O čem budu psát v pondělí?

Autor
Štítky

https://www.litterate.cz/o-cem-budu-psat-v-pondeli/

Tak jak to dneska na Václaváku proběhne? Přijde nás dost? Budou řečníci mluvit rozumně? Nedojde na nějaké provokace? Dodá to impuls k dalším činům? Uskutečníme první kroky ke sjednocení a sebeuvědomění? Nebo nás prostě bude málo, řečníci si budou honit ego, Česká televize si udělá dost záběrů „fašizujících bojůvek“ a výsledkem bude znechucení a žádná šance na změnu budoucnosti?

Nevím.

Ale budu tam dneska také a v pondělí napíšu, co jsem tam viděl. Ať to bude cokoliv. Nic nezamlčím, nikomu nebudu nadržovat, nikomu nezůstanu nic dlužen. Jakožto bloger jsem udělal pro propagaci této akce maximum, protože souzněla s tím, po čem volám už dlouhou dobu. Že je zapotřebí zapomenout na staré rozpory, je zapotřebí přestat lustrovat ty, co to ještě nevzdali a snaží se o něco víc, než jen zachraňovat sami sebe. Je zapotřebí být tolerantní k jejich dávným chybám, protože když teče do podpalubí, je důležité pumpovat. A kdo pumpuje, ten je náš.

V tomto duchu byla celá demonstrace svolána. Po celou dobu visel její banner zde na Litterate. Je zapotřebí zapomenout na rozpory a semknout se, protože se na nás valí dokonalá bouře. Jak jsem psal teď v posledních dnech, já chci vědět, kolik nás je, chci vědět, s kým se dá počítat, chci vědět, jak si stojíme a chci na vlastní oči vidět, jestli jsme schopni udělat nějaký ten krok ven z této žumpy. Ale chci také vědět, jestli si na tom někdo míní honit triko, chci vědět, nakolik jsou řečníci schopni vidět souvislosti, chci vědět, zda nebojujeme minulou válku, chci vědět, nakolik jsme malicherní, úzkoprsí a rozdrobení, neschopní překročit svůj stín.

Chci se dnes dozvědět, jestli mám za koho bojovat a nebo jestli bude lepší zvýšit zdi okolo svého gruntu, okovat vrata železem a věřit jen sobě. Na Václaváku dneska bude přesně to, co si tam přineseme a co si tam přinesou ostatní. Mějte to na paměti. To rozhodne, jestli budeme dav a nebo něco víc.

Včera odpoledne si „fejsbůková komunita“ všimla mého profilu a začala mi z něj mazat články. A samozřejmě, jak na sviňu právě ty, které se nejvíc týkaly dnešní demonstrace. A čím víc se snažili mazat, tím víc si to čtenáři kopírovali přímo odsud, šířili to na svých profilech a sdíleli. Tímto chci Cukrbergovi poděkovat za propagaci. Na každou zbraň se najde protizbraň. Čím víc mě blokují, tím víc to čtenáři kopírují a šíří. Každá zablokovaná kopie vygeneruje dvě nové. Všem Cemperům přeju příjemnou šichtu při hledání stovek a stovek kopií mých článků po celé „Licokníze,“ které nic nespojuje. Alternativa vs. fejsbůk – 1:0.

Ne není to vyhraná válka, jen bitva. Už nás ani na fejsbůku nedokáží umlčet bez velkých kolaterálních ztrát.

Zpátky k demonstraci…

Včera jsme se dozvěděli, že Nordstrým se znovu nerozjede a že státy G7 chtějí zavést cenový strop na ropu a plyn. Co k tomu řekl Putin, to všichni už měsíc víme. Že prostě přestanou dodávat. My, co čteme i jiná, než pravdomluvná mééédia, tak víme, co napsali u Bloombergu. Že Rusko toto nedodávání minimálně rok vydrží. Jak dlouho vydržíme my, Kefalín?

Přibyl další důvod k demonstraci. Další důvod vzít si stát zpátky. Další důvod, aby tahle zkurvená mašinérie táhla na smetiště dějin i se svými ojroatlantickými hodnotami. Včera bylo pozdě. Sakra chlapi, dejte si na tom pódiu záležet. Mluvte o tom, co je důležité a nemluvte o tom, co je už dávno pasé. A vy, co to budete poslouchat, dejte jim šanci. Je možná poslední. Jak jsem to psal před měsícem? Buďto dneska přijdete a pomůžete svou přítomností udělat první krok, aby pak mohly být učiněny další kroky…, nebo nepřijdete a počkáte si až nějakou jinou akci svolá někdo jiný. Po dnešních zprávách o stavu Nordstrýmu bych řekl, že se asi načekáte.

Já v pondělí napíšu, co jsem viděl a slyšel. Ať jde o řečníky nebo o posluchače. Ať jde o ty, kteří chtějí v těchto časech ke kormidlu, nebo ty, kteří prostě chtějí dobrého kapitána. V podělí napíšu svůj dojem. Ne pravdu, ale můj názor. Doufám, že nebudu sám a že se zde na Litterate sejde víc příspěvků od různých svědků, kteří se tam budou pohybovat.

Jo a pro ty, kteří by se se mnou chtěli potkat… nedokážu říci, kde přesně na tom Václaváku budu. Přece jenom jsem venkovský Vidlák a v Praze jsem nebyl patnáct let. Vidle si brát nebudu, to by asi před policií neprošlo. Ale budu mít černý australský klobouk a za krempou budu mít zastrčenou zkrácenou vidličku. Oslovit musíte vy mě.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (41 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

v Praze u koně vyřešíme mimoně. Pronesu jen krátký bonmot, dost už bylo eurohodnot!

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Budou pry vedle už stabilně na Litterate jako motto budoucnosti,ale když to tam snad nikdo nechape,ačkoli je to moucha a nezeptá se co je to za zviře tak tak zůstane a bude klid jakoo za Haška!

!
Navrh na změnu režimu kapitalismu bez přivlastků vychazejiciho z gangsterismu instalovaneho bývalým presidentem ODS!HAMBA!
!
Navrh systému na permanentni kontrolu nami zvolených pry zastupitelů a to všemi voliči,kteři budou chtit a to dnem i noci!!
!
Návrh na doposud nevidany mechanizmus odstraněni 33 let trvajiciho embarga na Zákon o referendu a zabraněni jeho zdemolovani!
!
Super navrh jak změnu financovat v našich MILIARDACH a odstraněni monopolu toho zmetka GŘ TV,který si ji z našich penz zprivatizovsl!
!
Navrh jak se branit novemu Mein Kampfu pana šwaba,tzv VELKEMU RESETU,který obere dohola nejen nas,ale i Česke pány!

Pry tomu ale vedle pan admin a s nim NIKDO nerozumi a nechce ae ani zeptat nebot je to nova prima značka PNZ potřeb ovčanstva voličů asaaaaaaaaáa
No tak ja vam to přeložim jednou větou!

BLIŽI SE NOVA BILÁ HORA,TU BOHATI PANOVE ZNOVA ODMITAJI PRY FINANCOAT,TAK MOHOU PŘIJIT O HlAVY A NAHRABANY MAJETEK ZA LETA DŘINY JIM BUDE švaby ZABAVEN! aaaaaaaaaaa
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (4 hlasů)

Odpověd je pouze 70 tisici demonstranty na Vaclavaku NE! Bez programu jsou dale jen tzv Slovanské mirné holubičky s perspektivou trumbelů,kterri musi jit ns pekači do trouby a pak hezky na vidličku!?

Poadovat jen DEMISI je málo!Vzpomente si jak to dopadlo na Islandu,tam se rozzuřeni občané sice zbavili banksterů a na mikroisland gigantickeho jimi uměle vytvořeneho dluhu,ktery by zplaceli vnuci,dokonce tsm vytvořil VŠECHEN lid pomoci internetu i novou Ustavu,ale co se stalo potom?Opět se pomoci triků tzv jejich zastupitelů to vrátilo a lid zase zubožovali bez pry kontroly jejich pry zastupitele!
Na to,abychom my voliči z SV prosadili svou vůli na ZMENU potřebujeme jen ty zastupitele,kteři dokažou prosazovat potřeby nas voličů,kteři je plati a na to je zapotřebi Program Narodnich ZAJMŮ a ten je nutno zformulovat a oddisktovat všemi občsny!
Ta změna musi přijit do Ustavy a tedy potřebujeme ústavni jednotnou většinu a tedy dostat PNZ do všech programů tzv našich zastupitelů,kteři se našim potřebam 33 let jako slizkyy had vyhybaji tim,že se vymlouvaji na to,že jsme jen voličská kakofonie,ktera nevi co chce a proto se stavame objektem vylupovani nyni kapitalismu bez přivlastků ,vychazejiciho z gangsterismu a ukradeni moci voličm což dava moc zla tj valupovani našich aktiv a brzy všech našich peněz těmi šwaby,ktere si pry sami volime !
Je to pravda nebo ne,když ne tak to tady pište a i zdůvodněte.
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Demonstrace dopadla nad očekávání.
Proto bych vzal do úvahy,kteří politici podpořili demonstraci,tak mají plus.
Kteří podporují demonstraci až po průběhu,nakopat.
Ještě k těm dluhům k tomu Schwabovu resetu nemůže dojít,ale dluhy nám nevymažou a jak i píšete o Islandu,těch triků ovládají dost v prvé řadě sčítání výsledku voleb.

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

To PNZ budou muset přejmout, osvojit si tak volici a to v celem rozsahu komplexu PNZ!
Kdo z politickych formaci,nami placenych si nedá bez zdůvodněni zajmy voličů to
é SV tj Společnosti nas platicich je Voličů ,musi chte nechtě ve vlastnim zajmu zkusit ty sveje pry zastupce,kteři chtěji zastupovat jen sami sebe NEVOLIT!
Proto je podle meho nazoru nutne nejprve zdiskutovat a vicekrat vysvětlit všude,kde to půjde, bod po bodu,postulat po postulatu co vlastne opravdu obsahuji za poteby konkretni změny a každý volič by pritom mohl mit přiležitost PNZ doplnit i v připadně diskusi podle sveho nazoru !
Podivejte se na Ustavu ta byla zcela brutalně odsouhlašena par poslanci ,kteři si pečou nyni vlstni babovičky vadnych zakonů pod knutou POLICEJNIHO STÁTU hrůzy a nikoli v referendu a tak možna,kdovi zda vůbec plati,když ten zakon o referendu raději ti zmetci 33 let hrutalne embarguji!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (4 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nejen tam nikdo nevi,co je to marxismus ,áaaa,že je to učeni strejdy Marxe,ktery napsal kniku KAPITAL,kde dal navod jak chudina by mohla zbohatnout a to se prý podle vzpominek pamětniků byvalemu pry režimu socialismu podařilo!

No,no nebudu to rozvadět,rohlik stak 43 haliřů a bencin DVĚ koruny litr ,vše hlavně přidpěvek mladym na jejich domky, bylo zdarma,všichni kradli a doma bylo přeci tim ladem všeho pry dost,tak nemohll ten genius Kadlik předpokladat ,že se z tzv komunistů stanou zvrhli funkcionaři jediná pry Středni třida ovšem nyni jsou to zvrhlá třida buržoasie,nebot beze změny nynějšiho kurevskeho systemu o kterou odmitaji bojovat nikdy adna Střdni třida nemůże vzniknout!

Jan se holenkové podivejte k sousedům,kteři valku prohrali a dnes je nejen živime,ale vykukuji z oken tlustych mercedesů a směji se nam Švejkm,kteři pracuji jen za třetinove mzdy a ty jim teď sežere inflace!
No byla jsem před časem na pivo v hospodě,kde fungoval počcitač a jeden pivař ke mě přišel a ptal se co do něho piši?

Řekla jsem mu,že jsem inkarnace pana mistra Husa a branim odpustky a jeho úspory,ktere mu brzo budou ukradeny!No cen miglancc mi odpověděl
Mi nemusiš děvenko branit moje úspory JA JE MAM NA HESLO!

Tak a bylo to!
Kdosi z AA teamu SV mi vypravěl dalši přihodu, jak zastihl telefonicky vysoleho komisaře KSČM ješstě když byli ti oni v parlamentu Informoval je totiž o vysledcich porady banksterů,kde se domluvili o rkzhodnuti jakym způsobem zlikvidovat svůj kapitalismus a nastolit ten teror Mein Kampfu toho ŠWABA a že by měl tedy spolupracovat s SV tj společnosti voličů jejimž je i on sam členem!!
Vite co odpovědel ten funkcionař ,reprezentant strany nyni tzv buržoustů,kteři nechtěji spolupraci s nami voliči,oni to zvladnou pry sami?

Ten chap se zeptal JAKÉ MAM ČISLO LEGITIMACE!!!!!

Tak pry mu bylo odpovězeno razně!Pane ........,kdyby jsme vydali legitimace tak při ceně KORUNU by jsme vyhodili do vzduchu 8 275 732 koňur!
A BYLO HOTOVO ta buržoasie ůředniků se nyni peřed telefony schova snad pod stůl odmita se tady mezi nami objevit a z prdlamentu ji vytlačila neomarxističti menševici,kteři nyni poroučeji většině,aby v zimě ZMODRRALA pry naisto!
No ni?
Kdo je proti at to tu napiše a kdy bude chtit i zdůvodni,no pry VŠECHNY do nčeho nutim!Kdeže serem taka robota!

Průměrný počet slepic: 1.7 (7 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

No dobra,dobra chudaka Babiše neomarxisti vykousali a on se dal,ale holenkove co potom? Bude dav schopen se podivat na tento web jak tu kvete značka PNZ a skwěly navrh Programu voličů tzv zastupitelůmm!
s postulaty Planu Potřeb voličů ve forme pěti Postulatů Narodni Zachrany,které jsou orvnim navrhem řešeni doposud nikdy nevidaneho os nami občany placenych nemehel tzv politickych formaci,které si dělaji svoje bábovičky a na volie pět minut po volbach smoli jako na placaty kamenl?
Nebude demonštrace repete cinkalistů jejich kliči,kde brzy ztrati k nim ty jejich zamky,nebot jim budou nejen jejich penize,ale i jejich domiky ziskané mnohdy pomoci toho Marxe a Engelse za komunistů,kteři se nyni PNZ emenili na zločinne buržousty!
Chtěji se snad bez voličů a jejich programu živit prodejem lukrativnich nemovitosti,ktere si ziskali kdovijakym zpsobem asi od nas a nadale nic nedělat jen se schovavat za svymi vadnymi stanovami?
Vi někdo jak je k nam tu pozvat k vysvětleni ,že timto způsobem se do palarlamentu nikdy nedostanou a buoou sami jako kůl v cestě!?
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)

se zblaznil a střelil se do vlastni hnaty toho cenzořiska piratiska prazdnych bilych lebek hned DVAKRAT jen tak dejte vnitraci SPOLU , tu toho zeli kel zabijackych nemehel!

VYCiNKALI JSME SI,ŽE SE BUDEME MIT DOBŘE?NO PRY DOBŘE NAM TAK!?

Podnikatelé vite,že se vše měni dřive bylo Opustiš li svoji vlast bude po tobě veta,dnes plati
UTIKEJ NEOPUSTIŠ LI JI TAK TY BOBKU ZAHYNEŠ!A to0 pod vladou neomarxisticke pětidemolični čety a spol vyroba šišatych kol!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

No dobra,dobra chudaka Babiše neomarxisti vykousali a on se dal,ale holenkove co potom? Bude dav schopen se podivat na tento web jak tu kvete značka PNZ a skwěly navrh Programu voličů tzv zastupitelůmm!
s postulaty Planu Potřeb voličů ve forme pěti Postulatů Narodni Zachrany,které jsou orvnim navrhem řešeni doposud nikdy nevidaneho os nami občany placenych nemehel tzv politickych formaci,které si dělaji svoje bábovičky a na volie pět minut po volbach smoli jako na placaty kamenl?
Nebude demonštrace repete cinkalistů jejich kliči,kde brzy ztrati k nim ty jejich zamky,nebot jim budou nejen jejich penize,ale i jejich domiky ziskané mnohdy pomoci toho Marxe a Engelse za komunistů,kteři se nyni PNZ emenili na zločinne buržousty!
Chtěji se snad bez voličů a jejich programu živit prodejem lukrativnich nemovitosti,ktere si ziskali kdovijakym zpsobem asi od nas a nadale nic nedělat jen se schovavat za svymi vadnymi stanovami?
Vi někdo jak je k nam tu pozvat k vysvětleni ,že timto způsobem se do palarlamentu nikdy nedostanou a buoou sami jako kůl v cestě!?
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

zbiti Puttlerovci!
Dokonce pry nepřišli ani studenti,sby tam někoho aspon zase na oko zabili! No byla to vzpominka na komunisty jako ze sociku!
Pry teď bude mit vlada neomarxistů oteřvenou cestu do lampovny a tam si ma pustit i plyn a v Padlamentu se shrbi a pořidi si z
kola,kdy budou vyrabět pro sve voliče v dynamach zeleny nyni chybějici lroud!
Objevuje se mi tu varovsni,že ONI vi kdo jsem a čekaji mě za to ga!eje,no bez solidarity to totiž zle je!
No ni pacani?

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

Pani ANNA.
Toto se dalo od Fialy čekat,že demonstranti nazve Ruskými agenti.
Kdo chce Ruský plyn a ropu,je Ruský agent,takže kdo chce americký plyn a ropu je zase americký agent.
Takhle jednoduché vysvětlení Fialy kulhá na obě nohy,to by pak mohl nazvat agenty všechny,co nakupují zahraniční zboží.Budeme si muset vzít příklad z Bulharska,vyměnili vládu a nová bleskem zařizuje Ruský plyn.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co však je stale vadné je režim drzych kapitalistickych korporaci,ktere si najdou znovu a znovu cestu jak se nanutit k lizu tj k našim aktivám penězum a vylupovani dokonce dvou třetin našich platů!Ono by mohla byt tepublika na prvnim mistě,kdyby pořadatele vysvětlili jak a jakymi prostředky!Ale oni to jednoduše nedovedou a vidite,že to ani nikdo z řečniků ro neumi navrhnout za voliče nejich program, najeli jen na eletriku a plyn,za kadou cenu a to je malo nebo dokonce nkc!!

Tady jsou majitele velkych peněz sjednoceni a prozatim ohlupuji dale občany a budou ohlupovat na opravdovych Potřebach občanů dále!To ješt nikdo z polit formaci jakoby SCHVALNĚ n dodnes nezpozoroval!
Pokud chcete opište si nejen vy,ale všichni opravdovi lide nahoře postulaty PNZ,budou brzy cenzurou zakázany a ja mohu byt v internetu upalena a leze mi do nerva,že tim padem bych se mohla stat nesmrtelnou!.
Doposud se nenašel nikdo z politiků,ktery by se odvažil tady zeptat co to jsou za kladiva PNZ a vyhrat tak volby jinak,33 let vlady zla bude tedy pokračovat i když se vyměni osoby system a režim zůstane a nic se tak nemůže ve skutečnosti nikdy změnit,dokud nenastane diskuse nad nedostačujicimi programy polit.formaci,ktere nejsou doposud v stavu si osvojit Plan Potřeb Voličů ve formě PNZ a proto jsou všechny asi NEVOLITELNÉ!
To je ta vada demokracie čumilů!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)

Paní ANNA.
Korporace,spíš banky a jde o dluhy i když nás odírají až na kost,ale dluhy spíš narůstají.
Růst státního dluhu už není v desítkách mld.ale ve stovkách a jak to vypadá,bude to ještě horší.
Kdokoliv převezme vládnutí,dluh s chladí nadšení odvážlivců.Proto to zopakuji,jeden stát s tím nehne.musí se do toho vložit více států a prvé řadě zneplatnit dluhy.

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

Ale to je zaměr Šwbova Velkeho resetu!Vite jak to ma proběhnout?Přečetl jste si to tam co se stane?Dluhy maji giganticke v Ameru a všiml jste si jak od tohoto planu pana ŠVABA utika ten naš mužik Putin?

To je masakr,ktery zaplati cely svět a vi to i strejda Putin!Doposud jste asi o tom nečetl co bude znamenat totalni otroctvi?Bude registrovano Vše co si koupite banksteři budou vědět o každe vasi tzv dejme tomu korune ta ale nebude, když nskoupite nečo co nebude vyhovovat zelenemu dělu zablokuji vam konto,nebot budete mit jen plastikkartičku,vy a cela vaše famile mže pomřit,bude po zbyrku svobody a to je pravy účel!
Asi se bez dodatečneho prostudovani toho Švaba ,co banksteři chtěji neobejdete!
Myslite,že jste tomuto textu rozuměl aspon zčasti?
No řeši to postulat č.5 nahoře mi vypli čisla proto tam je misto 5 bodu vykřičnik!

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Jedině asi mi se komenty nejen snaži zsbrzzdit komolenim ,ale všim co maji po ruce,ja to tu vidim a tak to pustim znovu a bum bum bum ono to prskne ne jeden,ale dvě rany do jenich vlastni nohy a tak mam jako ten kazatel pravdomluvec život na internetu upalovaneho mistra HUSA bo ten by byl dnes jen hrdins dvojka maslo!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Ale to je zaměr Šwbova Velkeho resetu!Vite jak to ma proběhnout?Přečetl jste si to tam co se stane?Dluhy maji giganticke v Ameru a všiml jste si jak od tohoto planu pana ŠVABA utika ten naš mužik Putin?

To je masakr,ktery zaplati cely svět a vi to i strejda Putin!Doposud jste asi o tom nečetl co bude znamenat totalni otroctvi?Bude registrovano Vše co si koupite banksteři budou vědět o každe vasi tzv dejme tomu korune ta ale nebude, když nskoupite nečo co nebude vyhovovat zelenemu dělu zablokuji vam konto,nebot budete mit jen plastikkartičku,vy a cela vaše famile mže pomřit,bude po zbyrku svobody a to je pravy účel!
Asi se bez dodatečneho prostudovani toho Švaba ,co banksteři chtěji neobejdete!
Myslite,že jste tomuto textu rozuměl aspon zčasti?
No řeši to postulat č.5 nahoře mi vypli čisla proto tam je misto 5 bodu vykřičnik!

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

No dobra,dobra chudaka Babiše neomarxisti vykousali a on se dal,ale holenkove co potom? Bude dav schopen se podivat na tento web jak tu kvete značka PNZ a skwěly navrh Programu voličů tzv zastupitelůmm!
s postulaty Planu Potřeb voličů ve forme pěti Postulatů Narodni Zachrany,které jsou orvnim navrhem řešeni doposud nikdy nevidaneho os nami občany placenych nemehel tzv politickych formaci,které si dělaji svoje bábovičky a na volie pět minut po volbach smoli jako na placaty kamenl?
Nebude demonštrace repete cinkalistů jejich kliči,kde brzy ztrati k nim ty jejich zamky,nebot jim budou nejen jejich penize,ale i jejich domiky ziskané mnohdy pomoci toho Marxe a Engelse za komunistů,kteři se nyni PNZ emenili na zločinne buržousty!
Chtěji se snad bez voličů a jejich programu živit prodejem lukrativnich nemovitosti,ktere si ziskali kdovijakym zpsobem asi od nas a nadale nic nedělat jen se schovavat za svymi vadnymi stanovami?
Vi někdo jak je k nam tu pozvat k vysvětleni ,že timto způsobem se do palarlamentu nikdy nedostanou a buoou sami jako kůl v cestě!?
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Demonstrace je v pořádku,je potřeba otevřít oči občanům,že to jde i jinak,než nám tvrdí vláda.
Tato demonstrace to nevyřeší,musí přijít další tlaky na vládu,buď odstoupí,nebo musí udělat nápravy z t=to šlamastiky.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

To je sqjelý nápad! Takové vidlácké znamení, taková vidlácká stužka, či trikolora, odznak či jak to nazvat... znamení kmene. :-) !!!  vidlička za klouboukem, za čepicí, v náprsní kapse... ať žije Vidláctvo!

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Osobně si myslím, že vládní politici jsou dost splachovací.
Ostatně demonstrace proti Babišovi taky nic nezpůsobila.
Ale vykřikovat na FB ve své "bublině" je mnohem slabší.
Chodil jsem na všechny demonstrace v roce 88 a 89 jen abych se nestyděl sám před sebou.
A teď je podobný čas - jen strany mají jiné názvy.
Díky za Tvou práci - dáváš naději vítězství žravého rozumu !!!
A jak říkal Ringo Čech v roce 2000 - je třeba vyjet i do "prohrané" bitvy 🙂

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Vyrářížíme PRO svobodu slova ✌️🇨🇿 Ahoj na Václaváku

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

In reply to by Teo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tu novou značčku PNZ nebo zas to bude jen teply vzduch?Jejich program tam zaclani cenzura,tak kdy se mezi nami objevi jejich prima krasny chlap jejich advokat a vysvětli jak chape PNZ tj Program Narodni Zachrany visici v prvnich jistě nikde nevidanych 5 postulatech nahoře,ktere patri zdemonstrovat a bude hej!
No ni?!

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

demisi, demisi!!

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Do Prahy se sjely davy, na zcela zaplněném Václaváku byla hlava vedle hlavy. Vláda národní zrady si zjevně s Českem neví rady. A tak si jen každý den sní svůj ukrajinský sen. Jenže, Češi nejsou Ukrajinci a nechtějí žít v rozkradeném svinci. Demisi, demisi, tak zněl včera v Praze davů chorál. Fiala už v Česku prohrál!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)