Kde je vůle, tam je i cesta

Autor
Štítky

Kde je vůle, tam je i cesta – litterate.cz

Tak zítra zase na Václaváku! Česko na prvním místě… bude se hulákat a volat po demisi. Opět jsme svoláni z celé republiky, opět o tom Česká televize ani nepípla, opět je to úplně jedno, protože to už umíme bez ní. Ale opět zřejmě v davu uvízne celá řada nic netušících pražáků, kteří si budou muset vyslechnout věci, které se jim vůbec, ale vůbec nebudou líbit. Informační embargo bude prolomeno až po demonstraci, kdy se o sobě zase dozvíme, jací jsme dezoláti a jak lynčujeme nebohé Ukrajinky, které pod pódiem provolávají ukrajinskou verzi síghajlíčku.

Já vím, že se nám organizátoři rozešli a na pódiu tentokrát bude jen Láďa Vrábel a s ním dost nových tváří. Také vím, že mu hodně řečníků účast odřeklo. A protože jsem velmi blízkým svědkem oněch událostí, mám hroznou chuť říci, že když Vrábelovi všichni odříkají, tak zřejmě nebude chyba u všech. Ale neřeknu to. Neřeknu to, protože na konci střetu o koncepci a další postup, nejsou dvě demonstrace zároveň, ale pořád jen tato jedna. Jirka Havel a jeho tým lidí prostě ustoupili a žádnou vzdorodemonstraci nedělají. Palec nahoru.

Ustoupili, protože to bylo rozumné. Ustoupili, protože fakt nejde o to, kdo nás svolává. Na demonstraci jdeme kvůli sobě, ne kvůli organizátorům. Jdeme tam, protože my máme obavy z budoucnosti, my si myslíme, že Fiala je kretén a vede nás do záhuby, my s tím chceme něco dělat a jediné co máme, je naše množství.

Kdo z vás si doma dokola pouští oblíbené vystoupení svého lídra z předchozích demošek? Kdo už umí skoro nazpaměť oblíbené pasáže svých řečníků? Kdo běžně cituje skvělé výroky Josefa Skály, Zuzany Majerové, Jindry Rajchla a ostatních? Viděli jste snad, že by Česká televize pustila jako odstrašující příklad řeč Ládi Vrábela? Ne, jen na něj nasadili jedubabu. Poslouchali jste diskusi politologů a právníků, kterak rozebírají, zda Noveský či Štěpán neřekli něco, na co by se dala podat žaloba? Když o tom tak přemýšlím, nejvíc si lidi pamatují hentu holubicu. V obou případech měl pták smysl pro publikum a letěl pěkně dolů nad hlavami všech, než uhnul nad střechy a pryč. Mééédia stejně řeší jednu Ukrajinku pod pódiem a Ortela, kterak zpívá hymnu.

Na ten největší průlom totiž ještě stále čekáme. Ještě stále z pódia (a nebo i mimo pódium) nezazněla řeč, která by zarezonovala celým národem. Ještě stále jsme neodešli domů s něčím, co bychom chtěli na potkání říkat i ostatním. Ještě jsme se všichni nezamilovali… zatím jen někteří. Zatím netlačíme na vládu řečmi z pódia, ale prostou kvantitou.

Ano, dozvěděli jsme se celou řadu informací od odborníků. Dozvěděli jsme se dost, abychom byli ostražití a tušili, co se na nás chystá. Dozvěděli jsme se i nějaká možná řešení… teda minimálně do doby, než Amíci zničili Nordstrýmy. Slyšeli jsme celou řadu velmi dobrých projevů. Ale na to hlavní ještě stále čekáme. Jen ať se tam na pódiu pěkně vystřídají. Jen ať mluví i jiní někde jinde. Jen ať vznikají různé koncepce, kam to vést dál. Až začne Fiala v přímém přenosu brečet, že plyn není a jeho milované celoevropské řešení nám jen vyprázdnilo zásobníky ve prospěch Bavorska, tak si sakra budeme muset vybrat někoho nového. Tož ať je z čeho vybírat. Ve skutečnosti nikdo nevíme, co přesně se stane a jakého lídra budeme potřebovat. Už se nám profilují. Tož jen houšť a větší kapky!

Zatím je naší největší zbraní množství. Zatím nikdo v majnstrýmových mééédiích necituje Jindru Rajchla. Žádný vládní politik zatím nemluví o tom, co zaznělo z pódia. Všichni se jen děsí toho, že Václavák je plný. Proti tomu jedinému chtějí Chvilkaři v neděli bojovat. Demonstrace proti strachu se povede jen tehdy, když tam bude víc Chvilkařů, jak nás. To jediné řeší – i oni dobře vědí, že je naprosto jedno, co budou různí Klusové a Holubové kvákat z pódia. Oni vědí, že i ta největší hovadina na tom nic nezmění. Je jim naprosto jasné, že všechno rozhoduje fotka z výšky. Fotka, která ukáže, jak moc byl Václavák plný a jak moc praskal ve švech. To je první, druhý, třetí i desátý důvod. My i oni teď bojujeme stejnou zbraní.

Kvantita, která se stává kvalitou…. To je, oč tu běží. Proto tam budu taky. Vy, co byste se se mnou chtěli potkat, v zítřejším článku budou bližší infromace. Vy, co byste mě chtěli slyšet z pódia, v zítřejším článku bude to, co bych z pódia říkal.

Myslím, že to takhle udělají víceméně všichni. Bez ohledu na dohady o prostor na pódiu, stejně všichni přijdou. Nikdo z nás nezávisí na České televizi a všichni si umíme udělat pí ár sami. Kdo nemůže mluvit na pódiu, ten bude mluvit pod pódiem. Kdo nebude oslovovat lidi z velkoplošné obrazovky, ten je osloví pomocí fejsbůku. Už to umíme, už jsme se propojili, už jsme všude. Tato demonstrace ještě není začátek konce. Spíš konec začátku.

Jdeme tam kvůli té fotce shora. Stejně nám mééédia vloží do úst to, co jsme neřekli. Stejně o nás budou tvrdit to, co není pravda. Stejně nás budou vláčet bahnem, budou si vymýšlet a posílat provokatéry. Stejně budou vyzývat policajty, aby zasáhli a rozehnali nás. Stejně budou zase stát u Muzea s vlajkou NATO. Jdeme jim zahulákat. Jdeme jim ukázat, že je nás hodně. Na tom jediném doopravdy záleží. A já jsem rád, že ve jménu tohoto cíle se spousta aktérů dokázala upozadit. Bude jim to přičteno k dobrému.

Kde je vůle, tam je i cesta.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (102 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

si zas zařveme, Fialu tu nechceme! My chceme stát lepší, jiný a ne kopií Ukrajiny!

Průměrný počet slepic: 5 (28 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to pry zase on co svolava demonstraci pod ocase na Vaclavaku?Jen mala cast pravyych praváků pátra po pravdě!Pry ON řidi svět jen 6 prioritami zobecnělych prostředků řizeni a pravda se pak nedá odhalit!Tak toho čerta odhalme my z elity Spolenosti voličů,ktera zas bude pod podiem!

Domnivam se,že ON instaloval toho klauna na Ukrajině on!Ten stavi do laťe nejen EU toho lejna, ale i hroutici se dolar v USA i nebohou vladni fialovou okurku,kterou za sebou tahaji ideologii zla neomarxistu nami zvoleni Pirati!
Ptam se proč nam prostřednictvim GŘ te TV nevysvetli ideologii toho neoomarxismu,ktera přišla nyni do služby banksterům!Proč nam ta TV a tisk nevysvětli jak se banksteri už dohodli na pádu nami oblibeneho kapitalismu ,ktery nam přinašel pry blahobyt a ted se to ma zničit jejich inflaci, nedostatkem tepla a světla republice sice kapitalismua,ale pozor BEZ přivlastků vychazejiciho z gangsterismu a všeechno jen proto,aby nase vlada mohla realizovat ten neomarxisticky ŠWABISMUS hladomoru a ukradeni všech SOCIALNICH HODNOT a už instalovany Policejni stat plny vnitaků nam při protestech zavře pusy,když budeme chtit naš PNZ tj Plan Narodni Zachrany všude přodiskutovat a odhalovat co nam SV společnosti voličů upiraji a za to je mame pry znovu a znovu volit?
No je to pravda,ktere nesmime věrit, nebo ne?

Průměrný počet slepic: 2.9 (11 hlasů)

Uvažoval nekdo z vás jak je možné,že sousede,kteři válku prohrali se nam směji z oken tlustych mercedesů a mnozi z nas tam jezdi vydělat dobre penize ,jen si vemte pokladni v Lidlu tam nabizeji 14 eur na hodinu a z těch mezd tam pry ti dobři kapitalisti zbohatli?

Jak je to možné,kde je zakopany pes ,vi to někdo z vas?aaaaaa
Proč nam to naši intelektualove 33 let neodhalili a ja tu musim všecko dělat sama a ještě mě tu Adolf NULA furt upaluje a nikdo z vas se me hezke šsťabajzny nezastane!?
Proč chcete dále v cele SV byt okradani o dvě třetiny mezd a myslet si,že to spravi demonstrace potažmo demise.Ty demise by musely byt co pět minut !
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Blboni nigdy nepochopí, že harpagondechujckou federaci neshodí volbama květáků, fialek ani kadimůrek. Dneska máme fialu a příště to bude zeleňák nebo červeňák. A jen dementi se zas budou ptát proč ten zeleňák nebo červeňák to dělá, proč nás nemá rád. Mezi tím bude sleva v korporátních velkovýkrmnách a nějakej dement se zas bude ptát, proč se mi to nelíbí, šak ty šmakulády sou tak levný.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

CHCEME ZMĚNU REŽIMU A UŽ ŽADNOU KONINU!

Kdo dokaže napsat jine heslo tak ma přiležitodt ho tady navrhnout!Nezapomente,že pro piraty navrhuje vlada zřidit DIA tj pry zkratka pro cenzurni digitalni koncentrak!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

Myslíte mě? Myslíte vykořisťování vlka vlkem? Vy tedy myslíte, že byla podmínečná? Že by se rudá armáda dotkla citlivých línií, jako síkrit nebo tak? Já nevím, já žiju na západě.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Musite totiž vědět,že pokud zdejši domorodci nepochopi,že se musi dosahnout změny režimu a hledat cestu jak,bude pro ně zuboena bananova republika cilem,ktery sami nechtěji,ale dostanou ho!

Pokud chcete ozvete se k jednotlivym bodum PNZ až povoli pan Vidlak o tom diskusi.Jinou cestu protestujici pod tribunou nebudou mit včetně toho divocha pana Sasina!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zítra si zařveš a pak zase tu svou klapačku na pár dní zavřeš.
A to bude všechno, nic se nezmění. Přiznej si to.

Průměrný počet slepic: 2.2 (5 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

A opakuji,že jsem jefina!Proto navrhuji,aby jste se stal DRUHY věřici antineomarxista a můžeme stereo dopalit toho Adolfa NULU,ktery jediny pochopil co by znamenala realizace prvniho postulatu PNZ a OKAŽITE to maznul!
Zadná diskuse co prvni bod obsahuje se NESMI konat jinak by to demo na Wenzelplatzu bylo senzace jak swiňa a ti ecnici zbytečni!
Klidne vam to tady všem vy asaaaaaaa salati znova a znova zopakuju,ale aaaaaaaaa anonyme bacha je to oheň a dyma,když pochopite vo co de! aááaaaa!
Dokažete valečniku byt v palebne pozici grenadyra a strilet z pušky pravdy, nebo zas to demo bude o ničem a nikdo nebude řvat PNZ,PNZ což splyne v mohutnem volani PENIZE PENIZE! aaeáaaaaa?
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

si Čech, či Moravák, zítra přijď na Václavák! Zase to tam rozjedem, ukážem co dovedem! Všichni najdem stejný tón, kam se sere chvilek milión! Zrzek s černou prdelí, nic nezmůže v neděli! Čechy Čechům, toť náš trend, my chceme český parlament!

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

je už hodně důle. Chybí cesta, chybí vůle. Jsme jen stádem volů a krav, proto máme ten "válečný stav!"

Průměrný počet slepic: 4.9 (20 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

I ja jsem dost překvapena,že tu nikdo nechce vedět co je PNZ změna!At si v klidu čekaji a ničeho neboji! Vidlak piše o stošest jemu se da všechna čest!
Bude to dale o ničem pod Adolfem Nulou bude zničen!Ani sobě nepomůže,čeka na staženi svoji kůže! Pravdy se nikdo nedobude a dubovych hlav neubude!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Jedna nebo dvě demonstrace na Václaváku nebo v Brně bohužel nevyřeší vůbec nic. Je to sice určité zrcadlo nálady ve společnosti, ale ve Strakovce se může dál klidně hodovat a tancovat. Změnit neskutečně nemravnou vládní politiku nebo donutit vládu k demisi, to prostě ještě nepřichází v tomto podzimním čase v úvahu. Soudě podle plných nákupních vozíků v supermarketech, tak vomeldovaná krize ještě nedopadla na české rodiny i jednotlivce takovou silou, aby zvedli zadky, vzali do rukou znovu klíče a nadělili této protilidové vládě "poslední zvonění". Ale nikdy se nemá říkat NIKDY! Smějící se bestie jsou prostě nevyzpytatelné!

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

Nejlíp jednostranná šetatřicítka.

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Opat len demoska? Zahulakat si?

Ak neponuknete nejake konkretne a splnitelne veci, kvoli ktorym sa oplati tam ist, ozaj sa stane ze si tam ludia pojdu zahulakat, daju si cestou pivo a pojdu dodom. Vlada da pozametat Vaclavak a finito.

Chyba vam sef. A chyba vam stabilny tim okolo sefa, ktory by konal konkretne a s jasnym jedinym vektorom.

Uz ste ziskali nejakeho poslanca, co by vykonal poslanecky prieskum tankovej skupiny vojsk CR a zistil jej bojaschopnost? A podla zisteni nasledne konkretne zalovat Afroamericanovu napriklad z vlastizrady, alebo jej udelit metal, ak to dopadne presne opacne ako ocakavate?

Al Capone nesiel do Alcatrazu preto ze zabijal a daval zabijat. Ale pre uctovne nezrovnalosti. Mate moznost zakonne sklepat vladu do jej pridelenych mantinelov, ktore jej stanovuje zakon. Ale na to potrebujete stabilnu skupinu ludi, co bude tahat za jeden povraz.

Zatial mate co? demonstracnu slepotu.

Je mi vas luto.

Průměrný počet slepic: 3.8 (12 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale ne od někoho kdo má na vlastním dvorku ještě větší bordel. U vás jste už o krok dále, vy už svoji Pičutovou na hradě máte. U nás se to teprve chystá...

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

chtěli snovou, zvolili si Piču-tovou. Piča sem a piča tam, hlavně že v Česku tu slovenskou demokracii ještě mám!

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ja ty cile vpalila tady na sklo a OKAAMŽITEE to Adolf Nula zgumakoval!Kdyby SV šla do protivky byl by totiž OHEŇ a DYM!Bod nr jedna tu vpredu zkusim vpalit vpředu znovu na sklo tak se ozvete pacane!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.8 (4 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

A to dat do programů všech politickych formasci, jinak je volit Společanost Voličů SV ve vlastnim zajmu nesmi a to bude prvni cil! Ostatni jsou. v PNZ tj planu narodni zachrany a tedy NARODNICH ZAJMŮ! Kdo tam dokaže dodat dalši d4ive než nam nsmi zvoleny režim zla v nyni jim instalovanem Policejnim statě zavře pusy střelbou do davu jako to dělaji ve Francii a jinde banksterskymi metodami zla sataanistů!
No ni!?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Dezoláti na náměstí
Marně svíraj svoje pěsti
Svoje pěsti ba i zuby
Nevidí si do své huby
Naše mise je demise
Skandují a volají
Vrábel s Havlem za oponou
Tomu se jen řehtají
Hlavně pošli esemes
Jinak na vás sere pes

Průměrný počet slepic: 3 (10 hlasů)

Poznáš tyhle blbečky, využívají ukrajinské vlaječky. A tato vlastizrádná netáhla chrání NATO armáda.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

už jsi poslal Vráblovi sms? Kolik tě to stálo? Stovku?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

peníze neposílám nikomu, neboť kazí charakter a vlastně ani sám od nikoho peníze bezpracně nedostávám. Ale rozhodně více sympatizuji s tzv. "dezoláty" než s těmi "pokrokovými", či spíše válečnými sráči, kteří v uctivé vzdálenosti od Moskvy mávají ukrajinskými vlaječkami a řvou, že na Rusy platí jenom síla!

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Demonstraci podporuji,čím dál to bude horší,občané budou vědět na koho se obrátit.
Něco se už děje ve světě pro zklidnění,pro mírové řešení situace a nejen na Ukrajině.
Proto tvrdím,musí k tomu dojít nejdřív v USA,pak dojde ke změnám v dalších státech.
Pokud by se do Ukrajinské války více zapojilo NATO,dojde i na jaderné testy.

Průměrný počet slepic: 4.7 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Holky a hoši z vlády se nám postupně pěkně "odkopali", je dostatek faktů a tvrdých dat potvrzujících jejich neschopnost. Neschopnost se nedá úspěšně komunikovat s národem, mnozí vidíme že "císař je nahý". Chytrý a schopný člověk se obklopuje stejnou kvalitou, podporuje kritiku, neboť kritika může být i pro chytrého "rozumem zadarmo". Submisivnost a neschopnost Fialy ústí v obklopení se a nainstalování politických neodborných "žblabuňků" . ODS bohužel vygenerovala nejneschopnějšího premiéra minimálně posledních 3 dekád. Dokazuje to mimo jiné i to, že z neschopného vedení může být vybrán zase jen neschopný, protože schopní by toto nedopustili.
Naše silná účast na demonstraci je tedy nutným vyjádřením odporu i komunikací s neschopností všehoschopných neodborníků a nedemokratů.
Lidé, kteří chtějí v životě něco pozitivního dokázat, se nemohou nechat neschopnými brzdit ani jeden den, natož 4 roky.
To je moje motivace pro účast na demonstraci

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

In reply to by Vlastimil Havlík (neověřeno)

Trvalý odkaz

podle vzoru Havla, odříká pro západ to ponížené bla,bla, bla. Jen z toho je přec dobře živ, politický lehkoživ.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, vy mi dáváte…ukrajinská verze síghajlíčku :-))... A ano, bylo to tak – „pták“letěl na obou demonstracích dolů podél celého Václaváku, aby si nás „bajvoko“ spočítal, když už to neudělala žádná z hlásných trub…., a úplně každé vaše slovo sedí. Taky díky za ujasnění dalšího - tohle byl dobrý počin.
Jde o jednotu lidí. Vláda říká něco jiného ráno a něco jiného večer, je to spolek, který drží pohromadě jen díky společnému korytu (jinak by se už dávno rozpadla) a tolerují si všechno, i organizovaný zločin i neschopnost jednotlivců. Takže co a jak bude na jevišti, kdo tam bude a kdo nebude, není podstatné. Podstatní jsme my, kteří s touto neschopnou a všehoschopnou vládou, která nás vede do pekel, nesouhlasíme. A jestli má demonstrace význam? Veliký. Jak velký, o tom svědčí mlčení všech. Když se na Václaváku sešla partička ukrofandů, byly toho plné zprávy. Nejdeme tam kvůli seznamu řečníků, ale kvůli magorům, kteří tuto zemi uvrhli do sr...k.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Poeta – ten už se těší na demošku Milionu trapných chvilek (alespoň z přímého přenosu v TV). Určitě má doma ubytovanou alespoň jednu Ukrajinku, těší se, až si navlíkne svetry, až bude škemrat o plyn, zatímco naše energie befelem zachraňuje Němce… A už se nemůže dočkat, až dostane mundúr a bude se moct vydat vstříc odvážným zítřkům bojovat za posledního Ukrajince.. Co by neudělal pro současnou vládu elektrikáře, traktoristy, učitele a dealerky mobilů, pro kterou národ je něco jako obtížný hmyz. Však kvůli lidem tu přece nejsou...

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Eště se stále čeká až někoho z těch velkohubejch pódiovejch demonstrantů napadne mluvit o potřebách normálních lidí. Až někoho z nich napadne mluvit o tem, jakto že nemáme jako potomci žádné podíly na rozpočtu země ani na půdě. Jakto že za to musíme platit daně. Čeká se stále na to až někoho z nich napadne se ptát, jakto že eště nemáme systém, gde bysme si všichni mohli volit svoje potřeby, a né cizáků. Čeká se na to, až se přestane mlet o potřebách korporací, neziskovek, o práci co spadla do kanálu, o sestřičkách a hasičách a ostatních do očí bijících nesmyslech.
Zatím stále čekáme, páč mnozí svými řečmi říkají, že to stále nechápou.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Čeká se na Gottwalda,nebo Gotta a Waldu.
Jedině všechno znárodnit,všem miliardářům odebrat majetek na cirkev si posvítit.
Nějaké polovičaté ,bezzubé nařízení,zákony jen zkomplikují situaci.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Ani jeden se tu mezi nami neobjevil,do diskuse,aby jsme jim našenkovali živou vodu! Oni chteji pry chimeru s nazvem socialne spravedlivy system!
Nic takoveho neexistuje a ti tam ve straně zbyvajici nemaji pry ani program a navic jen sedi snad dodnes na vadnych stanovach, nebo snad ma ňěkdo jiny nazor, źe tam členum nedavaji bromove tabletky a tak spihle čami na buty, nebo co nebo jak??
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

ANNA.
Proč by to nemohl udělat někdo jiný.
To není vynález komunistů i když se tomu někdy nerikalo znárodnění.
Pokud chce stát o něčem rozhodovat ovlivňovat,musí také něco vlastnit.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdo ma krome SPD něco takoveho v programu ?Jaky režim konkretně by to podle vas měl byt,co navrhujete pane zemědělče?Tak zkuste o tom diskutovat.
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

SPD je odnož Social Partaj Dojčland. Potomkům po předcích co nechtěj makat na cizáky a chtějí podíly na vlastní zemi, by vrazil smeták do ruky aby po těch zásluhovajch uklízeli vajgly , plechovky a eště si je bere do huby jako "nepřizpůsobivé". Tak takové cizáky tady poslouchat nechcu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Musel by se změnit režim,ale to chce jen SPD v bodě DESET sveho programu!Ten samuraj s dřevenym mečikem,když se ho zeptate na jaky režaim to chce změnit tak nasai bobrikaa mlčeni a to je taky důvod proc se tu mzi nami nechce oblevitaaby posili svůj slaby program co mu dava JEN deset procent a on vice NECHCE! a aaaraaeaaaaa
Co to s nim je,ze voliče nechce a odstranit ten maras pry na to nema!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

SPD nedá nigdy podíly na půdě , rozpočtu ani podíl na rozhodování z ruky. Pan velekněz Kadímůra říkal, že práce až za každou cenu, igdyby z teho měla být válka a gdo má málo na život, že mu režim nechal jen pár tisícovek, že by takovým "nepřizpůsobivým dal smeták do ruky".

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Sasine,Sasine VY jste tedy na vině!
Podivejte se jak se vam pirat směje
A piše vam nahoře co si přeje!
Jako ten nepřizpuobivy budete pro piraty
pracvat jako divý
Nacpou vas do digi koncentraku
a pujdete k panu bohu do jeho mraků!aaaaaaaaaaaaaasq
Qqqqqqqq
Qqq
Qqq

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Vzhledem k tomu, že jedním z bodů chvilkařů je - za Česko a Ukrajinu, tak můžou zaplnit Václavák třeba až do metra Dejvická, protože jich je u nás 300 tisíc a zúčastní se rádi. A vzhledem k tomu, co jsem se dnes dozvěděla - jak to bylo s účastníky demonstrací Milion chvilek, pak je to reálné.
Naši známí totiž vědí, že Babiš měl pravdu s placenými demonstranty (neplatili všem, to dá rozum - někteří jsou dobrovolně nebo nevědomky přitroublí a neví, která bije...), ačkoliv soud nařídil, že se za to musí omluvit. Mladé lidi naverbovali za 170 kaček, když si půjdou na demošku na jednu hodinu stoupnout. Sami se tím totiž pochlubili před známou, která s nimi pracuje. V tomto případě to bylo deset spolužáků a prý se to pak hodilo jako základ na mejdan. Kdo to platil, toť otázka, na kterou nikdy nedostaneme odpověď.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Gdyby naši potomci rozhodovali o svých potřebách na základě pevného podílu na půdě a rozpočtu své země, nigdo by Babiše neznal. Vidlák by pro něj prostřednictvím levobočné společnosti ne"pracoval", a vy byste ne"věděla" co napsat. Hotové

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Pražáci(mladí) půjdou na demonstraci 30 ,obyčejní lidi zůstanou doma bohužel jsou to pitomci a chudobu si zaslouží jediné co umí hádat se o halíře blbci

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

In reply to by Jaroslav (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dokud se bude na náměstí jen zpívat a mávat vlajkami tak je to ztráta času. Až se bude mávat vidlema tak to teprve má smysl.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Což značí ,že demonstrace na Václaváku 30 října se zůčastní 250 tisíc lidí :-)

Zatím bez slepic