Dezinformační Děčín

Autor

Ve čtvrtek jsem měl moc hezké setkání s občany v Děčíně. Organizoval to místní předseda Trikolory Miroslav Červenka a pozval si tam Ládika Větvičku, mojí maličkost a Petra Štěpánka. Tak trochu to byla propagace mojí knížky, protože Mirek Červenka mě kdysi navštívil u mě doma, to jsme ještě dělali korektury… a tenkrát mi slíbil, že jednoho dne uděláme setkání s občany „tam u něj.“

Od začátku jsme to koncipovali jako povídání o zemědělství, cestování a žrádle. Jak řekl Petr Štěpánek, o politice budeme mluvit jen tehdy, když se to celé zvrhne. Jinak prostě kluci popovídají o svých zážitcích z cest, Ládik k tomu promítne svoje fotky a já budu chvíli mluvit o základních fundamentech i naší společnosti – o půdě a o bůčku. Takto jsme také vydali leták. Povídání o cestování, zemědělství a gurmánských zážitcích. Alespoň jednou si od politiky odpočinout…

Představte si, že ani akce o žebírkách a basturmě neunikla bdělému oku místních libtardů, kteří nemeškali a udělali nám reklamu. Místní odnož pirátů má založenou stránku na fejsbůku. Tzv. Informační kancelář Děčín. Přijeli známí dezinformátoři… Hned nám přidělali alobalové čepičky a upravili leták, že akce začíná o dvě hodiny později…

Samozřejmě to dopadlo zcela obráceně. V sále se musely přidávat židle…

Jestli si někdo přišel poslechnout, co jsou henty dezinformace, musel být asi docela zklamán. Ládik pomocí fotek z několika svých cest porovnával Ukrajinu a Bělorusko, Petr Štěpánek povídal o své návštěvě Číny a USA… a já jsem ten pecivál, co nikam nejezdí, tak jsem mluvil o tom, že kultura začíná tím, že lidé spolu stolují. Nad politikou se můžeme pohádat, ale nad dobrým jídlem a pitím to zpravidla neděláme. Povídal jsem o tom, že prakticky každé jídlo vymyslela nějaká hospodyňka, od ní to pochytily sousedky a obecní tetkagraf to pak rozšířil na celou dědinu. Až potom zpravidla přišel profesionální kuchař, který domácí přípravu zracionalizoval, aby se to v hospodě dalo udělat rychleji a levněji.

Posteskl jsem si, že kultura mizí tam, kde si lidi nemohou dát normální domácí jídlo z hygienických důvodů. Ládik to doplnil zážitky z Ukrajiny, kde jim teď taky zavedli jakési EET a babky z trhu, které tam prodávaly svoje domácí ovoce, klobásky nebo koláčky prostě skončily, protože to nebylo ani tak o výdělku, jako o sociálních kontaktech. Možná proto už spolu vlastně skoro nemluvíme. Protože se navzájem nemůžeme ve veřejném prostoru pohostit. To už je vyhrazeno jen profesionálům. Ale kdo by chtěl objevovat všude tu stejnou klobásu z Kosteleckých uzenin, že?

Zkrátka a dobře, byla to příjemná akce, dvě hodinky utekly jak voda a i když jsme si v diskusi dělali z libtardů trochu srandu, nemluvili jsme ani o chemtrails, ani o vesmírných lidech, nezmínili jsme se ani o československých občanech… To nejpolitičtější, co zaznělo, byla Ládikova úvaha, že by se Blyštivý Péťa měl zajet zeptat na Ukrajinu, když je s nimi takový kamarád, jak to dělají, že mají válku a benzín u nich stojí o deset korun míň než u nás. Jak to dělají, že mají levnější tarify na volání a jak to dělají, že ve válce mají mnohem levnější potraviny a širší sortiment. Nejvíc dezinformační narativ byl v našich spekulacích, že nám to vláda nejspíš dělá schválně…

Jeník Cemper teď dostal pokutu za to, že o lidech říkal, že jsou dezinformátoři… Napařili mu veřejnou omluvu, úhradu soudních výloh a odškodnění ve výši padesáti tisíc. Děčínská informační kancelář nás označila za dezinformátory… Napsali to veřejně, zdehonestovali nás alobalovými čepičkami a svou oddanost evropským hodnotám projevili dezinformací – změnili čas, aby mátli lidi… asi zatelefonuji Tomáši Nielsenovi, který to na Cemperovi vysoudil… Třeba by si chtěl dát repete. Už je to zavedené, precedens je nastolen…

Mimochodem… až zase budou Piráti před volbami říkat, že si váží vašeho hlasu, tak kecají… kdyby si vážili vašeho hlasu, vážili by si i vašeho úsudku a věřili by vám, že si dokážete názor udělat sami…

Ale tak je to dneska se vším. Že si v Děčíně s lidmi popovídali tři pisálci, z toho byli v šoku a překvapilo je, že to nemohou zakázat. Ale nikdo ani nepípnul, když si turecký majitel bistra „ozdobil“ výlohu protižidovskými texty z Koránu… Kde jinde, než v Plzni…

Batoh s nášivkou PMC Wagner, to byl důvod k zatčení a odsouzení, ale tričko na propalestinské demonstraci, oslavující povraždění izraelských sportovců na olympiádě v Mnichově, to je samozřejmě v pořádku…

Když dostatečně nevyjadřujete antipatie Rusku, tak jste kolaborant a měli by vás do Ruska vyvézt v dobytčáku (viď Nevečeřale!) Když oslavujete útok Hamásu na Izrael, tak nic… všechno v pořádku.

Když vidím tuto novodobou šlechtu, která je nad zákony, které si sama dala, která káže vodu, ale pije víno, tak jsem rád, že jsem dezinformátor a dezolát. A jsem rád, že i v Děčíně jsem mohl být mezi svými a bylo mi tam dobře.

Informační kanceláři Děčín přeji příjemný víkend. Dneska zabíjím prase. S dovolením si ho pojmenuju podle vás. Nebojte, skolím ho elegantně, rychle a čistě.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle agentovné alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička nebo placky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (312 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Trocha humoru je to, co na tomhle blogu občas chybí. Humor jenom když se nějaký nesnášenlivý blbeček odkope., A dneska? Poklidné povídání třech blogerů. Prima, jdu raději spát, aby se mi nepokazil dojem. 

Průměrný počet slepic: 4.1 (56 hlasů)
Trvalý odkaz

🐓🐓🐓🐓🐓

Průměrný počet slepic: 3.8 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

 

Děčínští libtardi jsou bezvýznamné nuly, které už ve školce kopaly těm šikovnějším dětem do báboviček.

Nejspíš jim imponuje, že jsou součástí sebranky zvané Piráti a myslí si, že je to legitimuje k tomu, aby se chovali jak

magoři zpitomělí letitým vymýváním mozků.

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (96 hlasů)
Trvalý odkaz

už si mladí neříkají: Ty seš hovado! Dnes si říkají: Ty seš Pirát! Je to stejný, ale zní to přecejenom líp.

Průměrný počet slepic: 4.6 (67 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Inu, slyšel jsem i jiné tituly, když se spolu v tramvaji bavily dvě načesané, namalované a navoněné slečny které se přátelsky oslovovaly "Ty pí**!"  Nějak  si tu životní úlohu ženy v životě zjednodušily.

Průměrný počet slepic: 4.7 (55 hlasů)
Trvalý odkaz

...říkalo se kdysi (možná i dnes) v široké matičce Rusi. Tak nějak mi to připadá v těch severních Čechách, na Ústecku, Děčínsku nebo ve Šluknovském výběžku. Nikdy tam nebylo snadné žít, ale odnepaměti ten kraj vzkvétal a prosperoval. Ať už to byly Sudety, nebo Severočeský kraj. Co tam v 19. a 20. století pracovití Češi, Němci, katolíci, protestanti nebo židé, kapitalisté i komunisté, bohatí i chudí usilovnou prací vybudovali, to bylo zničeno, zbouráno, rozprodáno. A Vy, co tam žijete mi promiňte, ale chcípl tam pes.

Pochopte mě, je to paradox - za totality se tam žilo lépe, než v demokracii. Nemělo by to být opačně? Nevěříte? Zeptejte se těch co tam musí žít, protože jejich byty a domy jsou neprodejné, nebo za ně dostanou tak málo, že si jinde nic nového nekoupí. Zeptejte se těch, co bydlí v sousedství ubytoven a vybydlených paneláků.

Je tam v tom kraji krásně, stále ještě panenská příroda a poctiví, slušní a pracovití lidé. Ale protože to tam znám (odešel jsem tam odtud v 70. letech tzv. na umístěnku do vnitrozemí), žít bych tam nechtěl. A to je mi upřímně líto. Mít za sousedy ne-Čechy, neochotné či neschopné přijmout kulturu a životní styl své nové domoviny, nebo žít mezi tzv. nepřizpůsobivými, dojíždět k zubaři nebo lékaři padesát kilometrů a mít strach z hospitalizace třeba v Rumburské nemocnici (při vší úctě k personálu)... to se mi ve stáří nechce. Kdo tam před rokem 1990 nežil, nemůže pochopit o čem tu píšu. Inu, většina si to tak přála, většina si to vyzvonila a většina tomu již tři dekády dává svůj hlas. To sice respektuji, ale nechápu!

Průměrný počet slepic: 4.8 (63 hlasů)
Trvalý odkaz

S tím souhlasím. Je tam i dost lidí znechucených, kteří k volbám nechodí. Právě těch slušných, poctivých a pracovitých. Žila jsem v Sudetech prvních 20 let, tak o tom taky něco vím. Dětství a příroda - krása, od převratu (kromě již dřívějších cikánů, kteří přicházeli ze Slovenska) se po hadráku už jen všechno zhoršovalo. Za socialismu vybudovaný komplex obchodů - roztřískaný, fungují ještě jakž takž nějaké potraviny se zamaskovanými výlohami..., lidi jsou raději zavření doma, venku bloumá partička cikánů - tak jak jsem si to zdokumentovala a natočila v r. 2019. Přitom pro nás děti, se všemi těmi obchody, knihovnou, sportovním vyžitím, nebo diskotékou, to bylo centrum života, s přírodou za humny... Dnes bych tam žít taky nemohla, byl to pro mě smutný pohled. Místo pomoci cizímu státu a cizím lidem se měl náš stát zaměřit na životní úroveň tamějších obyvatel. Pro republiku a její průmysl tam lidé udělali za svých životů ažaž. Ti, kteří závidí důchodcům jejich důchod, který si obzvláště tam fest odmakali, nebudou státu nikdy tolik platní jako byli oni. (Hlavně že se tak často poukazuje na životní úroveň v Rusku někde za Moskvou..., nemusíme chodit vůbec tak daleko)

Průměrný počet slepic: 4.9 (54 hlasů)
Trvalý odkaz

VIDEO: Izraelští vojáci zahájili vystěhovávání palestinských vesnic ze Západního břehu! Šokující reportáž britské televize zachytila vystěhovávání celých vesnic pod výhružkou izraelských vojáků, že pokud nevyklidí prostor, tak Palestince zastřelí! A vrcholem absurdity je vývěsní tabule Evropské unie, která násilné odsuny Palestinců sponzoruje!

Pokud jste poslouchali můj poslední pořad na SVCS, tak už víte, že proces na vyhánění Palestinců z jejich území je součástí plánu na demografické přeformátování Evropy. Není proto divu, co za šokující video natočila britská televize Channel 4 před několika dny na Západním břehu Jordánu.

Izraelská armáda po spuštění ofenzívy v Gaze totiž bez pozornosti médií spustila ještě i něco dalšího, a to jsou masivní etnické čistky a vyhánění Palestinců z jejich domovů na Západním břehu Jordánu. Izraelská armáda obchází palestinské vesnice a dává rodinám ultimáta. Buď se vystěhují do 24 hodin, anebo je postřílí! Naprosto neuvěřitelné záběry a reportáž zachycují, jaká je skutečná realita okupační správy nelegálního státu Izrael.

Izraelská armáda spolupracuje s izraelskými osadníky a střílí Palestince, takže ti raději nevychází z domů, uvádí se v reportáži. Palestinci nemají dovoleno stavět domy, ani je opravovat, nedostanou totiž od Izraelců povolení ke stavbě jakékoliv trvanlivější budovy, protože se nepočítá s tím, že tam ti Palestinci zůstanou.

Izraelští osadníci v noci navezou balvany na cestu a odříznou tak celou palestinskou vesnici od studny s pitnou vodou. V noci se Izraelci přiblíží k palestinské vesnici a přeříznou kabely od fotovoltaických elektráren, ze kterých jsou napájeny palestinské domy. Všechno je prováděno s cílem zničení podmínek pro život v oblasti, aby se Palestinci odstěhovali. Spolu s tím, jak se rozšiřují izraelské osady, vzniká tlak na vyhánění Palestinců, aby jejich pozemky mohly být využity pro rozšíření izraelských osad.

Izrael je v rozporu s Tórou a pravověrní Židé proto Izrael neuznávají

V pátečním pořadu jsem dostal dotaz, jestli mám něco proti Židům, že jim odpírám právo na stát Izrael. Z dotazu mi vyplynulo, jaká konceptuální neznalost panuje v otázce definice, kdo to je Žid, a kdo to je sionista. Zde bych odkázal na zásadní přednášku [1] rabína Jisroel Dovida Weisse, kde vysvětluje ten zásadní rozdíl mezi Židy a sionisty. Židé mají zakázáno mít vlastní stát, zatímco sionisté usilují o vlastní stát na území Palestiny, ze kterého byli Židé vyhnání před 2 000 lety…. https://aeronet.news/…ku/

 

 

Průměrný počet slepic: 4 (34 hlasů)

Pokud byste žila desítky let v dosahu raket Hamásu, asi byste měla na situaci trošku jiný pohled. Nebo snad Vás napadá nějaké jiné řešení, než je vystěhovat? Při vzniku státu Izrael měli Palestinci možnost vytvořit vlastní stát. Oni o něj nestáli a ani další okolní muslimské státy tento stát nechtěly. Co chtěli byl boj a zničení Izraele.

Největší neštěstí pro lidstvo představují humanisté. Tak si představuji, jak by asi dopadla 2. světová válka, pokud by měli tehdejší humanisté tak velkou podporu jako mají dnes. Německá města by nesměla být kvůli civilním obětem vůbec bombardovaná ani ostřelovaná dělostřelectvem. Do německých měst pořád obsazených nacisty, by se kvůli humanitě vozily potraviny a pohonné hmoty které by Německá armáda hned zabavila. Lékaři bez hranic by léčili zraněné německé vojáky v nemocnicích pod kontrolou nacistů.

A všimněte si ještě jedné věci. Kdekoli na světě dojde ke konfliktu obyvatel našeho civilizačního okruhu s muslimy, jsou všichni muslimové jednotně toho názoru že je to vina křesťanů, židů atd. Naopak křesťané pečlivě hledají a nalézají vinu na straně křesťanů, židů atd.

Průměrný počet slepic: 3.6 (41 hlas)

... že na toto téma nemůžu veřejně vyjádřit svůj názor. Resp. můžu, ale bojím se!

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (25 hlasů)

Za to ti budou hrozit jen tři roky, které ti po odvolání změní na pětiletou podmínku.

Když si nedáš pozor na hubu, tak ti za ideozločiny hrozí 5-8 natvrdo. ;o)

Průměrný počet slepic: 4.4 (27 hlasů)

A tahle mafie hubí původní domorodce a krade jejich území.

Lži, krádeže, státní terorismus, etnické čistky a genocida - to jsou hlavní prostředky jimiž okrádají své sousedy.

Žádná palestinská roura od kamen nikdy neletěla na jiné územé než na ta, které jim lžidi předtím nasilím ukradli, a původní obyvatele buď vyhnaly, nebo rovnou vyvraždily.

A u takových jako ty nejde o nic menšího, než umlčet všechny, kteří se bouří proti vskutku nacistickému izraelskému plánu na konečné vyřešení palestinské otázky.

A jak by asi dopadla 2. světová válka, pokud by NEměli tehdejší humanisté tak velkou podporu jako mají dnes? Nechali by Hitlera dokončit jeho konečné řečení.

Nacistické Němemecko a Izrael jsou si až hrůzostrašně podobné. Přístup k rasovým a etnickým otázkám, a hlavně jejich řešení,  je jak přes kopírák. Rozdíl je už jen v objemu páchaných zvěrstev. A budeme-li mlčet, tak Izraeli akorát dovolíme Hitlera dohnat, ne-li předehnat.

Průměrný počet slepic: 3.5 (36 hlasů)

Hitler prohrál válku a tak se všechna svinstva a genocidy naházely na něj. 

Průměrný počet slepic: 3.1 (14 hlasů)

Hnutí Hamás chce vyvraždit všechny židy, židé s tím nesouhlasí a mezinárodní společenství navrhuje, ať se zkusí dohodnout na kompromisu někde v půlce. (obšlehnuto z webu syrzdarma)

Průměrný počet slepic: 3 (20 hlasů)

zase chtějí vyvraždit Hamás, včetně milionů cilivistů

Průměrný počet slepic: 3.3 (24 hlasů)

Ale chápu, že to je pro Izrael nepřekonatelná podmínka. ;o)

Průměrný počet slepic: 3.9 (18 hlasů)

Vždyť jsem to už napsal lidé z našeho civilizačního okruhu, podporují muslimy všude ve světě. Nezbývá, než se na vlastní kůži přesvědčit jací muslimové vlastně jsou. Vzhledem k tomu, jak se Evropa těmito milými lidmi plní, bude vaše přání brzy splněno.

Průměrný počet slepic: 3.6 (19 hlasů)

My všichni víme jací Arabové jsou.

Ale taky víme, kdo může za muslimský exodus do Eurosajuzu.

Nedovolit Izraeli a jeho USA páchat genocidy v arabském světě, je nejlepší prevence proti muslimskému zamoření Evropy. ;o)

Průměrný počet slepic: 3.9 (29 hlasů)

je do Evropy natahal ? V Německu je ve vládě ze 17 ministrů 17 židů, nebo konvertitů k židovství

Průměrný počet slepic: 3.6 (14 hlasů)

S lidmi kteří uvěří každé hlouposti, je těžká diskuze.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Europoslanci se dotazovali na vysokou nadměrnou úmrtnost na území EU. EK odpověděla jak z příručky Billa Gatese

4. listopadu 2023 👉 @cz24news

V europarlamentu je naštěstí stále hrstka europoslanců, kteří nepřestali pokládat otázky týkající se nedávné doby, kdy byli občané většiny evropských zemí pod protiústavními drakonickými restrikcemi, aby jim byly vzápětí pod nátlakem vnucovány experimentální genové injekce.

Nemalý podíl na tehdejším dění měla také EU, kde byly mimo jiné za extrémně nevýhodných podmínek objednány genové injekce – pro každého občana EU to vycházelo na více než 10 dávek.

To, že celá domluva mezi šéfkou EK Ursulou von Lejno a šéfem Pfizeru Bourlou probíhala hezky potají, formou SMS, dnes v EU odmítají řešit.

Tato zkorumpovaná osoba nadále zůstává na svém postu – a to i poté, co unikl kompletní text smluv, které mimo jiné potvrzují, že takzvané „covid vakcíny“ nejsou bezpečné ani účinné, jak nás zkorumpovaní politici s pomocí médií přesvědčovali.

Je tedy celkem jasné, že ani příčiny nadměrné úmrtnosti v zemích, kde byly genové injekce vnucovány zdaleka nejvíc, bruselské byrokraty příliš nezajímají.

A nezajímá je také fakt, že v zemích jako Německo či Portugalsko, je v posledních dvou letech výrazně vyšší nadúmrtnost, než v době, do které spadají tzv. „covidová úmrtí.“

Poslanci Evropského parlamentu Joachim Kuhs (Německo – AfD) a Marcel de Graaff (Holandsko – FVD) již dříve Evropskou komisi upozornili, že kolují různé zprávy o nadměrné úmrtnosti, zejména mezi dětmi, a její možné souvislosti s vakcínami proti COVID-19.

Zdá se, že nadměrná úmrtnost mezi dětmi se zvýšila o 700 až 1600 procent…..

Průměrný počet slepic: 4 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

Když semitští arabové a příbuzní demonstrují nesouhlas s izraelskými sionisty, není to přece antisemitismus.

Včetně toho, že většina židů nemá semitské kořeny, ale přisvojují si identitu národa, kterým nejsou.

Vzhledem k tomu, že v Ukrarusku dnes chybí minimálně 20 milionů obyvatel, měla by položidovská ukraruská vláda nabídnout Izraelcům opuštěná území. 

Vesele by zakládali opět kibuce a otcové z USA by měli kam sypat své zbytečné dolary.

Na opuštěných územích Izraele by opět zavládly mír, pravda a láska a nekonečný blahobyt.

Na Ukrarusku by Evropská unie a čeští podnikatelé vybudovali ukázkový grýndýlový stát a blahobyt.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)

když ten "jejich" chazarský stát leží tisíce kilometrů daleko od nás ?

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

ZATKNĚTE BILLA GATESE, WHO VEDENÍ, WEF, KLAUSE SCHWABA, VEDENÍ BIG TECH A BIG PHARMA!

4. listopadu 2023 👉 @cz24news

Pascal Najadi před několika dny zveřejnil toto krátké video, ale jeho Xúčet @najadi4justice byl zablokován. Pascal Najadi, syn spoluzakladatele Světového ekonomického fóra Hussaina Najadiho, v tomto videu vyzval k zatčení Billa Gatese, WHO vedení, WEF, Klause Schwaba, vedení Big Tech a Big Pharma.   https://cz24.news/…in/

 

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

někoho na brigádu na zatýkání, tak bych klidně šel

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Chazarský stát jsme už po staletí.

Téměř celá národních fronta buditelů spisovatelů, vědců, učenců se přejmenovávala na česká příjmení.

Chazaři byli i politici, továrníci, lékaři, umělci.

Nejvýše to dopracoval tatíček Masaryk, který byl zarytým nepřítelem katolické církve a nežidovské šlechty a statkářů.

Za Gottwalda se chazaři mordovali mezi sebou.

Po převratu 1989 nebyla jediná vláda, aby jich neměla alespoň 2/3 a zbytek trůnil a trůní v úřadech a orgánech státu.

Možná je nějaká ta spojitost s Pražským Golemem. 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

S hlubokým politováním konstatuji, že i tenhle blog, jak se zdá, objevili antisemité, rusofobové, antiwaeři a jiní nenávistníci, kteří mají potřebu svoji vlastní frustraci rozstřikovat kolem sebe jako exkrementy při jakékoliv vhodné i nevhodné příležitosti. Chápu, že si nemohou pomoci, je to v nich. Ale u toho být nemusím. Bloger, který nezakáže diskusi se jim asi nevyhne nikdy.

Přispěvatelé, kteří používají slova jako Lžidé, Russko nebo genová injekce pro mě přestávají existovat, nechci se od nich nakazit.   

Průměrný počet slepic: 3.2 (28 hlasů)

waxere  atd.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

Jízlivá terminologie, používající se k vyjádření nějakého významného charakterového rysu, je stará jako diskuze sama. Nemáš-li na ni žaludek, tak se raději nezůčastňuj, ať si nepřivodíš zdravotní problémy.

Pěkný den přeji. ;o)

Průměrný počet slepic: 3.4 (22 hlasů)

.. nikdy jsem ho nepoužíval. I k nepříteli je možno být formálně zdvořilý.

Z tvého komentu, ETHANOLE, jako sláma z bot trčí okřídlené komunistické (spíše Trockistické) heslo "KDO NENÍ S NÁMI, JE PROTI NÁM". Osobně soudím, že oba, ty i BOB jste STARÉMU KOCOUROVI dlužni omluvu.

Do paměti se mi vryla scéna z filmu Tmavomodrý svět, ač pana Svěráka staršího zrovna nemusím..

Školní třída, českoslovenští piloti se učí angličtinu a jednomu to obzvláště tragicky nejde. Rozhodne se pilotní školu opustit a jít bojovat někam, kde se bez angličtiny obejde. Drobná stará paní, učitelka Angličtiny, mu zastoupí cestu, a vysvětlí mu, že ona bojuje s PANEM HITLEREM tím, že učí československé piloty anglicky. Nesabotujte mi prosím moji válku s PANEM HITLEREM!

Lžidé, Jewropská uhnije, ale i například RuSSko, Putler a další rádoby vtipné novotvary se mi nelíbí. Jsou zbytečné, odrazují běžné čtenáře, kteří zrovna začali pátrat po dalších zdrojích informací. Přilévají olej do ohně již rozjitřených emocí a mezinázorové nenávisti, a především, jsou vodou na mlýn Cemperů, Kartousů a podobných propagandistů a strážců JEDINÉHO SPRÁVNÉHO NÁZORU.

Průměrný počet slepic: 4 (31 hlas)

Nemám vaši uhlazenou formu vyjadřování jako ty a starej kocour, až si o vás někdy myslím že jste jednovaječná dvojčata. ;o))

Má forma vyjadřování je prostě expresivnější, klidně ji nazývej bulvární. Ale nic jiného v tom zbytečně nehledej.

Každý jsme jiný a vyjadřujeme se jinak.

Jak by asi z hlediska vyjadřování vypadala filosofická diskuze se Zdeňkem Izerem, mimochodem chytrým a sečtělým člověkem (měl jsem možnost osobně poznat)? ;o)

Průměrný počet slepic: 3.7 (16 hlasů)

Trening je vše. Květák není nic jiného, než zelí, jen pořádně vycepované! (Mark Twain)

P.S.: STARÉMU KOCOUROVI se omluv, ruka ti neupadne a klávesnice se ti nerozláme.. I tvé komentáře shledávám zajímavými a pravidelně "Slepicuji", tak mne ne...r! :D :D :D

Průměrný počet slepic: 2.6 (15 hlasů)

za co ? že nepřipustí jiný názor ?

Průměrný počet slepic: 4 (13 hlasů)

Za co se mám podle tebe omlouvat?

Urazil jsem ho snad? Nebo jsem se mu svým vyjadřováním pokoušel způsobit náhlou srdeční příhodu???

Průměrný počet slepic: 3.3 (17 hlasů)

Aby někdo Starého kocoura urazil by se musel opravdu hodně snažit. Kocour sedí na slupku od vrátek a kouká na dvorek. Jestli tam někdo štěká nebo ne je mu srdečně jedno. Když moc štěká, tak se dívá jinam. 

Průměrný počet slepic: 3.1 (16 hlasů)

Neregistruju jedinnou urážku na tvou osobu nejen v této diskusi, ani snahu o takový osobní atak.

" antisemité, rusofobové, antiwaeři a jiní nenávistníci" - naopak takovéto termíny se snaží nálepkovat, cejchovat a urážet. ;o)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

právo židů na Palestinské území je stejné, jako právo Irů na Českou kotlinu, kde před 2000 let žili Keltové. Původní židovské obyvatelstvo bylo zlikvidováno legiemi Vespasiana a jeho syna Tita a zbytky se asimilovaly s jinými semitskými kmeny

Průměrný počet slepic: 3.8 (23 hlasů)

Nikdy ve Svaté zemi žít nepřestali..

Průměrný počet slepic: 2.9 (16 hlasů)

..

Průměrný počet slepic: 3.5 (17 hlasů)

.. jsou největšími odpůrci Státu Izrael. Říkají si Charedim (bohabojní) (https://cs.wikipedia.org/wiki/Charedim), a ti nejultrakonzervativní z nich si dokonce vyrábí vlastní elektřinu, pěstují si vlastní jídlo, odmítají službu v armádě, a platí výhradně americkými dolary (odmítají totiž i izraelskou národní měnu - Šekel).

Zajímal jsem se o ně ještě v dobách, kdy jsem byl aktivní prepper. Jsou svým stylem života hodně podobní americkým Amišům, jen nejsou tak důslední v odmítání moderních technologií.

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

Jo to je jeden z mnoha židovských směrů. A spíš, než že si všechno vyrábí sami, si nevyrábí nic, nechají se živit nenáviděným židovským státem a jediné čemu se věnují je plození potomků a studiu svatých knih.

To je právě ten zásadní problém mnoha zde přispívajících, že židy považují za jednolitou skupinu stejných názorů a stejných cílů. Nějak je mimo jejich rozlišovací schopnosti že kromě těch nejbohatších židovských rodin, které mají své zájmy a skutečně se snaží změnit svět k obrazu svému, jsou také židé, kteří neoplývají bohatstvím a na chleba si vydělávají stejně jako kdokoli z nás, a mají stejné problémy jako my. Větší o to že jsou už dva tisíce let nenáviděni všude kde se objeví.

Průměrný počet slepic: 3.9 (12 hlasů)

Jako ten nejbohatší Žid Soros, který se snaží změnit svět k obrazu svému (nejlépe zredukovat lidstvo na jednu "zlatou miliardu")...? Jinak - pracovití lidé jsou všude, proti těm nikdo nic nemá, jde o to, kdo je ovládá, řídí jim život a dělá jim jméno (nálepku, ostudu..) před světem, stejně jako tomu je dnes u nás.

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

Stejně jako žid chovající se jako řádný občan v zemi ve které žije, nemůže za Soroše, stejně já nemohu za Fialu. Nevolil jsem jej a je nesmysl připisovat mi jeho činy.

A Soroš js nejvíc obdivovaný a podporovaný mladými občany nežidovského původu.

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Myslíte ty mladé občany, kteří např. u nás volili 107, Piráty...neznají dějiny 30 let zpátky, 68. rok si pletou s druhou světovou..., a kterých je všude dost...

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

Ano, je to "stejná krevní skupina".

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

.. pana Soroše se jim dostalo mizerného vzdělání a navíc oborech, které mají mizivé uplatnění na trhu práce. Mají na výběr se buď vyučit / naučit se něco, co je uživí, pokud mají dostatek sebereflexe, a pokud jí (sebereflexi) nemají, tak jim zbývají státní služby, HR oddělení korporátů, Mc´Donalds´, KFC nebo neziskový sektor. A tak za pár šupů bourají starý prohnilý svět kapitalismu, toxicky maskulitního heterosexualismu, přírodních věd, matematiky, fyziky, sníce o kariéře v politice nebo v bohatém nadnárodním korporátu.

Jsou to zvířátka zahnaná do kouta a jde jim o živobytí.

Hodně ostří by se otupilo, kdyby měli možnost jít pracovat jako vychovatelé do škol, protože UČITEL je tu od toho, aby učil, a ne od toho, aby řešil z domova nevychované děti, šikanu inkludovaných dětí, co 2x propadly a jsou ve třídě nejsilnější.. Zkrátka, najít pro ně práci tak, aby byli společnosti užiteční, a ne aby škodili.

Jsou to naši SPOLUOBČANÉ, narodili se tu, a STÁT znásilněný progresivisty DOPUSTIL,  že se jim dostalo mizerného vzdělání. Vinni jsou politici, kteří to buď přímo způsobili, nebo přinejmenším dopustili, část intelektuální elity, které to bylo fuk a kteří budovali ve většinové společnosti dojem, že to je v pořádku.

Že na to nejsou peníze?! Ale jsou, i dnes přece dostávají výplatu, nebo alespoň podporu v nezaměstnanosti. Místo F-35 koupit Gripeny a zbude dost peněz na sociální začlenění zaměstnanců neziskovek. Oni už se postarají, aby se jejich děti naučily něco pořádného.

I tito NAŠI SPOLUOBČANÉ mají právo na jakž-takž důstojnou existenci, pokud je proti sobě nechceme mít sešikované v jednom houfu za panem Sorošem, a motivované bojem za svou obživu, splátky hypoték a leasingů.. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci, a když jim ještě někdo vsugeruje, že jsou ti DOBŘÍ, ti SPRAVEDLIVÍ, ti VZDĚLANÍ atd. tak tu máme Evropskou komisi, GreenDeal, zhuntované národní hospodářství a fabriky odstěhované do USA, k velké radosti amerických dělníků.

Pokud chcete vědět, čím to skončí, podívejte se na HUNGER GAMES, kde je technologicky vyspělý, bohatý a rozvinutý CAPITOL,  a DVANÁCT KRAJŮ,  které žijí v bídě, hladu a nedostatku. Opravdu chceme být 12-tý kraj CAPITOLU? Protože přesně tam deindustrializací Evropa míří..

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

.. oba jsou excelentní elektrikáři.

Český Žid Zbyněk si dělá legraci, že mezi svými známými je jediný, kdo pracuje rukama, aniž by byl brusičem diamantů v Antverpách.

Ruský Žid Boris, který zase část života prožil v Izraeli mi na to řekl, že musím přijet k nim domů, do Izraele, že tam většina Židů pracuje i rukama.

Kibuc je komuna, měla své opodstatnění po 2. světové válce, kdy bylo hodně lidí, kteří zůstali úplně sami, jejich příbuzní všichni zahynuli. Dnes už se kibucy postupně mění na obchodní společnosti.

Mošav je zase obdoba československých prvorepublikových zemědělských družstev, každá rodina má vlastní farmu, zvířata a pole, traktor a tak dále, ale kombajn mají společný, stejně tak i lisovnu olivového oleje a tak dále. Sdružují se pragmaticky v tom, co se nevyplatí dělat v každém baráku.

Předválečná zemědělská družstva fungovala stejně, sedláci se složili na LOKOMOBILU, a založili družstvo na hlubokou orbu, společně mlátili obilí, čistili ho a měli podíl na tzv. Skladištním družstvu, které vlastnilo silo na uskladnění obilí, zajišťovalo dodávky hnojiv a agrochemie. Také spoluvlastnili pražírny čekanky (cikorie)  lihovary, ve kterých se z PŘEBYTKŮ zemědělské produkce pálil líh. Sedlákovi nevadilo, že na části brambor "prodělával", protože měl příjem z družstevního lihovaru. Líh se přidával do bezínu (Benzíno-lihová směs BiBoLi) jezdila na to auta, létala na to letadla, dokonce i stíhačky a bombardéry, státu to šetřilo devizy za nedovezenou ropu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Síkela měl v pondělí jednat o ropě. Saúdové viděli Fialu, slyšeli Černochovou a zrušili to

4. listopadu 2023👉 @cz24news

Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela (za STAN) nepojede na zamýšlenou misi do Saúdské Arábie, kde hodlal jednat o navýšení dodávek ropy. Důvod? Kroky českých politiků v uplynulých dnech. Například vyjádření ministryně obrany Jany Černochové (ODS) o „vystoupení z OSN“ či fotografie Síkely na proizraelské akci. Saúdové naopak izraelské pozemní operace v Pásmu Gazy odsuzují.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

jako ředitele Zeměkoule 😁😁

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

Celý tzv. "vyspělý západ" už jede z kopce.

Egypt výrazně zvyšuje mýtné v Suezském průplavu. Mýtné pro tankery a kontejnerové lodě od roku 2024 zvýší (opět) o 15%.

Jedno z nějvětších světových rejdařství provozující kontejnerovou přepravu, dánský MAERSK je před krachem. Meziroční provozní zisk se mu snížil o 80%, akcie padají, a propouští desetitisíce zaměstnanců.

Rusko uzavřelo s dubajskou společností DP WORLD dohodu o rozvoji arktické kontejnerové přepravy. Dubajská DP WORLD již má téměř stejný podíl světové kontejnerové přepravy jako dánský MAERSK. Nyní zakládá s ROSATOMem společný podnik pro kontejnerovou přepravu severní mořskou cestou.

A ten tzv. "vyspělý západ"  si stále jede tu svou, a v bláhové naději že zastaví vlastní pád, to nadále (a nyní intenzivněji) rozesírá po celém světě.

Průměrný počet slepic: 5 (24 hlasů)