Mají v gatích?

Autor
Štítky

Tento článek jsem měl napsaný už v neděli večer. Přísahám. Chtěl jsem ale dát přednost Alefovi, protože mi ten svůj poslal už minulý týden. Vy jste ale v diskusi všechno z mého článku už probrali, všechno jste odhalili, všechno jste už vyvtipkovali přede mnou. Teď to vypadá, že od vás jen opisuju.  Promiňte mi to, dnes není skoro nic nového. Jen pár drobností. Mít bystré čtenáře, to je někdy pěkně na houby. Zkuste prosím alespoň předstírat nadšení. 

A ještě jedna aktualitka... parlament prodloužil nouzový stav do 17. května. Nechci dělat chytrého, ale že prodloužení projde, to bylo jasné už od rozsudku soudce Výborného, který jsem již komentoval. Kecat, to opozici jde, ale pochybuju, že by si někdo z nich vzal na triko, že by se epidemie vrátila. Předem se dalo odhadnout, že budou exhibovat, kecat, nakrucovat se před kamerami, aby měl zítra Šafr o čem psát, ale nakonec to prodlouží. Kecat jo, odpovědnost ne. 

Andrejko může být spokojený. Má několikanásobné alibi, kdyby se to s koroňákem zvrtlo a pokud se to nezvrtne, bude to on, kdo na plnou hubu řekne do kamer, že další prodloužení už není nutné. Pak už zaklepe na dveře ta ekonomická recese a bude to úplně stejné. Rejpat budou, ale žádný strach, že by si to chtěli s Andrejkem vyměnit. 

A teď už k tématu: 

Tak jsme si poslechli zaručenou a stoprocentní zprávu od "kvalitní novinařiny" v Respektu, že do naší zemičky přiletěl ruský agnet vybavený jedem a diplomatickým pasem a proto dostali  Kolář a Hřib policejní ochranu. Kolář to řekl v televizi Prima.

Mimochodem... termín "kvalitní novinařina" s tím přišel Scallop. Mizí mu příspěvky a tak mě alespoň oblažuje na mailu. Tímto termínem označil Respekt. 

Já osobně se jen divím, že policejní ochranu nedostal i náš známý Řeporyjec Novotný, protože na toho je Putin také naštvaný z dosti podobných důvodů jako na Koláře a Hřiba. I když od včerejška se mluví o tom, že i on má stažené půlky a Džejmse Bonda za zadkem. Ale dost srandy... 

Co myslíte? Má Kolář i Hřib naděláno v gatích? Z Ruska přiletěl diplomat a to vždy nejvíc pravdomluvné a Havlem prostoupené médium investigativně zjistilo, že jde o tajného agenta vybaveného ricinem. Otrava ricinem navíc je pěkně hnusná. Odcházejí játra a ledviny, smrt si dává načas, hodně to bolí a i když se podá protijed, takřka vždycky zůstanou nějaké trvalé následky. 

Pravdomluvná média vědí také o otravě agenta Skřípala ještě lepším jedem. To také zosnovaly najisto ruské tajné služby. Všechny námitky byly dávno vyvráceny a odmítnuty jako fake news. To samé Litviněnko. Další akce bývalých/současných agentů KGB. Česká televize to říkala, Scallop to také říkal, Čulík to říkal, Kartouz to dokonce vyučuje. 

Co když si Putin večer přihnul stakan vodky, bouchl do mahagonového stolu  a řekl, že nějaký Kolář a Hřib ho srát nebudou a vydal příslušný rozkaz? Takhle to přece Putin vždycky dělá. Nepohodlní lidé mizí, novináři se ztrácejí, opoziční politici končí s kulkou v hlavě, proč by nemohlo dojít i na pražského starostu? 

Mají Kolář s Hřibem nahnáno? 

A nebo vědí to, co si myslíme my? - Že orel mouchy neloví, Putinovi je nějaký štěkající ratlík ukradený a dělá opravdu velkou světovou politiku na té nejvyšší úrovni a Koněvova socha má v pořádníku priorit číslo 658392. Že mohou být úplně v klidu a jen teď kalí vodu, aby z toho ještě něco vytřískali. Koneckonců Praha je plná idiotů, kteří jim to za jejich hrdinný odboj proti Putinovi zase hodí. 

Ale... co když vědí to, z čeho vidíme jen malé střípky - že Skřípal byl obětovaný pěšák protiruské intriky z úplně jiného tábora? Že si hráli na hrdiny, protože dobře věděli, že Putin je má na háku, ale teď jim dochází, že by mohli být obětováni svými kamarády, aby se vysoká hra dohrála až do konce a že by teď svaté věci protiruského boje nejlépe posloužila jejich mimořádně hnusná a bolestivá smrt? 

On totiž Putin, kdyby se jich fakt chtěl zbavit, tak se nikdo nedozví o žádném agentovi. Zřejmě sem jen doputuje dobře zašifrovaný rozkaz a pak nastoupí nějaký zaplacený ukrajinec na drogách, který dostane zakázku od jiného ukrajince, který bude také zaúkolován jiným ukrajincem, aby nakonec prostě do Koláře píchli kudlu...  Nebo dojde k nehodě jako s Dubčekem. Nebo to bude nešťastná náhoda. Nebo je nechají žít, ale do konce života jim budou rozvíjet paranoiu. 

Ale takový mrtvý starosta zavražděný za bílého dne pěkně na očích, aby se na to dobře koukalo, aby kamery nebyly daleko... Aby se na místě činu našel ruský pas a další jasné stopy vedoucí přímo až do Kremlu,  to by by možná s českým veřejným míněním fakt mohlo zahejbat. To by mohlo spustit nějaké ty protiruské postoje a o protiruské postoje jde především že? A pro svatou věc amerických, německých, iluminátských, římskoklubních, bruselských (nehodící se škrtněte) elit není žádná cizí oběť dost velká, obzvlášť když jde o nějakého slovanského Untermenše z východu, který navíc vždycky poklonkoval a tak není důvod si ho vážit ani ho litovat. 

Svým způsobem to mají Kolář s Hřibem pěkně blbý... Chrání je česká policie, která je ve zkorumpovaných rukou různých mafií, politiků, kremelských zaprodanců a podobně, takže až dojde na ten útok KGB, ochranka se zrovna bude dívat jinam. Pokud Putin vydal rozkaz, tak se to kágébákům dřív nebo později podaří a naše slavná BISka tomu nezabrání, naopak se bude držet co nejdál.  V Praze jim možná fandí, ale krk pro ně nikdo nenasadí. Mimopražský venkov jim nějakou výchovnou lekci skoro přeje. Pokud se Putin rozhodl je zabít, má na to neomezené množství času i možností a tajné služby mají takovou sloní paměť, že ta Zemanova je proti tomu čajíček. Navíc prezident i premiér jsou přece ruští agenti, takže to má Kreml v podstatě sichr. Zeman přece podle staré Kuberové tak tlačil na bývalého předsedu senátu, že z toho dostal infarkt. A to tvrdil, že má Kuberu rád. Co by asi udělal Řeporyjcovi, kterého rád nemá...  

Výbušný či otravný konec kariéry by posloužil i mnoha nejmenovaným protiruským narativům. Soudě podle Skřípala, si protiruští bojovníci neberou servítky a využijí každé příležitosti. Když byl Štětina ochoten vidět v Kyjevě Berkuty z hotelu na první pohled a ve jménu boje proti Rusku byl ochoten začít válku, co je proti tomu nějaký Hřib? 

Ani bych se nedivil, kdyby ti dva brzy vypadali zdrchaněji než Boris Johnson po koronaviru.  

A pokud bych mohl poprositi báťušku Putina... kdyby byl tak laskav a oba jmenované pány ráčil ponechati naživu.  Kolář ukrytý na neznámém místě, to je pro naší zemi ta úplně nejlepší varianta. Kdyb ho FSB poslala do věčných lovišť, přijde na jeho místo jiný debil, který bude zase dělat hrdinu, bude pořád v televizi a chrlit moudra o Rusku... To se pak nedá vydržet. Ať jsou jmenovaní pánové pěkně někde zalezlí a mají vítr z každého zaklepání na dveře. Mají možnost se zamyslet, jestli jim to stálo za to. 

A propo... mladý Kolář je navedený od tatíka, ten zatím ochranku nemá... raději mu ji rychle dejte. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (109 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

a vypadá to na malér.
Už na to upozornil Jaryn (článek na Novinky.cz), tak jen odkaz na BBC: https://www.bbc.co.uk/news/health-52439005

Zatím 20 hospitalizovaných dětí a -náctiletých se záhadnými symptomy, podobými CoViD-19 a zároveň Kawasakiho syndromu. Cca septický šok. Skoro všechny na JIP.
Nikdo zatím neví, co to je, a lékaři naléhavě vyzvali rodiče, aby při "divném nachlazení" vyhledali pomoc v nemocnici.

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

těžké mrtvice kosí mladé:
"Je jí 33 let, byla zdravá, ale teď utrpěla těžkou mrtvici, jejíž příčinou byl koronavirus, a tak se o­ ní tento týden bude psát v prestižním lékařském časopisu New England Journal of Medicine. A je jednou z mnoha.
Američtí lékaři používají výrazy jako „šok“, „šílenost“ a „extrémní překvapení“, když popisují svá zjištění, že virus neničí mladé lidi zápalem plic, ale mozkovou příhodou. Jde o třicátníky a čtyřicátníky, kteří nejsou věkově ani zdravotně ve skupině, jíž by mělo něco takového hrozit. Ale když je s mrtvicí přivezou, testy odhalí, že jsou i pozitivní. A obvykle žádné příznaky necítili."

Dál už jsem to nečetla, článek je na iDnes Premium a platit se mi nechtělo.
Kéž by to byla kachna...

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/usa-koronavirus-mrtvice-mozkova-…

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

Veverko, neděste mě... Tentokrát naprosto beze srandy, Holub odpustí. V pondělí mi totiž jedna taková zpráva přišla: "Vím že jsi ho znal... Ráno ho našli v posteli... Nikdo vlastně neví co..." Čerstvej třicátník. Sportovec. Skvělej kluk...

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

na začátku článku mi bylo dost nedobře, k tomu odkazy zmíněné jarynem a Občanem, teď ještě Vy se svou zprávou ... zdá se, že ten virus je pěkné svinstvo. A jaksi čím dál horší.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Já vlastně nevím jestli to byl virus. Třeba ne. Na to je to příliš čerstvé. Jen to ostatní tak nějak...sedí...

Víte, promítám si teď v hlavě ta parlamentní vystoupení a... je mi za ně trapně. Za všechny co tam plnou hubou mleli... lejna o nejvstřícnější opozici v dějinách... Člověku pak nezbývá, než se schoulit do sarkasmu a zakrýt hlavu ironií .

Průměrný počet slepic: 5 (29 hlasů)

Mně připadá hnusné a doslova vlastizrádné tímhle způsobem rozeštvávat lidi v TAKOVÉ situaci. A taky nekonečně hloupé, z mnoha důvodů.
O zdraví, v nejhorším případě o život, jde přece VŠEM, a normální člověk má spíš potřebu solidarity a spolupráce, řekla bych.

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

nerespektuje pandemické, epidemické a jiné plány, modely a předpoklady.

Druhá možnost je, že děti i mladé lidi napadal korunáč už předtím, ale nedostali se do statistik, protože "mladé lidi a děti koronavirus přece nenapadá a pokud ano, tak mají rýmičku". A vono zatím hovno a mladí a děti MOHOU mít mnohem horší metabolickou reakci než dospělí středního věku.
Alarmující je, že ti mladí dospělí a děti byli do nákazy zdraví. Stejně jako ten italský "pacient nula", který na korunáče zemřel. Osmatřicetiletý ekonomicky zajištěný sportovec (tzn. že měl přístup ke zdravé stravě).

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Pokud byl "pacientem nula" ten 38letý manažer, Mattia – sportovec, amatérský fotbalista, milovník běhání, tak ten se koncem března uzdravil.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Dobrých zpráv není nikdy dost. Jsem rád, že jsem se zmýlil.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Karanténa a začínající hospodářská krize tvrdě dopadají na chudé americké rodiny. Uzavření škol také přerušilo státem dotovaný program stravování pro žáky a studenty z nemajetných rodin. V hlavním městě Spojených států nemá dost peněz na kvalitní jídlo každá pátá domácnost.
Z jedné potravinové dávky má průměrná rodina vydržet vařit 14 dní. „Je to rozdíl mezi životem a smrtí. V naší komunitě jsou nezaměstnaní a lidé bez dokladů. Jiné organizace distribuující jídlo ho nedají těm, kteří doklady nemají,“ vysvětluje dobrovolnice Mayra Figuera-Clarková.
První týden sehnaly základní potraviny pro 150 dětí, teď už na nich závisí dokonce 460 rodin a kvůli rostoucí nezaměstnanosti se ozývají další lidé. „Den za dnem, týden za týdnem se nám ozývají další školy, kterým už nedokážeme pomoci,“ přiznává Alysa MacClellanová z D.C. Food Project.
Občas se organizátorkám podaří získat i něco navíc, například dezinfekci nebo toaletní papír, považovaný za skutečný poklad. Ve většině místních obchodů je totiž už přes měsíc naprosto nedostatkovým zbožím.
https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3084848-potravinovou-pomoc-potrebuje…

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

Ano, mají nemocné děti a čují souvislost s Covid, ale neotestovali je. Jen některé a ne opakovaně. Protože prostě nemají testy. Ono to testování u nich je vůbec dost divoké.

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

Vždyť se přece všeobecně žvanilo, že je to malér jen pro seniory. A tak vůči dětem a omladině opatrnost žádná, zatím co báby a dědkové se halili do vlastnoručně vyrobených roušek, ti ostatní byli v pohodě .. jich se to netýkalo. A tak si asi nabrali poněkud větší než únosnou dávku. Navíc taky , ta "chráněná populace" asi taky udělala svoje. Nemají žádné obrané látky, pokud jsem stačila zachytit, tak většina moderních nemocí je právě na nedostatku imunity. To není jako my - žádné mytí rukou před jídlem, láhve či hrnky s pitím putovaly po celé partě, bez čehokoliv. Prostě imunita se vybudovala, a spolu s očkováním zabrala i v pozdním věku.
Co se ale divím, že je to netrklo při prvních úmrtích děcek. Že to brali jako výjimku spojenou s něčím. Nebo je to taky tím, že ti mladší už jsou/byli naočkováni tím, že se jim tvrdilo, že jim se nic nemůže stát, že na fšecko maj pilule, a ono ejhle... No uvidíme.

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

viagra vipps <a href=" http://viagracnd.com/# ">pills like viagra</a> - otc viagra walmart
https://viagracnd.com/# where to get viagra in bangalore
can veterans get viagra <a href=http://viagracnd.com/#>viagra overnight cheap</a> viagra erectile dysfunction pills

Zatím bez slepic

home remedies for ed <a href=" http://pillgtr.com/# ">ed meds online without doctor prescription</a> - how can i order prescription drugs without a doctor

Zatím bez slepic

cialis online mastercard <a href=" http://cialisgtr.com/# ">cialis discounts</a> - best deals on cialis super active plus online

Zatím bez slepic