Nejmenší zlo

Autor
Štítky

Dnes se přeneseme do Německa, které s krátkou čtyřicetiletou výjimkou značně spoluurčuje a zasahuje do našich osudů už tisíc let. Běžně se říká, že jsme sedmnáctá spolková země, naše ekonomika je na té německé ultrabrutálně závislá, naše politika je do značné míry určována německými nápady a i když dojčlandům značně sekundují amíci, pořád bych si myslel, že naše politické neziskovky jsou víc placené z Berlína než z Washingtonu. Stejně tak si myslím, že v první řadě nás ovlivňují německé volby a pak teprve ty naše. 

Do Německa se vyplatí nakukovat a mít alespoň rámcou představu o tom, co se na tamní politické scéně děje. K tomu mohu doporučit blog Mariana Kechlibara, který českou veřejnost zásobuje dostatkem postřehů ze kterých je možné udělat ucelený obrázek. 

Předpokládám že mám mediálně zdatné čtenáře a tak jste určitě zaregistrovali situaci v Durynsku, kde na krátkou chvíli došlo k tomu, že nový zemský premiér byl zvolen za podpory AfD - tedy strany (podle německých médií) fašistické, nebezpečné a totalitní. Nechuť spolupracovat s AfD je tak veliká, že se premiér v Durynsku udržel jen jeden den a pod tlakem rezignoval. Stejně tak oznámila svůj odchod předsedkyně CDU Anegreta, protože to právě CDU v Durynsku spolupracovala s AfD. 

Je zbytečné dopodrobna parafrázovat Mariana Kechlibara - mrkněte na jeho stránky, má tam o Durynsku dost rozsáhlý seriál a zřejmě ještě neřekl poslední slovo. Zkrátka a dobře, v Německu to také vře. Tamní sociální demokraté jsou v posledním tažení a hegemon politické scény CDU se propadá a rozpadá přímo před očima. 

Do toho posilují Zelení, kteří už vystrčili drápky i v Ojroparlamentu a prosazují tam dodatečné zdanění masa, které by podle jejich návrhu u nás asi zdvojnásobilo cenu. (Já jsem v pohodě, ale vy všichni jste v háji).

Se Zelenými spolupracují Die Linke a dohromady už tvrdě prosazují konec uhlí, konec jádra, konec spalovacích motorů a to s takovou vehemencí, že si nakonec ještě obyčejní němci budou přát raději Šaríju.

Na německé politické scéně nakonec zdravý rozum budou zastupovat jen ti "fašisté" z AfD.  Na žádnou radost u nás to není - oni sice chtějí zastavit migraci, ale na druhou stranu se chtějí zasadit za zrušení benešových dekretů a vůbec se ke svému sousedství stavějí způsobem jako to dělá Donald Trump. Skoro bych řekl, že pro Německo bude nejjenodušší řešení migrační krize v tom, že je všechny vypudí k nám. 

Tradiční německé politické strany jsou na konci životnosti. Společnost se mění, zavedené pravdy se mění, překračují se dávná tabu a spolu s tím mizí na smetišti dějin řada dlouholetých zasloužilých politiků, kteří možná byli zaprdění, konzervativní, neaktivní, ale alespoň rozuměli fungování státního aparátu. 

Nakonec budeme mít na výběr ze tří blbých možností. Ze Zeleného údělu, politického islámu ala Turecko nebo Saúdská arábie a nebo AfD. Když to postavíme takto, co je pro nás nejmenší zlo? Benešovy dekrety, ženy v burkách, nebo rozvrat hospodářství? Osobně si netroufám vybrat... navíc je dost možné, že se na nás povalí všechny tři možnosti zároveň. 

Osobně bych viděl jediné (ale velmi ošklivé) světlo na konci tunelu. Že se nám tyto tři možnosti v Německu samotném pobijí tak, že na nás nebudou mít ani pomyšlení. Že si stihnou udělat rozvrat hodpodářství, pak pokusí se o chalífát a pak to budou fašisticky zachraňovat. Tohle bych si myslel, že je pro nás jediná varianta skýtající trochu naděje. 

Stávající strany se po vzoru z jiných částí Evropy zcela určitě nevzpamatují. 

Je mi až stydno, že to říkám, ale v této chvíli je pro nás nejlepší podporovat Zelené. Pak včas přejít na podporu islamistů a pak vyměnit zrušení benešových dekretů za podporu boje proti chalífátu. 

Vše co jsem napsal je jen hluboká ironie a pevně doufám, že se nic z toho nesplní. 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.2 (49 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

šerifa - totiž co to melu, to byla westernová parodie - tedy podporovat ty své jedině správné zelené i Ušatou Flintu v prde... vlastně v Bruseli. Čím dřív a čim tvrději dopadnou Dojčeři na hubu, tím méně se toho stihne dojebat u nás.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

mýlí. Žádná ironie se konat nebude.
Soudruzi z jedině správné Bezuhlíkové Říše budou bojovat za svou vizi v jednom jedině správném šiku až do úplného sebezničení a jedině konečného řešení uhlíkové otázky. A v tom jim dopomáhej samotná prozřetelnost.
Heslo jeden národ, jedna říše, jeden fýrer - je nesmrtelné. Musíme jen doufat, že někdo vybere z elektrotanků baterky a střelí je ve sběrných surovinách ještě před započetím té jedině správné poslední bitvy.
A Flinťatá Uši, totiž Ušatá Flinta bude řvát na poslance v Bundes Bruslamentu až do samotného konce, kdy dojde šťáva z vrtulníků kvůli bezvětří i v Ojrokecárně.

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

30e/h; u ira to je 22, u španěla 11,5, Čecha 7,5 a bulgara 4,5. Proto skopčák přesouvá všechno na východ i s vědomím, že kvalita jde do kytek. Vydělá víc. Ale virus pracuje. Už začíná být nedostatek kvalifikovaných lidí pro návrat. Skopčák už ustupuje od elektromobility, hlavně Audi.

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

subidiotů - pardon - ze subdodavatelů neskočil na špek megadodávek bateriových setů za těžce podseknuté ceny, nekorelujícími s časem a místem.

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

Včera jsem do svých kydů, na něž jste reagoval jako na jinotaj, plácl jméno Vidlák, ač jsem měl na mysli kohosi jiného. Proto se z toho stal ten blbej jinotaj. Momentální pominutí smyslů se mi nevyhýbá. Takže s tím jinotajem jste měl pravdu. Nebyl to jinotaj, ale moje blbost.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

A pořád platí, že zde jsou fakta, realita a další nežádoucí?

Všechny ty události, které jsou mimochodem principiálně stejné ve většině civilizovaných západních zemí, někdo přináší a řídí. Jak říká Ježíš: "Po ovoci poznáte je." A jak říká Cicero: "Cui bono?"

Sledovat jen linku politických stran je slepá ulička. Je to jen část celého děje, a celé scény.

/////

Když skončila 2. světová válka, bylo jen v Evropě na 100 miliónů nacistů, většina z nich z Německa, ale nejenom. Drtivá většina z nich nepřestala nikdy být nacisty, jen prostě prohráli a podřídili se prohře. Ale spalo to v nich, a teď se to znovu probouzí. Navíc předávali svůj světonázor dále.

1) To jsou ti lidé, kteří chtějí přerámovat 2. světovou válku na agresi Ruska.

2) To jsou naši historici, kteří obvinili v Lidicích kohosi za udání, a snaží se tak vyvinit Němce z vyvraždění vesnic.

3) To jsou ti lidé z Českého rozhlasu - redaktoři a ředitel - kteří zaútočili na Okamuru po oznámení znásilnění 16leté holky v Lukavci africkým imigrantem. Její utrpení je totiž těmto u zadele, ale upozornění na trestný čin imigranta - to je, jak se doslovně vyjádřil ředitel Českého rozhlasu - útok na samotnou podstatu demokracie. Jistě člověka uklidní, že Pospíšil se následně veřejně vyjádřil proti šíření nenávisti, znásilněná holka mu byla opět u zadele jako všem demokratům.

4) To jsou lidé, kteří chtějí zaplavit Evropu miliónem vrahlů a násilníků. Pro nacisty je v tom sice psychopatická, ale přesto logika. Co se nepovedlo genocidou a holokausty Hitlerovi, to se podaří občanskou válkou a muslimskými vraždami, znásilnění, bombami a útoky mačetami, noži a dalšími.

/////

Prostě idea nikam nezmizela. Tyto ideje jsou tu už mnoho staletí.

Mnoho staletí je tu idea zničit Rusko - Napoleon, Vídeňský kongres, financování Lenina 20 miliardami marek, nasazení Trockého, nasazení Gorbačova a Jelcina na zbídačení Ruska, štengrování bývalých Sovětských republik proti Rusům - nejviditelněji asi Ukrajina.

Mnoho staletí je tu idea zničit křesťanství, které mimochodem bylo přímým původcem rozvoje Evropy a věd v Evropě.

Mnoho století je tu idea ekonomicky zotročit lidi tak, že budou makat od nevidím do nevidím - a i tak si sotva vydělají na svou ubohou stravu.

Mnoho století je tu idea zlikvidovat Slovany a několik dalších etnik. Už jednou se Češi a čeština zvedala z prachu po zničení v národním obrození. Podruhé už to nebude.

Mnoho století je tu idea globalizace, a řízení celého světa několika mocnými rody, které budou ovládat vše jako mafie. Nikdo ani nebude tušit, kdo to je.

/////

A tak dále. A k vládnutí potřebujete vytvořit chaos.

Stejně jako miliardáři ála Babiš, Kellner a další potřebují zlikvidovat cíleně malé a střední podnikatele - třeba skrze EET a stovky dalších šikan - tak je třeba také zlikvidovat funkční vlády a státy. A to tak, že se stanou impotentními - "nepolitická politika" Havla ála nejhorší sběř aktivistická a nezisková sběř.

Recept je úplně stejný jako recept Vidláka na kydech. Prostě ignorovat fakta, realitu, znalosti, schopnosti. Je třeba vybrat ty nejblbější, rozhlásit, že vše je věcí osobního názoru a dojmu - a cokoli jiného je nesnášenlivost. A když blbci a neschopní něco řídí - chaos a destrukce je zaručena. Hlavně je potřeba zadupat ty, kteří jsou schopní a něco umějí, aby dílo zkázy nekazili.

Chcete-li převzít moc, musíte zničit možnost a operativnost jiných institucí a mocí vás ohrozit. Musíte je zimpotentnit. Největší nepřítel je proto schopný stát. Proto všude v médiích čteme, že stát je nepřítel. Všechno dělá špatně, všechno udělají lépe nestátní subjekty. Prý tedy.

Průměrný počet slepic: 4.3 (45 hlasů)

Prostě nepodváděj a plať jako všichni. Pokud nebudeš platit a pokud nebudou platit druzí, náš stát na to dojede. A bude islamizace a třeba i konec národa.

Průměrný počet slepic: 3.6 (25 hlasů)

Takže pokud vidím destruktivní následky EET, které už tu jsou a přijdou - znamená to, že podvádím? Pokud byste mi to řekl v osobním kontaktu, už hledáte urgentní lékařské ošetření.

Průměrný počet slepic: 2.9 (23 hlasů)

Daně musí platit všichni. Platí je zaměstnanci, korporátky i živnostníci. Nebo měli by. Pokud jedna skupina neplatí, musí na ni doplacet ostatní. Pokud nepoužíváte české chodníky, silnice, dráhy, hromadnou dopravu, veřejné osvětlení, veřejnou zeleň, nedíváte se na české filmy, nenavštěvujete naše památky, nepijete zdejší vodu, nedýcháte zdejší vzduch, nejste závislý na veřejném pořádku, nevyužíváte nikdy poštovní služby, nechodíte k doktorovi, nekupujete léky, neléčíte se nikdy v nemocnici, takže se vás netýká dotované zdravotnictví, nechodil jste zde do školy a vaše děti také ne a nebudete zde pobírat důchod atakdále a to vše se týká i vašich blízkých, pak si tu daně neplaťte.

Pokud zde žijete a nechal byste si vše dotovat od druhých skupin, je to zlodějina.

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Anonym 11:46
Daně jsou i DPH u čehokoliv..
Pokud má Donald Trump firmu,nebo jiný podnikatelský subjekt v zahraničí,tak daní tam,pokud podniká tady a daní v daňových rájích,tak to je špatně.Jsou uváděná čísla,že mnoho podnikatelů podniká v ČR a daní v daňových rájích,snad až 12 tisíc.Proč s tím vláda nic nedělá,protože v tom jede mnoho politiků.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

A určitě se to vyřeší tím, že všichni budou mít nejenom EET, ale ještě 10 dalších povinností. To víte, kdo protestuje proti čím dál většímu biči, byrokratické zátěži malých a středních podnikatelů, stejně jako dalších a dalších zbytečných nákladech - je zcela jistě zloděj a podvodník.

Protože poctivý člověk je - podle mnohých zde - od přírody masochista, kterého vzrušuje a dostává se do sexuální extáze, kdykoli se po něm více a více dupe. A on má povinnost to více a více vyhledávat.

Stejně tak komu se nelíbí současné exekutorské zákony a praktiky - je zloděj.

Komu se nelíbí současné odepírání práva lidem skrze fikci doručení, kdy se ani nemusíte dozvědět, že proti vám někodo nebo něco rozehrál - je zcela jistě podvodník.

Komu se nelíbí EET - ten by měl být raději rovnou zastřelen pro výstrahu, a jeho hlava býtm nabodnutá na kůlu před Českou televizí.

Je to zvláštní, že se řada lidí diví, že prostě akce vyvolává protiakci.

Průměrný počet slepic: 3.6 (10 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

na daňové ráje. Stačí zavést daň z obratu bankovní platby v řádech promile až max. 1% a snížit nebo úplně zrušit jiné daně.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Následně budu posílat platby do zahraničí přes bitcoiny.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

zdejší morální velikán. Ostatní plaťte, mne se to netýká, heč! Chytrost nebo vychcánkovství?

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Anonymní velikáni mají jednoduchá řešení, která ovšem v praxi nefungují. Anonymní morální velikáni totiž vědí, že všichni jsou zloději a podvodníci, a tak represe je jedinou metodou, kteru uznávají.

Podobné myšlení měli třeba Adofl Hitler, Mao Ce Tung, Josef Stalin, a další velikáni, se kterým anonymní přispěvatel zřejmě hluboce souzní.

Já jsem jenom napsal, jak to dopadne, když se začnou zdaňovat bankovní transakce. A to jsem vůbec nenapsal nic o tom, že ony ty transakce dnes mohou jít zcela mimo ČR a české banky.

Já jenom doufám, že nic neřídíte, protože to by byla katastrofa. Namísto respektování reality umíte jenom nálepkovat. Pokud něco výše zmíněný anonymní velikán, na kterého reaguji, podělá v životě - zřejmě nikdy za to nemůže sám. Vždy za to mohou druzí a jejich nemorální povaha. Hlavně že to máte na koho svést.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Neplatit daně a čerpat od státu, co zaplatili jiní, je zlodějina.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

S tím naprosto souhlasím. Proto, jako každý jiný občan ČR, platím mnoho daní v ČR.

Nicméně neustálé štvaní a označování Donalda Trumpa za zloděje - nijak nezakrývá ubohost a prázdnost argumentů anonymních morálních velikánů.

Než přiznat nedomyšlenost návrhů na řešení, ála zdanění bankovních obratů a odpuštění ostatních daní. Je jednodušší zaútočit na druhého. Zakrýt vlastní ubohost svých argumentů a návrhů tím, že obviním druhého z neplacení daní, z podvodů a zlodějen.

Je hezké, že vašimi útoky ad hominem odhalujete vlastní velkou ubohost, anonyme. Alespoň víme, kdo a co jste zač.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)