Je to tu!

Autor

Přátelé, poslední koordinační schůzka zemědělců zdárně proběhla. Kolik zemědělců tam bylo? Na pět set traktorů. Odsouhlasili společné prohlášení i dopis pro ministerstvo zemědělství a vládu. Vymezili se proti šéfovi Agrární komory, Doležalovi. Ujistili se o vzájemné podpoře a zvolili si za své mluvčí Zdeňka Jandejska, Otu Březinu a moji maličkost. Hlavní stan při demonstraci bude na Malostranském náměstí, kde v 15.00 sdělí své požadavky, ale nebude to jediné místo, kde se v Praze shromáždí, protože se předpokládá, že traktorů bude podstatě víc, než se vejde na Malou stranu, Úřad vlády i ministerstvo zemědělství.

Protest je kolektivní a apolitický. Víte, proč už měsíc neznáme jména těch, co to organizují? Protože už probíhají dotační kontroly u těch, kteří si dovolili vyjet podpořit německé kolegy. Různí Viktoríni chytrolíni se ušklíbali, že zemědělci bojují mezi sebou, kdo bude lídr. Houby! Politické ambice nikdo z nich nemá. Ale jen někde zlehka zmínili, že takhle to nejde dál a už jim začalo ubývat objednávek a přibylo kontrol od zemědělského intervenčního fondu. Bylo zapotřebí vymyslet, jak to udělat, aby nebyli na ráně ještě dřív, než vůbec vyjedou. Všem je jasné, že po devatenáctém po nich Výborný půjde, ale předpokládají, že jich už bude tolik, že spíš oni půjdou po Výborném.

Dnes, ve středu v 18.00 budou spuštěny stránky www.myzemedelci.cz, kde bude možné se dovolat jednotlivým koordinátorům. Ve stejnou chvíli se vypustí oficiální plakát a požadavky zemědělců. Další informace budou postupně přidávány. Koordinátorů bude přibývat. Trasy šturmu na Prahu se ale zveřejní až na poslední chvíli.

Zemědělci své požadavky vtělili do těchto pěti bodů:

STOP grýndýlu

STOP vyděračským obchodním praktikám

STOP drahým energiím

STOP této nekompetentní vládě

STOP posilování evropských kompetencí na úkor těch národních

V příštích čtrnácti dnech postupně všechny body rozeberu, popíšu a vysvětlím. Nebudu jediný. Dnes se to tam samými Dr. Ing. a PhD jen hemžilo. Ale když se řeklo slovo grýndýl, tak mluvili všichni úplně stejně. Pokud to takhle půjde dál, brzy nebude za co demonstrovat a pokud by se měly splnit všechny odvážné vize europapalášů i našich pětikoaličníků, tak si můžete postupně hledat vhodnou jeskyni k bydlení a nastudovat si z jůtubu, jak vydělat kůži ze psa žvýkáním.

Okamžitě se přidala Asociace samostatných odborů pod vedením Bohumíra Dufka. Začali po své linii dělat přípravy. Další svazy a profesní komory se přidávají. V Praze se všichni potkáme.

Jan Doležal, šéf agrární komory se od příprav distancoval. A nejen to, začal jezdit po republice a obvolávat zemědělce, aby je odradil. Mimo jiné jim vykládá, že Vidlák píše svůj blog, protože je strašně zadlužený. Neví, že jeho autorita stojí tak moc za starou belu, že většina zemědělců hned zvedla telefon a zavolala mi, jak mě pomlouvá a lže. Ne, nejsem zadlužený. Nemám dokonce ani žádnou půjčku. A jestli si někdo myslí, že někdo takový jako Doležal bude zemědělce hájit , tak mu přeju příjemné snění. Tenhle člověk zemědělcům nic nevybojuje, když lže už od první minuty. Má jediný úkol – získat čas. Ideálně do dubna, to už budou všechny traktory na polích a budou zařizovat pro tuto republiku chleba.

Vyřazuju si tě, Doležale, ze šuplíku se Středulou a Dobšíkem… patříš do šuplíku s těmi, od kterých se dá čekat jen to nejhorší.

Jo… hodně dalších lidí z Agrární komory zemědělské protesty podporuje. Víc, než si Doležal myslí.

Prosím, nedržte nám palce. Je nám k ničemu, když nám budete fandit z domova. Přijeďte. Přijeďte zemědělce podpořit do Prahy. Ať ty ulice neucpávají jen traktory, ale i široká veřejnost. Já vím, že je to pondělí a musíte do práce. Vezměte si dovolenou. Budou tam všichni a bude to jedna z posledních příležitostí ukázat jednotu. Grýndýl je průser pro nás všechny. Už teď ho platíte stejně jak Němci… jen oni na to mají třikrát vyšší platy a levnější potraviny.

Pětikolka je už řádně nalomená. Rakušan si dělá svojí agitku, Lidovci jsou koule na noze, Piráti zpackali i to, co jim mělo být vlastní – digitalizaci. Fialovi Scholz nebere telefon a TOPka se třese, že přijde Kalousek. Jestli ty uplynulé dva demonstrační roky neměly být zbytečné, tak prostě přijďte. Od začátku říkám, že nezáleží na tom, kdo nás svolal. Od začátku říkám, že se počítá množství. Říkám to i teď. Navíc se ten grýndýl týká opravdu nás všech a sahá nám do vrecka stále hlouběji.

Bude jednoduše lepší, když tahle vláda nedovládne.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (408 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Komentáře k Vidlákovu úvodnímu článku pište jako odpověď k tomuto oknu. Budou pohromadě a zůstanou na začátku diskuze.

Pokud máte nějaký příspěvek, který přímo s Vidlákovým úvodníkem nesouvisí, vložte jej přes "Přidat komentář" na konci dokumentu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (23 hlasů)

Ten AI stroj, co ten obrázek generoval, se s těmi půlkami traktoru blíže k "objektivu" zrovna moc nepředvedl.

Průměrný počet slepic: 3.7 (42 hlasů)

Situace je vážná, jde o budoucnost naší vlasti, o budoucnost nás všech.

Komentáře zda obrázek s traktory je povedený či ne , nemá význam v této chvíli.

VÝZNAM MÁ NÁŠ SPOLEČNÝ BOJ PROTI SOUČASNÉ VLÁDNOUCÍ TOTALITNÍ PĚTI DEMOLICI.

Všichni přátelé 19.2.2024 budeme v Praze podpořit naše zemědělce.

19.2.2024 BUDE JIZDA
 

Průměrný počet slepic: 4.8 (97 hlasů)

.. fakt vypadá blbě, a tento obrázek působí depresivně, jak z internacionály (Již vzhůru, psanci této země..) čiší z něho bída, hlad, zoufalství a zmar, a to není objektivní popis situace. Nejsme na tom tak špatně, těch zemědělců není tolik a nejsou oblečení z přelomu předminulého a minulého století, z doby kdy se na polích pracovalo s motykou, dnes máme hodně pokročilou techniku.

Řízení společenských jevů je proces informační, a obrana oprávněných zájmů je legitimní. Ber to prosím jako konstruktivní kritiku, já neumím udělat koláž, ale vím něco o psychologii a neverbální komunikaci, tak se snažím poradit tobě, který umíš něco, co já nikoliv.

Všimnul si někdo, že jsme přestali snít o šťastné budoucnosti, o objevování nových světů, o vynalézání nových strojů, o širokých bulvárech měst..

Jako malý kluk jsem hltal vědecko-fantastické knihy a filmy, lepil modely kosmických lodí. Dnes převažuje brutální fantasy a dystopické filmy, střílečky a pranice.

Průměrný počet slepic: 4.8 (69 hlasů)

Dnešní článek Vidláka burcuje zemědělce i nás ať se všichni dostavíme 19.2.2024 do Prahy.
Pro ty kterým záleží i strom vyvěšuji další foto, snad se uspokojí a doufám že  již nebudeme plýtvat kritiku na strom-traktor ale na shromáždění 19.2.2024 v Praze které musí být co nejmohutnější. 

19.2.24 spolu se zemedlci tahneme na Prahu

Průměrný počet slepic: 4.8 (86 hlasů)

ty černě čoudící komíny nad matičkou Prahou. V nich snad musejí pálit ojetý pneumatiky.

Průměrný počet slepic: 3.5 (21 hlas)

jestli se vam do toho bude chtit pridat stredula, tak ho vykopejte. to zvire nema pater a mysli jen na sebe!!!

Průměrný počet slepic: 4.8 (58 hlasů)

In reply to by Blc

Trvalý odkaz

.. přidat se budou chtít všichni političtí skřeti a trpaslíci, aby mohli parazitovat na zemědělcích, a zviditelnit se. Zdeněk Jandejsek ví, co dělá..

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)

Komentář J. Bobošíkové - Mimoparlamentní opozice: beznaděj, přebujelá ega, “besídka zvláštní školy”.

Sociolog Petr Hampl je přesvědčen, že 5-ti koalice či její podstatná část bude vládnout DVĚ VOLEBNÍ OBDOBÍ, protože to tak vždy bylo, kdo se dostal do vlády, zpravidla vládnul DVĚ VOLEBNÍ OBDOBÍ. Domnívá se, že tomu bude i tentokrát.

Je to děsivá vize, ale s ohledem na to, co se děje na neparlamentní scéně, to připouštím jako možný scénář. Voliči nejsou hloupé ovce, na kecy politických trpaslíků, kteří NIC KLOUDNÉHO NEDOKÁZALI nedají, i proto, podle Jany Bobošíkové, politologové považují koalici STAČILO za černého koně, který může překvapit. I já si to myslím.

Pokud se neparlamentní alternativa není schopna dohodnout ani na SPOLEČNÉM POSTUPU před volbami, co asi budou vyvádět v poslanecké sněmovně? Až na výjimky jim zcela chybí vize a pud sebezáchovy. Lidé Moudří (Homo Sapiens) přežili Neandrtálce a Denisovany právě proto, že se dokázali semknout a spolupracovat. To je JEDINÁ FUNKČNÍ STRATEGIE, máme ji natvrdo vypálenou ve své druhové paměti i v DNA. Každý, kdo toto nebude respektovat ve volbách pohoří. 

 

Průměrný počet slepic: 4.2 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Nezapomeňte sledovat ode dneška  (středa 7.2.2024)  v 18.00  stránky www.myzemedelci.cz, kde bude možné se dovolat jednotlivým koordinátorům

Průměrný počet slepic: 4.4 (47 hlasů)

mluvci jandejsek brezina vidlak

Hlavní stan při demonstraci bude na Malostranském náměstí, kde v 15.00 sdělí své požadavky, ale nebude to jediné místo, kde se v Praze shromáždí, protože se předpokládá, že traktorů bude podstatě víc, než se vejde na Malou stranu, Úřad vlády i ministerstvo zemědělství.

Protest je kolektivní a apolitický. Víte, proč už měsíc neznáme jména těch, co to organizují? Protože už probíhají dotační kontroly u těch, kteří si dovolili vyjet podpořit německé kolegy. Různí Viktoríni chytrolíni se ušklíbali, že zemědělci bojují mezi sebou, kdo bude lídr. Houby! Politické ambice nikdo z nich nemá. Ale jen někde zlehka zmínili, že takhle to nejde dál a už jim začalo ubývat objednávek a přibylo kontrol od zemědělského intervenčního fondu. Bylo zapotřebí vymyslet, jak to udělat, aby nebyli na ráně ještě dřív, než vůbec vyjedou. Všem je jasné, že po devatenáctém po nich Výborný půjde, ale předpokládají, že jich už bude tolik, že spíš oni půjdou po Výborném.

Průměrný počet slepic: 4.8 (66 hlasů)

vyrazuji te dolezale vidlak

Jan Doležal, šéf agrární komory se od příprav distancoval. A nejen to, začal jezdit po republice a obvolávat zemědělce, aby je odradil. Mimo jiné jim vykládá, že Vidlák píše svůj blog, protože je strašně zadlužený. Neví, že jeho autorita stojí tak moc za starou belu, že většina zemědělců hned zvedla telefon a zavolala mi, jak mě pomlouvá a lže. Ne, nejsem zadlužený. Nemám dokonce ani žádnou půjčku. A jestli si někdo myslí, že někdo takový jako Doležal bude zemědělce hájit , tak mu přeju příjemné snění. Tenhle člověk zemědělcům nic nevybojuje, když lže už od první minuty. Má jediný úkol – získat čas. Ideálně do dubna, to už budou všechny traktory na polích a budou zařizovat pro tuto republiku chleba. 

Vyřazuju si tě, Doležale, ze šuplíku se Středulou a Dobšíkem… patříš do šuplíku s těmi, od kterých se dá čekat jen to nejhorší.

Jo… hodně dalších lidí z Agrární komory zemědělské protesty podporuje. Víc, než si Doležal myslí.

Prosím, nedržte nám palce. Je nám k ničemu, když nám budete fandit z domova. Přijeďte. Přijeďte zemědělce podpořit do Prahy. Ať ty ulice neucpávají jen traktory, ale i široká veřejnost. Já vím, že je to pondělí a musíte do práce. Vezměte si dovolenou. Budou tam všichni a bude to jedna z posledních příležitostí ukázat jednotu. Grýndýl je průser pro nás všechny. Už teď ho platíte stejně jak Němci… jen oni na to mají třikrát vyšší platy a levnější potraviny.

Pětikolka je už řádně nalomená. Rakušan si dělá svojí agitku, Lidovci jsou koule na noze, Piráti zpackali i to, co jim mělo být vlastní – digitalizaci. Fialovi Scholz nebere telefon a TOPka se třese, že přijde Kalousek. Jestli ty uplynulé dva demonstrační roky neměly být zbytečné, tak prostě přijďte. Od začátku říkám, že nezáleží na tom, kdo nás svolal. Od začátku říkám, že se počítá množství. Říkám to i teď. Navíc se ten grýndýl týká opravdu nás všech a sahá nám do vrecka stále hlouběji.

Bude jednoduše lepší, když tahle vláda nedovládne.

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (61 hlas)
Trvalý odkaz

STOP grýndýlu

STOP vyděračským obchodním praktikám

STOP drahým energiím

STOP této nekompetentní vládě

STOP posilování evropských kompetencí na úkor těch národních

V příštích čtrnácti dnech postupně všechny body rozeberu, popíšu a vysvětlím. Nebudu jediný. Dnes se to tam samými Dr. Ing. a PhD jen hemžilo. Ale když se řeklo slovo grýndýl, tak mluvili všichni úplně stejně. Pokud to takhle půjde dál, brzy nebude za co demonstrovat a pokud by se měly splnit všechny odvážné vize europapalášů i našich pětikoaličníků, tak si můžete postupně hledat vhodnou jeskyni k bydlení a nastudovat si z jůtubu, jak vydělat kůži ze psa žvýkáním.

Okamžitě se přidala Asociace samostatných odborů pod vedením Bohumíra Dufka. Začali po své linii dělat přípravy. Další svazy a profesní komory se přidávají. V Praze se všichni potkáme.

Průměrný počet slepic: 4.6 (63 hlasů)
Trvalý odkaz

V Brně na Joštové je taky pěkná maštal, která patří zahrnout hnojem a močůvkou.

Průměrný počet slepic: 4.7 (82 hlasů)

     Poučíte neznalce, co je tam za maštal? Děkuji. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (33 hlasů)

Joštova, Brno

Průměrný počet slepic: 4.8 (58 hlasů)

     Protiústavní soud zavést hnojem celej. I s Baxou a ostatníma šmejdama. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (60 hlasů)

In reply to by CHANDRASEKHAR

Trvalý odkaz

je už teď zahnojený  více než dost.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Americký establishment, včetně médií, ostře reaguje na příjezd amerického novináře Tuckera Carlsona do Moskvy, protože ho cítí jako nebezpečí pro sebe samé, uvedl spisovatel Igor Malcev.

Tucker Carlson je skvělý člověk, opět způsobil kravál,” řekl Malcev v rozhlasové stanici Sputnik.

I bez interview s Putinem, když se jen prostě projde po Moskvě a uvidí, jak je tu všechno zorganizované, myslím, že bude schopen to, co viděl, docela barvitě předat západnímu publiku, což je samo o sobě bomba. A pokud bude mluvit i s prezidentem RF …

Je zajímavé, jak se všichni třesou, aby tomu rozhovoru zabránili. Proč? Pokud věříte, že všechno, co Putinovi vyčítáte, je pravda, tak fajn: přijde tedy skutečný americký, džínový, nebojácný reportér a v rozhovoru odhalí všechno, co jste říkali. A pokud si tím nejste jistí, protože jste celé ty roky lhali, a Tucker Carlson ukáže, jak to doopravdy je, tak v tu chvíli cítíte, že se děje něco strašného pro „americkou svobodu slova“.

Tucker Carlson byl dlouholetým moderátorem politické talk show na kanálu Fox News; v dubnu 2023 byl propuštěn. V listopadu toho roku Donald Trump, hlavní republikánský uchazeč o post prezidenta USA, uvedl, že by mohl Carlsona uvést jako svého viceprezidentského kandidáta ve volbách v roce 2024.

V minulých dnech byl Tucker Carlson spatřen v moskevském Velkém divadle na představení (a navíc „velmi imperiálního“) baletu Spartakus. Už to zvedlo v jistých amerických kruzích vlnu rozhořčení. Co bude dál?

O možnosti Carlsonova rozhovoru s ruským vůdcem jsme informovali už v září 2023. Tehdy novinář uvedl, že se pokusil o rozhovor s ruským prezidentem, ale byl mu americkými úřady zakázán.

Igor Malcev/Překlad: St. Hroch/BelobogSk 6. února 2024👉 @cz24news

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sir Charles Spencer Chaplin: "Západní společnost je

zdegenerovaná natolik, že si své mentální poškození ani

neuvědomuje. Některé ideje jsou natolik idiotské, že jim

může uvěřit jen intelektuál".

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (112 hlasů)

ona dokáže naroubovat Putina i pod článek o české demonstraci zemědělců proti greendealu a drahým energiím. To už musí bejt posedlost.

Celkem hezky to zde včera popsal pavt. A já se ještě dnes přidám.

Mám fakt dost známých a když se s nimi bavím, ani v jediném případě jsem nezaregistroval, že by z nich byl někdo nadšený z greendealu, drahých energií a potravin a těch progresivistických kravin, které se na nás řítí. Ani jeden jediný. Ale drtivá většina z nich tu válku klade za vinu rusům.

A teď si představte, že tito lidé zabrousí někam na web alternativy. Tam se kromě mnohých myšlenek, se kterými souhlasí, ale zároveň dočte, že za tu válku může fašistický ukrajinec a imperialistický amík a nebohý rus, zakouslý svojí armádou hluboko v cizím území se pouze brání. Co takový člověk udělá? No, otočí se na podpatku a mizí pryč.

Já zmizet pochopitelně nemohu, jelikož takovou radost Včelce neudělám. Jestli má nízký tlak, stačí si přečíst nějaký můj post a bude ho mít v normálu. (horší, jestli má vyšší, ale to už já nedám, to bude muset řešit s obvoďákem).

Průměrný počet slepic: 1.6 (42 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

Tak to samozřejmě není, protože současnou bídu hází ódéesáci tu na Babiše, a když to nepomáhá, berou před lauf Putina. ODS totiž nemá Čajeny, ale jen Mortony a Franky, pokud mám zůstat v Tenkrát na západě. Řečená partaj je dominantní silou koalice, bohužel pro ni. Ani bolševici nehnali tuto zemi touto rychlostí do kytek, to by tihle nýmandi neměli co rozkrádat, ani nač brát dluhy.

Průměrný počet slepic: 4.7 (41 hlas)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

aby tato země směrovala k lepším zítřkům.

Ale když máte psí smečku a v ní alfa vůdce a zjistíte, že už na to nemá, budete ho měnit, tak byste měl mít dopředu vyhlídlého nástupce.

Jestli tato vláda bude svržena, nebo to doklepe do konce, je jedno,každopádně další alternativou je Babišovo Bratrstvo kočičí pracky. Něco jiného je pindat z opozice, protože to nic nestojí. Tam stačí vědět, co chtějí lidi slyšet, tak to jim slíbim.

Ale moc se těším, až tento chlap, jehož firmy jsou dost navázané na dotační penězovody ze západu, se bude hrdě bít za tento národ. (A Asimova jste už četl? To je taky dobrý scifi).

Průměrný počet slepic: 2.2 (39 hlasů)

jak to vlastně je?

Ukrajinci po Majdanu (který snad nezpůsobili Rusi a kdy demokraticky zvolený prezident tajně prchal z Ukrajiny) potírali ruskojazyčné separatisty na Krymu a Donbase. Těch vyhlášení ukrajinských představitelů, jak si Rusi nenajdou práci, natož aby mohli dát dítě do školky bylo. Chtěli je vyhladovět jak Jourová dezinformátory, nebo Schillerová neočkované. Na základě referenda Rusi anektovali Krym, který už dávno měl vlastní vládu a po zákazu ruštiny na Donbase vznikly 2 separatistické republiky - Doněcká a Luhanská, které Rusi uznali a po referendu připojili k Rusku. Ukrajinci tyto republiky nepřestali bombardovat a protože už to bylo Rusko, tak se bojuje. Ještě se měla před začátkem bojů realizovat v podstatě schválená dohoda, které jistý Boris, a nebyl to Rus (bydlel na Downing Street 10), zabránil. Takže se bojuje a zbrojovky si mastí kapsy, vojáci umírají (civilisté v malém množství také, ale tam jde spíš o nehody, než o záměr na rozdíl od Gazy, i když vlastně jedna strana schválně na civilisty rakety posílá). Jakým způsobem to způsobili ti Rusi? Možná to způsobili, ale zatím jsem se nedozvěděl jak. Takže si myslím, že ne, nebo se pletu? A to nijak proruský nejsem, vadilo mi, když tu byli a nechci je tu ani teď.

Průměrný počet slepic: 4.8 (47 hlasů)

.. až po začátku SVO, dokud nezaútočili na Ukrajinu, tak respektovali teritoriální integritu Ukrajiny. Ano, separatisty podporovali materiálně a koukali se jinam když tam šli vojáci na "dovolenou", ale Ukrajina měla stále otevřené okno příležitosti udržet kontinentální Ukrajinu celistvou. Stačilo přestat Záporožské kozáky učit "Zapadenskoj mluve" a byl by tam druhý den klid. DNR a LNR chtěly do Ruské federace, ale pro Rusko je důležitější celá Ukrajina neutrální, než posunutí hranice o 100 km na západ.

Krym je jiný příběh, VŽDY to byla AUTONOMÍ REPUBLIKA, a její občané chtěli do Ruska už v roce 1991.

Průměrný počet slepic: 4.5 (26 hlasů)

Je to vina Rusů, že se tam válčí? Nebo Ukrajinců. že se snažili o genocidu Rusů? Nebo někoho jiného? USA? UK? EU?

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

můžou trpaslíci.

Průměrný počet slepic: 1.6 (21 hlas)

se strašně množej.

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

Já vlastním barák, který postavili sudetští němci. Po válce byli vyhnáni, ale já je nevyhnal, páč jsem si ještě musel 20 let počkat, než se narodím. Pak se o ten barák staral 40 let OPBH, takže když jsem ho koupil, byl v dost katastrofálním stavu.

Pokud by dnes přišli potomci těch, kteří ho stavěli a chtěli ho zpět, já bych jim odmítl ho dát. Na jejich straně by bylo to právo, že jejich předci ho postavili a nakonec jim ho ukradli a je vyhnali. Na mé straně by bylo právo, že jsem ho koupil zchátralý v dobré víře a pak do něj už 35 let vrážím prachy, abych ho vytunil. Tak, Šalamoune a pokud bychom se nedohodli, jako že bychom se nedohodli a začali po sobě střílet puškama, kdo je v tomto případě v právu?

Průměrný počet slepic: 3.5 (13 hlasů)

Okradení by se měli hojit na tom, kdo je okradl. Např. komunisté by nám měli vrátit vše o co nás připravili, což samozřejmě už nejde (třeba ČKD Kolbenovi a Daňkovi a všem, které nutili pracovat, rozdíl mezd mezi svobodnou a naší totalitní společností). Jenže ty zrůdy se tu zase roztahují a slibují kdeco, mají nadprůměrné důchody a dokonce už je jeden z nich zas prezident. A lid jim to žere, teď se to možná "otočí" a nastoupí další komouš Babiš. Je mi z toho zle (hlavně z těch spoluobčanů. že jsou tak blbí).

No a když má tu ukradenou věc někdo, kdo věděl, že je ukradená, pak je to spolupachatel a měl by ji vrátit. Pokud to ale nevěděl, pak je to otázka.

Co se týká nemovitostí, ty, které byly zabaveny na základě Benešových dekretů, tam to vidím takto - je to důsledek války a už by se v tom neměl nikdo vrtat. Jedině kdyby někdo ze sudeťáků prokázal, že byl na straně ČR, a nemovitost mu byla zabavena neoprávněně, pak by mohl být státem odškodněn (třeba i vrácením nemovitosti, pokud ji má ještě stát). Ovšem pokud nemovitost ukradli komunisti emigrantům, a někdo ji hned koupil a dokonce vyhnal bydlící příbuzné, kteří dům stavěli a za to v něm měli trvalé bydliště  (třeba Haničinec dům emigrantů Šperglových v r.1985), pak by se vrátit měla.

Takže z mého pohledu jste v suchu :-) na rozdíl od různých soudruhů, kteří by už zase chtěli, aby nám mohli ve všem poroučet, jaké svinstva si máme napíchat do těla, co nesmíme a co musíme říkat atd...

Zatím bez slepic

Načtené mám jak Roboty, tak Nadaci.. 

"Nejlepší lež je pravda, pokud se dá použít" Salvor Hardin, Starosta nadace na Terminu

Jo, a  trhni si, Včelku Máju a její tiskový servis si rozvracet nenecháme, soudruhu Berrnarde..

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

Tobě nevadí jiné téma, tobě vadí cokoliv pozitivního o Rusku, o Putinovi..., kdybych místo toho napsala cokoliv pozitivního o židech, bylo by to o.k. Kromě toho demonstrace byla popsána a rozebrána dopodrobna, ta posedlost čiší z tebe, což je evidentní jak z úvodu, tak závěru příspěvku...  

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)

Májo, tyhle výpady prosím ignorujte. Já Váš seznam aktualit vítám a berrnard má jistě právo vyjadřovat nesouhlas, ale v podstatě si může trhnout nohou. A jestli ho chce přetavit ve stalkování jako Ethanol směrem k Antonínovi, tak jsme viděli, že takové excesy nebude Vidlák tolerovat.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

Má právo sice vyjadřovat nesouhlas, ale zrovna "tento způsob předvádění se zdá se mi poněkud nešťastným", hodný spíše žáka 1. stupně ZŠ než jakéhokoliv dospělého chlapa.

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

není špatný, ale má bohužel jen černobílé vidění. Pro něj platí ta jednoduchá a nepříliš chytrá zásada, že Rus je zlo a Ukrajinec je dobro. Já třeba nefandím ani Rusům a ani Ukrajicům, pro mě je to minimálně stejná chamraď. Ovšem, jistý rozdíl spočívá v tom, že na nepřátelství s Ruskem nemůžeme nijak vydělat, ba naopak,  jenom šeredně doplácíme a doplatíme.

Průměrný počet slepic: 4.3 (24 hlasů)

Tak! Zaubere, já Vás mám snad ještě radši, když produkujete prózu, než poezii!

Průměrný počet slepic: 3.5 (15 hlasů)

vy jeden básníku. Včera jsem jasně psal, že nemám rád ani rusy ani ukrajince, ale že mě život a taťka učili, že bych měl být na straně nepadeného.

Průměrný počet slepic: 1.9 (16 hlasů)

Mě život naučil, že se nemám plést do věcí, do kterých mi nic není. Dvojnásob to platí v případě, když někdo provokuje a dostane po tlamě.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Chceš mi tím snad naznačit, že Ethanol byl vybanován? Jestli ano, tak by mě zajímalo proč? Protože je držkatej? Mě tady taky párkrát dal slušně do těla. Mám si kvůli tomu sednout na prdel? A že se zaměřil poslední dobou na Antonína, no tak Antonín si o to vyloženě říká. Já když si ráno rozkliknu Antonínovi Kydy, pardon, Vidlákovi Kydy, tak bych musel mít vydloubnuté obě oči, abych nezaznamenal jeho obrázky a texty. Nehodil se Ethanol do diskuse?

Tak fajn, v tom případě radím adminovi, aby ještě vyrazil, berrnarda, pavt je taky jasnej a i tomu radovi bych se podíval na zoubek, páč nemá rád Babiše. A až vyrazíte všechny závadné, tak konečně budete mít alternativní prostředí, ve kterém budete moci vést svobodnou diskusi. (pochopitelně, pokud se zde časem objeví podezřelý jedinec, který na některé věci bude mít odlišný názor, hned ho pro sichr taky vyražte, aby vám tu svobodnou diskusi nekazil).

Takže se hlásím jako první. Vidláku, pokud by se vám zdálo, že mé posty jsou škodlivé a nepřispívají tomuto prostředí, vyhoďte mě. Dokud to neuděláte, slibuji vám, že se změnit nehodlám a budu zde furt za neoblíbeného rebela, který bude schytávat jednoslepice a občas pošťouchnu i tu vaší fanynku Včelku Máju, u které stačí brnknout na jednu strunu a hned víte, že uslyšíte sólo. Až už mě to poslední dobou poněkud nudí, jak je to u ní jednoduché.

Každopádně, pokud jste opravdu vyhodil Ethanola, tak jste mě neskutečně nasral, protože jste tím popřel mnoho věcí, které tady píšete. Budu doufat, že zde nen,í protože pouze marodí a já text nad mým blbě pochopil.

Průměrný počet slepic: 1.8 (18 hlasů)

Protože stalkoval Antonína a nepřestal, ani když byl varován.

P.S. Ten konec jsem možná trochu popletl. Prostě dostal od Vidláka poslední varování, jeho reakce byla, že je mu to jedno, a od té doby jsem ho tu neviděl.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Paní Včelko nenechejte se vyprovokovat od kteréhokoliv agresora a neodpovídejte. 

Každá vaše reakce na agresora jen potěší útočníka, vytvoří rozruch na fóru což je hlavní účel agresora. 

My všichni víme na které straně je pravda.

Ignorace, to platí pro každého útočníka, agresora, či trolla.

1-nekrmte trolly

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)

Antoníne, nechci Vás buzerovat jako nějaký grammar nazi, ale jde o látku některé z prvních tříd základní školy, takže takovéhle chyby vypadají fakt blbě.

Dávám Vám tedy mnemotechnickou pomůcku, abyste si to jednou provždy zapamatoval:

Mi, mně, jednomu - můžete na sebe ukázat prstem, který vypadá jako měkké "I".

My všichni - můžete rozpřáhnout ruce a napodobit úhel, který svírají ramena písmene "Y".

Průměrný počet slepic: 3.2 (11 hlasů)

Pane Antilibtard jste opravdu skvělé "bdělé oko" které hlídá fórum. Vaše pomoc je nenahraditelná. Co by jsme dělali bez vaší pomoci :-)

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

že tadi úplně zbitečně buzerujete Antonína, jelykoš, když se něgdo rozjede ve psaný, tag důležytejšý je vobsah, než gdiš mu semtam nějaké pýsmenko ujede.

Průměrný počet slepic: 2.2 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

     nehnuli statisícové demonstrace na Václlaváku. A co když s ní nehnou ani traktory, senochrupové, vidláci a dezoláti v pražských ulicích??? 

     Mě život naučil, že co nejde silou, jde ještě větší silou. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (71 hlas)
Trvalý odkaz

Blahopřeji.

Průměrný počet slepic: 4.8 (43 hlasů)