Tak jak?

Autor

Máme tu druhý den voleb a já mám dneska zabijačku… Takže až do večera budu mít ruce po lokty v prejtu, budu míchat škvarky, narážet jelita, pít a zpívat. Sčítání hlasů budu sledovat jen tak zpovzdálí. O rozbor výsledků vás ale rozhodně neochudím, jen je možné, že zítřejší článek nevyjde do půlnoci, protože to prostě nestihnu. Prosím vás tedy o shovívavost.

Přátelé, volby u nás se opravdu těžko falšují. Každý člověk přijde i s občankou, je odškrtnut v seznamu, urna je přes noc zapečetěná. Že by v noci někdo přišel otevřel urnu, vyměnil v obálkách hlasovací lístky, pak ji znovu zapečetil a zamaskoval… a udělal to takhle ve stovkách a stovkách volebních místností, to je z říše fantazie. Hlasy u nás nesčítá žádný stroj, ale volební komise, ve které zpravidla sedí zástupci všech politických stran či kandidátů. Je možné při sčítání udělat chybu, ale je manipulace je takřka vyloučená. Píšu to, aby bylo jasno, že dnešní výsledek skutečně vyjadřuje vůli voličů se vším, co k tomu bude patřit.

Pojďme si dnes tipnout výsledky a říct si k tomu pár poznámek…

Podle mě se hlavní souboj odehraje mezi generálem a Babišem. Tihle dva nejspíš posbírají polovinu všech hlasů, možná ještě o deset procent víc. Babiš podle mě udělal dobře, že šel jen do jedné televizní debaty a i když tam celkem uspěl a udržel dekórum, rétoricky na Zemana ani zdaleka nemá. Není schopen debatu ovládnout proti moderátorovi i soupeřům. Ale řekl bych, že Babiš je si toho vědom a hraje na jiné karty a jiné možnosti. Zároveň Babiš díky osvobozujícímu rozsudku získal pozornost všech reflektorů a kamer, což mu určitě pomohlo.

Generál zůstal stejný od začátku do konce a neudělal žádnou velkou chybu. Mluvil o tom, jak nebude překračovat své prezidentské pravomoci, ale jen tehdy, když bude všechno podle líbodémo. Kdyby náhodou měl jmenovat Okamuru, tak to neudělá, v tomto ohledu pravomoci klidně překročí. Jeho voličům to samozřejmě nevadí, protože lepšolidé rozhodují o tom, co je pro nás dobré. Ale je dobře, že to řekl, nedovedu si teď představit, že by po takovém extempore mohl Okamura říct lidem, aby raději podpořili generála místo Babiše. I když…. Bašta prý vybídl své voliče, aby hlasovali prázdnou obálkou…

Nerudová propadla, protože jejím největším soupeřem je ona sama. Vytáhli jí moc brzy a nechali jí moc mluvit. Největší fór byl, jak na jedné straně mluvila o nutnosti zvýšit daně, platit školné a zpoplatnit zdravotnictví.. a na druhé straně horovala za sociálně slabé a vyloučené regiony. Přesto bych ji nepodceňoval. Znám ze svého okolí celou řadu podobně prázdných lidí, pro které je ideální kandidátka.

Bašta se podle mě nejlépe chopil příležitosti a kdyby Babiš neměl soud, zřejmě by svým tématem na odvolání vlády ovládl prostor až do voleb. Na jeho výsledku to bude znát a chtěl jsem mu přát, aby byl alespoň takový, aby to nebyl propadák pro SPD, Trikoloru a všechny další, co ho podpořili. Chtěl jsem mu přát, aby se nestal kandidátem díky kterému budou v druhém kole Nerudová s Pavlem. Pořád podle mě platí, že Bašta se s Babišem přetahují o stejné voliče, kterých prostě není dost na to, aby je do druhého kola dostali oba. Jenže po jeho prohlášení, že v případě nepostupu hodí ve druhém kole do urny prázdnou obálku, tak mě veškerá přání přešla.

Hodně mě bude zajímat Fischerův výsledek, protože ten podle mě rozhodne druhé kolo. Kolik to dá dohromady s Pavlem a Nerudovou? Bude to víc než 50%? Já vím, že ve druhém kole se to úplně nesčítá, ale vzhledem k stále vyhrocenější atmosféře v Kotlince bych si myslel, že tentokrát by se to skoro sečíst mohlo. Budou mít Bašta s Babišem zhruba tolik, co Fischer, Nerudová a Pavel? Nebo budou mít výrazně míň, či výrazně víc?

Hilšer, Zima a Diviš (a také Středula) si jen zkazili pověst a jejich volební výsledek tomu bude odpovídat.

 

Můj tip:

Pavel – 30% Přeju mu míň. O hodně míň. Lampasák na Hradě = válka

Babiš – 30% Přeju mu víc – ve Vidlákově byl prý o volby velký zájem, takže by mě nepřekvapilo, kdyby 30% překročil.

Nerudová – 22% – Nepodceňoval bych efekt Čaputové

Bašta – 7% – Přeju mu víc a především mu přeju voliče, kteří ho v druhém kole neposlechnou

Fischer – 7% – Jeho výsledek nejspíš podceňuju.

Ostatní – 4% – škoda slov

 

A teď vy:

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.3 (106 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Projde Babiš a generál Pávek. Vyhraje Pávek (i když to nechci). Tak 55 ku 45 procentům pro Pávka.

"Jeho voličům to samozřejmě nevadí, protože lepšolidé rozhodují o tom, co je pro nás dobré. Ale je dobře, že to řekl, nedovedu si teď představit, že by po takovém extempore mohl Okamura říct lidem, aby raději podpořili generála místo Babiše. I když…. Bašta prý vybídl své voliče, aby hlasovali prázdnou obálkou…"

Bohužel oni spďáci řeknou, že to není podpora Pavla, když nepodpoří Bašta nikoho, ale ve výsledku je... protože ano, perou se o stejného voliče. Ale Zeman je dokázal spojit ty vlastence zleva i zprava, Babiš ne, jednak je to větší slaboch, jednak lavíruje mezi neomarxismem v Europarlamentu a vlastenectvím doma, jednak mu libtardi z části Trikolory a od Svobodných (tak ty 2-3-4 % národa) nemůžou odpustit, že dělal lockdowny. A antivax retardi to samé. Takže tak...

Zeman ale taky pořád horoval pro EU, jen se občas vyjádří proti Green dealu a islámu (aspoň něco, za to ho sluníčka nesnáší), ale v roce 2013 dal evropskou vlajku na Hrad, když Klaus byl proti. Je pravda, že v roce 2013 tady lidi nevnímali tolik kulturní války a nebyly v ČR tolik, od migrační krize je to jiné a Zeman to trochu pochopil - i když ne plně. V USA vedou tyhle kulturní války už déle... v západní EU taky.

Takže to je můj tip. I když to nezní pro nás dobře. Proto jsem taky nevolil Baštu, i když je mi blíže, aby se do 2. kola dostal Babiš. A ne dva sluníčkáři. Bašta neměl šanci. Viz. co jsem psal dříve.

A hlavně měla SPD dát někoho jiného než idiota z bývalé ČSSD co se neumí vyžvejknout a masturbuje nad Ruskem a Putinem, který nedokáže dobýt mnohem slabší stát a ještě má doma problém s islámem a neřeší ho (resp. ho řeší tak, že mluví skoro stejně jako naši multikulturalisté, Putin se chodí fotit při otevírání mešit v Moskvě a zabíjí své bílé lidi a z Kadyrovců dělá zajišťovací jednotky jako za NKVD, ale Stalin nenechal dělat zajišťovací jednotky z muslimů, aspoň něco... )

Tož tak. :)

Průměrný počet slepic: 2 (39 hlasů)

Jinak pořád se může objevit v 2.kole novej volič, dříve nevolič, pro Babiše, ale těžko. Takže ano, jestli budou mít sluníčkoví kandidáti hodně nad 50%, tak je to pro nás blbé...

Průměrný počet slepic: 4.8 (15 hlasů)

"Je pravda, že v roce 2013 tady lidi nevnímali tolik kulturní války a nebyly v ČR tolik, od migrační krize je to jiné a Zeman to trochu pochopil - i když ne plně."

Myšleny ty kulturní války, proto jsem napsal to tvrdé Y... "NEBYLY V ČR TOLIK" - tu větu jsem napsal krkolomně

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

ps. já samozřejmě fandím napadené Ukrajině víc než Rusku... (i když Západ nesnáším ještě víc než Rusko bych řekl, to je tím, že jsem součástí Západu a ne Ruska a Rusko ani nemá na to nás dobýt... multikulti mi cpe Brusel a ne Kreml... )

Rusko je podobně debilní jako EU a půjde do stejné islamizační prdele (jen nemá ten Green deal a genderismus a 150 pohlaví). Má tam muslimů ještě víc jak západní Evropa a sice tam nechodí tolik migrantů ročně, ale jejich muslimové maj furt vyšší porodnost... navíc Rusové (hlavně ti bílí) vymírají stejně jako my nebo rychleji, takže...

Není proč obdivovat Rusáky ani dnešní Západ...

Průměrný počet slepic: 2.4 (26 hlasů)

Tak zatím a zítra to bude napínavé :)

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Zatím, Šumák :)

Průměrný počet slepic: 2.7 (3 hlasů)

Vy, takzv, opozice, jste svýma kecama projeli další volby, vaše zabijačka, je předzvěstí zabijačky opozice v ČR avy Vidláku, spolu s SPD, Trikolorou a Hájkem,jste přiložili pod kotel. Co bude následovat, padá taky na Vaši hlavu. Je mi líto, ale podělali jste to na několik let

Průměrný počet slepic: 2.5 (11 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ajo, uvidíme. Já radši netipuju.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přicházejí a odcházejí!Pan Vidlák nemá ,domnívám se , s darebáky nic společneho!Doporučuji vám si uvědomit,že SV je a bude věčná a nepomůže ani kdyby jste svým postojem podporovala NEOmarxisticke ŠWABISTY a jejich Velký reset tj nový název pro období hitlerovskeho Mein Kampfu!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Ančo, Vy píšete, jako byste na něčem jela, Jste fakt hloupoučká a je mi Vás líto

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak to tu napište v otázkách pro Babiše!Bašta byl a je správný kandidát a nadále,pokud bude chtít,můze zastupovat v plánu B stále 34 let nezralou hrušku SV a a co se týče vás paninko,tak pokud v 2 kole nepodpořite Babiše můžete si hrát hned na kralička,který brzo dostane ránu mezi uši a to na beton!
Ani 34 let to s vámi nehlo a volite si manekýna generála a nyní py i 6 kolku!No kdo chce kam, pomožme mu tam!To nebude volba,ale možná znovu masakr Babiše,který si myslí,že si vytrhne bolavý zubnsam a může dopadnout jako minule,kdy dál polibek smrti hned 2 stranám!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Faktem je, že na Zemana a jeho znalosti okořeněné bonmoty nikdo z nich nemá (obávám se, že ani v budoucnu mít nikdo nebude), Zeman je v tomto ohledu jen jeden (sic poslední rok jeho názory nejsou vůbec podle mého gusta..., ale nic jiného mu zřejmě nezbývalo, protože hyenovití ho i tak bezskrupulózně pohřbívali zaživa...(Fuj tajbl Vystrčil, Němcová...).

Babiš má ale zase jiné předpoklady.
Je činorodý, je schopen hrát sám proti celému mužstvu, kteří jak ti praví prasáci umí zinscenovat falešné divadlo, a kteří si usmyslí, že ty koryta jsou od toho, aby je vyžrali do mrtě, když už se k nim tak nečekaně (podvodně) dostali.
I s ohledem na své koaliční kamarádíčky z různých stran, ať to stojí, co to stojí - s jedním cílem "SPOLU (s Rychetským) TO DOKÁŽEME"), ale bez ohledu na celý zbytek národa.
Rve se, ačkoliv by mohl spokojeně užívat života, kde by chtěl. Těch 30% voličů mu věří a on je nechce zklamat ani ztratit. Nikdo jiný tu takovouto podporu od lidí jako osamocená "jednotka" nemá.

Pokud tedy vybídl Bašta své voliče, aby hlasovali prázdnou obálkou…, víc už nemusí říkat. Tak to je tedy byl rys toho "vlasteneckého" prezidenta za všechny prachy.
Doufám, že to konečně dochází i jeho fandům.
Vlastenec, který vědomě a bez mrknutí klidně rozdělí i vlastence - ono nestačí, co tady máme, ta nevraživost, kterou zde vědomě pěstuje pětikolka.
Pečou spolu s Okamurou s vládou oba, a teď to ještě dobrovolně řeknou sami.
Všechno ostatní tedy jsou plané sliby. Takže už víme, že tímto hlasují pro euro, pro amíky a jejich základny..., pro Ukrajince zde..., za drahý plyn a energie...., za green deal, a vlastně i za Fialův výrok o tom, že jsme ve válce.
Svůj program o referendu a vystoupení z EU si můžou naložit do sklenic od okurek.

Tipovat nebudu, protože se nerada pletu. Samozřejmě bych chtěla co nejvíc hlasů pro Babiše. Ale vzhledem k tomu, jakou tady má kromě něj podporu i belzebubův kámoš Pavel, jsem podle svých zvyklostí raději překvapeným pesimistou než zklamaným optimistou.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Včelko, v tom shrnutí vám vše podepisuji:-). To co řekl Bašta s prázdnou obálkou do druhého kola se zdá být neuvěřitelné. Jestli mu to někdo poradil, tak nechápu proč. Vždyť čest, slušnost a spravedlnost... Jestli to vymyslel sám, tak je asi hodně "unavený". A já si dala tip, respektive přání:-). Babiš v prvním kole vítěz:-). Protože pokud ne, tak jak už jsem psala, bohužel druhé kolo se obávám už bude jen o jenerálovi. Nejspíš udělají VŠE, aby to tak bylo! Držme si pěsti:-)!

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tady to mají, hlupáci! Bašta nedolezl ani do čtvrtého místa s tím svým okamurovským odvoláváním vlády.
Tady máte ty vaše propadlé volební hlasy, které hrají a budou hrát ve prospěch toho pravého převlečeného komouše i s chlupama.
Naivkové naivní, budete si muset ten život tady na zemi opakovat pořád dokola, protože jste nepoučitelní a ani troje volby na to nestačí...

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Je to průser:-(. A je to bohužel i to co jsem si myslela a psala, že když to Babiš nedá v prvním, bude to o jenerálovi. Z logiky věci vyplývá to, že až se ve druhém všichni spojí proti Babišovi, nebude mít nejspíš šanci a počty tomu nasvědčují. Někteří se na to už i vykašlou a někteří "hrdě" hodí prázdnou obálku. Bašta sice teď odebral hlasy. Ale vzhledem k tomu jak jich má málo, asi by to moc nezměnilo. Není to dobré. Naše šance byla první kolo!

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ta šance byla, ale je pryč. A já nám to budu velice přát.
Pavla na Hradě, tím pádem neodvolatelnou vládu, i kdyby sem nastěhovala 2 miliony Ukrajinců (tedy i příštích voličů pak už bůhvíkoho, možná nějakého jejich "Azováka"...).
Pokud to má tady vyhrát ten, který svoji výpověď o minulosti pokaždé bez váhání pozměnil, tedy ten, který byl frekventantem elitní zpravodajské školy pod vojenskou rozvědkou, tak mi to hlava nebere. Tady žádná komunistická minulost nevadí, ba co víc, je i vítaná.

Nakonec největší paradox je ten, že Pavla preferují a volí ti, kterým vadilo, že Babiše kdysi měli v merku právě lidé jako byl a je "generál" Pavel a jemu podobní. No žumpa idiotů je slabý výraz.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Revolucionáři" a "praví" vlastenci tady teď budou dělat mrtvé brouky.
Kde jsou všechny jejich výpočty a kde je jejich entuziazmus a nadšení z Bašty, kterého Okamura zbytečně a definitivně pohřbil.
Zde bych si i tipla, že Okamura tím celým divadlem pohřbil už i sám sebe.

Průměrný počet slepic: 4.3 (10 hlasů)

Baštu jich tak moc nakonec nevolilo. Ale i tak to chybělo. I když asi by to nic nezměnilo. Tedy resp.to, že výhra by byla v prvním. Jenže je to blamáž a další naše zbytečné oslabení. A že jsme se nedokázali domluvit ani spolu. A sebestředný Okamura vždycky musí být nejvíc viděn, slyšen, proto i Bašta. Asi mu to i uškodí, když teď nenabídne nic lepšího než jen mluvit.Ale nám to vůbec nepomohlo

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Co tu kdydas hnůj na všechny okolo? Kdoví jak jsi sama volila a teď tu kopes do každého na potkání!

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Včelko, máte naprostou pravdu! Šance už byla!
Také jsem věřila jen v první kolo. Doufat sice budu, ale matematické údaje ukazují na naši prohru. Zázraky se sice dějí, ale oni to už nepřipustí. Teď se to rozjede. Zdecimují nás ze všech stran! Ekonomikou, energiemi, naředěním, vymýváním hlav, nesvobodou. I když svoboda je trochu relativní pojem, já raději používám slovo spravedlnost, ta je důležitá.
A ano, zní to neuvěřitelně. U Babiše vadí politická minulost, u jenerála je bagatelizována. Babiš toho dokázal hodně vybudovat, vyřešit, pomoct a vojáček jezdí na motorce a raději v té poslední debatě nemluvil, aby neřekl nějakou velkou blbost.Kvalifikace na prezidenta. Už jsem to tu i jinde psala, tak pardon, že se opakuji.
Doufala jsem, tohle je jak rána palicí...

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Tak tady to máte, vidláci!! Bašta trapný ch pár procent, Hájek, se asi modlí, Majerová se přebarvuje na jiný odstín, aby jinikdo nepoznal,psayhiatr David si hází mincí, zda se oběsit nebo ne a Okamůra doufám že projede už všechny další volby se stejnými procenty, jako získal jeho směšný favorit. A ČR? V prdeli jenerála na dalších, pět let. Vidláku, vožer se na zabijačce a zpytuj svědomí. A vzkazpro tu zdejší potroublo ANNU. Nejsi o nic pitomější, než všichni, co jsem tady citovala. Jste k politování a my, co jsme vám chtěli věřit, že umíte počítat d více, jak pěti, taky.

Průměrný počet slepic: 3.1 (7 hlasů)

s doplňkem. Pořád mi nejde z hlavy, jak Okamura před týdnem nebo dvěma prohlásil, že "s Babišem se nespojí nikdy". To plně odpovídá tomu prázdnému lístku od Bašty. Podle mně naštval lidi, kteří by aji Baštu volili, ale takhle... Tak to hodili rovnou Babišovi. Nějak mi to vypadá na konec SPD. A možná i na konec celé opozice, tedy pokud Babiš nemá nějaký geniální plán. Je pravdou, že Babiš vlastně ŽÁDNOU KAMPAŇ NEDĚLAL!

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Spojuje vlastenci? Myslíte ty, kterým nevadí, že Rusové mučí děti, že se chtějí inspirovat maďarském, které je v prdeli, ti, kteří věří, že vláda "vše zdražuje"? Víte vy neznám i, že bez USA, by Československo nikdy nevzniklo? Víte, že Rusové nás okupovali, USA ne? Víte, že žijeme ve svobodě hlavně díky USA? Přemýšlejte debilové

Průměrný počet slepic: 1.9 (48 hlasů)

Díky USA jsem mohl žít ve svoboda částečně v roce 1989, ale ne dneska, když vyváží neomarxismus a duhovou ideologii a cancel culture. Soudruhu, je jiná doba. Žiješ za Reagana.

Průměrný počet slepic: 4.6 (40 hlasů)

Dneska je víc cenzury na amerických univerzitách než ve střední Evropě, i když to sem přichází taky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (24 hlasů)

Částečně souhlasím USA dneska je jiná než dřív za Reagana, ale celkově je to pořád naše civilizace, ne kurvy ruský...přemýšlejte? Vše co přišlo z východu vždy bylo špatné

Průměrný počet slepic: 2.3 (39 hlasů)

Díky neomarxismu z USA a EU bude víc mrtvých než za 2. světové. Například díky multikulti nás nevratně nahradí pro-národy z Afriky a z Blízkoho východu a nás zotročí z části a z části vyhladí. Jako všude, kde se dostali k moci. Kolik dneska žije křesťanů nebo hinduistů v Pakistánu? Už moc ne a žilo jich tam víc. A takhle dopadne Evropa.

Takže ne, díky USA není svoboda, ale zničení svoboda a trvalé plus zničení národů. A to je horší než zničení svobody, že nás nenávratně vyhladí nejspíš

Průměrný počet slepic: 4.4 (30 hlasů)

Díky neomarxismu z USA a EU bude víc mrtvých než za 2. světové. Například díky multikulti nás nevratně nahradí pro-národy z Afriky a z Blízkoho východu a nás zotročí z části a z části vyhladí. Jako všude, kde se dostali muslimové k moci. Kolik dneska žije křesťanů nebo hinduistů v Pakistánu? A nejen v Pakistánu, ale i jinde. Už moc ne a žilo jich tam víc. A takhle dopadne Evropa.

Takže ne, díky USA není svoboda dneska tady, pouze zničení svobody a trvalé zničení plus zničení národů. A to je horší než zničení svobody, že nás nenávratně vyhladí nejspíš.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)

Rusové nás okupovali. Bylo to za Brežněva, který byl Ukrajinec. Ministr obrany byl Andrej Grecko, shodou okolností také Ukrajinec, a invazi velel generál Pavlovsku - také Ukrajinec. O invazi rozhodovalo dvanácti členné politbyro, kde bylo 7 Ukrajinců, Kyrgyz, Kazach, Bělorus, Litevec a Rus. Litevec se zdržel hlasování a Rus byl proti. Tak kdo nás vlastně okupoval. Opět se projevuje "Čím blbější, tím agresivnější". Tak to vypadá, když neznáme historii

Průměrný počet slepic: 4.6 (34 hlasů)

Oni nepotřebují znát nějakou historii..., jim stačí ČT.
Nejspíš ani netuší, kdo byl Brežněv, natož aby znali jeho národnost a národnost těch okupantů, kteří to odsouhlasili.
Ukrajincům nestačilo, že nás okupovali, teď se sem po statisících nakvartýrují znova. I se vší sebrankou. Však si na to vláda už půjčila miliardy a ručí tím, co patří nám.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mimochodem, Brežněv byl rus.

Zatím bez slepic

Takže SSSR ovládali Ukrajinci? Hulíš fakt dobrej materiál :-)

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Milý Rudánku. Že byl Brežněv Rus je jen snaha přepsat historii. A že hulím dobrej materiál, je z tvé strany fakt dobrý argument. Na nějakou alespoň trochu inteligentnější argumentaci se opravdu nezmůžeš?

Zatím bez slepic

Nebylo to Rusko, ale Sovětský svaz a až na Rumunsko všechny státy Varšavské smlouvy. Anonyme, přemýšlejte než něco napíšete.

Průměrný počet slepic: 4.2 (19 hlasů)

Uznávám, že za větou měl být otazník. Aby to tedy bylo správně, napadly nás vojska Varšavské smlouvy, o čemž rozhodli sovětští politici z nichž byli zhruba dvě třetiny ukrajinské národnosti a jediný Rus byl proti.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

....A kterej ty jseš... Fialskij...? Nesežral jsi příliš hub...?

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

Víš, ty obránče slabých, že v Iráku zařvalo milion lidí, víš, ty ochránče slabých, že Libye bylas kvetoucí multikulturní stát??? že ve Vietnamu padlo několik milionů vietnamců, ze Jemenu umírají děti hlady, že v Syrii,byl relativní pokoj, než se tam začala srát Amerika, že v Afghánistánu, je ještě hůř, jakk za války s Rusákama,??? Víš ty dobráku, co dělali Banderovci v Polsku??? Víš co dělali na Ukrajině vod Majdanu, jak upalovali v Oděse??? Víš, žemají amíci osum set!!!! vojenských základen po světě?? Nemají si s Rusákama co vyčítat, ani omylem

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak by tohle všechno mohl vědět, když má v hlavě vymeteno ČT a CNN žumpou.
Hloupost je největší zlo a ani fackováním se nedá vyléčit (Werich).

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

A víš co dělali Češi při obléhání Milána? Vařili děti. Aspoň sí to tedy milanane mysleli.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Nejsi ty ten, co tady klofal o tom, jak jsme tady všichni nevzdělaní...? :-))
Nauč se základy gramatiky I. stupně ZŠ, pak sem lez - podle toho se totiž odvíjí i ten tvůj další "rozhled".
Pusť si ČT a hulákej s Čapuší a jejím komparzem, jak je dobrá, že je třetí - máme v republice primitivů už tak dost (a ta budoucnost bude ještě horší, podle věku těch jejích voličů...)

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

Taky jsem volila Babiše...nikdo jiný, kdo by mohl zastavit duo Nerudová - Pavel, bohužel nebyl.. a konečný výsledek tipuji takto: do druhého kola se dostanou doufám Babiš a zcela jistě Pavel.. ale prezidentem se dle mého stane bohužel Pavel neb Babiš má víc odpůrců.. A navíc Pavel vypadá opravdu o něco víc reprezentativně , a to našim slaboduchým občaanům prostě stačí :-((((

Průměrný počet slepic: 3.9 (19 hlasů)

Počítat procenta před konečným výsledkem se mi zdá stejně trapné, jako sledovat moderátory v ČT i na obou komerčních televizích.
Ti jsou za gradování pozornosti občanů placení. Už jsem se vyjádřil jinde, že hlasy pro Baštu považuji za ukázku síly neparlamentní opozice, která se stává téměř prostorem disentu stíhatelným současnou vládní mocí.
Volbu Babiše si Babiš pohlídal sám a najde se dost lidí, kteří jej navíc budou volit, aby nebyl zvolen panák s generálskými prýmky v.v., nebo Čaputová II.
Myslím, že na tu bídu politické kultury parlamentu a senátu v čele s vládou a médii za zadkem, může ten výsledek být dost příznivý.
Pokud by náhodou prolezly ty dvě mnou vzpomenuté poslední figury, nic moc se nestane, jen fialová pětikolka poběží dál za nesouhlasného mručení ulice. Ta se dřív, nebo později slušně zvedne, jen musí najít i spojovací článek v konkrétním, obtížně budovaném, ale většinou občanské veřejnosti přijatelném projektu společenského systému. Ten by měl odlepit ode dna bídu ve které se nacházíme a hodně trpělivě, krůček za krůčkem vrátit zemi tam, kam skutečně patří. Ne kam jí s vědomím stejných občanů politici (demokraticky volení) dostali za víc než třicet let. Jméno té společnosti si občané mohou vygenerovat jakkoliv. Obsah však musí kopírovat náš společný zájem. To je dost složité.
Takže přátelé, dnešní volby, to je jen lakmusový papírek. Rozhodovat se bude v dalším období a není to závislé na vztahu k SSSR, Rusku, nebo Ukrajině či USA. Babiš, Bašta ani nikdo další se současným vývojem na "královském stolci" nic neudělá. Nicméně jsou to naše volby a procenta, neprocenta, teď po prvním dni nejde skutečně o nic, než vyplašit pětikolku a hledat řešení, které jí buď donutí jednat ve prospěch své země, nebo vymést ze Strakovky. To bude složitější, to chce odvahu především lidí v produktivním věku. My starci (včetně Bašty, nebo Babiše) můžeme pomoci, ale mladší to musíte odpracovat a s odvahou, ne křikem a rvačkami mezi sebou.

Průměrný počet slepic: 4.4 (20 hlasů)

Sledujte přátelé, kolik bude mít Danuše a Pávek a Hilšer a další sluníčka dohromady. To ukáže hodně o druhém kole.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Fajn by bylo, kdyby nebylo druhé kolo. A v prvním by zvítězil Babiš:-). Dle mého názoru jediná naděje. Nevnucuji, nesýčkuji:-). Spočítáno je zatím málo, ale jistá naděje:-)...

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

No jo no :) Ale to asi nebude. Taky žel tipuju vítězství euro-soudruha Pavla.

TAk 55 ku 45 pro Pávka.

Ale nechci to... jenže... :(

Bašta se ukázal jako totální propadák

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Že Bašta bude propadák nám některým bylo jasné. Můj tip byl do sedmi procent max. Ale s výhradami chápu i ty, co doufali že to bude jinak. Jsme lidé, pořád máme naději:-). Nicméně naše naděje byla první kolo, já bohužel v druhé nedoufám. Ale jak už jsem napsala v jiném příspěvku, myslím že i kdyby Bašta nebral hlasy, má jich tak málo, že by se asi nic nezměnilo. Ať je za tím co chce. Volit půjdu znovu, tak jako vždy, ale jen s malou nadějí. Jenerál bude katastrofa! A na katastrofu to vypadá...

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

A Pavel by byl prezidentem hned po prvním kole :-)

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Stbáckým prezidentem zvoleným pitomci, kteří si nevidí na špičku nosu..., to bude výhra takovýchto pitomců jako je zdejší "drogerie Teta".
Chtěli jste fízla, budete mít fízla.
Naposledy si zde zaklofáme, protože potom už budou veškeré naše příspěvky tvrdě cenzurovány a postihovány Rakušanovým KRITem posvěceným staronovou rozvědkou.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Fizla, velkosmelinare a zbabelce Bureše, kterýho jsi volila ty soudružko, mít nebudeme. Prezidentem bude válečný hrdina Pavel. A na závěr? Máš aspoň maturitu?

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)