Dlážděno dobrými úmysly

Autor

Dnešní článek bude antitezí včerejšího textu o Baštovi. Víte, já si teď čtu svoje texty staré víc než rok, které jsem psal před parlamentními volbami. Tedy… čtu si hlavně tehdejší komentáře pod články. A mám intenzívní pocit deja-vu. Ono se nám totiž ve na politické scéně ve skutečnosti vůbec nic nezměnilo. Sice nám už víc než rok vládne Blyštivý Péťa, ale předvolební argumentace se nepohnula ani o píď. Dokonce i ten kovid tam pořád hraje zhruba stejnou roli.

Já si tehdy psal s lidmi od Luboška Volného. Respektive, oni i psali se mnou, protože jsem pro ně byl podporovač očkování a přitakávač ke covidové diktatuře. Když jsem tehdy psal, že covid je taková česká prohraná válka a že nebude hlavním tématem voleb, tak jsem byl za zrádce národa. Co já tehdy dostal mailů, že je třeba volit srdcem, že Babiš chce tuhle republiku navěky zavřít a jedinou nadějí je lízátková revoluce… Bili se za svůj názor neobyčejně srdnatě a fakt upřímně věřili tomu, že se u nás něco změní.

Já tenkrát psal, že pětikolka se sjednotila, z Babiše udělali během covidu toho největšího gaunera. Na jedné straně žalovali do Německa, jak to tu Babiš nezvládá a Němci měli pocit, že tady virus zakořenil a pořád měli požadavky kvůli pohybu přes hranice… a na druhé straně ti žalobníčci házeli Babišovi klacky pod nohy aby nic udělat nemohl. Doba covidová byla ukázková akce líbodémo, jak dělat úspěšnou politickou gerilu na úrovni páté kolony. Doma si hráli na zastánce svobody a zvenku ponoukali orgány EU a Německa, aby měly na Babiše co nejtvrdší karanténní požadavky.

Před volbami jsem tehdy doporučoval, že je třeba volit Babiše a kdo toho není schopen, ten ať volí SPD. Že ostatní se do sněmovny nejspíš nedostanou a špatně to dopadne. Užil jsem si svoje. Volný přece dostane dvacet procent. Trikolóra se také zasazuje za svobodu od koronaviru… Okamura naopak je příliš měkký a příliš jde covidalarmistům na ruku.

Celkem to byly tisíce a tisíce mailů od lidí, kteří si byli jistí, že to má Volný v kapse a já pro ně byl ten největší nepřítel, který mluví o taktice a určitě je zaplacený od Máry Prchala, aby naháněl hlasy Babišovi. Těch výzev, aby mě nikdo neposlouchal, že tomu nerozumím… Těch nadávek, že jsem se konečně odkopal, těch dotazů, kolik stříbrných jsem za svojí agitku dostal…

Den po volbách všechny tyto hlasy utichly, dostavila se kocovina a ta trvá dodnes. Ukázala se realita. Ukázalo se, že všechny ty obrovské podpory byly ve skutečnosti malé. Že takhle fungují sociální sítě – zařídí vám, že se na nich seznámíte jen s lidmi, kteří mají stejný názor a izolují vás od těch, kteří mají názor jiný. Volba srdcem zajistila výhru pětikoalice a nastolila Blyštivého Péťu. Média jsou ho plná, abyste mohli vidět, jak se vám směje do očí.

Teď je to stejné. Bašta vede úspěšnou kampaň a já tu zase házím hrách na stěnu, že taktika je důležitější, že o skutečné Baštově podpoře nevíme nic. Zbytečně tu říkám, že covid je i rok od konce epidemických opatření znovu argumentem pro volbu srdcem. Nefungovalo to před rokem, teď to také nebude fungovat. Argument ad covidum vedl do pekla už při parlamentních volbách, vážně si myslíte, že po roce nabyl nějaké lepší platnosti? Podotýkám, že se nechalo naočkovat bezmála sedmdesát procent populace. Na ně žádné tečkovací argumenty neplatí. Naopak… jen je to vytočí, protože jim připomínáte prohru jejich názoru.

Stejně tak se nic nezměnilo na Babišovi. Nepřibyla žádná nová lepší kauza. Je pořád stejný. Nezměnil taktiku. Tak jak objížděl republiku tenkrát, tak ji objížděl i dál, až dodnes. Stále má kolem sebe profesionály, kteří rozumějí svému reklamnímu řemeslu a má dost peněz na skutečné průzkumy veřejného mínění, takže asi ví, jak si doopravdy stojí a podle toho volí své kroky. Je jediný, kdo dělá soustavnou předvolební práci dlouhodobě. On má republiku opravdu objetou do všech koutů. Všichni ostatní se v podstatě vynořili teď před volbami a pak zase zapadnou.

Jsme v naprosto stejné situaci jako v září 2021. Znovu je volební cesta vydlážděna dobrými úmysly a já znovu říkám, že dobré úmysly vedou do háje. A ptám se, jestli vůbec v dějinách našich voleb existovala situace, kdy volba srdcem zafungovala a něco tomuto národu přinesla? Vždyť bychom už měli být poučeni, ne? Pamatujete na Zemanovo heslo o spálené zemi a Klausovu mobilizaci? A pak klidně upekli opoziční smlouvu… Bez ohledu na volbu srdcem svých voličů. Bloger Vlk od tohoto okamžiku stále odvíjí svou nechuť k Zemanovi. Podobně dopadla naděje po volbě Věcí veřejných… a mohl bych pokračovat dál a dál.

Jen… Zemana za prezidenta nikdo nevolil srdcem. Tam si byli všichni vědomi jeho problematických vlastností. Všichni věděli, jak to s ním doopravdy je. Byl zvolen se skřípajícími zuby jako menší zlo proti Schwarzenbergovi i Drahošovi. A řekněme si upřímně – až do Vrbětic to nedělal nijak špatně. A Vrbětice bych mu za zlé neměl – podívejte se, jak moc nás naši transatlantičtí bratři hnali do války… nějaký Zeman byl jen malá překážka… jen zašlápnout. Nevíme s jakou tvrdostí ho přinutili držet basu.

Kolikáté volby se rozhodujeme mezi vrabcem v hrsti a holubem na střeše? Kolikáté volby se příliš velké množství voličů rozhodne pro holuba a díky tomu nemáme ani toho vrabce…

Uvědomuje si tu někdo, že kdyby nám teď vládl Babiš a měli jsme takhle drahé energie, tak by byla všechna média proti němu a nutila ho, aby s tím něco udělal? Ale ne, on byl příliš velké zlo a tak nám vládne Fiala a všechna média ho za drahotu chválí. Babiš by možná také držel s Amíky basu ohledně války, ale média by po něm za energetickou drahotu šla… celé to stropování cen by s Babišem nejspíš vypadalo o dost jinak.

Kdyby byl Babiš premiér, tak by se o Láďovi Vrábelovi neříkalo, že je to dezolát s exekucemi. To by byl bojovník za svobodu proti oligarchickému premiérovi a už by se možná našel nějaký libtardí milionář, který by jeho dluhy zaplatil. Demonstrace by měly pokrytí i od České televize a všichni čelní protagonisté by byli zváni do televize a Marek Wolner by se jich uctivě ptal na jejich názory… když teda bojují proti hentomu zlému premiérovi. Možná i Mikuláš Minář by utrousil, že má s Láďou Vrábelem společný zájem….

To jen jako příklad, abyste věděli, jak by vypadal praktický rozdíl mezi premiérem Fialou a premiérem Babišem i kdyby šel Babiš na ruku ojrosoudruhům úplně stejně jako Fiala.

Vidlácky to vidím následovně:

Od parlamentních voleb se nic nezměnilo. Všechny vnější podmínky zůstaly víceméně stejné. Preference stran se nijak zvlášť neposunuly ani za covidových lockdownů, nevidím žádný důvod, proč by se měly nějak dramaticky posunout teď. Drahota zatím dopadá na ty, kteří už zradikalizovaní byli. Plyn nejspíš přes zimu vydrží, Němci ho prostě sehnali dost a firmy, které kvůli drahým energiím zavřely, na ty si už nikdo nevzpomene.

Tehdy byla média proti Babišovi, dneska jsou pro Fialu. To se tak akorát vyrovnává s pětikoaličním propadem popularity. Ne, nevěřím v žádné dramaticky velké voličské změny. Už stihlo zase dospět dalších sto tisíc nových voličů a z nich půlka má libtardsky vygumováno v hlavě a budou volit Nerudovou, protože jsou dutí stejně jak ona. Druhá půlka se k volbám nebude vůbec obtěžovat.

Nezměnila se ani euforie, že teď už se to konečně povede. Že konečně máme toho ideálního lídra, který to dokáže. Tehdy to byl Volný, dnes je to Bašta. Říkám to s vědomím, že Bašta, narozdíl od Volného, dělá svojí kampaň dobře a udělal na mě velmi příznivý dojem. Jo, může se stát, že se štěstí jednou unaví a volba srdíčkem se vyplatí. Možná se voličské nálady skutečně posunuly… Ale podle příspěvků na fejsbůku se to nepozná. To je jen těšínské jablíčko. Stojí to za případný desátý neúspěšný pokus v řadě? Stojí to za pětikoaličního prezidenta a pětikoaliční ústavní soud?

Hele, tahle situace mě tak štvala, že jsem porušil další svoje pravidlo a několikrát jsem napsal Márovi Prchalovi. Chtěl jsem se dostat k Babišovi a nějak mu zkusit říct, aby se o těch milion propadlých hlasů alternativy sakra také trochu ucházel… žádná použitelná odpověď… Mám sto chutí vám všem říct, ať to hodíte Baštovi… ale prostě nevěřím, že se Bašta může do druhého kola dostat. Naše bitvy zde na Kydech a fejsbůku tam ven moc neprosakují a když se bavím s lidmi mimo sociální sítě, ti vidí prezidentskou volbu úplně jinak. Jsem si ale už skoro jistý, že Baštova podpora bude stačit na to, aby se do druhého kola nedostal ani Andrejko.

Už asi měsíc se připravuju na to, že Pětikolka svůj pochod institucemi řádně dokončí a není žádná síla, která by to změnila. Všechny události to spíš potvrzují než vyvracejí. Všechny vnější podmínky jsou nastaveny stejně, jako posledně. A všechny voličské nálady jsou rovněž stejné.

Co jiného mohu říci, než že výsledek bude také stejný?

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.3 (200 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Ale Babiš více!
Bude potrestan jako minule,kdy se nespojil s SV tj Společnosti voličů a pukl jako zralý meloun a teď se bude zkoušet šplhat že sraček ven a pomáhej kumpán Bůh,když ztratil ten tak na branku a nikdo neví,zda je ANO v tom Aspen institutu nebo NE!
No co s nim je to solitér a pohrdá svými voliči stejně jako ta fialová okurka a proto se proces devastace nebohé republiky má urychlit a naděje má umřít jako poslední!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.7 (23 hlasů)

Babiš MUSí dostat v prvním kolem 51 procent, nebude žádné druhé kolo a pak si Babiše namažeme na chleby. Nebude po takové obrovské podpoře pohrdatopozicí,jen Okamura, je Největšípřekážka v tom, aby Babiš byl ořístupný!! ty jeho bláboly o vystoupení z EU a Nato jsou tak debilní, že se s takovou opozicí v dnešním světě může spojit jen sebevrah!!! Lidi, zvažte to a nakopem,e kon ešně pětikolku do prdele!!!!!!!!

Průměrný počet slepic: 2.8 (21 hlas)

A já nám to budu přát!
Jsme nepoučitelní, tak šup sem s Nerudovou a Pavlem, budou nás v Česku "ojebávat" do samotného konce, který jsme si dobrovolně zvolili.

Včera odstoupil Středula a řekl, že podpoří tupou blondýnu s malým mozkem, která nám ukáže (ona nebo Pavel - jedno jest...), jak má vypadat vygumovaný prezident s vygumovaným národem. Středula - opravdu člověk na tom "správném" místě". Zřejmě se už pod ním kýve židle, proto raději překabátil :-))

Zatvrzelým coviďákům se nic nevysvětlí. Za tu mizérii, kdy v Evropě nestačily spalovací pece a mrtvoly museli převážet jinam, může Babiš..., chudáci - nenechali se naočkovat, a přesto to je jejich hlavní téma v tom, jestli tady bude bída svrab a neštovice, jak nám předvádí vláda s jejím dalším členem Rychetským.

Když mladý pako volí, jak volí, ještě se to dá chápat. Ale nám se zkušenostmi, které všichni už dávno za ty roky máme a jsou nám pořád nanic, se nepřestávám divit.
Bonzáci nám ukázali, jak se "správně" dělá politika, když jde o koryta a lezení do řití tam, kde si s námi tu řiť tak okatě vytírají.
Fialu v EP zesměšní tak, že je nejen národu, ale celému světu jen pro smích.
I Zelenský ho má omotaného kolem prstu, takže si půjčujeme miliardy pro Ukrajince a Ukrajinu..., a kdeže jsou kydy o tom, jak Babiš zadlužuje naše děti na několik generací...!

Fiala zadlužuje ostošest, ačkoliv před volbami říkal něco jiného.
Teď ty naše děti zadluží nejen za jeho nápad o tom, jak jsme ve válce,
ale i za cizí stát, jeho národ, který se sem postupně přesouvá, a za jeho zdravotní péči.
A klidně si na to půjčí u Evropské banky, aby ty naše dluhy byly ještě větší a nesplatitelné nejen dětmi, kterými se za Babiše tak oháněl, ale dalšími generacemi.

Nenaletěli jste náhodou i na tyto sliby před volbami...!?
Válka raději nenechají ani mluvit, protože stejně jako Pekarová nebo Síkela a další tomu vždycky nasadí korunu, tak aby to nemuseli korigovaat.
Černochovou nechají válčit a nesmyslně utrácet naše peníze. Rakušan si dělá vlastní dozimetrovou "politiku" a vyrábí "pytle s Putinem"..., Lipavského, který vypadá jak svůj vlastní asistent, už raději taky nenechávají mluvit...

Tak kdo tu tu řídí od deseti k pěti, ale stále to nestačí k tomu, abychom jim nešli naproti a dobrovolně nepomáhali!? Vytáhne se covid a je "vymalováno".
A když to nestačí, vytáhnou se obehrané srágory, které pro manipulovatelné tupce vymysleli na Babiše.
Serešovci mají už i soudy. Za chvíli nám nezbyde nic než zavřít klapačku a mlčet, protože se všichni budou bát, aby ho nezavřeli, co už se i tak děje.

Okamura, ten mě zklamal už několikrát. Nejvíc na podzim, když rozdělil alternativce na ty svoje a ty z Václaváku (kde jich bylo stokrát víc), přičemž hleděl jen na sebe, ne na ně. Už roky plácá něco o svém programu, který si ve skutečnosti může naložit, protože nemá zhola nic, aby ho jakkoliv prosadil, a proto pořád jen nadává. Na Babiše ještě víc než na Fialu - tam mlčí jak hrob a nebo se zmůže zase jen na nějaké to nadáváníčko..

Rajch řekl, že i kdyby se Bašta snažil jakkoliv, vládu nebude mít šanci odvolat, už proto, že by tím proti sobě poslal všechny, kterým tento stav vyhovuje - ba dokonce co hůř, ještě víc by se semkli všichni ti, kterým tento stav vyhovuje, včetně Rychetského.

Babiš je opravdu jediná možnost. Určitě alespoň na jedno období, dokud se nevyprofiluje někdo, na kom se shodnou všichni, kdož jsou dnes rozhádaní, byť jim jde o správnou věc.
Když se to nepodaří - pak sbohem. Potom už nebudeme ani klofat o tom, co nám na kom vadí, protože nám bude vadit úplně všechno a "dobrý úmysl" nebo "volba srdcem" budou definitivně každému na h.v.o.

Jo - a nemohla bych volit někoho, kdo se ani neomluvil za zvednutou ruku v hlasování o "humanitárním bombardování Jugoslávie".
Já bych pro to nehlasovala, protože nebyla totalita a každý mohl říct svůj názor - zavřený by za to tehdy nebyl. Dnes už možná ano, a brzy to nejspíš s touto loutkovou vládou bude zcela běžné. Tak běžte volit "srdcem", ať je to tady co nejdřív.

Průměrný počet slepic: 4.4 (32 hlasů)

přesně jste to napsal. JHedině babiš a hned v prvnim kole, jinak nás pětikoilka roztrhá!!!!!!

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Velké blahopřání Babišovi k vítězství nad hyenami a debily!!!
Šott překvapil, to teda ne že ne!
Jdu si na to dát drink.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

„Rozhodnutí pana Středuly mě velice překvapilo, protože my jsme byli ve vládě se sociální demokracií, pan Středula byl de facto součástí sociální demokracie...
Včera pan Středula šokoval, protože... On moc dobře ví, že na tripartitě jsme spolu sice nějak bojovali, ale vždy jsme našli řešení pro lidi. Včera šokoval všechny, protože vyjádřil podporu de facto pravicové kandidátce, která v rozhovoru říká, že si přeje zdravotnictví a školství pro bohaté – a ten zbytek pro ostatní lidi.
Vůbec tomu nerozumím... zklamal i své podporovatele a příznivce. A odboráři, nevím, jak se k tomu postaví,“ dodal Babiš.

Včera pan Řezníček zase účelově mluvil o StB, tak znovu opakuji, že jsem třikrát vyhrál soud, takže nevím proč...
Je to věc, která se opakuje stále dokola, a nevím proč včera Česká televize četla návrh obžaloby...
To divadlo..., já nejsem povinen chodit do vašich debat. Já lidmi nepohrdám, jsem tady pro lidi. Těch nějakých 30 sekund ticha, a já nevím, co všechno..., zase to bylo o Babišovi. Není to korektní a nebudu se vracet k různým pořadům České televize. Seznam Zprávy už ani nechci komentovat,“ dodal Babiš.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Babiš nemá žadny program,je to on,který instaloval OPAKOVANÉ Jourů do EU bo chce,TEMNO!
Dává se fotit na billboardy se sice pohlednou Charanzovou ,ale je to právě ona,která kredencuje zubožovanym ohlupenym voličům gryndyl tj pobít prasátka,kravičky a slepičky a navalit na nás ODPUSTKY,tj dodatečně zdaněni na VSECHNO a dělat se blbý,že on nic on muzikant!!?!
Dyt je to zadlužený podvodník,který hraje na slovanské holubičky,musí skákat jak mu naridi banksteři ,ktere musí poslouchat a jak holubičky naletí, šup s nima do trouby a odtud na vidličku,naletí za ohlupeneho potlesku křidelek jak pominuti,když budou schrupnuty jako maliny! Nemá problém sloužit vládě a ta , jako on v cizích službách se bude dále střílet střílet do piratskych hnátů za sebou tahajic na vařené nudli fialovou okurku a satanistické darebáky z KDU,kteří se žátli živými do koryta, nestydí se potápět své voliče, rozbíjet republiku za peníze na 7 prioritě řizeni voličů proti nim na politické, ekonomické úrovni včetně a načisto zmrveneho režimu,který krade už mnoho let dvě třetiny platů a ON to neřekne voličům,jen aby byli dále obírani a OHLUPOVANI GŘ televize,který ho minulé vykopl a ted jeho funkci GŘ nechce zrušit,aby jste Ajo byla s ostatními jeho voliči instalována brzy na jeho pláž nahatých s názvem Česko!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.8 (18 hlasů)

A co tedy navrhujete?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by p (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdy ho začne konečně buď sám tvořit ,anebo aspoň akceptovat už návrh SV to jest Společnost voličů,ktera navrhuje už legendární Program PNZ! Prohlásit ,že nebude mít problém realizovat ty kotrmelcee vládních Nemehell je jen rána voličům,kdy jim dává jedinou jistotu!

ZA ME BABIschecheche SE NIC NEZMENI!

ten maras zůstane trčet a vy voliči budete platit odpustky i když budete bez peněz a režim vám bude beze změny sebe samého krást dvě třetiny platú oproti sousedům!Dyt ten chlap má továrny v zahraničí a tam musí platit plne mzdy a ať se nedělá blbý jaký režim tam je instalovány hned po válce ,kterou tam prohrali!Tady nám lžou,že v republice existuje pry Sociální stát,tak proč ho vláda nedá do prvního çlanku Ústavy ,když má tu většinu a nyní za peníze sobě zvýšených platů demoluje republiku na sračku!
Škoda,že ten VRABEL na Wencelplatzu nevěděl,že chybí SV tj Společnosti voličů pod pódiem program PNZ,který měli troubit z pódia ti řečnici ,jehož návrh už davno existuje a je sebestřednými darebackymi politiky IGNOROVAN a veřejnoprávní GŘ televize ho nechce vysílat dnem i nocí a jen hrabe poplatky namísto,aby se o lup rozdělila fifty fifty a rozbila tak svoji nyní funkci GŘ soukromeho monopolu na informace!
NO NI?

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

Dobrý den, Andreje Babiše soudce Šott osvobodil. Potom můžeme bez obav dát hlas Jaroslavu Baštovi. Do druhého kola Babiš postoupí a pokud se přičiníme tak pan Bašta bude jeho rivalem v druhém kole.

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)

Jo, hoďte to rovnou Pavlovi, nemusíte se zdržovat obavami.

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

V systému, gde neexistuje žádná demosgráca ekonomická, ani v potřebách a už má režim problémy i s jalovými slovy, které zakazuje je totálně irelevantní volit cokoli nehmotného. Stejnou relevanci by mělo volení mezi, prasaty, voly, koalami nebo chovanci psychiatrické léčebny. Esli je systém postaven na volení filmu nebo reklamy kerou vám promítne, je bláhové se domnívat, že tím výběrem něco ve filmu změníte.

Průměrný počet slepic: 3.9 (16 hlasů)

To heslo je nehmotné a ohlupujici!Co tak ho zhmotnit na pro kapitalismus srozumitelnější a sice

PENIZE PRO voliče jsou na prvním místě a to by mohl hlásat pripadné nás advokát pan Reichl PRO strany!

Tak a nám hledané potřeby v programu PNZ by jsme si pak mohli sami koupit a nezadluzovat stát MILIARDMI pro podporu války a prý fašistických pohrobkú divize SS Galizien,kteří chtějí válčit jako jejich fotek za HITLERA a my to máme platit a sami jít do hladomorny!Když se budeme totiž vzpírat tak nasadí ten prdlamentem schválený policejní stát zahraniční žoldaky,které cvičí,bo naše policie se může na ně brzo vykašlat!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Taky furt melete P/NZ a eště nigdo na to nenavázal, páč nerozumí. Volby potřeb sou jasný , ale i vy s tím máte zřetelné potíže.
Nejdřív se zvolí potřeby a potom se k nim zvolí vykonavatelé, ale první sou potřeby, né názory! První je dycky smysl až potom přindou na řadu nástroje. První je člověk od naší mámy, a to nigdo nedokáže zpochybnit, syn a dcera, a pro ně má sloužit režim. Nic jiného!!!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Ančo Krtečková, policejní stát byl i za Husáka, jen měl jiné priority a proto byl ochoten nahnat za namalované peníze ČNB, ještě české banksterské společnosti, blboňe do roboty za účelem svobody pracovního nasazení a i to dokázali tehdá našinci obejít na stranických schůzích, gde si nalhávali dobrotu pro lidi, a pak si zašukali , ožrali se a bylo jim fajn při plnění plánu pětiletky. Policie a armáda nigdy nebyla naše, páč by přece chránila naše. Je to jen takovej pitomej právnickej úzus, že jako stát je pro lidi. A vy to chcete teda jak, doopravdy?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vlastenectví, já raději patriotismus, je sice pěkná věc, ale dnes to chce rozum do hrsti. Vyřvávat o vlastenectví a přitom dostávat stále po čumáku, to už je masochizmus. Mě někteří ti vlastenci připadají, jako pominutí a jejich adoranti slepí, hluší. Jede se stále podle stejného scénáře a také to tak dopadá.
Jinak dnes byl Babiš u Xavera a i tam někdo žádal o kontakt s ním a nebyl odmítnut. https://www.youtube.com/watch?v=PdUxJuLmylA
Tak co se obrátit přímo na něj.

Průměrný počet slepic: 4.3 (27 hlasů)

Vrtá mi hlavou, proč tam Okamura nenastrčil Foldynu. Je to taky přeběhlík z nebožky soc.dem Ale na rozdíl od Bašty byl slyšet prakticky pořád. Aktivita jako hrom. Určitě by měl drajv i tah na branku.
Pan jenerál Blaško se vůči Okamurovi vymezuje, že nebyl nominován, ale taky nebyl nikdy nikde slyšen. Pokud Okamura hodlá takhle úspěšně pokračovat, tak brzy vyhyne jak lovci mamutů. Jako soc. dem.

Průměrný počet slepic: 4.7 (26 hlasů)

In reply to by Jirka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Protože Foldyna Okamuru převyšuje o několik stupňů, což on nesnese. Nedává mu ani prostor na pódiích, jak jsem viděla.
Co si Foldyna "neukecá" v parlamentu, to nemá. Je ho škoda. Byl i na demonstraci..., pak mu to nejspíš Okamura zakázal.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

Mluví dobře, naposled Černoprdelníkům připomněl jejich slézání se Sudeťáky, jenže někomu vadí jeho razance, stejně jako u Oka Můry a dávají přednost raději Jiřímu Kobzovi, který dokáže věcně a v klidu argumentovat !

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

BINGO!!!!!!!!!!! konečně normální názor!!!!!!!

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Náš národ už je dost neomarxizovaný a debilizovaný a blíží se západním národům.

V Německu si podle různých průzkumů velká část lidí přeje větší svobodu slova a stěžuje si na cenzuru (třeba o migraci), ale volí stále ty samé strany a AfD jako jediná parlamentní alernativa má těch svých 12% a nic moc víc. A zelení co chtějí víc cenzury posílili ve volbách. Takže Němci jsou z velké části retardi. Nebo pro ně není svoboda slova o migraci třeba priorita, což je podobné jako retardace...

" Média v souvislosti se svobodou slova často připomínají květnový průzkum respektovaného Allensbašského institutu. Podle něj jsou dvě třetiny Němců přesvědčeny, že v současnosti si musíte dávat pozor o jakých tématech hovoříte a jak o nich mluvíte. Týká se to především témat jako uprchlíci, islám, nacismus, Židé, pravicový extremismus a AfD."

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-svoboda-slova-bernd-luck…

" Více než polovinu Němců podle této sondy také dráždí, že jim „čím dál více lidí říká, co mohou a co nemohou říkat a jak se mají chovat“. 

S podobnými závěry přišel také průzkum mezi 2 500 Němci do pětadvaceti let. Dvě třetiny respondentů odpověděly, že dnes nelze o cizincích v Německu říci nic špatného bez toho, aby vás hned neoznačili za rasistu. Více než polovina mladých si myslí, že „vláda před obyvateli tají pravdu“ a třetina se obává, že německá společnost je infiltrována islámem.

A do třetice ještě jeden průzkum. Provedla ho Nadace Friedricha Eberta napojená na Sociálnědemokratickou stranu. 55 procent dotazovaných si v něm postěžovalo na údajnou „názorovou diktaturu“ panující v současném Německu."

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-svoboda-slova-bernd-luck…

Češi nemají moc důvěru ve vládu, ale svou debilitou a možná i díky BIS a dalším institucím mají rozstříštěnou a slabou alernativu a to dlouhodobě - názorově i lidsky. Libtardi si jedou furt svoje i když volný trh = ovládání státu velkými neomarx. korporacema ze zahraničí...

Nacionalisté jedou často Rusko a to se nelíbí spíš pro-ukrajinským nacionalistům jako já, ale jsem ochotný přistoupit na kompromis, protože Rusko není hlavní téma, nemá ani na dobytí UK, natož na dobytí střední Evropy konvenčně a jaderná válka je sebevražda... Takže já jsem v EU a ne v Rusku a inkluzi a Green deal sebevraždu a migraci "čmoudů" a islámu mi cpe Brusel a ne Kreml. Kreml půjde do háje a islamizuje se jako Brusel... obé ty centra ovládají dementi - Brusel neomarxisté (multikulti, gender, green deal) a Kreml eurasianista Putin jak podle Duginovy příručky...

A v USA to ovládají taky neomarxisté jako v EU...

Takže centra jsou obsazená retardy a dlouhodobě a úřady drží i přes občasné vítězství "Trumpů" a "černých labutí". Ti toho moc nevykonaj když už jsou u moci... Trend jde dál svým směrem do pytle...

A kolik může do EU přijít ročně muslimů a kolik Rusů? Muslimů je už přes 1,5 miliardy hodně a Rusů asi 150 mega včetně Kavkazanů a muslimů... Rusové (běloši) mají stejnou porodnost jako my či nižší, ne tak muslimové. Rusové na Západě nejsou moc pro Putina jak víme z voleb co s konají na Západě, ale muslimové pro svého proroka jsou všude většinově...

Takže kdo nás ohrožuje víc? Brusel a islám...

Kdo je víc pro Brusel je víc pro zkázu našich národů a naředění a občanskou krvavou válku v budoucnu či podvolení a zotročení a vyhlazení hodně nás původních Evropanů..

Kdo je méně pro Brusel je lepší, kdo je víc proti Bruselu je lepší. A k tomu patří i ty další věci.

Vláda už má ústavní soud (Emanuel Moravec Rychetský a další), má premiéra, má ministry, má parlament obě komory, má média hlavního proudu (i idnes.cz píše spíš proti Babišovi a Trumpovi a Bolsonárovi atd.) a má hlavně univerzity a gymply a základky a to je to hlavní...bude mít taky prezidenta. Národ to dovolil.

Fiala co ještě 2014 kritizoval "evropské recepty" horuje pro Green deal regulace a sebevraždu Evropy... https://www.youtube.com/watch?v=hxY-gbjpNXQ&t=3s

TOPka a piráti jsou jasní kulturní neomarxisté, i když se třeba neshodnou na ekonomice mezi sebou... ale EU se rádi podřídí. Stanisti jsou mafie a to samé. ODS ovládl "bezbarvý" fialismus...

Takže odporný neomarx gender multikulti hnus - a náš národ to většinově dovolil, národ začíná být na nic z velké části. I když tahle vláda neměla většinu, vlastenci se nespojili, zrůdy ano. Babiš je pseudo-vlastenec, ale lepší než anti-vlastenci jako Nerudka a Pavel a další vyjma Bašty či toho neznámého Diviše co nemluví úplně špatně...

Takže Bašta nemá šanci a já chci ve druhém kole aspoň polo-neomarxistu a ne dva plné neomarxisty... takže to dám obě kola Babišovi... Vlastenci z Trikolory a SPD se maj spojit jako v Praze tuhle... a vyplatilo se to trochu... ale nestačí to... konzervativní levice a pravice a celkově všichni vlastenci se musí spojit, Rusko Nerusko... Ale žádný Orbán na dohledu, jsme asi na nic, snaha vyjde marně...

Babiš a jeho macronovská "liberální" frakce pana Verhostadta nebo jak se ten debil jmenuje je taky hrozná, ale on se aspoň "kámoší" trochu Orbánem, zatímco Nerudka a Pávek se Orbána štítí. Jasně, babišovic v europarlamentu hlasují i proti Orbánovi... ale to vládní tábor vyjma části ODS taky... a ta část ODS jako Zahradil je v menšině.

Aspoň o něco málo menší zlo je Babiš, jestli kradl je mi fuk... beru jen to, jak moc je pro Brusel a jak moc má šance - a Babiš je TROCHU MÉNĚ NEŽ NERUDKA A PAVEL pro Brusel... jen taková brzda trochu, směřování je dál jasné... do prčic, nikdo na dohledu kdo by to obrátil. Kecy libtardů nechme stranou.

Uvažuju o přenárodnění k Maďarům či Polákům. I když i tam to může padnout dříve či později...

Dám to Babišovi, podle mě vyhraje Pavel či Nerudka nakonec.

Jestli většině národa vadí vláda, nemaj volit provládní kandidáty - logika. Když národ logiku nemá, je debilní a měl by asi vymřít... Zatím, sorry za možné chyby, píšu z mobilu a korektor zlobí...

Průměrný počet slepic: 4.1 (38 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Malou naději dávám na to, že až bude fakt velká krize, ještě větší než dnes, něco se začne dít, ale není to velká naděje. Tady si lidi žili poměrně spořádaně i za Protektorátu kdy nás velkou část chtěli vyhnat či zabít kdyby vyhráli válku, takže... povstání až 5.května 1945... Hitler už pár dní mrtvý... to není jako Poláci a Varšava... (u Maďarů je to jiné, ti šli původně s Němci, takže tam je to povstání zase 1956 proti SSSR pochopitelné).

Za komančů to samé.

Nevěřím v nás moc... a západní národy, v ty věřím ještě méně...

Tentokrát nás nahradí ne 50% jak chtěli nacisti CCA, ale skoro všechny díky migraci z Afriky a Předního východu. A zbytek z nás skončí jako otroci či na vybití...

Průměrný počet slepic: 4.4 (12 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Už jsem napsal: alternativa je nezávislost na Rusku i Západu, kteří skončí asi špatně a podobně.

Mít vlastní atomovky, vlastní špinavé bomby, vlastní rakety delšího doletu, vlastní silnou ekonomiku V4 či Mezimoří, státy mezi Ruskem a Západem co mají méně muslimů...

Vyhnat neomarxisty, libtardy, vybudovat jaderné elektrárny, začít brát ropu z Jižní Ameriky a pak to nahradit vodíkem nebo něčím. Nebýt závislí ani na Západu, ani na čmoudech, ani na Rusku, obé skončí jako chalífát stejně... takže ...

Jenže to se asi nestane nebo bez ČR jak to zatím vypadá... národ je hodně často debilní...

Průměrný počet slepic: 4.1 (17 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nepomůženic než repete jako za Husáka. No, gdyby to šlo bez zakazování a politických agitek, tak by to mohlo vydržet. Lidem se musí prostě život zpříjemnit aby se rozmnožovali a nehonili se za okrádáním souseda, nigdo z našich nesmí být ekonomicky linčován, nigdo z našich nesmí chrápat na lavičkách, je teho už na vagony co se musí zrušit. Ve školách se musí lidi učit normálně myslet, ale gde na to vzít normální učitele atd atd...

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)

Tohle není jako za Husáka, tam nechtěli nařaděti a pak nahradit národ čmoudama. Vyvlastněnou továrnu můžeš vrátit potomkům, ale naředěný národ těžko... to je možná nevratné. Když se něco neudělá včas. Dokud je nás víc.

Průměrný počet slepic: 4 (12 hlasů)

oprava: Tohle není jako za Husáka, tam nechtěli naředit a pak nahradit národ čmoudama. Vyvlastněnou továrnu můžeš vrátit potomkům, ale naředěný národ těžko... to je možná nevratné. Když se něco neudělá včas. Dokud je nás víc.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

Banderovci to vyřeší. Až se zbaví moskalské svoloče a dalších nepřátelských entit, zavládne mír nejen na Ukrajině, ale na celém světě.
Sláma u kravína!

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pěkná vize, líbí se mi, měl jsem podobnou. Poté jsem se rozhlédl kolem sebe a zase nic.

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

To nebylo národní povstání proti SSSR. To byl boj dvou židovských klanu komunistů o moc. Stejný jako v té době v Československu.
Byla to taková ostuda komunistů, že musela Moskva zasáhnout. Což se ovšem fašistickým pohrobkům vůbec nelíbilo.
Po deseti letech se podobná situace opakovala v ČSSR. Boj komunistů proti bolševikům. Vyhráli to bolševici. Komunisti jim to v roce 1990 oplatili. A sedí na trůnech dodnes. Rychetský, Pithart, Zeman, Klaus, Šavel pávek...

Průměrný počet slepic: 3 (9 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mýlíte se, povstání v Přerově bylo již 1.května 1945.

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Protože kousek byla rudá armáda a bylo po hitlerovi, národ jako celek či většina nepovstal...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by národ nepovstal (neověřeno)

Trvalý odkaz

Čím dál víc si poněmčenci stěžují, jak jejich mírumilovné soukmenovce Němce ti zlí zákeřní Češi holokoustovali na konci války a na začátku války!
360 000 zavražděných nikoho příliš nemrzí, to se přece za války v zemi, kde sice neválčí, stává.
Blbě se dělá povstání, když každého povstalce už dávno zavraždili.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dlouhý článek, ale ten konec? Dám to Babišovi, podle mě vyhraje Pavel nebo Nerudka nakonec. Tak to dejte Baštovi, třeba to vyjde, jestli má Váš hlas propadnou, tak je jedno, jestl je to hlas pro Babiše nebo Baštu, ale u Bašty je třeba nějaká naděje.

Průměrný počet slepic: 4.2 (16 hlasů)

In reply to by novák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Si na hlavu? Babiš má naději, Bašta žádnou nemá a to předem... viz. průzkumy a jak dopadá ve volbách SPD, vždy tak kolem 12%.

Průměrný počet slepic: 3.7 (15 hlasů)

In reply to by Opačně (neověřeno)

Trvalý odkaz

Babiš, který vzorně držel Covidovou linii, upsal nás Green Dealu a hezky opakoval co dostal za úkol kolem Vrbětic, má být tou "Bruselskou brzdou"?

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

In reply to by Karel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proto je to jen menší zlo, Babiš. Nic moc dobrého, ale šanci má. Bašta nemá

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

In reply to by novák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bašta nevyhraje, nemá šanci. Okamura si to měl rozmyslet dřív a začít Baštu strkat všude možně, takhle ho spousta lidí vůbec nezná. Ani v té televizi nebývá... Tak co to je za kandidáta?! V jisté době jsem říkala. že kdyby kandidoval Kajínek, tak by dozajista vyhrál, včude ho bylo plno. Ale Bašta? Kdo to je, a proč ho volit? (Tedy já to vím, ale takhle to vidí většina lidí.) I když mu teď Okamura připisuje 18 %, je to na výhru málo. Opravdu by bylo lepší to hodit Babišovi, aby se dostal za nadpoloviční většinu.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Mohu si zde dovolit být jako nestranný pozorovatel, jelikož tam nehodlám hodit ani jednoho "B".

Ale ze zdejších diskusí bych mohl nabýt dojmu, že Babiš je ve druhém kole na sichr a že jde o to, tam ještě dostat Baštu. Procento jeho lidí je zde dostatečné.

V reálu je to ale poněkud jinak. Možná je to tím, že se pohybuji v jiné sociální skupině, ale ještě jsem nepotkal člověka (lépe řečeno, ještě mi nikdo neřekl) že bude volit Baštu. Pár Babišových voličů už jsem potkal, ale vymámit to z nich je fuška, přijde mi, že se za svou volbu trochu styděj.

Toť pohled z venku. Ale až do voleb vám zde do toho moc kecat nehodlám, jestli Baštu jo, nebo ne, se mě netýká. To je váš boj.

Průměrný počet slepic: 3.1 (23 hlasů)

Blboni můžou volit akorát tlačítkem na ovládači, esli se budou čumět na fotbal nebo růžovku. V korporátních krámech na prodej otravin třetí kategorie, si můžou vybrat mezi zblitkama pokud ofšem na nich nevisí cenovka, ze keré se jim udělá blbě. Ale sou mezi něma , samozřejmě, i ti, co sežerou všechno.

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

Kdo nevolí, hází to vládě

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

Odpadky patří na smetiště. Uklidněte se, nemusíte nic nikam házet, vrchnost se stejně zvolí sama.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

BINGO!!! Lidi, vytáhněte hglavy z toho kecu Okamury o Baštovi, jede jen na své vlně za vaše prachy, žije se mu blaze a žádná odpovědnost, jen kecy,kecy a tak jer to i s chudákem baštou. Ten mele ty blbosti o odvolání vlády, je to stejná stupidita jako vystoupení s EU a NATO. Byli bysme ve větší prdeli, než dnes. Nedejtre na plané naděje, ty se fakt nesplní Babiš, je jediný lídr, co může ten hpror, co tu je smést. 51 procent v prvním kole a je vymalováno!!!_ Chápete to už sakra????

Průměrný počet slepic: 3.6 (19 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdyby EU řídili schopní a ne hvězdná pěchota inkluzistů, bylo by tu veseleji.
Kdyby Česká republika zůstala v neutralitě uprostřed Evropy, mohla mít také armádu jako hrom a nesypat miliardy na oltář svatého Demokratismu v zemích třetího světa a okupantů z Usa.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

...nemůžeme být neutrální. Jsme uprostřed Evropy. Nejsme těžko dobytné Švýcarsko s pověstí světového trezoru, a nemáme dost obyvatel na to, abychom měli velkou armádu. Takže to nejlepší, co můžeme udělat, je být součástí spolehlivé aliance a v ní se specializovat.

Průměrný počet slepic: 2.6 (7 hlasů)

In reply to by MerryJane (neověřeno)

Trvalý odkaz

To nevidím a neutralitu chtěla většina Čechů po plyšáku, NATO slouží pouze pro prosazování zájmů PAX AMERICANA ! Prostě NATO je USA a jeho poslušní lokajové !

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

jsme měli 5 tisíc tanků !

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)

In reply to by garik (neověřeno)

Trvalý odkaz

a z nich tak 80% kvalitní šrot....

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

Se zednářskou sionistickou zahraničí politikou můžeme leda dělat služky Unii sionistů Ameriky USA. A tak, jako Masaryk, Beneš, Havel, Klaus, Zeman děláme ty služky a sypeme miliardy do jejich kšeftů s drogama!
Po Afghánistánu teď do černé díry Ukrajiny, která má vládu i s tím izraelským pasem.
Jaký je přínos bezpečnosti ČR zbrojením na Ukrajinu?

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane berrnarde ,ja si myslím,že by jste mohl volit pana Baštu.Vypada to tak,že jen on aspoň zkusí vybulit tu Belzebubovu vládu!
No a pak by vám určité pomohl odvolat zákaz topit dřevem,když BABIS má v EU CHARANZOVoU a ta mu vede jeho Zelený úděl a on je z ní celý na větvi bo se s ní fotí všude na bilboardy aby voliči védeli že ta ženska vám ty polena co máte na 3 roky nasekané to dřevo na topení zakaže nejen v pécu ,ale dávat i do kotle a krbu a pošle na vás pirátskou tajnou službu koalice SPOLU a budete toho litovat,že nechodite k volbám a pak se to všecko sype a bude húř bo brzo budete mít u nosu rampouch!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.7 (9 hlasů)

anno, ty jsi placená péětikolkou, jinak bys při základní znalosti matzematiky nemohla psát ty blbosti, co tu píšeš. Takoví, jako ty,co sází na Okamuru a baštu, jsou naivní chudáci, co vždycky chudáky zůstanou, protože nezváží realisticky své možnosti. Jsi k politování, fakt

Průměrný počet slepic: 3.9 (12 hlasů)