Na funkci to nebude mít vliv

Autor

Tak jsme se dozvěděli, jak to fungovalo u Nerudové na univerzitě s nákupem titulů. Dokonce nám to řekli i s ceníkem. Prý za pětadvacet tisíc EUR se dal koupit doktorát. Dokonce i majnstrým vydal pár krotkých prohlášení, že za Nerudové se na Mendlovce porušovala snad všechna pravidla. Do toho se na fejsbůku objevily zaručené dezinformace o skvělém původu naší prezidentské kandidátky, která sice nemá komunistickou minulost, neb jí bylo v roce 1989 deset let, ale její rodiče samozřejmě stranické knížky měli a byly vzorně vyplněné. Informaci nebylo možné nezávisle ověřit a určitě je to jen kampáááň.

Jinak je všechno v naprostém klidu. Majnstrým splnil svou informační povinnost. Ale sakra, kde jsou komentátoři? Kde je nějaký zasvěcený textík třeba od Saši Mitrofanova, že se nám do popředí cpe ženská, které žádné peníze nebyly cizí, žila v prominentní komunistické rodině a je na tom čím dál tím líp a čím blíž, tím hůř? Takhle to přece funguje ne? Babiš šel do školy, kde neuměl vyjmenovat planety a tento stejný intervjuk o něm ihned vyprodukoval článek nazvaný Hovado proti budoucnosti.

Prosím, máme tu svobodu tisku, ale nějak se mi začíná zajídat, že jeden si pokecá s dětičkami a noviny jsou plné toho, jaký je to blbec a druhá si zařídila skvělý byznys s tituly a vedla univerzitu od desíti k pěti… a nestojí to za jedinou komentátorskou zmínku. Já vím, je tu presumpce neviny, Nerudová nic neudělala, protože jí žádný soud ještě neodsoudil. U Babiše to také všichni ctí. Ještě nebyl odsouzen a tak se mu to před volbami nikdy neotloukalo o hlavu…

Jinými slovy, naše skvělá a vždy pravdomluvná média nám vysvětlila, že Danušiny přešlapy na funkci nebudou mít vliv. Nestojí to za zmínku.

To Petr Pavel, ten zřejmě zjistil, že chytá druhý dech. Novinky sice Nerudovou nepotopí, ale když se dezoláti dokázali svolat na náměstí bez jediného pípnutí České televize, tak si nejspíš mezi sebou o Danušce a jejím univerzitním bačování řeknou. Nemluvě o tom, že si přeposílají různé veselé veršovánky, že Nerudová Danuše je Čaputová bez duše, vyhraje ty volbuše, pomůže i ropuše, byť je tělo bez duše, o funkci nic netuše, je potřeba retuše, případně volební lístek do koše… Komentátoři na Seznamu budou držet hubu, ale Vidlák to určitě vyzvoní. Takže je tu šance ji opět předběhnout…

A tak začíná už dopředu vyvracet všechna absurdní obvinění.

Nejzajímavější se nejspíš ukáže jeho několikanásobný veletoč… ne, teď nemyslím jeho školení se na komunistického rozvědčíka… teď myslím, jak řekl, že Danuši by v případě neúspěchu možná i nepodpořil, teď že by ji proti Babišovi zase podpořil, a chudák možná bude nucen říct, že by ji zase nepodpořil, protože brněnské turbotituly si žijí vlastním životem a je jen otázka času, kdy se na to Danuše někdo zeptá a ona pak pronese něco podobně chytrého, jako že je mladá a krásná.

Hele, všímáte si, že všechny tři těžké váhy prezdentského klání vzešly z dobře situovaných rodin předchozího režimu? Ale jen u jednoho je to podle mééédií hendikep. Ti dva zbylí, u nich to byla jen jakási náhoda, chyba v matrixu, o které nemá smysl se vůbec bavit. Stejně jako nemá smysl se bavit o tom, že Svěrák podepsal antichartu… Bašta je sice disident, ale jinak je podle našich pravdomluvných novinářů mnohem horší než agent Pávek, který teď jel bojovat proti maďarskému populismu a proti Orbánovi, který naopak stál proti komunismu ještě v době, kdy Pavel snil o tom, jak bude likvidovat třídní nepřátele. Petr Pavel se také nemusí bát – na funkci to nebude mít vliv. Žádný Mitrofanov o něm nenapíše, že je hovado…

Andrej Babiš se zase v tomto týdnu snažil zajistit, aby se lékařské posudky o jeho synovi projednávaly s vyloučením veřejnosti. Dokonce i státní zástupce s tím souhlasil. Jak často se v této zemi stává, že když se shodnou obhájce i žalobce, že jim soudce nevyhoví a pěkně to Babišovi vpálí, aby byl junior proprán před kamerami?

Je tady vůbec někdo, kdo ještě vyznává henty tradiční křesťanské hodnoty, o kterých se furt mele? Takové ty věci, jako rodina, právo na soukromí, ohledy na nemocné a slabé a podobné blbosti? Zajímá to někoho? Zřejmě ne. Opět jsem nezaznamenal jediného komentátora, kterému by vadilo, jak to soudce Šott vymyslel. Nějaké hlasy z řad odborné veřejnosti jsem zachytil, ale začínám si říkat, že tradiční rodina je na cestě na smetiště dějin, když s nikým nepohne to, že otec nechce, aby se nahlas mluvilo o tom, jak je syn nemocný. Sorry jako… být táta, který nevytáhne proti synovi, kterého zneužívají proti němu, to už je pasé. Žádná polehčující okolnost. Na funkci to nebude mít vliv.

Mimochodem… pochybuje tady ještě někdo o tom, kdy se bude vynášet rozsudek? Prý se dokonce ještě v tomto týdnu stihnou závěrečné řeči. To by bylo, aby rozsudek nepřišel dva dny před volbami… Skoro mám chuť vypsat sázku na termín a hodinu.

Mám ještě nějaké veselejší zprávy. Na funkci nebude mít vliv ani to, že Marek Hilšer vyhlásil, že z boje o Hrad neodstoupí a je tak nezávislý, že už větší nezávislost nenajdete. Této nezávislosti dosáhl tak, že si před senátními volbami založil svoji vlastní politickou stranu a dostává za svůj mandát docela pěkné peníze, takže se teď obešel bez sponzorů. Jeho kampaň (i ostatní výdaje) mu platíme my. Asi bychom si z Marka měli vzít příklad a založit si také takové jednomužné strany. Opět… nezaznamenal jsem jediného komentátora, kterému by se takový postup ekloval.

A ještě jedna veselá zpráva – na funkci nebude mít vliv ani Fischerova láska k Havlovi. Jeho přirovnání bývalého prezidenta k parníku už vybudilo celou řadu popěvků a básniček. K tomu bych přidal postřeh, že když vyznávání tradičních hodnot nijak nepomůže Babišovi, tak Fischerovi jeho odpor k manželstvím stejnopohlavních párů také k ničemu nebude.

 

PS.

Stále pokračuje možnost si předplatit moji knihu o zemědělství, která půjde do tisku kolem 15. ledna a hotová bude na konci února. Od března zahájím distribuci. Máte možnost mi pomoci tím, že si teď předplatíte knihu i s mým podpisem i s mým úsměvem, až vám ji budu vydávat při osobním setkání ve vašem kraji. Kdo nestojíte o přidanou hodnotu mého úsměvu, ani o můj podpis na knize, ani o podporu Vidlákovi, vy si nic nepředplácejte. Kniha bude k mání i v běžné distribuci. Cena knihy bude 350,- Kč

Číslo účtu: 164 883 276 / 0300. IBAN: CZ61 0300 0000 0001 6488 3276

Pro snazší distribuci prosím napište do zprávy příjemci váš e-mail. Děkuji všem.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (159 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Tak dobra,dobra každy si zkuste odpoveďet na tyto otazky.Jste si vědomi

1.Že žijete v režimu kapitalismu bez přivlastků tedy skrupuli vychazejiciho z gangsterismu,ktery vas bude jen rabovat a chcete ho změnit??
2.Že tento system se vymyka jakekoli kontroly občanů a brani se vztekle jakekoli kontrole zvlašte te možnosti VŠEMI voliči a to dnem i noci?
3.Všimli jste si voliči,že tento system zajistil už 33 let embarga na Zakon o referendu a existuje možnost se ho zbavit?
4.Je třeba zrušit funkci GŘ televize,ktera si usurpovala za naše poplatky MONOPOL na informace a musime ho rozbit?
5.Uvedomujete si,že tento system nema v Ustave pravo na hotovost a nyni zacal usilovat o zrušeni a zaroven ukradeni všech aktiv a majetku?

Je to daleko vice škod než byl komunisticky Vitězny unor a mate VŠICHNI přijmout cynicke NEO marxisticke heslo

NEBUDETE NIC VLASTNIT A BUDETE ŠŤASTNi

Kdo tomu nerozumi může se ještě chvili ptat a pak ho zlikviduje Policejni stat z pry Ustavy,ktera nebyla schvaldna v referendu a pry ani proto snad neplati,ale mame dret pusu a budeme štstně bez odporu zlikvidovani!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4.6 (47 hlasů)

Dovolim si proto ,ve vši slušnosti dopopručit budouci Solidarni Společnosti Voličů SSV si tyto svate postulaty budoucnosti hned zapsat a požadovat,aby si ve vlastnim aaaaaaaa zajmu to same zapsaly všechny politicke formace,které chtěji byt v budoucnosti zvoleny daly do programu včas než je předeženou novi daleko odvažnějši a šavnatějši politikove ,kteři jak se zda mohou zjistit brzy JAK NA TO!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (16 hlasů)

Milá Anno, policejní stát tady byl před 40 lety, já jako stařec jsem ho zažil v plné kráse. Můžu Vám s čistým svědomím napsat, že o nic podobného se u nás teď nejedná.

Průměrný počet slepic: 1.6 (22 hlasů)

In reply to by Bloger Koště (neověřeno)

Trvalý odkaz

Koště "...O nic podobného se teď nejedná..."
PROTOŽE TEĎ SE JEDNÁ O MNOHEM "HORŠÍCH" VĚCECH. O TOM, JAK VYKRADENOU REPUBLIKU ZBAVIT SVOBODY SLOVA A JAK SE ZAPOJOVAT DO VÁLKY, VE KTERÉ NECHCE BÝT DRTIVÁ VĚTŠINA NÁRODA, NA KTEROU TENTO NÁROD DOPLÁCÍ.

Průměrný počet slepic: 4.3 (24 hlasů)

Vidlák: "Marek Hilšer vyhlásil, že z boje o Hrad neodstoupí a je tak nezávislý, že už větší nezávislost nenajdete. Této nezávislosti dosáhl tak, že si před senátními volbami založil svoji vlastní politickou stranu a dostává za svůj mandát docela pěkné peníze, takže se teď obešel bez sponzorů. Jeho kampaň (i ostatní výdaje) mu platíme my."
TO ZNÁ MOC DOBŘE BÝVALÝ PROTIKORUPČNÍ SENÁTOR LIBOR MICHÁLEK - TEN HILŠEROVI POMOHL SENÁTORSKÝMI HLASY, A HILŠER HO PODRAZIL. UŽ TEHDY NECHTĚL "ZBYTEČNĚ" NIKOHO PLATIT, ABY TEN CELÝ STÁTNÍ BAKŠIŠ SHRÁBNUL SÁM.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

Milá včelko u lidí tvého typu mě fascinuje, že přesně vědí, co chce a co nechce drtivá většina národa. Co je horšího než policejní stát nevím, obrana proti Putinovi - masovému vrahu a válečnému zločinci to ale rozhodně není.

Průměrný počet slepic: 1.8 (15 hlasů)

In reply to by Bloger Koště (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dobře jsi to řekl, Pepku! Je vidět, že jsi ještě nezapomněl, jak jsi se hlásil k STB a mluvil stejně, jen obráceně. Tehdy jsi plival na imperialisty. Ale stejně tě nevzali, měli přeci jen nějaké nároky na inteligenci... Nějaké to udání jsi ale přeci jen podal a to se cení! Stejně jako udáváš dnes. A teď vyskoč!

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

In reply to by Bloger Koště (neověřeno)

Trvalý odkaz

Aha, já myslela, že drtivá většina je ta, kterou okradli tzv. "demokratické strany" ve všem, co v tomto státě k něčemu bylo.
Že drtivá většina nechce, abychom za prachy našich daňových poplatníků vyzbrojovali někoho jiného než případně nás.
Že drtivé většině vadí, že by měla být za svůj názor kriminalizována.
Pro jistotu si připomeňme, o co tu drtivou většinu ta všudypřítomná falešná "pravda a láska" připravila:

Místo starostí o životní úroveň voličů platíme ze svých daní politiky, pro něž je největším problémem Čapí hnízdo, kde nikdo nic neukradl. Kam nás přivedli ODS, ČSSD, ČSL KDU a podobní, je evidentní. Jsme kvůli tomu ve světovém umístění bráni jako rozvojová země, už ne jako vyspělá průmyslová, jako ta, která kdysi vyráběla motocykly, auta , zemědělské a textilní stroje, lokomotivy, turbíny, tramvaje, elektrárny, cukrovary a jiná sofistikovaná zařízení.
Užvaněný politolog Fiala, dred Bartoš, kolínský učitel Rakušan a jim podobní nás k prosperitě nepřivedou. Ani to nemají v úmyslu!
Proč se podobný humbuk nedělal okolo církevních restitucí - odhady o 50 miliard navíc - to je
1 000x víc než ,,čapák,,!
Proč se podobný humbuk nedělal okolo 43 000 bytů v Ostravě - OKD - při průměrné hodnotě okolo milionu to dělá 43 miliard - to je více jak 800x více. Celková ztráta státu z OKD je uváděná 100 miliard, to je 2 000x více.
Proč se podobný humbuk nedělal okolo solárního byznysu - tam létá bilion! a to je 20 000x víc.
Proč se podobný humbuk nedělal okolo "H systému", kde se podle zpráv sdělovacích prostředků pozemky z konkurzu prodaly za 36 milionů, aby se vzápětí přeprodaly za více jak 1,2 miliardy, takže okamžitý vývar přes 1,1 miliardy - to je nějakých 3 000%.
Proč je tak důležitých 50 milionů dotací, když se více jak 1 000 násobné částky neřeší!?
Proč se nejedná o kauzách, které jsou mnohonásobně vyšší než Čapí Hnízdo....notabene ty peníze nikdo nevyužil jinak než bylo určeno v dotačním programu!
Ne, nikdo nic neukradl, jen tady vládnou média a ukřičení jedinci, kteří jsou slepí!
Připomeňme si jen tak namátkou! Toto se jen tak ,,vypařilo,,. No a co!?
Náklady transformace 1991-2004 577 500 000 000 Kč
Nucená správa IPB 200 000 000 000 Kč
Chemapol 16 900 000 000 Kč
Knižní velkoobchod Praha 21 000 000 K
Anex Cirrus, Kalouskovy padáky 150 000 000 Kč
Modernizace tanku T72 13 000 000 000 Kč
Kasárna na náměstí Republiky - penále pro stát 400 000 000 Kč
Lehké topné oleje, LTO 100 000 000 000 Kč
Promopro, Vondra 938 000 000 Kč
OpenCard 800 000 000 Kč
Zelená Praha 250 000 000 Kč
Bezdrátová Praha 390 000 000 Kč
Praha Olympijská 70 000 000 Kč
Nova, arbitráž s CME 10 000 000 000 Kč
Kauza Český dům, nevýhodné pronájmy 26 000 000 Kč
Diag Human, arbitráž, zabavení majetku 13 000 000 000 Kč
Mostecká uhelná 3 200 000 000 Kč
OKD, nevýhodný prodej firmy 5 700 000 000 Kč
OKD, následné tunelování 80 000 000 000 Kč
Gross, akcie, byty 300 000 000 Kč
Internet do škol 884 000 Kč
Babiš v ničem jmenovaném nejede. Pouze a jedině demoblok složený z ODS, ČSSD,TOP 09, KDU-ČSL a všech jejích odnoží.
Tak co, jde o Čapí Hnízdo? Jen zastírací manévr, který to dlouholeté vykrádání republiky má smáznout…!

A TOTO OŽEBRAČOVÁNÍ SE TÝKÁ PRÁVĚ TÉ DRTIVÉ VĚTŠINY, KTERÁ DNES UŽ NESMÍ ŘÍKAT ANI TO, CO SI MYSLÍ, PROTOŽE PAK JE OSOČOVÁNA A DEHONESTOVÁNA. JAK "DEMOKRATICKÉ"!

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

Díky za výčet, je zajímavé jak bohatá země jsme byli. Vše souvisí s naší polistopadovou naivitou, kdy přišli dravci ze Západu a rozervali vše na kusy. Potom se přidali různé neziskové organizace, které se v první fázi tvářili, že chtějí pomáhat a budovat. Tento systém zcela indoktrinoval především akademickou půdu, která přestala být nositelem vědění a pokroku, ale je placena z hlavy, která tímto systémem projde. Naprostá degradace. Dnes narazíte na 100 úředníků s různými Bc. a Mgr. tituly, ale ve skutečnosti neumí nic. Neseženete dobrého doktora, inženýra. Jen hromadu otitulovaných tupců. Na univerzitách se projekty tvoří na bázi genderové rovnosti. To že jsme nechali zdevastovat a zaniknout učňovské školství je také znakem naší kolonizace. Nemáme vlastní zahraniční politiku, armáda je sbor, který by byl schopen bránit Vyškov po dobu 7 dní.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Bloger Koště (neověřeno)

Trvalý odkaz

vypínání "ideově závadných" webů (to už tu bylo), Rakušan vypracoval návod pro státní zaměstance, v němž nabádá, aby se vzájemně udávali -pokud se někdo z jejich kolegů jeví jako "radikalizující se" - s dotyčným udaným bude následně proveden "pohovor"( to už tu bylo). Fiala ve svém veřejném vystoupení k témuž udávání se navzájem ( dokonce i v rodinách a mezi přáteli) za nesprávné ideo postoje vyzval před pár měsíci - a vykládal tam, že udávání vlastně není nic špatného ( to už tu bylo, ale za komančů jen v 50tých letech a pak za nácků). Rakušan vytvořil oficiálně státní ideo-cenzorskou organizaci a už i jmenoval vrchního cenzora (to už tu bylo). Rakušan stvořil na vnitru odbor proti "dezinformacím a hybridním hrozbám " - takové novodobé StB (to už tu bylo). Nyní si Fiala stvořil novou funkci bezpečnostního poradce , který má za úkol mj zesílit spolupráci mezi našimi výzvědnými službami a soustředit se na "dezinformace". Už zase tu máme politické vězně a pronásledované ,dehonestované a z práce vyhazované lidi za "závadné "ideo názory, zase tu máme tu jedinou správnou a povolenou "pravdu" a její masivní propagandu už od škol. Komunisti v 70tých a 80tých letech proti dnes vládnoucím "demokratům" byli břídilové. Spíš probíhá taková fašizace.

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

In reply to by Bloger Koště (neověřeno)

Trvalý odkaz

Koště, koště jestli jsi tak starý jak píšeš, tak musíš najít pár shodných znaků. A jestli ne, tak ti tento prasečí systém vyhovuje. Já osobně s ním taky nemám problém, ale vidím, jak mnozí nevydrží a odcházejí. Nikdy bych si nepomyslel, že budeme podporovat nácky a zavádět cenzuru. Na pokyn zahraničního pána. Ale je to tady a mu budeme odporovat nebo splyneme s proudem.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Pan KOŠTĚ je jednna z oběti GŘ veřejnopravni televizea,ktera o tom NESMI informovat!Ta funkce GŘ neni doposud zrušena a jeho monopol na informace neni doposud rozbit!
V dsledku absence posstulatu nr 2 může bez kontroly voličů tzv Parlament schvalovat jakykoli špinavy zakon!Zakonu o.Policejnim statu dokonce zvedli tehdy ruku i poslanci KSČM a tak aaaaaaaaaa se ocitl v zakoně !
Je velice umně maskovan. a mnozi ho mohou přečist i mnohokrat,ale nepochopi co schvali!!!!
Tak toto same hrozi dale a proto pokud ho zdejsi pravnici nenajdou sami tak jim ho mohu dat jako pořadne čislo!
No ni KOŠTĚ?!

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

A pane Vidlák nedělá to na Vás dojem, že Péťa Fiala si myslí na Diviše? Nejprve ho vyřadí, mezi tím pomluví Petra Pavla, Danuši Nerudovou a Andreje Babiše proženou soudem a pak si náhle uvědomí, že Diviše neprávem vyloučili, tak to napraví a volič po něm sáhne, nemá pošpiněnou pověst jako ti tři a tak hurá na hrad?

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

Můžete mi vysvětlil, co myslíte tím "nyni zacal usilovat o zrušeni a zaroven ukradeni všech aktiv a majetku?"

Zatím bez slepic

no zmrdi začali usilovat o ZRUŠENI HOTOVOSTI!
To neznate ideologiii ŠWABISMU a jeho Velkaho ressetu noveho vydani Mein Kampfu pana Hitlera?
Rozumime si?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

autor : Jindřich Rajchl
V sobotu jsme se potkali na Moravě s Vidlákem a bavili jsme se i o tom, jestli se ČEZ fakt rozhodne vydat se na sebevražednou misi a podat na něj žalobu.
No a tak jsem si říkal, že vzhledem k tomu, že se věcně jedná o úplný nesmysl, a také k tomu, že mezi nejbližší Vidlákovy kamarády a podporovatele, kteří jej rozhodně v boji neopustí, patří Klára Samková (jeho oficiální právní zástupce), Jana Zwyrtek Hamplová fanpage a moje maličkost, tak přeji korporátním právníkům ČEZ v jejich naškrobených bílých košilích a upnutých kravatách opravdu hodně štěstí. 🙂
My totiž nejsme placení od hodiny za psaní nicneříkajících stanovisek, my jsme placení od toho, že vyhráváme soudy. 🙂
Takže vám přeji krásné Vánoce, kolegové, a pokud se do toho fakt chcete pustit, tak se budu těšit příští rok v soudní síni na viděnou!
Něco mi říká, že si to užijeme podstatně víc než vy. 🙂J.Rajchl

Průměrný počet slepic: 4.8 (90 hlasů)

In reply to by @ (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vážený, je chvályhodné, že se hodláte postarat o Vidláka. Také paní Hamplová. Pokud byste mu pomohli, asi byste udělali svůj první dobrý skutek v životě. Také paní Hamplová.

Průměrný počet slepic: 1.2 (11 hlasů)

In reply to by Bloger Koště (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co je tvůj "dobrý skutek", Koště...?
První dobrý skutek to klofání tady? Asi i poslední...

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by @ (neověřeno)

Trvalý odkaz

Inu, vzhledem ke statistikám o počtu odpojení, které ČEZ zveřejnil a které jsou v přímém rozporu s vidlákovým tvrzením o vysokém nárůstu to nebudou mít lehké.

Ale je pěkné vidět, že i lidem jako Rajchl nebo Zwyrtek-Hamplová záleží více na "vyhrávání soudů" než na pravdě.

Průměrný počet slepic: 2.3 (12 hlasů)

Mohl bych Jarine poprosit o odkaz... strašně rád bych se na ty zveřejněné statistiky podíval.... :-)

 

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

https://twitter.com/EONCzech/status/1602317321296662528?cxt=HHwWgMC-laj…

Nejspíš se teď budete různě vykrucovat, že nejde o statistiky protože jsou na twitteru, nebo že jde o EON.

Nechte si to k soudu.

Průměrný počet slepic: 2.3 (11 hlasů)

No jasně, Pepku! A Saddám měl zbraně hromadného ničení, vyhazoval novorozence z inkubátorů a Kaddáfí rozdával Viagru, aby se jeho vojákům lépe znásilňovalo. To už známe. Zkus něco nového. Nezapomeň večer pozdravovat Jandu. A teď vyskoč!

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

Cítíte se dobře? Zmatená řeč úplně mimo téma může být i příznak vážné nemoci. Dávejte na sebe prosím pozor.

Průměrný počet slepic: 2.4 (8 hlasů)

Tohle ti poradil Janda? On je teď zase s tebou? Běž raději někoho udat, jako za starých časů. A teď vyskoč!

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

Několikrát jste už zmínil "fotra co dělal Bachaře v Jáchymově", také jste zmínil "Jandu". Nechám stranou, že očividně považujete několik různých přezdívek za toho samého člověka.

Jenom by mě zajímalo, koho máte na mysli?

Spíše by mě zajímalo

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

Tebe Pepku. Ty tři nicky, pod kterými tu vystupuješ, to jsi ty, prototyp nenávistného nevzdělaného nýmanda, který nikdy nic dobrého nevytvořil, vždy parazitoval na systému a který se nyní živí otravováním na alternativních serverech. A teď vyskoč!

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Asi bylo z mé strany naivní čekat odpověď. Nu co už.

Mýlíte se. Přeji pěkné tapetování.

Průměrný počet slepic: 2.3 (7 hlasů)

Ty jsi "slušný" člověk, Pepku, to já poznám podle toho tvého vykání. A schválně si spočítej příspěvky svoje (všechny tři tvé nicky) a moje, pak mluv o tapetování. A teď vyskoč!

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Pletete se v tom, že mám v této diskuzi tři různé nicky. Jinak definice tapetování je trošku složitější, než počet příspěvků.

A vykání typicky na internetu nepoužívám, to máte pravdu. Zde u vidlaka se to zdálo být normou, proto jsem se přizpůsobil.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Dobře řečeno, Pepku... Nebýt převratu, tak bys to za minulého režimu určitě dotáhl na nástěnkáře, ale možná i na domovního důvěrníka. A teď vyskoč!

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

In reply to by @ (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ministr zdravotnictví Válek k nedostatku léků v České republice:
“Pokud obvoláte sto lékáren, tak určitě narazíte na řadu společností, kde bude k dostání.”
Ještě, že máme tak schopného ministra.
Tomu se říká rada nad zlato.
Už se těším, až nám příští rok bude pan Síkela říkat “pokud objedete sto benzínek, určitě narazíte na řadu z nich, kde bude nafta k dostání.”
Tohle je fakt vláda komiků.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co mají společného nafta a léky? Nic, proto nemůžete z nedostatku pár léků nic vyvozovat o trhu s naftou.

Mimochodem, cena ropy stále klesá. Už jsme na stejné úrovni, jako minulý rok.

Průměrný počet slepic: 2.3 (4 hlasů)

Chtělo by to trochu víc důvtipu, Jane. Příspěvek jsem nepomotala, nýbrž přeposlala slova pana Rajchla (jak je v předmětu uvedeno). A on to uvedl jako příměr..., jenomže to by asi chtělo trochu "promazat" závity.

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Já už asi pět let toho fachttrolla Mitrofanů nečtu. Nemám na to žaludek. A to jsem držel v náručí vyhřezlou kravskou dělohu při vkládání zpět do těla.
Pokud se začne roztírat to layeno z Mendelovo univerzity, možná dojde i na ty demokratizované ženy v Barmě, která už přes třicet let neexistuje. (Poněvadž je to od roku Myanmar. Možná obdoba Kosova. Je i není. )
Ale mohli by se ty "hlídací" hyeny liberálního demokratismu začít také zajímat, kam jak uplavalo dotačních 49 milionů Fialovic klanu pro ženy v Barmě. Je to bez jednoho milionu tolik, jako Bašovic 50 milionů pro Čapí hnízdo.
Ovšem seznam "kluků, co spolu mluví" a nakoupili si Kalouskovo Korunové dluhopisy už také nikoho vlastně nezajímá.
Inu, pane Vidláku, ptejte se a držte se!

Průměrný počet slepic: 4.8 (55 hlasů)

Barmě nepomáhal marně. Z dotací mohl mít též, to hnízdo čapí, ale jemu ženy v Barmě stačí! Že nic nemá, to každý vidí a proto mu nic nezávidí!

Průměrný počet slepic: 4 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Chysta se velka valka, a proto to podle me vyhraje Pavel, o to se uz NATO postara... Vsak dovedete si predstavit ten trapas kdyby Ceske F-35 vyzbrojene jadernymi hlavicemi z USA komandoval Babis, nebo nedejboze Nerudova??

Průměrný počet slepic: 3 (20 hlasů)

BS, ale no tak. Kde jste celou dobu byl? Žádná válka se nechystá, protože válka už probíhá a je v plné sile! Většina lidí má válku spojenou s tanky a pochodujícími vojsky.
Dnes se válčí penězi a informacemi.
Mimochodem, celá ta akce Velkého Bociana ve škole s vše kolem nej, je nádherná akce která jede přesně podle plánu. Snad si nemyslíte, ze by Bába sám od sebe rekl, ze mléko se děla v žaludku. Je to hra přátelé, hra o “trůn” a já vsazim na nej. A je jedno souši o něm myslím, ale je to nejmenší zlo.

Průměrný počet slepic: 4.7 (25 hlasů)

Chysta se "velka" valka - to co se deje ted podle me neni nic proti tomu co jeste prijde. Ale rad se zmylim...

Průměrný počet slepic: 3.2 (12 hlasů)

Stejně jako v Ukrajinsku dělá vrchního velitele komediant a slouha siofašistů, může naše dcery a syny posílat na porážku trio Řetka Nerudko Černochuja.
Uvolněná pracovní místa po českých občanech zaberou s ochotou a radostí dcery a synové Ukrajinska. Ne nadarmo visely a visí jejich vlajky na státních budovách ČR.

Průměrný počet slepic: 4.1 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

už víme. Ze tří pravděpodobných adeptů na prezidenta je to ten nejhorší. Prezident by měl umět promluvit k lidem, aby to mělo hlavu a patu a to nejlépe v několika světových jazycích a měl by to být "normální člověk", který je schopen jít ostatním příkladem. Ani jedno z toho Babiš určitě nesplnuje. Nehledě na to, že kandiduje pouze proto, protože potřebuje imunitu a to hodně rychle. Že jsou i ostatní dva adepti z komunistických nomenklaturních rodin, to také není dobrá zpráva. Kdo je nejlepším kandidátem na prezidenta samozřejmě vím na 100%. Je to pan Fischer. Splňuje všechny výše uvedené požadavky. Před volbami bych prostě zrušil demokracii a nařídil všem včetně Vidláka volit Fischera, protože vím, co je pro mě i pro něj dobré. Škoda, že to nejde.

Průměrný počet slepic: 1.7 (31 hlas)

To jako že fakt? Buď jsem blbej a nepochopil jsem ironii nebo to fakt myslíte vážně? Ještě že snad nejste v mém blízkém okolí a nenařizujete mi co je pro mne dobré, protože já dement to vědět nemůžu.

Průměrný počet slepic: 4.2 (19 hlasů)

In reply to by Biker (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jo, byla to ironie. Můžete být klidný a dále blbej.

Průměrný počet slepic: 2.2 (14 hlasů)

když mohl funkci prezidenta vykonávat blekota Havel, tak ani Babiš se svým projevem nemá co zkazit!

Průměrný počet slepic: 4.2 (25 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jo, Havel sice blekotal, ale dávalo to sakra smysl. A že za komunistů šel raději sedět, než by říkal to, co po nás všech chtěli, tak to mě dodnes imponuje.

Průměrný počet slepic: 2 (22 hlasů)

In reply to by Bloger Koště (neověřeno)

Trvalý odkaz

Košťátko, nebojte se otevřít “zdroj” poznání. Určitě se dozvíte, jak to ve skutečnosti s touto loutkou bylo. Myslíte, že je normální, aby nekdo s politických “věznů” odlétal během výkonu “trestu” vrtulnikem do Říše na “školení”? Zdrojem této informace je bývalý zaměstnanec vězeňské služby.
Jinak samozřejmě vám neberu vás názor, mužů i s části souhlasit. Třeba s tím, ze to co blekotal opravdu dávalo smysl……měl dobre učitele 😉

Průměrný počet slepic: 3.8 (21 hlas)

Ach Roberte, bývalí zaměstnanci vězenské služby jsou skutečně supr "zdroje poznání", asi stejně jako celá tehdejší vězeňská služba, asi stejně jako celá KSČ, Marx, Engels a Lenin a nakonec i TY

Průměrný počet slepic: 2.7 (13 hlasů)

In reply to by Bloger Koště (neověřeno)

Trvalý odkaz

ta "příšerná" Havlova basa byla protekční samostatná cela, v ní televize a v dopisech Olze píše - pošli mi pár šišek uheráku a pár kartónů Spart . ** Vzhledem k tomu, že jeho vzdělání bylo základní (preventivně - jeho ne o příliš starší brách vystudoval vejšku, takže s "pronásledováním" Havlovo ne-vzdělání nemělo nic společného), mohl pracovat pouze v pomocných dělnických profesích - a tak dělal přikulovače sudů nebo kulisáka = nejměně placená práce. A přesto žil v lukrativním bytě v centru Prahy, kde mejdan střídal mejdan, měl tu "maličkou" chalupu a jako jediný měl za komančů bavoráka. Chudák chudej, pronásledovanej............

Průměrný počet slepic: 3.9 (19 hlasů)

I jeho bratra vyloučili z gymnázia a musel na učiliště, jak jsem psal níže. Školu vystudoval jenom díky vlastní píli po večerech navzdory klackům, které mu komunisté házeli pod nohy. Konec konců i Václav studoval ekonomiku na ČVUT. Pokusil se přestoupit na FAMU a zpět už ho nevzali.

Překrucujete realitu a lžete.

https://babylonrevue.cz/kosti-havlum-tedy-ne/

Průměrný počet slepic: 3.1 (11 hlasů)

Ivan Havel byl alespoň slušnej člověk.
Jinak s těma školama to bylo dost individuální. Někdo tu bariéru prolomil, někomu jasně místní kádrovák řekl, že na VŠ se dostane jen přes jeho mrtvolu, a že si to ohlídá. A ohlídal.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)