Co když jde o víc?

Autor

V dnešním úvodníku chci vyzdvihnout čtenáře JVC, který jako první na Kydech upozornil, že výbuchu ve Vrběticích předcházel požár. Včera jsem pustil příslušnou fotku, která byla potvrzena z mnoha zdrojů, především z hasičského webu. Můžeme ji  považovat za pravou a nespornou. Na fotce vidíme, že nejsou vysklená okna ani vyvalené dveře, takže nějaké výbuchy, které hasiči popisují, jsou spíše tušené než skutečné. První granát by všechno vysklil. 

Čtenáři JVC se omlouvám za přivlastnění jeho prvenství. Já jsem byl upozorněn přes Mastera a jistý fejsbůkový účet. Kdybych pořádně četl diskusi, mohl jsem si to ušetřit. 

 

A teď už dnešní text: 

Víte, mně to s těmi Vrběticemi pořád nedává smysl. Hodinu za hodinou se objevují nové a nové díry v čučkařském příběhu, je stále těžší uvěřit, že se věci staly tak, jak nám vláda popisuje. Zároveň se samozřejmě nic nezveřejní a myslím že mohu klidně prohlásit, že  se to nezveřejní nikdy. Zůstala z toho jen bramboračka do které se nám navíc hoši stále více zamotávají. 

Andrej mluví o útoku proti zboží, aby to vzápětí odvolal, Hamáček mluví o tom, jak jeho cesta do Moskvy byla zastírací manévr (samozřejmě proto se s tím chlubil na twitteru), Piráti už mluví o předčasných volbách, Pekarová už Rusku vyhlásila válku. 

V mém včerejším textu jsem napsal, že Babiš nemusel být zmáčknut jen osobně, že také mohlo jít o hrozbu celé naší zemi. Někteří čtenáři, kterých si vážím, tuto mojí tezi odmítli. A neměli špatné argumenty - české lopaty drží nad vodou německý průmysl, v dnešní propojené Evropě není snadné změnit dodavatele, Česká republika je slepička snášející zlatá vejce a tak byly všechny hrozby jen plané a náš premiér se z nich prostě podělal, ačkoliv neměl důvod, protože Orbán se nepodělal a nic se nestalo. 

Chci říci zcela jednoznačně, že mi už na Andrejově premiérování ani za mák nezáleží. Klidně mi pogratulujte k prohlédnutí. Ale přesto bych rád, abychom brali v potaz i to, že mohlo jít o hrozbu republice na kterou by a reagoval stejně kdokoliv.  Uvědomte si, že nedávno naši spojenečtí bratři bez problémů odpálili íránského generála na diplomatické misi. Fakt jste si jistí, že Bociánovo připosrání vyplývá jen z planých hrozeb?  Viděl bych jeden důležitý rozdíl mezi námi a Maďarskem...  Orbán má ústavní většinu.  Zkrátka nejsem si jistý, zda roli České republiky jako důležitého průmyslového partnera nepřeceňujeme a zda nepodceňujeme odhodlání našeho demokratického bratra jít přes mrtvoly. Dneska budeme nahlížet právě do tohoto hnusně temného kouta...

Ale pro začátek to připusťme... Babiš byl přitlačen jen slovně a prostě se sesypal...  Ale když už se nakonec rozhodl splnit zadání velkého bratra,  stejně je mi divné, proč musel reagovat tak náhle a vůbec neměl čas se na tu tiskovku připravit. Sakra, mohl přece počkat alespoň den, i Reflex mohl článek odložit. Pokud to někdo koordinoval, proč jim nedal trochu času se líp nabiflovat?  Hamáčkovým kecům o klamné operaci s letem do Ruska nevěřím ani za mák. Proč se na to trochu nepřipravili? Copak fakt nevědí, že si prohráli volby? Nebo to bylo součástí hry?

Co když Babiš i HAmajda už vědí/tuší, že jejich dnešní kroucení bude brzy překryto něčím mnohem závažnějším, že na to všichni zapomenou? 

A když prý měli (tichou) podporu starého Ještěra, pročpak náš prezident mlčí a dává si týden načas? Proč právě týden? Řekl bych, že v této chvíli už Zeman ví úplně všechno co se vědět dá.  Proč se vyjádří až v neděli? Proč nám už dopředu nahlásil konkrétní den? Aby získal ausgerechnet týdenní odstup? 

Víte, mám dneska několik neblahých pocitů. První je ten,  že ta neděle není jen tak. Že to není nějaké svévolně zvolené datum. Stále více mám v žaludku pocit, že se mezitím ještě něco stane. Že se čeká ještě na něco a naši ústavní činitelé už vědí, že něco přijde. Nejspíš nevědí konkrétně co, ale jako by se ještě mělo něco stát. 

Já vím, že nejspíš přeháním, ale dnešní doba je typická tím, že rozdíl mezi dezinformací a pravdou je tak akorát týden. Co když jde o víc? Co když je akce Vrbětice jen český začátek větších událostí a co se týče vyhošťování nebylo na co čekat?  Já to řeknu natvrdo... co když už oschly ukrajinské stepi, materiál a výzbroj je navezený, co nevidět začne opravdová válka a Babiš byl přitlačen, aby včas deklaroval na čí straně je, jinak by se (mu) mohlo něco stát? 

Co když amíci prostě potřebují náš vzdušný prostor, naše železnice a naše dálnice, aby mohli materiálně futrovat své východní gladiátory? Co když Amíci vůbec netlačili konkrétně na Vrbětice, ale prostě bylo zapotřebí vymyslet incident ve vrbětickém zálivu, aby pak vláda měla důvod dát USákovi k dispozici prostor naší zemičky pro potřebné logistické operace? Příslušná cvičení už přece proběhla. 

Ti vyhoštění diplomaté z ruské ambasády byli bezpochyby zpravodajci. O tom žádná. Bezpochyby tu řídili svoje agenty a pokud je český prostor zapotřebí pro přesuny usácké techniky, je zcela logické, že by tu neměli pobíhat diplomaté, kteří budou hlásit počty techniky. Ano, je to vidět z družice, ale pořád platí, že viděné musí potvrdit lidské oko zblízka. Co když šlo právě tady o to? Vyhoďte agenty, vyrobte si záminku, protože co nevidět "Rusko zaútočí na Donbasu". A naši čučkaři nepřišli na nic lepšího. 

Odpovídalo by tomu o to, že v celé Ojrópě to nikoho moc nebere. Evropa totiž není pro amíky stejná. Proto možná o to víc potřebují těch pár zemiček uprostřed. 

Co když jsou teď všechny vztahy s Ruskem bezpředmětné, protože velký bílý otec ve Washingtonu se prostě rozhodl, že se proti Rusku bude bojovat do posledního Ukrajince? Že nejde o vítězství, ale je zapotřebí Rusko zaměstnat a donutit zbytek Ojrópy aby nakoupil takové množství výzbroje zpoza oceánu, že to USA opět postaví hospodářsky na nohy? 

Všechno ostatní může být už jen příjemný bonus. Žádný Rosatom, žádný Nord Stream, který "rusové sami odpálí", jen žadonění stále ještě bohatého ojrokousku světa o americkou ochranu a americkou výzbroj za jakékoliv ceny. Rusko bude muset zbrojit také a než dopochodují znovu do Berlína, chvíli to potrvá... Nějací šajse čechen a ještě více šajse ukrajinci na tom nemohou nic změnit. 

Co když to Babiš i Hamajda už tuší, co když už dostali příslušné notičky, co když už Zeman také dostal příslušná varování a tak je vlastně jedno, co všichni blábolí? Měli bychom možná sledovat, jestli prominentní paničky neodjíždějí masově do Dubaje. Jestli kapitáni českého průmyslu jak na sviňu neodjíždějí naráz do Británie.  Co když má prezident v neděli vystoupit, aby už jen ohlásil nový svět do kterého se probudíme? Že už se někde kolem Doněcku bude střílet zcela otevřeně, pojede ofenzíva a všechna sdělovadla budou mít plnou hubu ruské agrese? 

Ano, nemusí to být tento víkend, ale nesledujeme v přímém přenosu přípravu na válku? Válku, která bude stát za to, která se povede dlouhé měsíce a která sice může být pro Rusko vítězná, ale hodně drahá? Jestli teď uvidíme další vyhošťování až do úplného vyprázdnění ruské ambasády, řekl bych, že Ukrajina bude mít brzy přehršel vdov a sirotků. A kdo ví, jestli nad námi občas něco nebouchne, nevyletí do vzduchu koleje, tu a tam bude někde ohňostroj, nebo prostě jen vypadne proud. Na Krymu to fungovalo a pokud bude zapotřebí zastavit plný vlak amerických/britských/německých tanků, které na Ukrajinu vezou akreditovaní soukromí zbrojaři, nejjednodušší je vyhodit do povětří rozvodnu. Co když šlo prostě o to, aby to Rusové měli kapku náročnější na diverzní akce? 

Já vím, už z toho mám paranoiu... tak mě trochu uchlácholte. Potřebuju to. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (98 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Tak já budu chlácholit.
Mám takový dojem, že se amíci po našich dálnicích daleko nedostanou.

Průměrný počet slepic: 4.8 (36 hlasů)

"Tak nám vyhodili muničák, paní Millerová... "
na třetí světovou nevěřím, ruská ambasáda má stodvacet (přiznaných) zaměstnanců, takže vyhoštěno byla méně než šestina stavu. To ruskou rozvědku příliš neochromí, obzvláště když sami rozhodli, kdo ze zaměstnanců odletí
Vidláku bojíte se zbytečně, válka nebude. Pokud se bude ve vyhošťování z naší strany pokračovat, sním svůj klobouk.

Průměrný počet slepic: 3.5 (15 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

taky si pořád říkám že nikdy není tak špatně, na druhou stranu rusko na západní okruh navezlo opravdu docela slušnou armádu a asi ví proč. Předpokládám že ty opravdové ruské gru fungují lépe než koudelka a spol, a vědí více než my, a při žádném defenderu tam recipročně nebylo tolik rusů. Zřejmně mají zastrašit aby si každý nechal zajít chuť. Naše kočka taky nedřív vycením zuby a drápy a zasyčí než zaútočí.
Nadruhou Putin kdysi řekl - když je boj nevyhnutelný zaútoč jako první.
Ne velká válka nebude na to si dají amící pozor, ale lokální určitě jo. Amící hlavně potřebují vrazit geopoliticky klín mezi němce a rusy, kteří se začali na jejich vkus moc kamarádit.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

Teď jde o to, kam až jsou ochotni nebo schopni, zajít...

1. Rozjely se čistky a bylo zatčeno několik sympatizantů Donbasu, kteří tam jezdili. Paulczyňski, nebo jak se ten magor jmenuje, jásá, spolu s dalšíma, jako Kolář, Adamová, Kalousek. Že už se to konečně rozjelo.
Myslím, že se to teď zastaví, ale pokud na podzim sestaví vládu opozice a budou příslušné noty zpoza oceánu, 50tá léta jsou reálná.

2. Přesto, že se tu ti "agenti" měli producírovat, BIS nic určitého neví. Policie ČR se ptá lidí... Natož, aby naše slavná BIS, místo vymýšlení caus, jako ta s ricinem, někoho zatkla nebo něčemu zabránila.
To vládě nebrání NAVRHNOIT ČUČKAŘE KOUDELKU NA GENERÁLSKOU HODNOST.
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/vlada-poseste-navrhne-zemanovi-aby-se…
Připomínám, že Koudelka vůbec nic neprokázal a najednou mu USÁCI DÁVAJÍ MEDAILI. PROČ? ZA CO?? Za to, že věrně slouží české republice nebo proto, že je US agent ?????? A dnes je znovu navržen, v podstatě za svá selhání, na generála. (!)
Koudelka je klíčová osoba a někdo ji chce mít na co nejdůležitějším místě. Tam, kde kontroluje společnost a má absolutní moc nějakého neposlušného politika potopit...

Závěr ze shrnutí mezinárodní a národní situace, což jsem napsal dříve. o dnešních informací.
Vládu, konkrétně Babiše, setsakra někdo pevně drží pod krkem. Dovedu si představit, že měli nůž na krku. Články nenávisti v novinách předem napsané a Hamáček jede do Moskvy pro Sputnik. Trojský kůň Petříček ví, co se chystá, už předem (řekl to sám). Jiní to tedy vědělo také. Logicky, oběť nebo manipulovaný, se to dozví naposled... Dostali na vybranou.

Může to být všelijak, způsobů kompromitace, i vymyšlených, je nepřeberné množství. Konkrétně se osvědčil tento scénář. Vícekrát...

Buď tisková konference o "hrůzném zločinu" Ruska nebo bude vláda tiskem, TV, čučkařem a dalšími, obviněna, že případ tutlá a zametá. Tedy nucena ke kolaboraci. Důležité je, že to prohlásí koordinovaně ve stejnou dobu veškerý mainstream a oni se nebudou moci nijak bránit. Promluvit k občanům. Ihned proti nim zorganizují na sociálních sítích zbytky chvilek, pražští havloidi a politické strany opozice, demonstraci. Na ní bude neznámými ostřelovači zraněn nebo zabit nějaký člověk nebo jich bude víc. V ČT sdělí, že za to může jednoznačně Babiš. Emoce,emoce. Už to pojede a jen tak se nezastaví... TOHLE NIKDO NEMŮŽE ROZDÝCHAT VE ZDRAVÍ. Obrana nemožná.

Ať to je tak nebo tak, jsou jen podezření. Tak vágní, že " případ nemůže jít k soudu", jak se vyjádřil jeden analytik.
Slovy kmotra. Vláda dostala "nabídku, která se neodmítá"...

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

Paulczyňski ale Tomasz Peszyński, taková prasečí hlava, i rozumu má stejně.
Paulczyňski je ten, co ho napráskal udavač Jurečka.
https://breclavsky.denik.cz/z-regionu/primat-rasismus-marian-jurecka-pe…

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

viagra information <a href=" https://viagracnd.online# ">viagra gold 800mg reviews ViagraCND100Mg</a> - viagra for sale in usa
https://viagracnd.online# viagraeb_amphl=freb_amprlz=1t4adfa_frca391ca391eb_ampprmd=ivnseb_ampei=ccmrtd7gepdtgqfrxyz0bqeb_ampstart=10eb_ampsa=n
viagra alcohol [url=https://viagracnd.online#]viagra usa pharmacy[/url] asking your doctor, young, viagra

Zatím bez slepic

price of viagra <a href=" https://viagragtr.com/# ">viagra over the counter</a> - online doctor prescription for viagra

Zatím bez slepic

cialis online nz <a href=" http://cialisgtr.com/# ">cialis discounts</a> - cialis no prescription overnight delivery

Zatím bez slepic

prescription drugs online without doctor <a href=" https://canadarxmgz.com/# ">best canadian mail order pharmacies</a> - male erectile dysfunction

Zatím bez slepic