenosu

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

In reply to by Andreas (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vy si ty vase levicacky lzi uz ani nepamatujete😂?!

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Prvý odkaz mi nefungoval.
Druhý odkaz -
:::Na to, kdo je a kdo není kdy infekční, a zda když jsem naočkován, znamená to, že někoho mohu nebo nemohu nakazit, se ministra zdravotnictví zeptal předseda Senátu z ODS Miloš Vystrčil.
„Po první dávce se objevila reinfekce v ČR asi u 1,3 %, po druhé dávce u 0,53 %, vždy se jednalo o velmi mírné onemocnění a nikdo z těchto lidí nepřišel kvůli tomu do nemocnice. A pochopitelně ani nezemřel. Je to stejné nebo lepší než u řady standardních vakcín. Takže se dá pro běžného člověka to pochopit tak, že ten, kdo má ukončenou vakcinaci, tak neonemocní a nikoho dalšího nenakazíl,“ odvětil šéfovi Senátu ministr.:::
Minister začína informáciou, že reinfekcia sa prejavila u 1,3% osôb osôb očkovaných prvou dávkou (povedzme ak bolo milión ľudí očkovaných, tak je to 15000 infikovaných). Takže je zrejmé, že očkovaní sa môže infikovať. To, že potom túto informáciu pretvorí do blbosti prisudzujem jeho politickej funkcii.

Tretí odkaz -
:::Adam Vojtěch (* 2. října 1986 České Budějovice) je český diplomat, politik a právník, bývalý zpěvák a hudební skladatel. Od prosince 2017 do září 2020 byl ministrem zdravotnictví ČR v první a poté i v druhé Babišově vládě. :::
Je zrejmé, že je to nie relevantný odborník.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Mám takový pocit... že co mělo být řečeno, řečeno už bylo... kdo chtěl vidět, tak vidí a kdo chtěl vědět, tak už ví... Víme co je Fiala a jeho pětikolka zač a co se od nich dá čekat. Komentovat a upozorňovat už bylo asi dost, je třeba se posunout dál. Vlna jede a pokud nedoveze a neposune žádoucí změny k cíli, její síla se rozmělní a nakonec se jen rozplizne na pár neškodných vlnek. Železo je žhavé, je třeba kovat a dát tomu tvar a podobu. Nebo železo vychladne a nebo se nekontrolovaně, rozžhavené do běla, rozteče... Tak mám pocit, že přišel čas na to kladivo! (Vím, že ke kovidu to moc nepatří, ale tak mě to při čtení napadlo).

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Už máte vysázený česnek? Nebo pořád čekáte, protože je moc teplo?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Osobně ještě čekám až v noci spadnou teploty pod nulu, ale musím ještě zrýt nový záhon, protože na všech jsem v posledních 5-6ti letech měla jak cibuli tak česnek, asi budu muset ukrojit z pole kde plánujeme jařinu.

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

No a četl jsem, že přes den má být trvale pod 10, což ještě letos fakt nebylo...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Klidně ho už zasaďte. Aby pak teploty zase neklesly moc rychle... 

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

cca tři týdny. První dva roky jsem byl nejistej a sázel někdy koncem prosince, podle p. Kozáka, od kterýho jsem bral i sadbu, pak jsem potkal člověka, kterej hospodaří ve velkým a vůbec tyhle věci nehrotí - jako třeba teplotu půdy, naklicovani brambor a tak - a jde mu to skvěle. Takže česnek dávám už touhle dobou a výsledky jsou stejný, jako když jsem se s tím nabral.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Tam jsem taky čerpal sadbu i moudra:-) Spíš jsem se bál, aby nezačal klíčit, když tu ještě před pár dny bylo dvacet.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Vloni nemořil a všechno shnilo. Letos mořím:-)

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

tak se taky prd stane. Ten můj má klíčky už kolem 5cm a i kořeny, ale příroda si s tím poradí. Prostě ho nahazej do země a nech tomu volnej průběh. Proč se bojíš klíčků?

Zatím bez slepic

U jiných plodin/kytek by to vadilo. Klíčky by zmrzly a šlus.

Zatím bez slepic

A pro klid duše to můžeš přetáhnout textilií, trochou sena nebo čímkoli. Ale klíčky nezmrznou, to mám vyzkoušený,

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidlák už asi úplne opustil obežnú dráhu Zeme. Čína čelí bezprecedentným ekonomickým problémom (dlh ukrytý v štátnych podnikoch a zároveň pyramídové financovanie miestnych samospráv), z toho vznikli masívne protesty, a to navyše tesne pred zjazdom strany. Ale určite nechcú potláčať prejavy nespokojnosti pod zámienkou zdravia (v krajine kde 20m. mŕtvych neznamená nič), to len trénujú na bio vojnu čo tam pečú američania, ktorí majú vďaka konzumácií coca coly imunitu na všetky vírusy sveta. Dobre. Fenomén. Fandím a teším sa na pokračovanie!

Průměrný počet slepic: 1.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

to ze je to umely virus svedci aj to, ze sa k nemoci pocas celej akutnej doby pandemie nezisiel ziadny kongres mudrych hlav.
To ze cinania i rusi spolu s amikmi mali takmer okamzite k dispozicii vlastne ockovacie latky znamena, ze si pozeraju ponad plece.

To ze je EU v prdeli aj vdaka vladnucim spickam sme si vyskusali pocas pandemie, ked sa to tu zatvaralo alebo ockovalo i v nakupnom centre ci na vlakovej stanici a popierali sa vsetky zdravotnicke predpisy - a ludia ako je Vidlak to tym spickam umoznili.
A nechali si pichnut bordel do tela len preto aby mohli k moru. A tym posvatili novy styl vladnutia masam. Ach jooo.

No nic - len podotykam, ze sediaci Ping je nieco ako caj na virus :))

takze Si Ting Phing a nie Sitting Ping :))

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myslím si, že to je docela důvtipné a vtipné: Čaj na virus  :-) a ten Sitting Ping je taky hezký...

Když se může komolit jméno našeho politika, tož snad i toho čínského.: všichni lidé jsou si rovni. Navíc to není ani urážlivé, spíše odkaz na toho slavného náčelníka, navíc takové zjednodušení pomůže si jméno zapamatovat aspoň v přibližné formě.

Furt lepší než "Pichonett", "Okamžura","Dvousvetrová", "Zrzavý hradní skřet" a jak jsme naše oblíbené politiky nazývali...

A vůbec! Čínské lidové republice držím palce! Snaží a jde jim to.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je vidět, že neznáte Vidlácký humor. Když napsal "Sitting", což anglicky znamená "sedět na něčem"..., tak věděl, proč to píše.
Vidlák je chytřejší než vám dochází...:-).

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

Sitting Ping podle vzoru Sitting Bull. Což byl mimochodem jistý indián, který měl s Američany takovou uspěšnou bitvu u Malého Velkého rohu. Také se zdál být neškodný, že proti němu Custer vyjel úplně bezhlavě... tak bezhlavě, že se tato fráze stala realitou. 

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Indián Sedící býk.
Lepší než v tom vtipu, kde to v překladu znamenalo "Prasklá guma". :-))

Zatím bez slepic

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Indiánský synek se ptá otce, proč má tak divné jméno, když u nich ve škole je to samý John, Sam, Joseph, George...
Otec mu vysvětluje, že u Indiánů to je zkrátka jinak. Když se chlapec narodí, je všímavý, všechno hned vidí, dostane jméno sokolí oko, když je zvědavý a rychlý, dostane jméno Rychlý šíp, když se narodí holčička, dostane třeba jméno Krásná jak červánek...
A proč se ptáš, "Praská gumo"?

Zatím bez slepic

No úspěšnou... Je to relativní. Rudochů bylo asi 3 000 (tedy asi 7 na jednoho), měli opakovačky (Henry a Winchester), kdežto vojáci je jednoranové zadovky, zabili velícího podplukovníka Custera a polovinu vojáků, ale zbytek se přesto udržel na bojišti a indiáni odtáhli... Podle starořeckých měřítek (kdo zůstane na bojišti o pět minut déle je vítěz) vyhrála US Army :D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

protože právě Číňané dobře ví, že covid je uměle vytvořený tzv přidáním funkce , a to přímo v Číně , ve Wuchanu. Takže docela dobře ví, co se dá v těch laborkách stvořit, stejně jako dobře ví, že se v tom hodně angažuje vláda USA - konkrétně ve wuchanských laborkách Fauci, ale bez souhlasu ami vlád by to nešlo. A o těch ami laborkách na Ukrajině a tom, co tam amíci vyváděli, nepochybuji ani na vteřinu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

Přesně tak, od začátku to tak vypadalo a každým týdnem se to potvrzovalo. Sars a Mers izolovali okamžitě. Možná zkoušeli, co to dokáže, než tomu dají novou podobu. Amíci to na svém území dělat nechtěli, aby to nepadlo na ně..., a teď najednou mají o 80% smrtnější virus. A že amíckých laborek bylo na té Ukrajině hafo, to už taky všichni vědí.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Je to klidně možné, že je to z Wu-chanu ale je tu ještě alternativa, že Covid byl zavlečen americkými nakaženými vojáky, kteří se na konci října 2019 v Wu-chanu účastnili sportovních vojenských her.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

I to je možné. Co by Amíci neudělali pro to, aby to hlavně nezačalo na jejich území a svět na ně neukázal prstem. Bylo to každopádně vymyšleno proti lidem.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

probíhá přenastavování světového "řádu" z unipolarity na multipolaritu. Tedy odstavení hegemona tzv západu v čele s USA a hlavní zbraní - dolar jako světová obchodní měna. Za vlády tzv západní demokracie po pádu východního bloku byla mimořádná šance stvořit lepší, bezpečnější svět - namísto toho přišla libodemo hrůza válek, vydírání, pučů, majdanů, krizí, bídy..........a velmi rychlý přesun většiny světového bohatství do rukou malé hrstky lidí, ostatní chudnou, státy, které musí udržet nějaký sociální smír si na to ve velkém půjčují - zadlužené až po uši. A aby toho nebylo málo, je tlačeno woke, LBGQ, klimatické šílenství, vrací se cenzura, ideosoudy, jediná povolená pravda. 30 let vlády tzv západní liberální demokracie světu opravdu nepřineslo nic dobrého. Byť patřím do části světa, pro kterou by to znamenalo prohru, tak doufám, že to třeba vyjde - pár let to bude tvrdé, ale třeba naši potomci budou žít v relativně lepším , normálním světě

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Ale je třeba hledat včas řešeni ne to tady nami zvoleni mocipani zablokuji !aassaassd
Demonstrace bez programu se stanou brzy bezpředmětne a podium,ktere se těši z volanim davu a vychvalovanim,jak kdo z řečniků dovede rozzuřit dav je mezitim samo vinno,že dochazi bez kontrolý voličů k tvorbě dalšich zkurvených zakonů viz DIA tj Policejniho statu cenzurnich policistů dobře placenych z naich peněz a vrůstajicich dluhů! ac aha aaaá aha aaaaa
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

ANNA.
Dostalo se ke mne jedno video,jak naši mocipáni,jsou placení za pomoc USA,sice ne tolik jak na Ukrajině,co prozradila Nullandová.Pořád se říká o naších vládách,jsou blbí,nebo podplaceni,takže podplaceni.

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)

A to NAŠE zakaže se topit,elektria bude luxus ,plyn a,dolar ma pry puknout nebot je kryty naftou a auta na petrodolar budou zakazana!
Nedivim se,že pan Bajdet se durdi a tresta EU inflaci,brzy hyperaninflaci a navali pry i tu nejhorši rizeni demokracie čumilů to jest 6 prioritu řizeni světa na nasi vladu neomarxistů,no vy nevite co je to za ideologie?
Kdyby aaaaaa mi necenzurovali furt moje komenty,vysvětlila by vam to po lopatea,ale to banksteři taji! BO SI TOHO Marxe ohli!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Virus především vyvanul. Kdo se nechtěl očkovat jako třeba Šojgu. Ok, jeho věc. Vakcína umí zvednout tlak a poslat staršího člověka do hrobu skrze mrtvici ale ze začátku byl vir vražednější než vakcína cca 1000x. Teď už jde o to, že virus vyvanul, protože nejsmrtelnější je, když opustí laboratoř. Pecková v tom měla nakonec pravdu a Zeman měl pravdu, když tvrdil, že virus bude za 2, 3 roky pryč. Měl dobré informace. Akorát ho tu za to seřval úplně každej. Část kritiků je ale už mrtvá, část nemá čich, část má rozesraný cévy, že stejně teď díky tomu jich plno zemře předčasně na mrtvice či infarkty a plno lidí odešlo na rakovinu, která se rozjela hned po covidu, byť jim bylo třeba jen 30 let. Covid byl slušnou operací USA, která měla za úkol hlavně dvě věci, z kterých se podařila jen jedna. Mělo zastavit hospodářský rozlet Číny, což se moc nepovedlo, díky perfektní biologické obraně Číny, která podle českých rozumbradů nejspíše je úplně hloupá a přišla o rozum a tou druhou bylo konečné řešení důchodové otázky, což se povedlo celkem slušně, protože Covid bude vraždit skrze díky němu rozesrané cévy lidi ještě dlouho předčasně.

Průměrný počet slepic: 2.9 (7 hlasů)

Nejdřív covid, pak válka... Putin..., demagogie pro hlupáky. Nebo bychom si taky rádi zkusili, jaké to je, kdyby kolem ČR někdo rozmístil vojenské základny ze všech stran...? My bychom nejspíš rovnou dali ruky hore, jako vždy (to jen teď s Ukrajinou si hrajeme na frajery).

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

4 jezdci apokalypsy. Mor, válka,hlad,smrt. Ale to patrně teprve příjde. To co probíhá do teď je patrně jen nácvik.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Dá se to vykládat různě.

Mor - covid. Očkovaný nejsem, 2x mě navštívil, nic moc nepředved, teď prej řádí v čajně.

Válka - ta je na Ukrajině. "Sparta zaútočila na Bohemku, ale Bohemka se ubránila a vážení diváci, Bohemka právě vytěsňuje sparťanské útočníky z pásma a přechází do útoku.

Hlad - nemám. Říkal doktor, že mám větší cholesterol, že bych měl omezit některé věci a jiné preferovat. Ale na to mu seru, páč bych prej měl omezit maso a preferovat luštěniny a zeleninu. To radši budu žrát do 70. bůček a stejky, než se do 80. chálovat čočkou.

Smr - tak ta nás dostihne všechny, jde jen o to, co jsme si před její návštěvou užili.

Já vím, občas to vypadá na piču. Třeba takovej princ Bajaja. Vlítnul do tý jeskyně a najednou proti němu drak. Podstatně větší než Bajaja a ještě ke všemu tři hlavy. Tak to je celkem v prdeli. Ale princ Bajaja nezpanikařil, tasil meč a nakonec draka setnul a dostal půl královstí a ještě pak píchal Vašáryovou. Když to dopředu vzdáš, nemáš nic. Když do toho jdeš, můžeš mít Vašáryovou, toť poučení.

Průměrný počet slepic: 2.7 (6 hlasů)

Zjistil jsem, že jsem obdržel 2 jednoslepice, tak jsem si nadělil třetí, takže mám za svůj post tři jednoslepice.

Chyba v kódu, každopádně, přátelé, pokud zde napíšete post, můžete si ho oslepicovat sami.

Tímto žádám osazenstvo, jestli by mi nemohlo nadělit ještě alespoň dvě jednoslepice, páč bych se stal rekordmanem.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

mně to nic nestojí a vás to potěší - tak proč ne :))) Hezký den

Zatím bez slepic

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

Toho nejstaršiho vědeckeho časopisu ve světě a tam bylo tadý na sbu přesně i se jmeny vědců tedy 9 zloduchu s 6 institutu jak vyrobili ten virusa,co nikdy v prirodě neexistoval a kdo to platil,no bylo to engliš origo ,ale tu jsou sami miglsnci,tak proč tu nechcete udělat repete?aaaaaaaa
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Dmitrij Medveděv v Den národní jednoty
Za co bojujeme? Rusko je obrovská a bohatá země. Nepotřebujeme cizí území, máme všeho dostatek. Je tu však naše země, která je pro nás posvátná, kde žili naši předkové a kde dnes žijí naši lidé. A nikomu ji nedáme. Bráníme svůj lid. Bojujeme za náš lid, za naši zemi, za naši tisíciletou historii.
Kdo proti nám bojuje? Bojujeme proti těm, kteří nás nenávidí, kteří zakazují náš jazyk, naše hodnoty a dokonce i naši víru, kteří podněcují nenávist vůči historii naší vlasti.
Proti nám dnes stojí část umírajícího světa. Je to banda šílených nacistických feťáků, kteří jsou omámeni a zastrašováni lidmi z velké smečky štěkajících psů ze západní boudy. Spolu s nimi je tu pestrá smečka chrochtající prasničky a úzkoprsí obyvatelé zhroucené západní říše, kterým po bradě stékají sliny z degenerace. Nemají žádnou víru a ideály, kromě obscénních návyků, které si vymysleli, a jimi zavedených standardů dvojitého myšlení, které popírají morálku danou normálním lidem. Proto, když jsme se proti nim povstali, získali jsme posvátnou moc.

Kde jsou naši bývalý přátelé? Někteří vystrašení partneři nás opustili – a nestaráme se o ně. Nebyli to tedy naši přátelé, ale jen příležitostní společníci na cestách, přitakávači a podržtaškové.
Zbabělí zrádci a chamtiví přeběhlíci padli do dalekých zemí – nechť jejich kosti hnijí v cizí zemi. Nejsou mezi námi, tím jsme se stali silnějšími a čistšími.
Proč jsme tak dlouho mlčeli? Byli jsme slabí a zdevastovaní nečasem. A nyní jsme se zbavili trudného spánku a melancholického oparu minulých desetiletí, do kterého nás uvrhl zánik staré vlasti. Na naše probuzení čekaly jiné země, znásilňované pány temnot, otrokáři a utlačovateli, kteří sní o své zrůdné koloniální minulosti a touží si udržet moc nad světem. Mnohé země už dávno nevěří jejich bludům, ale zatím se jich bojí. Brzy se i oni konečně probudí. A až se tento zchátralý světový řád zhroutí, pohřbí všechny své povýšené kněze, krvežíznivé stoupence, posměvačné akolyty a bezhlasé mankurty pod svými objemnými troskami.

Jaké jsou naše zbraně? Zbraně mají mnoho podob. Máme možnost poslat všechny nepřátele do pekelného ohně, ale to není náš úkol. Nasloucháme Stvořitelovým slovům ve svém srdci a posloucháme je. Tato slova nám dávají posvátný cíl. Cílem je zastavit nejvyššího vládce pekla, ať už se jmenuje jakkoli – Satan, Lucifer nebo Iblis. Jeho cílem je totiž zkáza. Naším cílem je život.
Jeho zbraní je – důmyslná lež.
Naší zbraní je – Pravda. Proto je naše věc správná. Proto bude vítězství naše! Šťastný svátek!

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

Uplný prokletý básník :-).

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

ale, bohužel, tohle bych podepsal:

" je tu pestrá smečka chrochtající prasničky a úzkoprsí obyvatelé zhroucené západní říše, kterým po bradě stékají sliny z degenerace. Nemají žádnou víru a ideály, kromě obscénních návyků, které si vymysleli, a jimi zavedených standardů dvojitého myšlení, které popírají morálku danou normálním lidem ".

Západní civilizace, díky přežranosti a dekadenci, pomalu umírá. Mě se to nelíbí, jelikož tam bydlím.

ALE!!! Můžeme tady číst texty pana Vidláka, který má plné chlívky prasátek, nařachaný sklep zavařeného masa, ovoce a kořalek a jiných věcí, můžeme tady číst mou polemiku, který mám pouze pušku a plný les zvěře a možnost sehnat jakékoli množství dřeva, a za zvěřinu a dřevo se dá udělat dost slušný výměnný obchod.

Fajn, pan Vidlák vám bude dávat své chytrosti, já zase svoje. Vy budete důchodci s nájmem,  někde v činžáku, v třetím patře v 1+kk, nájem 5 kolíků (znám maníka. který v Liberci platí 11 za garsonku, bez energií, topení 4, důchod 16, nějaké jídlo, taky voda je do bytu fajn, kolik vám z důchodu zbyde? A pomůžou vám rady pana Vidláka, jak nejlíp hospodařit na poli? Že na podzim by bylo dobré udělat hlubokou orbu? Tak to v tom třetím patře prubněte. Ale v tom třetím patře vám asi moc nepomůže ani můj minulý článek, jak střelit jelena.

Já chápu, že jste nasraní, protože se musíte uskrovňovat.

Ale za to nemohu ani já, ani Vidlák, ani za to nemůže světové židovstvo, ani za to nemůže CIA, dokonce za to ani úplně nemůže Putin, ten to akorát dofláknul, může za to levicová a socialistická politika západu. Green Deal, LGBT+, politická korektnost, může za to ortodoxní feminismus, ve Skotsku budu moci se prohlásit ženou, aniž bych přišel o péro a budu to mít v občance a pak budu legálně šmírovat nahaté ženy v přvlíkárnách bazénů a jestli se to moje šmírování někomu nebude líbit, zažaluji ho za útok na mou citlivou ženskou duši, která ráda čumí na kozy.

Dekadence Západu je problém. Ne Putin, to je sráč, kterej to za chvíli prohraje, ale vy jste se tím nechali zblbnout. Vy děláte demonstrace pod koněm a držkujete na nesprávném hrobě.

Dokud budete dělat demonstrace pod koněm, kde budete chodit v tričkách s putinem a řvát, že bychom se tam měli dohodnout s ním, vyližte mi prdel. Až uděláte demonstraci pod koněm, kde si budu moci zařvat, že za vše může levičácké a socialistické vedení EU, půjdu tam. Ale, zase, na druhou stranu, kdyby mě zvolili eurokomisařem a každý měsíc mi přišel na účet půl mega asi bych ten socialismus pro sebe taky preferoval. Jenomže mě choděj akorát prachy, který jsem si rukama vydělal.

Průměrný počet slepic: 2.4 (7 hlasů)