Pár slov o mezinárodním terorismu

Autor
Štítky

Krátký vidlácký úvodník:

Víte, mě už nebaví komentování případů islámského terorismu v západní ojrópě. Tvá to už několik let, mechanismus je celkem jednoduchý a jasný, ale připustit to by znamenalo popřít posledních třicet let a přiznat si, že import milionů muslimů a k tomu import peněz na mešity ze Saúdské arábie a Turecka.. a k tomu import milionů faktických bezdomovců byl pěkná blbost. Znamenalo by to připustit, že s importem pákistánců byl importován i Pákistán, že s importem syrských opozičníků byl importován i islámský stát a že s importem čečenců byl importován i duch Šamila Basajeva. 

Na druhou stranu... každý teroristický útok, každá oběť, každý den strachu v islamizované čtvrti postupně vzbuzuje odpor a chuť k odvetě. A umlčuje hlasy těch, kteří by nám to sem chtěli naimportovat taky. Ono to totiž nejde tak rychle. I v té Francii a Německu to trvalo několik desítek let a jsou teď v takovém předstihu, že tu v přímém přenosu uvidíme ty důsledky, které nastanou dřív, než u nás tento problém dokáží vyrobit. 

A blahořečmě si, že jsme si k nám naimportovali kus Hanoje a kousíček Kyjeva. 

 

A teď už Yoker:

Vždy, když v západní Evropě došlo ke střílení v nějakém klubu, k nějakému incidentu s kamionem na pěší zóně nebo nějakému podřezávání na veřejnosti, sjednotili se politici a - ruku v ruce :-) - pochodovali a protestovali proti mezinárodnímu terorizmu.

Když na tržišti v Iráku vybuchl náklaďák (tuna výbušniny) volali místní po odvetě za tento teroristický čin. A urychleně (je tam horko) pohřbívali těch několik set mrtvol.

Vždy to ale začínalo a končilo u planých slov. K tomu, co konkrétně s tím, se politici nikdy moc nevyjadřovali. Včetně těch, které je třeba brát vážně, jako třeba Putin nebo Zeman.

Od analytika Pjakina, se o mezinárodním terorizmu ale přece jen něco dozvíme: říká, že za naprostou většinou teroristických útoků v CELÉM světě (tedy např. i v Rusku!) stojí tajné služby tří zemí: Velké Británie, Izraele a Spojených států! To je překvapení! Kdo by to řekl! Tajné služby jiných států teroristické útoky prý provádějí jen sporadicky. Většinou jen když jsou přizvány jako pomocníci - např. gruzínští tajní, kteří stříleli do lidí na majdanu v Kyjevě.

Teď už docela rozumíme tomu, proč Putin letos odložil Přehlídku. A Zeman tenkrát (2015) - po výhružce jeho excelence US velvyslance Schapira - sice do Moskvy jel, ale na přehlídku už nešel. (To je asi tak, jako by šel člověk do hospody, ale nedal si pivo.) Z toho, jak tito dva muži couvli, ale nelze usuzovat na jejich osobní odvahu: Pokud by totiž necouvli, nestalo by se JIM OSOBNĚ nic. Umírali by JINÍ lidé!

Řečeno naplno: Představitelé států včetně vlád, armád a dalších složek nemají pod kontrolou to, co se u nich děje. Jde v zásadě o všechny státy. Většina jejich představitelů jsou v podstatě jen figurky. Jediný, kdo se částečně vyčleňuje, je Rusko. Tedy spíše Putin. Má pod kontrolou červené tlačítko, což v kombinaci s jeho prohlášením: "K čemu by nám byl svět bez Ruska?", představuje naprosto jasný vzkaz. (Gauneři mají kupodivu strach ze smrti.)

Z paměti čtenářů určitě ještě nevymizely některé teroristické útoky z poslední doby. Třeba obrovský výbuch v libanonském Bejrůtu (4.8.2020), který poničil třetinu města, nebo střílečka v ostravské nemocnici (10.12.2019). V případě Ostravy by bylo zajímavé vědět, zda se na něm podílely i naše tajné služby. Několikanásobný skorogenerál Koudelka ale mlčí. Třeba nám jednoho dne prozradí více jeho vyšetřovatel ...

Tím lze, myslím, téma mezinárodního terorizmu uzavřít.

Jak plyne z už řečeného, zbývá ještě pohovořit o "tajných službách". Většině lidí je toto téma dobře známé. Konečně, není na něm nic tajného. Dá-li Bůh (a Vidlák), jednou o tom napíšu.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.9 (74 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

A z hnojníku odletěli jednokurníci.
Buď jim dal co proto master, anebo se jim líbil yokerův článek, který lze fakticky shrnout v jedné větě.

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

ale invazní muslimové jsou náboženští fanatici.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

u nás nejsou proto, že se můžeme utřískat za kebabem. Jsou to první záchytné body osídlení, předvoj.

Průměrný počet slepic: 4.6 (31 hlas)

U nás vlastní skoro 30 let dobře zavedenou hospodu Syřan. Jeho dcery jsou plně "integrované".
Ale, přibyla nám kebabárna. Sídlí v bývalém bazaru s dětskýma proprietama, zkrachoval, málo zákazníků.
Je mi záhadou, s jakou Alláhovou pomocí platí nájem, když kebabožrouti nechodí a neutrácejí.

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)

V přilehlém velemaloměstě jsou poblíž sebe piceria a kebabarna - ta navíc vyzdobná kurdskou vlajkou - a nával u obou

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)

No v té "naší" jsem žádný cvrkot zatím nezaznamenal.
Hákuju na směny a jezdím kolem v různé denní doby.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

U nás v Brně je jich kolem stovky a všechny jedou. Jenom na Lidické jsem jich cestou v šalince napočítal 11. Všechny mají výdajové okénko, takže omezení nula nula nic. Jedou furt. Každá povinně přispívá nějaký % na džihád. Když si to vynásobíte počtem zaměstnanců (min. 4), tak se dostanete na docela slušnou úroveň stavu připrchlíků na českých tocích. A to píšu jen o Brně.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by Margon (neověřeno)

Trvalý odkaz

Výdejové okénko.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Arabové nebo spíše muslimové mají v Evropě, tedy i u nás vybudovaný paralelní ekonomický svět, který stále rozšiřují. U nás se nejvíce angažují syřané a dále muslimové z bývalé Jugoslávie a Albánie. Záchytné body je asi správný výraz, ale až tak podstatu věci, co se vlastně vskrytu děje nevystihují.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Je to takový eintopf, poněkud nedotažený, sladce přesolený. Připomíná první náčrt něčeho vážnějšího.
A české tajné služby bych nepřeceňoval.

Průměrný počet slepic: 4.7 (10 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

dát do jednoho košíku výbuch v Bejrůtu s loňským střílením v Ostravské nemocnici a okořenit to tajnými službami.... za mě nepoživatelná, nemocná a podvyživená jednoslepice.

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Naopak vidím šikovně nahozené téma zejména státního terorismu (ten je sakra mezinárodní; Olof Palme by mohl vyprávět).
Otázka je, kdo a zda vůbec k němu přičiní RELEVANTNÍ argumenty, protiargumenty, názory.
Osobně se domnívám, že se tak nestane.

Průměrný počet slepic: 4.8 (14 hlasů)

českoslovenští tajní. Seběhlo se to nějak takhle:

Dva čs. pracovníci vyrazili (služebně, jak jinak) poprvé na Západ. Korzují ulicemi, nahlížejí do výkladů, žasnou při pohledu na západní přepych souběžně si uvědomujíce, že to všechno pozlátko jsou ve skutečnosti krvavé mozoly, sedřené z dlaní vykořisťované dělnické třídy. Nakonec se přiloudají ke kinu, kde právě skončilo představení a dav diváků proudí z kina ven.
Vtom jeden tajník zaostří zrak a povídá: "Hele, to je Olaf!"
Truhý tajník nechápe: "Kdo? Jakej Olaf...?"
Jeho kolega ihned upřesní: "Palme...!"

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

Odteď už nám Vikoši nedovolí kouknout do Codexu gigas, který nám ukradli, ani na netu.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

Chválí Macrona. Zatím jen patetické řeči, i když už jen ty z něj udělali v islámském světě vyvrhel.

Zkoumá posun názorů rudo zelených levičáků. Těm také řezání hlav začíná už vadit. Schválně bych se jich ale zeptal, co soudí o masové migraci a jaký mají názor na ochranu EU hranic, Salviniho a Orbána. U takových týpků to trvá dost dlouho, než se červ pochybností provrtá.

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)