Díky všem

Autor
Štítky

Vidlákovy kydy existují v ostrém provozu pět měsíců.  Říkal jsem si, že by to stálo za takovou menší bilanci. 

Celkem vyšlo 113 článků, další jsou v zásobníku.

Snažil jsem se, aby každý týden vyšly nejméně tři články. Vždycky se to nepodařilo, ale také tu a tam vyšel každý den v týdnu alespoň jeden článek.  

Postupně se na tomto blogu podílelo dvanáct autorů. Všem děkuji a doufám, že mi zachovají přízeň. 

Z původních sto unikátních přístupů denně stoupl počet čtenářů na osm set denně.

Z původních dvaceti tisíc zobrazení měsíčně stouplo zobrazení desetinásobně. 

Zatím každý měsíc ve všech statistických parametrech překonal ten předchozí. 

Drtivá většina čtenářů je z České republiky, ale mám pravidelné čtenáře ze Slovenska, Rakouska, Německa, Polska, Španělska, Švýcarska, Itálie, Thajska i USA,  ...a jeden se každý den přihlašuje z Moskvy. Doufám, že by to mohl být sám Putin... třeba by taky přijel na zabijačku... V létě jsem měl spousty čtenářů z dalších exotických zemí, ale to jsou spíš Češi, co tam byli na dovolené. 

Psaní mi sice bere nějaký čas, ale nijak mě nepřetěžuje. Jen výjimečně se musím do psaní nutit, většinou mám v zásobě témat víc než dost.  Na začátku jsem psal, že tento blog je takové moje domácí zviřátko a že se podle toho k němu budu chovat. Dám mu žrát, podestelu mu a budu koukat jak roste. Pokud bude hodný, podrbu ho za ušima, pokud bude zlobit, praštím ho toporem.

Zviřátko roste k mé spokojenosti a k násilí jsem se musel uchýlit jen výjimečně. 

Chci vám čtenářům poděkovat za podporu. Je hezké sledovat statistiky a vidět růst. Mám z toho hřejivý vidlácký pocit, že snad nepíšu až tak blbě a tu a tam se to dá i číst. Děkuji i všem ostatním autorům. Budu rád, když se objeví i další autoři. Je to sice můj dvorek, ale mám rád hosty. Nejezdím do světa, tož musí svět přijít ke mně. 

Čtu si vždy celou diskusi pod každým článkem. Reaguji jen výjimečně. Nechci používat diskusi k tomu, abych se ospravedlňoval a nebo usvědčoval diskutujícího ze špatného chápání mých myšlenek. A chci vám čtenářům poděkovat za kultivovanost. Jen málokdy diskuse sklouzne k hádání. Prosím zůstaňte u toho.  Nejste u mě v obýváku, ale v maštali, tu a tam se ostřejší slovo snese. Ale dokud Vidlák dýchá, budeme spolu pít a ne se prát. Říkejme si proto jen to, co můžeme říct i svojí mámě. Navíc doufám že se s leckým z vás postupně potkám na svém skutečném dvorku při skutečné zabijačce a skutečné pálence. Tak ať pak nemusíme šermovat toporem. Každopádně dokud zůstane diskuse taková jaká je, nebudu ji rušit ani uzavírat. Budu se z ní těšit.

Letos mám před sebou tři zabijačky. Jedna bude o nastávajícím víkendu a další pak budou následovat po čtrnácti dnech. Ta sváteční na 17. listopadu je už obsazená, ale pokud by někdo chtěl přijet ještě teď nebo za měsíc, ať mi dá vědět. Rád ho uvítám. Přednost mají samozřejmě autoři či mí oblíbení diskutující. Například mě vysloveně zajímá, jaký je ve skutečnosti náš Asfaltový holub. 

Ještě jednou děkuji všem. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Pane Vidlák,já zase poděkuji Vám,že jste se ujmul těžkého úkolu,nahradit,spíš doplnit kosu.
Na kose jste si získal popularita,čtenáře a jak sleduji i autory.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku,
blahopřeji nejen k "významnému jubileu", ale především k několikanásobnému nárůstu čtenářů za neuvěřitelně krátkou dobu!

A kolegům-čtenářům i sobě blahopřeji k možnosti pravidelně si přečíst Vaše velmi kvalitní úvahy. Máte nesporný talent!
*******************************************************************
Musím se přiznat, že vaše pozvání na zabíjačku je pro mne velkou poctou.
Budu muset vyvinout velké úsilí, abych mu nepodlehl.

Důvody jsou dva: Musel bych si s sebou na zabíjačku přivézt pytel suchých rohlíků a pytlíky bylinkových čajíčků a frustrovaně závidět, jak si všichni dávají do nosu.
Nějak mi hapruje zdraví.

Druhým důvodem je obava, že by byl Váš prvek očekávání vystřídán prvkem zklamání, jak říkají Cimrmani.
Nicméně věřím, že se dříve nebo později potkáme, naše protektorátní Kotlinka je malá.

Do té doby vás prosím, abyste si mne představoval jako malou, hnědou, hnáty křivé, pod plachetkou osobu - prostě typického poledníka.
Budete pak příjemně překvapen - nebo alespoň nepříliš zklamán!

Srdečně Váš
Asfaltový holub

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

na zabíjačku prasete slepeného z rohlíků!
Budem dva a můžem si dát závod, kdo se první přežere suchým a hnusným těstem a přechlastá heřmánkovým thé.
Zvláštní výhoda - nebudeme muset to prase holit a trhat mu paznehty. Tohleto já fakt nerad.
:-))

Zatím bez slepic

Targusi, je to svůdné!

Zvláště když jsem vynalezl přijatelnou kulinární kombinaci:
Hnusné suché rohlíky si namáčím do hnusného heřmánkového čaje.
Jejich hnusoba se tím částečně neutralizuje... a když do toho čaje cmrndnete trochu slivovice či alespoň pravého rumu, posune se do mírného plusu.
A.H.

Zatím bez slepic

Souhlasím za předpokladu, že budu jmenován vrchním správcem švestkových zásob ve všech formách.
Třtinové zásoby bych bral taky, avšak jednou jsem z rumu nedůstojně zvracel, a kromě toho se obávám, že pravý rum, kterým disponujete, viděl třtinu pouze ze Žluté Ponorky a za opileckého řevu - pardon - zpěvu ředitele místní pobočky Synthesie. A techničák já nerad.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ve změti internetové propagandy je tento blog osvěžujícím místem setkání lidí, kteří mohou nerušeně porovnat své názory. Váš význam jako autora a moderátora je nejen v tom, že máte a umíte co říct, ale také v tom, že si nenárokujete patent na pravdu. V tom máte velké plus proti Vlkovi, s nímž nemůžeme ani souhlasit, ani nesouhlasit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

a to jak v hodnocení persony Vidláka, tak v hodnocení Vlka. Kosa je fajn, ale třikrát běda tomu, kdo by chtěl použít svůj komp k něčemu jinému, než ověřování matroše podaného Vlkem, nemluvě o užití vlastního mozku. To je drzost, která se promíjí pouze speciálně vybraným jedincům.
Takže ode mne má Vidlák mazáckou pochvalu (pro neabsolventy prezenční vojenské služby to je udělení malého, vůbec nic neznamenajícího znaménka "+") za založení a vedení přehlídky jeho i našich kydů (tedy jakéhosi hnojníku, že ano) a ostatní zúčastnění mají totéž za - pokud mohu posoudit - povětšině slušně vedenou diskuzi.
P.S. zatím se kochám nadějí, že sem nedorazí z ACZ, (odkud vás znám naprostou většinu), nejrůznější Rumcajsové, hovenové, Yožanové, Šauerové, Višňovští, scalopové, Homfieldové, Bestiové a spol. a bude nám tu dobře. Aspoň do doby, pokud se zvládnem doplazit k monitoru, mačkat čudliky a poznávat písmenka.
Vidláku ještě jednou dík a čuníkům zdar!

Zatím bez slepic

Zdravím, Targusi!

Jako emigrant z Aktuálněho zasílám bratrský pozdrav.
Občas si tam čtu, když se mi zasteskne po Pepovi Řepovi či Leonovi stokrát jinak.
Mazači s nimi mají dodnes plné pazoury práce...
Zlatej cenzor Stejskal blahé paměti!

Zatím bez slepic

Srdečně zdravím.
ACZ téměř nečtu, bohužel jsem nucen k tak marnému konání, jako jsou neustálé pokusy o zbohatnutí vlastní prací, což v kombinaci s nulovou šancí sehnat normální zaměstnání na 8 hodin ze mne dělá neustále vyšilující individuum, které nestíhá ani vlastní vyměšování.
I proto jsem zanechal opakujících se pokusů o existenci na ACZ, prostě na to nemám čas.

Zatím bez slepic

Targusi, u vlka i u Vidláka je míra tolerance odlišnosti názorů a míra jejich prezentování na jejich virtuálním prostoru dána jejich tolerančním nastavením.
Na Kose to byly někdy organizované nájezdy vlivových skupin "diskutérů". Před Karlovolbou to byla Šauerové parta, ta se posléze, stejně náhle, jak přišla vypařila.
To Vidláka taky čeká. Divím se, že to ještě nenastalo. Taky se s tím bude muset nějak vypořádat. S rostoucí navštěvovaností to není otázka jestli, ale kdy.

Zatím bez slepic

Bojím se téhož, Admirále.
Konec Kosy, jak jsem ji měl rád, nastal s penetrací SŠ.
Snad hojná míra česneku, vepřového a slivovice nás ochrání od všeho zlého. K tomu nám dopomáhej Bůh.

Zatím bez slepic

nemám žádný problém.
Právě o ono nastavení kráčí. Pokud si dobře pamatuji, vlk měl míru měřitelnou stěží mikrometrem již na ACZ. Proto tam odsud také odkvačil a poměrně dlouho bezvýsledně hledal kotviště.
Nicméně Vidlák je ještě mladý a neošoupaný životem, snad jeho míra ještě nějakou dobu vydrží.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jsem jenom jedna z mnoha každodenních čtenářů, děkuji za tento blog a ať se vám, pane Vidláku, i blogu nadále daří.

Zatím bez slepic

In reply to by Jitka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vítám mezi normálními a rozumnými lidmi,kterým záleží na osudu této republiky.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Děkuji a zdravím.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mily Vidlaku,
lec jsem heterosexual, zamiloval jsem se do tebe na Kose. Vzdy jsi psal sve clanky lidsky, s nadhledem "obycejneho" cloveka. Nicmene je kazdemu jasne, ze timto slovem Te nikdo pohanit nemuze. Kdyby neslo o nazev jedne nasi generaci poplivane knihy, nazval bych te Opravdovym clovekem. Ryzim az do morku kosti. Beres zivot tak jak dava i bere, za vsim neco nehledas, a kdyz ano, reprezentujes nas, obycejne lidi. Nejsem mozna autor ani pravidelny diskutujici, nicmene verny ctenar ano jiz od doby Vlka a velmi rad bych se s tebou, treba na te zabijacce, setkal. Uz jen proto, ze jsem nikdy na zadne nebyl a rad bych prilozil ruku k dilu. To abych dokazal sobe, Tobe i ostatnim, ze i kluk z mesta se prace nestiti a vidle umi do ruky vzit stejne (nebo alespon se stejnym nadsenim;)) jako ptavy Vidlak. Nicmene alfou a omegou meho prispevku je podekovani za to, jaky jsi. Davas mi i ostatnim ctenarum nadeji, ze to s lidmi tak zle jeste neni. Tedy VELKE diky:)

Zatím bez slepic

In reply to by Oldys_ (neověřeno)

Trvalý odkaz

jsou ti vidle k ničemu, sic bys chtěl sejmout řezníka a přebrat jeho úlohu hlavního aktéra zabíjecí slavnosti.
Na zabíjačku potřebuješ spoustu hrnců, ostré nože a mlýnky na maso, a hlavně ochotu babrat se v hovnech, páč bez vypraných střívek prostě ty jitrničky a jelítka neuděláš.
Dobrou chuť!!!

Zatím bez slepic

oldys, jdi do toho

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Děkuji Vidlákovi za příjemný kout v tom bahně internetu a věřím, že mu bude dvorek jen vzkvétat!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dobrý den Vidláku opožděně též děkuji za Vaši virtuální maštal rád jsem Vás četl na Kose a rád nakukuji i sem. Byvše z oné Vlkovi mlčící většiny s Vaším svolením budu dál mlčky nakukovat. Ať už souhlasím či nikol vězte že píšete moc fajn a máte skvělou vlastnost že umíte jít rovnou k jádru věci ať Vám to vydrží.

Hodbně zdraví Vám i Vaší rodině

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pěkný den, pane Vidláku. Jsem tu pravidelně a taky moc děkuji za parádní čtení a všem ostatním za skvělé diskuse.

S úctou

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thanks so much for giving everyone an extraordinarily memorable opportunity to read from this blog. It is often very awesome and as well , packed with a good time for me and my office friends to visit the blog the equivalent of 3 times every week to study the latest tips you have got. And definitely, I am also always happy with your splendid guidelines you serve. Certain 1 areas on this page are essentially the most efficient we've ever had.
calvin klein underwear http://www.calvinkleinoutlet.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I am glad for commenting to let you be aware of of the incredible discovery my girl gained going through your web page. She came to find several issues, including what it is like to have an incredible teaching mindset to get others easily grasp specified hard to do subject areas. You really exceeded visitors' expectations. I appreciate you for delivering these necessary, trustworthy, edifying and in addition unique tips on this topic to Kate.
michael kors http://www.michael--korsoutlet.us.org

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thanks so much for providing individuals with remarkably breathtaking possiblity to read in detail from this site. It is often very sweet and also full of amusement for me personally and my office mates to visit your site at the least three times a week to read through the latest secrets you have. Of course, I'm so usually astounded for the impressive information you serve. Selected two areas on this page are particularly the most efficient we've ever had.
foamposites http://www.nikefoamposite.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Needed to send you that very small remark so as to say thank you once again regarding the fantastic principles you have documented on this page. It is simply shockingly open-handed with you in giving publicly all some people would've made available for an electronic book to generate some bucks on their own, chiefly now that you could possibly have tried it in the event you desired. The creative ideas as well acted to be the great way to fully grasp that some people have a similar eagerness really like my very own to know the truth a lot more regarding this matter. I am certain there are some more pleasant times up front for individuals that find out your website.
patriots jersey http://www.patriotsjerseys.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I intended to put you a little bit of remark so as to give many thanks over again just for the unique ideas you have documented in this case. It was really surprisingly generous of you to allow without restraint what a lot of folks might have offered for sale as an e book to help with making some bucks for their own end, principally now that you could possibly have done it in the event you desired. The basics likewise acted to be a great way to be sure that the rest have the same desire just like my own to figure out a lot more in respect of this condition. I'm certain there are several more enjoyable opportunities ahead for individuals who examine your blog post.
goyard tote http://www.goyard-handbags.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thanks for your entire labor on this web site. My mother really loves conducting investigation and it's easy to see why. We all know all regarding the powerful mode you give very useful techniques on the website and as well invigorate participation from others on that concept then our own simple princess is in fact discovering a whole lot. Take advantage of the rest of the year. Your doing a superb job.
chrome hearts http://www.chromehearts.com.co

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I would like to show some thanks to you for bailing me out of this crisis. As a result of exploring through the internet and meeting views which are not pleasant, I was thinking my life was over. Being alive minus the approaches to the issues you have solved by way of the review is a serious case, and those which may have adversely affected my career if I hadn't discovered the website. Your main talents and kindness in touching the whole lot was priceless. I'm not sure what I would've done if I had not discovered such a subject like this. I'm able to at this moment look forward to my future. Thanks very much for the expert and sensible guide. I will not think twice to suggest your site to anybody who should have care about this situation.
cartier love bracelet http://www.cartierbracelet.us

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thank you a lot for giving everyone a very special opportunity to discover important secrets from this web site. It's usually so nice and packed with amusement for me and my office peers to visit the blog at the very least thrice weekly to study the latest guides you will have. And lastly, we're usually fascinated concerning the superb methods you give. Selected 1 areas in this posting are essentially the most beneficial we have ever had.
hermes birkin http://www.hermes-birkin.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I simply needed to thank you so much once again. I am not sure the things I might have worked on in the absence of the actual ways revealed by you about such situation. It became the frightful issue in my opinion, but seeing the specialized approach you dealt with it forced me to jump for fulfillment. Now i'm thankful for your support and thus hope you know what an amazing job you are putting in instructing men and women using a blog. Most likely you have never met all of us.
chrome hearts http://www.chrome-hearts.us.org

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

My husband and i ended up being quite joyful Jordan could finish off his survey out of the ideas he gained out of your site. It is now and again perplexing to simply find yourself giving freely helpful hints which often some people may have been selling. And we all realize we've got you to thank because of that. The main explanations you made, the straightforward site navigation, the friendships your site help foster - it is everything fantastic, and it's really making our son and our family do think this matter is brilliant, which is incredibly indispensable. Thanks for all the pieces!
ferragamo sale http://www.ferragamobelt.us

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

My husband and i were absolutely fortunate that Emmanuel could complete his basic research out of the ideas he grabbed from your weblog. It's not at all simplistic to just be giving away secrets which often many people have been trying to sell. And now we consider we've got the blog owner to thank for this. The entire explanations you've made, the simple website menu, the friendships you can make it easier to create - it's got all incredible, and it is leading our son and the family know that this subject matter is pleasurable, and that is extraordinarily pressing. Thanks for the whole lot!
curry 2 http://www.stephencurry-shoes.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thank you a lot for giving everyone such a memorable opportunity to read in detail from this blog. It is always very ideal and stuffed with amusement for me and my office peers to search your website at the very least three times in a week to study the new items you have. And indeed, I'm just certainly contented with the powerful tips and hints you give. Some 3 tips in this posting are absolutely the most impressive we have all ever had.
curry 4 http://www.curry4.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

My wife and i felt now joyous when Louis could do his studies through the entire ideas he gained from your weblog. It is now and again perplexing to simply be giving out thoughts which often some others might have been trying to sell. And we also grasp we now have the blog owner to give thanks to for this. These illustrations you made, the straightforward site navigation, the relationships you give support to create - it's many amazing, and it's really leading our son in addition to the family reason why this concept is awesome, and that's exceptionally essential. Thank you for the whole lot!
foamposites http://www.nikefoamposite.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

The following time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my choice to read, however I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you possibly can repair when you werent too busy searching for attention.
nba jerseys http://www.cheapnbajerseys.us.org

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Would you be occupied with exchanging links?
van cleef arpels http://www.vancleefarpels.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Aw, this was a very nice post. In thought I wish to put in writing like this additionally ?taking time and actual effort to make a very good article?but what can I say?I procrastinate alot and on no account seem to get one thing done.
new england patriots jerseys http://www.patriotsjerseys.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Give you discount code with 3 major hosting and VPS providers in the world

1. From Cloud Server service Vultr company
PROGRAM DISCOUNT:
FREE $ 28 for new accounts

Step 1: sign up from link
https://www.vultr.com/?ref=7124651
GET FREE $25
Step 2: Connect Vultr to Twitter GET FREE $ 3

NOTE: Discount 60% Bare Metal Server, give $ 100 trial
To encourage users to experience the new service - Bare Metal Instance , Vultr has launched a 60% discount program, and donated an additional $ 100 Free Credit Trial.

2. From web hosting service Stablehost company
PROGRAM DISCOUNT:
Discount 50% off the first bill ( Best StableHost Coupon June )

- Step 1: Sign up link
https://billing.stablehost.com/aff.php?aff=7275
- Step 2:
Enter the Coupon Code: " 30253 " - 50% off the first bill for new account sign up link step 1
Enter the Coupon Code: " LOVESTABLEHOST " - 15% off the first invoice, apply both old and new account.

3. From web hosting service Hawkhost company
PROGRAM DISCOUNT:
SUPER SALE 25% OFF ALL HOSTING PACKAGES
Step 1:Sign up link from link:
https://my.hawkhost.com/aff.php?aff=11589
Step 2: Enter the coupon
Get Coupon " Hawkhost50 " - 30% off lifetime, coupon update daily
Get Coupon " HHI-3C51T16NKO "- 25% off for Lifetime Shared Hosting
Get Coupon " june2018 " - 35% off the first bill for Shared Hosting
Get Coupon " whtsharedv3 " - 35% discount on your first Shared Hosting Number 2 bill

Cloud Hosting is the latest service that Hawk Host has built over the past few years. All hardware, datacenter, network and cloud are carefully selected for stability and performance.
Currently, the new Hawk Host service is completed in New York City location, in the coming time will be added. You can choose CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora or other Linux / BSD based operating systems.

Best regards

Zatím bez slepic