Prostor pro novou sílu

Autor

Dnes se ještě jednou vrátíme k uplynulým prezidentským volbám, protože je zapotřebí dokončit toto tříčlánkové poučení z krizového vývoje. Můj včerejší článek totiž spustil docela velkou zpětnou vazbu, že se ve svém hodnocení mýlím. Podle mnohých ve volbách zvítězila především média, která dokázala Babiše dostatečně démonizovat a Pavla andělizovat. Dokázala z referenda o vládě udělat referendum o Babišovi, využít každé jeho slabiny a naopak schovat či vymlčet slabiny Petra Pavla.

Ano, souhlasím s tím, že média mají v tomto ohledu velkou moc. Ale nejsou všemocná. Jestliže jsem před půl rokem tvrdil, že velká média už nedokáží vymlčet demonstraci a její svolání se obejde bez asistence České televize, tak teď nebudu tvrdit, že jsou schopni tam na Kavkách dělat zázraky, které nikdo neprokoukne. Média samozřejmě Pavlovi hodně nadržovala, ale stejné to bylo i v předchozích dvou volbách. Přesto Zeman vyhrál. Proti Drahošovi to také vypadalo, že nemá šanci a intervjuci byli proti němu stejně jako teď byli proti Babišovi. Navíc za Zemanem nestáli profesionální marketéři. Přesto zvítězil.

Stejně tak si stojím za tím, že Babiš nehrál špatnou hru. Samozřejmě nelze hlasy jen tak sčítat, ale s trochou nadsázky Babiš posbíral všechny hlasy z prvního kola, posbíral všechny hlasy Jaroslava Bašty, zmobilizoval dvě stě tisíc lidí, aby přišli k volbám a hodili mu to a zároveň ještě vyškrábal šedesát tisíc hlasů u těch sedmi Havlů z prvního kola. Ano, já vím, že byli lidi, kteří ho v prvním kole volili a ve druhém ne, já vím, že ho nevolili někteří od SPD, ba dokonce to i voliči Bašty hodili generálovi. Ale za všechny tyto odpadlíky si Babiš sehnal náhradu a ještě k tomu něco přidal. To prostě není špatná hra.

Já vím, že se to neposlouchá lehce, ale v SOUČASNÉM ROZLOŽENÍ SIL má Pětikolka většinu. To neznamená, že je vláda populární, chraň Bůh. To neznamená, že nadpoloviční většina voličů souhlasí s vládními kroky a je naprosto spokojená. To rozhodně ne. Ale nespokojenost voličů s vládou není natolik velká, aby překousli svojí nechuť k Babišovi. Tečka. Nepomohl ani halasně prohlašovaný mír, nepomohly drahé energie, nepomohlo pomáhání lidem. Volby prostě ukázaly maximální počet lidí, kteří jsou schopni Babišovi uvěřit, odpustit, nebo ho alespoň považovat za menší zlo. Ostatní (i z vesnic) to raději hodili generálovi.

Ne, Fiala nemá příští volby vyhrané, to ani náhodou, ale pokud potrvá současný stav, tak jeho voliči zřejmě neutečou k Babišovi. Hnutí ANO narazilo na své přirozené limity a není schopno integrovat víc voličských skupin. Kdysi dávno razil v ČSSD Zeman heslo, že komunisti jsou jen zdivočelí voliči ČSSD. Také to úplně nefungovalo. Ve stejné situaci je i hnutí ANO. Pokud se přikloní k SPD, bude ztrácet voliče typu Vondrák a Macura. Pokud se přikloní ke středu, bude ztrácet voliče typu Foldyna. 40% hlasů ve volbách je krajní limit, kterého ale v parlamentních volbách hnutí ANO nikdy nedosáhne, protože to prostě nejde.

Babiš i Okamura navíc oba vyloučili vzájemnou spolupráci. Ale stejně tak je v podstatě vyloučena spolupráce Babiše a kterékoliv strany Pětikolky. Tedy… přesně do chvíle, kdy by ANO + SPD měly dohromady přes 50% poslanců. V té chvíli by se nějaký Jurečka, Rakušan či Bartoš určitě obětovali a šli s ANO do koalice, aby se „k moci nedostali extrémisté.“ Nezlobte se na mě, ale já pro takový scénář nevidím dostatečné preference.

Pokud nedojde na opravdu masivní krizi nebo masivní válku, tak voliči Pětikolky budou možná na Fialu naštvaní, ale za Babišem mu neutečou a za Okamurou také ne. A pokud někteří utečou, za dva roky tu bude dvě stě tisíc nových mladých prvovoličů, kteří ty útěkáře bez problémů nahradí. Stejně tak se nedá čekat, že by voliči utekli za naprosto neschopným Šmardou, či neviditelnými Svobodnými. Trikolora či KSČM, ti jsou v oněch čtyřiceti procentech, co teď Babiše volili.

Pětikolka půjde od válu jedině v případě, že se tu najde nějaká šikovná strana, která bude cílit na zklamané voliče především ODS, protože ta musela ze svého programu obětovat nejvíc, aby se Péťa mohl stát dostatečně blyštivým. Případně, kdyby došlo v ODS k vnitrostanicekému převratu…. ale ten teď nejspíš nikdo nebude riskovat, protože do voleb se to dá v klidu doklepat a Babiš je sice silný, ale ne dost silný. Musela by se u nás najít nová síla, která by byla schopná přitáhnout konzervativněji laděné pětikoaliční voliče a zároveň by nebyla nepřijatelná jak pro Babiše, tak pro Okamuru.

ANO a SPD v současné situaci těžko získají ve volbách 100+1 poslanců. A i kdyby získaly, ANO se spojí spíš s ODS, než s SPD. To je prostě realita. Aby to tak nebylo, musela by SPD rapidně vyrůst a ANO o dost přijít. Nechuť ke koalici s SPD by ANO překouslo jedině tehdy, kdyby SPD byla silnější než ODS a jinak se vláda udělat nedala, což si bez velkých geopolitických otřesů nedovedu úplně představit. A upřímně… raději se bez těch otřesů obejdu.

Moje úvaha je jednoduchá – Jestli je pravda, že vláda nemá podporu nadpoloviční většiny voličů, ale zároveň to tito odpůrci vlády raději hodili Pavlovi než Babišovi, tak to znamená, že na ulici leží spousta hlasů, na které ani v parlamentních volbách ANO a SPD nejspíš nedosáhnou. Čím méně populární vláda, tím více hlasů je k dispozici. Čeká se tedy na sílu, která není provládní, ale zároveň není ani ANO ani SPD.

Pokud vláda naopak populární je a má nadpoloviční většinu, tak platí víceméně to samé. Tam kolem ANO a SPD už není kde brát a pokud jim nějaká síla hlasy ubere, narazí na stejné limity. Ergo kladívko, jediné volné hlasy, které mohou být k dispozici, jsou hlasy voličů Pětikolky. Vše ostatní je obsazené.

Jak vypadá (zklamaný volič) Pětikolky? Asi nebude proruský, bude mít rád NATO, bude podporovat Ukrajinu proti Rusku, nebude mu vadit, že dodáváme zbraně. Ale bude mu vadit neschopný Fiala, tragické státní hospodaření, grýndýl… a v zahraniční politice může vyžadovat méně servilní postoj našeho premiéra či prezidenta, nebo možná bude euroskeptický. Alternativě se ale podobat moc nebude…

PS.

V následujících týdnech by měla být hotová moje knížka o zemědělství. Hned, jak ji budu mít doma, začnu ji rozesílat těm, co mě podpořili a stojí o ni. Zájem byl nakonec větší, než jsem předpokládal, takže se chystám udělat ještě dotisk. Na všechny se tedy dostane.

Kdo by si ji chtěl ještě předobjednat (a je ochoten přijmout riziko, že se mnou bude patřičně zatočeno a já nebudu schopen dostát svým závazkům) může si knihu předobjednat zasláním částky nejméně 350,- Kč na číslo účtu: 164 883 276 / 0300. Během čtrnácti dnů spustíme aplikaci, kde se o předplacenou knihu budete moci přihlásit a nechat si ji zaslat domů.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (178 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Sedm minut po zveřejnění jsou pod článkem dvě jednoslepice. Myslím že tito jedinci se ani nenamáhali číst, nepotřebují, mají jasno již předem.

Průměrný počet slepic: 4.4 (36 hlasů)

In reply to by Tymákovan (neověřeno)

Trvalý odkaz

začínaly. Do dvou, tří minut po zveřejnění nového článku už nasakovaly jednoslepice.
Prý to můžou dělat spam-roboti nebo něco takového.

Průměrný počet slepic: 4.7 (28 hlasů)

Možná dostanou po zavedení elektronického hlasování i volební právo.
Ale díky za vysvětlení.

Průměrný počet slepic: 4.5 (26 hlasů)

Vy jste tady chyběli.., běžte si tlachat odkud jste přišli.

Průměrný počet slepic: 2.6 (12 hlasů)

Slepice taky nebudou. Vyhlasili na ne valku.
Ve velky drubezarnach je vyhladili a jinak naridili ,ze kazdej musi mit slepice doma..
Radi priserna uredni chripka.. Vyhradne Slepicova .
Slepice doma se nesmi se pustit ven ,ma zakaz vychazek a domaci vezeni..
To je dulezity vedet. Krmivo pro ne se tak musi koupit a mimo zisku.
Musi se jim koupit krmivo, ktery zabranuje , aby snaseli vajicka..
Dulezita proteinova cast vyzivy i pro deti..

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by Tymákovan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pětikolka je ve skutečnosti šestikolka, zapoměl jste na ČSSD -- černý vzadu který se mstí Babišovi za voliče a dokážete si představit tu masu socanu na úřadech který se bojí o místo a tak musí být loajální s nimi , a že jich tam ještě je .

Průměrný počet slepic: 4.4 (33 hlasů)

vidláci,hlavně ti, co pro svou ušlechtilost, cha, to prostě nemohli hodit Babišovi!!!! JSTE V PRDELI a můžete tady všichni spolu bečet, jak ovce vedené na jatka. Plivli jste na JEDINOU nabízenou ruku a s ní i šanci na třeba drobnou ,ale změnu v této hnusné konstelaci. Vybrali jste si, Babiše NE, tak šoupejte nohama nebo tady spřádejte směšné sny. JSTE prostě v prdeli a to, že na dlouho. Tak se mějte a užijte si to, v idláci!!!!

Průměrný počet slepic: 3.5 (44 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, Etaloni dělají to samé, co ti na druhé straně - pořád hledají viníka vlastních kiksů. Vláda aspol. jako viníky snadno označili ty miliony voličů, kteří je odmítli volit, ti na to mají média. Tady se hledá ve vlastních řadách na koho to hodit. Patla, matla... Jak se pak můžeme spojit a udělat tlustou čáru za tím, co bylo, když na AB jako jediného, kdo byl ochoten a připraven se tomu zrůdnému režimu postavit, jen házíme viny minulé i budoucí? Neprohrál AB, prohráli voliči. Chtěla bych ty "morální etalony" (Babiše nikdy) vidět, jak celý život propluli bez uhnutí. Neumí překročit vlastní stín a na to celá slavná alternativa dojede.

Průměrný počet slepic: 4.3 (33 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

berete?
Nepomohla by nějaká hospitalizace? Tak na čtvrt roku..., co?

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Tak tobě by určitě nějaká hospitalizace pomohla.

Průměrný počet slepic: 3.1 (10 hlasů)

Targusi, o mé duševno neměj starost a napiš, sice nevím kam, až to tady všechno utnou, jak se ti to ty volku líbí. Určitě bude, hlavně,že ne babiš. Vy jste tady většinově fakt na palici a nejhorší je, že se tím ještě chvástáte,prostě dezoláti.

Průměrný počet slepic: 2.4 (7 hlasů)

In reply to by Tymákovan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Všera mluvil pan Rajchl, nabádá márod k důvěře v konečné vítězství. Pokud lidé jako pí Zw. Hamplová, Rajchl a Vdlák, nebudou dodržovat disciplínu, sotva zvítězíme. Ne zrada to nebyla, ale pokud se celá Alternativa domluvila jednotně na volbě pana ¨Bašty, přispěchali výše jmenovaní a svou nedisciplínou se jim podařil převrat ještě před prvním kolem. Přitom jim bylo jasné, že Babiš nevyhraje, tak jak se tomu říká? Ano možná to nebylo na vítězství pana Bašty, ale nedivím se, že se Okamura zlobí na Babiše. A národ nezapoměl na Covid, zvláště ti co naletěli a nwchali se několikrát píchat. Babiš není lékař a uvěřil těm nesprávným, ale kdo by jednal lépe? Ale ty zavíračky mu národ neodpustil. A pokud jde o Alternativu, je pravda, že některé akce svých stoupenců, ani neohlásili. Otázka je zda vůbec měli šanci.

Průměrný počet slepic: 3.5 (17 hlasů)

Hej vy, co tady imrvére kritizujete Babiše za covid a nic jiného nemáte (ačkoliv jsou na vině ti v Amíkově, a to jak s vypuštěním toho svinstva na lidi, tak s vakcínama, které ve vedlejším Bundestágu málem zavedli jako povinné..), tak vy jste "píchaný" nebo ne!? Já jen abych měla jasno, jestli jste nebo nejste (a remcáte ze zvyku). Já jsem 2x, a to až za rok, a jen proto, aby mě pustili na koupaliště, jelikož nechat strkat špejli až do mozku jsem nějakého neumětela nedovolila, to mi může dělat jen můj foniatr.

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)

Hej vy, co tady imrvére kritizujete Babiše za covid a nic jiného nemáte (ačkoliv jsou na vině ti v Amíkově, a to jak s vypuštěním toho svinstva na lidi, tak s vakcínama, které ve vedlejším Bundestágu málem zavedli jako povinné..), tak vy jste "píchaný" nebo ne!? Já jen abych měla jasno, jestli jste nebo nejste (a remcáte ze zvyku). Já jsem 2x, a to až za rok, a jen proto, aby mě pustili na koupaliště, jelikož nechat strkat špejli až do mozku jsem nějakého neumětela nedovolila, to mi může dělat jen můj foniatr.

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

Máte nějaký důkaz pro toto tvrzení?

"ačkoliv jsou na vině ti v Amíkově, a to jak s vypuštěním toho svinstva na lidi"

Průměrný počet slepic: 2.7 (11 hlasů)

Votroku Jarinku!

Důkazů o depopulační pandemii a násilnému nahánění gojů pod jehly slouhů je plný internet. Nejsem váš otrok, abych je za vás tapetoval na veby alternativy. To vy musíte dokázat, že senioři umírají na kovid a ne na očkování, obhájce hromadných mordýřů!!

karči

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

In reply to by karči (neověřeno)

Trvalý odkaz

Souhlas Karči! Chybí mu ještě ta lampička namířená do ksichtu vyslýchaného.

Průměrný počet slepic: 4.2 (9 hlasů)

Ověřovat si pravdivost tvrzení není nic špatného.

Vaše analogie je nesmyslná.

Průměrný počet slepic: 2 (7 hlasů)

In reply to by karči (neověřeno)

Trvalý odkaz

>To vy musíte dokázat, že senioři umírají na kovid a ne na očkování
Pletete se.

https://bezfaulu.net/argumentacni-fauly/utok/dukazni-bremeno/

Pošlete to, co považujete za "důkaz". Potom se můžeme bavit.

Průměrný počet slepic: 1.5 (6 hlasů)

Tam je članek a to dne 9.listopadu 2015,kde se píše podrobné a jasné kdo vyrobil virus a jak,který se nikdy v přírodě NEV?ySKYTOVAL!!
KDO ZADAL a ZAPLATIL výrobu a zkousky toho C19 a jsou tam jmenovany instituce tj 6 výzkumných pracovišť PO CELEM SVETE a jména asi 10 vědců,kteří za vytvoření tohoto virusu dostali ZAPLACENO a nesou odpovednost!
Dodall to už jednou tady aktivní dřevorubec pan berrnard,ale dubové hlavy vašeho typu Marné to ignorovaly!Prý je to nejstarší odborný lékařský časopis světa a na takové NEOmarxisti hodí bobek neboli serou!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

Jste mimo téma. Mluvili jsme o "vypuštění mezi lidi" ze strany USA. To, že se na výzkumných pracovištích pracuje s nebezpečnými látkami není nic překvapivého.

Průměrný počet slepic: 2 (5 hlasů)

Pokud si ho nedokážete najít našetřete si na moje palmare a pak se dejte za ty peníze obsloužit,aby jste si mohl koupit nejen trávu jako doposud ,ale mohl jste dále rajtovat na svých piratskych "zástupcích" v roli mrtvých oslu fungujících jen na seno,jehož nakup si prý odhajluji spolu s pétidiversantskou vládou zla !Už jste si vyźadal Rudou knizku komunisty diversanta spechejte bo Babiš vám dá polibek smrti a půjdete na ponravy!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

Sama říkáte, že jde o článek z roku 2015.

O vypuštění viru ze strany USA v roce 2020 se v něm tedy psát nemůže.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

Mimochodem samotný článek toto Vaše tvrzení označuje jako nepodložené. Viz. "30 March 2020 Editors’ note"

https://www.nature.com/articles/nm.3985

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

To co článek dodatečně rychle v panice dopsal bylo v zoufalem strachu,že ti zločinci budou pochytáni a pobiti rozzuřeným davem,který šel kvůli nim do hrobu požirat hlínu!
Dejte tu vy saláte vyňatky z toho çlanku giga prúseru a nezneuzivejte toho,že je to anglicky a ostatní tomu nerozumí ! Napište ,kdo ten C19 virus zaplatil,jaké bylo zadání a proč, nepomůže vám potom se tady mezi námi elitními lidovými komentátory se bez rozumu mrcasitt ,že jako o nic nejde,když to stalo hory mrtvol!!?Tak co pacane placneme si nebo tady budete lidí dopalovat dále a nic z toho!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

On ten chudák neumí asi ani anglicky a proto nám tu nechce napsat PROČ a za jakým účelem bylo z fondu na Zelený úděl financována výroba víru C19,když tento virus v přírodě nikde neexistoval a musel být za ty peníze z grantu vyroben a za jakým účelem ,když pak ho vypustili na čiňany a na Italy ,kteří odváželi do krematoria pak hory mrtvol z jakoby "omylem" vypušteneho víru a dále mají prý vznikat další nové a ještě více smrtící varianty v situaci,kdy sataniste jako on chtějí vybít všechny miliardy obyvatelu planety a to tak,že brzy má být ty vypuštena prý Gatesem jeste více smrtící varianta a to tak tajné jakoby to on sám náridil tak mazané ,aby mu to prý nebylo dokázáno!Priznejte se zločinče!
A pochlubte se s tím hrdino!
Fuj fuj fuj ten slizoň to tají je to hnůj!Předložte tady co tam stojí ,vy temný zločince a napište tady ty pasáže,z článků kde se o tom,kdo to financoval,která organizace a proc to financoval a prý i pustil do sveta!Nebojte se,je noc a ani doktorka Péková se to nedozví, jsme tu skoro sami tak ,kdy se to tu dáte na sklo vy kreaturo!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Znovu opakujete lež "pak ho vypustili na čiňany a na Italy". V článku toto napsáno není.

Nelžete!

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

A kdy tady daš informační zlocince,hlavní info z toho članku KDO to svinstvo a jeho výzkum a vytvořeni,toho kurva víru ZAPLATILbo nikde v přírodě nikdy nebyl, zaplatil a z peněz na Zeleny úděl to zalepil ,to tu ty Pičo dej!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

V tech laboratorich americkych vsude na svete a pres 200 , asi pecou ve zkumavkach chleba nebo co..

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Důkaz, že ho "vypustilo" USA?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Všecko stojí v tom članku a dej to tady na sklo, zmetku!Neumis číst česky, pičo? Poslechni paní ANNU!Nezbyvej se tu dokola a netáhej za sebou ten režimní sliz nevzdélanece hleď na podzim tomu Gatesovi a jeho Č19 uhýbat,to nevidíš v nadpise ,že je to SKUPINA koronaviru to bude furt mutovat?Ty se budou na tebe hned n podzim věšet az zdechneš fašistický debile,kterému zbyly po fotorovi dva blesky SS a zbytek leží pod Stalingradem !Příprav se,že hned jak budeš mobilizován tak ti putler ustřelil pytlik a budeš koukat dál jako bezkulečnik!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

A to, že nebezpečné látky uniknou, to podle Jarina zřejmě taktéž není nic překvapivého.
Proč tu laboratoř tedy nemají ve svém Amíkově..., a jak můžou dopustit, aby ty nebezpečné látky unikly.... (asi někdo nezamkl...:-))
To, co nám namixovali do vakcín, a to, jak se oháněli účinností, jde na jejich hlavu, navíc penízky za takové neprověřené svinstvo se vždycky hodí. Třeba propříště. To může klidně uniknout něco stokrát smrtnějšího..., ale u nás v Česko-srágorsku za to může Babiš. LOL

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

To, že nebezpečné látky uniknou by se stávat nemělo.

Zeptám se znovu, máte důkaz, že zrovna USA dopustilo únik látek?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Tvoje téma mi je... víš kde, a proto nemůžu být mimo něj :-D.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Ta reakce hlavně nebyla mířena na Vás.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Zapomněla,jak jeho zachované hnutí a ON nominovali tu jejich Jourů,aby zajistila pro EU a zubozovane vlastence v 🇨🇿💥Česku cenzuru a další jeho nominant taky ženska ten Zelený úděl ,obé rozbijeji námi oblíbené EU na sračku a sám Babiš si dává po ČSSD a KSČM funkcionařskych buržoustú a pak i sobě polibek smrti neboť neumí nic jiného než jen kričet

"Obdivujte mě jaký jsem gigantický miliardář a hlavně solitér a vy vidláci mi tu jen smrdite a musím se od vás distancovat,neobjevil se mezi vami od takových akonvy žadam jen držet pusu a odevzdat mi zdarma hlas a pak utíkejte!
Generál vám připravil už teď Programu Narodniho Zniceni PNZse znaménkem (minus) a jestlipak ho už znáte Včelko nazpaměť ,jen ho tady dejte,aby bylo jasno!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)

Nemůžete přece vinit Babiše z toho, že Jourovou neprokoukl! To Vy jste zapomněla, jak Jourová přišla do ANO (snad) přímo z vězení, kde byla (snad) nespravedlivě, a jak byla zapálená! Většího kritika nad ni snad nebylo. A jak se zapřísahala, že ona bude hájit naše zájmy... Holt prostředí EU je natolik korumpující, že kromě tří poslanců, (o kterých vím, možná že je tak ještě někdo), podlehli všichni. Ti tři, to je generál Blaško, Ivan David a Petr Mach. Víte ještě o někom?! A Babiš není Pánbůh, aby dokázal každého prokouknout.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

In reply to by Anna (ne z KHS) (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je známá finta ohlupovatelu!Platí totiž VZDY a všude !
Šef je odpovědný za chyby svých podřízených a nominantu dvojnasobne!Ty osoby ,které z jeho hnutí dopravil škodit celému EU,které se nyní rozpadává samo od sebe a Joura není sama,zapomněla jste na další blondýnu s jejím ničivým Zeleným udelem!?
Proč se tu ten Babiš neobjevil a v diskuzi své destruktivní jednání nevysvětlil a my mu pomohli k monumentálnímu vítězství!
On ví,že nezkušení a ohlupeni voliči se stále nenaučili jak a co mají dělat a proto voli jen program národní zkázy pana generála prý nového Pinočeta! Ten visí v plné parádě vedle u Adolfa NULY ! No nepochopil ho a proto ušel jeho mozkogume a ZGUMOVANi!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Anna (ne z KHS) (neověřeno)

Trvalý odkaz

Babis se vyznacuje ,ze nikoho neprokoukl .
Radili mu ,to rika , ale spravny slovo je rozkazovali , ted zjistil ,ze spatne, se vymlouva a za nic nemoh a tak vydlazdil snadnou vyhru pro Fialu.Jouru atd..
/To si myslel a naplanoval ,ze ma u porucniku zasluhy a ze muzou pro nej zajistit zvoleni za presidenta.
Ve vlade si totiz pocinal jako...
Posranej papir v prujezdu.
To neni vsechno.
Co se tyce spolehlivosti , byl nasazenej na volby jako nahradnik ,c 2 ./Okamurove pomohli/.
Kdyby se vloudila nahodou chybicka. A nekdo hlasy spatne secet..Proto.
Mozna by stalo nekomu za povsim ,ze si pred volbama zajel ro rozkazy vod posluhu ve Francie..
Vybrany porucnikama z London City..
Jinde zase informujje dalsi bejvalej kandidata Basta o pravidlech v hre v sachy /Brzezinski taky hral sachy v Afganistanu a jinde a vysledky se jen hrnuly/ ,jak se tahne pescem a jakej to ma vyznam.
Pro verejnost .
Pise vo tom rozvlacne../Asi kandidoval za nejakej sachovej krouzek/.
Ani vod jednoho se neda cekat ,ze by si vyhrnuli rukavy a pracovali za lepsi vladu a svet..

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Vidím případné chyby jak u Babiše, tak třeba i u Zemana..., jenomže ty se nedají vůbec poměřovat se šlendriánem dnešních "vůdců".
Za lidi nikdo neodpovídá, když se projeví jako dobytek, který se pouze vyšplhal po něčích zádech.
Za to nemůže vůbec nikdo, stejně tak jako nikdo jiný nemůže za to, když např. doktorka způsobí pacientovi smrt, přestože pozvedla pravou ruku a přísahala na Hippokrata.
(Jourová, Telička, Vondrák, Macura - evidentně ze stejné stáje jako pětikolka. Rakušan s Dozimetrem je jistě mezi sebe rád přivítá, každý padouch dobrý. Ostatně Pavel se taky levou zadní přepadouchoval z jednoho na druhého...)

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vy ,ale temné neposlechnete proto taky vy a ostatní domorodci PLATIT a za chvíli budou bez peněz!Jak se zdá i vy jste zabejčena a neuznáváté žadne argumenty!Tak se pak nejen s vámi,ale i ostatními domorodci neda nic dělat a to TEMNO bude prý 200 let!
Budete tedy masivně okràdani dále a klidně tomu tleskejte a ospravedlňujte si to pro sebe a nezapomeňte si u toho nalít čistého vína!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hodnoceni kdo je vetsi hovado s vetsima chybama nema zadnej smysl..
Nektery chyby se projevi az za cas, jako nejhorsi.
/Posluhovacka Merkel napr. je pricina udalosti dneska/.
Sluhove , jsou jako opicky v cirkuse , ktere touzi byt vycvicovane vod svych treneru ,aby potom ,kdyz poslusne neco predvedou , dostali od nich pamlsky.
Jejich velka snaha ,to jen ptvrzuje..

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Já jsem očkovaná třikrát (jako ID), žádné vedlejší činky jsem neměla a ani by mě nenapadlo zrovna Babišovi něco vyčítat. Měla jsem bohužel kolem sebe dost lidí, kteří na covid (či s covidem) zemřeli nebo chytli zrovna tu variantu delta a mají problémy dodnes. Žádný z nich očkovaný nebyl, zvláštni, ne? :-)) Já sama byla z rodiny a známých poslední,, která covid chytla (vloni v říjnu, rok po třetí dávce), naštěstí jednodušší průběh než při trošku horší viróze...Fakt nechápu ty lidi, co Babišovi všechna ta opatření kvůli covidu vyčítají a nemohou mu to odpustit, myslím že současná, naprosto neakční a zpomalená vláda vláda by způsobila větší zmatek a víc mrtvých..

Průměrný počet slepic: 2.5 (6 hlasů)

Dostala jste nerozkoušeny preparát,který před nákazou nechrání,ale způsobuje,že se to svinstvo usazuje jinde v téle! Manžel te lejny,který je zaměstnán u Big farmy dostal za odměnu prý mnoho milionů dolarů a nikdo neví jaké následky budou mít ty preparaty později, kdy Gates připravuje prý další kolo zabíjení v rámci programu zabíjeni co nejvíce lidí,aby zmizelo příliš mnoho populace!Namísto bojovat proti nemocem budou radši tisknout peníze na patrony a tanky a nebohy lid bude na tu chamtivost umírat hlady a nemocemi pod vládami satanistú!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.7 (3 hlasů)

Nesmíte se totiž dozvědět jak ty zločinecké injekce mRNA funguji a jak ten preparát putuje v v organismu dál a co to s vámi udělá pozdeji a budete se jen ptát a ONI z z vás udělají telatko za pomoci GŘ televize funkce,Kotěra musí být zruśena jinák....!
To,že dali rozpichat polovinu lidstva,aby na tom vydělali v Big farmě a dali lidem podepsat revers "informovaného souhlasu",aby nejedli následky té farmy BIG podvodu to doufám,že víte, co chcete,aby vám někdo vysvětloval jak to zabíjení funguje,to je tak,aby to nešlo těm zločincům dokázat a všem,kdo by se ptal zavřou nyni zobák cenzurou a proč tedy dávají podepsat ten "informovaný SOUHLAS"co?

Zatím bez slepic

..prostoto!

Zatím bez slepic

...2x zapíchnutá??? A prý proto, aby nešťouchali do mozku, jo??? Pěkně debilní zdůvodnění...a kvůli koupališti??? Já bych tipoval Croatiu, ale i to je totálně debilní, nechat se čočkovat tím humusem! Dávám ti 100 slepic, aby ten jediný závit, který v dutině lebeční máš, nehrkal a nechrastil 😉

Zatím bez slepic