A nezapomeň poděkovat

Autor
Štítky

Přátelé, jak už jistě víte, zemědělský šturm na Prahu se odehraje v pondělí 19.2.2024. Podrobnosti organizátoři oznámí po závěrečné koordinační schůzce 6.2.2024. Původně se měl termín protestu oznámit také po této schůzce, ale chuť zemědělců a tlak veřejnosti byl tak velký, že bylo nutné termín oznámit hned.

V příštích čtrnácti dnech budu pracovat, aby na ono demonstrační pondělí ministr Výborný do smrti nezapomněl, Blyštivý Péťa se budil s křikem ze sna a vrážel hlavou do pryčny nad sebou, Jurečka věděl, že nastal jeho politický konec a Rakušan zjistil, že policie se k němu nehlásí. Budu reportovat o přípravách, přinášet aktuální informace, vysvětlovat, proč se protestuje, proti čemu se protestuje a za co se bojuje… a samozřejmě pak v Praze budu.

Chtěl bych proto využít této (pro mě na delší dobu poslední) klidné neděle, abych vám všem poděkoval za podporu.

Ládik Větvička mi kdysi dávno vysvětloval, že největší zájem o knihy je těsně před vánoci a ať budu čtenáře jakkoliv nabádat, aby své objednávky udělali dostatečně s předstihem, stejně si všichni vzpomenou poslední týden před svátky a bude to na zbláznění. Měl pravdu. Poslední týden před vánoci jsem nedělal nic jiného, než nosil na poštu další a další zásilky.

Stejně tak mě Ládik poučil, že po vánocích bude utrum. V lednu musejí všichni zaplatit za vyvážení odpadu, poplatek za psa, mění se jim zálohy za elektřinu i plyn, školní jídelny i zájmové kroužky pošlou složenky… prostě lidé mají jiné starosti, než podporovat pochybné bloggery. V lednu a únoru prý nemám moc počítat s nějakým výrazným prodejem. I v tom měl pravdu. Počet distribuovaných knih klesl na třetinu podzimního stavu.

Ale! Podpora od vás byla stejná jako v minulých měsících. Odpočinul jsem si od nošení knih na poštu, ale podpora od vás, čtenářů, zůstala na naprosto standardní úrovni. Děkuji vám za to. Děkuji každému, který sáhnul do vrecka a poslal dar Institutu českého venkova. Vaše podpora mě naplňuje optimismem, že to opravdu dokážeme a vrátíme věci své do rukou tohoto národa.

Pořád platí, že podpora přichází od jednoho procenta mých čtenářů. Ale také platí, že čtenářů v posledních dvou měsících docela dost přibylo, takže přibyli i ti, kteří mě podpořili. Doufám, že budu moci postupně poděkovat každému svému podporovateli osobně.

Ve stejné době se ukazuje, že Václavu Moravcovi dost rapidně klesá sledovanost. Časopis Respekt se z luxusních prostor přestěhoval na periferii a musí žít z placeného obsahu… Seznam zprávy si stěžují, že se lidé nezajímají o jejich politické články, kterým také klesá čtenost.

Vidlákovy kydy svůj obsah nezamykají, naopak ho dávají k dispozici a neobtěžují žádnou reklamou. Vidlák za žádný svůj text ani na jiných platformách nebere žádné peníze, stejně tak si nenechává platit za veřejná vystoupení při debatách nebo rozhovorech. Prosím, mějte při čtení a sledování na paměti, že to všechno je možné právě proto, že jeden čtenář ze sta zadal jednorázový nebo trvalý příkaz k úhradě.

Vlastně nevím, jestli jsme pravicová nebo levicová komunita. Na jedné straně je u nás všechno pravicově dobrovolné, neexistuje žádná povinnost se na tom podílet. Na druhé straně, je to služba veřejnosti, která není nijak omezována ani není exkluzívní. Možná jsme prostě jen dobrá komunita. Komunita, která má své bohaté i chudé, své nadšence i kverulanty, komunita která má své chyby, ale i své přednosti, pořád roste a pořád drží pohromadě.

Děkuji vám za to.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (323 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Komentáře k Vidlákovu úvodnímu článku pište jako odpověď k tomuto oknu. Budou pohromadě a zůstanou na začátku diskuze.

Pokud máte nějaký příspěvek, který přímo s Vidlákovým úvodníkem nesouvisí, vložte jej přes "Přidat komentář" na konci dokumentu.
 

Průměrný počet slepic: 3.8 (22 hlasů)

Rubikon je říčka, která byla hranicí mezi Předalpskou Galií a Itálií. Tuto řeku nesměl žádný římský vojevůdce překročit s pravidelnou armádou. Když tak učinil Gaius Julius Caesar, rozpoutal tím občanskou válku, u Farsu porazil Pompeia a ovládnul Řím, tak prakticky zanikla Římská republika a bylo ustaveno císařství.

Dostali jsme dva týdny na přípravu na případné nepravidelnosti v zásobování Hytlermarketů. Chce to zásobu potravin na dva týdny, nakoupit vajíčka, brambory, těstoviny, trvanlivé pečivo, nějaké to maso, pár konzerv, kdo chce, si může vypěstovat kvásek na upečení chleba, a když nebude chleba, vždy je možno napéci koláče, jak údajně radila svého času Marie Antoinetta (je to blbost, sprostá jakobínská propaganda, nic takového neřekla).

Má to racionální základ, upéci chléb se musí umět, na to je třeba pekařský mistr a správná mouka, ale buchty, koláče nebo perník, bublaninu a já nevím, jak se to všechno jmenuje, zvládne upéci každá hospodyňka. Před pár lety si kolega stěžoval, že když na manželčinu stížnost, že není chleba (napadnula trocha sněhu) suše odvětil, že budou jíst koláče, dostal ránu mokrým mopem..

Připravme se na to, že se mimopražští učitelé budou obtížně dostávat do práce, i po Praze to bude stát za prd. Zvolněme na týden a připravme si kafe, čaj, termosky, napečme buchty, abychom mohli napojit a nakrmit mrznoucí zemědělce a policisty.

Průměrný počet slepic: 4.8 (46 hlasů)

.. koupit instantní kafe, cukr, kelímky, balené vody, něco na zub, pár balíků dřevěného uhlí do zahradního grilu..

Kdo má termosky a kempingové stolky, zahradní grily, vařiče, měl by se zapojit. Já se na to připravuji..

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)

naši zemědělci žádný Rubikon stejně nepřekročí. Nemají v sobě Caesara a tak na laciné sliby zase skočí.

Průměrný počet slepic: 4.1 (16 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Jandejsek ante portas.

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

obléhajícím zemědělcům. 

Píšeš, že nevíš...

"Vlastně nevím, jestli jsme pravicová nebo levicová komunita. Na jedné straně je u nás všechno pravicově dobrovolné, neexistuje žádná povinnost se na tom podílet. Na druhé straně, je to služba veřejnosti, která není nijak omezována ani není exkluzívní. Možná jsme prostě jen dobrá komunita. Komunita, která má své bohaté i chudé, své nadšence i kverulanty, komunita která má své chyby, ale i své přednosti, pořád roste a pořád drží pohromadě."

Ono na tom teď hned podstatně nezáleží.

Guru části mimoparlamentní opozice Skála říká, že by si dovedl představit víc rozkročenou opozici, než je Stačilo. Já nejsem doktor společenských věd, ale jako obyčejný "vidlák"  tvrdím, že ona levice, která se má rozkročit s částí "odpovědné národovské pravice, nebo středňáky, odborně posunout prosperitu své země" musí mít nejdřív tu jednu rozkročenou nohu dostatečně pevnou. Nemusíš si být jistý, zda Stačilo je levicová, nebo pravicová komunita. Podstatné je, že ta komunita jde společně za jedním společným zájmem a bez ohledu na osobní nejasnosti v pravicovosti, středovosti, nebo levicovosti, jde s větší částí KSČM do zpevnění té jedné nohy určené k rozkročení. Může uspět a nemusí, ale "zpevňuje se" a dělá všechno pro to, aby ta jedna z rozkročených nohou byla zdravá, aby obě nohy spolu (nezaměňovat s vládní SPOLU) nepůsobily jako kulhající slabingr.

Svého času jsem ti Dane nabídnul návštěvu na kávu. Může být, že jí budeš mít příležitost využít. V pátek jsem byl nucen vytáhnout ze sklepa berle a ověřil jsem si výše uvedenou pravdu, že jedna opotřebovaná noha nepůsobí dost dobře při rozkročení. I proto Skálovi tu připomínku a aktuálně prožívanou pravdu, touto cestou připomínám. Opotřebovanou nohu je nutno posílit a zpevnit, aby se stala rovnocennou té která se považuje zdravou a jistou.  

Do 19.2. určitě, případně i s berlemi, vyrazím pozdravit traktoristy, kombajnéry, zkrátka každého, koho minimálně na přístupu do Prahy uvidím. 

Nicméně musím připomenout, že Praha je důležitá a "Táborští" mohou nejen na "Vítkově" počítat s výraznou podporou Pražanů, především z podhradí a "králíkáren". 

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Je to tak jak píše náš Vidlák .... Ve stejné době se ukazuje, že Václavu Moravcovi dost rapidně klesá sledovanost....

Moravce, tohoto provládního, fanatika už nemá cenu snad ani komentovat. Moravec již dávno překročil veškeré hranice poctivé novinařiny a občany to již přestalo bavit. Mně ani nepřekvapuje že tomu namachrovanému, arogantnímu a zároveň slizce servilnímu lháři odchází sledovanost. Je to sprostý demagog, oplácaný narcis, manipulátor a dezinformátor.

Vždy mne štvalo pozorovat Moravce  jak moderuje debatu , ve stylu nadržování někomu a druhému neustále skákal do řeči a požadoval nějaké "doplňující informace", aby pak dotyčný vypadal jako debil. Hlavně zástupci nepreferovaných stran. Nálepkování a další sprosté triky už prostě ve světle každodenní reality přestávají fungovat.

Ale nejde jenom o Moravce, jde o veřejnoprávní média obecně. Už i "ovčani" začínají chápat, že veřejnoprávní média neinformují, ale dezinformují, cíleně lžou a manipulují divákem jak si mainstream a prozápadní pětidemolice přeje.

Sledovanost Moravce by se rapidně zvýšila jestli pozve a hlavně pustí ke slovu bez přerušování lidi jako Konečnou, Štefce, Kollera, Skálu, a bude mít narváno.

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (126 hlasů)

Vážení,

jsem rodilý „pražák“. V Praze bydlím. Nyní sice sleduji situaci z povzdálí a vidím věci s odstupem. V Praze ale vždy volím. Mí blízcí v Praze žijí. Přesně tam, kde pravidelně a s velkou převahou ve volbách vítězí a dostávají se do vysokých funkcí různí „parchanti“ (takové označení člověka vyslovila jedna ze zvolených právě tam). Vždy, když dostanu před volbami do ruky hlasovací lístky najdu v mém volebním okrsku jména kandidátů, která s Prahou, konkrétně s Prahou 1 nemají zhola nic společného. Jména profláknutých „šmejdů, šmejdek, nebinárních to šmejďo“?  Oni vědí, že u nás v Praze 1 vždy a bez problémů projdou. Nevolí je pražáci, ale „pražské náplavy - došlí synci a dcérky“, kterým jejich mimopražští rodiče pomohli k studiím na humanitárních školách, k životu na úřadech v teple pražských kanceláří a k platům od státu (z našich daní), k bydlení, ke služebním elektromobilům s parkovačkou v zónách - aby nemuseli jezdi do práce MHD. Tito a že jich je, vždy spolehlivě změní výsledek voleb v neprospěch celé země! 

Po volbách se jimi zvolení do vysokých funkcí, neštíti být průkopníky, průkopnicemi, to průkopníčo, ve vymýšlení, prosazování a podporování všemožných sviňáren. Všem prospěchářům, s ohnutou páteří, obvykle chybí moudrost a odbornost.  V poslaneckých lavicích prosazují vše, co většina lidí v celé republice odmítá, nechce, nepotřebuje a odsuzuje. Vše co většinu lidí poškozuje a ničí.

Alternativa Prahu téměř neřeší! Naopak, jak čtu, alternativa se panstva dovoluje, zda bude moci vjet do města, aby mohla protestovat ve své Praze matičce?

S úsměvem čtu, zejména v poslední době, že médiím a hlavně ČT klesá sledovanost. Proč to vůbec stále někdo sleduje? Nevím?  O čem to svědčí? Vím! Že Moravec ještě vysílá vím proto, že i zde se o něm neustále píše. A i negativní reklama je reklamou. A lidé na něho dodnes čučí nadávají a platí za to! Proč? Není nic jednoduššího. Stačí nečučet.  Až tohle lidé pochopí, potom snad přestanou posílat šmejdy šmejdky a to šmejdě do volených funkcí.

V současném parlamentu by to bývalo vyřešilo pouhých devět jiných normálních poslanců. Na kandidátních listinách, nejen u nás v Praze, byli bohatě zastoupeni a opomenuti.

Průměrný počet slepic: 4.7 (85 hlasů)

Tak já to mám přesně naopak - když se sejdu já a přítel s našimi přáteli z dřívějších dob (já jako jediná "náplava", všichni ostatní Pražáci, dohromady 8 osob), tak šest z nás osmi jsou jednoznačně zastánci demoličních šašků. Kroutí nad námi hlavou a jsou přesvědčeni, že oni jsou na té správné straně, pro ně jsme proruští dezoláti. Když byly u nás na P-2 a 3 volby, nikdy jsem neviděla takový zástup lidí (starých, mladých, středních) a zájem o volby. A víme, že v Praze drtivě zvítězily právě ty zparchantělé strany (i u nás na P3).

Průměrný počet slepic: 4.7 (42 hlasů)

Já právě jsem ta "náplava"(z Teplicka, kde jsem studovala), až od dvaceti jsem v Praze. A taky mi vadí "meliony" místo miliony, když i z TV (slosování) slyšíme, že u nás máme mnoho "melionářů"..., nebo že to "chca" další, na to jsem alergická stejně jako na "Plzeňéka"...

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

Dnes jsem zahlédl při přepínání programů na čt bruselvizi v Oprátkách V.M. bývalou ministryni Schilerovou.

Diváci čt Bruselvize k tomuto panoptiku OVM lákají politici opozice.

Když odmítnou jeho "pozvání" a v OVM si budou plácat játra jenom provládní kašpaři, kolik diváků nebude mít žádný důvod se vlastně dívat? 

To by bylo pro Moravce víc než šlápnutí na malíček. To by byl pěkný kopanec nejmíň do holeně!

Když budou  OVM prostě ignorovat, stejně jako už dávno ignorují čt Bruselvizi prezidenti Klaus a Zeman, a s OVM celou tu klaku Kubaly a Šafra, 

o kolik přijdou diváků? 

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Agarin - správně, to by byl recept, jak jim dát znát už dál nezájem.

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Záměrem elit není čistá planeta, ale naše poslušnost a chudoba. Už se lidé probuďte. Vše směřuje k tomu, že se z Evropy má stát jeden velký koncentrák a z vás jeho obyvatelé.“

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (125 hlasů)

dělá z lidí jelita. Česko díky sviním v Práglu podobá se už dnes lágru.

Průměrný počet slepic: 4.7 (86 hlasů)

takhle blbej snad neni

Průměrný počet slepic: 3.8 (17 hlasů)

Ale je. A ještě blbější jsou ti, co ho volili. I kdyby zrovna takovýhle příklad uměli spočítat, tak zvolit za svého nejvyššího reprezentanta takovéhleho idiota, který je celou svou polistopadovou kariéru jen servilní k Západu, je velmi nechytré.

P.S. Můj odsudek se netýká těch, kteří se rozhodli zvolit Petra Pavla na základě realistického zhodnocení obou kandidátů. Více v dalších mých příspěvcích v tomto stromečku diskuzních příspěvků.

Průměrný počet slepic: 4.4 (33 hlasů)

 Volil jsem Karela Diviše, a ten nepostoupil, a zustali dva dementi, jeden kterej se uz prezentoval ve vlade CR, druhej kterej jeste nic nepredvedl, tak jsem zvolil novou variantu, jasne ze jsem blbej ok, vy jste mega chytrej a volil jste asi dementa co demontoval CR, nebo snad byla jina varianta ?

Průměrný počet slepic: 2.7 (35 hlasů)

Asi byste měl míň poslouchat hesla libtardovaných mediálních spermat a Milionu chvilek pro lezení do degenerovaných západních pozadí. "Demontoval ČR" - to je fakt na Nobelovku.

P.S.: A že se Petr Pavel nepředvedl? I před volbami se nějak projevoval, stačilo to sledovat - bylo to konzistentní s tím, co předvádí teď. Pokud ho někdo volil s tím, že mu subjektivně přijde Babiš o něco horší, ale že to žádná výhra nebude, můžu to respektovat. Jinak to prostě bylo nechytré.

Průměrný počet slepic: 4.1 (31 hlas)

Ok pojdme si to zrekapitulovat:

do posledniho kola se dostali dva kandidati

  • Blbiš - aktivne se podili na vlade CR cca od roku 2013, posral co mohl, lze kudy chodi, nestabilni v nazorech ....
  • PePa - nic neposral v politice,  podle vas  se jen pred volbami se nejak projevoval

 

Aha a teď si vyberte, moc dobře si pamatuji jak Blbise,  jeho vlastni  novinari tajne nahrali a Blbis lhal do mrtva ze nahravku neslysel tak ze nemuze rict jestli je to on nebo ne, ha ha 

oproti tomu je zde novej clovek, kterej nic neposral, ja jsem nechtel volit komouse, na stary kolena volim komouse za prezidanta tfuj, ale i komunista je clovek z masa a kosti jako ja :) 

proste Blbis je lhar a gauner, PePa je u me ted stejnej dement, ale rikat o volicich PePy ze jsou hloupi je nebetycna blbost

 

Průměrný počet slepic: 1.5 (35 hlasů)

je především vychcaný alibista. Tak i tak a vlastně nijak...

Průměrný počet slepic: 4.2 (19 hlasů)

Nepoznat to, že se Petr Pavel od Babiše zas tak diametrálně neliší, ještě dokud byl čas, protože "ještě nic neposral", si můžete považovat za chytré, jak chcete, já na to prostě mám jiný názor a žádný kolovrátek opakování Vašich přesvědčení jej nezmění.

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

prázdnou obálku. Kdo volil STBáka, ať už jednoho, nebo druhého, ten je buď hloupý, nebo komouš čili zločinec. Mám v tom jasno.

PS: Babiš žvaní, že F35 nepotřebujeme, ale hlasoval pro nákup a tak to dělá pořád, třeba hlasoval taky pro migraci. Skáčete mu na lep. Šilerová nám neočkovaným chtěla znepříjemnit život (stejně jako dnes nepodvoleným Jourová) a dnes se přetvařuje jaký je lidumil. Bacha na ně!

Průměrný počet slepic: 3 (24 hlasů)

Já zas mám jasno v tom, že prázdná obálka je gesto, jehož praktický dopad je naprosto nulový, tedy stejný, jako kdyby k těm volbám vůbec nešel. Pro takovéhle myslitele, kteří nechápou, že to nejhorší zlo jsou v současné společnosti libtardi, budu klidně hlupákem nebo komoušem čili zločincem - cokoli lepší než libtard.

Průměrný počet slepic: 4.6 (23 hlasů)

jedna svině, nebo druhá, oba sionistická verbež

Průměrný počet slepic: 2.5 (20 hlasů)

Byla možnost nevolit nikoho a vyslovit tak nesouhlas s jedním i druhým. Kdyby byla volba Pávek-Nerudová, vhodím prázdnou obálku. Na Orbány u nás nejsou geny.

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

To sice jo, ale u Babiše byla často aspoň nějaká snaha destruktivní věci z Brusele odmítat. Libtardi, aneb současná vládní koalice, ČSSD a před Stropnického léčbou prací i Zelení, potentátům z Brusele vždycky skákali šipky do pozadí. Petr Pavel vždycky a otevřeně podporoval tento směr. Pokud ho někdo volil a teď je překvapen a uražen mým odsudkem - sorry jako.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

písemně všechno schválil (naposled nákup F35)

Průměrný počet slepic: 2.7 (14 hlasů)

Pochybuji o tom, že všechny, ale každopádně čelil vyhrožování, že po něm budou západní (tuším francouzské) banky chtít okamžitě splatit úvěry a že si došlápnou na jeho podnikání v Německu. Do takovéhle pozice se libtardi nikdy ani nemůžou dostat.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

no to by byl prezident. Ještě že není.

Průměrný počet slepic: 2.5 (10 hlasů)

z toho co jste napsal, kterého z nich není třeba vydírat atd. i když to podle mého platí tam i tam. Já bych je poslal do hajzlu oba. Opravdu nerozumím tomu, co na tom Babišovi vidíte, už několikrát jsem se tu ptal, co udělal dobrého a nikdy jsem se nedočkal odpovědi, jenom nadávek na mou osobu. Pro mě neudělal nic a pokud vím, celou dobu jeho vládnutí se neřešily dálnice či důchody nebo slibované školky, ale jen Babiš. Jeho jediným "úspěchem " je EET, které nic nevytváří, jen hypoteticky přenáší peníze od stánkařů a řemeslníků do černé díry státu a stojí další peníze. Podle mě je to spíš naopak, peníze státu ubere, jako všechny socanské regulace. Dobře že to zrušili (to je ale jediný dobrý počin těchto darebáků). Nebo snad něco dobrého Babiš pro nás udělal?

Průměrný počet slepic: 2.8 (8 hlasů)

S tím souhlasím, z nich dvou jsem samozřejmě volila Babiše, (nebyl to komunistický kádr a rozvědčík, byl obchodník, kterého sledovali, tak jako sledovali každého, kdo jel na západ.) Nešla bych volit jen v případě, pokud by byl na výběr Pavel-Nerudová.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

Ty v tom máš jasno.

Kdykoli se něco vyjebe, něco nám nejde, neodehrává se to dle představ, ty máš svého jasného vinníka. Je to ta sionistická verbež.

To muší bejt parádní pocit, za nic nemáš zodpovědnost, sám bys to udělal líp, ale je tady furt ta silná sionistická verbež, která ovládá svět.

Když se ti něco v životě povede, jsi borec. Když se ti něco v životě nepovede, mohou za to sionisti. Kdybys je neměl, asi by sis je musel vymyslet.

 

Průměrný počet slepic: 2.8 (13 hlasů)

daří furt

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

. . dávno zvyklí a imunní.. I moje babička prý říkávala (táta povídal) že prý za každou nepravostí najdeš skrčeného Žida, a taky jste nám ukřižovali Ježíška!

Ještě že vás máme! Připomíná mi to, jak ten Mojše Tajtbaum v Tel Avivu četl arabské noviny, aby si zvednul sebevědomí..

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

.. ve vlaku přišel na přetřes přínos jednotlivých lidí židovského původu pro lidstvo, jsou tam vyjmenováváni různí lidé, a rabín u každého jména poznamená, že to byl žid, až se ten druhý chytne za hlavu a řekne "Ježíš Maria", rabín odvětí: "taky židi"..

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

co nezná planety a žaludky krávy, Švejka a kdovíco dalšího, tak ten není blbej? Tak to vidíte, STBák jako STBák.

Průměrný počet slepic: 2.5 (12 hlasů)

Já to vidím, ale pro jistou sortu těch "nejchytřejších" byl jeden STBák zosobněním ďábla a druhý STBák úžasným kandidátem. Takže si ho museli zvolit, aby viděli, že to tak není. Já dobře vidím, co je Babiš za člověka, a raději to tady ani na plnou hubu nepíšu, ale lidi jako on neznamenají automaticky destrukci - přinejmenším ne větší, než způsobují libtardi.

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

Je mi líto, jste zaseknutý v dávné minulosti. Problémem jsou libtardi. Ti mezi sebou klidně udělají z jednoho STBáka svatého, když to poslouží jejich účelům.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Tak tohle poučení nás přišlo a přijde draze. Nejdráž.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Brusel již nezastupuje zájmy evropských občanů a nadcházející evropské volby mají mimořádný význam
Rozhodnutí vedoucích představitelů EU ubrat 1 miliardu eur z největšího evropského zdravotnického programu, což odpovídá pětině prostředků, na financování podpůrného balíčku pro Ukrajinu, způsobilo šok.
„Jsem velmi spokojena, že jsme získali 80 % finančních prostředků, které jsme požadovali. Určitě jsme museli udělat několik obtížných rozhodnutí, ale máme velmi dobrý výsledek ,“ řekla na tiskové konferenci po setkání šéfka Komise Ursula von der Leyenová.
Předsedkyně Evropského parlamentu Roberta Metzola vyjádřila obavy z přístupu vedoucích představitelů. "Tento balíček ubírá peníze z programů, na kterých jsou naši občané závislí a na kterých se členské státy dohodly před několika lety ," řekla s tím, že před volbami by EU měla finanční prostředky na zdravotnictví a výzkum posílit, nikoli seškrtat.
Rozhodnutí vůdců EU šokovalo zdravotnické úředníky. Nyní dostávají evropské volby jiný význam, protože se očekává, že  pravicové strany ještě více posílí, protože se prokáže, že způsob, jakým Brusel řeší válku na Ukrajině, škodí zájmům evropských občanů.
Brusel se z důvodů, které nikdo nepochopil (a máme na mysli logické důvody), vystupuje jako obránce amerických hegemonických zájmů a nikoli evropských společností .
Velký vzestup pravice je již zaznamenán téměř všude, přičemž se očekává, že finanční balíček na Ukrajině způsobí vážné problémy ve zbídačených evropských ekonomikách.
Je třeba poznamenat, že EU se rozhodla nabídnout Ukrajině pomoc ve výši 50 miliard eur v době, kdy evropští farmáři  protestují , že jejich produkty jsou znehodnocovány proti nekvalitnímu dovozu, včetně ukrajinského.
Místo toho, aby je podpořila štědrým financováním, rozhodla se dát peníze Kyjevu.


zdroj: https://www-pronews-gr.translate.goog/kosmos/eyropaiki-enosi/sok-i-ee-ekopse-kondylia-gia-tin-ygeia-gia-na-dosei-ta-50-dis-eyro-stin-oukrania/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=wapp

Průměrný počet slepic: 4.8 (53 hlasů)
Trvalý odkaz

     se tady na diskuzi neobjevili ti dva debilní vysírači. Že by dostali od Daniela červenou kartu? 

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

Ethanol nepochybně, u toho druhého si nejsem jist. Zásah to byl asi pozdní, protože mezitím tito vysírači dosáhli svého, Mája nepostuje zajímavé převzaté věci, Olin a Inza a asi i pár ostatních se zde neobjevují.

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)

tam je kvalita

Průměrný počet slepic: 4.1 (19 hlasů)