Nazdar dezoláti!

Autor
Štítky

https://www.litterate.cz/nazdar-dezolati/

Dneska máme hentu demonstraci pod koněm, já tam každopádně budu a hodlám se s vámi čtenáři potkat… tedy pokud si na mě uděláte čas. Zhruba od 13.00 budu na na Václaváku dole před prodejnou Baťa. Ve 14.00 se přesunu výš, pravděpodobně k České spořitelně a Komerční bance. Pohledem k Muzeu je to na pravé straně náměstí. Vidlácké placky budou k mání. Moje poznávací znamení bude stejné jak minule – černý klobouk a na něm placka s vidlemi. Ale jestli to tam bude stejné jako minule, tak mě poznáte podle hloučku lidí okolo.

Co dodat?

Vidláci, dezoláti a zaprodanci jedou do Prahy.

Takhle nám teď říkají. Tohle teď o sobě slýcháme. Jsme prý zmasírovaní ruskou propagandou a snažíme se zemi znovu zavést do toality. Prý jsme pátá kolona, rozvraceči státu. Vnitro s Vítkem Rakušanem si na nás brzy posvítí. Už se jim podařilo nastavit zákony tak, že do basy jdou první lidi za verbální činy. Nikomu se nic nestalo, nikde nevznikla škoda, nikdo si dokonce ani nenárokoval žádné odškodné, nikdo se necítil být krácen na svých právech. Lidi jdou do vězení a přitom neexistuje žádný poškozený. Takhle teď vypadá naše svoboda. Tohle má být naše růžová budoucnost.

A aby to nějak zakryli, tak říkají, že nás svolal Putin… Přitom my jsme tady proto, že náš premiér je kretén!

To on s celou svojí vládou zavedl naší zemi do krize. On se začal starat o všechno jiné, jen ne o Českou republiku. On rozhodl, že pro cizí zájmy není žádná naše oběť dost velká. On rozhodl, že se cena naší elektřiny bude určovat v cizině i přesto, že to zničí naše hospodářství a zbídačí naše obyvatelstvo. On může za to, že celé to zastropování energií nejenže bude neúnosné pro lidi, ale ještě to vláda bude energetickým firmám kompenzovat za drahé peníze. On mluvil o celoevropském řešení našich problémů, aby se pak ukázalo, že je to jen snůška frází a skutek utek. On je vinen tím, že začíná zima a my vůbec nevíme, jestli ji zvládneme překonat. On způsobil, že naši sousedé nevědí, jak zaplatí účty. On je vinen, že firmy zavírají provozy a propouštějí zaměstnance. On nám nařídil šetřit a zároveň si zvýšil plat.

Petr Fiala a jeho vláda nás svolali. Proto dneska stojíme na náměstí, místo abychom doma dělali něco smysluplného s rodinami. Proto jsme přijeli ze všech koutů naší země, místo abychom si doma užívali posledních pěkných dní. Jsme na Václaváku, protože už máme vlády plné zuby. Jsme v Praze, protože vláda nekoná, protože se zaprodává a myslí si, že jim to projde.

Jenže my už nejsme rozdrobení. My už nejsme atomizovaní jednotlivci. Už se nám nemůžou smát do ksichtu. Umíme se zorganizovat bez České televize. Už nepotřebujeme vládní pravdomluvná mééédia. Umíme se svolat, umíme se sejít a umíme se dohodnout. Celý Václavák je toho důkazem. Už je jedno, co o nás napíšou, už je jedno, jakou špínu na nás budou kydat. Už je jedno, co zase zcenzurují a zablokují. Už nás neumlčí, protože to nemají v rukou.

Už máme svoje lídry i svoje odborníky. Budou na pódiu i pod pódiem. Jdeme si je poslechnout, abychom věděli, kým vládu nahradíme. Umíme si ty své najít i jinde než v pořadech TV Seznam. A vůbec nám nechybí exhibující Václav Moravec. Sami se umíme rozhodnout, co je pravda, sami se umíme informovat, máme vlastní rozum. Vládní narativy, signály a banování na tom nic nezmění.

Dokázali jsme se svolat, dokázali jsme přijít na Václavák, dokázali jsme se sjednotit, dokázali jsme zapomenout na rozpory. Postupně se profilují naši lídři i odborníci. A to ještě není nic, proti tomu, co dokážeme dál, pokud vláda okamžitě nezačne konat ve prospěch nás a naší země.

Tak dneska pod ocasem… Rád si tam s vámi podám ruku.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (144 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Máte pravdu, ovšem. Ale celé je to k ničemu. V nejlepším případě budete chvilku v televizi. Vláda zločinců nás má na háku a drží se zásady: "Psi štěkají, ale karavana jde dál".

I kdyby jste podal trestní oznámení, nebo dokonce žalobu na členy vlády za evidentní trestné činy - podpora války třeba- co by se reálně stalo? NIC. Jsme volající v poušti, v prázdnotě. A i kdyby volání bylo zaslechnuto, odpovědí bude nanejvýš jen pohrdlivý úšklebek a pokrčení ramen. Nanejvýš.

Není reálné cesty... není.

Průměrný počet slepic: 3.7 (27 hlasů)

In reply to by Vlastimil Čech

Trvalý odkaz

Kupte si rakev a choďte do ní spát, ať víte, do čeho jdete.

Průměrný počet slepic: 3.5 (14 hlasů)

In reply to by Vlastimil Čech

Trvalý odkaz

pane Čechu, z Vašeho názoru by Fialova vláda doslova jásala. Naštěstí je vždy řešení, to nám ukazují události 17. listopadu 1989. I tehdejší vláda si myslela, že není síly, která by jí smetla. Přesvědčila se však, že se velmi mýlila. A přesvědčí se i tato vláda. Je nás totiž hodně, kteří se nehodláme smířit s tím, že budeme do smrti živořit v bídě a zažijeme i válku. Nejen, že se s tím nesmíříme, hodláme také pro to něco udělat. Máme také lídry i odborníky. Máme vše, co máme mít. Nejsme jen pár zoufalců, kteří křičí na náměstí a kterým se lze vysmívat. Jsme síla, kterou je třeba brát vážně.

Průměrný počet slepic: 3.9 (20 hlasů)

...pak si možná myslíte, že vidíte řešení. Řešení ale nespočívá v poklidných demonstracích, ty nemůžou změnit vůbec nic. Nevěříte? Tak si zkuste odpovědět na otázku, co se změnilo v Kanadě po konvoji truckerů nebo třeba v Holandsku po protestech farmářů. Nezměnilo se nic. Ale my zaplníme párkrát Václavák a všechno se změní? Opravdu?

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Vlastimil Čech

Trvalý odkaz

Ono se to jenom slovy změnit nedá. K tomu je potřeba agresivní akce, na to jediné "stát" slyší. Akce, ke které se zhýčkaní Češi prozatím neodhodlají.

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

In reply to by Vlastimil Čech

Trvalý odkaz

Myslím, že z pozice na gauči to tak může vypadat. Z Václaváku ale ne. 🇨🇿

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

In reply to by Vlastimil Čech

Trvalý odkaz

Myslim, že k ničemu jsou právě přesně lidé, s tímto přístupem a pohledem, který mate vy, a který tady popisujete. Takový, co jsou předem připosr..í, plní beznaděje, a proto se raději ani nepokusí něco změnit i když mohou. Co je pro ně prostě jednodušší sedět doma v teple za pecí a remcat! Čekat na to, co na nás ti naši politici zase vymyslí… jak nás ještě vic zadlužit, aby mohli ještě vice rozhazovat, kde nám ještě více vzít, aby potom mohli sami sobě přidat… a hlavně, jak to zdůvodnit, abychom jim to sami odevzdali a ještě jim poděkovali… Toto jsou ti naši (a ne jen naši) páni politici, kteří už dávno zapomněli na to, že nejsou voleni proto, aby nám bezmezně vládli, tak jak to vidíme, nýbrž jsou voleni proto, aby rozhodovali ve prospěch a v zájmu většiny lidí, kteří je volili. Né proti “nim”, a ve “svůj” vlastní prospěch, ba dokonce ve prospěch cizích mocností vlastním lidem na úkor!
Takže pokud chcete milý pane Čech, sedět doma v teple za pecí, a čekat na to, až vás tak oškubou, že nebudete mít čím topit, až budete sám mrznout a běhat se 2-3 svetry, jen proto, aby jste mohl topit sousedům, kteří vám určitě trochu toho tepla z “vaši pece” zase rádi prodají, avšak za 10x výši cenu…
Jen proto, že vám to ti vaši páni nahoře, bůhví proč a za jakých okolností, tak skvěle domluvili a vyjednali… tak si tam dál seďte, a k politické situaci raději mlčte, prosím!!!
Člověk, který se trochu divá kolem sebe, vidí co se tady děje a chápe kam to celé spěje, by se měl aspoň pokusit to změnit…
A k vyjádřeni nesouhlasu, tak aby ho bylo co nejvíce vidět a slyšet, je nejlepší a zároveň jediný možný způsob pravě demonstrace, která nejlépe vyjádří silu toho nesouhlasu!
Tak prosím ty, co nejsou peciválové a chtějí tady něco opravdu změnit, tak aby jste to udělali, aby jste nahlas řekli, že nesouhlasíte, a aby váš hlas byl slyšet a měl větší cenu, musíte ho spojit s ostatními…

Průměrný počet slepic: 4.2 (15 hlasů)

Pane Svetře, to jsou jen zkušenosti, paměti... vývody či závěry ze zažitého. Ale nechť mládí jde vpřed! Zahryzněte se třeba do kamenné koule, napřete se do narovnání zatáčky silniční, pěstičkami prorazte pancéř tanku... Taky jsem viděl a dokonce zkoušel... i můj táta v dobách svého mládí zkoušel a děda taky... a ono pořád nic. Svět jde podle přání mocných. A moc bohužel není v počtu dobrot, pravd, lásek které máte... moc je v počtu divizí, které máte k disposici. Zatím to vždycky tak bylo. Ale držím vám palce, pane Svetře, jen do toho... tož asi tak.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Vlastimil Čech

Trvalý odkaz

úplně k ničemu to není. Každej ať si tráví volnej čas podle sebe. Někdo jde na fotbal, jinej na zahradu nebo do hospody. A někdo holt na demonstraci. Jak říkám - když se tím nikomu neubližuje, ať se každej vybíjí jak chce 😁

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

In reply to by Vlastimil Čech

Trvalý odkaz

$$ Vnitro s Vítkem Rakušanem si na nás brzy posvítí. Už se jim podařilo nastavit zákony tak, že do basy jdou první lidi za verbální činy. €€
Posvítí si to Vnitro, na jehož naší budově visí přes celý barák ukrajinská vlajka a umrlčí pytel s Putinovo maskou?
Pamatuju doby, kdy na státních úřadech a budovách visely vlajky protektorů SSSR. Před nimi kdysi visely vlajky rudé s černým hákovým křížem.
Také na Národním muzeu českého národa visí v den svátku Československé republiky a České republiky vlajka Ukrajiny.
Když se rodilo Československo, byla už tenkrát Ukrajina pod protektory Německa. Trošku z ruky, že genosen?
Zeptá se nějaký prokurátor a ústavní právníci, jak je vůbec možné - vyvěsit na ministerstvo České republiky vlajku cizího státu? V den svátku české státnosti? Vlajku státu, se kterým má ČR asi nejméně smluv z celé Evropy? Státu jehož dvě třetiny obyvatel uprchli před šílenou diktaturou oligachiátu?

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Ano mate praavdu pane Cech musi se to změnittak,aby nami z SV tj Spolecnosti voliču špatně zvoleni psi jen bezmocně štekali a naše narodni karavana půjde dal!
Od toho je PNZ tj budouci nsvrh Programu volicu,ktery si budou muset dat do svych 33 let nepovedenych programů ti,kteři chteji byt dale voleni,anebo taky ne!?Dejme si inzerat,že dobře platici SV společnost hleda zastoupeni!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Já jdu.

Průměrný počet slepic: 4 (12 hlasů)

Já už sedím ve vlaku ještě s dalším demenstrantem

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Sova (neověřeno)

Trvalý odkaz

Né aby jste se nechali zmást. Jeďte na Václavák, né na Letnou , kde Vás očekává Rakušan. Pro neznalé včerejší projev plný nenávisti Rakušana k vlasním občanům na jeho facebooku. Má tam projevy dva. Dnes a včera + asi 5 tisíc nenávistných příspěvků, těch které Rakušan urazil.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Zezadu tě můeme pak dobře nakopat!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (12 hlasů)

Jsou všichni pirati jako ty Dementi,at si daji sraaz jako b......i?
Rajtuj,ale radši na svych mrtvych oslech z vlady,
Oni tobě ukažou sve mužske vnady!
U mě by jsi musel pod mou sukynku,
A tam bych ti ukazala svoji sexy micinku!

Průměrný počet slepic: 2 (6 hlasů)

Došlo Vám to :-)) Podle mně nereagovat nebo jen lehce přitakat.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Ja chci holenku hezky parlamentativni změnu režimu tak tu neprovokujte a nedřistejte naucte se obsah PNZ nazpamět,vite co to je provokatere?
No ni ?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Uz aj amici zobrali do ruk kalkulacku.
https://www.youtube.com/watch?v=lUZoli8oekg
Uz som tu pisal, ze Biden sa rozhodol drzat cenovu hladinu paliv a teda aj pokoj v krajine za cenu vysavania strategickych rezerv. No a tie rezervy vraj vyschnu – podla amikov- za 25 dni.
Predpokladam, ze amikom bude nejaky ten den trvat, kym pochopia nove cenovky na benzinkach a dalsi cas im bude trvat kym sa naseru.

Dalsim zaujimavym aspektom je ukazka ekologickeho kurenia v americkych domacnostiach. Amici „ekologicky“ kuria topnymi olejmi. Nech mi teda vysvetli niekto to ekologicke sialenstvo v EU. Miliony amikov v drevenych chalupkach kuria bordelom v tekutom stave na prijemnych 24.5 stupna. A EU ide zachranovat koralove utesy pri Australii ekologickym blaznovstvom.

Americke bomby v EU.
Nejak mi uslo, comze to maju USA svoje jadrove hracky v EU. Vsak tu mame dve jadrove velmoci – Frantikov a Britov. Ci?
VVP vcera poveal zopar zaujimavych myslienok. Prva – ze pouzitie jadroviek na UA nic neriesi a nedva zmysel – takze UA je v klude. To ale znamena, ze jadrofky su urcene inym.
Zaroven povedal, ze nema zmysel riesit nieco s partnerom, ktory pri kazdej otazke zvoni do Wahingtonu.
Z obidvoch vyhlaseni je jasne ze VVP serie na EU.

Niekto zrusi Rusku projekt za stovky mld USD (hodnota SP1 a 2, a matros co by sa dal predat) a rus len mikne plecom? To znamena, ze tie plynovody maju nizsiu cenu nez to o co rusovi ide.
Poliaci vyhlasili ruske organy za teroristicke. Poliaci by si mali nastudovat, ako dopadol juzny Vietnam, ci Afganci, co sa nosili s amikmi za zadkom.

44mld dolci CASH !!! CASH !!!
Vcera vecer som zachytil sudcu Napolitana, ktory mal kratky flash o tom, ako Elon prevzal Twitter. Chapeme sa, ze predajcovia chceli tuto sumu v hotovosti!!! a Elonovi tvalo niekolko tyzdnov, kym mu to rozne banky odkyvali. Nejaky ekonom od Vidlaka by sa mohol vynadrit, comze to takto. Nedovera v bankovy system? Snaha vyviezt chechtaky aby to strycko Sam nevidel?

Dezolati na Vaclavaku.
Vcera siel filmik Kung Fu Panda 2. Je tam scenka, kde panda oslobodi zurivu patku. A ked sa ho pyta tigrica, aky je dalsi krok – panda povie, ze krok cislo 1 – oslobodit patku, a nad krokom cislo 2 neuvazoval, pac si nemyslel, ze dojde tak daleko …

Opat si neodpustim otazku na Vidlaka – co dalej? Mas uz svoj team?

Koho protezuje Vidlak za prezidenta? - Velmi dolezita otazka...

Ak to Vidlak so svojim mienkotvornym smerovanim bude robit takto ako doposial, dopadne to ako pri senatnych vobach.

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

o com sa uz davnejsie nepise v mejnstrime - akoze je na tom akciovy trh.
https://t.me/Mikle1On/7230

Este pred pol rokom byvavali na pravda.sk take promo clanky a rozhovory s bankarmi, ako investovat svoje uspory a nedrzt ich pod vankusom.
Nieco ako ekonomika sa rozbieha po kovide a podobne vestby.

FB ma problem s davmi prave kvoli cenzure. Apple ma problem ze stagnuje a invencne sa vycerpal. Mrkvosoft je na tom stejne - od Win7 to ide dole vodou.

Ludia nemusia mat novy iPhone ani nove PC s novym OS Win11.
Ludia ale musia jest, ak chcu zit.

Myslim si ze anglosasky bankovy a financny system bude mat kopec starosti. A my s nim

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Zvedavec.
Kdo nás chce připravit o devizy,když ČNB intervenuje pro udržení kurzu koruny,nakupuje koruny za devizy,přitom je hláška,že po novém roce spadne kurz koruny na 26.50 za EURO.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Fiala si půčí 300 miliard a banka zdraží vklady o inflaci a blboňům přidaj na platě a odeberou to inflací z úspor. A to je eště nic proti 500 miliardám Babiše, kerej se svezl na hře o kovidové imbecily. Ještě pár let a nigdo už tady nezaplatí dluhy ani úroky. Takže se furt bavte o píčovinách a potřeby normálních lidí házejte dál srdnatě za hlavu.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jo a aby tu inflaci svých dluhů a platů stíhal Fiala dorovnávat, zvýší si plat o deset tisíc. Tak si každej blboň podle teho může odvodit, kolik je potřeba dorovnávat. Jenže od Babiša je Fiala jen příštipkář, ten Babiš si dorovnával eště dotácema na své jako podnikání. A dneska už může dokonce říkat, že za nic nemůže. Heh

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Sloboda slova je top prioritou na našom portáli https://cekni.to - našim cieľom je vytvoriť čo najrozmanitejšie záujmové komunity a umožniť v rámci nich aj medzi nimi slobodnú diskusiu bez cenzúry, ako alternatívu k Facebooku na Slovensku a v Čechách.

Navyše sme bez reklamy, podporujeme anonymitu (registrácia je možná bez emailu) a bežíme na open source.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Dneska máme velký den, davy lidí vyjdou ven. Na Václaváku se budou ptát, kam se poděl český stát?

Průměrný počet slepic: 3.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

děkuji, pane Vidláku. Věřím, že Vás dnes na Václaváku uvidím. Jen blbec si musí myslet, že nás svolal Putin. Ten je kroutí hlavou, jakou máme vládu kreténů. Jdeme na Václavák proto, že se nechceme nechat naší vládou odsoudit k doživotnímu živoření v bídě, strachu, že nechceme být žebráky, že nechceme na vlastí kůži poznat válku. Naše vláda by moc a moc chtěla, aby na Václaváku křičelo jen pár zoufalců. Ty lze velmi snadno označit za dezoláty a jednat s nimi jako s malými dětmi. To s davem lidí, kteří vědí, co chtějí, s lídry a odborníky, schopnými vyvést je z krize, nejde. Vím, že současná vláda kreténů a zaprodanců nám tuto nálepku dá. Budou to však oni, kdo bude působit směšně. Budou to oni, kdo budou nuceni pochopit, že v jednotě je síla, budou to oni, kdo budou nuceni odejít. Čím dříve, tím lépe.

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Pražští dezoláti zdraví vidláctvo z celé ČR! Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic!
Ať si říká kdo chce, co chce, je to pořád lepší než si stěžovat na všechno a přitom sedět doma na pr...
Vyhoďme ten hnůj tam, kam patří - na smetiště dějin!

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Z našeho oddělení jdeme všichni. Jako vždycky.
My Dementi jsme ti největší flastenci ze fšech.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Orel much nelapá
leč kretény časem
na vidle nabírá,
pokud ohrožují
a vysávají to,
co nevybudovali.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Buďte na nás hodnější, dejte nám práci, nezdražujte nám prosím naše pašalíčky, demisi, demisi, ..."fialovej hnus, fialovej hnus"....Píííísk, trouuuuub, asi padl gól..... A než odejdete podepište nám našeho panského rezidenta, trrrrráááá... "prosím vás, hledáme frantu flintu, hledá ho maminka, čeká na něj pod koněm. Tak mu to prosím řekněte. Muheeeeeee

Jak sem řek, ani jednu potřebu normálních lidí nepromelou hubou.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Poslechneme si básně neznámé autorky. Heh čimčarára, čim čim čim, bojuj jménem krkavčím...v zimě budeš topit čím?

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Gde jsou fšechny ty fčely..? Fčera odfrčely. :-)))

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Fčely patří mně - fčelce Máje

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Jakékoliv protesty jsou víceméně takové nekonečné kydy, kde se lidé přijdou vykřičet a pak jdou domů. Politici se jim tak akorát mohou vysmát. Kdyby PČR pořádala demonstraci s heslem "zločinci, vraťte lup a běžte dobrovolně do vězení" tak by si lidi ťukali na čelo, co je to za retardy. Po zkorumpovaných politicích, kteří jednají precizně podle korporátních/mezinárodních zadání, požadovat změnu od nich samotných, je to samé jako fiktivní příklad s demonstrací PČR.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Správně, "nekonečné kydy" to režim chce a udělá pro to fšechno. Gdyby nebyly žádný kydy, tak režim kydy založí sám, páč to je demosgráca a v ní je potřeba jen kydat, držet lajnu a makat nebo sloužit. No a pak z teho režim nadělá ty třídy, gde jedna bere víc než druhá a nigdo ve skutečnosti nemůže dokázat proč.

Přijď prosím RAmcho a ukonči to už. Děkuji

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Dokud u nás bude zákon o předvolební koalici, nic se nezmění. Tři ze stran, které jsou dnes ve vládě, by vůbec, pokud by neuzavřely předvolební koalici, neprošly, voliči je ze sněmovny vyprovodili. Ale předvolební koalice způsobila, že lidé jako Pekarová, Rakušan či Jurečka vesele vládnou. Nikdo tento zákon o předvolební koalici nekritizuje, neprotestuje se proti němu a nediskutuje se o jeho katastrofálním dopadu. Proč?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)