Výzva poslancům

Autor
Štítky

Přátelé, prosím o sdílení následující výzvy, aby se maximálně rozšířila:

 

Vážená paní poslankyně, vážený pane poslanče,

oslovujeme Vás v souvislosti s hlasováním o vyslovení nedůvěry vládě a děkujeme těm z Vás, kteří jste toto hlasování jako standardní metodu vyjádření podpory či nepodpory vládě Petra Fialy v aktuální situaci vyvolali. Chceme Vás vyzvat k tomu, abyste v zájmu občanů České republiky, které jste skládali svůj poslanecký slib, a vědomi si toho, že s tímto konkrétním hlasováním budou historicky spojena Vaše konkrétní jména, vyslovili vládě Petra Fialy jednoznačně nedůvěru. Nyní už přece dávno nejde o něho nebo o stranické zájmy, ale o záchranu České republiky, a tím i o Vaši čest a možnost podívat se českým občanům v budoucnu do očí.

Tato vláda zcela viditelně a prokazatelně čím dál víc závažně selhává, ať je to otázka energetické bezpečnosti, oblasti ekonomiky, v níž se zcela ztrácí konkurenceschopnost českých firem, podpory nerealizovatelných evropských směrů typu green deal, přístupu ke svobodě slova směrem k cenzuře. Dále pak snaha kriminalizovat svobodu projevu, komunikační strategie na hranici propagandy, přímá podpora popření práva veta v právu EU a přenos suverenity členských států na orgány EU. Snaha otevřít statisícům cizinců všechny naše veřejné služby – úřady, zdravotnictví, školství a další, a to nejen coby konzumentům, nýbrž i coby jejich zaměstnancům, bezmyšlenkovité vyvádění miliard mimo Českou republiku, kterou pak musí zadlužovat na úkor svých občanů, preferování zájmů jiných zemí před zájmy České republiky, pobyt cizích vojsk na našem území se má stát samozřejmostí... A tak bychom mohli pokračovat. Situace je skutečně vážná, a vy, stejně jako my, musíte vidět, že členové vlády už dávno nejsou objektivně schopni dané problémy řešit a i v dnešní vážné době sahají k politicky nezralým jednáním typu dražby mikin; jiní členové vlády jsou zase zcela neviditelní. I proto je tato vláda na historickém minimu podpory našich občanů.

Potřebujeme proto ihned jinou, odborně akceschopnou vládu, která začne neprodleně jednat a zastaví pád naší země na úplné dno. V této souvislosti chceme se vší odpovědností k České republice prohlásit, že jsme připraveni k rozhovorům o tom, jak postupovat dál, a v případě shody i k poskytnutí odborné pomoci v těchto nesnadných úkolech. Jakékoli politické i jiné soupeření jsme připraveni dát stranou, pokud uvidíme, že cesta z tohoto neutěšeného stavu má jasný záměr – zvýšení prosperity, bezpečnosti a suverenity České republiky. Času totiž není  nazbyt. Naopak – je pět minut po dvanácté. Naším jediným cílem je ochrana zájmů naší země a našich občanů. Tomu by dnes mělo vše ustoupit stranou.     

Následně můžeme dojít legitimní cestou k novým volbám. Věříme, že v nich budou mít šanci uspět zejména ti kandidáti, kteří při hlasování o nedůvěře vládě opustí stranickou linii a budou hlasovat podle svého slibu, tedy v zájmu občanů České republiky.

Proto si Vás dovolujeme oslovit s touto výzvou - hlasujte v zájmu občanů České republiky, hlasujte pro nedůvěru vládě Petra Fialy. Nelze už jinak.

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová – senátorka

JUDr. Jindřich Rajchl – předseda strany PRO

Mgr. Libor Vondráček – předseda strany Svobodní

 Vidlák - bloger

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (145 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Tady jsou lidi proti stranické disciplíně a obecně proti disciplíně na Vašem webu - nebo velká část z nich, tak co by měli poslanci opozice hlasovat všichni proti vládě? Nebo většina z nich? Tady se lidem líbí chaos a aby si anarchobolševicky a libtardsky každý dělal co chtěl...

Průměrný počet slepic: 3 (9 hlasů)

Mstiteli všech padlých politruků!!

Nemluv za lidi, ale pouze za sebe. Pokud to budeš respektovat, necháme tě kecat.

Průměrný počet slepic: 4.1 (13 hlasů)

No dobrá,ale co bude potom až vláda padne?Připomínáme vám váš slib,že vydáte brzy pane doktore k tomu VAŚ opoziční program,aby jsme my v rámci SV tj neexistující formace Společnosti voličů, vás pane doktore mohli podpořit a realizovat to co jste deklaroval a sice

ŽE BRZY UDELATE TO CO DO BELA UZ TAK NAVZTEKANI VOLIČI BUDOU CHTIT!

Váš případný a plánovaný akční program podpoříme a zesilime pokud by jste chtèl!Voliči chtějí zas volit menší zlo,ale to NEEXISTUJE!
Zlo je zlo a brzy 34 let stále zhoršujících se vybuchující sraček a bourání republiky za naše peníze v rámci nové zakeřne 7 priority to jasně dokazuje!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Představte si časovou anomálii, gde by se odvolávaly vlády každou vteřinu, páč ony nevědí co lidi potřebují a serou na to zvysoka. A blboni by každou vteřinu trčeli na náměstí a řvali demisi, premisy imbecilní cicvilizáce. No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Rozeslala jsem do televizí (ČT, CNN, NOVA) plus v kopii ještě 27 poslancům. Když je to i do televizí, spíš si to přečtou.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Poslechněte si Radka Vondráčka https://www.facebook.com/BerenikaPestovaPoslankyne/videos/1113201662686…
Já se velice omlouvám za vulgarizmus, ale ve větších sračkách jsme ještě nebyli

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

ale co voliči, kteří tuto vládu zvolili ? Mají teď možnost se vyjádřit, zda jsou spokojeni či ne.
Výsledky prvního kola presidentských voleb mohou naznačit, zda tato výzva má šanci na realizaci. Nech me se překvapit.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

Těch voličů co zvolili tuhle vládu byla menšina, vyhrála koalice, protože se spojila a protože byl nový volební systém a protože propadlo hodně hlasů pod 5%

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

.."Nech me se překvapit."..

To ani děti před vánocema nechtěli překvapit ponožkama. Chtěli saně, kola a magiče a čas na radovánky.
Sou dneska aji blboni, co si myslí, že gdyby nešlo odvolat papaláše a zloděje, keré si sami navolili, byla by domosgráca eště pevnější, tvrdší, nezdolatelná, nesvrhnutelná. Doplňte.

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Takže kromě Středuly už žádný další kandidát neodstoupil (Vidlák předpovídal Fishera). Takže hlasy 5koalice se rozdělí mezi Pavla, Nerudovou, Fišera, Hilšera a Zimu. Bašta by měl šanci postoupit do druhého kola společně s Babišem, ale kvůli takovým lidem jako je Vidlák se to nepodaří. K čemu bude Babišovi, že získá 33% místo 28%, když Pavel bude mít 18%, Bašta nezíská 20%, které by mohl mít, ale z důvodu Vidláků jen 15%. Ve výsledku se do 2. kola dostane Babiš a Pavel a Pavel vyhraje.

Průměrný počet slepic: 3.9 (19 hlasů)

Bašta by nepostoupil ani kdyby Vidlák neexistoval. Jednak meá Vidlák zase takový vliv na statisíce lidí a jednak na to Bašta neměl.

Průměrný počet slepic: 3 (24 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bašta by nepostoupil ani kdyby Vidlák neexistoval. Jednak nemá Vidlák zase takový vliv na statisíce lidí a jednak na to Bašta neměl.

Průměrný počet slepic: 2.6 (17 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Náš svět tady, na parlamentkách a dalších podobných webech není světem velké části národa. Tedy nemají stejné informace a většina je ani nechce získat. Takže určitě tato velká část lidu nepomyslela a ani nepomyslí na pana Baštu. V povědomí mají ať v pozitivním, či negativním aspoň pana Babiše. A ten má snad svých třicet jistých:-), Takže z toho vychází aspoň určité možnosti, pokud mu to někteří navíc dají, že tam nebude dutá tetuše čapuše (dnes mluvila v debatě jako kdyby měla sluchátko jak stahovač králíků:-))ani "krásný" panák generál. A tohle by nám mělo stát za to, jít aspoň na větší jistotu a pak se snažit dál. Nikomu svůj názor nevnucuji, ale jde o hodně...

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vidláka čte relativně dost lidí, takže desetitice ovlivnit může. Kdyby třeba přesvědčil 50 tisíc lidí voličů KSČM, že to mají hodit Babišovi místo Baštovi, tak to je 1% ve volebním výsledku, což může rozhodnout. A jestli by postoupil Bašta nebo ne nevíte. Pavla hodně lidí nechce, protože komunista, Nerudová má tituly a je úplně blbá, spoustu hlasů může dostat Fisher a Hilšer, Zima zase může dostat hlasy studentů Karlovky. Ve výsledku nikdo z nich nemusí dát přes 15 procent.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Čumáku, čumáku, jsi opravdu vševědoucí a vševidoucí co Ty všechno nevíš a neznáš a na copak ještě p.Bašta neměl a nemá, a na co máš Ty? Jak hlubokomyslné a hlavně opřené o skutečně pravdivé průzkumy, protože jinak fakt nevím z jakých K-análů vůbec vychazejí vaše predikce o tom jak si skutečně kandidáti stojí. A hlavně volba mezi hlasem pro Babiše nebo Baštu je snad jasná a žádné opindávání, o tom žeby kdyby coby je jen alibi pro blby-pardon ale rýmuje se to-a hlavně je to fakt. Bašta řekl že první cesta v případě zvolení povede do Blavy, pak Budapest a Belehrad. Ale věřím že v případě Babiše by cesta vedla do brusele, bretaně-nebo británie a určitě k Bajdenovým, a to je pro mně potom samo jasná volba.

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

In reply to by indra (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak jsem napsal, Vidlák nemá zas takový dosah, takže čísla SPD a nevýrazného Bašty to potvrdí... Bašta není řečník a je nevýrazný. To je prostě fakt. To vidím. Na to nemusím být věštěc...

Okamura je lepší řečník a stejně má jen 12%. Takže Češi nic moc co se týče vlastenectví. Dávají přednost holt kynutí z levného žrádla, ale i o to žrádlo už přicházejí... jen si to ještě nechtějí z velké části uvědomit a ta část co si to uvědomuje to háže i nadále víc Babišovi než Okamurovi a SPD a Baštovi... žel, ale je to tak...

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

In reply to by Šumák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nehledě k tomu, že mu Okamura svými řečmi PĚKNĚ namydlil schody! Okamura je fajn, ale občas si nevidí do pusy. A HLAVNĚ není cit pro politiku.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

ale Bašta nebude mít bohužel ani 10 %. Ale na 20 % by to nebylo Vidlák neVidlák.

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

.." K čemu bude Babišovi, že získá 33% místo 28%, když Pavel bude mít 18%, Bašta nezíská 20%, které by mohl mít, ale z důvodu Vidláků jen 15%. "..
Vy ste to taky nepochopil! Podstatné je že Ferengové na tem trhnou 100% latínia každého berouse. Blboňům zase zbyde jen dřina, mlácení prázdné slámy a podřadné potraviny, keré by jinak v kvantech milionů tun museli hartpagondechujci bez užitku svrhnout do oceánu.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

A napište,že ten odkaz nechce odvysílat tzv veřejnoprávní TV nyní v rukou sokromika za naše penize a ta nás o naše peníze jen olupuje!Doporučuji vám prosazovat,aby se pan zloděj našich TV poplatků GŘ buď začal dělit o svůj lup fifty fifty, nebo jeho funkci dál zrušit,aby nestal v cestě pokroku svými duperelami!To by vám SV podpořilo a byl by jste válečník alternativy jinak to proseret a bude klid!
No ni

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

logika není věštění

Jak jsem napsal, Vidlák nemá zas takový dosah, takže čísla SPD a nevýrazného Bašty to potvrdí... Bašta není řečník a je nevýrazný. To je prostě fakt. To vidím. Na to nemusím být věštěc...

Okamura je lepší řečník a stejně má jen 12%. Takže Češi nic moc co se týče vlastenectví. Dávají přednost holt kynutí z levného žrádla, ale i o to žrádlo už přicházejí... jen si to ještě nechtějí z velké části uvědomit a ta část co si to uvědomuje to háže i nadále víc Babišovi než Okamurovi a SPD a Baštovi... žel, ale je to tak...

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

A okamůra ta nechce posilit svůj program, kde sice správně žada RASANTNI změnu režimu,ale ve skutečnosti je to BLUF!
Nemá nejmenším zájem posílit ten svůj program na úroveň většiny ve Sněmovně s pomocí božskeho programu voličú PNZ ke kterému má odpor a ignoruje všecko co tam stojí donekonečna nebo co?
Odvahu získat ve sněmovně on a jeho strana nemá bo se boji ,že by mohla získat většinu s pomoci prý neexistujici SV a vydělit ty zmetky co nám za naše peníze rabují republiku a chtějí středověk prý zelených ODPUSTKU i na komíny a dodavaji jenom kupy šrot včetně zákonů o cenzuře a zavřít nám pusy pak obrat o všechny své voliče o peníze v hotovosti a zrušit ji!
Pote nás mpanekynsky generál chwost bude mobilizovat pod tanky toho čerta Puttlera!Padlé vdovy budou muset v hrnci vařit ponravy,kobylky a červy,aby Verdunská se mohla cpatn dál bifteky a nám vrazit do ruky almužnu NPZ a za tu nebudou muset tzv mladíci a devečky nic dělat jen hledat jaký mají pohlaví z nejmíň 50 které prý existují a budou viset na krku rodičům v máma hotelu!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Na weby opozice!Vysvětlili si to tak,že stačí komolit příspěvky lidových komentatorů ,zejména jejich voličů,aby se mohli zatnout Zuzana ,vidíte to zkomolení no patří tam ZUBAMA do plnych žlabu,kde mají už nasekány dluhy,které zaplatí jejich NEOmarxisticke devčatka a chlapečkove,kteří se ve školách hrůzy na první prioritě řizeni procesu jejich volicum nenaučili záměrně, ani malou násobilku s śkoly jich chrlí s tituly a přáním,aby dosáhli na úřednická místa a tedy na peníze z daní a zadlužovaneho rozpočtu!
Nahoře vidíte slovo Verdunská místo VERCHUSKA to je další zkomolení,aby tomu nikdo nerozuměl a NESMEL se poučit s komunistické minulosti diktatury,kterou jsme vyhodili dveřmi a ona se s kavárenskými povalečů vrací oknem!Fuj,fuj,fuj to je hnůj!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

To je čistě o Okamurovi! Okamura je možná lepší řečník, ale často vykládá naprosté nesmysly. Člověk myslící ho napřed obdivuje a pak jde od něho. Takže až se pan Okamura polepší a nebude si sám kazit výsledek, tak možná dostane i více než těch 12%! Ach, jak je mi líto těch všech skvělých lidí, co jsou v SPD, a kvůli Okamurovi nikdy ničeho nedosáhnou!

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Teď už jen zbývá čekat na zázrak, že ten Augiášův chlév někdo vyčistí.
Škoda že Kájínek slíbil Zemanovi, že nebude kandidovat. Když koukám na tu bídu, možná by to fakt vyhrál.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, Jindro, teď už škemráte pozdě. To jste si měli rozmyslet dříve, koho podpořit. Nebo jste měli dodat svého osvíceného státníka.

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Ludwig, sluníčkář, podporuje Baštu na soc. sítích pod falešnými nicky, aby ubral hlasy Babišovi a dostala se do 2. kola Danuše a Petra Pavel... Stačí vám to?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Ti se nabíjí sami do našich dél pravdy a vystřeluí se sami na orbit,kde už škodit mohou bez dechu!Pusťte je na nás! Jen ať realizují 7 prioritu za naše peníze dál rabovat a vydírat zelenými odpustky z bilboardu blondýny té rozbijecky námi oblíbeného EU,které už nema ani patrony když je přijde Puttler denacifikoval!!
No ni?8

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Zveřejněná výzva i snaha ANO směřuje k tomu, co se již na Slovensku stalo - parlament vyslovil nedůvěru vládě i hlasy vládní koalice. Pětikolka ale udělá VŠE pro to, aby se to v ČR nestalo, aby o koryta nepřišla. K tomu potřebuje mít i prezidenta jako je Čaputová - poslušného proamerického absolventa Aspenu. A udělají pro to VŠE... i jejich loutkovodiči za hranicí západní. Komu z nich jde o Česko? O lidi v této zemi?

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Tu prý budou podporovat i banksteři,kteří nyní dovoluji panu Putinovi,užít jejich bezcenných dolaru od kterých se co nejrychleji oddeli ,aby z těch ukrajinských nemehel si udelal karbanátky,To Zelí sbali lup a uteče i s tou jeho marfušou, stejne je to cizinec , co spolu ni šnupa koks a nejde do zakopu!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Věděl jsem že tak bude vypadat prezidentskán debata. Všechno co Vidlák napsal můžu odsouhlasit. Nemá význam mluvit o Pavlovi či Nerudové, to jsou ideologicky vymyté mozky, při jejich přirozené inteligenci nikoli vymyté z nevědomosti ale "vymyté" proto že mají pocit že jim to přinese postup v kariéře jako dosud. . Tedy souhlas, vyjma rozhodnutí volit Andreje Babiše.
Přesně se ukázalo jakým Babiš bude prezidentam (věřím že bude), totiž prezidentem "horních deseti tisíc". Ta příslušnost z něho čišela všemi směry, každou replikou, každým slovem, každým odkazem na jeho styky ve světové poliice, je jasné kam budou směřovat jeho myšlenky a kroky.a kde bude hledat sympatie a pomoc. Ve své zaujatosti pro svou věc jste se toho ani jeden nevšimli, odhodili svůj dosavadní světonázor. Tam mezi "svými" se mu dostane jen opovržení nad malým českým politikem a malou českou zemí, budou ho poplácávat po ramenou, lichotit mu slovíčky o přátelství, spolupráci, jednotné cestě, přitom neprosadí vůbec nic pročeského, jen proburžoasní a protilidové kroky stejně jako dosud. Řeči o pomoci lidem, o míru, zatímco zbídačování lidí práce a válečná mašinerie pojedou v neztenčené míře dál a hlouběji, bude jednat a jednat s našimi jakoby přáteli v USA, Francii, Anglii, na ty vějičky mu Rusové ani Čínané neskočí, nic neudělá proti vůli "spojenců", jako dosud. Jedné krve jsou. Jedna slova a činy pro ně, jiné pro nás, český plebs. Umí politiku, to mu nelze upřít. Tu kterou nemám rád, tu která nás dovedla až do dnešních problémů.
Proto budu volit jak jsem se dávno rozhodl. Čas ukáže. Covidismus, eurooptimismus, pokles české produkce, nedostatek energetických zdrojů, závislost, to vše už ukázal stejně jako jeho stávající horší následovníci. Cesta do jiné budoucnosti nebude lehká ani krátká, ale započít ji by bylo krásné. Zatím ani na ten maličký začátek český volič nemá, to vím, bohužel. Vaření žáby bude pokračovat, asi pomaleji, ale bude. Je ta rychlost rozhodující? Rychlá katarze bývá někdy dobrým východiskem, někdy ne.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Jak jsem se dávno rozhodl? Samozřejmě a logicky, alternativně, Baštu!

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Vážení komentující, taháte se tu o procenta ve prospěch zbylých osmi "žadatelů" o židli na Hradě.
Ať píšete, co píšete na tomto blogu, dneska bude odmávnuto, zítra spočítáno.
Vás mnohých, včetně Vidláka, odhadovaná procenta podle předpokládané logiky, se mohou potvrdit, ale mohou dopadnout úplně jinak. Je to referendum občanů a opravdu se dá jen odhadovat, kolik lidí zasáhla bída a neúcta mocných tak, že se hlasem kandidátovi proti SVÉ bídě odhodlají postavit.
Výzva k odstoupení vlády je hezký "papírek", kterým si fialovo sémě jen vytře anál a lekne se jen v případě, že ten "papírek" zafunguje jako 2000 slov, Charta 77, nebo Několik vět. Že se stane základem pro masové pochopení občany, že ne jen s touto vládou, ale se společenským systémem, tak jak jej trpíme, to dál nejde.
Ovšem ti, kteří jsou podepsáni pod oním "papírkem" nejsou a nemohou být mesiáši. Musí být součástí společenství, které ví o co jde, má připravený systém změn, který oněm masám nabídne a ony se s ním ztotožní. To už zas tak jednoduché není a nebude.
Společnost se buď dostala, nebo se rychle přibližuje k pomyslnému dnu a nestačí se jen odrazit, je potřeba plavat a svým způsobem nedýchat, dokud se nedostanu na hladinu. Ten zbyteček vzduchu, to je pomyslné bohatství, které možná zbylo, ale především reálná bída, která neskončí slovem "já chci". Te se může snižovat jen dalším uskromňováním a přáním, současně s nutnou náloží PRÁCE, že bude líp.
V této zemi to jedna generace zažila několikrát. Přežití 1 SV ,vznik republiky po rozpadu Rakousko Uherska, hospodářskou krizi, 2 SV, poválečné období včetně padesátých let, šedesátých let a mnozí ještě sedmdesátá léta. Kdo s takovým člověkem nežil a neslyšel jeho srovnávání (nemyslím historiky srovnávající nejširší souvislosti), těžko pochopí, co pamětníkovi těch historek a životních moudrostí dlouhověkých pamětníků, jde hlavou, když on sám zažil pomyslnou nesvobodu cestování a odporu k režimu, ale nezažil válku a nezažil faktickou bídu, naopak zlepšující se úroveň úplně normálních životních podmínek naprosto běžného člověka nepolíbeného "svobodou a nesvobodou"ve smyslu odporu k jakémukoliv režimu. Ten promlouvající dlouhověký pamětník zrodu republiky poznal skutečnou bídu a život úplně běžného člověka, kterých je nás asi nejvíc. V době kdy dožíval v socialismu neměl důvod hodnotit jinak, než NESROVNATELNÝ POKROK se svým dětstvím mládím a dospíváním.
V tom smyslu vidím výzvu senátorky, budovatele "nové strany", předsedy strany a blogera jako stejný počin srovnatelný s kandidaturou Bašty s vidinou nemožnosti se na prezidentský stolec na základě vypočítané logiky jako buď nesmysl, nebo potřebný hřebíček do rakve současné vládní koalice jako celku, pro uvědomění a sebevědomí lidí, kteří už nevidí jinou možnost jak se klidně a bez velkých emocí propracovat ve společnosti dalších, tady "politikou nepopsaných" ale odhodlaných lidí ne k lizu, ale ke společenské změně. Ta jednota musí být srovnatelná s jednotou občanských skupin a záruk, vedoucích ke vzniku Republiky stejně jako vedoucích ke společenské prosperitě přes všechny i nejhnusnější problémy poválečného vývoje do současnosti. Vždycky vítězila vůle nejširších občanských mas, ale ty masy prohrávaly v momentě, když zpohodlněly a nechaly se někým, i s dobrým úmyslem toho někoho, ovládat.
Prosím, hlídejte procenta úspěšnosti, ale neopírejte se o ně jako o berličku.
Babiš může být na nějakou krátkou dobu brzdou Pavla, Nerudové a jejich loutkovodičů, ale z logiky jeho potřeby vládnout opravdu jen na chvilku.
Bašta není jistota dlouhodobé stability té osobnosti, má svůj věk a nikdo nezná lék proti věku, ale je střípkem, který může dokázat, ukázat, sílu jakéhosi odporu současným VLÁDCŮM. Stejným střípkem, jako je Hamplová v senátu a spousta zdánlivě nesourodých aktivistů "v podzemí sociálních sítí". Ne procenta možného a nemožného, ale slepení těch střípků může dát naději, když se nenechají rozkopávat na všechny strany, aby se nakonec smetly do koše. Ten koš je bída.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

s kontaktováním poslanců už navrhoval Jiří Havel nebo Ladislav Vrabel. Teď se Jindra Rajchl s Vidlákem tváří, že objevili Ameriku. Mám všechny autory této akce rád, ale to si vážně někdo myslí, že si vládní poslanci sáhnou do svědomí kvůli pamfletu jednoho blogera, osamocené senátorky a předsedů dvou miniaturních stran se souhrnnou voličskou podporou okolo 3 %?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Současný chod Světa a jejího systému včetně všech výhod a rizik je možné vnímat jako leteckou dopravu.

Pokud se tohoto druhu dopravy chcete účastnit jako pasažér nebo provozovatel, tak musíte dodržovat nepřeberné množství pravidel a norem bez kterých se do vzduch prostě nedostanete bez podpory pozemního personálu.

Každý člověk začíná jako obyčejný pasažér v té nejnižší třídě a pokud se časem chce posunout, tak musí splnit mnoho požadavků. Uvědomte si, že jako cestující nemáte žádnou možnost nic na tom jak to má fungovat nic změnit. Jestli chceš letět, tak zaplať a dělej co ti nařídíme a do ničeho nekecej.

Nezapomeňte ale že každý co se podílí na tomto systému dopravy je potencionálním rizikem pro zbytek pasažérů. Nikdo nezaručí majiteli letadla, že pilot to nenapálí do země a i na zemi někdo taky může podělat něco při navigaci nebo opravě a ještě tu jsou různé skupinky, které se Vás snaží sestřelit, takže letět kamkoli taky není možný.

Všechno prostě je strašně rizikový, nebezpečný a stojí na hromadě prachů včetně zodpovědnosti všech co na to mají vliv. Takže se proberte a začněte se podílet na tom, aby to letadlo ve kterým sedíme bylo v pořádku včetně všech co jsou potřeba k tomu aby letělo. Kde se bere v každým ta potřeba do všeho kecat a bejt neustále z něčím nespokojenej bez toho aby chtěl dosáhnout na místa v kterých to má možnost ovlivnit.

Je na čase zase vychladnout a přestat usilovat o zničení života na planetě jadernou válkou nebo výrobou blbostí a ničením si životů navzájem.

Lidi jsou jedinej živočišnej druh co je schopen vyhubit sám sebe.

Zatím bez slepic