Hodné holky se dostanou do nebe

Autor
Štítky

Máme deset dní do demonstrace… Je vylepeno rekordní množství letáků i billboardů, je domluveno rekordní množství autobusů, sociální sítě jsou rekordně otapetovány. Petra Rédová, která koordinuje zdravotní službu, mi říkala, že vždycky byl problém sehnat dostatek zdravotníků, ale tentokrát si může vybírat. Jestli je ještě něco, co by se mohlo udělat pro to, aby tato demonstrace vešla ve známost, řekněte to organizátorům a oni to udělají. Víceméně neexistují žádné limity….

… tedy, kromě ochoty přijít. Všechno ostatní už existuje. Stačí zvednout telefon, spojit se s koordinátory, domluvit si s nimi, kde nastoupíte do autobusu a připravit si tři stovky na cestovné.

Je třeba se bouřit. Je třeba se bít za své zájmy… protože kdo se nebije, ten ničeho nedobude. V našich dějinách je to velmi opakující se motiv. Za za Císaře pána jsme často bojovali jako lvi a Maďaři se bouřili… Maďaři dostali Rakousko – Uhersko a my nedostali nic. Dnes Orbán dělá v EU velmi zlobivé dítě a už staví druhou gigafactory, zatímco my můžeme koukat přes kopečky do Drážďan, jak tam naši přátelé Taiwanci budou stavět továrnu na čipy a raději nemyslet na to, jak dopadla Škodovka v Číně… kvůli jednomu Zastrčilovi… Že libtardi mlčí, tomu rozumím, ale nečekal jsem, že vyrcholový menežment Škodovky bude taková banda srabů.

Co nám přineslo evropské řešení energií? Nejvyšší ceny. Proč? Protože Fialu poklepali po zádech. Ale jinak je to katastofa, která se teprve rozjíždí. Ono není snadné pro firmu, aby prostě zvedla kotvy a přestěhovala se do jiné země. Ale jakmile se odhodlají a spustí to, už je nikdo nezastaví. To už je na nápravu pozdě.

Kdo má nejlevnější potraviny? Poláci. Kverulanti, fanfaróni, odbojníci… a také mají vlastně už největší armádu v Evropě, pocit krytých zad od Američanů… a unijní nesmysly už k sobě nepouštějí úplně rutinně. Je prostě třeba si dupnout.

Dokonce i ti Slováci jsou na tom líp… Matovič byl sice proevropský, ale také magor, takže i on si trochu vydupal. Ovšem náš Péťa je tak úslužný a lokajský, že nám jenom berou. Není divu, oni si tam Bruseli představují všechny Čechy přesně jako Fialu, když a něj pořvával ten Ferhofštadt.

Včera jsem to probíral s kolegy zemědělci… Ano, i oni vidí, co si na ně v Unii vymysleli. I oni vidí, kam jde naše zemědělská politika. Ale, zatím ještě peníze v kešeni mají, letošní rok pokryjí… složenka za daň z nemovitosti přijde až příští květen, dobytek tu žádný není, aby jim to došlo rychleji, podobně jako to došlo Holanďanům, jejichž zemědělská strana nejspíš teď vyhraje volby… A až náklady nepokryjí, už bude na protesty pozdě, protože nebude možnost to napravit.

Za První republiky a za Rakouska měli horníci jedny z nejvyšších platů. Ano, pořád to byla bída s nouzí, ale hokynářští pomocníci nebo nosiči na nádražích se měli daleko hůř. Kdo se bouřil? Horníci. Kdo měl první nárok na nemocenské pojištění? Hornici. Proč? Protože to byli ramenatí chlapi, co pro ránu nešli daleko a ani markýzu Gerovi nebylo radno se před ně při stávce postavit a provokovat. Horníci byli první, kdo měli pořádné odbory. Bouřili se a tak měli víc než dělníci v kamenolomech. Mnohem víc.

John Steinbeck ve svých Hroznech hněvu psal, že česáči ovoce měli vyšší platy jen tehdy, když před branami sadu demonstrovali jiní česáči za zvýšení mzdy. Jakmile byli rozehnáni, okamžitě šly platy dolů. Takhle náš svět funguje, přátelé. I ptáci v hnízdě nejprve nakrmí pískle, které nejvíc křičí. Kdo nekřičí, ten nic nepotřebuje a kdo nic nepotřebuje, ten nic nedostane.

Kdo se v klidu nechá ostříhat, ten bude stříhán. A můžete vzít jed na to, že Stanjurovi bude jedno, proč se necháte pokojně obírat. Jestli je to kvůli Rajchlovi, Okamurovi, nebo Babišovi. On je rád, že jste si svojí mírnost a poddajnost odůvodnili tím, že je Rajchl řízená opozice a tak se raději necháte oškubat, než abyste šli na demonstraci. Jako kdyby na tom záleželo… Jako kdyby to někdo v tom davu na náměstí uměl vyčíslit a kvantifikovat.

Nejdeme tam manifestovat svojí lásku k Rajchlovi, ale svoje znechucení s Fialou. A velká média udělají všechno pro to, aby vás přesvědčily o opaku. Protože když půjde o Rajchla, tak nepůjde o pětidemolici. Tak snadné to je.

Je nás hodně a bouříme se, to je jediné, co si z toho náš Derniér, Rakušan i jejich Česká televize mohou vzít. Bouříme se, jsme nespokojení s cenami energií, jsme nespokojení se směřováním naší země a je nás hodně. Pokud to takhle půjde dál, může se to vymknout z kontroly. To je jediné poselství, které můžeme vyslat. Uhři také nedostali dualismus hned. Trvalo to, i krev tekla. Přemysl Otakar se dlouho předlouho musel snažit, než se dopískal Zlaté buly.

Teď v neděli už jedna demonstrace byla… pět set lidí… inu, z toho si Vítek na zadek nesedne. Jestli vám vadí Rajchl, není nic snazšího, než přijít na demonstraci a pak si postavit vlastní kandidátku. Ale postavit si vlastní kandidátku, kterou nikdo nezná a hrdě stát na tom, že Rajchlovi přece nebudete dělat legitimitu a tak nepřijdete tam, kde vám zadarmo shromáždil sto tisíc lidí a vy tam s nimi můžete mluvit, to je prosím hloupost na úrovni jelita roku. Mějte si všichni vlastní záměry. I ti horníci si od toho slibovali různé věci. Mějte si všichni vlastní plány a hledejte si pro ně podporu. Uskutečňujte je. Pro mě za mě uskutečňujte i své vize vlády lidu bez politických stran. Nemusíte chtít totéž, co Rajchl. Ale nedělních proslovů jsem měl pocit, že to chápe jen Skalický a vsadím se, že se svými příznivci na Václavák přijede.

Kdo by to byl řekl, že základní test integrace i inteligence české opoziční politiky bude spočívat v pochopení, že je třeba sypat na největší hromadu…

Pokud totiž zůstanete doma, tak budete hodní a vláda se podle toho zařídí. Stejně tak se vláda bude muset zařídit podle toho, když Václavák naplníme k prasknutí. Orbán také nemá na to, aby porazil EU. Nemá na to, aby porazil Američany a vypráskal je z Evropy. Ale má na to, aby si vybojoval lepší pozice než měl před rokem. Kverulantstvím, dupáním, sypáním písku do soukolí… a občas i trochou kolaborace. Nevím, jestli máme na shození vlády. Ale vím, že pokud se nebudeme bouřit, tak si nedobudeme nic.

Hodné holky se dostanou do nebe. Ty zlobivé se dostanou, kam chtějí.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý kdo pošle dar alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihu (nebo knihy) z nabídky.  

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (275 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

A náš Tchaiwanec Zastrčil, Přistrčil, Nedostrčil, Podstrčil…, Ostrouhal.

Průměrný počet slepic: 4.6 (57 hlasů)
Trvalý odkaz

----------------------------------------------------

Hrušínského noční můra:

Ten pocit, když ti tvá vysněná vláda,

na rozdíl od tebou nenáviděného Babiše,

posílá na tvoje divadlo úplný ho*no…

----------------------------------------------------------------------------------------------

Jindřich Kulhavý: Když přežijeme tuto vládu… 5. září 2023 👉 @cz24news

zvládneme vše. Vycestoval li dříve občan České republiky do zahraničí, říkal si, jak dobře se u nás žije. Tedy aspoň co se týká životních nákladů. To, kam nás dovedla nejlepší vláda Petra Fialy, je doslova alarmující. Když už se nám zdá být levně i v Německu či Francii, znamená to, že se z naší země stal vzor drahoty.

Špatná ekonomická situace vzniká plíživě už dlouho. Dokud tu měli politici co rozprodávat, dařilo se jim v určité míře udržovat ceny na únosné míře. Bohužel jsme záhy ztratili výhodu, která byla nastartována za cenu potlačené obdoby Majdanu už v roce 1968, kdy se konzervativní komunisté udrželi u moci za cenu pozvání vojsk Varšavské smlouvy. To byla určitá a výrazná kaňka na následné normalizaci, ne však jediná. Nicméně KSČ dokázala udržet ČSSR na špici ve Východním bloku a po roku 1989 předala při Majdanu 2 stát v relativně dobré ekonomické kondici. Bohužel západních supů připravených nás roztrhat na minisegmenty čekalo hodně a s nimi spolupracujících kolaborantů se objevilo v politice nadmíru. Vše dorazila privatizace, jejíž původní úmysl byl možná dobrý, ale Češi nebyli naučeni budovat něco svého, takže vše prodali. Až na výjimky. Český průmysl přestal existovat, pokud tu něco zůstalo, je to Italů, Němců, či Francouzů, případně nad tím vládne Black Rock či nadnárodní koncerny. A protože se často drželi hesla nakup konkurenci a zruš ji, zaniklo mnohem více firem, než jich nějak v cizích rukách vzkvétalo.

Přesto Češi dlouho žili v určité iluzi, že jsme stále jistou šlechtou mezi postsocialistickými pohrobky. Podřizování se Západu započaté Václavem Havlem nejdříve překrývalo nadšení v devadesátkách, kdy život vypadal nadějně. Rozpadající se ekonomiku a její rabování jsme si moc nepřipouštěli. Iluze se začaly ztrácet na přelomu tisíciletí, kdy expanze Američanů začala svět otravovat více, než jsme si uvědomovali. Vytvořená světová krize odpálením dvojčat v New Yorku se nás zpočátku na první pohled moc netýkala, ale nedostatek kvalitních politiků se projevil Grossem a Špidlou na předsednickém postu, ovšem až pozdější Topolánkovo vláda už mnohem více zatloukala hřeby do rakve prosperity. Tento zaprodaný chachar započal totální závislost na Německu a EU. Nečasova anabáze s Nagyovou odhalila nahotu ODS a dvě vlády za účasti Babiše už jen připravovaly umíráček, který nyní hraje Petr Fiala. Z EU se stala mašina na výrobu omezujících směrnic a Leyenová vstoupí do análů jako moderní diktátor vedoucí dosud suverénní evropské státy do jakéhosi podřadného postavení strádající nejen v kontinentálním měřítku, ale i v tom celosvětovém. V nově budovaném svazu eurounijních zemí se rozhodně nemají mít všichni stejně.

Česká republika se vývoji plně podřídila a na rozdíl od Maďarů a Poláků se její vlády nevzepřely diktátu. Místo aby aspoň částečnou licitací získávaly nějaké aspoň dílčí výhody, jako její ,,partneři“ z Visegrádské čtyřky (Slováci mají stejně tupé politiky jako my, jsou také marní), tak úředníci Fialovy vlády udržují pozici podržtašků okořeněnou proukrajinskou hysterií. Neschopný politolog Fiala neustále obhajuje rozklad české ekonomiky ve jménu budování dobré pozice při plánovaném obnovování Ukrajiny. Tamní občané mezitím plundrují náš sociální systém. Napadlo Vás někdy si položit otázku, kde všude bydlí Ukrajinci, když jich přišlo k milionu a už před tím tu byl nedostatek bytů? A kolika z vás přibyli nepřizpůsobiví sousedé dělající nepořádek? Kam se najednou vešla všechna ta další auta mající UA na espézetkách, když my jsme už pár let parkovali na trávnících?

Odpověď na otázku, kdo to vše platí, nám dává pohled do vlastních peněženek. Obrovská inflace, pokleslá kvalita prodávaných potravin, nejdražší energie a plyn v Evropě, které atakují i dosud nedostižné země. Mohutné navýšení daní a různých poplatků, nedostatečná infrastruktura, idiocie a nepoučitelnost lidí volících takové spolky, jakými jsou Piráti, Top09 či STAN, se staly současnou normou. Relax či pracovní vytížení v zahraničí poté přináší možnost srovnání s realitou. Uměle vytvořená pandemie covidu a ideologicky pomatený Green Deal nastartovaly změny. Především Evropa zabředla do marastu a sebedestrukce, ovšem my jsme si toho všeho naložili mnohem více. Nejdříve Babiš, a poté Fiala z nás udělali evropskou kasičku, později navrtanou ještě modrožlutým vrtákem. Jsme papežštější než papež sám. A to v zelené hysterii, kdy pražská radnice děkuje za dialog s idioty sedícími na silnici, tak i v nenávisti k Rusku (na rozdíl od s ním nadále spolupracujícího Západu včetně divadelníků z USA), tak i v podpoře fašistického režimu v Kyjevě.

Kalich hořkosti si tak dopijeme až do dna. Přesto tu existuje zástup slepých lidí schopných nadále obdivovat Fialu, Pekarovou Adamovou či Rakušana, a ochotných skousnout i to, že nás připravují na jadernou válku. Zeptejte se lidí, jak se žije jinde. Kdysi zaslíbené USA, Kanada, Austrálie sice už nejsou zdaleka tak atraktivní destinací, ale je plno dalších zemí, kde byste se měli mnohem lépe. Nebo aspoň levněji. Západ se bortí sám do sebe, mění se světové rozložení sil. Bohužel, my jsme na úplném dnu, na které se řítí veškeré ty trosky asi momentálně nejintenzivněji. Poděkujme našim pseudoelitám, které jsme si však bohužel zvolili my samotní.

AUTOR: Jindřich Kulhavý

Průměrný počet slepic: 4.8 (133 hlasů)
Trvalý odkaz

Překvapilo mě, když jsem si poslechl její nedávnou tiskovou konferenci, nakolik "mluví z duše" asi většině zdejších bojovníků za lepší časy:
EILMELDUNG: AfD-Pressekonferenz! Weidel enthüllt: AfD will Regierung übernehmen!
BREAKING: Tisková konference AfD! Weidel prozrazuje: AfD chce převzít vládu!

V drtivé kritice vlády se zmiňuje toto:

  • pod vedením současné "levicově-zelené" vlády vlak brzy narazí do zdi - je vidět, že čte Vidláka :-)
  • ceny energií stoupají, okamžitě zastavíme zákon o podpoře obnovitelných zdrojů
  • postaráme se o zodpovědnou energetickou politiku, která je otevřená technologiím
  • znovuobnovíme jadernou energetiku, okamžitě zprovozníme odstavené bloky, kde to ještě jde
  • postavíme nové jaderné zdroje na nových technologiích, naše heslo: thoriové reaktory
  • okamžitě zrušíme zákaz ropy a plynu, obnovíme dodávku z Nordstreamu
  • zrušíme zákaz spalovacích motorů v automobilech, který škodí našemu klíčovému průmyslu
  • zajistíme, aby se pracovní místa nepřesouvala od nás do Čína a hlavně do USA
  • snížíme daně, zrušíme uhlíkovou daň, zabráníme deindustrializaci vlasti
  • současná vláda chce v rekordním tempu zničit hospodářství, snaží se jen škodit vlastnímu národu
  • hranice nejsou stále ještě dostatečně chráněny, máme tady lidi, které vítala Angela Merkel
  • okamžitě zrušíme zákon, který umožňuje získat občanství někomu, kdo neovládá ani náš jazyk

Z mého pohledu se projev obsahově moc nepovedl, hlavně nepadlo ani slovíčko o bodu 1.1 v programu AfD  :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (61 hlas)
Trvalý odkaz

Mimochodem, všimli jste si, jak v médiích přibyly zprávy, kdy něco provedli cigáni? A ne dosti, dokonce jsou uvedená jména, aby ta cigánská identita ještě více vyzněla a byla vystavená pranýři. Dříve se to cigánství dalo  spolehlivě poznat, jen když pod článkem na Seznamu byla zakázaná diskuze. Teď jsou tedy haněni cigoši (a právem), aby se překrylo ukrácký zlo a parazitizmus. Dlužno dodat, že za tento stav české maloduše ti Arati nemůžou.

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

Píšete:

Dlužno dodat, že za tento stav české maloduše ti Arati nemůžou.

 

 

Takže to že se lidem nelíbí vysoká zločinnost jakékoli národnostní skupiny, je stav české maloduše za který tato skupina nemůže a je špatně že se o tom píše?

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)

Ne. Maloduše překrývá zločinnost jedné entity druhou, jen aby se zamaskovala ta, u které to až tak nevadí, a občas u toho klidně helfne i PreVítek &. Za tohle ukrajinci nemohou, pouze z toho ochotně tyjí.

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Akorát bych PreVítka nejmenovala tak zdrobněle - je to obyčejný PreVít a spol.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Etnický Žid zakrývá glorifikaci nacismu na Ukrajině! Vladimir Putin znovu varoval, že Volodymyr Zelenský byl kolektivním západem dosazen k moci proto, aby svým židovským původem zamaskoval rozvinutý nacismus na Ukrajině a jeho metody! A během čtvrt roku probíhající ukrajinské ofenzívy ztratila ukrajinská armáda 66 000 mužů a 7 600 kusů západní zbraňové techniky! Šokující mapa odhaluje selhání ofenzívy na celé čáře! (VIDEO:)

Nestává se příliš často, aby se ve výrocích vysokých politiků jakékoliv země hovořilo o Židech, mluví-li se o válce a o nacismu. Jenže v Kremlu k tomu došlo již podruhé. Prezident Vladimir Putin znovu prohlásil, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský byl do funkce dosazen západními kurátory proto, aby zamaskoval ryze a veskrze nacistický kyjevský režim na Ukrajině. Aby nikdo nemohl obviňovat Ukrajinu z nacismu a z glorifikace Banderovců a z podpory neonacistických polovojenských skupin.

Přesně proto byl Volodymyr Zelenský sponzorován Igorem Kolomojským, ukrajinským židovským oligarchou s izraelským pasem, protože cílem bylo nainstalování komedianta s židovským původem do čela Ukrajiny, aby byla vykreslena legenda o tom, že je Žid a tudíž nebude dovoleno, aby na Ukrajině a ani v zahraničí pobíhaly fámy a zvěsti o neonacistické agendě Kyjeva a o proti-židovských a antisemitských procesech.

Zelenský kandidoval na funkci prezidenta se slibem, že ukončí občanskou válku na Ukrajině a zařídí mír. Kvůli tomu ho volilo přes 70% ukrajinských voličů, právě kvůli tomuto slibu. Jakmile se ale dostal k moci, začal konat přesně naopak. Zahájil mohutné proti-ruské tažení a integroval do řad ukrajinské armády neonacistické skupiny Azov a Aidar. Vzápětí na Ukrajině začaly být přijímány zákony proti ruskému jazyku, začala obrovská bezpečnostní eskalace a Zelenský namísto snah o mírové urovnání situace na Donbasu začal jezdit po světě a začal prosazovat myšlenku vstupu Ukrajiny do NATO, přičemž vypověděl následně i Minské protokoly, že je Ukrajina plnit nebude, protože jsou pro ní neakceptovatelné a dokonce vyzval k tomu, aby Ukrajina znovu získala jaderné zbraně.

Zelenský a Kolomojský si jdou po krku? Anebo je to telenovela?

Vrcholem komedie je současný soudní proces s Igorem Kolomojským, kterého Zelenský nechal zahájit ukrajinským generálním prokurátorem kvůli údajné korupci a praní peněz [1]. Je to samozřejmě kalech, podvod, protože se tím jako má prokázat, že Zelenský není Kolomojského koněm, že není jeho vazalem, a proto tento proces s Kolomojským byl zahájen. Je to podobná snaha o argumentaci, jako v případě židovského původu Zelenského a tvrzení, že nemůže podporovat nacisty z Azova a Banderovce, když je přitom sám Žid.

Postavení Kolomojského před soud je stejné inscenační divadlo, které má prokázat, že Zelenský určité néééé, není pod kontrolou Kolomojského. Určitě nééé, zapomeňte! Prezident, který předtím, než se stal prezidentem, účinkoval jako transvestita, nakrucoval zadkem jako buzna a mlátil penisem do klavíru, se prostě snaží zbavit před volbami prezidenta na Ukrajině nálepky subíka, který pracuje i po nocích pro Kolomojského.

Peníze na Zelenského volební kampaň v roce 2019 poskytl Igor Kolomojský na základě dosud neobjasněného blízkého vztahu mezi ním a Zelenským

Tohle se píše na ukrajinských sociálních sítích, že Zelenský a Kolomojský spolu měli a možná dost pořád mají intimní vztah. Štěbetají si o tom vrabci nejen v Kremlu, nejen na ukrajinských telegramech, ale i v Praze v okolí Fialovy vlády. Vyzývavost Zelenského jako komedianta byla obrovská a jeho transvestity výstupy ho přivedly ke Kolomojskému a k jeho šrajtofli.

Výsledkem je tak situace, kdy Zelenský vyhrožuje USA, že na Ukrajině žádné volby prezidenta nebudou, pokud je Američané nebo EU nezaplatí. A vůbec bych se nedivil, že Zelenský se pokusí Kolomojského pumpnout o peníze výměnou za to, že ho soud nepošle do basy. Po Kolomojském totiž jdou i Američané, kterým prý vyfouknul nějaké obchody na Blízkém Východě podobně, jako Viktor Kožený vyfoukl Američanům ropná těžební práva v Ázerbájdžánu počátkem 90. let.

Ukrajina je tak zemí absurdního divadla, kde Žid v roli prezidenta oslavuje nacisty z Azovu a Banderovce jako hrdiny a posílá před soud svého milence s izraelským pasem a s narvanou šrajtoflí proto, aby neprojel prezidentské volby, na které ale nemá peníze a musí mu je zaplatit Američané, kteří pro změnu jdou po krku právě Kolomojskému. Dá přednost svému milenci a osvobodí ho? Anebo ho bude vydírat? Anebo ho předá Američanům?

Za čtvrt roku trvající ofenzívy obsadila ukrajinská armáda dvě vesničky a zaminovaná pole v šedé zóně před 1. ruskou obrannou linií. Modrá označení na mapě zobrazují Ukrajinci obsazená území

To je panečku doslova jako mexická telenovela. Jenže přitom umírají desítky tisíc Ukrajinců. Ruský generální štáb uvedl v úterý podrobnosti a přímo ministr obrany RF Sergej Šojgu uvedl detaily a čísla. Ukrajina přišla za 3 měsíce své nepovedené ofenzívy o 66 000 mužů a 7 600 kusů západní techniky. Za celou dobu obsadila de facto jen dvě vesničky a uvázla na 1. linii ruské obrany. Po čtvrt roce se AFU nikam neposunula a Kyjev tak znovu přešel k teroristickým útokům proti civilním cílům a proti letištím v Rusku a vykazuje to za své úspěchy, aby Ukrajina zakryla neúspěch své ofenzívy.

Ukrajinští vojáci si mírnix týrnix malují na své tanky, auta a obrněné transportéry trámové kříže Wehrmachtu a ti odvážnější rovnou na uniformách nosí insignie divize SS Galizien, ale židovský prezident v Kyjevě jako svatá monstrance tvrdí, že žádný nacismus na Ukrajině není, protože on by to jako Žid musel vědět. Je to podobné, jako když nainstalovali v roce 2008 v USA do Bílého domu poprvé v historii černocha, který kandidoval s tím, že ukončí válku v Afghánistánu a v Iráku.

Jenže poté pod vládou Baracka Obamy vypukla v roce 2011 největší bezpečnostní a válečná krize, tzv. Arabské jaro, následovala invaze NATO do Libye, invaze do Sýrie a ze slibovaného stahování americké armády z Iráku a z Afghánistánu nezbylo nic než jen divadlo, protože Američané z Iráku i z Afghánistánu odešli až za prezidentování Donalda Trumpa a Joea Bidena. Barack Obama se stal falešným Mesiášem míru a tupí Američané si ho navíc zvolili dvakrát po sobě. Stockholm effect v masivním měřítku amerického elektorátu.

https://aeronet.news/…al/

 

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Pro 8.5 miliónů obyvatel fungují v zemi přímé demokracie s nejoblíbenější vládou na světě
hned 4 ORGANIZACE NA OCHRANU SPOTŘEBITELŮ:

Navíc existuje vládní zmocněnec CENOVÝ SUPERVISOR (Preisüberwacher, Hlídač cen)
Preisüberwacher (admin.ch)
blog.preisueberwacher.ch | Alles rund um Preise....
na kterého se můžete obrátit nejen s kritikou, ale také poradí jak optimalizovat životní náklady.

Kvůli stížnostem občanů na aktuální situaci se chystá společné setkání - KAUKRAFTGIPFEL (Summit kupní síly) s tímto programem:

  • státní a polostátní podniky by měly být nanejvýš zdrženlivé v cenových otázkách
  • váznoucí cenová reforma, např. ve zdravotnictví nebo energetice, se musí dořešit
  • zvýšit transparenci pro zdravotně pojištěné k zamezení nadměrné terapie a medikace, podpořit generika
  • zvýšit transparenci cen a marží pro spotřebitelky a spotřebitele, zejména v potravinářství a energetice
  • zjednodušit změnu poskytovatele služeb, zejména v bankovnictví
  • optimalizovat postihy za kartelové dohody
  • zvýšit transparenci k zabránění nárustu spekulativní inflace
Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

zrovna v sobotu na týden odlétám 😕 budu aspoň držet palce 👍

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)