Ještě jednou, stručně a naposled...

Autor
Štítky

NATO chystá válečné koridory, aby jeho vojska mohla co nejrychleji mašírovat na Ukrajinu. V pohotovosti má být tři sta tisíc vojáků.

Orbán říká, že se každým dnem přibližujeme velké válce a pokud eurovolby nezmění poměr sil, tak k ní dojdeme.

Rusové cvičí s taktickými jadernými střelami.

Naše vláda se netají tím, že Rusko je třeba porazit. Fentanylová lízátka už mají nakoupená a s nimi i spoustu dalších tišících injekcí.

Poláci zřejmě budou po volbách mobilizovat 200 tisíc mužů.

Vážně je takový problém, dojít k volbám a hodit to někomu, kdo mluví o míru?

Grýndýl je schválený.

Emisní povolenky pro domácnosti jsou schválené.

Nové jaderné bloky stejně nebudou, místo toho se ještě rychleji budou stavět větrníky, slunečníky a měsíčníky.

Naše vláda nabádá Evropu, ať se definitivně odstřihne od ruského plynu a ropy, přitom jsme nikdy nedováželi tolik ropy jako teď.

Se zákazem spalovacích motorů se stále počítá.

Nerudová tohle všechno chce zaplatit dalším zadlužením Evropy = nás všech.

Vážně je takový problém, dojít k volbám a hodit to někomu, kdo to chce zvrátit?

Budou nám přerozdělovat třicet tisíc migrantů ročně.

Kulturní obohacení má takřka výhradně podobu nože nebo znásilnění

Nejlepší kombinace jsou unisex toalety na školách a padesát procent studentů s „migračním pozadím.“

Vážně to nestojí za zvednutí z gauče?

Naše země má nejdražšší elektřinu.

Naše země má nejdražší potraviny.

Naše země má nejvyšší inflaci.

Naše země je nejvíc odzbrojená.

Vážně je takový problém, jít vládě vystavit účet?

Nebo si budeme dál hrát na zásadovost, že nebudeme těmito volbami podporovat eurozlo a myslet si, že díky tomu zmizí? Když naše loď vpluje mezi ledovce, tak se nebudeme rvát o kormidlo, abychom vyjeli na klidnější vodu? Válka nás vynechá? Nedostatek energií nás vynechá? Blyštivý Péťa nás vynechá? Podezávači s noži vás vynechají? Afričtí migranti vynechají vaše dcery?

Bylo málo vládní arogance? Bylo málo šikany a cenzury? Bylo málo lidí, které za nevymáchanou hubu posadili do báně? Bylo málo sviňáren od Saši Vondry? Bylo málo Dozimetru? Bylo málo Markéty Pekarové Adamové? Bylo málo mrtvých v Dozimetru? Bylo málo Jourových a Charanzových?

Tyto volby jsou referendem o míru, jsou referendem o grýndýlu, jsou referendem o migraci a jsou referendem o naší vládě.

Ale také jsou referendem, zdali ti, kdo se teď dva roky namáhali, ještě budou pracovat dál a nebo jestli to vzdají. Jsou referendem o tom, jestli stojí za to, za tento národ nasazovat čas, práci a zdraví. Jestli stojí za to, být pro tento národ jednou nohou v kriminále. Jestli ještě je co zachraňovat…

I vy, co do volebních místností nedorazíte, i vy volíte. Víc než si myslíte. Líná zadnice zvítězí i nad nejlepší kampaní.

Běžte k volbám a volte moudře.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (325 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Petra a Káťa

Průměrný počet slepic: 4.6 (55 hlasů)

Tak nezaspat:-)! Potřeba je každý náš hlas, jde tak o hodně, v podstatě asi o všechno. Vidlák to jasně píše a nemám nejmenší důvod o tom pochybovat! Když jsem ale viděla jak se ty kolony výletníků valily z Prahy, obávám se, že spousta ty zadnice zas zvedla na ty latifundie a jiné radovánky a jen zbývá doufat, že před tím správně odvolili! A neřekli si, to co jsem často slýchala a slýchám, "já půjdu až to bude mít cenu". A že jsem snaživě přesvědčovala! Takže tahle skupina to možná prokaučuje, resp. progaučuje... Ale nechci být skeptická, zatím ještě ne:-)!

 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (57 hlasů)

Chodím k volbám pravidelně ve stejnou dobu v pátek kolem 21 hod. Oproti posledním volbám do EP se ale něco změnilo.

1) Při minulých volbách do EP znuděná komise hrála přesilovku - všichni na jednoho. Dnes to ale byla remíza a když jsem odcházel tak jsme hráli přesilovku my. Tolik lidí jsem potkal jen u prezidentských voleb. Dokonce jsem tam potkal lidi z našeho paneláku kteří skoro nikdy k volbám nechodili (panelák cca 100 bytů).

2) Jindy zasmušilé ksichty bez zájmu o okolí se dnes (u podstatné části lidí co přišli volit) rozjasnily do příjemných tváří. Co mne překvapilo, že se lidé dávali do řeči i když se před tím neznali. Dokonce mne pozdravili lidi co vůbec neznám - v Praze nevídáno. Také jsem si promluvil s několika a z řečí byla cítit naděje že to tentokrát vyjde.

Bydlím v pražské městské části kde vždy vítězila ODS (v roce 1986 "strana a vláda" rozhodla a tak jsem se stěhoval do Prahy) a tak jsem zvědav. Z dnešního dne mám dobrý dojem a hlavně z těch lidí co přišli (a snad ještě zítra přijdou) a s jakou náladou přišli - protože chtěli přijít. No v neděli po 23 hodině se dovíme.

PS.: Kačka a Petra v kroužku. Už opravdu Stačilo!

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (91 hlas)

Volil jste v lepším v místě:-). To je dobře a povzbudivé. Naše část Prahy je nechvalně "aktivistická", ale třeba také mile překvapíme...

 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (27 hlasů)

Také jsem si všiml nebývale hodně lidí ve volební místnosti, až mi to přišlo skoro jako parlamentní volby. Hned mě napadlo že tradiční účast cca 30% u eurovoleb bude letos nejspíš překonána. Když jsem šel zpátky k autu, tak protijdoucí starší pán se na mě usmál a bez pozdravu řekl: "Doufám, že to dneska tomu Fialovi nandáme". Možná to bylo tím sluníčkem, že mi všechno přišlo tak pozitivní a nadějeplné, nebo se skutečně něco začíná měnit v myslích lidí- něco na způsob procitnutí z komatu. Doufám jen, že to tak skutečně je. P.S. Volit chodím vždy hned po otevření volebních místností (nejdřív povinnosti, potom zábava) a volím v malém městečku s 10 000 obyvateli -takže v malém městě zkušenost úplně stejná jako měl pan Jarda v Praze....

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)

bez pruhu, stejně jako v autě bez pasu, stihne tě spravedlivý trest a to do brzkého času.  Viz. Archimédés: ,,Nedotýkej se mých (k) pruhů!"

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Ano Vidláku. Tyto volby jsou referendem o míru, jsou referendem o grýndýlu, jsou referendem o migraci a jsou referendem o naší vládě. Kolik ale našich spoluobčanů tomu opravdu věří a půjdou volit? Uvidíme. Necháme se překvapit buď mile anebo zklamaně

Průměrný počet slepic: 4.4 (56 hlasů)

Tohle byl můj boj a chci hlavně doufat, že jsem pro to udělal maximum.  Dva roky jsem skoro neviděl rodinu, dva roky jsem zanedbával hospodářství, uhnal jsem si cukrovku a tak teď doufám, že to za to stálo. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (123 hlasů)

Je ale na čase aby jsi se taky věnoval i své rodině

Průměrný počet slepic: 4.8 (79 hlasů)

Udělal jste pro to určitě maximum! Pro spoustu z nás jste i to "světlo v tunelu":-). Ta naděje... Vaše komentáře, vaše informace, vaše úsilí, váš boj, to vše pomáhá se nejen lépe zorientovat, nepropadat skepsi, vyvíjet aktivitu atd., a to je nesmírná zásluha! Jestli je nějaká spravedlnost, tak vaše oběti za to musí stát!!! Tak doufejme a zvítězme! 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (99 hlasů)

Pane Vidláku, jsem přesvědčen, že maximum děláte, nebo kolik skvělých článků denně by ste chtěl ještě psát :-) ? P.S. Nebuďte na sebe tak přísný !!

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Dnes jen krátce. Volby do Evropského parlamentu jsou zde a je jen na Vás, koho si vyberete. Připomeneme tedy pouze základní body.

  ANO možná vyhraje. Je to liberální prounijní, protiruská a proukrajinská strana podporující podpis smlouvy s USA o obranné spolupráci. Byla tvůrcem prvních obřích schodků a v době covidové společně s tehdejší parlamentní opozici s výjimkou SPD vykoupala český národ ve všem, co s covidohysterií vymysleli Brusel, Fauci, Big Pharma i WHO. Do EP posílají slabé kandidáty a za nás jsou nevolitelní.

  Koalice Spolu je složená ze stran podepsaných pod současnou tristní situací České republiky. Platí pro ně vše, co pro výše popsané ANO, jen místo Babiše mají ve vedení ještě horší Fialu, Pekarovou Adamovou i Jurečku a jména jejich kandidátů jsou až strašidelná. Vondra s Vrecionovou patří k odstrašujícím příkladům tandemové spolupráce a jejich úkolem je pravděpodobně zajistit si dobré živobytí s možností ho přenést na společného potomka. To je ovšem nic proti Niedermayerovi z Top 09, který je koncentrací zla a řiťolezectví. Samotní lídři stran koalice Spolu jsou směsí lži, arogance, amatérismu a ambicí. Naprosto nevolitelní.

  STAN jsou prostě nevolitelní bez potřebného zdůvodnění. My ho však dodáme. Dozimetr, extrémně hloupá Nerudová, prolhaný manipulant a grázl Rakušan v čele podepsaný pod Migračním paktem a Poloameričan Farský (to kvůli půlročnímu ,,studiu“ politických věd a procesů v USA). To jsou STAN. K tomu už není třeba nic dodávat, snad jen to, že jsou členem Pětilkoalice, tedy americko-ukrajinského vedení našeho státu. Už to je posílá na trestnou lavici.

  Piráti se moc před eurovolbami neprezentovali a vyniknul snad jen zapšklý Ferjenčík, který to rozjel a jeho kampaň se objemem přirozené inteligence blížila Nerudové. To je co říct. Piráti jsou odnož Zelených, což hovoří za vše. V minulém období hlasovali vždy proti zájmům České republiky a logicky uvažujících Evropanů. Pochybný pokrok prosazovaný za každou cenu a vedoucí k oklešťování svobod je mantrou levičáckých Pirátů. Mladým se líbí jejich rebelství často podtrhované vzhledem. V realitě budou důsledky existence Pirátů těm samým mladým jednou ničit život. Pirátem je i Hřib, tedy největší škodná v Praze. Ne, jim dát hlas nelze ani ve stavu vysoké opilosti či pod vlivem jimi prosazovaných omamných látek.  Za střízliva už vůbec ne. Nevolitelní.

  SPD je stranou velkého očekávání i solidních možností. Bohužel už pár let promarněných. Jsou však v Parlamentu, mají osobnosti a rvou se z pozice jediné skutečné pravice. Vedení strany vsází především na Okamuru, ale rýsují se další silní hráči, a pokud se nerozhádají, mohou být základem k návratu pravicových stran. Za nás volitelní s jistotou průniku do EP.

  Stačilo má šanci získat mandát a bude to Kateřina Konečná. Petra Rédová bude mít asi smůlu, bylo by ale fajn do Bruselu poslat dvě tyto kritičky současného systému, byť Konečná je zároveň předsedkyní KSČM a bývalá vaxerka, zatímco Rédová je dělníkem antivaxerské scény. Jistě paradox, ale pro levičáky solidní volba a s jistými pochybnostmi volitelní. Extrémně je prosazuje bloger Vidlák, kterého máme vcelku rádi a velkou část názorů, byť často levicových, sdílíme.

  Motoristé a Přísaha jsou především křovím pro Filipa Turka. Robert Šlachta z přísahy byl dlouho elitním policistou, má mnoho informací a může být trochu zvláštní osobností, nicméně stojí proti většině těch, kterým kdysi sloužil. Jako policista, není to myšleno špatně. Zná jejich praktiky a pustil se na tenký led politiky. Zatím na něho nic nevytáhnuli, takže asi toho moc nemají. Nebo se bojí jít do křížku. Turek je zase kometou, která vlétla do politiky razantně a díky tvrdému postupu vůči Green Dealu zaujal mnoho z těch, kteří celou tu zelenou fantasmagorii považují za zlo a snahu nastolit epochu nesvobody, omezování a systematické likvidace části lidstva. Turkovo téma je natolik silné, že se ho STAN zalekli a udělali vše pro likvidaci ambiciózního lídra kandidátky Přísahy a Motoristů, což se jim zčásti povedlo. Nicméně jedna debata, kde marketéři STAN vytvořili s Turka nacistickou bestii prodávající falešné zdraví, je jen ukázkou politického pojetí špíny a rozhodně nejde o reálný popis této osobnosti. Turek do Bruselu patří a bude tam České republice užitečný. Je tedy volitelný a držíme mu palce.

  Svobodní jsou už bohužel na hranici toho, mohou li se do EP dostat, byť za nás tam patří a přáli bychom si, aby se Bruselu pronikli, třeba a především na úkor stran Pětikoalice. I jim držíme palce a pro občany nespokojené se současným stavem EU i České republiky jsou reálnou variantou.

  Posledním, komu jsme dávali šanci, byla strana PRO. Jindřich Rajchl to však tak nějak prokaučoval spory s Rédovou a asi už chápe, že měl jednat zodpovědněji. Jeho naděje umírá poslední a pochybujeme o jeho úspěchu, byť ho považujeme za volitelného. Všichni ostatní jsou předurčeni k neúspěchu, i když důvody sympatizovat s nimi jistě mít můžete. Dát jim svůj hlas znamená hodit ho do koše, ze kterého později budou čerpat vítězové. A to budou především liberálové, kterých se potřebujeme zbavit. Žádáme Vás tedy. Prosím přemýšlejte.

Jindřich Kulhavý  7. 06 2024

www.inadhled.live

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (81 hlas)

V dnešním článku Kulhavého nesouhlasím úplně ohledně ANO, Babiš není jako Fiala, jinak jako vždy je to skvělá analýza od Kulhavého. Zajímavé je že Kulhavý dnes se i zmiňuje o našim Vidlákovi o kterém se vyjadřuje velmi pozitivně

Průměrný počet slepic: 3.8 (46 hlasů)

s Kulhavým souhlasím, teda pokud je ta kopie totéž co tady: https://www.inadhled.live/zajimavosti/drzime-palce-ale-zdaleka-ne-kazdemu-/

možná je na ně ještě mírný, protože na ten dnešní marast zadělalo právě ANO a pětikolka v tom jen pokračuje.

A hodil jsem to Svobodným, takže jim to házejte taky, ať mi to nepropadne.

Průměrný počet slepic: 3.1 (41 hlas)
Trvalý odkaz

Ještě před volební místnosti dilema 6 nebo 26, 6 nebo 26....6,26,6,26....nakonec 26, takže kdo volil...ví:o))

Průměrný počet slepic: 4.6 (41 hlas)

správně bylo 19

Průměrný počet slepic: 2.1 (23 hlasů)

Také 26:-)! Protože více než STAČILO! A 1 a 21, nebo - li "bojovná Kačenka" a statečný Jandejsek:-). Pan Jandejsek dnes prostřednictvím advokáta podal žalobu na toho muže v lila (fialovém)! Volím v Praze, večerní hodina, málo lidí. Ptala jsem se komise, moc prý nechodí... Ale na naší Praze je to asi lépe. Tady je to samý progresivec, lepšolidé, úderka a jiná hrůza... "rádoby nejchytřejší z nejchytřejších". Ale stále doufám a doufat budu!!! Držme si pěsti ať je štěstí!

 

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (47 hlasů)
Trvalý odkaz

nedohodnete, nebude žádná národní anti-fronta, a věrchuška, jen trochu otřesená pojede dál. Až do její  defenestrace.

Průměrný počet slepic: 4.4 (37 hlasů)

Jsme různí, nemusíme volit stejně (přes ten kopírák:-) ), důležitě je abychom volili na jistotu a nedali hlas "v zájmu vyššího dobra" do pryč! A pevně věřím, doufám tedy:-), že STAČILO na jistotu bude! Věřme!

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (41 hlas)

In reply to by Itkica

Trvalý odkaz

Ale obecně (ne jen tady na blogu) nakonec vždy rozpory a pocit vlastní důležitosti převládne. Protože jinak bychom přece tu pětikolku už dávno neměli.

E1 +E2+ E3 ... +Ex = +/-  0,0

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Tak jest. Též několik let říkám, že problém je že se neumíme stmelit. Pořád se nacházejí noví a noví "ti nejlepší", najdou si svou "skupinku", která to fakt nikomu jinému nedá a samozřejmě to sebere hlasy a za chvíli to vyzní do ztracena. Asi je to i úmysl, ale naše chyba, že na to pořád naskakujeme. Jen doufám, že tentokrát to nebude pravda a zvítězí rozum a soudnost 

 

 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

ČESKO / UKRAJINA: Velký rozruch vyvolala zpráva, že v Česku vzniká dobrovolnická jednotka, která plánuje vyrazit na Ukrajinu bojovat za západní hodnoty a proti Rusku.

Hlavní překvapení je, že do jednotky se hlásí politici a jejich děti, novináři, aktivisté, sociologové a třeba i duchovní. Podle zájmu to vypadá, že se podaří zformovat nejméně jeden celý pluk a na frontu by mohli VIP dobrovolníci odjet už za týden. Výcvik prodělají v Užhorodu pod vedení francouzských dobrovolníků z cizinecké legie.

Velitelem náboru se stal poslanec Kolář. „Chci jít příkladem, nebudu si už válet šunky za tučný plat v parlamentu, když mohu bojovat se zbraní v ruce u Bachmutu“, řekl politik veřejnoprávním mediím! Nejraději bych šel k zásobování, neb prý umí dobře vařit těstoviny.

Pozadu nezůstal ani předseda senátu Vystrčil. Vzpomněl si na základní vojenský výcvik a přihlásil se kvůli své malé postavě do polní kuchyně. „Ani mě nejsou západní hodnoty na Ukrajině lhostejné“, dodal senátor!

Přihlásil se i předseda vlády P. Fiala. Podle něj je postradatelný, protože stejně všechno se rozhoduje na jistém velvyslanectví v ulici Na tržišti, tak má volno a může vyrazit bojovat za své soukmenovce na Ukrajině. Fiala má v plánu se stát politickým agitátorem v přední linii. Stejně jako ministr pro privatizaci zdravotnictví Válek. Ten se stane velitelem polní nemocnice. Hlásí se i hlavní poradce vlády Pojar. Ten by zase chtěl bojovat na frontě proti dezinformacím.

Zájem májí i europoslanci Vondra, Niedermeier a Zdechovský i oni vidí své místo v jednotce týlového zabezpečení, nebo na týlovém velitelství.

Přihlásilo se i několik gay poslanců a politiků. Ti plánují v zákopech uspořádat pro vojáky místní pride pochod a gay rychlo seznamku.

Všichni politici přihlásili i své syny starší 18 let.

Hlásí se i novináři Šafr, Palata a další. V seznamu se objevila i jména sociologa Gabala, či aktivisty Přibáně, který se plánuje stát vrchním dodavatelem jedlého hmyzu pro celou jednotku. „Jedením hmyzu za vítězství západních zbraní a liberálních demokracií“, zní jeho heslo!

Vzhledem k pestrosti uchazečů budou roty sestaveny podle náboženského a pohlavního klíče. Vzniká LGBT++P rota. K rotě zvané Koham Meir (zářící hvězda) se zase přihlásil místní chabadský rabín. Pluk bude mít i kněze a poradce pro otázky pohlaví.

Formování jednotky vyvolalo nadšení mezi obyvateli země. Majitel jisté kosher restaurace například vyrobil a se slevou prodal řadovým dobrovolníkům balistické vesty. Jak sám prohlásil, místo balistických štítů dal do vest tvrzenou dvojitou lepenku, Lepenka je lehčí a tolik se nepronese. Obyvatelka Pařížské ulice v Praze zase dala vojákům zdarma dobrou radu, „až umřete, věřte, že půjdete do nebe“. Nadšení je zkrátka vidět všude, lid je hrdý na své elity, které neposílají do války děti dezolátů a chcimírů, ale jsou raději sami příkladem!

Zprávy z fronty o měsíc později.

Politici Kolář, Zdechovský, Vystrčil a další zaujali bojové postavení ve Sněmovní ulici v Praze 1. „Právě tady jsme podle našeho názoru nejplatnější, kdyby Rusové prolomili frontu na Ukrajině, zastavíme je hned za Karlovým mostem! Navíc stíháme i chodit si pro plat poslanců a europoslanců a jíst a pít do parlamentní restaurace. To nám pomáhá udržovat vysokého bojového ducha„, hlásí nadšeně Zdechovský a Vondra za celou jednotku.

Příslušníci roty Koham Meir také nezaháleli a odjeli bránit Ukrajinu k Mrtvému moři. Podle sociologa Gabala je nálada u jednotky dobrá a ztráty jsou minimální. Pouze poslanec Knessetu Afterduft se opil místním kosher pivem a usnul na pláži a utrpěl popáleniny na čele.

Gay friendly rota pomáhá v Praze s přípravou nejteplejšího týdne v roce a její zástupci pojedou bojovat na gay pride do Kyjeva. Jistý poslanec lidovec tam dokonce vezme svého maséra, aby ulevil místní gay komunitě od bolestí zad. Masér ukrajinským gay politikům slíbil speciální masáž, po které prý budou chodit týden jako kačer Donald.

Rotu novinářů zase rozbolelo koleno a museli se z pluku odhlásit a vrátit se k důležité propagandistické práci v mediích. Za všechny to vyjádřil ostřílený muž pera Palata, „naše místo je tady, tady se vedou nejtěžší boje, v zákopech je to vlastně legrace“.

Dobrovolnický pluk si vede nadmíru dobře a jedinou obětí jsou zatím brouci, které snědli podporovatelé jednotky z řad občanské společnosti, kteří si je zakoupili na webu cestovatele Přibáně. Ten slíbil, že výtěžek z prodeje půjde na nákup balistických vest s dvojitou lepenkou.

Situace na frontě bohužel přinutila vládu podle pokynů z Tržiště vyhlásit všeobecnou mobilizaci chcimírů a dezolátů. Také se ukázalo, že děti politiků jsou bud v zahraničí, nebo je bolí noha a nemohou rukovat, nebo ztratili český pas a mají pouze pas modrý s hezkým svícnem a rukovat tedy k jejich velké lítosti nemohou. Část si změnila pohlaví na ženské a nemůže na frontu jít, protože v zákopech není dostatek menstruačních tamponů.

Tak alespoň velí komandům, která chytají na ulicích dezoláty a chcimíry, kteří se chtějí vyhnout válce a čestné smrti na bojišti. K nejaktivnějším patří komanda po názvem Fiala, Pojar, Vystrčil, Vondra a další… jejich velitelé vyhlásili liberálně demokratickou soutěž, kdo chytí a na frontu pošle za týden nejvíc chcimírů. Odcházejí na frontu s radostí a vědomím, že pomáhají ničit ruské zásoby munice svým tělem. „Každá ruská kulka, která zasáhne tělo chcimíra, oslabuje ruskou ekonomiku a přibližuje Ukrajinu k vítězství", prohlásil velitel komanda Fiala.

Vláda ale na dobro těchto odvedenců chcimírů nezapomíná a proto se rozhodla spravovat moudře jejich majetek. Ten už stejně nebudou potřebovat a tak připadne právě velitelům rekrutačních komand a členům původně dobrovolnických rot za jejich odvedenou práci a nadšení. Rodinní příslušníci chicmírů a dezolátů tedy už nebudou mít s majetkem žádnou starost a jediné náklady budou na rakev a pohřeb jejich synů, otců, mužů na ukrajinském bojišti. To vše jim vyůčtuje min. pro válku.

článek je umělecká fikce a satira

Průměrný počet slepic: 4.8 (92 hlasů)

ještě mně v té satiře chyběli hrdí Romové,kteří momentálně nemohou sehnat žádnou práci a sociální dávky odmítají, neboť mají přece tu svojí hrdost.

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)
Trvalý odkaz

žába a myš
Bez komentáře - není nutný
​​​​​

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (47 hlasů)
Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4.7 (55 hlasů)

Průměrný počet slepic: 4.8 (54 hlasů)

Průměrný počet slepic: 4.8 (54 hlasů)

Ty fóry mě dostaly 

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)

In reply to by Mec

Trvalý odkaz

Pokus o malé odlehčení v napjaté a důležité chvíli:-)...

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

už mu rostou vlasy! To jsou skvělé signály pro naše ukrajinské (bídy) časy!

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Musím vyjádřit velké poděkování panu Vidlákovi. Klobouk dolů, neuvěřitelné množství energie  pro dobrou věc.  Moc  přeji, aby  to mělo pozitivní výsledek a světýlko  plálo dál  a  stalo  se zářivým světlem!

Průměrný počet slepic: 4.8 (59 hlasů)
Trvalý odkaz

včera Stačili! odvolit, po příchodu z práce. Tak teď doufáme, že to bude Redy. 😄

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)
Trvalý odkaz

z volební místnosti. Přiznám se, že jsem jako volič SPD selhal a volil jsem nakonec č. 26. a kroužkoval jsem Konečnou a Rédovou. Proč? Rozhodování bylo pto mě tentokrát fakt moc těžké. Dlouho jsem žmoulal a převracel dva volební lístky č. 3. a 26.  Nakonec jsem došel k závěru, že bych měl tomu Vidlákovi v jeho úsilí pomoci a alespoň něčím ho podpořit. Tak snad to k něčemu bude a SPD potvrdí svojí politickou sílu i bez toho mého tradičního hlasu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (40 hlasů)
Trvalý odkaz

Když dává neřád řád, tak nejsem nikdy rád.

Průměrný počet slepic: 4.6 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Jak vítězně a úspěšně se tváří tihle šmejdský lháři!

 
 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (30 hlasů)
Trvalý odkaz

jediný volitelný subjekt pro mne je Stačilo!, uděleny dva kroužky.

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)

Despoticky jsem nařídil a připravil volební lístky  pro celou rodinu :)  takže můj kandidát a strana   1 + 3

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Také jsem volil 26. Bez váhání a bez rozmýšlení. Neboť dávno, už pradávno mnohem více než  STAČILO.

Jiří

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

f.turek a hitler

zdroj: https://t.me/neCT24/57154

 

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)

Na každém šprochu pravdy trochu

zdroj: https://t.me/neCT24/57211

Průměrný počet slepic: 3.4 (14 hlasů)

si jenom hrál na běžného ukrajinského příznivce Bandery.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

dneska žádný pruhy? Jsem to vůbec u Vidláka?

Průměrný počet slepic: 3.8 (9 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Pruhy jsou někdy hezké a někdy ošklivé. Pruhy na státních vlajkách jsou hezké kromě té nejznámější pruhované vlajky s hvězdičkami která byla, je nadále a odůvodněně pro některé národy ošklivá, nenáviděná a prokletá.

Ve středověku pruhy symbolizovaly hanbu a v 19. století také mříže. Vězni za nimi žili a ze svým pruhovaným oblečením je navíc „nosili“ přímo na těle.

Duhové pruhy jsou zase vítané u homosexuálů a representují diverzitu gayů a leseb po celém světě.

Pruhy zde na tomto webu od některých jsou žádoucí, jiní zase s nimi nesouhlasí.

Ale tak to chodí v demokracii, to co je pro některé vítané, pro jiné ale není.

Průměrný počet slepic: 2.7 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

dozvěděla od volební komise, tak v naší malé vísce mělo ve 13,00 odvoleno 70% obyvatel.

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

kde měl Fiala zapomenutý milion, spáchal sebevraždu. Dozimetr + kampelička = sebevraždy, či záhadná úmrtí.

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)