Potvrzení realitou

Autor
Štítky

Dnes se chci odpíchnout od mého včerejšího výroku, že Rajchl už nepotřebuje chodit do velkých médií, protože Rajchl už je velké médium…

Povím vám jeden moc pěkný příběh. Vítek Rakušan dal včera večer na fejsbůk status, jak skvěle dělali české předsednictví EU a jak je zapotřebí v tom pokračovat a to udělají nejlépe tím, že budou spolupracovat s Danuší Nerudovou. Jeden z prvních komentářů stihl dát právě Jindra Rajchl, který mu na plnou hubu napsal, že jsou vláda kolaborantů, nedokázali nic a jsou jen pudlíci soudruhů z Brusele.

Ostatní komentáře byly vesměs podobné. Jeden dlouhý šestisetpoložkový výsměch pětikolce a Starostům obzvlášť. Prakticky žádná sdílení… jen asi čtyřicet libtardů bylo ochotno nést kůži na trh a dát si na svůj profil takovou šmíru. Já sám mívám sto sdílení během prvních pár minut a pokud můj článek nedosáhne alespoň pěti set sdílení, považuju to za mizerný text. Rajchlův komentář měl sám o sobě dvakrát tolik lajků než Rakušanův status.

To všechno jen za první hodinu.

Antonín Baudyš to lakonicky okomentoval, že tahle vláda se skutečně opírá už jen o dvě procenta voličů… Průzkumy si v tomto ohledu zcela notují se reakcemi pod jakoukoliv placenou fejsbůkovou reklamou ODS a kterýmkoliv pokusem o komunikaci na sociálních sítích našich ojrohodnotných ministrů. Velký guru Kalousek už prý s vládou také ztratil trpělivost… I ta velká média začínají měnit rétoriku, protože ten úprk diváků a čtenářů k nám na alternativu (a hlavně k Rajchlovi) je tak masivní, že už si toho museli všimnout i šéfredaktoři.

Chybí už jen jedna poslední kapka. Potvrzení realitou.

Nemyslete si, Vítek má pěkně stažené půlky. Ten pocit, když Rajchlův komentář, na kterého dělají mediální embargo, má dvakrát tolik lajků než sám status… Ten pocit, když cokoliv někde řeknou a okamžitě je za to vypískají. Teď už je úplně jedno, co říkají, ale automaticky to vyvolává nesouhlasné reakce. Ten pocit, když vidí, že se na Slovensku ty ojrohodnotné strany nejspíš vůbec nedostanou do parlamentu a průzkumy říkají, že by Slovákům vlastně ani nevadilo, být znovu v ruské sféře vlivu… Ten pocit, když to Čaputová už vlastně zabalila a teď si nejspíš píše rezignační řeč.

Nemyslete si, i když před kamerami dělají ramena, jsou z toho pěkně na nervy. Oni všechny ty lajky a sdílení dobře sledují a mají z toho žaludeční vředy. Když jim všechny ukazatele říkají, že je lidi nemají rádi, tak je lidi asi opravdu nemají rádi. Nějaká Danuška Nerudová nebo Dominik Hašek to fakt nezachrání. Vykukuje to všude.

Chybí už jen jedno. Potvrzení. Přenos z virtuálního světa do skutečného. Potvrzení realitou. Potvrzení tušeného, potvrzení výsledků průzkumů. Přetvoření lajků a statusů na osoby z masa a kostí. Eliminace mlhy vytvářené Českou televizí, která stále ještě honí dojem, že libtardí svět je ještě v pořádku a Evropská unie je u národa oblíbená.

Do voleb je daleko… Tak prostě přijďte na demonstraci. Přisypte na největší hromadu. Postavte se do největšího davu a ukažte, že Václavák se naplnil. Odshora až dolů. Ukažte Rakušanovi, že jeho fejsbůk nelhal a skutečně ho už nikdo nemá rád. Ukažte Fialovi, že může sice Cukerbergovi platit reklamu, ale je mu to houby platné.

Je úplně jedno, co na to bude Fiala říkat a je úplně jedno, co na to bude říkat Rakušan. Na Václaváku nejdete k volbám, tam chceme, aby vláda viděla, že neodejde-li sama, bude co nevidět vynesena v zubech. Ukažme vládě, že se naše situace sakra podobá té slovenské. Ne, že jsou na tom ještě hůř, protože alternativa tu má větší dosah a Česká televize je nezachrání. Ukažte jim, že silácké řeči už nejsou na místě.

Až budou volby, budeme řešit volby. PRO není jediná strana. Ale teď pojďme vládě ukázat, že je v Bruseli.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý kdo pošle dar alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihu (nebo knihy) z nabídky.  

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (310 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Mám pro vás dvě zprávy, jednu

dobrou a druhou špatnou. Ta

špatná je, že se dva naši politici

nakazili BSE. A ta dobrá, že se

bude muset porazit celé stádo.

(Prašivý pes)

Průměrný počet slepic: 4.8 (120 hlasů)

Bezpečnostní situace dramaticky eskaluje po úderech dronů na letiště ve Pskově, které podle předběžných závěrů vyšetřovatelů přiletěly z Estonska! Ruský generál a poslanec státní dumy již naznačil, že Ruská armáda na útok ze země NATO vojensky odpoví a na ruské televizi již Vladimir Solovjov vyzval ke zničení zemí Pobaltí na “sra*ky” a k jejich vymazání ze zemského povrchu! Za útokem na Pskov prý stojí ukrajinská SBU a britská MI-6, které chtějí zatáhnout NATO do střetu s Ruskem ve světle selhání ukrajinské ofenzívy!

Naprosto neuvěřitelný noční útok na vojenské letiště ve městě Pskov se možná stane casus belli událostí pro vypuknutí III. sv. války mezi NATO a Ruskem. Ukrajinská ofenzíva je v troskách a blížící se období dešťů, které má přijít letos daleko dříve, již možná koncem příštího týdne podle střednědobé předpovědi, nenechává Ukrajině již žádný časový a manévrovací prostor.

Každý metr fronty, o který chtějí Ukrajinci postoupit, je stojí neuvěřitelné množství lidské živé síly a bojové techniky, což samo o sobě už nyní vede k jasnému závěru, že letos se Ukrajině nepodaří dosáhnout ani jednoho z cílů této propagované ofenzívy, o které se v západních médiích hovořilo již od listopadu loňského roku jako o rozhodující jarní ofenzívě, která do konce června ukončí válku ukrajinským vítězstvím a jednotky AFU obsadí Krym.

Nic z toho se nepodaří realizovat a z USA již otevřeně zaznívají hlasy, že USA končí s vyzbrojováním Ukrajiny ke konci tohoto roku. Americký kongres včera uvolnil balík 250 milionů USD [1] v podobě dodávek munice a vybavení Ukrajincům, jak bylo již na jaře dohodnuto, ale tyto dodávky jsou již jen slabým odvarem toho, co Ukrajina dostávala na jaře a co by teď potřebovala. Ukrajina nemá sílu na to, aby mohla Rusy z Ukrajiny vytlačit.

To již dochází v NATO v podstatě všem podporovatelům Kyjeva a situace je teď taková, že Ukrajina nemůže bez přímé účasti vojsk NATO prostě Ruskou armáda porazit. Proto se hledají cesty, jak NATO do války proti Rusku zatáhnout násilně, tedy bez dobrovolného souhlasu aliance, ale skutečně násilně, aby NATO v Bruselu bylo postaveno před hotovou věc. A právě útok na letiště ve Pskově má parametry této provokace a zatažení NATO do války s Ruskem.

Drony byly vypuštěny s největší jistotou z Estonska nebo z Lotyšska, podle vojenských zdrojů za tím stojí ukrajinská SBU a britská MI-6

V noci z úterý na středu zaútočil roj neoznačených a podle všeho ukrajinských dronů na letiště ve Pskově, které leží pár kilometrů od estonských hranic. Letiště leží v obrovské vzdálenosti od Ukrajiny, vzdušnou drahou je to prakticky 700 kilometrů, což je dalece za hranicí doletu většiny dronů, které Kyjev používá, a navíc se jedná o ideální dráhu v podobě přímky, kterou drony nikdy nepoužívají a vyhýbají se městům s protivzdušnou obranou a různě kličkují.

Přímková vzdálenosti mezi Ukrajinou a Pskovem je skoro 700 km

Mezi Pskovem a Ukrajinou leží navíc obrovské území Běloruska, kde jsou rozmístěné PVO systémy paranoidního Lukiho, který čeká na jakoukoliv záminku útoku na Bělorusko z Ukrajiny, aby mohl do Kremlu ihned nahlásit, že Ukrajina narušila běloruský vzdušný prostor. I kdyby Ukrajina měla nějaké neznámé super-drony s doletem okolo 800 km, tak přes území Běloruska by to nešlo a už vůbec ne oklikou přes Rusko a okolo Běloruska (trasa asi 1 000 km).

Podle předběžných zpráv vyšetřovacího týmu, které byly publikovány ve středu večer v ruských médiích, přiletěly drony na letiště ve Pskově naopak z prostoru Pskovsko-Čudského jezera severně od Pskova, tedy z území Estonska, členské země NATO. Podle ruských vojenských zdrojů stojí za útokem ukrajinská tajná služba SBU a britská MI-6, které chtějí zatáhnout NATO do otevřeného

konfliktu s Ruskem a právě útok dronů vypuštěných z Estonska má vyvolat odezvu Moskvy proti zemi NATO, tedy postavit Putina před hotovou věc. A samozřejmě Kreml nebude moci tento útok vysedět a přejít nečinností, bude muset provést odvetu proti NATO.

Ruská odveta NATO bude nevyhnutelná, pokud se potvrdí, že drony byly vypuštěny ze země NATO

A odveta proti NATO postaví pro změnu před hotovou věc Brusel a centrálu NATO. Ani oni to nebudou moci vysedět, pokud Rusko odpoví a provede údery proti odpalištím dronů v Estonsku. Ruský publicista a režisér Vladimir Solovjov měl ve středu k útoku ukrajinských dronů vypuštěných nyní již s vysokou jistotou z Estonska, případně Lotyšska, velice emotivní vystoupení na ruské televizi (video výše), kde vyzval doslova k tomu, aby Pobaltské země byly zničeny doslova “na sračky” a aby byly vymazány ze zemského povrchu. Na letišti ve Pskově podle informací shořela dvě celá průzkumná letadla IL-76 a další dva stroje byly poškozeny a půjde je opravit. Ta dvě shořelá jsou ale již definitivně odepsána.

Letiště nebylo chráněno PVO obranou a stroje stály na stojánkách pod širým nebem, protože Ruská armáda vzhledem k obrovské vzdálenosti od Ukrajiny nepředpokládala, že ukrajinské drony doletí až tam. Všechno ale ukazuje na to, že roj dronů byl opravdu vypuštěn z území Estonska, tedy z členské země NATO. Poslanec státní dumy a generálporučík Ruské armády Andrej Gurulev již pro telegramový kanál Putin na Telegramu uvedl informaci, že pokud se ukáže, že drony byly vypuštěny z členské země NATO, potom Ruská armáda na to bude muset odpovědět, protože tím bude podle ruské vojenské doktríny naplněna podmínka přímého útoku na Rusko z území členské země NATO.

Kyjev a Londýn chtějí zatáhnout NATO do války na Ukrajině kvůli ofenzívě, která selhala a dala jasně najevo, že bez NATO Ukrajina prostě Rusko neporazí

V takovém případě by zřejmě Ruská armáda zaútočila na odpaliště těchto dronů v Estonsku, případně může jít o vybraný odvetný úder na vybrané zařízení v Estonsku jako odveta za ztrátu dvou strojů IL-76. Pozice pro Kreml bude velmi komplikovaná, protože odveta Estonsku bude zavánět zatažením NATO do konfliktu, ale neodpovědět Estonsku silou by bylo pro Kreml ještě horší, byl by to signál slabosti a beztrestnosti, že lze bez obav útočit na Rusko ze zemí NATO. A je jasné, že to Kreml nemůže připustit, aby takový signál byl vyslán. Estonská vláda přitom může stát úplně mimo a o operaci SBU a MI-6 nemusela nic vědět.

V této fázi selhávající ofenzívy AFU na Ukrajině se hraje jen o jedinou věc: Jak zapojit NATO do války proti Rusku napřímo, aby nedošlo ke zhroucení a kapitulaci Ukrajiny? Dobrovolně se k válce proti Rusku země NATO připojit nechtějí, ale pokud budou postaveny před hotovou věc, že Rusko vybombardovalo v Estonsku nějakou základnu v odvetě za útok na letiště ve Pskově, tak nebudou prostě moci couvnout a budou muset do konfliktu vstoupit společně s NATO. V takovém případě by v ČR začaly okamžitě mobilizace branných sil, všichni vojáci AČR, vojáci z povolání, vojáci v záloze, vojáci prošlí ZVS do konce roku 2004 a další rezervní zálohy.

Pokud doje k odvetě Rusů proti NATO za zničení strategických letounů IL-76 ve Pskově, vypukne mobilizace a jsme v tom okamžiku ve válce!

Pokud by došlo k eskalaci a k použití taktických jaderných zbraní, následovala by zřejmě všeobecná mobilizace, krátký 14-denní výcvik a odvelení na ukrajinský a zřejmě v té době i běloruský front. První by byly mobilizovány nežádoucí a závadové osoby v ČR podle předpisu o tzv. mimořádných opatřeních, které jsou podle našich informací již několik let připravovány, přesně podle modelu ukrajinské mobilizace, která vloni na jaře podle seznamů odváděla na frontu především ukrajinské opoziční politiky, opoziční novináře píšící proti Zelenskému a jeho vládě, publicisty, občanské aktivisty proti korupci a další.

Stojíme v situaci, kdy ukrajinská SBU ve spolupráci s britskou MI-6 zřejmě právě spáchaly válečný akt proti Rusku provedený z území členské země NATO, odkud byly vypáleny drony, které na ruském letišti zničily dva ruské vojenské letouny strategického určení a další dva poškodily. Je to dokonaný casus belli incident se vším všudy a je teď na Kremlu, jakou zvolí odvetu, přičemž neudělat nic by bylo ještě horší.

Protože NATO by se přesvědčilo, že Kreml se tak bojí Severoatlantické aliance, že raději ani neodpoví na otevřený útok dronů z Estonska. A to si Kreml nemůže dovolit, ne před prezidentskými volbami příští rok v březnu. Kyjev potřebuje vstup vojáků NATO do války na Ukrajině. Jedině tak může Ukrajina zabránit své porážce a kapitulaci ke konci tohoto roku v konečné reflexi s realitou. Proto se na nic už nečeká a drony začaly útočit na ruská letiště už přímo ze zemí NATO. Rukavice leží na zemi a teď se bude už jen čekat.

https://aeronet.news/…my/

Průměrný počet slepic: 4.4 (70 hlasů)
Trvalý odkaz

Musíme vybudovat novou občanskou společnost.

  • vlastní média
  • vlastní politiky
  • vlastní sdružení
  • vlastní školy

abychom mohli šířit vlastní ideje.

S těmito atributy OS plně souhlasím. Je třeba vytvářet takové podmínky pro rozvoj, ve kterých se pokud možno každý cítí dobře.
To mimo jiné znamená, že by se nikdo neměl cítit jako páté kolo u vozu, čili nemělo by být upíráno právo rozhodovat tomu, kdo o to stojí.

A když vyjdeme z dobře ověřeného faktu, že LIDÉ JSOU RŮZNÍ, pak těch vlastních médií+politiků+sdružení+škol++ musíme mít celou paletu.
Naštěstí jsou si mnozí lidé hodně podobní nebo do jisté míry přizpůsobiví, takže nabídneme-li řádově 30 možností, každý si může najít svůj ráj na zemi.

Aby se lidé cítili dobře, nesmíme se je snažit vecpat do jedné škatulky. Řešením je z 15 krajů udělat cca 30 plně autonomních regionů. Podobně viz dr. Musil zde.
S vlastním školstvím, vlastním soudnictvím a policií, vlastními zákony a vládou, vlastními politiky a prezidentem, vlastními médii a spolky.

Ps: Pokud si nedokážete představit, že to může fungovat, přijeďte mě navštívit. Můžete i virtuálně - Politický systém Švýcarska.
Rád vás provedu několika kantony, kde to funguje k všeobecnému prospěchu od roku 1848 v podobných dimenzích pod společnou střechou.

Průměrný počet slepic: 3.4 (30 hlasů)

Vážený pane Miloši.   Chápu že  žijete ve Švýcarsku a že považujete zre svého hlediska jeho politický a rozhodovací systém za dokonalý. Jen nevím kde berete tu jistotu že stejný model rozhodování by šel uplatnit i v ČR. Propagaci přímé demokracie tu léta předvádí SPD a výsledek je že mívá ve volbách podporu jakou mívá. Takže tímto směrem zdřejmě v ČR cesta nevede. Neříkám že by se mi tato myšlenka nelíbila ale na druhou stranu aby tento systém mohl být naplněn musí pro něj být připravena společnost což v případě ČR si troufám tvrdit že tomu tak není.Stačí se podívat na účast ve volbách nebo na účasti občanů na veřejné schůzi zastupitelstva.

Průměrný počet slepic: 4.4 (42 hlasů)

věci se mají trošku jinak. Pokusím se v krátkosti vysvětlit:

Vhodné pracovní uplatnění ve Švýcarsku hledám od roku 2009, kdy jsem se definitivně rozhodl aktivně podporovat to, co považuji za důležité: přímou demokracii (suverenitu), neutralitu (prosperitu) a také krávy na pastvě (návrat k přirozenému stavu věcí). Dlouho jsem se, asi dost naivně, domníval, že to bude možné v rodné zemi a chtěl jsem se zapojit do politického života. Nejvyšší činovníci strany, která mi byla názvem nejbližší - Strana přímé demokracie (později VV/Lidem) - mě však velmi brzy vyvedli z omylu - nebyli schopni vysvětlit, proč nemají na svých stránkách nic konkrétního o tom, jak funguje demokracie ve Švýcarsku. Experimenty na lidech nepodporuji.

V podstatě totéž se týká SPD, kterým jsem nejméně dvakrát nabízel prezentaci informací o více než 150 lety prověřené formě polo-přímé demokracie. Odpověď jsem dostal stejnou jako v poslední době od sekretariátu pana Rajchla - žádnou. Navíc nejsem ani xenofóbní míšenec ani popírač náboženské svobody. Opravdu si (také) nepřeji, aby se ČR vydala neprobádanou cestou, kterou propaguje pan Okamura.

Současný stav společnosti je důsledkem nepříznivých vlivů minulého a současného systému správy věcí veřejných. Když šlo do tuhého - ohledně plánů na zrušení 100-leté školy nebo 70 ha průmyslovou zónu v centru obce - tak jsem se veřejných zasedání příslušných obecních zastupitelstev aktivně účastnil. Jinak to ale nemá smysl, je to ztráta času, když nemůžete společným hlasováním něco ovlivnit. Čím déle bude současný stav trvat, tím horší bude stav vědomí občanů, potažmo jejich životní úroveň. Stejně to vidí i dr. Musil - poslechněte si 20 sekund (díky Vláďo von Hejnic).

Ps: švýcarský systém nepovažuji za dokonalý. Nicméně konkrétní výsledky prokazují, že je nejméně 5x lepší než ten stávající, ryze zastupitelký.
A navíc prověřený také desítkami tisíc zde žijících Čecho-..-Slováků.

Průměrný počet slepic: 3.2 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

... že proběhnou demonstrace, že Dan Sterzik napsal hodně o Rajchlovi a mnohém jiném. Realita je, že občané všech věkových a sociálních kategorií v ČR máme dost pádných důvodů se mnohého obávat, s mnohým nesouhlasit a chtít změnu. Jakou?

Dnes jsem si na Petr Bureš TV vyslechnul rozhovor s ne neznámým MUDr. Ctiradem Musilem. Ten člověk mi mluvil z duše a nemluvil o podpoře Rajchla, Skály, Konečné, nebo Matěje Gregora a dalších. Mluvil o systému a nejen ve zdravotnictví. Systém, to je to, co vyžaduje změnu a není třeba koukat do Švýcarska, USA, ani Ruska.

Poslechněte si tento rozhovor na Petr Bureš TV ze dne 1.9.2023. MUDr. Ctirad Musil - o zdravotnictví a jeho neduhů.

Je dobré přijít na demonstrace 3.9., 12.9. i 16.9.2023 a mnohé další. Je ale třeba hledat a najít systém, ne jak nahradit tuto poslední vládu, ale jak nahradit systém, který se pouhou změnou vládních a poslaneckých figur nezmění. 

Přeji všem klidný/neklidný víkend.

Průměrný počet slepic: 4.5 (40 hlasů)

Ten nový společenský systém tady je už nejméně deset let, je to multipolární uspořádání světa. Zdárně se šíří po Asii, Africe, Jižní Americe. A nabírá na síle, na mnoha frontách, které postupují samostatně, ale stále více směřují k sobě, vzájemně se doplňují a posilují. Před čtrnácti dny skončil summit BRICS kde došlo k jeho rozšíření rozšíření na 11 členů a dalších 20 čekatelů se uchází o členství. Ona ta integrace není jednoduchá musí se při ní překonat spousta rozporů mezi účastníky, ale zdá se, že se to daří. Indie, která seděla na dvou židlích se snad už rozhodla, kde je její místo. Po té co vstoupili Saudi a Emiráty s Íránem, největší producenti ropy táhnou za jeden provaz. Dedolarizace je na postupu, za velkou část světového obchodu se už nebude platit Dolarem. Byla založena Rozvojová banka BRICS, která nabízí úvěry bez vydírání jak to praktikuje MMF. Na dvou příštích summitech BRIC mají být dořešeny problémy s novou mezinárodní měnou krytou zlatem, která už Dolar definitivně pohřbí.
V africký zemích Sahelu, probíhají skutečné revoluce, protože se otevřela nová naděje, mají kam směřovat. Zdá se, že Francie i USA se budou muset smířit s tím, že ty plánované intervence do Nigeru a Burkina Faso se odsouvají do říše snů. Také s vojenskou podporou Taiwanu to nebude tak horké.
Ano globální revoluce už probíhá a mění tvář světa. Neoliberalní říše se zmenšila na USA, Kanadu, EU, Japonsko, Jižní Koreu a Austrálii. Dravost jejich finančního kapitálu utiskuje jejich průmysl, takže reálná síla těchto států klesá. Podřezávají si větev na které sedí. Ekonomické zisky pocházející z vysávání státu třetího světa jsou stále nižší, protože tyto země mohou hledat obchodní partnery jinde, už mají alternativu, která hraje podle pravidel Win-Win. Západ směřuje pod kytičky.
 
Takže je otázka co s námi. V nějaké revoluční uvědomění mas nedoufejte, protože je pořád velký rozdíl mezi tím, jak se mají lidi u nás a jak se mají v Nigeru. Takže zbývá jen ta politika. Možná i na tom Západě se objeví nová generace politiků, kteří uznají, že ten neoliberalismus je cesta do pekel a otočí směrem k multipolárnímu světu. Možná, že se tak stane jen v Evropě až to Ukrajina definitivně zabalí. Možná jen v části v Evropy. Uvidíme co Fico. Slováci a Maďaři se historicky moc nemusí, ale pragmatismus je pragmatismus. Až se změní vnější podmínky, snad se rozsvítí i některým lidem u nás. Na východě už svítá...
Průměrný počet slepic: 4.5 (49 hlasů)
Trvalý odkaz

Oni vědí že to dlouho neustojí, že zničí naši zemi, že je lidi vyženou a že se na ně nebude vzpomínat v dobrém. Ale pokračují v demolici našeho státu. Na to musíte mít koule (u Černochové dokonce věřím že je fyzicky vlastní). Jejich vládnutí, přesnější termín je opravdu demolice, je časově omezená. Ale oni to asi stihnou, musí to stihnout aby si zajistili svoje zadky.

- Zazdít ceny energií tak, aby z nás a našich společností vysáli zbytky úspor a rezerv, a abychom ztratili jakoukoli šanci se někdy zvednout.

- Zpřetrhat zavedené toky levných surovin (nejen) z Ruska.

- Sanovat (zahojit) zahraniční společnosti, které přerušením toků levných surovin jsou předlužené a vykoupit je (například nyní plynovodní síť NET4GAS, která je ale již nadále nepoužitelná).

- Zastavit u nás investice domácí i zahraniční.

- Obrat o peníze nejen důchodce, ale hlavně školství, vědu a výzkum (a ty peníze co jim laskavě nechají, směřovat do genderových a úchyláckých píčovin).

- Pozvat cizí vojska na naše území s nevypověditelnými smlouvami a postavením nad našimi zákony.

- Utratit a zadlužit obrovskou hromadu peněz na "naši obranu" za západní útočné zbraně, které budou potřebovat další každoroční obrovskou hromadu peněz na údržbu, a které nesmíme bez západního souhlasu v budoucnu prodat.

- Nabrat půjčky v zahraničí a tyto finance poslat nacistickému banderovskému režimu.

- Nasrat nám tu statisíce banderovských nácků a deviantních uprchlíků z kdejaké prdele, abychom se báli o sebe a hlavně o své děti.

- Vytvořit policejní stát, obnovit komunistickou supersilnou tajnou policii pro boj s vnitřním nepřítelem a justiční mašinerii potírající ideozločiny, čímž dokonale otráví a rozeštvou naši občanskou společnost.

Ano, počítají s tím že nakonec utečou na západ a ztratí se v europarlamentu, jeho bludišti kanceláří, nebo v dozorčích radách západních mezinárodních institucí.

Ale i tak musíte mít odvahu (a nějaký zvrácený charakter), prodat vlastní matku, otce a přátele, a zanechat po sobě z rodné vísky měsíční krajinu. Na toto vše musíte mít odvahu, jít proti vlastní zemi a proti vlastním lidem. ;o)

Průměrný počet slepic: 4.8 (68 hlasů)

..."Oni vědí že to dlouho neustojí, že zničí naši zemi, že je lidi vyženou..."

A lidi je budou hnát vidlemi a sudlicemi.., jako v té pohádce Princezna se zlatou hvězdou toho "Kazisvěta". Už aby to bylo!

Průměrný počet slepic: 3.9 (21 hlas)

Ethanole, ukládám si a ještě časem připomenu a vložím, aby nezapadlo. A s dovolením přepošlu lidem dál jako text, který stojí za přečtení.

Průměrný počet slepic: 3.7 (13 hlasů)

proč bje vyhánět ?  zaměstnat je v ČR, třeba u kopání průplavu LOD

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Vyhnat je od koryt. Oni se pak už sami rozutečou, (na kopání průplavu to nevidím, spíš na rychlý úprk čímkoliv.)

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

A proto jsem toho názoru nečekat až to dotáhnou do finále a poskytnout všem jejich aktérům zdarma plavecký výcvik ve Vltavě. Čím dřív, tím lépe. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

je dneska už prakticky 5 let natvrdo.

Zatím bez slepic

A za Novotného "vystřílení .... (sprostý slova radši vynechávám) českých občanů, žen a dětí" je ODSácká vysoká funkce starosty v Praze...

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Jasně, žijeme přece v demokratické společnosti ;-) 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

má sama sebe ráda. I když nemá voliče, stejně nejde do pryč (e). Jen jí NATO jistí klid a tak sere na český lid.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

Bůr slepičího!! :-)

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

Já bych to s dovolením rovnou dala natvrdo - I když nemá voliče, stejně nejde do p.če.

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Největší zklamání jsou odbory, především Středula. Jeví se jako vohnout, nikoli tahoun. Být v odborech, už by měl mou legitimaci v poště. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Středula je Čurda.

Průměrný počet slepic: 4.2 (14 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Dovolím si s vámi nesouhlasit. Spousta odborářů má Středuly plné zuby a chce aby tahnul i s pětikolkou jejímž je poskokem do prdele. Tlak na toho lempla musí být stejný jako na vládu ale nezlobte se na mne přece kvůli jednomu blbci neznehodnotíme vystoupením z odborů jejich práci. Kdo bude jednat s vedením firem o pracovních a mzdových podmínkách pokud odbory zaniknou tím že neboudou mít členy?

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

In reply to by Stanl

Trvalý odkaz

Středula dělá z odborů jalovou společnost. Pokud jej nechají členové takto škodit, jeho zoufalství ulpi i na nich. A nezlobte se, za ČMKOS v posledních letech není vidět nic. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (14 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

pravdu . . Souhlasím že Středula je žába na prameni.Členové organizací ČMKOS  by měli požadovat jeho odchod z čela odborů

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

In reply to by Stanl

Trvalý odkaz

Taky souhlasím. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Česku vládnou Cimrmani, na Hradě je Cimrman. Nic skutečného už v Česku není, jenom fikce zbyla nám.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Jedná se v podstatě o novodobé blanické rytíře, které si ovšem musíme draze platit.

Průměrný počet slepic: 1.7 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Sedí žába na prameni, tak jak prezident na Hradě.  Že k ničemu dobrému to není, to je každému nasnadě.

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Máme vládu kecalů a vlast prodanou. Jsme jen národem vazalů s budoucností posranou.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

ale nejdříve to všechno posune. Mám dojem, že neví spíše,  jak dobře se to hlavně pro něj  vyvine.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Přesně tak - dělá fóry a nakonec jim stejně jde na ruku, jen se dělá důležitým, protože může. Ovšem taky se jistí, aby i jeho lidi nevynesli v zubech.

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Když je ženská Smetana a není Bedřichem, pak nemyslí hlavou, ale jen tím, co má pod břichem.

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)

neteř Biomasy, dcera štětky Pajerové.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

studená jako psí čumák a blbá  jako tágo. Přesto všechno je zřejmě politicky tlačená do všech zpravodajských, kulturních a uměleckých rolí.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

A co jsem včera napsal jako svůj názor, tak dnes dávám černé na bílém co by fakt.

Rozpočet na příští roky. Pětidemoliční šmejdi zásadně ubrali dopravě, průmyslu a obchodu, školství, místnímu rozvoji, zemědělství a zdravotnictví. Aby to vrazili ministerstvu obrany = Černochové na její zvrácené sexuální pomůcky, a Ukrajincům na dávky.

1

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Pomodlit-se-a-umrit-Nad-novou-obrannou-strategii-Cernochove-742293

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

Dostali se k veřejným financím a udělali si z nich svá konta, se kterými nakládají dle svého chabého rozumu. Neštěstí pro stát.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Státní dluh - BĚHEM JEDNOHO ROKU - se má zvýšit o 25 mld, tj. skoro o 36%

To dokážou jedině NÁRODNÍ UMĚLCI :-)  ... měli by během demonstace dostat vyznamenání!

Zatímco švýcarská ústava ukládá politikům řadu logických pravidel, jak řídit stát – ukládá povinnost státu hospodařit s vyrovnaným rozpočtem, ukládá stropy daní, věnuje pozornost kontrole imigrace či dává za cíl zajišťovat prosperitu Švýcarska – naše ústava nic takového nezná.
Švýcaři jednají o tom, aby právo používat k platbám hotovost bylo chráněno ústavou

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Nula sem, nula tam..., bodejť by ne, když o tom rozhodují samé nuly a jednička (ta s prostředníčkem - "Kalousku, jsi jednička"). A ano, Zeman si svého času servítky nebral...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

$$ už to zase začíná: "Světová zdravotnická organizace (WHO) varovala, že počet infekcí covidem-19 se v srpnu ve srovnání s předchozím měsícem zvýšil o 38 procent." 

Válek už má noty a bude se zase tancovat.

Odborníci  světového významu už dostávají v bruselovizi svých pět minut šíření strachu a hrůzy.

Tečky No7 už si brouší tykadla a drápy, aby zaťaly do nemocných a vystrašených duší.

Tentokrát už doktoři z ordinací neutečou, protože dovnitř vás pustí jenom s Tečkou! 

Kdo nemá Tečku bude mít home arest!

Snad to stihnou do toho 19.září.

Netečkaře budou Lidové milice Teček nahánět jak ztroskotance na Václaváku za Palachova týdne.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

WHO zase straší s covidem. Češi se bojí více diletanství vlády než covidu. Navíc máme rozumbradu Válka, který dokáže české simulanty léčit bez antibiotik a tudíž zřejmě také bez proticovidových vakcín.

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

teď se bude ta sviňa jinak otáčet, než když měl sehnat Endiaron

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

se proslavil jako milovník herních stříleček a válek. Možná, že vymyslí a zajistí pro zdravotnictví, alespoň dostatek munice a střelných zbraní. Proč? Protože, koně se také střílejí!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Však má od Vonlejnanů Teček pro všechny věřící nejméně na dalších pět Teček!

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)