Hodné a zlé protesty

Autor

Slyšeli jste Fialu, jak se ve středu na Primě vyjadřoval k zemědělským protestům? Stojí to za to, kdo můžete pusťte si to. Má to pár minut, ale rozhodně to za to stojí. Málokdy zjistíte jen z gest, jak náš premiér přemýšlí a jaký by si přál další vývoj. Málokdy zjistíte jen ze změn hlasu, jak to má vláda ošéfované.

Pominu úplně ten stokrát ohraný kolovrátek… když už nevíš kudy kam, vraž tam rusáka. Jeden z důvodů, proč zemědělci v celé Evropě startují traktory, je dovoz ukrajinského obilí, které je levné, protože nesplňuje evropské standardy. Ceny spadly, navíc je toho přebytek jako nikdy, zemědělci neprodali a nebo prodali pod cenou a když si promítli křivku bilance do budoucnosti, uviděli tam někde před sebou tu chvíli, kdy budou muset pod cenou prodat celý svůj podnik.

Zemědělci nechtějí ukrajinskou pšenici, takže jsou jasní agenti Kremlu. Všude v Evropě se tahle karta vytáhla. Všichni europapaláši se touto mantrou oháněli…. tedy přesně do chvíle, kdy chodili do bruselské práce mezi kupkami hnoje a uličkami hanby. Pak je humor přešel a začali ozlomkrk hlasovat úplně jinak.

Bylo jasné, že Blyštivý Péťa nebude mluvit jinak.

Hned se k němu přidali i další. Mezi prvními byl Jan Komso Moláček, který zemědělcům vysvětlil, že správný protest se dělá tak, že hned na počátku ohlásíte, že nejste proti vládě, naopak ji máte rádi. Zároveň se musíte distancovat od všech, kteří už nějaký protest udělali a byli velkými médii a různými Cempery řádně onálepkováni. Když je někdo nespokojený, tak si totiž hlavně musí dávat pozor na další nespokojence, kteří by ho mohli svést na zcestí pryč od naší sluníčkové eurobudoucnosti.

Jan Komso Moláček – manuál mírného protestu v mezích zákona…

A tak jsme se dozvěděli, že se chystá zlý protest – to jsou ti, co přijdou a přijedou v pondělí do Prahy, zablokují magistrálu, zaberou celou Malou stranu, podpoří je široká veřejnost i odborové svazy, budou mít požadavky a budou se domáhat jejich splnění. Tihle byli schopni celorepublikové mediální kampaně v alternativních médiích a uměli se domluvit s lidmi, kteří mají s demonstrováním nějaké zkušenosti.

A pak se chystá hodný protest, to jsou ti, kteří ve čtvrtek pojedou někam na hranice, nebudou nic blokovat, jen si tam popovídají s polskými kolegy, kteří naopak zablokují úplně všechno, udělají si tiskovku, znovu oznámí, že s vládou jednají a tentokrát je Výborný už určitě vyslechne… a pak pojedou domů. Tito zemědělci si dají pozor, aby proti vládě neřekli jediné křivé slovíčko a splní Komsomoláčkovo doporučení, aby se včas distancovali od všeho podezřelého. Při projevech nezapomenou zdůraznit, že jsou prounijní, nemohou se dočkat eura a grýndýl je samozřejmě skvělý, jen tam v Bruseli zapomněli na pár detailů a proto je zapotřebí této tiskovky na hranicích s Polskem.

Péťa všechno řekl. Všechno v jeho výrazu je. Nemusíte být psycholog ani znalec zemědělské problematiky, abyste viděli, jak moc si přeje, aby v pondělí žádné protesty nebyly, protože toho se bojí. Naopak jak moc touží, aby si Agrární komora a Zemědělský svaz ve čtvrtek zahráli na protest a udělali bu bu bu před kamerami, protože toho se vláda nemusí bát. Jednání budou v březnu a až Výborný ohlásí jejich krach , bude už pozdě, protože zemědělci budou na polích a chystat další prodělečné žně.

Zemědělci, kteří se na vládní zemědělskou politiku už nemohli dívat, nechtěli se smířit s pasivitou Agrární komory a Zemědělského svazu a tak se přes milion klacků pod nohama zorganizovali zdola, to jsou ti zlí zemědělci, kterým správný liberál nepodá ani hrnek vody. Oni ti šmejdi totiž budou rušit klid na práci, budou pobuřovat a mají sympatie veřejnosti.

Zemědělci, kteří stále ještě věří naší vládě, to jsou samozřejmě ti hodní zemědělci. Takové naše Pětikolka potřebuje. Ti nebudou nikde narušovat dopravu, nebudou se domáhat slyšení a nebudou přinášet nehorázné požadavky, aby vláda odstoupila od grýndýlové politiky a začala okamžitě dělat první kroky. Ti se spokojí s nějakým drobným ústupkem. Procentíčko tady, procentíčko tam a jede se dál, močálem černým kolem bílých skal.

A za rok? To už bude pro leckterého kverulanta hotovo. To už bude podepisovat smlouvu o prodeji svého podniku, kterému věnoval třicet let života. To už budou jeho pole obhospodařovat borci, kteří si z drancování půdy udělali skvělý byznys, ti zruší všechny ty prodělečné kravíny a smradlavé vepříny, nebudou se žinýrovat s nějakým osevním postupem a lidi v okolních dědinách to hned poznají také, protože po každém dešti budou mít silnice plné bláta. Pápá, ornice.

Všechno ostatní dovezeme… Přístav v Hamburku je na to skvěle zařízený. Loď hovězího tam vyloží za méně než 24 hodin a prakticky žádné laboratorní testy se nedělají. Budeme tu mít pár koncernů, které se přizpůsobí ukrajinským postupům, sady se vykácí a postaví se tam fotovoltaika, zbytek se zatravní a Jurečkův brácha to bude za velké dotace jezdit mulčovat. Žádná domácí výroba, žádné domácí potraviny…

A takhle si tady žijeme.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.9 (438 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Okna barevné či nebarevné, nemá význam používat. Příspěvků každodenně je málo pod 150 a proto nestojí za to je třídit. Za to by jsme měli dbát na soudružnost našeho fóra. Ironické poznámky a myší hádky nemají zde co dělat, nejsme zde žumpa fórum 24, seznam.cz, či idnes. Nezapomínejte že nás čtou i naši nepřátelé. Pokračujeme dále přátelé v boji proti fialové totalitě která ničí naši vlast.

Průměrný počet slepic: 4.7 (123 hlasů)

rozumný názor! Už jsem vás Antoníne začal považovat za trolla. Diskuse by neměla být omezována ani řízena, ale otevřená a svobodná. Evidentní blbce a trolly je efektivní ignorovat.

Průměrný počet slepic: 4.6 (34 hlasů)

Hlavně by neměla být řízena úplně pitomě někým samozvaným.

Průměrný počet slepic: 3.2 (26 hlasů)

Naprostý souhlas a jedeme dále 

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

Ne pane Oline nejsem troll a vás osobně si velmi vážím. Některé vaše názory když čtu mi hovoří přímo do duše. Pár chyb jsem se možná dopustil, nebyli ale úmyslné a rozhodně troll to teda nejsem. Souhlasím s vámi že diskuse by neměla být omezována ani řízená, ale otevřená a svobodná. Přidávám navíc aby diskuse se vedla bez ironických poznámek a hádek jako v době když jste rozhořčený opustil naše fórum. V té době dokonce jsem byl nařčený od jedné osoby že vy a já jsme jedna a ta stejná osoba. Že teda já používám i jinou přezdívku, tu vaši Olin. Osoba která tehdy ze svým detektivním talentem a čichem byla 100% přesvědčená že jsem i Olin došla k tomuto podivuhodnému názoru tím že používáte stejně jako někdy já písmena s kurzívními znaky jako právě vy teď. To tomu "detektivovi" stačilo aby mně nařkl ze Antonín a Olin je ta stejná osoba s dvěma přezdívky :-). Co by měl někdo k tomu dodat? Snad že "Hluboká propast je někdy duše člověka". Tento "detektiv" již není mezi námi, "byl odejíti" od našeho Vidláka.  Jsem rád že Vy, Včelka Mája a jiní přátelé se zase vrátili a doufejme že se již nebudou objevovat zde další osoby s detektivním talentem a čichem:-). 

Průměrný počet slepic: 3.4 (7 hlasů)

Jestli to není příliš silný výraz. Já s vámi, Antoníne, v mnohém nesouhlasím, v mnoha věcech se cítím být vašim názorovým oponentem, ale rozhodně se necítím být vaším nepřítelem.

To už by mi pak smrdělo heslem "kdo nejde s námi, jde proti nám"

Průměrný počet slepic: 4.1 (27 hlasů)

Zdravím vás pane berrnard. Vy nejste nepřítel ani troll. To všichni víme. Potvrzujete to i náš Vidlák. Dokonce mně zaujala kdysi vaše poznámka s kterým jste se jasně vyjádřil proti Fialovi což jsem nečekal. Vím že jste zastánce Židů, což je názor s kterým nesouhlasím, vím že jste proti ruské federaci což taky s vámi nesouhlasím. Více o vašich politických preferencích nevím a ani nepotřebuji vědět. Zařazuji vás do kategorie osob které mají mnohokrát mylný politický názor jinak ale v jiných věcí docela rozumný a svérázný názor :-). Mnohokrát s vašimi politickými názory nesouhlasí i jiných dalších čtenářů což se tehdy potvrzuje od 1-2 slepic které dostáváte. Někdy ale s vašimi názory souhlasí i dosti čtenářů. Mně osobně jste někdy nečekaně  a mile překvapil a dostal jste ode mně i pětislepice. Považuji vás za zajímavou osobu, která na Kydech "čeří" vlasteneckou náladu, v žádném případě ale nejste nepřítel který čte naše Kydy. A jsem rád že již neútočíte na naší Včelku Máju, byl jste tehdy obzvlášť krutý a drsný a doufám že se to již nebude opakovat. Byla to tehdy zlá doba pro naše fórum kdy Včelka a další přátelé přestali psát. Teď už Včelka a jiní přátelé se vrátili a doufám že  nám to vydrží. Jo a to pivo když se někdy dostanu do Ústí si spolu dáme.

Průměrný počet slepic: 3.2 (21 hlas)

alespoň tady u Vidláka. Nějaká okna, nebo opony, to mě vůbec nebaví a nijak neláká.

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

Jinými slovy máte rád chaos. To by se Vám měla Fialova vláda líbit tam je jeden chaotik vedle druhého. 😊

Já vím že mi asi odpovíte, že pořádek je pro blbce a že inteligent se vyzná i v chaosu. Podle mne to zní sice hezky ale pravda to není.

Volnost a svoboda neznamená bordel. Je tomu většinou přesně naopak. Ale pokud Chaos ve kterém za pár hodin jen těžko hledáte reakci na některý příspěvek je toto uspořádání podle Vašeho gusta.

Průměrný počet slepic: 3.1 (10 hlasů)

No a někdo tu svou přehnanou iniciativou tenhle stav způsobil, i když pak předstíral snahu o nápravu. Když to parafrázuju otázku z našeho dětství, tak na otázku: "Seš blbej, nebo navedenej" neodpoví, nic nevysvětlí, jen si bude stěžovat, jak narušuju jednotu a mír na našich stránkách a ani se neomluvím. Ale leze všem kolem do zadku hezky, tak jen ať ho mají rádi.

Průměrný počet slepic: 2.8 (16 hlasů)

že jsem vyznavačem chaosu, či bordelu. Pro mě byl nejlepší systém, když se příspěvky řadily podle pořadí ve kterém vznikly.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Podle Nutelly to nebude protest zemědělců jako jinde v Evropě, ale protest na podporu Ruska!
Myslí si, že se pokoušejí podkopat české demokratické zřízení a jdou proti zájmu pracujícího lidu.
Tak prý to nejsou čeští občané, kteří požadují demisi vlády, ale samozřejmě Putin a jeho nástroje!
Video s Fialem na Primě je ve zdroji viz níže. Dalších 46 secund lhaní a nenávisti Nutelly doufám že vydržíte shlédnout

zdroj+video zde: https://t.me/neCT24/50547

Průměrný počet slepic: 4.6 (92 hlasů)
Trvalý odkaz

...toho by přece Blištivý Péťa nemohl opomenout. Babiš s Putinem přece může za všecho i za točení zeměkoule.
A jinak zdravím všechny vidláky, vidlačky, vidláčata i nějaké to nebinární vidlátko, pokud sem zabloudí. 5-ti koalici zmar a EU písek.

Průměrný počet slepic: 4.8 (120 hlasů)

Já si to taky myslím. Dohodne se kompromis, že Babiše nechají vyhrát prezidenta, Fiala půjde dělat do Bruselu europiču. Největším kohoutům tak dají zlatou voliéru plnou ego a eko lanýžů. Pak se řekne, že patovou situaci odblokují u jednání o koalici Havlíček s Kubou. Nastane ústavní většina. Na věčné časy, a bez EU ni ránu!

Průměrný počet slepic: 4.4 (43 hlasů)

že se to nestane! Babiš sice nečetl a nezná Švejka, ale Fialu zná a má ho myslím dost dobře přečteného.

Průměrný počet slepic: 4.7 (25 hlasů)

.. musel jít do války osobně. To co se tu děje nyní, je Clausewitzovo pokračování politiky jinými prostředky. Většina českých politiků jsou nějakým způsobem zavázáni na Aspen institut, tak Babiš už nemohl jen tahat za nitky, musel se na bojiště dostavit osobně. Putin to řekl jasně, s americkou propagandou se nedá čestně a rovnoceně soupeřit.

Myslím si, že ODS bez Fialy by byla logickým spojencem ANO, pokud by šlo jen o program a ideologii, ale až poté, co Donald Trump vysuší bažinu ve Washingthonu D.C. Pak se vlivoví agenti US DeepState ocitnou bez velení a prostředků, a budou muset poslouchat. Zůstanou v české politice i nadále, ale začnou sloužit jiné americké partě, přeci jen stáli USA opravdu hodně peněz na to, aby je přenechali Putinovi nebo Si Tin-pchingovi. Jedině, že by je na nějakém tržišti "otroků" prodali někomu jinému, přeci jen, jsou to dobře vycičení "Domácí negři"*1)

*1) "Domácí negr"   je sociologický terminus technicus, opak "Polního Negra". Oba jsou otroci svých pánů, ale ti "Domácí Negři" měli lepší postavení, chodili dobře oblečení, aby nedělali svým pánům ostudu před hosty, pečovali o domácnost svých pánů, a pohrdali svými kolegy "Polními Negry" byli na ně až hnusní, v domě byl Majordomus, a jemu podřízená hierarchie. Doporučuji si pozorně prohlédnout výkon v roli Samuela L. Jacksona, hrál ve fimu Nespoutaný Django naprosto ukázkového "Domácího Negra".

Existuje ještě jeden film, z roku 1975, Mandingo, kde je ukázáno, jak se Anglosasové, Britové i Němci, odporně chovali k otrokům. Nebyli to muži a ženy, ale samci a samice, vedli si i jejich plemenné knihy, namísto matrik, nemocné a staré utráceli. Mladá černá děvčata byla znásilňována a zneužívána, děti, které se z těchto pohlavních styků narodily byly dále považováni za otroky, nebyly to děti, ale "mláďata".

Co také chtít od národa, který stavěl válečné lodi s tím, že prach a projektily k dělům budou nosit děti (viz Portsmuth, HMS Victory, vlajková loď Horatio Nelsona - zásobovací lávky mezi prachárnou a kanóny - dospělý člověk se tam zkrátka nevešel)

Průměrný počet slepic: 4.6 (13 hlasů)

----------------------------------------------------------------------------------------------

Až si tohle uvědomí dostatek lidí v naší zemi, tak se věci začnou hýbat -

Váš nepřítel není v Rusku, ale u nás doma.

(z FB J. Rajchla)

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (98 hlasů)
Trvalý odkaz

příští volby AFD, v Rakousku svobodní a u nás? Babiš. Bojím se, že se nezmění nic, dokud se nezmění voliči.

Průměrný počet slepic: 3.9 (57 hlasů)

To bych neházel jen na voliče. Kdyby se byla schopná opozice (a teď nemyslím Babiše) spojit, jako to dokázala Pětikolka a ukázala, že má voličům co nabídnout, asi by i ty výsledky voleb vypadaly jinak. Jenže v opozici se obvykle pohádají ještě předtím, než jdou do voleb. Ani ti zemědělci nejsou jednotní.

Taková perlička: Kdysi mi říkal Martin Konvička o roli trojského koně Volfové v těchhle subjektech. Teď pro změnu "pomáhá" Paroubkovi ustavit novou ČSSD. Je mi jasné, jak to dopadne - jako všude, kde byla Volfová předtím. Ale nikdo z nováčků v politice se nepoučí. Ani to není chyba voličů.

Průměrný počet slepic: 4.6 (62 hlasů)

.. je jen alibi líných, neschopných neparlamentně - opozičních rádoby politiků. Upřímně řečeno, než tato rozhádaná banda egomaniaků, to už je mi milejší Babiš s Fialou nebo s SPD. Štvou mne všichni, kdož nadávají na českou "zaprděnost", "hloupost", "stádnost" a já už nevím na co ještě. Minimálně to nejsou vlastenci, ale pouhá pára z vlastencova ho*na..

Já osobně velkou naději vkládám do STAČILO, ač jsem komunisty volil naposledy v rámci Národní Fronty, ještě před listopadem 1989. Vypadá to, že levicoví konzervativci jsou zkrátka více dohodyschopní než zbytek neparlamentní bandy. Homo Sapiens je tvor společenský, komunikativní a kooperativní, díky tomu jsme, na rozdíl od Denisovanů a Neandrtálců, prošli úzkým hrdlem evoluce. Kdo nedokáže komunikovat a kooperovat ani ve svůj vlastní prospěch, tak ať následuje Neandrtálce, Denisovany a další vymřelé hominidy. Mezi příslušníky druhu Homo Sapiens nemají co pohledávat.

To, že národ a lid volí, navzdory brutální propagandě, raději Babiše a SPD, kteří už něco dokázali, není blbě. Uvidíme, jak si povede Jindřich Rajchl při paběrkování na středopravicovém politickém hřbitově.., 

Průměrný počet slepic: 4.7 (73 hlasů)

Cože ten Babiš dokázal dobrého? Zatím jsem dostal jednu odpověď že nakoupil (za naše) vakcíny, které se pak vyhazovaly, tak to už nepište, to si myslím že dobré nebylo.

Průměrný počet slepic: 3.2 (29 hlasů)

Kdo NECHCE vidět nevidí!!! Ale třeba rád vidíte, jak se chválí a chlubí eunuch Fialenko tím, že zkrotil inflaci!! Po Babišovi přebírali 6.6% a nyní máme skoro 3x menší 2,3%. Věřím, že i vy určitě panu Babišovi vyčítáte těch 6,6% ve všech Vašich příspěvcích se otíráte o Babiše....typický pětikolák a jak píšu na začátku kdo nechce....

Průměrný počet slepic: 4.6 (32 hlasů)

označujete mě za pětikoláka? Fakt? 

Průměrný počet slepic: 2.4 (11 hlasů)

Tak to je opravdu hodnotný příspěvek. Asi jsem fakt pětikolák. Že by? Ale kdepak - to je jen tolik slepičářů mimo. A zase jsem se nedozvěděl, co udělal Babiš dobrého. Ani jednu jedinou věc. Fakt nic dobrého nevidím, jen škody (u Babiše něco jde nějak okecat jakože to bylo omylem ale pětikolka škodí zjevně úmyslně). 

Průměrný počet slepic: 3.2 (12 hlasů)

Ode mě určitě ne. Já Mecovu příspěvku prostě nerozumím, tak jsem jej nehodnotil.

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)

kdo z té politické sračky udělal něco dobrého "pro lidi"?

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

reagoval jsem tak už mnohokrát na to, že Babiš něco dobrého udělal, tak jsem se ptal co, ale tou protiotázkou jste mě zaskočil, opravdu se těžko vzpomíná. Ale něco by se našlo: jedna paní ministryně prosadila zveřejnění obchodního rejstříku, pak jistý ministr financí nás nejlépe ze všech provedl krizí 2008, jeden předseda vlády, který jako ministr financí zvládl skvěle transformaci socialismu na kapitalismus, odmítal podepsat Lisabonskou smlouvu, až ho musel ÚS donutit, je to celkem bída což? Mnohem víc je toho, jak politici škodili - prodali zlatý poklad, banky, doly, odpustili daně montovnám a skladům, kupovali nesmyslné zbraně, najímali nepotřebné státní zaměstnance, vytvářeli nové daně a nesmyslné dotace, snažili se zalíbit cizím mocnostem... Babiš tedy neudělal dobrého nic, pořád se jen řešily jeho kauzy, což by se ještě dalo zkousnout, ale bohužel podělal akci kovid, nevím, jestli z blbosti, nebo schválně. A pomocí finančáku zaklekával firmy schválně. Ten by se už neměl vůbec o nic pokoušet.

Průměrný počet slepic: 2.7 (3 hlasů)

In reply to by Rad

Trvalý odkaz

jenže nikdo jiný a lepší nemá šanci vyhrát volby. Slovák Babiš je objektivně přijatelnější pro český národ než tahle stávající vláda, která je složena  z těch nejhorších českomoravských šmejdů.

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)

že je to úplně stejný průšvih jako pětikolka. Koukněte na to video, jak chce povinně očkovat a Schillerová chce znepříjemnit život neočkovaným.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Mě štve, že u Vás za všechno může Babiš, já ho volil, ale byl jsem i na všech třech demonstracích Rajchla a teď jedu také, ale za mě to bude zase Babiš. Beru zpět tu pětikolku a Vás, ale v tomto s Vámi nesouhlasím. A nebudu se s Vámi přít co Babiš udělal a neudělal dobrého pro tuhle republiku a Covid? to bylo něco úplně nového pro všechny občany a ještě když strašili v TV a na celém mainstreamu, a jak se chovaly zbývající země = stejně, já byl 3x očkován a až pozdě jsem zjistil, že bych to už nikdy neudělal, ale kdo to z normálních lidí věděl... Takže omluva za tu pětikolku 

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

a já to věděl, proto očkován nejsem ani jednou a dokonce jsem to všem dokola říkal, bylo to marné. Taky jsem věděl, že očkovat uprostřed epidemie je kontraproduktivní a že jsou na epidemie vypiplané epidemické plány, které bůhvíproč najednou jako by nebyly. Taky jsem věděl, že hadr na hubě, který nezadrží ani prach z vrtačky, rozhodně nemůže pomoct, spíš uškodit. Jenže nejsem normální :-) A teď vím, že každý, kdo se dal s Babišem do nějakého holportu, na to doplatil.

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

Bez žonglování s nějakou konspirační teorií: Normální vakcíny se testují léta, a najednou se máme všichni opíchat neprověřenou látkou? S tím, že v první části epidemie jsme nikdo nevěděl, jako moc nebo málo bude covid nebezpečný a co se s tím dá dělat, tak bych Babišovi tehdejší kroky až tak nevyčítal. Ale tím, že pokračoval v restriktivní covidové politice i tehdy, když už bylo dávno jasné, že nefunguje, naštval mě, a podle všeho i spoustu jeho voličů. Tehdy jsem prohlásil, že si právě prohrál prezidentské volby. A to jsem netušil, že i ty parlamentní.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

.. Babiš se rozhodnul jít se svou kůží na trh, místo aby si pásl "své" poslance.. Ono mu totiž nic jiného nezbylo, protože má své informace, a ví co se na naší zemi i na Evropu chystá, a ví, co to bude znamenat pro jeho firmy. Z konceptuálního a strategického hlediska jsem přesvědčen, že to, co je dobré pro Babiše a jeho firmy, je dobré i pro další větší firmy v naší zemi, firmy které zaměstnávají lidi a platí tu daně.

Babiš tedy vždy bude hájit zájmy středních a velkých podnikatelů, a potřebuje k sobě koaličního partnera, který bude hájit zájmy dalších voličů. Je v zájmu České republiky, aby tu byly střední a velké firmy vlastněné domácím kapitálem, protože i kapitál má svůj domov, a o ten se bude vždy starat více.

Čí zájmy hájí Pětikoalice? Kdo jí podporuje? Co dělá pro naší zemi? Absolventi Aspen Institutu jsou zavázáni americké státní elitě, vojenské-průmyslovému, potravinářskému a farmaceutickému průmyslu, finančním institucím z USA. Vlastníkům novin, internetu, televizních a rozhlasových stanic. V USA už se ví, co bude v naší zemi na prodej a za kolik. Některé státy BRICS se již zbavují USD, a je potřeba ty papírky proměnit za něco hmotného, co bude vydělávat. 

Není náhoda, že všichni na Babiše nadávají, snaží se ho dostat do vězení, a i docela rozumní lidé podléhají propagandě a nenávidí ho. V čem je horší než Kalousek, Kočárník, Kellner, Tykač, Křetínský a další? Vládní odpovědnost s sebou nese i chyby.  Můžeme si vybrat mezi Vanguardem, Black Rockem a Babišem. Já raději volím Babiše, než US fondy a korporáty. Babiš je bastard, ale menší, a je náš. Známe ho, víme kde bydlí, když na to přijde, tak na něj dosáhneme. Můžete totéž říci o Vanguardu a Black Rocku? 
Ale ve volbách do EU to určitě hodím STAČILO..

Průměrný počet slepic: 5 (35 hlasů)

.. na neparlamentní scéně není náhoda. Je pravda, že pravice podělala i rok 1948, a první republika byla klubko jedovatých hadů, které držel pohromadě jen Hrad a Masaryk, který měl, spolu s Benešem kompro na všechny, kdo něco znamenali v politice. Americký agent Václav Voska, který řídil Masaryka, vyloupil ve Vídni část Habsburského archivu a také (zřejmě) i policejní archiv, dokonce se museli z Rakouska prostřílet.

Československo mělo být federací se Slovenskem (dohody s Pittsburgu a z Clevellandu), Beneš zase slíbil ve Versailles kantonální uspořádání českých korunních zemí, Rusíni měli mít, podle dohody z Philadelphie Autonomní republiku (jakou je Krym). Nic z toho se neuskutečnilo.

Osobně soudím, že kdyby Čeští Němci měli samosprávné kantony, tak by sami Hitlera hnali svinským krokem.

Připouštím ale, že možná že ne, a pravdu měl Beneš, který chtěl už od samého začátku snahu se Českých Němců zbavit. 

Vzpomeňte si, že v toce 1988 vzniknuly různé spolky, jako České děti, ze kterých se pak stala Koruna Česká, monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska, Společnost přátel USA, a snad desítky různých tu více, tu méně obskurních uskupení, ze kterých vzniknuly i politické strany. A to vše pod dohledem všemocné StB, údajně jí navzdory..

Snad deset let uvnitř mne sílí přesvědčení, že to byla StB, nebo jiná struktura uvnitř StB, kdo tyhle partičky vytvořil. Zažil jsem odstřel Československé Strany Lidové, to co z ní zbylo už nebyli Lidovci, ale koaliční prostituti. Zažil jsem, jak jsme byli vyfuckováni z Koruny České, když jsme se z ní snažili udělat solidní pravicově zaměřenou a ideologicky ukotvenou monarchistickou stranu. Na Generální sněm přijela spousta lidí, které nikdo neznal, nikdo nikdy neviděl, ale všichni měli zaplacené členské příspěvky na několik let zpátky, a ti nás přehlasovali. 

Bylo by například velmi zajímavé zjistit, z čeho všechny ty obskurní postavičky z neparlamentní scény žijí.. Možná že politologové a historici na tuto otázku dají odpověď naši pravnukům v době, kdy se naše těla dávno v prach obrátí. A možná že ne..

Průměrný počet slepic: 4.7 (38 hlasů)

Ta předválečná část komentu byla zdařilá a dávám 5 nosnic. Pouze to, že Beneš nechtěl Němce není úplná pravda. Chtěl jejich území, byť za cenu národnostního státu. Od tohoto počínání jej zrazovali zkušení diplometé, kteří viděli dál než on. A kukaččí vejce bylo poté sneseno.

Viz Genese Československa od Josefa Kalvody, pokud ji seženete. Ale stojí za to ji vypátrat.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

už to hledám..

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

myslím si, že jste vedle jak ta jedle. Nevěřím, že zrovna vy si neumíte položit otázku Cui bono? Nejste ale sám, jít po příčině, hledat souvislost mezi následkem a příčinou už dnes nedokáží ani profesionální novináři, o lobotomické generaci mínus 50 ani nemluvím. Vím, že to spousta lidí nerada slyší, ale buržoazie vymyslela geniální politiku: diktaturu založenou na demokracii, lidských právech a svobodách! Že je to protimluv? Že je to blbost non plus ultra? Není!

Položme si otázku - jedná se skutečně o demokracii? Jsou dodržována lidská práva? Jsme opravdu svobodní? Vzkvétá a prosperuje náš stát a národ? Čeho jsme proboha dosáhli za 34 let od pádu socialismu? Naplňuje to naše představy a přání? Mně v žádném případě! Současné pojetí a aplikace liberalismu se vyznačuje svobodou bez povinností, právy bez odpovědnosti a nepolitickou politikou! A když se vrátíme na začátek, tak tohle všechno, tato zkurvená politika "někomu slouží, je dělaná v něčí prospěch". Kdo si myslí, že slouží  a je dělaná v prospěch národa, českého státu a absolutní většiny občanů, ať zvedne ruku.

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)

hraběte ze Šternberku, jak soudruhovi komunistickému politrukovi jasně říká, že BURŽOAZIE JE NÁŠ SPOLEČNÝ NEPŘÍTEL.

Buržoazie smetla feudály, aby zaujala její místo. My ostatní to jen všechno platíme.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Naopak máte ode mně pětislepici. 

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Máš ode mně další pětislepici

Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

Proč to sem dáváte? Aby se na nás chodila koukat Pražská kavárna, jací jsme dezoláti?!

Byl to žoldák, ale byl to člověk. Je mrtvý. O mrtvých jen dobré. A když nemůžete říci dobré, mlčte.

Průměrný počet slepic: 3 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Stačí se kouknout co psalo "aktuálně cz" před 10 lety viz foto níže v době co ještě popisovalo pravdivé události a srovnat s tím co tato žumpa píše teď, aby čtenář snadno zjistil zaprodanost a ubohost tohoto média. Tito fanatičtí notoričtí lháři na žumpě "aktualne.cz" jsou ještě více zarytí libtardni média protože vedle zprávy nikdy už nemají sloupek diskuze. Zkrátka pravda od "aktuálně.cz" je jen ta moje pravda a ty do toho nemáš co kecat. Oproti tomu další žumpa seznam.cz aspoň mnohokrát vedle zprávy má i sloupek diskuse.

aktualne v roce 2014 tehdy to jeste bnebyla ruska propaganda

zdroj: https://t.me/neCT24/50554

Průměrný počet slepic: 4.7 (55 hlasů)
Trvalý odkaz

Vladimir Putin promluvil o důvodech „glorifikace“ Bandery a Šuchevyče na Ukrajině:
Tyto postavy kdyz  pochopily že Německo prohrává válku, začaly se snažit naladit vztahy se západními spojenci.
Po Velké vlastenecké válce některé nacistické živly uprchly do zahraničí, do USA, Kanady a náš nepřítel na ně spoléhal.
Oni však své názory nezměnili, jsou to skuteční nacisté, stoprocentní, zůstali takovými nacisty, jakými byli.
Jejich následovníci - neonacisté - jsou naprosto stejní jako ti, proti nimž jsme bojovali za Velké vlastenecké války.
Ti, kteří kdysi kolaborovali s nacisty, zůstali na těchto pozicích a nyní dělají totéž.

zdroj: https://t.me/neCT24/50548

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)
Trvalý odkaz

Protesty zemědělců v Polsku ve Vratislavi jsou v plném proudu. Dav protestujících zablokoval centrum města a použil asi 500 traktorů. Situace se však vymkla kontrole, když bouchla pyrotechnika a vypukl požár. Musela zasáhnout policie. Během shromáždění byla budova kanceláře Evropské komise a Evropského parlamentu ve Vratislavi zasypána vejci. A to vše v den, kdy do Polska přijela na dvoudenní oficiální návštěvu předsedkyně Evropského parlamentu Roberta Metsolaová.

zdroj a videa viz zde: https://t.me/neCT24/50534
 

Průměrný počet slepic: 4.5 (30 hlasů)
Trvalý odkaz

MAP 1912 Putin se chystá “vypnout” USA!? Odveta za potopení dvou ruských lodí!? Co znamená ultimátum “Kallas”?!

Americké letectvo řídilo ve dnech 9. až 14. února útoky ukrajinských námořních dronů na ruské lodě v Černém moři! Jde prý o jasný válečný akt USA proti Rusku!
Včera 14. února Ukrajina slavila úspěch a potopila ruskou výsadkovou loď Cézar Kunikov. Ukrajina opět nenechala nikoho na pochybách, že jde o čistokrevný nacistický režim, když potopení lodi Kunikov její vojenská rozvědka HŮR oslavila textem: “Je symbolické, že jsme loď Kunikov potopili v den, kdy před 81 lety major Kunikov zemřel.” Major Cézar Kunikov padl 14. února 1943 hrdinskou smrtí v boji proti německým nacistům – spojencům ukrajinských banderovců.

Podle technického rozboru videa z útoku ukrajinských dronů na loď Cesear Kunikov je zřejmé, že do útoku byl přímo zapojen strategický dron USA RQ-4B a byl naváděn od Američanů přes satelit.
K obdobnému útoku došlo 9. února 2024. Moderní ruský hlídkový člun typu 22160 doprovázel z tureckého Bosporu ruské ropné tankery směrem k Novorissijsku, který je hlavním přístavem pro vývoz ruské ropy. Nad člun a tankery se okamžitě zavěsil americký RQ-4B a začal je sledovat. Po nějaké době plavbu konvoje překřížily ukrajinské útočné drony a zahájily útoky. Ruská korveta typu 22160 je proti útokům námořních dronů moderně vyzbrojená a bez problémů útok na moři odrazila a několik dronů potopila.

USA zřejmě letos v únoru překročily pomyslnou hranici své angažovanosti v Ukrajinském konfliktu, kterou už Rusko odmítá dále tolerovat. Přímé navádění od Američanů ukrajinských dronů na ruské lodi a cíle, Rusko nebude nikomu beztrestně tolerovat, zní poslední jasné vzkazy z Kremlu.

Včera vypukla v USA na Kapitolu panika a američtí kongresmani začali jeden přes druhého naléhavě v médiích řvát, aby Biden okamžitě odtajnil zpravodajské informace, které naznačují, že Putin chystá, nebo už provedl, rozmístění jaderných zbraní do kosmu, aby s nimi smetl všechny satelity USA z oblohy

To je jen úryvek článku. Podrobný popis jak se USA zapojili přímo do války banderovců proti Rusku a jak hodlá reagovat Rusko viz zde:
https://www.michalapetr.com/map-1912-putin-se-chysta-vypnout-usa-odveta-za-potopeni-dvou-ruskych-lodi-co-znamena-ultimatum-kallas/

Průměrný počet slepic: 4.3 (36 hlasů)