Měknou a měknou

Autor
Štítky

Provizorně mám počítač vyřešený (díky všem, co mi pomohli) a tak mohu psát dál. Musím říci, že mě úplně svrbí prsty a mám pár článků v zásobě. Alexi, snad se nebudete zlobit, když budu k vašim článkům přidávat další, protože mám jedinou obavu, že mě někdo předejde a já nebudu mít postřeh jako první.

 Takže dnes to bude o vyjednávání:  

Všimli jste si, že Andrej neztrácí čas, máme první pracovní den a on už si oběhl půlku sněmovních kolegů. Mluvil s Lidovci, Okamurou, Vojtou Filipem, lecos nastínil i ČSSD -to víte na vládě se určitě jednalo o zákonech, hodil řeč s prezidentem, zítra bude v jednáních pokračovat. Žádné zdržovačky, jednáme jednáme hore po dědině. Pak jednání skončí, vyleze se před kamery a co nám milí protagonisté říkají.... o vládě se nejednalo. Jednalo se o sněmovně. 

Představuju si to. Všichni vyjednavači tam sedí jak na trní. Tak jaká přijde od Andyho nabídka? Bude přemlouvat, prosit, vyhrožovat, nebo něco nabídne? Pustí nějaké ministerstvo, nebo pohrozí soudy, policajtama, vojskem? Bude trvat na silových ministerstvech? Sakra, co ten samolibý parvenu, který mezi nás matadory vůbec nepatří, vlastně chce? A on nic. Pojďme se pánové bavit o sněmovně. Místopředsedové, předseda, výbory. Hrozně důležité ne? V podstatě předem rozhodnuté. Pokud bude vláda, tak se to stejně ještě předělá a pokud vláda nebude, moc dlouho si to neužijou. Ale co koalice, co vláda, co bude? Nic... Ticho.

Ať jste demokrat nebo xenofob, klidně si předkládejte programové priority a potvrzujte si co chcete o obviněných premiérech, melte si pantem jak je libo. Andy poslouchá a zavádí řeč úplně někam jinam. Jen mu občas uklouzne nějaká věta ve smyslu, že má dost peněz ještě na desatery předčasné volby. Nebo třeba že by ho mohli obviňovat dál, aby příště dostal rovnou nadpoloviční většinu. A že ostatní mají především dluhy. Tu a tam připomene Altnerovy pohledávky, Šlechtová řekne, že nemá ráda Lidovce a tak podobně. Jen se hoši poduste. 

A rétorika ještě včera ohnivá pomalu stydne. Už jsou na stole varinty tichých podpor menšinové vlády viď Bělobrádku. Okamura je vlastně spokojený, protože by mohlo být to referendum... Bartoš ještě včera vyrostl o dvě čísla, ale dneska se už v podstatě smrsknul na původní velikost a to s ním Babiš ještě vlastně nejednal. Ještě týden a všichni dozrajou. Pěkně se dopečou, dosmaží a najednou ejhle... všichni se sejdem ve velké koalici s velkou podporou a vlastně to Andyho ani nic nestálo. Měknou a měknou. Nakonec nebude nic nabízet Andy, to oni se přinesou už naporcovaní na podnose. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Jakkoli je to krásně švejkovsky (v dobrém slova smyslu) napsané, je to děsivý popis možné reality. Nepovažuji složení sněmovny za dobré. Považuji ho dokonce za příšerné. Demonstrovat kvůli tomu však rozhodně nehodlám.
Nu, což. Počkáme si a uvidíme. Velkou malou roli jsme měli jen po dva dny, nyní jsme opět diváky.

Zatím bez slepic

… jak to citoval z té studie Vlk?... centrum emocí v lidském mozku se zaplní a zabrání fungování centra rozumu… svého dosáhne tedy ten, kdo dokáže vyvolat pro dosažení cíle u toho druhého silné emoce … jde vlastně o techniku svádění, takový nezávazný flirt (pokud slečna neotěhotní), s cílem ovládnout toho slabšího, neznalého… na PZO byli údajně dvě esa Andrej Barčák a Andrej Babiš …. umění připravit se na tu chvíli, navodit správnou vnější atmosféru a dosáhnout svého cíle … Volební flirt máme za sebou, teď jde jenom o to, že stále nevím jaké jsou cíle vítěze….

Zatím bez slepic

Soddisfare Il Vostro Nuovo Migliore Amico

: Il navy flatter

Stiamo gwhen it comes toocchio profondo verno. l. a,chicago neve caduta (Gueveryrdestre di montgne russe), le heat level sono calos angeleste e che tutti vogliono primavera per mostrare il suo volto. Ora ci potrebbe essere united nations paio di mesi, mother questo neo cuandognifica gna pu iniziare a pensare a cosa avete intenzione di indossare. age certainly no, neo sto parlando di infradito. dropping me amc, Sto parlando di un navy blue abito. marina di seme l'elemento in eachfetto che investire ch una marcia in pi piuttosto una Toyota Corolla. un navy blue sicem possono ssr mscolati abbinati, Velectronicstito by vstito gi funziona ogni stagion.

harbour abito not po pensato di indossarne ana [url=https://twitter.com/chnloveantiscam]chnlove.com reviews[/url] soluzione quasi ogni iodo dell'anno, mother il speed di transizione sono il momento ideale one iniziare seriamente apprezzare l. a,chicago sua versatilit Mentre gli stili pi specifici stagione, Sto parlando del tuo chino e tweed abiti, al loro posto, not navy blue abito trascende tutto ci gna. harbour vestito with regard to eachfetto stratificazione su quasi tutti i colori. Sembra grande minus un bianco frizzante, ma il mio preferito quando a strati pi scuri modelli be il tartan o fiori. Rende davvero l'tonalit di focus fuori, E when i tonin every scur sono fett l'autunno e l'nverno. Inoltre, Possibilat aggiunglos angelesr il calor di invrno di colori attravrso vostra cravatta tasca quadrato; Colori disadvantage tonalit are produced il bordeaux. Anche cercare di punzonatura scam divertimento invernale modelli occur trolli, Spinati, E pied nufactured poule. Poi in est are generally marina seme rende una begin ideale single miscezione di vivaci fiori e strisce. navy blue, nero, Letteralmente by using grado di lavorare disadvantage qualsiasi modello, Di stampa i di clre.

harbour abito continua a fthettere il suo stiper muscoli quanto riguarda calzature, occur pure. si presta bene post essere mescolato scam qualdela e tutti i toni marrone. Gettare n't caramello wingtip, un fstartgo suede Chelsea, O not rosso cupo double monk tie e potete look tranquilli sapendo gna il vostro navy blue abito not nean a goccia di sudore. la sentira prova delcon sua versatilit sta nelsi facilit near cui not grado di mescore paio di colore nero o grigio scarpe. Nat thero scam marina divn'tntata navya prcome acrosscisa dichiarazion di stil cos a dondolo paio di nr ali il blu fornir lgant lgant.

Quindi, Ora che siete pronti a serious a inverno e bella swan cosa di primavera, Assicuratevi che il vostro armadio lol united nations navy seme immediately a portare inside of tutte le stagioni nel modo pi egante possibi.

Abiti when it comes to primo guitar:Su CARLOS COSTA Vestito: a french organization Camicia: Zara, Il Legame Il earn sq,rectangular: los angeles Prossima Stivali u Cintura: Ortodoux

Su ERIC BANDHOLZ Vestito: Zara Camicia: Zara Cintura: Zara ties: Penguin Scarpe: Johnston Murphy Calzini: Jonathan Adler Orologio: Birline Occhiali da souls: grams finest fresh.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Velice dobrý postřeh.
Skutečně,Babiš se může na to hemžení stran u kraje propasti,koukat z velké výšky.
Jenže i to může dávat signál občanům o nadřazenosti,bezcharakternosti.
Budou muset všichni něco slevit,něco přidat,aby republika prosperovala.

Zatím bez slepic

Má osobní zkušenost sám se sebou je, že když se mi do něčeho nechce, je s tím moc práce, začnu to okecávat ve stylu "aby republika prosperovala". A naopak, když mi něco jde, vyhrnu rukávy a bez keců "jdu na to".
No a to je podstatný a ještě k tomu zásadní rozdíl mezi Babišem a zbytkem. Můžeme Babiše přímo nenávidět, leč jeho urputnost a pracovitost je třeba vidět a přičítat mu jako plusové body. Navíc v mazanosti převyšuje tu profláklou a začínající politickou sebranku o několik délek.
Jak Vidlák uvádí, začal osobnímu kontakty, aby ohodnotil co od koho může očekávat a prvotním impulzem dal najevo, že on je ten kdo to bude řídit.
Jsem hodně zvědavý kdo první podlehne vábení Babišovy blízkosti (moci, peněz) a jak bude současné odmítání okecávat.
To bude taškařice. Nejvíc se těším na Okamuru. Ten již zahodil rozum a vidí se v ministerském křesle a také před objektivy kamer a pochlebujících novinářů. Vsadím hodně vysoko a vsázel jsem na to již asi půl roku, že s Okamurou bude ta největší bžunda.Jeho demagogie je taková půvabná a zásadovitá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Babiš dnes dokončí kolečko, snad jen piráti nemají zatím odvahu nebo čas na jednání. Druhý pracovní den po volbách. Pro Babiše standartní výkon. Ostatní strany, kdyby ANO neexistovalo, by ještě slavily, případně kuly pikle bez kamer někde v zákulisí. Jenže co bude dál, když sněmovna se sejde až za měsíc? Zkusím si tipnout. Strany budou čekat na druhé, třetí, čtvrté kolo a těšit se na to, jak bude Babiš ztrácet nervy. Babiš místo toho bude dojednávat složení budoucí vlády, jednobarevné, menšinové. Stranám ještě pošle sms - jestli se chcete přidat, ozvěte se, udělám si na vás čas. Žádné další nabídky od Babiše již nepřijdou.

Souhlasím s Vámi, Vidláku. Bude ještě veselo.

Zatím bez slepic

Tak piráti mají na svém foru, ze uz odpovedeli kdy se s babišem sejdou. Ale jejich forum doporucuji precist, prakticky se pasují do role jakou má STAN či TOP bez Kalouska. Zaměřením apod. Takže bych hádal, že příští volby bdueu přesun voličů od piratu někam jinam a k pirátům, od STAN apos. a ty pak zaniknou...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ODS se vychloubá, jak jsou druzí na cílové pásce. Ovšem, druzí jsou tři, ODS 11,32 %, Piráti 10,79 %, SPD 10,64. Vítěž mohl zajít na kafe, než se oni tři dobelhali do cíle. Takže druhé místo ODS je jen náhoda. A ještě něco. Finiš Kalouska je obdivuhodný. Nejmenovali se hekři, kteří napadli systém, Český statistický úřad ?

Zatím bez slepic

Aby zastřeli falšování voleb,tak je nenapadlo nic jiného,než to hodit na hackeři,co je ten světový fenomén.
Osobně bych tyto volby znevěrohodnil.

Zatím bez slepic

Bingo!
Buď on, nebo spíš jeho schopnější zaoceánští nadřízení.
Kdyby to prasklo, může za to Putinožka, který podprahově ovlivnil pracovníky NSA.

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přátelé,
reálnou možností je i to, že autor geniální Vidlákových kydů svou počítačovou pologramotnost pouze předstírá.
Ve skutečnosti je Vidlák počítačový mág, který odhalil, že Český statistický úřad má pouze dva zdroje, jimž poprávu důvěřuje:

Křišťálovou kouli a NAŠE a jeho milované Kydy!

Vidlák úmyslně zamořil svůj počítač vlastnohlavně zkonstruovaným virem a tím naprosto znevěrohodnil volby:
Jak správně předpokládal, šmírující čeští statističtí úředníci si nevědomky stáhli virus či trojana do svých počítačů.
(Podle původního naprogramování se přece měl stát vítězem voleb Kalousek!
Babiš měl přiděleno 4,99% a měl jít hned po vyhlášení výsledků bručet, resp.bučet.)

Zatím bez slepic

Ale prd, myslete trochu! První jsou sečtené malé vesničky, poslední velká města. A takto ty údaje postupně přebírala i televize. A kde asi má TOP09 větší základnu, v Praze nebo ve dvacáté Lhotě na pomezí Čech a Moravy?

Zatím bez slepic

Jenže to nemá ten správný nádech a vůni konspiračních teorií. Prostě všední nuda racionálního světa. Proč si něco vysvětlovat logicky a smysluplně, když si můžu vybájit nádhernou pohádku, která navíc zapadá do mého vidění světa?

Zatím bez slepic

Ve finále sčítání voleb byly TOP 09 a STAN pořád ještě zoufale pod 5%.

Při sčítání posledních hlasů z centra Prahy a centra Brna začaly prudce naskakovat hlasy pro TOP 09 a také STAN a bylo vidět, že jsou tlačeny nad 5%.
Jsem přesvědčená, že za pět minut 12 zasáhla do sčítání hlasů "bruselská stopa" ve spolupráci s pražskou havlárnou a brněnským Žít Brno.

Když se podíváte na volební okrsky v těchto dvou velkých městech, tak v centrech zcela nad okolním průměrem vyhrála TOP 09. Copak příznivci TOP 09 bydlí právě a jen v těchto centrálních volebních okrscích? To je podivné. Že by voličské průkazy?
Nějaké místo v Čechá pár dnů před volbami nahlásilo zmizení asi 5.000 voličských průkazů, což se v médiích nijak neřešilo.

Zatím bez slepic

Při vší úctě si myslím, že nemáte pravdu. Já tu dobu seděl u televize a vše sledoval. STAN bylo nad 5% několik hodin před koncem sčítání, v podstatě kontinuálně. TOP09 šla nahoru ke konci, protože se sčítaly městské obvody, kde má větší podporu. To samé platilo o ODS, ta byla zprvu na 3. místě a polepšila si až v závěru, kdy překonala Okamuru, kterému naopak procenta klesala. Polepšila si cca o 1%, což je více, než o kolik si polepšila TOP09. Stejně tak procenta stoupala Pirátům, takže i ti překonali Okamuru, ačkoliv to zprvu vypadalo, že nemají šanci, dělilo je víc než 1%. A naopak klesala procenta Babišovi. Sumárně - přesně tak, jak lze očekávat, ve velkých městech má větší podporu ODS, TOP a Piráti, na rozdíl od venkova. Dalo se evidentně sledovat, jak některým stranám procenta narůstají, jiným zase klesají, nikde se nic záhadně neobjevovalo či neztrácelo…
Vámi zmiňovaných 5000 hlasů by nic neovlivnilo. TOP09 získala 268 811, STAN 262 157 hlasů. Jinými slovy, i kdyby si TOP09 někde nakradla 5000 hlasů, její pozici by to nijak závratně nezměnilo, skončila by stále před STAN a překonala by 5% hranici… A měla by stejně (málo) poslanců...

Zatím bez slepic

In reply to by Pavt (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dobrá, uznávám, že ten Váš popis je pravdivý a já jsem se s hrůzou soustředila především na naskakující % u TOP 09.

Nicméně podezření na korekci výsledku těchto voleb v závěru sčítání vnějšími silami ve mně pořád zůstává. Jde o strašně moc a každý hlas navíc by teď pozici Babiše usnadňoval.

Zatím bez slepic

Osobně bych na nějaké systémové manipulování s volbami nevěřil. Přijde mi celkem logické, že TOP09 "lezly hlasy" až ke konci. To se totiž sčítají velká města a Praze to určitě trvá dýl než někde na venkově s pár voličema. Proto i z tradičně proTOPáckých okrsků docházely hlasy až na konec.
Navíc, vždy se ptám: komu by to pomohlo a stáloby to za ten risk? Opravdu by pro někoho stálo za to, takto okatě ovlivnit volby, jen proto, aby se jedna stranička dostala do sněmovny s odřenýma ušima?

Zatím bez slepic

In reply to by Hlas_z_Vysočiny (neověřeno)

Trvalý odkaz

Neznám úplně postup dodaných sčítaných hlasů.Podle mne je to jedno,jestli na venkově,nebo v městě.
Okrskové komise mají určitý počet voličů,po skončení hlasování sečtou a odvezou na okresní sčítací komisi,která to odesílá přímo do Prahy.
To spíš ze vzdálených obcí to může trvat déle,než ve městě.To se schválně čeká na velké města,aby byly sčítané později.To by musel někdo z ústřední volební komise něco objasnit.Protože si myslím,že dodané hlasy od okresních volebních komisí,se soustřeďují v Praze do více počítačů,pak se to teprve vloží do toho správného počítače.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nečekal jsem takový ohlas. Ale, když už ? Životní zkušenost mluví jinak, než ti, kteří tvrdí, že vše proběhlo dokonale. Kde je člověk, kde je možnost fixlovat a podvádět, tam se fixlovat a podvádět bude ! A když někdo chce mít dokonalý prostředek, musí ho zkoušet a zdokonalovat. Nejde o to, že tentokrát nemá manipulace s daty velký význam, i když i o tom by se dalo diskutovat, jde o to, aby vychytaly nedostatky, které by mohly případnou manipulaci mohly odhalit. A že se v budoucnu může vyskytnout zásadní potřeba pro použití podvodu, je jisté. Američané mají bohaté zkušenosti s tím, jak upravovat výsledky, aby ani nevzniklo podezření, proto ten strach z ruských hackerů. To není jenom propaganda, to je reálná hrozba.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dá se na to hemžení takto dívat. Samozřejmě.
Já se na to dívám trochu jinak. Zmínil jste sousloví obviněný premiér. Tam je určité jádro pudla.
Babiš ani Faltýnek obvinění nebyli a nejsou. Babiš a Faltýnek byli vydáni sněmovnou pro podezření a účely vyšetřování policií a nyní nejsou. Policie bude muset sněmovnu znovu požádat o vydání. K tomu je ovšem potřebné ustanovit sněmovnu. Policie vyšetřuje, zda je jejich podezření oprávněné či nikoli. Volič, jenž je v demokracii oním suverénem si o tom podezření podle výsledku voleb zjevně myslí své. Podle výsledku vyšetřování policie teprve dojde či nedojde k obvinění.
Proč Babiš jde především za ustanovením sněmovny? Bude-li ustanovena sněmovna a její orgány, teprve pak může být prezidentem jmenován premiérem. Zatím je jen pověřen sestavením vlády.
Projednávání stran účasti vládní koalice je zajímavé tím, že Babiš veřejnosti od počátku ukazuje, že je schopen se jako demokrat dohodnout prakticky s kterýmkoli subjektem díky svému programu, že lze najít průřez programu se kterýmkoli subjektem v poslanecké sněmovně vyjma KSČM. Budou-li ostatní partneři (jejich jednotu narušuje Okamura) trvat na své podmínce, bude moci zdůvodnit i zapojení KSČM. Za viníky vládní krize bude moci označit ostatní. To ostatní nechtějí sestavit vládu a tedy chtějí předčasné volby.
Jinými slovy – od počátku má ve hře i ten marketing stran eventuálních předčasných voleb.
Ergo kladívko – je to vlastně totéž, co jste vyjádřil Vy, jen jinými slovy.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Výraz flexibilní lze, podle výše uvedeného zdroje, nahradit slovy pružný, elastický, ohebný, pohyblivý, proměnlivý či nestálý, samozřejmě v souladu s kontextem, v němž je používán.
Burešův "program", má-li jaký kromě touhy po moci a ziscích, charakterizují mnohá z těchto slov. Z toho vyplývá, že "průřez jeho programu s kterýmkoli subjektem v poslanecké sněmovně vyjma KSČM" dnes je, ale zítra už být nemusí.
Jako slova opačná k flexibilnímu (antonyma) jsou uvedena výslovně tuhý, pevný, stejný, konstantní a neměnný. Myslím, že u Bureše bych ještě nějaká doplnil.... :-) .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Existuje ještě jedna zapomenutá varianta vlády, ke které Andrej Babiš potřebuje jen podporu prezidenta. A tou variantou je, že Andrej Babiš představí vládu složenou z členů ANO, popř. pár nestraníků. Vláda předstoupí před poslaneckou sněmovnu a nedostane důvěru. Tak bude vládnout v demisi, než prezident pověří někoho dalšího sestavením vlády. Tím může být někdo další z ANO mimo Babiše a Faltýnka. a ten někdo bude jednat o vládě s ostatními stranami a budou jednat a jednat a jednat - a mezitím povládne vláda Andreje Babiše v demisi. Jak nám ukázal falešný, dutý a prázdný Topol, nebo po něm Rusnok, je to možné mnoho měsíců až roky takto provádět.

Další variantou jsou předčasné volby. Také reálná možnost. A v nich se budou třást strany ČSSD, TOP 09, STAN, KDU-ČSL a KSČM, zda se v nich vůbec dostanou do poslaneckých lavic. Možná, že STAN by to bylo lhostejné, ale ostatním stranám určitě ne. V takové atmosféře mohou kývnout na podporu vlády Andreje Babiše, ať už v ní bude kdokoliv. Jednorázově. Nebo riskovat poslanecké koryto v předčasných volbách.

Zatím bez slepic

Ono bude stačit když ty strany neodhlasují předčasné volby, ale buodu stále řechtat jk si dovoluje Babišvládnout bez důvěry :D

Zatím bez slepic

Také varianta, ale pokud by Babiš a Okamura vytrvale navrhovali odvolatelnost politiků referendem a zveřejnili, kdo je proti, moc by si poslanci nepomohli. Po 4 letech by skončili navždy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak si myslím, že to skutečně teď směřuje k menšinové vládě ANO, která ale důvěru klidně dostane a sice od jednotlivých poslanců napříč stranami - alespoň mezi takovými těmi nefundamentalistickými, tedy ODS a KDU - neb zkuste třeba Klausovi ml. zakazovat projevit vlastní názor. Teď se v tom zákulisí sice oficiálně o vládě nejedná, ale jedná se reálně o tom, co komu za hlas nabídnout a co kdo na koho ví a mohl by to říct a jak to celé navlíknout, aby bylo dost hlasů pro důvěru a přesto vedení žádné strany nemuselo oficiálně otočit a jít s Babišem. Ale že je strana názorově roztříštěná, to je přece jen důkazem demokracie ve straně, že, za to předseda nemůže.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Před volbami to nebylo tak zřejmé, ale teď to všude leze na povrch. Bureš je rychlý jako kuna a takoví socani chtějí svolat sjezd na jaro. K tomu není moc co dodat.
Sám jsem zvědav na ODS, kterou jsem prvně v životě volil, a to kvůli zdejší kandidátce Ilonce Mauritzové, kterou znám třicet let a velmi si jí vážím.
Skoro všichni zírají na Bureše jak králíček na kobru. Zda od něj dokážou svůj zrak odtrhnout a sledovat nějakou svoji linii, to bude zajímavé zjištění a signálem o pudu sebezáchovy.

Zatím bez slepic

Babiš může sehrát roli štiky v rybníku plném líných přežraných kaprů. Nebo lišky v kurníku. Dá se čekat, že peří z poslanců bude jen lítat, zvláště když v záloze je lišák Tomio s touhou po krvi a pomstě.
Je zcela jasné, že hlasy SPD může ANO získat a domluvit se na krocích, které spolu udělají. Babiš bude ještě chvíli otálet a jednat s dalšími stranami, když je SPD za vyvrhele, ale jednou může bouchnout do stolu a říct, že když ti tzv. kovaní demokraté nechtějí, nezbylo mu nic jiného než se spojit s SPD. Pak stačí 1 konstruktivní poslanec (známe z dob Melčáka a Pohanky), který by byl lehce vydíratelný, a ANO, SPD + 1 přeběhlík mají většinu. Nejvíce vydíratelných poslanců je mezi ODS, ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN. Vlastně skoro všichni, vyjma Pirátů, se podíleli na moci v předchozích letech a leccos jim uvízlo za prsty. Vtipné by bylo, kdyby kauzou OKD a lithium Babiš vydíral Sobotku.

Zatím bez slepic

byl dnes viditelně sám se sebou spokojen. Myslím si, že ten jeho nehybný úsměv brzy ztuhne definitivně. Dnes mě zaujala odpověď Babiše na otázku novináře, jestli má připravené záložní varianty. Babiš se zasmál a uvolněně odvětil: Samozřejmě máme. Mám stále silnější pocit, že o vládě je již rozhodnuto.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Babiš s Okamurou aspoň zestátnili TV a člověk slyšel taky nějaká pro k vyvážení proti a naopak.

Vzpomínám na Johna s Vávrou, co aspoň trochu a na chvíli odpolitizovali policii.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I precisely desired to say thanks once again. I'm not certain the things that I would have carried out in the absence of the entire ideas provided by you over such a industry. It was actually a real terrifying scenario for me personally, however , noticing your skilled form you processed it forced me to cry with gladness. Now i'm thankful for this service and pray you realize what a powerful job that you are undertaking teaching others using your blog post. I'm certain you haven't met all of us.
michael kors http://www.michael--korsoutlet.us.org

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I wish to express my appreciation to you for bailing me out of this particular setting. As a result of browsing throughout the the web and seeing recommendations which are not powerful, I assumed my entire life was gone. Living minus the approaches to the difficulties you have sorted out all through your post is a crucial case, as well as those which might have negatively damaged my entire career if I hadn't come across your site. Your own know-how and kindness in controlling every item was important. I'm not sure what I would've done if I had not come across such a thing like this. It's possible to at this point relish my future. Thank you so much for this expert and effective guide. I won't think twice to refer your blog to anybody who should have guidelines about this issue.
patriots jersey http://www.patriotsjerseys.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thanks a lot for providing individuals with a very remarkable chance to check tips from this site. It is usually very useful and full of a good time for me and my office fellow workers to visit the blog a minimum of three times every week to read through the fresh items you have got. And definitely, I'm just usually happy with all the unbelievable tactics you serve. Some 4 points on this page are essentially the most beneficial we have all ever had.
mlb jerseys http://www.mlbjerseys.us.org

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thank you a lot for giving everyone an extremely wonderful opportunity to read articles and blog posts from this website. It is often so excellent and also full of fun for me personally and my office fellow workers to search your website minimum 3 times in a week to see the new stuff you have. And lastly, we're at all times contented with the effective suggestions you serve. Some 4 ideas in this posting are essentially the simplest I have ever had.
air force 1 http://www.nikeairforce1.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thank you a lot for giving everyone remarkably breathtaking possiblity to read articles and blog posts from here. It really is very lovely plus jam-packed with a good time for me and my office co-workers to visit the blog at the least three times weekly to study the fresh issues you have got. Not to mention, I am certainly happy concerning the beautiful points you give. Some 1 tips on this page are basically the simplest we have all had.
chrome hearts http://www.chrome-hearts.us.org

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I in addition to my friends were reading through the best secrets from the website and then then came up with a terrible feeling I had not thanked the blog owner for those techniques. The guys became totally happy to read all of them and have in fact been loving those things. Many thanks for indeed being really kind and also for opting for this form of exceptional tips millions of individuals are really desperate to know about. My personal sincere regret for not saying thanks to you earlier.
curry 4 http://www.curry4shoes.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thanks so much for providing individuals with an extremely marvellous possiblity to read from this blog. It can be so sweet and stuffed with fun for me and my office co-workers to visit your blog on the least thrice in 7 days to read the new stuff you will have. Of course, I am also actually fulfilled considering the dazzling techniques you give. Certain two areas on this page are completely the most impressive we've had.
true religion http://www.truereligionjeans-outlets.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I'm writing to make you know what a cool discovery our daughter enjoyed reading through your web page. She discovered so many things, including how it is like to have an awesome teaching heart to have many people very easily learn certain impossible issues. You undoubtedly exceeded her desires. I appreciate you for presenting such essential, trusted, revealing and also cool thoughts on your topic to Mary.
air force ones http://www.nike-airforce1.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I precisely wished to thank you very much all over again. I'm not certain the things I could possibly have made to happen without these tips contributed by you about my situation. Certainly was a very frightful condition in my opinion, but taking a look at a new specialized approach you dealt with that forced me to leap with gladness. Now i am happier for the information and then hope that you recognize what a great job you are always accomplishing educating the others using your web blog. I am certain you haven't met any of us.
chrome hearts online http://www.chromehearts.com.co

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I precisely desired to say thanks yet again. I'm not certain what I would've taken care of without the entire information documented by you over such a subject matter. Certainly was a frustrating case for me personally, however , coming across the very well-written technique you treated it took me to cry with joy. I am happier for your information and then expect you know what an amazing job you have been getting into teaching men and women via a site. Most probably you've never come across all of us.
chrome hearts online http://www.chrome-hearts.us.org

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

My spouse and i were absolutely contented when Peter managed to round up his research through the ideas he got using your web pages. It is now and again perplexing to just possibly be giving for free helpful hints which some others may have been trying to sell. And we also remember we've got the blog owner to thank because of that. The explanations you have made, the simple blog navigation, the relationships you will make it possible to create - it's got mostly remarkable, and it's really letting our son and the family recognize that that idea is pleasurable, and that is very vital. Thanks for the whole lot!
hermes bag http://www.hermes-handbags.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thank you a lot for giving everyone remarkably splendid possiblity to read from this web site. It can be very great and also jam-packed with fun for me personally and my office co-workers to search your site particularly three times in one week to read the latest items you have got. And lastly, I am also certainly happy for the impressive tactics served by you. Certain 2 ideas in this posting are unequivocally the best we have all had.
lacoste online shop http://www.lacosteonlineshop.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I'm usually to blogging and i actually respect your content. The article has actually peaks my interest. I'm going to bookmark your web site and preserve checking for brand spanking new information.
caterpillar boots http://www.caterpillarboots.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

payday loans in wichita ks
<a href="http://paydayonlineexpress.com">payday express</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

cash advance lima ohio
<a href="http://paydayonlineexpress.com">payday express</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

get a cash loan
<a href="http://paydayonlineexpress.com">pay day loans</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Buy cialis soft online <a href="http://cialisndbrx.com/#">buy cialis online</a> viagra shop in london cialis generic <a href="http://cialischmrx.com/#">buy cheap cialis online</a> cialis 5mg price generic levitra <a href="http://cialischbrx.com/#">buy generic cialis online</a> order cialis online without medical <a href="http://cialisdbrx.com/#">buy cheap cialis online</a> buy viagra with paypal <a href="http://chviagranrxusa.com/#">buy generic viagra online</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Get cialis online <a href="http://cialischmrx.com/#">buy cheap cialis online</a> nizoral alternative cialis 20mg <a href="http://cialisndbrx.com/#">buy generic cialis online</a> no prescription cialis online pharmacy <a href="http://cialismnrx.com/">Buy Cialis Online</a> how viagra works video <a href="http://chviagranrxusa.com/#">buy cheap viagra online</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Buy generic cialis in shanghai <a href="http://cialisndbrx.com/#">buy cialis online</a> metformin and foot pain cialis generic pills <a href="http://cialischmrx.com/#">buy cheap cialis online</a> buy cheap generic cialis online generic <a href="http://cialischbrx.com/#">buy generic cialis online</a> sell cialis generic <a href="http://cialisdbrx.com/#">buy cheap cialis online</a> viagra tie <a href="http://chviagranrxusa.com/#">buy generic viagra online</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Correct dosage of cialis 20mg <a href="http://cialischmrx.com/#">buy cheap cialis online</a> buy brand name cialis <a href="http://cialisndbrx.com/#">buy generic cialis online</a> how much is cialis pills shop <a href="http://cialismnrx.com/">Buy Cialis Online</a> viagra 25 mg <a href="http://chviagranrxusa.com/#">buy cheap viagra online</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Cialis online cheap cialis <a href="http://www.cialisongen.com/#">generic cialis online</a> cialis compare prices <a href="https://cialisnorxs.com/#">cialis online</a> how to apply personal loan <a href="http://paydaysonlinemoney.com/#">personal loans</a>

Zatím bez slepic