Co sakra dělám špatně?

Autor
Štítky

Tak nám naše pravdomluvné médium TV Seznam vydalo seznam. Seznam těch největších dezinformátorů, kteří v této zemi motají hlavy nebohým babičkám a tyjí z jejich strachu. Autory jsou nějaká Ciroková a nějaký Valášek. Šli na to správně – koukli se, kdo je v exekuci a kolik jim to vydělává. Ke každému připsali nějaký skutečný i domnělý hřích, kterého se kdysi dávno dopustil, aby to mělo tu správnou šťávu a šup s tím mezi lidi, ať vědí, kam se nemají dívat.

A mně od včerejška chodí jedna výčitka za druhou. Desítky mailů i telefonátů, že mě na seznamu hledali, ale nenašli. Přitom počtem sledujících patřím mezi dezinformátorskou elitu. Také říkám věci, které se intervjukům nelíbí, v poslední době se ještě víc než do Pětikolky navážím do médií, netajím se, že Západ ztratil své kouzlo a jsme upadajícím kusem světa, myslím si, že válku na Ukrajině Západ prohraje a považuju za dost pravděpodobné, že ji Rusko vyhraje, v posledních měsících se moje texty objevují i na Sputniku, tykám si s šéfredaktorem Parlamentních listů i s tvůrci rádia Universum, Jindra Rajchl a strana PRO mě téměř adoptovali, teď jsem dělal živý rozhovor na KTV, občas se objevím na Svobodném rádiu, mám profil na proruském Telegramu i na libtardím Twitteru, neustále si vymýšlím návštěvy, které podle pravdomluvných novinářů neexistují, čtou mě ve všech líbodémo redakcích i na všech ministerstvech, seřval jsem Svobodovou z Respektu, vysmál se Bartkovskému z Reflexu, poslal jsem do prdele Moláčka z Deníku N, Jan Cemper mi dělá každou chvíli reklamu…

A furt nic!

Na poslední demonstraci dělal Seznam online psanou reportáž. Vystupuje Jindřich Rajchl…. a říká to a to. Pak vystupuje Ondřej Dostál a mluví o tomto a tamtom… Jana Zwyrtek Hamplová posílá videovzkaz a v něm říká, že… Pak jsem vystoupil já… a ticho. Jako bych nebyl. A po mně to zase normálně pokračovalo dál, jako by se nechumelilo.

Nechci nic říkat, ale takhle to proti těm dezinformátorům fakt nevyhrajete. Nejenže jste cenzoři, až to bolí, ale ještě je to hrozná šmíra. Kde je nějaká spravedlnost? Všichni kolegové už mají na seznamáckém vyhledavači svoje varování před dezinformacemi a ikonku „zpátky do bezpečí“ a vidlácké nebezpečí tam na Seznamu neustále ignorují.

Nebo vás prostě štvu tím, že vám úspěšně lezu do zelí? Bojíte se, že byste mi tím vlastně udělali reklamu, protože já bych se k tomu okamžitě drze přiznal?

Nebo je to tím, že chodím do práce, mám spořádanou rodinu a nemám žádné dluhy? Nebo málo odírám chudinky babičky o jejich důchody? Hele, přiznejte se, vám se nechce tepat do mé knihy o zemědělství, protože se to příliš podobá tomu, jak peníze získáváte vy, že? Nebo se vám moc nehodí, aby někdo vytáhl, že my dostáváme dobrovolné dary od obyčejných lidí, kdežto vás platí různí Bakalové.

Nebo si mě necháváte na příští rok, až budu podávat daňové přiznání? Skoro si říkám, že bych měl s prodejem knih ještě zabrat. Měl bych ještě více zabrat s Institutem českého venkova… aby se vám zatajil dech, až uvidíte hentu účetní uzávěrku. Asi poprosím moji schovanku, aby popustila svému talentu otěže a uděláme ještě před vánoci knihu vidláckých kreslených vtipů…

Přátelé, jak vidíte, nekecal jsem. Už jsme to opravdu prolomili. Už nás nedokáží vymlčet, už nedokáží předstírat, že nejsme. Přešli na další level. Ubožácké pomluvy a hnojomety. To mají samozřejmě vyzkoušené. Takhle to vždycky dělali politikům, kteří byli příliš úspěšní, než aby se dali ignorovat. Ale je tu jedna novota. My už máme vlastní cesty, jak se obhájit. Nepotřebujeme se plazit před všemi těmi Moláčky či Moravci. Umíme si udělat texty i videa, umíme to rozšířit. Umíme to stokrát levněji, než redakce Deníku N. Den ode dne rosteme a oni den ode dne klesají. Však to na svých výplatách cítí už pěkně dlouho.

Takhle nějak vypadá počátek paniky. Dělají to, co dělali vždycky, ale už jim to nějak přestalo fungovat. Ať zkoušejí cokoliv, obrací se to proti nim. Je to stejné, jako v mém včerejším článku o obilných skladech. Už se prostě stalo. Nová média jsou tady a jsou realitou. Oni jsou ještě stále velicí, stále jsou silní… Druhohorní myš nemůže čelně bojovat s tyranosaurem. Ale celkem efektivně ho svým množstvím obírá o zdroje. Tyranosaurus může řvát, ale nic víc.

Nevím, jestli to těm dvěma intervjukům došlo, ale uvědomují si, že henti dezinformátoři mají dohromady větší sledovanost, než Seznam zprávy? A uvědomují si, že všichni dohromady to dělají za mnohem méně peněz, než Seznam? Řvěte si dinosauři, řvěte… neumlčíte nás, ani nás nedonutíte dělat to, co chcete vy. Ale vy nakonec budete díky naší činnosti dělat to, co děláme my, protože jinak se neuživíte… ani Lukačovič nebude věčně platit nefungující propagandu. Nemluvě o tom, že umělá inteligence by henten seznam dezinformátorů udělala líp.

Než dnes přidám obligátní koncovku, tak ještě upozorním, že koupí knihy přispíváte mimo jiné i na to, aby na konci roku všem pravdomluvným intervjukům vylezly oči z důlků. A to se vyplatí.

Pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Každý, kdo Institut podpoří částkou alespoň 350,- Kč si může v objednací aplikaci na Vidlákových kydech zadat adresu pro zaslání knihy. Platby jsou už spárovány s aplikací. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód.

Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“ Všem dárcům děkuji.

Pokud stojíte o moji knihu, prosím objednejte si ji v následujících čtrnácti dnech, kdy ještě budeme normálně fungovat. Mohu se zaručit, že odešlu všechny knihy, které si objednáte do 28.6.2023. Pokud si knihu objednáte později, přijde vám pravděpodobně až v srpnu. V červenci zřejmě nebudu schopen expedovat vůbec a v srpnu jen omezeně. Vše ostatní zůstává v platnosti. Každý, kdo pošle jako dar Institutu českého venkova alespoň 350,- Kč, si může vyžádat knihu v zasílací aplikaci na Kydech. Systém si váš dar pamatuje, ať byl odeslán kdykoliv.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (198 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

vadí právě to, že nějaký vidlák, který si odskočí od vepříků ke kompu, dokáže zaujmout a zabavit daleko víc lidí než libtardí pisálkové od pohunka Bakaly nebo od Lukačoviče. A navíc je po takových bloggerech a hlavně politicích poptávka na rozdíl od neomarxistické propagandy. Lidi se probouzejí, ale na můj vkus pořád moc pomalu. Tady bych nebyl takový optimista jako Vidlák.

Průměrný počet slepic: 4.3 (91 hlas)

kdo by původně věřil režimní propagandě (už té covidové a teď válečné) a v posledních dvou letech otočil. Je to pořád ta samá názorová polarita a "libtardů", jak jim Vidlák říká, je v mém okolí zhruba dvě třetiny.

Průměrný počet slepic: 4.6 (45 hlasů)
Trvalý odkaz

Cit.:"… Pak jsem vystoupil já… a ticho. Jako bych nebyl. A po mně to zase normálně pokračovalo dál, jako by se nechumelilo."

I to je jedna z forem, jak jistě víte. O kom se nemluví, jako by nebyl.

Pokud to však může přitáhnout pozornost, a prodej reklam... hle! Najednou vás i do libtard-vize přizvou!

Od té Brněnské zabíjačky Menšina s Menšinovem jsou na Primat CNN zváni i pánové z SPD.  Proč tam nejsú ti Brňáci, jichž je v Praze pokokot?

Promlčování je součást systému a postupů z dob slovutné StB.

Já o nějakém Havlovi taky do roku 1988 neslyšel. 

Prokletou Chartu 77 jsem si přečetl až v roce 1980 v Táboře u Nakonečných. 

U Xavera budete mít zaručeně víc diváků než v Hahavizi čt24 ve 01:27 až 01: 29 hod. A to ještě "redakčně upraveno".

Průměrný počet slepic: 4.5 (35 hlasů)
Trvalý odkaz

selenski

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukrajinskému prezidentovi dovolili promluvit v přestávce společného jednání obou komor parlamentu.
Někteří přítomní mu nakonec zatleskali.
Členové nejsilnější strany - švýcarští lidovci SVP - přenos bojkotovali s odkazem na neutralitu.

"Waffenlieferungen sind überlebenswichtig für die Ukraine" - SWI swissinfo.ch

PS: ukrajinskou vlajku na veřejných budovách jsem zde zatím neviděl, jedna visela z okna - zřejmě tam byli ubytováni, ale netrvalo to ani týden.

Průměrný počet slepic: 4.7 (64 hlasů)

kdyby se celý svět zbláznil, oni do toho nejdou. Klid a rozumná odstrašující síla. Je téměř neuvěřitelné, že si dokázali udržet neutralitu v obou světových válkách.

Průměrný počet slepic: 4.4 (35 hlasů)

Ono to tak neuvěřitelné není. V bankách ve Švýcarsku měli peníze úplně všichni a ani velmocem se  do jejich krvavých plánů nehodilo o prachy ve Švýcarsku přijít. Dnešním slovníkem bychom řekli, že to byla pračka na peníze.  

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

To postrádá logiku. Spíše by se dalo říct: ".. a kdokoliv si mohl prachy a zlato z celého světa silou vyzvednout".

Že se k tomu nikdo neodhodlal, bylo způsobeno několika faktory:

  • odhodláním bránit zemi, ve které jste Suverénem
  • mnoha bunkry ve vysokých horách, odkud by se zlato dolovalo těžko
  • neutrální politikou přiměřené spolupráce se všemi sousedy
Průměrný počet slepic: 3.3 (10 hlasů)

To nepostrádá logiku. Když mocní tohoto světa mají peníze ve Švýcarsku, tak na ně nezaútočí. Jejich stát by možná nějaké peníze získal ale oni by přišli o své osobní peníze. Navíc by se provalilo že si do Švýcarska nakradené peníze ulejvali. 😊

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Ale nepochybuji, že bolševici a svazáci již mají i důvěrné seznamy třídních nepřátel a protisystémových živlů. ;o)

Průměrný počet slepic: 4.6 (30 hlasů)

Souhlasím. Za minulého režimu jsem si taky často pustil hubu na špacír, ale když byla možnost podívat se do archivu, zda si na mě STB vedla nějaký svazek, ani jsem tam nešel. Bylo málo pravděpodobné že by se o ne zajímali. Nic jsem neorganizoval a protirežimní řeči vedl každý druhý.

Dnes bych na to že nejsem v nějakém seznamu nevsadil ani pětník.

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Po dlouhé době jsem na základě Vidlákova upozornění vlezl na   Neznam, abych si rozšířil svoje obzory o  údajných dezinformátorech.  Spoustu jmen jsem neznal, díky  Ciroková ;-).  A při té příležitosti jsem se podíval na další články na tomto serveru. No,  ....  co k tomu říct?

Moje babička, které komunisti v 50tých letech  zabavili velkostatek a dobytek  v  divokých ale relativně  svobodných  90tkách často  říkávala:

"Bože, v jakém xindlu to tady žijeme?"

Tato věta se docela   hodí  i  do dnešní doby.  Pro moji babičku je vlastně štěstí, že už dávno odpočívá dva metry pod zemí, protože z toho, co se v posledních třech letech  děje by se utrápila.

Průměrný počet slepic: 4.7 (35 hlasů)
Trvalý odkaz

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Smazat-Ukrajina-diktovala-Twitteru-Novinar-jen-kouka-co-nasel-738018

 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

četba VK je balzám na duši a kromě Mlíkaře všechno normální, myslící lidé 👍 Hezký víkend, Bob. Prachy pošlu po neděli.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Všem blbům chci říct: ,, Dík!"

Průměrný počet slepic: 4.7 (9 hlasů)