Ojojoj

Autor
Štítky

 

Reportéři TV seznam Slonková a Kubík vypátrali ve Švýcarsku Babišova syna z prvního manželství, který jim pověděl celou řádku zajímavých informací. Tak zajímavých, že bez ohledu na to, že jde o Slonkovou a Andrej junior evidentně nebyl zcela ve své kůži, na politické scéně se dějí zajímavé věci. 

Na začátek chci říci, že Slonkovou má spojenou především s jejím "investigativním" pátráním spolu s Patočkou ohledně Bohumíra Rady - zemědělce po kterém dodnes uklízím jeho olejové skvrny, nebezpečný odpad a podobné svinstvo. Jestli Slonková postupovala podobným způsobem, tak si o celé věci myslím svoje. Ovšem bez ohledu na moje tušení, Slonková má sólokapra jako prase. 

Samozřejmě se může stát, že během příštích dnů všechno pozvolna vyšumí, ukáže se, že důkazy neexistují, všechno jsou jen novinářské tlachy a i když Babiš dostane další kýbl špíny přímo na hlavu, nic z toho nebude. Ale můžeme si být jisti, že celá opozice bude popohánět všechny možné i nemožné orgány k tomu, aby z toho něco bylo a nechci být prorokem... ono z toho něco být může. Kam se hrabe korupce s Čapím hnízdem - omezování osobní svobody, únos na Krym (považte, do toho zlého Ruska), pokud by se to potvrdilo, tak je to na klepeta. 

Já bych se ale dneska chtěl podívat na politický aspekt této kauzy. Máme tady univerzálního zloducha Babiše, máme tu reportáž a obrazovým materiálem, máme tu opozici, která vycítila šanci (ano, i Okamura vycítil šanci) a pak tu máme potápějící se ČSSD a trochu méně se potápějící KSČM. A největší šanci, kterou za toto volební období mohou mít. 

Kolik že to mají ve sněmovně poslanců? Když je 92 opozičních poslanců pro hlasování o nedůvěře vládě, kdopak drží Andrejovi z ničeho nic břitvu na tepně? ČSSD a komunisti. Koalice s jejich úhlavním přítelem, který jim vysál voličstvo. Být s ním ve spolku je pro ně jako spolek s ďáblem ze kterého se nedá jen tak vystoupit a zároveň se na takovém spolčení dá do příštích voleb jen prodělat... 

A teď by stačilo přidat se k hlasování o nedůvěře. Jak je to v ústavě? Pokud by došlo k vyjádření nedůvěry vládě, kdopak dostane možnost sestavit vládu? A na druhou stranu, představte si, že svého koaličního nepřítele podržíte a ony se ty obvinění potvrdí... 

Vojta Filip a Honzík Hamáček právě dostali zcela nečekaně největší šanci svého života. Dá se říci, že obě naše levicové strany ještě jednou zcela nečekaně dostaly pořádnou vlnu, která by je mohla znovu vynést vzhůru a nebo je spolehlivě a definitivně pohřbí. 

ČSSD i KSČM teď mohou chtít od Babiše všechno. Mohou si diktovat libovolné podmínky, mohou se pokusit stát se vedle Andyho skutečně rovnoprávnými partnery. Být já Hamáčkem, tak mi Andrej právě zaplatil dluhy za Liďák. Být já Vojtou Filipem, tak mám všechny bývalé, současné i budoucí kamarády na všech ministerstvech v co nejvíce pozicích. 

A nebo mohou velkopodnikatele potopit a pokusit se vzít si ty jeho voliče zase zpátky. Dovedete se představit, co by na takovém místě dokázal rozjet Zeman, Paroubek nebo Skála? 

Zdá se, že Bůh je k našim politikům milosrdný - dal jim dost silné téma a s ním ještě jednu poslední šanci. Ale já si osobně myslím, že ji nezvládnou. Nevyužijí příležitost, nečekaná kauza se jim nestane restartem, příležitost bude promarněna, zůstane je trapné politikaření. 

Zato si dovedu představit, kdo na tom vydělá: 

Jednak určitě Zeman... copak bude muset Andrej dát, aby mu prezident zůstal stále nakloněn? Jak hloboko zatne Babiš sekeru do Zemanova futra? Jak moc bude muset podpořit starého ještěra z Hradu? 

A potom Okamura. Na rozdíl od pravice, on má s Babišem kompatibilní volební program. Dokonce ho má do jisté míry ještě atraktivnější... nedávat nefachčenkům dávky. Na to u nás slyší hodně pracujících voličů. Když si k tomu přidá svou migrační krizi, EU a podobně, tak z něj může být nový ale mnohem lepší Andrej. A nyní otázka... je Okamura tlučhuba, což si myslím já, nebo není? Pokud není, má šanci. 

Každopádně ANO už má svůj vrchol za sebou. Teď už bude Andrej bojovat o všechno. Pokud prohraje, nebude jen odejít, ale bude zřejmě i zavřen (jen vazba... ale postačí) a zcela určitě bude rozkulačen. Jeho Agrofert je slušně zajímavý majeteček, aby stál za nějakou novou privatizaci. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Samková proti větru:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zavrit-Ale-ne-Babise-Klar…

(Ne že by při oranžových revolucích na nepředprogramovaných právnících nějak zvášť záleželo, ale je to svým způsobem hezké)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Krátce a jasně,kdo seje vítr,sklízí bouři.
Kdo dělá ve špíně,tak se špínou umaže.
Můžeme jen říci,Babiš nic zvláštního a žádná naděje pro budoucnost.
Asi byl tak zaslepen úspěchy,že si myslel,mne projde všechno.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to jen boj velkých mafiánských skupin mezi sebou. Jestli si myslíte, že nějaká mafiánská skupina - ať Bakalova/Kalouskova nebo Babišova nebo jiná - je čistá, tak jste na omylu.

Pro Českou republiku není žádná naděje pro budoucnost, protože Češi nejsou sto podpořit kohokoli, kdo se skutečně bije za stát a lidi. Namísto toho Češi hledají někoho, kdo je dokonalejší a čistější než sám Bůh a anděl. A vždycky se ukáže, že jakýkoli člověk je člověk jen z masa a kostí.

Mafiánské skupiny chtějí na místo nejvyšších představitelů státu dodat loutky, které by mohli snadno ovládat, jako např. Jiřího Drahoše, apod. Mají k tomu průpovídky jako "chceme slušnost", "chceme člověka, který spojuje, ne rozděluje", atd. Jinak řečeno, chceme ňoumu, který bude všem kývat - a všechno povede do žumpy.

Babiš, jakkoli ho nesnáším, je momentálně to menší zlo. To co ho má nahradit je ještě horší peklo než je sám Babiš, a to je co říct. Jakákoli jeho náhrada buď bude totální mafiánská tunelárna, proti které je babiš jen slabý čajíček. Nebo totální podřízení se Bruselu, což znamená sto tisíc fanatických muslimů živených z důchodných a sociálních fondů České republiky do konce roku 2020. Dále přijde rychlý přechod na euro, což znamená rychlé zchudnutí a vytunelování České republiky zahraničními korporacemi a spekulanty - kam se hrabe tunelování Babiše. Přijde prudké posílení moc neziskovek, které tady zavedou doslova hrůzostrašné poměry.

P. S.: Právě přilétá do ČR americký ministr pro energetiku, který má lobovat za tunelování ve prospěch USA. Pardon, chtěl jsem napsat, aby USA dostalo zakázku na dostavbu a opravy českých jaderných elektráren. Bezpečnostně i technologicky je to kravina na entou, protože USA a zkrachovalý Westinghouse technologii jaderných elektráren už neumějí - ale prostě je to velký balík prachů. Je to druhý pokus, když předtím česká vláda rozhodla o tom, že USA nebude stavět jaderné elektrárny, Nečas a kabelka Naďové způsobila státní převrat. To jen ke skutečným důvodům, proč Slonková jednala. Zajímalo by mě jen, kdo Slonkovou platí a na koho je napojená, každopádně stopy vedou do USA.

Zatím bez slepic

Číňané už nevlastní Westinghouse? Jinak Temelín už technologii Westinghouse používá a byla to chyba pasovat bezpečnostní systém Westinghouse na ruský jaderný reaktor. Ovšem tehdy měly USA silnou podporu Václava Havla. Pokud dostane zakázku na Temelín Westinghouse, nedostane se ČR do područí Číňanů?

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Čert ví. 4. dubna 2018 Toshiba prodala firmu Westinghouse.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tu Babis nema co stratit.
Ak by som bol za konspiracne teorie, tak by som si myslel, ze za synom poslal novinarov on ... a cil sa vsetci vyfarbili :D
Ak sa to potvrdi - Babisa odvolaju... enem nik z jeho aktualnych partnerov nevie, ci sa to potvrdi :D ... nahovno situacia
Ak sa to nepotvrdi - mozu Babisa aj tak odvolat ... ale Babis si na tom nazenie spustu percent... nahovno situacia :D
Takze Babis by si mal dat frtana a s kludom sledovat ten cvrkot. Nemusi nikoho uplacat, aj tak je jednou nohou politicka mrtvola. Ak zachova poker face, moze len ziskat.
Je to dost zufale, ze za tie roky na Babisa nemaju nic len to hniezdo a nejaku stb :D
Dufam, ze to slovacisko ukaze viac guli - nema velmi co stratit.

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myslím, že už to kdysi psal Vidlák, může ztratit všechno - majetek i skončit v base. Ale je to jeho boj, on si vybral to hrát na všechny strany a ti jeho novináři v Lidovkách jsou to samé co Slonková a spol. Tak se může divit jen sám sobě.

Zatím bez slepic

Babiš skutečně nemá co ztratit. Majetek a basa je to poslední, čeho by se musel obávat. Pokud není kretén, už má dávno dávníčko databázi špíny na všechny hlavní konkurenty a oponenty, a může to jít ven.

Babiš už couvnout nemůže. To hlavní o co Babiš hraje je jeho život. Je to mafiánský boj mafiánských skupin - tak právo, soudy a podobné ptákoviny není v hře. Hlavní o co Babiš hraje je jeho život. Jeho slabinou je, že jeho "království" je one man show. Stačí oddělat jednoho Babiše a je po všem.

Nicméně nějaké soudy, ztráta majetku, a podobné? Nenechte se vysmát. Vy, Josefko, pořád přemýšlíte, jako běžný člověk, ne jako velké zvíře. Co hrozilo a hrozí Bakalovi? Kellnerovi? Kalouskovi? Švarcenberkovi? Atd. Nebuďte směšná.

Zatím bez slepic

Proto taky přišli s Čapím hnízdem, protože dál do minulosti nemůžou jít. Babiš by je stáhl všechny.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

MZ si ještě bude moci užít svého politického řemesla, protože AB nyní už utrží nevýhru,takové stylové Palermo, kde nyní je.
To jak čte AB od moře do TV to jeho vyjádření, tak to se nemělo stát, měl se to naučit nazpaměť alespoň, to mu neporadili rádcové?!
Není pan čistý, a noty asi přišly všem, a proto tuto kauzu asi v křesle premiéra už neustojí, jeho voliči do ulic nepůjdou.
Nelituji ho, lituji nás, dolních 10 mil.
Co bude dál to se ukáže, hráči už jistě pilují herní plány.
A ani MZ určitě netušil, že jeho poslední angažmá bude tak vzrušující.
Uvidíme, kdo bude tahat za delší konec.
Ale jako vždy, platit to budeme všichni, a nejde jen o peníze.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ja si tipuju, ze to je ve skutecnosti oklikou utok na Zemana. Kdyz s nim nic nesvedou, tak ho zkusi pripravit o Babisovu podporu. na zacatku roku mala devka Viki 12 let byla maskotem utoku na oba.

Sedmnactyho je v sobotu. Dalsi Majdan attempt. Zas uvidime cedule v anglictine, hystericky vystupy, deticky, ovna, vejce, sokovany majdanisty, klinikare a pozna nejakou tu strelbu do nejaky Kuciaka, aby byl mucednicek.

Jako bychom to nevideli porat dokola.

Zatím bez slepic

Není to útok na Miloše Zemana. Je to prostě běžná akce, kterých se v USA děje stovka za volební období. Jen jsme si na to ještě nezvykli.

Co si tu většina lidí neuvědomuje, je to útok, který přišel ze zahraničí. Je to útok na Českou republiku, a měl by připomenout české vládě a českému premiérovi, aby hráli podle zahraničních notiček, a nezkoušeli se dělat politiku výhodnou pro Českou republiku a české občany. To je přesně podstata toho útoku. Tato kauza ani kauza Kuciaka na Slovensku neměla jiný význam - měla posunout státy do ochotnějšího loutkového postavení.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Aj tak sa nemame coho bat... ci babis, ci nie ... podstatne je ze NATO je oukej a na cviceni na severe Norska si nacvivili, ako zacvicia s tymi rusakmi.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/489038-norska-fregata-se-potop…
Dlho...ale ozaj dlho som sa tak nezasmial....jedna z 5 norskych lodi je fuc... :D

Zatím bez slepic

Citat : Norské námořnictvo při katastrofě ztratilo pětinu své úderné síly.

Petinu. Nekdo cetl Egyptan Sinuhe? Staroveky roman, hrdina pozoroval obrovskou vojenskou prehlidku. Pochvalil mnozstvi muzstva a zbrani, ale registroval, ze bojovemu vozu treba upadlo kolo. Hadejte, jestli ta armada pak vyhrala.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Velmi mne zarazila ta informace, že Burešova synáčka odvezli (unesli?) do Ruska na Krym.
Dělají si z nás srandu?
Nedávno jsem byl v Rusku na dovolené. Dostat se tam legálně je administrativně poněkud náročnější, než jet k moři třeba do Srbska.
Potřebujete vízum. To se dává na zcela konkrétní dobu od-do. Turistické myslím max. na měsíc. Než zažádáte o vízum, musíte mít pozvání.
Pozvání vám nemůže napsat kdejaký hej nebo počkej z ulice, ale jen organizace/firma, která na to má licenci.
Dále procedury na hranicích, protože Rusové si k nim žádné drbany moc pouštět nechtějí.
Takže pokud tam byl legálně, těžko by ho tam někdo dostal nedobrovolně s pistolí u hlavy. Leda by musel být nafetovaný, ale i tak by musel projít po svých pasovou kontrolou.
No a jestli tam byl nelegálně...
To jako vážně?
Není to zase nějaká fake, jak hodit sračky na Putina, možná i na Zemana?
Na Slonkovou by mi to i docela sedělo.

Zatím bez slepic

U Spencerové na Facebooku někdo upozorňoval na to, že mladý Babiš ve videu nemluví o tom, že ho zavřou na Krym, nýbrž "do krimu" a zbytek že doplnila Slonková. Nemám žaludek na to, abych to video skoukla, ale pokud je to pravda, je to ukázková manipulace.

Zatím bez slepic

Nakonec jsem se na čas 13:52 a 16:19 toho videa podívala a Babiš junior tam fakt důsledně říká "do krimu". Jestli ještě někde jinde mluví o Krymu s ypsilonem a velkým "K", to nevím, ale tyhle dva úryvky mi zní jako jasný odkaz na kriminál a ne jako zeměpisný údaj...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Přejde to? A jak?

Vlk mi kdysi uveřejnil 2 vtipy. Já mu to posílal s tím, že nevím zda-li jde o vtip či nevtip a on to vyhodnotil jako vtipy. Já si tím nejsem jist dodnes. Přeci jen se říká "co je psáno to je dáno". Já se sice snažím odpouštět, ale je fakt, že kdyby to alespoň nějaký kurvy (nejlíp všechny) a jejich systémy (nejlíp navždy) pohřbilo, odpouštělo by se mi jim líp :-).

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2018/07/13/vtip-na-tento-den-737/

druhej, takovej principiální :-) (jak třeba nikdo nic neví a nevzpomene si)
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2018/05/12/vtip-na-tento-den-680/

Jinak co se týká Okamury, on má plnou hubu takový ohnivý rétoriky proti různejm tzv. netáhlům apod. U nás je taky jeden takovej rétoricky ohnivej co má radíkální kecy na všechny nezaměstnaný, dlužníky, morgoše apod. Dlouho už jsem s nim nemluvil páč to je vo hovně a furt jedno a to samý. Taky dost čuměl na dokumenty o druhý světový a obdivoval wermacht a blítzkríg a do toho žvanil, že se prej v příštím životě narodí jako Hitler a vyhraje druhou světovou, páč už z těch dokumentů prej zná všechny chyby. No, každej máme holt asi nějakou životní filozofii.

Jeho společenská situace je taková, že je to lempl a netáhlo první kategorie. Dluží, ale kolik a komu neví ani pořádně jeho stará. O prázdninách zkoušel starou uvrtat do toho, aby si na sebe nabrala ještě nějaký půjčky kerejma by dluhy přetloukl (= oddálil splátky), ale ta se s nim chtěla už rozvést a řekla mu, ať prodá svojí čtřkolku, kterou měl na půjčku a kerou za něj splácela ona a prej ať to splatí. Čtyřkolku prodal a našel si i tzv. zaměstnání, akorát nikdo včetně ní neví kolik bere a exekutor mu prej strhává rovnou z vejplaty. Čtyřkolku doteď splácí ona.

Má fakt kecy rozhorlenýho radikálního dementa o tom, jak by nahnal do všelijakejch fach všechny dlužníky a lemply a flákače atd., ale sám je snad úplně všim (krom toho přičmoudlýho tělesnýho pigmentu), proti čemu nadává -> dlužníkem, lemplem a netáhlem; a když něco přeci jen začne, nikdy to nedodělá do konce, už má třeba desátej rok rozdělanou koupelnu a stále jí hubou dodělává. Nebo udělá, ALE! -> třeba potřeboval udělat asi 60cm schůdky z ložnice ven na zahradu -> dělal pár let oplocenky a tak tam fikl výstavní oplocenkový -> dva smrkový kůly a na to tři čtvrtkuláče (smrkový kuláče rozřízlý na cirkuli podélně na čtvrtlatě). Samozřejmě vše s kůrou. Vizuálně tak akorát si poklepat na čelo a hlasitě se zasmát.

Takže Okamura když se k něčemu nějak dostane, tak bych to viděl přesně jako tohohle týpka -> akorát velký pakárny pro ty, co se s nim budou nějak paktovat.

A jinak ještě takovej podle mě velmi zajímavej pohled na moderní perpetumobilní téma: islámští připrchlíci a jinej řvoun proti nim, taky takovej ohnivej, jaksi už jménem.
z pořadu Islám v ČR
https://www.stream.cz/islam-v-cr/10007964-sestrih-nejlepsich-zaberu-a-p…
hovoří doc. Mgr. Martin Konvička, Ph.D., kovaný protiislámský hulákač:
čas 1:33 - 1:42
Martin Konvička: "Tady s tou politikou je dobrý hrát trošku jako, trošku jako vabank a trošku jako taky blafovat, protože dokud vyhrožujeme tak jsme silnější než kdybychom se o něco opravdu snažili."

P.S. Ještě že mě dneska chytla dlouhá procházka a programování a nevim vůbec vo co v tý kauze de a krom Vidláka a programovacích fór jsem jinde na netu nebyl a ani nebudu, seru na ně a ať se perou sami se sebou a s tim co si sami nadělali.

Zatím bez slepic

Takže Okamura když se k něčemu nějak dostane, tak bych to viděl přesně jako tohohle týpka -> akorát velký pakárny pro ty, co se s nim budou nějak paktovat.
-------

Jasne, jenze Okamura je bohaty podnikatel, co navic zacinal od nuly. - Takze jen plivanec Lando, visichni vedi ze nema rad muslimy a ty jsi co ? Nejsi muslim nahodou ? O Okamurovi nereknes stejne nic dobryho protoze dela co? Rika jaky jsou muslimove magori, kdyz dojde na rozpor mezi jejich virou a realitou. - Pochlub se tu treba, jak te immam vyskolil, co si mas myslet ohledne evoluce?

Predvedu ti tvoji logiku jo: Znal jsem jednoho Landu, spatne se ucil, oteviral si poklopec na verejnosti, nosil tam burt a smal se tomu az se zalykal. Pak mu vypadaly vlasy. Tohohle Landu vidim tak nejak podobne. Plesatyho s burtem v poklopci. Nerikam nic, ale myslim si svoje.

Tak a vychrl svoji davku chaotickejch blabolu dokazujicich, ze cerna je bila a prujem voni po anyzu.

Bez si cist

Zatím bez slepic

Za komoušů takových bylo hodně, co poslušně drželo hubu a krok, ale mysleli si o tom svoje. Dneska jsou z mnohých nechutný dědkové co akorát hnusně nadávaj a myslej si jaký jsou někdy borci (když se teda třeba neklepou strachy při pomyšlení co je čeká na hřbitově), ale nějak jim to beztak nikdo nežere.

Vy očividně silně obdivujete Okamuru a je to vaše právo, já vám to neberu. Akorát jsem názoru že já nejsem ten, koho by v případě jakéhokoliv svého volebního úspěchu zklamal, myslím že kdyby se dostal k lizu mnohem víc než jak je na tom teď, bude to v podstatě úsměvně tragikomický jak není schopen změnit vůbec nic.

Co se týká jeho miliónů, pro mě za mě ať je má, akorát mám nasnadě myšlenku, že vy jako jeho příznivec z těch jeho miliónů nemáte vůbec nic a nikdy mít nebudete, a to ať vám imponuje jakkoliv.

Ohledně vašich primitivních sexistických narážek. Mám dojem že ve včerejší diskuzi někdo s přezdívkou Anonym primitivně narážel na Vlkův penis, předpokládám, že jste to byl vy. Můj názor je, že tyhle skutečně primitivní sexistické ubohosti jsou používány velmi sexuálně frustrovanými jedinci, co by si rádi zasexovali, ale jedinou možností je pro ně buď placený prostituční sex nebo masturbace třeba u internetového porna - pozor, není to myšleno nijak pejorativně ani odsuzujícně, pouze technický popis.

Muslim jsem, to si pamatujete dobře, už jste se tu na mě za to čílil, to si pamatuji já, i když už ne konkrétně :-).

A ohledně evoluce? Před pár měsíci jsem s jedním chalupářem probíral darwinizmus a došel jsem k závěru, že jelikož chybí plynulé mezičlánky mezi druhy, musela by evoluce proběhnout v podstatě kvantovými skoky -> utvořit se jeden druh a pak kvantová změna a utvořit se další druh, pak kvantová změna a další atd. Prosím za toto mi nenadávejte, nemyslím si, že byste byl schopen to plně pochopit, neboť kvantové skoky jsou podle mé zkušenosti typické ženské prožívání a pak se z toho dá vyvodit ještě nějaká ta abstrakce navíc.

A s tím jestli je bílá bílou a černá černou či to mají všelijak pomotané. No, bílá je nějaká barva kterou někdo v dětství uvidí a řeknou mu o ní ostatní, že to je bílá a on si zapamatuje, že téhle barvě se říká bílá. Takhle to mají pravděpodobně všichni ale jestli každý jedinec vidí skutečně tu samou bílou, to asi není empiricky dokazatelné, přeci jen každý mozek zpracovává různé obrazy jinak - viz. třeba Roršachův test v psychologii.

Jestli vám to bude za to stát, můžete si přečíst i tento předposlední odstavec co jsem vypozoroval když se ve vzteku buší do klávesnice -> takový vztekloun má kolikráte asi pocit, že někoho strašně dostal - a aniž si to uvědomí, stejný vztek v něm vyvstane, když si pak někde něco přečte, aniž by to pisatel musel psát nějak nenávistně.

Ale tak si tak uvědomuji, že keply vám dávají skvělou možnost, kteoru za komoušů ti, co drželi huby a mysleli si svoje, neměli. Můžete držet hubu, myslet si svoje, ale stejně to alespoň napsat. Vida, přeci jen ta demokracie něco inovovala :-).

Zatím bez slepic

Lando vy jste tak predvidtelny:

Nic nerikam, ale myslim si svy je jazykovy obrat z ciziho jazyka, ktery znamena "rikam-nerikam" a tim jsem poukazal na vase manipulativni prirovnani Okamury ke komukoliv. - Vy tam hledate jen ten komunismus, protoze nic jineho neznate.

Me o Okamurovy miliony nejde, jen jste tvrdil, ze je nema a ja vim, ze si je vydelal. Vydelal je, protoze mel stesti, ze umel japonsky a za to se platily horentni sumy.

O mym sexu toho moc nevite, strilite naspepo a tady na netu si muzete tvrdit, co chcete, ja taky. Ale kdyz nic jineho nemate...

Nikdo na vas neciha, jen kdyz magor prijde kam prijde, vzdy mu tam nakonec rekne ze je magor. Slavna veta "Vsichni jsou blazni jen ja jsem letadlo" to vystihuje tak nejak poeticky.

Jinak ez se poustet do analyzy jinych dejte se do te svoji. Popiste nam zde vase pocity zoufaltvi, bezvychodnosti a ubohosti nez jste se dal na islam a pak vase opojeni, ze jste na to kapl, jak se vam otevrel "novy svet".

Jenze jste mel jit na terapii, nejakou takovou hlubinnou, kde profik, co to dela dlouha desetileti hleda tu chybu, asi jako jste popsal tu chybu v programu, kde tam bylo X misto Y. Tak jste mel sve problemy resit. U korene. Misto toho jste si udelal patch (tu vasi konverzi), kterej je v konecnem dusledku horsi nez puvodni problem.

Islam vase problemy nevyresi, na cas je schova a udela vam dalsi a horsi. Zrovna tak jste se mohl dat na fetovani.

Zatím bez slepic

Mám silné podezření, že sem na Kydy přispíváte ještě pod neanonymní přezdívkou, která se tu objevuje ne moc často a styl příspěvků zavání určitým akademickým pozadím a takovým spíš slušňákováním. Jinak jste o něco mladší než já.

Nepochopil jste vůbec co bylo gró mého příspěvku -> narážel jsem na Okamurovo ohnivou rétoriku. Uvedl jsem příklad, že znám jednoho týpka od nás ze vsi, co má podobnou a někdy mi přijde až snad stejnou rétoriku. A že ten týpek s touto "tvrdou" rétorikou oplývá z mého hlediska několika "zákeřnými chybami". A že kdyby měl možnost se Okamura v politice projevit, podle mě se v jeho politické činnosti objeví stejné "zákeřné chyby" - jako příklad jsem uvedl nedotažení do konce vůbec ničeho a když zrealizování něčeho, tak sice funkčním, ale vzhledově spíše odporným a defacto stále nebezpečí skýtajícím způsobem - né kvůli vzhledové disfunkci, ale kvůli tomu, že to je na místo s četným používáním fakt nevhodné.
Co se týká těch financí tak na Okamuru už tahali různí "novináři" různé údajné kejkle s financemi, jak to dopadlo či se dále vyvine nevím. Ale ostatně ono i u Hitlera (a že uměl kecat hodně ohnivě) vyšlo najevo, že ta směs jeho sponzorů byla fakt pestrá a zpočátku až velmi těžko uvěřitelná. Chudobu jako paralelu s příkladovaným týpkem bych neviděl, ale všelijaké finanční "pestrosti" a šokantních "těžko-uvěřitelností" bych se u Okamury vůbec nedivil.

Co se týká diagnostikování, u vás mi to vychází na dg. F61. Podrobněji styl Džekyl-Hájd, jinak třeba dvojtvářnost či dvoj-metričnost. U vás pro mindrák z nekrásy -> připadáte si nedostatečně pěkný a chtěl byste být krásnější, což je možné vztahovat i na povahové vlastnosti. V podstatě pakárnička co se rozvíjí v pakárnu pořádnou.

Jinak já když programuji tak patche nedělám, opravím chybu a vydám to celý jako novou verzi, mé superbastly nejsou tak velké, aby mělo jakýkoliv smysl to patchovat, systém zabudování patchů by byl mnohdy složitější než celý bastl :-).

Zatím bez slepic

In reply to by Kamil Landa (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vas typek nema s Okamurou nic spolecnyho a vam Okamura bude porad pripominat nekoho spatneho.

Nemuzete byt objektivni, protoze a) jste muslim b) vase vira je pro vas cennejsi nez vas zivot (natoz zivoty ostatnich) c) vase vira vam nakazuje stranit muslimum.

S tim F61 jste vedle a ma to vahu jako ostatni, co pisete. NULA. Jen tu trollujete a ani to nevite.

------------------

Psal jsem o tomhle:

O ale dejme tomu, že jste tak inteligentní a zarputilí, že se do toho pustíte. Strávíte třeba několik měsíců šíleným ponocováním mezi regály a zaujetým prohlížením textů knihu po knize a přijdete na to, že skutečně v knize č. 7351 je skutečně ve 13-té kapitole 8 odstavci věta 4 slovo 3 -> namísto "bydlet" je tam "bxdlet".

Nyní budu trochu přehánět, abych napříkladoval tu "zákeřnost" a provázanost jednotlivých částí programů a toho, jak mnohdy jedna část silně ovlivňuje jiné důležité části programu a jak by změna této jedné části silně ovlivnila a třeba i narušila ty části jiné, jež by pak také potřebovali znatelnou opravu.
Takže příklad: -> chybu jste objevili ale zákeřnost je v tom, že jste přišli na to, že to není chyba v překlepu, ale že je to tak zákeřné, že je to chyba abecedy a fontu -> a že pro to, aby se tato chyba neobjevovala, byste potřebovali překopat abecedu a změnit tvary některých písmenek -> z čehož vám vychází, že kdybyste napsali správnou verzi abecedy a tvarů písmen, bylo by to takové "terno" pro ostatní, že by vás asi většinově naprosto ostrakizovali a prostě se dál táhli s chybou a tím, že podle nich se z toho nikdy nic hrozného prostě nevyvine a oni se do té vzácné exotičné varianty, při které se to objevuje, prostě nikdy nedostanou :-).
-

takovouhle skrytou chybu v sobe mate, kdyz nedelate patche v IT super, ale u sebe jste ho udelal.

-

Melte si o tom, co chcete, ze nic resit nechcete je jasny a to urcuje vsechno so z vas pada za nazory.

Az se budete cejtit jeste mizerneji, tak se pujdete nekam odpalit, abyste sve trapeni ukoncil a vase nabozenstvi uz ma pro vas prichystanou jak vymluvu-zduvodneni, tak iluzorni odmenu.

Ze trpite je poznat i pres ten text. Asi to mate rad.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

JUDr. Samková má naprostou pravdu.
Kdopak platí pí Slonkovou, dřív se za to nestyděla, teď už to raději nezveřejňuje. Viz logo vlevo dole pod články.
http://neovlivni.cz/propagandisticky-eurodenik-cz-vlastni-rusti-byznysm…
http://neovlivni.cz/proruske-servery-maji-na-ceske-publikum-zasadni-vli…
http://neovlivni.cz/analyza-jak-informuji-tzv-proruske-weby/

Ta cesta do Švýcarska něco stála, brýle Google taky (+ - 2000,- euro https://www.amazon.de/Google-Glass-Explorer-Shale-Grey/dp/B00DEX4FLU ). Určitě to Sabina neplatila z vlastní kapsy. Babiš vadí čím dál tím více. Odmítá pakt OSN o uprchlících, Istambulskou smlouvu, kvóty atd., atd.
Tzv. demokratická opozice v poslanecké sněmovně se mi definitivně zhnusila. Od ODS a TOP 09, přes lidovce a STAN až po Piráty. Najednou je demokratické opozici Okamura dobrý.
Oligarchu Babiše nemusím (nevolil jsem ho), ale tohle svinstvo s nemocným synem je tak hnusný, že pokud přijde na lámání chleba, tak snad volím Babiše!
Hnus velebnosti, chce se mi zvracet!

Zatím bez slepic

In reply to by Porthos (neověřeno)

Trvalý odkaz

Konečně to někdo prohlédl! To hlavní, co vadí není Babiš, ale to, že Česká republika prostě ochotně nedělá otroka globálním elitám. Nic jiného za tím není.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak jasně, je to puč jak vyšitej. Pěkně počkali až bude Babiš mimo republiku a spustili to. Samozřejmě načasování těsně před hadrák., je také jasné. To, že nepustili vše se dozvíme brzy. Tak a teď co Babiš. Předně musí urychleně jednat v koalici a případně, že koalice se bude bortit vinou socanů, přijít s prosíkem za Okamurou, který na to čeká. Jenže Okamura už není včerejší a Babišovi to nedá jen tak bianko. Takže o to, zda bude odvolání Babiše reálné se rozhodne u SPD. Ruku v ruce s jednáním musí proběhnout frontální útok na Slonkovou s Kubíkem. Žaloba a ne plačky, Erdogan se s tím také nemazal, nikdo nemusí na náměstí, ale hlavy musí padat a rychle, od toho se bude odvíjet podpora veřejnosti

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Asi zde u Vidláka dostanu pořádný kartáč, ale jsem teď úplně vytočená, neřkuli nasraná.

To se fakt nikdo kromě Faltýnka a Brabce toho Babiše nezastane? Každý, kdo má díru do zadku, mu přeje pád na čumák.

Čtete někdo Babišovy pravidelné týdenní zprávy na jeho fejzbůku? Já ano, a to dlouhodobě a pravidelně.
Troufám si říct, že jen velmi mizivé procento jeho pravidelných salonních a hospodských kritiků by zvládlo takový pracovní zápřah jako Babiš. Je to neuvěřitelné, že se ještě nezhroutil, pracuje na plné koule minimálně 10 hodin denně, a to v top státní pozici, jde z jednoho důležitého jednání do druhého, mítingy, setkání, návštěvy... a to vše ve třech jazycích plynule, když nepočítám češtinu a slovenštinu, od brzkého rána do večera. Měli bychom být na něj pyšní, žádný premier nás zatím takovým způsobem v zahraničí nereprezentoval.

Babiš je velmi pracovitý pragmatický manažer bez ideového zázemí, který se snaží řídit tuto zemi co nejlépe a podle mě ji řídí dobře. Ti, co ho volí a souhlasili by se mnou, jsou teď bohužel ta mlčící většina a jsou slyšet jen jeho hysteričtí odpůrci, kteří se vyznačují zbytnělou nenávistí/závistí vůči Babišovi a Zemanovi. A koho tam v té pozici premiera vlastně chtějí, když shodí Babiše? To jako že se všemi těmi evropskými a světovými státníky bude pak jednat leklá ryba Petr Fiala nebo pirát Bartoš s dredy nebo nedej bože vyleze někdo ze stanu...??

Důležité je, co dělá Babiš teď a jsou mi zcela u hyžďů všechna ta čapí hnízda a vše, co dělal před vstupem do politiky. Kdyby to bylo opravdu špatně, tak ho voliči nevolili. Obyčejní voliči jsou obvykle těmi nejlepšími soudci.

Jeden nevratný závěr z této kauzy je už ale na světě. K "demokratické" opozici se tentokrát připojil i Okamura, což ho bude stát politický život. To neměl dělat. Měl vyčkat v pozadí spolu s komunisty, až se vše vyjasní a doloží. Pokud teď vláda ustojí odmítnutí podpisu Globálního paktu, tak Okamurovy voliči přejdou hromadně k Babišovi.

Zatím bez slepic

Babise si zvolili lidi s presne takovymhle nazorem a tech je v zemi nejvic.

Okamuru v tomhle taky moc nechapu.

Pamatuje si nekdo na valku v Jugosce. Nakonec se s tim Srbove nesrali vubec a strileli novinare jen za to, ze jsou novinari.

Zatím bez slepic

Maneco, vpodstatě s Vámi souhlasím.

Na rozdíl od Manecy jsem nebyl Babišův volič, nýbrž nositel neplatného hlasu. Zatím.
Pokud k volbám půjdu, pokud volby ještě nějaké budou a pokud ještě bude Babiš v politice, vezmu to vylučovací metodou a zbyde mi Babiš.

Jako ekologicky zaměřený sociální demokrat určitě NEBUDU volit součanou ČSSD a zelené, to je jasné, to bych musel lézt kanálama.
Tzv. "demokratický blok" se vyprofilovává natolik antidemokraticky a natolik antičesky, že bych jej nevolil ani kdyby nebylo této poslední špíny.
Znovu smekám před Kalouskem - jako vor v zakoně, tmel likvidátorů této země a vší špatnosti futrál je bohužel s výjimkou Zemana nejschopnějším hráčem obludné hry jménem "česká" politika. Ostatní podrazáky považuji za přicmrdavače nebo loutky.

Nedělám si iluze o morálním profilu Babiše ani o krystalické čistotě Zemanových metod.
Nicméně - směj se nebo breč, ti dva vypadají jako opravdu to nejlepší, (nejméně špatné, nehodící se škrtněte) co současná tuzemská politická scéna nabízí, soryjako, Vlku, můžete s tím nesouhlasit, můžete proti tomu protestovat, ale to je asi tak to jediné, co se s tím dá dělat, taky bych vyl.

Pravda, hrát proti falešným hráčům, s cinknutými kartami a zrcadlem za zády může být beznadějné.
Mimochodem - co byste řekla Pochemu coby Kalouskovi 2.1?
Já vím, je to béčko, ale mezi céčky a déčky pimprlové tragikomedie naší politiky je to alespoň někdo, kdo má načteného Machiaveliho.
Skoro jako Chovanec, dej jim pánbu v pekle lehké odpočinutí.
(Koukám, že už začínám být vlkovsky rezolutní a bipolární.)

Zatím bez slepic

No, Asfaltový holube, to jsou u mě dvě hodně odlišné váhové kategorie.

Kalousek je jeden z mála autentických politiků v naší politice. Je to všemi mastmi mazaný skořápkář, ale s těmi skořápkami šmejdí před zrakem lidí, myslím, že to není zákulisní intrikář. I když člověk nesouhlasí s jediným slovem, které vysloví, tak musí respektovat, že je to docela zábavný šoumen, má slušný smysl pro humor a chlastá jako nějaký vidlák.

Na rozdíl od něj je Poche pro mně král intrikánů, krysička, hajzlík, mafiánek, takový lidský šváb... mám pocit, že vědci zjistili, že švábi přežijí i jaderný útok.

Zatím bez slepic

Otázka je, jak by byl schopný, kdyby za něj nekopala média. Naprř. Okamuru by roznesli na kopytech, kdyby např. dal někomu facku; napsal o někom, že je debil; vyhrožoval novinářům; na manželku přepsal byt brácha, co jel v hodně lumpárnách; toho zabil společník a pak sebe, synovec za podivných okolností spáchal sebevraždu atd. A to píšu jen Kalouskovo osobní věci, ne politické kšefty.

Zatím bez slepic

Což znamená, že za Kalouskem stojí mnohem mocnější síly, které jsou schopny ovlivnit zpravodajství ČT, a tím pádem je Kalousek mnohem větším nebezpečím pro ČR než Babiš, Filip, Okamura a dokonce i Poche.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kalousek byl "šikovný" již před 89., kdy byl vedoucí investičního od. Mitasu (roč. 60), hned v 90. nastoupil na Úřad vlády jako ekonomický poradce (sice z investic, ale chemik). V devadesátkách vlastnili německý tisk u nás většinou Němci, tak si vysvětluji mmj. mediální náklonost ke KDÚ-ČSL (tedy i Kalouskovi), vedle toho, že ve kšeftech jel napříč stranami.
Nejvíc nahnuté to měl se švagrem. Když se provalilo, že jeho firma dostala přes 20 mil. na likvidaci zdravotnického materiálů (že na to má speciál.zařízení, smlouvu měl s 300 zdravot. středisky), http://www.enviweb.cz/39439 bum, přišla vražda a sebevražda https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/11434/svagra-poslance-kalouska…
Ani se moc nerozpitvávala jeho role v Palermu Příbram, kde si zařádil J. Vacek z KDÚ a I. Fuksa z ODS, který pak Kalouskovi dělal 1. náměstka na MF. To už ho ale kryla médiá, která mají ráda Knížete.
Mít za sebou 1/10 toho, v čem jel Kalousek, někdo, koho novináři nemají rádi, tak to na nás z médií denně valí aspoň dva roky.

Zatím bez slepic

A štourat se někdo v zakázkách v odpadech, tak je z toho o Kalouskovi seriál na pár let.

Zatím bez slepic

Maneco,
chraňpánbu, že bych chtěl srovnávat schopnosti a váhové kategorie Kalouska a Pocheho!
Vždyť přece píšu, že je béčko (byť ostatní konkurenční či momentálně spolupracující sviňáci jsou ještě nižší kategorie!)

Já jen myslel, že bude DOČASNĚ pro zahraniční loutkovovdiče plnit funkci Kalouskova náhradníka.
Po použití ho - jak je u podobných týpků zvykem - pochopitelně mohou nechat skartovat a nahradit švábem stejné kategorie.

Připadá mi, že Kalousek má z hlediska loutkovodičů nevýhodu i výhodu zároveň: Je kreativní, inteligentní a má VLASTNÍ iniciativu.
Což je nevýhoda v případě, že se rozehraje složitější hra, kdy o všech připravovaných tazích, o nichž pochopitelně služebněelitní podčlověk z čecháčkova nemá vědět zbytečné podrobnosti.
Tam je lepší nasadit švába nižší kategorie.

Nicméně - sama ho označujete za KRÁLE intrikánů - tedy superelitu své kategorie !
Já bych ho tak vysoko nehodnotil, podle mne je maximálně KNÍŽE podrazáků a intrikánů. Královskou korunu bych ponechal Kalouskovi.
Rozhodně však Pocheho koeficient svińáckosti bude výrazně vyšší než nula, jak se tu snaží naznačit jeden nebetyčný optimista. On se jen občas tváří jako blb, podle mne se jedná o mimikry.

A to, že je šváb dokonaleji adaptovaný na drastické změny prostředí a situace též píšete sama. Poche je navíc ve fertilním věku a hrozí, že se v uvolněném postčeskomoravském, demokracií ozářeném prostoru namnoží.

Bože, jak já jsem depresivní!

Zatím bez slepic

"Nedělám si iluze o morálním profilu Babiše, ..."
Určitě hledali důkazy a určitě hledali důkladně. A co našli ?
Ubohé Čapí hnízdo ! Škoda žádná, jen byla dotace přiklepnutá neprávem. Nakonec byla vrácena.
A jak to popsal Rakušan za STAN ?
"Je hrozné, jak se Babišovy zločiny hromadí !"

Zatím bez slepic

Já s tebou zcela souhlasím. Babiš převyšoval zdejší politiky o několik řádů právě svojí pracovitostí a tahem na branku. Na druou stranu, nevím jestli se v zahraničí líbilo, že máme takového premiéra. Kolonie přece má mít servilní kývače ideálně bez znalostí jazyka. 

Ale jestli se ho tu někdo zastane nebo nezastane, na tom vůbec nezáleží. Babiše buďto podrží nebo nepodrží jeho poslanci a jeho koaliční partneři. My ostatní se dostaneme na věc až při dalších volbách bez ohledu na to, kdy to bude. V této chvíli bude záležet, jak moc mají supi chuť na maso a kolik mají krysy kuráže. My se budeme jen dívat. 

Zatím bez slepic

Cítím to podobně jako Maneca a Asfaltový holub. Nejsem Babišův příznivec ani volič.
Získal ovšem moje sympatie svou pracovitosti a tahem na branku. Levicové strany
brečí, že jim ukradl program. On udělal mnohem více. On jejich program realizoval. Měli
na to 30 let a jen intrikovali a slibovali a prováděli své kejkle. Schopnosti Babiše ostře
kontrastuji s posledním premiérem. To byla pouze neschopná loutka. Voliči to pochopili
a přešli tam, kde vidí, že se sliby plní. Údajně ANO volilo 42 % důchodců. Proč asi ?
Nicméně kostky jsou vrženy a jde do tuhého. Již to tady zaznělo, nyní to chce činy.
Na hrubý pytel patří hrubá záplata. Je zřejmé, že akce byla načasovaná a připravená,
Osoby investigativních novinářů jsou proflákli presstituti. Celá causa Čapí hnízdo je
účelově natahovaná a vedená. Bláboly, které přednesli dnes na briefingu, že jde o důvěru
občanů v právní stát, je úsměvná. Zvláště pikantně to zní od bývalého ministra spravedlnosti
za ODS. Když jsem poslouchal ty zaručené " demokraty", tak jsem si uvědomil tu ubohost
a bídu naší politické scény. Okamura mezi ně očividně nepatřil. Taky jediný mlčel.
Pro mne jako občana je to jednoduché. Levicové strany mají jedinečnou schopnost
občanům ukázat, že to myslí vážně a podržet vládu a prosadit co nejvíce ze svých
programů. Pokud podrazí vládu a Babiše, bude to jejich začátek konce. Špačci na střeše
cvrlikají, že Hamáček má za úkol likvidaci ČSSD. Pokud by to byla pravda má šanci úkol
splnit. U SPD je situace obdobná. Okamura má obdobný program jako ANO. Stále tvrdí,
že mu jde o program, tak má šanci. Pro " Demokratický blok " má cenu na jedno použití.
Myslím, že si toho je vědom. Nyní budou všichni nucení zvednout hledí a ukázat voličům
svou tvář a ukázat jak to vlastně myslí. Stejně to platí o šetření causy ČAPÍ HNÍZDO.
Občané uvidí v praxi stav právního státu u nás. I když budou předčasné volby tak situace
" DEMOKRATICKÉHO BLOKU " je ve hvězdách. Ne všichni voliči jsou ovčané.

Zatím bez slepic

Pokud má Jan Hamáček za úkol zlikvidovat ČSSD, odvádí skvělou práci. I když je fakt, že cestu mu před ním urovnali a vytyčili jiní.

Zatím bez slepic

Tak zrušme soudy. Už nemusíme soudit kriminálníky, prostě uděláme hlasování na internetu a máme to. Děkuji vaší verzi demokracie nechci.

Zatím bez slepic

Zbytečně drahé, navrhuji losování, kdo je vinen a kdo nevinen. Možná by byly výsledky spravedlivější než v případě české justice.

Zatím bez slepic

Nebo ho zastrelit a pak uz to bude jedno.

Zatím bez slepic

Námět na televizní seriál s úspěšností větší než Nemocnice na kraji města. Před losováním by vypovídali (beztrestně) všichni, co museli platit kvůli zakázkám, dotacím atd. Název "Jak šel čas", pěkně od 90. roku, aby bylo vidět, jak s jídlem roste chuť. Začít by se mohlo třeba s těmi slušnějšími a vzdělanějšími z velkých měst, takže pražský magistrát, název dílu Od ledniček, vinoték, maturit, vysokých škol, Diorek (či jiných značek) k vilkám v Chorvatsku.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mimochodem... kdo máte čas a chuť, podívejte se dnes večer na pořad Jaromíra Soukupa "Aréna" na TV Barrandov, v 21.30.

Soukup tam má obvykle tak 5-6 politiků z různých stran (velmi často Okamuru) a dává jim štiplavé otázky k aktuálním událostem a poté k nějakému celému tématu (doprava, školství, atd...). Vždycky to bývá zajímavé, Soukup pracuje bez politické korektnosti.

Jsem si jistá, že dnes bude s politiky probírat i tuhle akci "Slonková + Kubík".

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

- Obavam se stále stejné schéma, ne jen to mediální. Myslím že je jednoduchá odpověď na otázku proč se normálním lidem moc nechce do politiky.

Gru :

Pád vlády nemá být hlavní cenou v této hře... Hlavní cenou má být prezident... M.j. o tom svědčí i taktika, používaná vůči oporám v táboře oběti (např. spolupracovníkům Saddama a Kaddafího se naznačovalo, že když zběhnou, tak budou odměněni, nikoliv zamordování)...
V tomto případě už naletěl Okamura, který sice nebyl přímou Babišovou oporou, ale teď se hodí, tak mu bylo naznačeno, že mu bude dovoleno, aby vstoupil do předsíně klubu (dál ale ne, jen za dveře)... Euroatlanté nechtějí čekat na řádné volby, ba ani rok ne... chtějí si je vynutit už nyní... A počítají se ziskem ve Sněmovně... Tak, aby mohli sesadit prezidenta (při současném obsazení v Senátu by to šlo)... A ještě předtím chtějí zabránit nepodepsání Marakešské a Istanbulské dohody...

Zatím bez slepic