Grýndýl a evropské hodnoty způsobují hnědnutí

Autor

Tak jsme se dozvěděli, že Lidovci chtějí ze strany vyloučit Cyrila Svobodu, protože si dovoluje mít vlastní názor na konflikt na Ukrajině, defétisticky hovoří o potřebě mírových jednání, nesdílí bujarý optimismu ze směřování Evropské unie a také (hajzl jeden) dává rozhovory těm, kteří ho o rozhovor požádají. Návrh na Svobodovo vyloučení přinesl na jednání lidoveckého předsednictva Petr Hladík, toho času ministr životního prostředí, který se otepluje dvakrát rychleji než zbytek KDU-ČSL a čím rychleji se otepluje, tím více hnědne.

Tento velkolepý počin, srovnatelný třeba s vyloučením Vladislava Vančury z KSČ, který navrhl Gottwald, nebo s Nocí dlouhých nožů v Německu, je zřejmě dostatečný, aby se právě ministr Hladík stal příštím šéfem Lidovců, protože větší zásluhy na očistě strany už nelze mít. Tohle netrumfne ani Zdechovský… ledaže by ještě rychle přišel s návrhem na vyloučení Jiřího Čunka. Ten už se do dnešní protizemědělské a protivenkovské KDU také vůbec nehodí a když vidí své stranické kolegy, tak chodí zvracet dvakrát častěji než kdy dřív.

Podobná atmosféra, jaká teď panuje u Lidovců, ta panovala i ve starém Judsku těsně předtím, než přišel babylonský král, udělal jim ze svaté země kůlničku na dříví a zbořil jim chrám i jejich představy o pupku světa. Než definitivně prohrajete úplně všechno, ještě musíte pronásledovat všechny proroky, kteří vás varují.

Takže si to shrneme:

Výborný dělá všechno pro zničení českého zemědělství. Jde mu to velmi úspěšně. Stále jedná a je dostatečně teflonový, aby sliboval a nic nesplnil, ale čas aby běžel.

Hladík byl ten, který nesouhlasil, aby se penězi za emisní povolenky zadotovaly naše nejvyšší ceny energií v Evropě, protože je potřeboval na svůj skvělý projekt oprav domů po babičce. To aby ti, co mají dům a mají peníze na opravy, dostali ještě další peníze a tím i dostali chuť volit Lidovce.

Zdechovský se fotí do půl těla a kupuje Tomíkovi vzduchovku, aby se ubránil útočícím mongoloidním hordám.

Jurečka zatím snižuje penze a zvyšuje věk pro odchod do důchodu. Na dorovnání inflace pro důchodce peníze nebyly, ale na dorovnání inflace pro církevní restituce peníze byly…

Volební preference samozřejmě tomuto bačování naprosto odpovídají. Jurečka, Výborný, Hladík. Tři jména, která spolehlivě otevírají kudly v kapsách a zatínají v pěst i prsty u nohou.

Já jsem dlouho přemýšlel, proč to dělají. Proč s takovou lehkostí ničí své původně velmi pevné poličské jádro? Proč jdou proti těm, kteří je třicet let spolehlivě volili? Proč právě teď odhodili své masky klidné síly, slušnosti, morálky a (Cyrila) svobody? Copak nevědí, že pokud se jejich tradiční kmenoví voliči přesunou jinam, tak už se nikdy nevrátí?

Já chápu, že Jurečka, Hladík a Zdechovský za tím vidí současné prebendy, které jsou dostatečně zajímavé, aby nemysleli na vzdálenější budoucnost. Ale sakra, KDU je také docela velká strana a většina lidí v ní z toho žádné peníze ani jiné výhody nemá. Ti jen prostě pracovali pro stranický úspěch a teď koukají, že žádný není a už nikdy nebude. To jim to nevadí? Nebo věří ujišťování našeho Derniéra, že má k dispozici analýzy, podle kterých jsou oblíbení?

Vidím z toho jediné logické východisko. Ve KDU už je upečeno, že se spojí s Modroptáky. To je jediné, co dává alespoň trochu logiku. ODSka Lidovce prostě pohltí, získá tím pár silných stranických organizací na Moravě, dá pár míst na kandidátkách Jurečkům, Hladíkům a Výborným a tím to skončí. V tomto ohledu už SPOLU není koalice, ale příprava na fůzi. Žádní Lidovci už prostě nebudou. Pro liberální demokracii je třeba něco obětovat.

Zřejmě už to mají i vnitřně odhlasované a zpracované. Teď se jen musejí zbavit posledních kverulantů, pro které KDU bylo víc než jen nástroj na drancování veřejných rozpočtů. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde – na Cyrila Svobodu nakonec stačilo, že dal rozhovor médiu, které mělo desetkrát menší dosah než Vidlákovy kydy.

Tak mě napadá… nechce toho Hladík využít? Že bych třeba udělal rozhovor s Čunkem… Myslím, že by nám všem měl co říct. A vy, křesťanští Lidovci, byste hned měli důvod ho také vyhodit. Ten je asi poslední, kdo ještě zadržuje to vaše liberálně eurohodnotné hnědnutí, ve kterém už Hospodin nemá žádné místo.

To ten grýndýl... na začátku je starost o přírodu a na konci je nová varianta NSDAP. 

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (368 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Mediální expert Petr Žantovský promluvil o kauze údajného odhalení webu The Voice of Europe českou kontrarozvědkou.

K události, kterou oznámil premiér Fiala, došlo krátce před evropskými volbami.

„Považuji celou kauzu za jednu z typických vlivových operací. Ty se odehrávají zpravidla tehdy, když jde o něco důležitého na politickou scénu, např. volby. Typické příklady mě napadají dva:

1. V roce 1998 před volbami po Sarajevském atentátu - kauza tzv. Klausovy vily v Davosu, která nikdy neexistovala, ale byla vyfabrikována ze zákulisí, aby poškodila Klause ve volbách.

2. V roce 2021 před volbami kauza Babišova „zámku” v Provence. Z běžné transakce (koupě rekreačního objektu), navíc v době (2009), kdy Babiš ještě nebyl v politice, byl mediálně vyroben de facto trestný čin, který však nikdy nebyl.

Vždy je výsledkem toho humbuku ticho do vytracena. Občas to může někoho politicky poškodit. O to šlo v uvedených případech a myslím, že o nic jiného nejde ani u Voice of Europe a pana Bystroně,” řekl Žantovský.

zdroj: https://t.me/neCT24/53905

celý rozhovor zde: 
https://42tcen.com/entry/zantovsky-k-medialni-kauze-pod-zastitou-bis-ucelova-akce-s-cilem-uzavrit-verejny-prostor
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (115 hlasů)

Kauza „Voice of Europe“ a snaha o zničení nejvýraznější tváře německé AfD

NĚMECKO: V Německu je v posledním týdnu asi největším tématem alternativních i mainstreamových médií právě kauza, která vzešla z České republiky a je pravděpodobně účelově využita ke zničení jediné německé opozice.

To, s čím přišel CIA oceněný Koudelka a co prezentovala mainstreamová média, je z pohledu lidí u nás spíš jen bouře ve sklenici vody, neboť v naší zemi kauza nezasáhla žádné aktivní vrcholné politiky. Politici, kteří byli jmenováni jako ti, kteří webu Voice of Europe – nařčenému ze spolupráce s Ruskem – poskytli rozhovor, byli zároveň obviněni z napojení na Rusko.

Pomineme-li fakt, že podobné spojení s Ruskem samotní provozovatelé webu popírají, pak v případě nařčených českých politiků se jednalo o ty, kteří jsou již v politice neaktivní nebo působí ve stranách, které nemají příliš vysoké preference. Naši voliči dlouhodobě dávají ve volbách velmi oddaně najevo, že preferují exponenty Aspen institutu, takže u nás není potřeba nic příliš ovlivňovat.

Co se týká voleb do EU, tak tam máme pouze 21 europoslanců, z nichž drtivá většina tradičně končí v eurohujerských frakcích. A podle průzkumů se na tom nemá nic změnit ani letos. Zdá se tedy, že na českou politiku kauza ani příliš necílí.

Ve skutečnosti jde podle všeho o pokračování „boje proti AfD,“ který v Německu pokračuje od doby, co straně obrovsky narostly preference.

V poslední době organizovala německá vláda spolu s politickými neziskovkami a Antifou demonstrace proti AfD a došlo i k různým mediálním útokům na stranu, ale i útokům na kandidáty i na další snahy ji zakázat.

Německá vláda se snaží o potlačení stále rostoucích preferencí AfD ze strachu, že do parlamentních voleb příští rok nabere jediná německá parlamentní opoziční strana příliš mnoho hlasů. Strana už dokonce získala i nějaké starosty a vyhrála i okresní volby. Na východě země v preferencích jasně vede.

Stávajícími útoky – včetně aktuální kauzy – se však podařilo srazit straně pouhá 2%, nyní má tedy preference 19%. Aktuálně je také třeba AfD co nejvíc znemožnit před volbami do EU, které proběhnou už za dva měsíce. AfD je v EU součástí frakce ID, tedy jediné frakce, která je protibruselská a je vyčleněna frakcemi ostatními.

Její členové nesmí být ve vedení europarlamentu, nesmí kandidovat do EK a mají zakázán přístup ke společným jednáním frakcí (např. o migračním paktu apod.).

V EU je samozřejmě maximální zájem na tom, aby byla tato frakce početně co nejmenší. Jenže právě němečtí voliči by mohli zajistit značné posílení nepohodlné frakce.

Německo vysílá do EU nejvíc europoslanců ze všech členských zemí. A právě AfD má u eurovoleb značné preference, o kterých se u nás může jejich partnerským SPD a Trikoloře, jejichž koalice míří do téže frakce, pouze zdát.

Zatímco od nás tam tedy poputují možná tak dva europoslanci, což EU nijak neohrozí, z Německa se jich tam může dostat až desetinásobek, ne-li víc. A právě tomu se má nyní zřejmě zabránit.

Aféra „Voice of Europe“ je pro tento účel jako dělaná. Jedním z těch, kteří měli údajně za úplatu (což politik popírá) poskytnout webu rozhovor, měl být také Petr Bystroň, který za AfD kandiduje na 2. místě, což je v případě této strany post, který mu účast v EP na 100% zajistí. Kauza má tedy pravděpodobně za cíl poškodit nejen Petra Bystroně, ale celou AfD a snížit jí preference. Cílem bylo i vyřazení výrazného – a v Německu oblíbeného – politika z kandidátky zřejmě v naději, že stranu bez něj bude volit méně lidí.

Co se tedy o kauze v Německu píše? Tamní mainstream uvádí:

Spojuje Putinovy ​​přátele kolem Donalda Trumpa s jejich protějšky ve střední Evropě: Petr Bystroň je zaneprázdněný jako málokdo z poslanců AfD.“

Z toho je jasné, proč je v současnosti zasypán špínou. Je možné, že je politik vzhledem k jeho spojování konzervativců po celém světě obzvláště nenáviděn globalistickými elitami?

Dále německý mainstream píše: „Sotva je nějaký politik AfD v Evropě, Asii a USA tak vytížený a málokdo navázal tolik kontaktů s pravicově populistickými aktéry, autokraty a diktátory jako Bystroň.“ Alternativní německá média mají na Bystroně samozřejmě zcela jiný pohled – tedy spíše pozitivní – a vidí celou kauzu skutečně jako účelovou.

Zde jsou další důvody, které měly zřejmě vést k jeho odstranění:

V roce 2022 odcestoval do Minsku, aby při jednáních s běloruským ministrem zahraničí provedl reálnou kontrolu mírového plánu parlamentní skupiny AfD pro Ukrajinu. A minulý rok byl Bystroň hostem velkého networkingového setkání pravicových konzervativních politiků z USA a EU v Bělehradě.

Globalisté všech kategorií mohli tuto aktivitu sledovat s neklidem. Skutečnost, že Bystroň zde přebírá důležitou roli, jej pravděpodobně činí u globálních zločinců obzvláště neoblíbeným.

Bystroň otevřeně říká: „Je dobré, když Evropané spojí své síly s antiglobalistickými silami z USA.“ Spojování antiglobalistických sil je přesně to, čeho se globální zločinci bojí nejvíc. Nicméně aktuálně se zdá, že nejspíš bude skutečně z kandidátky do EU vyškrtnut, jak naposledy vedení AfD deklarovalo.

Bystroň již vyzval české úřady, aby mu poskytly důkazy o údajném úplatku, ale nebyl zatím vyslyšen. To jen dokazuje, že jde o kauzu účelově zkonstruovanou.

Bystroň byl pro AfD hlavním kandidátem pro nadcházející evropské volby. Pokud by se z Bundestagu přestěhoval do bruselského parlamentu, bude tam pokračovat ve své práci po celém světě – a bude samozřejmě mnohem viditelnější. A právě tomu chtějí globalisté zabránit.

Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

https://cz24.news/kauza-voice-of-europe-a-snaha-o-zniceni-nejvyraznejsi-tvare-nemecke-afd/

Průměrný počet slepic: 4.8 (98 hlasů)

opravdu bystroň, tedy bystrý chlap , chlap na svém místě. Chlap co se dokázal rozhodnout, chlap co poznal své možnosti a šance, chlap co jim šel naproti, chlap co vzal svůj život do svých rukou.

Kdyby zůstal a působil u nás, stěží by dnes dosáhl svého postavení, úspěchu a uznání, stěží by byl se svými postoji obecně známý a prospěšný ostatním.

Zdá se, že naši voliči jsou orientováni opačně než někteří naši sousedé.  Našinec obvykle nesouhlasí s názory podobných bystroňů. I ve zdejší diskusi často čtu zmínky o politicích smýšlejících podobně jako Petr Bystroň. Nejsou příliš oblíbeni. Naši lidé - voliči ve velké míře a usilovně podporují politiky slibující vzdušné zámky, slibující prázdniny na zemi, slibující sociální podpory, slibující dotace, slibující jistoty garantované ze strany státu, prostě pořád něco slibují...  A zelenočervenofialoví politici tuší a vidí, že to funguje. Nemalé množství našich voličů zvolilo svého nelepšího premiéra a světového lídra i jeho Bruselskou pětku. Nikomu nevadilo, že volby nevyhráli. Přesto vládnou. Celá dvě procenta lidí jim stále fandí. Zdá se to málo, ale vůbec to vlasně málo není. Stačí to. Oni stále vládnou.  Voliči si to posychrovali, jako bonus a s neskrývanou radostí posadili do zlatého křesla na hradě komunistu, generála a jeho první dámu, komunistku, politručku. Také všechny členy současného parlamentu tihle levicově orientovaní voliči vybrali. Nyní s neskrývaným obdivnem hledíme nadšeně na budoucnost s KSČM. Je to na dobré cestě pro ně, zřejmě. Prosadí to, povede se to. Nyní se naši voliči také a opět chytají prosadit ve velké míře stejné koně do EU. Po kolikáté už? Možná mezi nimi byla, je i bude řada zemědělců, těch protestujících zemědělců, těch kteří nedávno používali své traktory jako alegorické vozy při jízdě do Prahy. A řada učitelů i se svými asistenty a s jejich předáky. Přečtou si možná na poslední chvíli krátké slogany na bilbórdech u dálnice a opět uvěří... Za ty prachy, nekupte to. Těch ostatních, kteří se postavili nedávno na Václavák, nebo těch, pro které nejsou zavrhovaná či sprostá jména Mach, David, Gregor, Turek, Barůšek, Macinka, Rajchl, Turková, Balško atd, těch je málo, tuším že někdo řekl tristně málo.  My u nás zřejmě stále ignorujeme fakt, že  nedílnou součástí lidské svobody a nezávislosti je schopnost mít svůj vlastní život ve svých rukou, za použítí své vlastní hlavy.

Průměrný počet slepic: 4.7 (58 hlasů)

---------------------------------------------

Všemi mastmi mazaný, přechytralý americký agent Koudelka má problém!

ČESKO: Když generál Koudelka zveřejnil slavnostně obvinění na Petra Bystroně poslance Bundestagu z toho, že bral úplatky z Ruské strany, tak už se dalo tušit, že TOHLE bude problém.

A ejhle, problém je tady.

A vypadá to, že Koudelkovi by mohl zlomit vaz‼‼ Kéž by nejen jemu.

Povezou se také prezident a soudruh generál Petr Pavel a premiér, profesor Petr Nutella Fialenko, kteří ani nemrkli a vše Koudelkovi uvěřili – důkazy prý existují⁉ I když je ale oni sami NEPOSUZOVALI.

Takže Koudelka má německé straně předložit důkazy‼ Němci nejsou spokojeni s tím, že někdo zasahuje do předvolební kampaně v jejich zemi a požadují důkazy. Požadují, aby Česká republika předložila doložitelná fakta k posouzení Německému parlamentu. Němci nejsou spokojeni s tím, že pan Koudelka řekl v České televizi, že to tak je, a že důkazy předložit nemůže, protože by ohrozil zpravodajské zdroje.

Německá strana:

Nedovolíme, aby zahraniční tajné služby diktovaly naši volební kampaň skrze manipulativní obvinění.“ Nyní musí Fialova vláda vysvětlit, zda zveřejnění vzniklo tlakem ze zahraničí a jakou roli zde sehrály NATO‼‼ a německá vláda‼ PRŮSER totiž zde je zásadní.

I kdyby německý poslanec bral peníze z cizího státu, nemůže s tím jít do televize tajná služba jiného státu. Pokud spolupracují ony tajné služby, tak si mohou informace předat a cizí tajná služba již zařídí potřebné.

Ale zveřejnit obvinění a neukázat oné zahraniční tajné službě nic, z tamní tajné služby dělá pitomce.

A věřte tomu, že v tomto případě jde o profesionalitu německé tajné služby, které se BIS fakt rovnat nemůže.

Němci teď požadují důkazy, zatím.

https://cz24.news/vsemi-mastmi-mazany-prechytraly-americky-agent-koudelka-ma-problem/

 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)
Trvalý odkaz

Tři lidé, včetně dvou dětí, zemřeli poté, co bylo z ukrajinského dronu shozeno výbušné zařízení na auto v Kurské oblasti, řekl gubernátor Kurské oblasti Roman Starovojt.

zdroj: https://t.me/neCT24/53896

ps. Ten idiot Vetchý který posílá drony na Ukrajinu jakpak asi reaguje na tuto zprávu? 

Je spokojený? Je mu dobře když jeho drony zabíjí ruské civilisty a ruské děti?

Průměrný počet slepic: 4.6 (90 hlasů)

vypadá jako šílenec a dobře by zapadnul do nějaké ušácké žoldácké grupy. Jistě bude za svoji snahu po zásluze odměněn.

https://tadesco.org/bylo-podano-trestni-oznameni-na-ondreje-vetcheho-a-spol/

Průměrný počet slepic: 4.2 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Ukrajinská vláda útočí na křesťany, popravuje kněze. Rusko to nedělá.
Kongresmanka Marjorie Taylorová Greenová viz video označila rusko-ukrajinský konflikt za válku proti křesťanství.

video+zdroj zde: https://t.me/neCT24/53874
 

Průměrný počet slepic: 4.3 (41 hlas)

převratný rozhovor. Je li to vše pravda, a pan Svatoš nelže, tak už je zvrat tady.

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)
Trvalý odkaz

Napoleon-Macron jde do války

Je téměř rozhodnuto: na Ukrajině se chystá nasazení armády o síle 100 000 západních vojáků. Západní vojenští experti a politologové se přiklánějí k názoru, že napoleonské plány francouzského prezidenta Emmanuela Macrona na vyslání početného kontingentu francouzských vojáků jsou zcela reálné.

V čele bude pravděpodobně stát Cizinecká legie, jejíž dobře motivovaní a vycvičení bojovníci budou rozmístěni v Oděse a na hranicích s Běloruskem. Jejich úkolem bude chránit ukrajinskou hranici (námořní v Oděse a pozemní v Bělorusku) a především uvolnit velké kontingenty ukrajinských vojáků… aby mohli být posláni zemřít na frontu pod ruským útokem. A samozřejmě doufají, že zabrzdí hypotetickou ruskou ofenzívu z Běloruska a stejně hypotetický ruský výsadek v Oděse.

Někteří ruští vojenští experti se domnívají, že nového francouzského nepřítele není radno podceňovat. Budou však odolnější než Ukrajinci vůči salvám Kinžalu nebo podobným zbraním? A co víc, pokud můžeme předpokládat, že Ukrajinci bojují za svou zemi, a jsou tedy (relativně…) motivovaní, můžeme se ptát, jak budou motivovaní Francouzi, až budou čelit útokům, které nemají nic společného s tím, co dosud zažili v Africe, jejich jediném divadle operací, kde bojovali s válečníky v sandálech… a stejně dostali padáka!

Ale na tom Emmanuelu Macronovi nezáleží, on chce svou válku!

Je to životně důležité pro jeho osobní pozici, protože nespokojenost ve Francii přitvrzuje, ale také pro jeho pozici v Evropě, kde si sám sebe představuje jako nového vojevůdce starého kontinentu. A stínová vláda kolektivního Západu musí zasáhnout ve starém světě, v Evropě, v konfliktu s Rusy, aby oslabila Rusko tím, že nejprve obětuje co nejvíce Ukrajinců, pak Evropanů. To vše pro blaho a prosperitu anglosaského světa, který si představuje, že je za oceánem v bezpečí.

Po vzoru Francouzů by mohly být vojenské jednotky z Polska a pobaltských států v pokušení naplnit svou desítky let starou představu o zničení Ruska. Velká Británie by se také mohla přímo zapojit, ale v menší míře, v naději, že bude na velitelském stanovišti „vojsk svobody“! Díky moderním pozorovacím prostředkům budou moci všichni v přímém přenosu sledovat, jak jsou jejich jednotky ničeny deštěm našich hypersonických střel.

Samozřejmě, že nebudou schopni porazit ruskou armádu, to vědí. Ale ani nemusí. Bude stačit, když se konflikt protáhne na mnoho let a bude metodicky ničit ekonomiku… a obyvatelstvo evropských zemí.

Ve svém šílenství bude NapoMacron tím, kdo potopil nejen Francii, ale i Evropu. Skutečný hrdina Západu!

AUTOR: Boris Guenadevitch Karpov

10. dubna 2024 👉 @cz24news

 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (67 hlasů)
Trvalý odkaz

Předvolební superdebata lídrů kandidátek z Brusele si zaslouží hlubší rozbor, ale nemohu odolat a přidat pár poznámek. Nebudu teď vůbec řešit, o čem se mluvilo, jen shrnu dojmy z rétorických figur:

1. Volební program celé Pětikolky je jasný. Strašení Ruskem, přičemž úplně ganc fšichni jsou Putinovi slouhové a nikdy jinak.

2. Vondra je jak po lobotomii. On si asi doopravdy uvědomuje, že společná kandidátka se Zdechovským a Nýdrmajerem byla chyba a on dělá zbytečnou práci.

3. Kolaja by na mistrovství kreténů byl druhý, protože je tak velký ..píp.., že by to ani nevyhrál. Všude by byl králem, ale tady ne. Tady ho o několik parníků překonává Kandidátuše Nerudová

4. Nerudová mě vždycky překvapí. Od prezidentské volby všichni známe její inteligenci i sebevědomí, ale tohle už není prázdná hlava. Ta má místo mozku černou díru... Její srovnání války na Ukrajině s výletem do Tater mě bude strašit ještě dlouho. Každý kdo bude tuto dámu volit, ten si zaslouží konec civilizace, hladomor, neštovice i choleru, protože po jejím bačování to jinak dopadnout prostě nemůže. Jestli někdo může překonat Leyenovou jako zbraň hromadného ničení, tak ona.

Ale... dobře že ji Vítek nasadil. Ona spolehlivě zničí i STAN.

5. Nedalo se zakrýt, že Piráti a Starostové by se nejraději navzájem vyvraždili a nominace na eurokomisaře bude ještě docela dobrá prča.

6. Petr Mach i Filip Turek byli dobří. Turek dokonce až sebevražedně dobrý. S tím Mnichovem takhle v debatě, to bylo o hubu, tam se dalo snadno uklouznout. Ale vybruslil z toho.

7. Dostálová mluvila dobře, ale měl jsem pocit, že v debatě trochu zaniká.

8. Vítězem debaty jednoznačně Kačka Konečná. To neříkám já, na tom se shodli po debatě Kulidiakis i Dolejší. Já s tím jen souhlasím. Připravená, pohotová, dobře se to poslouchalo, mělo to logiku. Hodně jí pomáhá ten kontrast křehké dívenky, která si vás ale mýrnyx týrnyx namaže na chleba.

9. Zaorálek... Zaorálek... on tam také byl?

Průměrný počet slepic: 4.8 (122 hlasů)

Brilantní jako vždy:-)

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (41 hlas)

po snídani jsem si pustil seminář klubu České levice za účasti pana Budila, Kalvacha, Šulce, Krajči jako panelistů a mnoho dalších známých osobností, které diskutují na téma (162) LESK A BÍDA NÁVRATU DO EVROPY – A JAK ZÍSKAT ZPÁTKY SUVERENITU panelová diskuse na půdě IČL - YouTube

Je zajímavé se tímto tématem zabývat právě ve srovnání s předvolebními diskusemi řešícími v podstatě totéž, ale jako předvolební témata jednotlivých politických uskupení usilujících o místo na "obloze" Evropského parlamentu a potažmo v následujících volbách významných pro vývoj v ČR.

Určitě doporučuji vrátit se ke včerejší debatě na TV PRIMA a srovnat si to s argumenty lidí v odkaze. Já sám vás tentokrát nebudu obtěžovat svými teoriemi, myslím, že bych se pouze zbytečně opakoval.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Také jsem koukal, ale nedokoukal do konce...únava, ale ve většině s Vámi souhlasím, jen několik mých postřehů. Jednoznačně zvítězila v blbosti Nerudová ona od začátku co řekla, to normálnímu člověku hlava nebere a taky se hned stala hromosvod pro všechny a právem...nikdy jsem ji nesledoval, ale ty fámy, že je úplně blbá "nejsou fámy ale realita". Jen jste překroutil ten výlet...hlavní myšlenka nebyla válka na Ukrajině, ale PRÁVO VETA! Kolaja se celkem v Bruselu vypracoval a sebevědomí mu nechybí, ale jediné co jsem si z něho vzal bylo, že oni nic a poukazoval na ty, kteří schválili včerejší paskvil migračního paktu a dobře mu to řekl (pro Vás neviditelný, já ho beru jako jediného normálního od Šmardovců) pan Zaorálek o arogantní bruselské smetánce..to se přesně hodilo na Kolaju. Vondra? Ten mi připadá, že někdy mele a ani neví o čem typický nemakačenko od Havla a zbývajících pět = Klára Dostálová je moje favoritka, to je konečně od ANO prověřená a zkušená osobnost, která se nebojí a ví co chce a hlavně a nedá se, totéž Kačka Konečná to je taky jistota, pan Mach mě trošičku zklamal, ale neměl tolik času, ale mluvil take dobře, vycházející hvězda Filip Turek na nováčka se uvedl velice dobře a pan Zaorálek klasicky hodně mluvil, ale střízlivě. Takže shrnuto: 3 z pětikolky totální sračky a zbývajících 5 s velice rozumnými názory. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

Evidentní blbky tam byly dvě: 1. Bezkonkurenční blbka z Brna - Nerudová. 2. Moderátorka Tománková. Ta Tománková, každou byť jinak zajímavou debatu úplně zazdí svojí neschopností. Největší prostor na prázdné fráze samozřejmě dostala blbka Nerudová, která sice chtěla říci co nejvíce, ale řekla toho smysluplného úplně nejméně. Škoda, že Mach dostal úplně nejméně prostoru a když u dostal slovo, tak jej kravka Tománková vzápětí přerušila. Turek byl ze všech řečníků, dle mého názoru asi nejlepší. Zaorálek byl též poměrně dobrý.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Jobovek se tady objevuje dost, nakonec taky se o to přičiňuju. Tak jsem si řekl, že dnes sem dám něco, co by se mohlo líbit, tedy alespoň chlapům. Teď si asi třetí den hraju s generováním obrazu s pomoci umělé inteligence. Tedy první den jsem se rozhlížel, jaký systém si v té záplavě možnosti vybrat, aby to bylo pokud možno zadarmo a běželo to na mém počítači. Potom asi den a půl jsem to instaloval než se to rozběhlo. Problémy byly dva, česká diakritika v názvu uživatele a starý ovladač grafické karty, oboje se dá napravit za  chvilku, ale dlouho trvá než člověk zjistí, že právě tohle je tou příčinou oněch problémů. No a dneska odpoledne jsem se začal podle manuálu učit, jak umělou inteligenci poněkud zkrotit, aby alespoň trochu respektovala moje přání. Autor manuálu ukazuje na příkladech generování různých obrázků, jak se projevuje různé nastavení parametrů v chování programu. Asi, aby hned na začátku vzbudil zájem, tak začíná s obrázky různých bab, teprve později se věnuje i jiným tématům.
No, zrovna tenhle obrázek vznikl jako variace na obličej kubánské herečky Any de Armas, účes a oblečení je ve viktoriánském stylu, měla by to být olejomalba atd. Obrázek holce lichotí, protože v reálu ji je 36 roků, tady vypadá mladší. Ale nečekal jsem tak pěkné obrázky a musím konstatovat, že ta umělá inteligence má docela vkus. Je to asi až příliš dokonalý, lehce kýčovitý, ale musím přiznat, že jsem asi 20 variant  (různě natočená, různé účesy a šperky a pokud je vidět tělo, tak i různé šaty) na tuhle hérečku vygeneroval (je to otázka asi 20-30 vteřin na obrázek). Manželka chvíli sledovala co počítač vytvoří, ale po třetím obrázku se vzdálila s docela nelichotivou poznámkou vůči mě i vůči umělé inteligenci. Jsem zvědav zda a jak obrázek okomentují zdejší dámy. :-)
Jinak, kdyby byl zájem o program, můžu přeložit manuál do češtiny, je to asi 200 stránek a asi víc než polovina jsou obrázky. V manuálu je popsáno jak program nainstalovat, co umí a jak s ním zacházet. Dvě hlavní činnosti jsou generování obrázku podle textu a generování obrázku z obrázku, přičemž text určuje rozdíly mezi nimi.
Průměrný počet slepic: 4.5 (30 hlasů)

Nataša Rostovová - Vojna a mír

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

podobně pohrávat s realitou.

Nicméně naštěstí mám, jako snad většina z nás snímky manželky z jednotlivých období našeho společného života a tak jí mám sice většinou černobílou, ale krásnou, i o padesát let mladší. 

Zajímavé by však bylo upozornit známé, "mladé a krásné" dámské osobnosti (ono to platí o stejně mladých pánech a jejich klonech, které bychom asi mohli oslovovat "ono") našeho politického života, že mládnout nebudou. Proč? Protože  krása, ta vnější se bude přetvářet zcela zákonitě tak, že přibydou vrásky, změní se barva vlasů, ale zůstane krása, kterou se normální žena projevuje, pokud je z vnějšku i zevnitř krásná. Znám dost žen, které se ve vyšším věku nemohou srovnávat s mnohem mladšími, ale krásou v rovině moudrosti, prožitého života se všemi radostmi i strastmi odrážejí stále mládí. Zůstávají krásné. Ne však všechny. Ty, které byly krásnými čarodějnicemi v mladším věku, mohou být zjevem udržované, ale ta čarodějnice v nich vítězí. 

Jsem rád, že za 40 - 50 let nebudu zcela určitě vídat Černochovou, nebo Pekarovou, či Jourovou a škálu dalších.

Inžo, připomněl jste mi něco, v čem jsem rád, že to mohu využívat, ale nemusím do důsledku. Umělá inteligence je srovnatelná s vodou a ohněm. Ta vaše připomínka i s obrázkem je pro současnost víc než podnětná.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

.. a stačilo jí na to podstatně méně, než pouhých 20 let.. Už když v roce 2014 rozdávala koláčky na Majdanu, tak to byla anglosasky šeredná ženská.

ČARODĚJNICE VE Victorii Nuland slavně zvítězila

To taková Martina Kociánová je stále krásná ženská, a sluší jí to i na vandru s ruksakem, nejen v televizním studiu.

Průměrný počet slepic: 3.8 (9 hlasů)

S tímto programem herečka vypadá nádherně, alespoň o 10 let mladší viz foto níže a to je fotka z roku 2020 to jest před 4 lety.
Skvělá práce - vynikající program, provádí zázraky, osobně mám zájem o tento program s manuálem v češtině.

kubanska herecka

Průměrný počet slepic: 4.4 (11 hlasů)

Pouhým přidáním slova (((smiling))) do řádku požadavků se naladí obličej opravdu do úsměvu a převážně to generuje usmívající se Aňu.
Tenhle systém Stable Diffusion vytvořili amatérští nadšenci a průběžně se zlepšuje.
Ale to nebude nic proti tomu, čím se zabývají skuteční profíci. Docela se toho bojím, jde to moc rychle kupředu a bojím se, že nebude síla to zastavit. Stále si myslím, že lidská inteligence je něco vyššího, co se nedá kreknout a provozovat na nějakém počítači, že může fungovat jen v lidském mozku.
Pokud roboti ohrožují pracovní místa manuálně pracujících, pak umělá inteligence vážně ohrozí zaměstnanost duševně pracujících. Asi dojde k takové společenské změně, která bude srovnatelná minimálně s průmyslovou revolucí. Bohužel, domnívám se, že to jde kupředu tak rychle, že to postihne i nás, že ta změna se začne projevovat během několika málo let.
No nic, tenhle program je pouhá hračka, tak si ještě můžeme chvilku pohrát. :-)
Snad první polovinu návodu, která obsahuje základní informace pro začátečníky, bych mohl přeložit do konce týdne. Já se pak ozvu a kdo bude chtít, tomu ji pošlu mailem.
Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Ten program je jen hračka, jen důkaz, že se blíží velký průšvih, který se lidem asi nepodaří zastavit a většina si to pořád neuvědomuje. 
Pokud umělá inteligence začne dramaticky měnit svět, jako že začne, je bezpodmínečně nutné, aby patřila celému lidstvu. Zcela bez ohledu na to, kdo financoval její vývoj. Bude nutné postupovat podle komunistických principů a znárodnit vše co s tím souvisí pro všechny. Takový nástroj nesmí zůstat v soukromých rukách! Jestli příchod kapitalismu vyvolal revoluce, tak příchod éry umělé inteligence je pro to ještě silnějším důvodem. Nejhorší na tom je ta rychlost s jakou se šíří.
Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

... chápu vaši manželku... :-)

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

já trouba, vám na tu smeč docela dobře nahrál :-)
Ale pochopil jsem, pro ženskou nedává smysl zabývat se nějakou virtuální "konkurencí".
Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

I kdyby tam byl Brad Pitt.... Jde o to, jestli i ten obsah za to stojí, obrázky mi nic neříkají. Žádané a vyhlášené krasavce jsem měla (2 ks), okoukají se a zůstane jen člověk se stejně blbými vlastnostmi jako mají všichni. 😉)) 😁

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

o tohle vůbec nejde, to jsou jen srandičky spojené s rozkoukáním se, co to vůbec umí. Zajímavější je použití té další schopnosti generování obrázku z obrázku s tím, že textem popíšu změny, co chci ponechat a co chci změnit a jak. Nebo třeba zvětšování obrázku, že si to domyslí detaily, které na fotce nejsou. Případně opravy starých zašuměných nebo poškozených fotek. Tam by to mělo mít praktické využití. Sám jsem zvědavý zda to půjde, ale tak daleko zatím nejsem.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Kdo si hraje, nezlobí :-)

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

zbytek bez šatů ? 😁😁

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

jen mám strach, aby mě Vidlák nevybanoval.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

zvědavej taky 😁😁😁

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Co mají společného Jurečka, Bartošek, Zdechovský a Hladík? Mladí. A nic neumí. Proto se hodlají někam vrtnout, i za cenu pohřbení lidoveské značky. Je to čirá fierlingerovština. Ale pozor, pro Jidáše byl pytel stříbrných, na čtyři a více už ne. Tudíž se vydají do jiných partají, když jim bude sděleno, že koryt je málo a nýmandů jako jsou oni je plný smetiště. Ještě tedy uvidíme taneček několika figur kolem jedné židle. Ten, co si na ní první sedne a v této volence zvítězí sice  zhasne po lidoveckém plese, ale bude to ta největší svině-bratr.

Průměrný počet slepic: 4 (19 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Bartošek a mladý?   .... humor né? A nepovedený:o))) jinak se zbytkem souhlasím 

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Proti mně to jsou smrkáči.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Že na poslední schůzi lidovců se Hladík s Výborným navzájem vyloučí a poslední Jurečka zhasne. KDU-ČSL je po funuse, na politický hřbitov ji doprovodily traktory. Nechť si tedy ještě jednou kopne..

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Dobré, ftipné a pravdivé (f jako fčela:o))

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Jsou to skurvení černoprdelníci!

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

< Ptá se paní učitelka dětí,
jak si představují Evropskou unii:

Přihlásí se František a říká:
"Já si představuji evropskou unii jako mrakodrap!"
"No, tak nám to, Františku, trošku rozveď!"
"Paní učitelko, představte si obrovský mrakodrap,
jeho veliké pevné základy.
Přijde zemětřesení, on se chvěje,
ale stojí stále pevně na svém místě!"
"Výborně, Františku, píši ti jedničku s hvězdičkou!"

Přihlásí se Janička"
Já si představuji evropskou unii jako strom!"
"No, tak nám, to Janičko, zase pěkně rozveď!"
"Představte si obrovský strom, jeho rozložitou korunu,
silný kmen, široké pevné kořeny. Vítr fouká,
strom se ohýbá, ale nepovolí,
stále stojí pevně na svém místě!"
"Výborně, Janičko, píši ti jedničku s hvězdičkou!"

Pak se, jak jinak, přihlásí Pepíček:
"Já si představuji evropskou unii jako loď
na rozbouřeném moři!"
"Tak na tohle vysvětlení jsem vážně moc zvědavá!"
"Paní učitelko, představte si rozbouřené moře,
dvacetimetrové vlny, vítr fouká, liják bičuje palubu,
loď se kymácí, lidi blijou, ale vystoupit nemůžou!!!"
Průměrný počet slepic: 5 (35 hlasů)
Trvalý odkaz

debata na CNN s kandidáty do EP, to byla tedy chuťovka. Uječená Kateřina toho mnoho nesdělila, Davida už z čela SPD vyšachovali a je tam takové mladé střevo, kterému se nedá věřit, že své výroky myslí vážně, Piráti a Vondra, tak to je na dvojtečku, Dostálová také žádná sláva a Blbuše Nerudová, ta svojí šarádou jistě odradila i ty poslední sympatizanty Starostů. Jediný, kdo mně oslovil byl lídr Přísahy a motoristů Filip Turek. Šlachta sice není žádná srdcovka, ale věřím, že Turek bude dělat, co bude v jeho silách. Má můj hlas.

Průměrný počet slepic: 3.3 (14 hlasů)

Když by chtěla Přísaha ven z EU, tak bych měl taky dilema. Popravdě, všechno to jsou partaje jednoho člověka. Ti za principálem jsou do počtu, tedy k hovnu, viz ksichty kolem kecpultu viděné v médiích. A protože se fírové nedokáží sjednotit, máme tady pelešnice Vrecionové, tupanky Danuše, a ty popřeběhlice z Ano ani neznám jménem.

V plebiscitu ke vstupu jsem hlasoval proti, a tak posléze vypadaly i moje volební účasti. Proto letos půjdu prvně volit, ač nás dekadence Evropy už kouše do řiti a schvátí nás; bohužel, volby ji neodvrátí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

🇨🇿 Nela Lisková promluvila o dvojím metru při hodnocení názorů koaličních politiků a jejich oponentů.

⚠️„Pětikoalice je hlavním světovým podporovatelem nacismu a fašismu. A přesně v duchu těchto zhoubných ideologií zneužívá svou moc pro likvidaci svých oponentů. Žádná vláda, kdekoli ve světě, nelikviduje svůj národ na úkor podpory ukronacistů, války a terorismu tak, jako Pětikoalice, která je složena z válečných štváčů, fanatiků… Takoví lidé jsou schopni všeho,” prohlásila Lisková v rozhovoru pro neČT24.

Uvedla k tomu i konkrétní příklady: „Dnes a denně nám to dokazují. Putin v pytli na mrtvoly, vulgární znak s vulgární nadávkou a zvednutým prostředníčkem směrem k Putinovi, který zdobil trička pětikoaličních pseudopolitiček nejasného genderu, nebo výzva k vyvražďování českých dětí a žen ze strany Pavla Novotného alias Řeporyjce.”

⚖️ Okresní soud v Ostravě uložil Liskové, která je zakladatelkou Institutu Ochrana práv občanů, osmiměsíční podmínku s dvouletým odkladem za její výroky o straně Pirátů a politice Zelenského.

----------------------------------

🇨🇿Fialova vláda se prý věnuje české politice a českým národním zájmům. To je teda gól!

Peníze na Ukrajinu jdou tedy do ČR?
Nedostatek léků je také český zájem?
Nárůst různých onemocnění je také v českém zájmu?

👎Jen a jen otázky, ale Fiala jede tu svou písničku…

@neCT24 

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Včera jsem četl, že ministerstvo zdravotnictví ČR vypracovalo projekt, který je zaměřen na nezdravé solení. Ti blbci neshání léky na svrab, černý kašel..., co sem nechali zavlíct Araty z tajgy, ale vymýšlí chujoviny, jak má našinec solit!!

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Válek ohlásil, že léky proti černému kašli budou do konce dubna... S křížkem po funuse, zase chce dohnat ujetý vlak (stejně jako s antibiotiky), kam se člověk podívá, všechno špatně - nejdřív se postarat o Ukrajinu, pak o sebe a zbytek se uvidí. Ministr válek nebo ministryně války, plus další... jedna obří žumpa pomatenců.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

ty byly přece jen v 50.tých letech

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)