Začíná být horko...

Autor

Včera vyhlásily evropské agrární komory na svém společném jednání v Polsku, že vyzývají ke společným blokádám hraničních přechodů ve čtvrtek 22.2. Jsem zvědav, jestli naše zemědělské organizace na toto společné prohlášení zareagují a vyplní ho, protože na těch jednáních měla Česká republika své zastoupení. Pokud ano, budeme mít komu předat štafetu. Pokud ne, bude to konec nejednoho funkcionáře a nejedné profesní organizace…

V pondělí vyjedou zemědělci do Prahy rozkopnout dveře. Při včerejší tiskovce se raději drželi při zemi a řekli že to bude šest set až tisíc traktorů, ale i to bude stačit, aby v Praze fungovalo jenom metro. Nota bene, když se bude popojíždět po magistrále a pak ucpou nábřeží na Malé straně. Zemědělci do Prahy najedou hned ráno. Oni normálně vstávají brzy a v době, kdy běžný pražák procitne, mají zpravidla už půl šichty za sebou. Budou mít svoje společné proslovy a ponesou na vládu dopis s požadavkem, aby okamžitě odstoupila od zhoubné grýndýlové politiky. 21.2. má vláda zasedání a může to tam hned odhlasovat. Vzápětí je v Bruseli jednání rady ministrů a tam to mohou hned zatepla přednést a oznámit zkoprnělým eurobyrokratům, že Česká republika přestává být vzorným lokajem.

Odpoledne, v patnáct hodin jste všichni zváni na Malostranské náměstí. Z pódia tam zazní projevy a pod pódiem bude k dispozici gulášek a horké nápoje, protože bude studený zimní den. Den zakončíme v osm večer závěrečnou tiskovou konferencí. Kdo přijedete dřív, projděte se mezi traktory a popovídejte si se zemědělci. Najdete je skoro všude.

Kdo pojedete do Prahy autem, nejspíš se nikam do vnitřního města nedostanete. Využijte proto parkoviště na Letné, Černém mostě, Hájích a Letňanech. Z Letné bude možné jen seběhnout po schodech. Web myzemědělci a naše alternativní média budou celý den poskytovat informační servis. Kde je ucpáno, kudy se nedá projet, jak nejlépe reagovat, apod, apod. Kdo se do Prahy chystáte, jeďte prosím vlakem.

Ráno od devíti hodin bude časopis TO pořádat kulatý stůl, kde zasednou zemědělští odborníci, aby profesně obhájili svůj pohled na grýndýlovou politiku vlády a zdůvodnili, proč je zapotřebí od ní co nejrychleji odejít. Marek Stoniš pozve i oponenty z vlády a ministerstva zemědělství. Uvidíme, jestli se někdo odváží mezi zemědělské matadory nejvyššího kalibru. Moderátor v tomto případě bude zcela nestranný.

Leitmotivem protestů je grýndýl, grýndýl a zase grýndýl. Snižování produkčního zemědělství, nesmyslné zavádění úhorů, tlak na dovoz zemědělských produktů z jižní Ameriky a Ukrajiny, které nesplňují evropské a české standardy, zvyšování daně z nemovitosti, rozdílná dotační politika různých států EU, vysoké ceny energií, diskriminace redistributivní platbou, emisní povolenky, atd, atd.

Grýndýl se týká všech. Nejsou to jen potraviny v obchodech, ale i topení, svícení a cestování. Týká se průmyslu, automobility, týká se domácností, týká se všeho a dneska už je proti celá Evropa.

V Polsku začali protestující vysypávat kamiony s ukrajinskou pšenicí, ve Francii to dělají už nějakou dobu s jakýmikoliv cizími potravinami, v Německu zablokovali i frankfurtské letiště a v Bruseli a Štrasburku nechali europoslance pěkně procházet uličkami hanby. Evropská komise s Uršulkou v čele najednou zjistila, že kdysi vzorní europoslanci začínají myslet na znovuzvolení a je lepší návrhy zamítat než schvalovat. Zatím to vypadá, že volný obchod se zemědělskými komoditami z Ukrajiny skončí a prodloužen nebude.

Změna rétoriky začíná být stále zřetelnější. Nejen tam v Bruseli, ale i tady doma. Je samozřejmě pár jedinců, kteří to ještě nepochopili a dál říkají to, za co dostali zaplaceno, ale jejich nadšení už dávno vyprchalo.

Letošní rok bude zlomový v mnoha ohledech. Konec letošní zimy bude pěkně horký. I tady u nás.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (403 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

     Překvapili mě, že o protestu hovořili, ba i požadavky zveřejnili. Ale okamžitě zdůraznili, že ne všichni zemědělci s protesty souhlasí a hned tam dali slovo jednomu z nich. Takhle se vrtí psem.

Dane, držím palce. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (160 hlasů)

Neviděl jsem to,ale mám pocit, že když se baví o 22.2. a blokádě hranic, tak mainstream i komora a ministr souhlasí a jsou pro, ale o 19.2. , tak o tom mluví zamítavě a nesouhlasí s "námi" a taky se budou snažit to co nejvíce očernit. Tak jak píšu níže, kde jsem se nechal trochu unést těmi slovy toho černoprdelnika o panu Jandejskovi, ale v tu chvíli, jak to pronesl jsem měl chuť mu dát jednu čenichovku  - ta arogance moci a namyšlenost. Už aby skončil teolóóg na místě, na kterém nemá co dělat "odporník"

Průměrný počet slepic: 4.9 (52 hlasů)

     Četl jsem Váš příspěvek ještě včera večer. Na čétéčko v rámci zachování duševního zdraví nekoukám, takže nevím přesně, co ten černoprdelník vyprávěl za pohádky, ale dokážu pochopit vaši frustraci. Je to neskutečnej arogantní šmejd. Blbej jako tři dny starej pes, vůbec nemá o zemědělství ánung, ale má neskutečnou drzost ze sebe dělat odborníka a kecat do věcí, o kterých ví úplný h...o.  Po přečtení Vašeho příspěvku jsem taky usínal nasranej. :-)))

     A co se týká té čenichovky, tak tu by zasloužili všichni ti dementi v té fy-jalové hrůzovládě. A ne jednu. Anebo - jedna by stačila. Ale od každýho nasranýho zemědělce v týhle republice. A nejen zemědělce. 

Průměrný počet slepic: 5 (50 hlasů)
Trvalý odkaz

Teď doslova ten zm.d na čt první co řekl ke stávce, že zrovna Jandejsek!! který bere nejvíce dotací!!!!.....to je taková povaha....jedu v pondělí a ten Pýcha, jak mu leze do prdele.....no hnus!!!!

Průměrný počet slepic: 4.7 (115 hlasů)
Trvalý odkaz

Ve zprávách ČT24 měli na chvíli Doležala šéfa Agrární komory. Blekotal tam nesmysly. Odporný slizký chlap, hned podle ksichtu bylo poznat že se jedná o bezpátěřního zaprodance.  Jak mohli někoho takového zvolit zemědělci?

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (115 hlasů)
Trvalý odkaz

Na sociálních sítích se objevil filmový klip, na němž Mladé Pirátstvo, respektive představitelé nejmladších progresivních Pirátů vyjadřují nástřely svých názorů. Mimochodem jeden neustále, když se probudí, myslí na EU, slečna nesnáší autíčkáře, další je logicky u kormidla, klučík s vizáží feťáka se chvástá tím, že nejí maso. Dalo by se pokračovat dále. Chybí už jen duhový aktivista hlásící heslo ,,Děti všem a manželství pro všechny“. Piráti si vychovávají svou mládež velmi aktivně a mladí Piráti jdou ve šlépějích svých dospělých vzorů, jejichž dva aktéři pomáhají likvidovat Českou republiku ve vládní Pětikoalici, další ve Sněmovně či v Evropském parlamentu.

Piráti si stále udržují počet voličů na úrovni umožňujícím vstup do našeho i evropského parlamentu. Přestože jsou doslova ukázkou toho, jak si unionisté představují budoucnost kontinentu plnou zákazů, omezení, digitální i všeobecné kontroly, lidé je volí. A to se ke slovu dostane brzy generace, kterou si sami připravují. Přestože by mládež měla být především svobodomyslná, opak je pravdou a pubescentům se líbí především to, že se Pirátům daří naštvat starší generaci používající stále ještě mozek a selský rozum. Pokud by se Pirátské strany dostaly skutečně k moci, lavina příkazů, zákazů a omezení svazujících občany Evropy by byla zdrcující vše a likvidující život takový, jaký ho známe. Pro posílení vlivu těchto subjektů neváhají lidé jako Soros obětovat obrovské sumy peněz. Ani čeští Piráti nevznikli z ničeho a kterákoliv strana ochotná jít s nimi do koalice se stává spoluviníkem devastace společnosti.

Mládež měla vždy velmi naivní představy o životu. Její průnik do politického i společenského života je stále více urychlován, čemuž napomáhá její manipulovatelnost těmi, kteří chtějí ovládnout svět. Mladému člověku stačí nahodit návnadu, jen náležitě upravenou, a on po ní vystartuje bez ohledu na to, co její obal skrývá. Samozřejmě si nepřipouští, že by dělal něco špatně. Chybějící zkušenosti a ostražitost nahrazuje nadšením a přesvědčením, že má právo připravit si budoucnost tak, jak si pod vlivem nezaregistrovaných manipulací představuje. Přitom dělá jen to, co po něm chtějí jeho vodiči. Procitnutí bude sice jednou drsné, nicméně už bude pozdě.

Chování bruselských elit směřuje přitom právě k co největšímu množství omezení občanů. Stačí vnímat vše dějící se kolem automobilismu, průmyslu, zemědělství, energetiky. Smršť zákazů, regulací a popírání vývoje a selského rozumu je doslova strašidelná. Je s podivem, že jedinými, kdo se zatím bouří, jsou farmáři. Vždyť hlavní a vnímatelná represe je namířena proti motoristům. Přestože jde o naprosto jedinečnou a obrovskou komunitu, ta se absolutně nebrání vlastní likvidaci. Bruselský sajrajt přitom právě po ní jde nejvíce a o svůj řidičák už se nemusí bát jen šedesátníci (speciálně u nich by naši Piráti rádi využili své narůstající moci a rádi by jim zabránili v užívání automobilů), ale v podstatě každý, kdo nepřistoupí na třicítky ve městech, chce tam i parkovat či se po Evropě přemísťovat. Automobilistů je mnohem více než zemědělců, přesto se nechávají šikanovat, a to jak pravidly, tak i šílenými liberály a ekoteroristy. Na nás řidičích se vyřádí tolik skupin grázlů, že je s podivem, jak málo se bráníme. Navíc za svou existenci platíme nehorázné sumy peněz, bez nichž by se řada ekonomik zhroutila. Tím spíše je třeba se vzepřít.

Bruselu to nestačí. Nařizuje zemědělcům, co, kdy a kde pěstovat, zatravňovat, nejradši by je nutil na všech polích postavit solární parky. Ze zásuvek se nenajíme a syntetické jídlo není ničím jiným, než nezdravou náhražkou a výplní žaludků těch, kteří si neváží svého zdraví. Omezování se stalo normou současné EU a je třeba se z jejího vlivu vymanit. K tomu však je třeba silné generace schopné velkého odporu. Bohužel, trend výchovy mládeže je přesně opačný a mládež inklinuje k životu bez vlastního názoru, schopnosti přemýšlet a je ochotna tuto činnost přepustit napředprogramované umělé inteligenci. Poslední generace bojovníků za svou svobodu pomalu odchází, ti z polistopadové generace narozené v době Havla už Husákovým dětem mohou jen závidět, ač si to nikdy nepřipustí. Většina mladých už netouží po svém bytu či domu, spokojí se sdílením a k přemístění jim stačí koloběžka, protože proč by jezdili dále, když vše potřebné ve svém okolí mají. Platí to pro městské aglomerace, mezi nimiž jezdí přeci vlaky a autobusy. Cestu lze trávit užitečněji než za volantem, třeba čučením přes virtuální brýle na lepší svět.

Ten se asi zbláznil. Máme prezidenta i premiéra schopné otočit se o 180°, přičemž jeden je loutkou a druhý se zase máchá v solidních aférách kolem záložny. Vládnou nám amatéři neschopní se orientovat v činnosti ministerstev jimi vedených, lidé nechtící válčit se stali jejich nepřáteli. Místo pěstování potravin na zemědělské půdě stavíme nesmyslné elektrárny, za jejichž pořizovací cenu bychom měli několik bloků té atomové schopné bohatě uspokojit hlad po elektřině. Média vlastněná liberály lžou až se za nimi práší, snaha udělat z Evropy poušť za každou cenu je zjevná. Neexistuje už na kontinentu stát, jehož vládu by zajímali její občané. Rozum, účelnost a praktičnost jsou nahrazeny ideologicky dotvářenými paskvily. Ano, právě ideologie se staly hlavním průvodcem směřování společnosti. Bohužel pro nás, jejich zjevná závadnost nikomu nevadí. Green Deal, WEF, NATO, OSN, WHO, ekoteroristé, u nás Piráti, jinde Zelení, celá sorta těchto organizací, pojmů a směrů je kombinací toho, co vytváří koncentrované zlo a ještě nám udělá ze života peklo. A vy nadále sedíte v klidu a možná se divíte farmářům, čeho vlastně svými protesty chtějí dosáhnout. Po celé Evropě bojují i za vaší svobodu. Tak jim v tom sakra pomozte. 13. února 2024 👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 4.9 (176 hlasů)

"Česko hledá talent" je toho názornou ukázkou.

To už je společnost tak zdegenerovaná? Normální je reakce Lucie Bílé a těch, kteří neskrývali znechucení.

https://www.youtube.com/embed/NHdy4yBP37g?feature=oembed

Průměrný počet slepic: 4.7 (73 hlasů)

Tfuj, blé. Kéž bych byl býval přímo v sále a hned za porotou. Garantuju všem, že bych na porotce začal řvát takovým způsobem (a já umím zvýšit hlasitost víc než hodně), že by mě museli vyvést.

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

Je to děs. Zdá se, že tento typ "talentu" jen teď jak říkají herci "ve flóru" A bodejť by nebyl, když jeden 

p-rezident byl za něco podobného u piána odměněn potleskem. A my se přece snažíme se této zemi 

v ČT proslulé "demokracií" vyrovnat.

Jinak Vidláku, vaše požadavky nemají chybu a sedlákům držím palce jak jen dokážu.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

Vynikající analýza od Jindřicha Kulhavého, zase nezklamal. Co slovo , to perla. Díky Včelko že jste analýzu od Kulhavého zde vyvěsila.

Průměrný počet slepic: 4.6 (78 hlasů)

Dobrý den, ohledně mládeže jsem nedávno udělal zajímavé zjištění. Máme v práci celkem velký a věkově pestrý kolektiv. Zjistil jsem, že "děti" které ještě žijí u rodičů (v některých případech to jsou lidé i kolem třiceti let !), vůbec netuší, co se v této republice děje. Myslím, že nikdy neviděli složenku na zálohy plynu nebo elektřiny, takže je to nezajímá. Také rodiče si od nich asi berou pořád tu stejnou symbolickou částku na "nájem", navzdory zvyšování, takže se v jejich očích nic neděje. Hrajou si hry na počítači, na telefonu koukají na videa na Tik Toku, nebo se intenzivně věnují něčemu jinému, a jsou úplně mimo. To ale jiní jejich vrstevníci, kteří už vyletěli z hnízda a mají vlastní rodinu, tak ti nadávají na vládu skoro nepřetržitě. Jakmile Fiala někde něco řekne, že se bude zdražovat, tak to okamžitě vědí. Vypadá to, že ten rozdíl mezi politikou nepolíbenými a slušně informovanými dělá hlavně to, jestli mají svojí rodinu, nebo ne. Samozřejmě to nemám podloženo žádnými daty, nejsem sociolog, takže to může být jenom náhoda, která platí jenom u nás v práci....

Průměrný počet slepic: 4.9 (106 hlasů)

Vaše zajímavé zjištění pane iw23 jak se chovají dnešní mladí kteří žijí ještě pod ochrannými křídly svých rodičů oproti těm již vyzrálým mládím kteří už mají své rodiny, není vůbec náhoda. To co jste zjistil že platí u vás v práci, bohužel platí i všeobecně.

Průměrný počet slepic: 4.6 (30 hlasů)

" rozdíl mezi politikou nepolíbenými a slušně informovanými dělá hlavně to, jestli mají svojí rodinu, nebo ne " ... a stím spojenou nutnost strat se smi o sebe..... mám stejnou zkušenost i z vlastní rodiny.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

Mnoha mladým lidem ten příval zákazů a příkazů ani nevadí, a nebude vadit, protože přece...

Ptáci, narození v kleci si myslí, že létání je nemoc - Alejandro Jodorowsky.

Průměrný počet slepic: 4.9 (72 hlasů)

Je to tak, a až se začnou sami starat, nebudou vědět nic stejně jako ti ptáci v kleci - kolik co stálo předtím než jsme začali od Němců vykupovat naši elektřinu, ani další věci..., proč a čí je to vina. Budou si myslet, že je to normální a nejspíš budou vysávat ty rodiče, dokud to půjde. Bude "předepkováno", a nejen kvůli tomu, ale i kvůli změnám pohlaví a různým nenormálnostem. Každého z nich to jednou dožene.  

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

Díky za informace ohledně dopravy Vidláku. Já přijedu do Prahy vlakem, bude to lepší než autem. Jo a ten gulášek a horké nápoje pod pódiem na Malostranském náměstí to zní dobře :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (64 hlasů)
Trvalý odkaz

Velice zajímavou informaci přináší ve své MAP 1910 Analýze Michael Svatoš podle kterého US Deep State včera akceptoval Putinovy požadavky a “doporučil” administrativě USA, aby je splnila! Redukce Ukrajiny a “východního křídla” NATO je prý v nejlepším zájmu USA a světa!! Tímto vládnoucí čeští politici Pavel, Černochová, Rakušan, Lipavský a Fiala, a generál Řehka, kteří veškerou svou politiku v posledních měsících založili na manické snaze za každou cenu porazit Putina mají najednou obrovský problém! Hlavní americká vojensko-strategické organizace považovaná za nejdůležitější myšlenkové centrum US Deep State pro formování zásad budoucí politiky USA je ve své poslední zprávě označila za přívržence “nejhorší možné varianty řešení ukrajinské krize, která představuje pro USA i EU a celý svět tu nejnepříznivější a nejnebezpečnější variantu”! Naopak přední česká “chcimíra”, Andrejova mafiánská tetka Alena Schillerová, které fialoví ještě před měsícem nemohli za její návrhy na mírové řešení konfliktu na Ukrajině přijít ani na jméno, je podle doporučení těch nejvlivnějších amerických vojensko-strategických analytiků z Rand Corporation stoupenkyní toho nejlepšího možného způsobu ukončení války na Ukrajině, který je nejvýhodnější jak pro USA, tak pro EU, tak i pro Ukrajinu!

To je jen úryvek článku, celý článek viz zde:

https://www.michalapetr.com/map-1910-us-deep-state-vcera-akceptoval-putinovy-pozadavky-a-doporucil-administrative-usa-aby-je-splnila-redukce-ukrajiny-a-vychodniho-kridla-nato-je-pry-v-nejlepsim-zajmu-usa-a-sveta/

Průměrný počet slepic: 4.5 (60 hlasů)

Svatošovy články jsou "přání otcem myšlenky", tedy neobjektivní. Ve svém svatém nadšení si vybírá zdroje, jak se mu zrovna hodí, nehledě k tomu, že když poskytne odkaz, často se ve zdroji píše něco jiného, než jak to interpretuje on. Z jeho článků nemá smysl cokoli vyvozovat, protože to by člověk musel ověřovat každé jeho tvrzení.

Například v tomto článku psal, jak "ukrajinské ztráty loni na podzim překročily slavný Kinnunenův parametr". Co jsem dohledal, tak se jedná o parametr používaný v hydrologii k charakterizaci variability vodního toku. Je definován jako poměr průměrného ročního průtoku k maximálnímu dennímu průtoku.

Takže Antoníne, opakované vkládání Svatošových textů (nyní naštěstí jen výňatků a odkazů) je Vaším dalším pokusem "pomoci" tomuto fóru?

Průměrný počet slepic: 3.3 (35 hlasů)

Michaela Svatoše oceňuje velké množství jeho čtenářů. Názory osoby Antilibtard které se M.Svatoš protiví a která se opakovaně na našim fóru vyjadřuje nelichotivě na moji adresu, vůbec neubírá na analytickém a kritickém myšlení které má Michael Svatoš. Například připomínám viz níže skvěle vyhodnocení od Michaela Svatoše hanebného útoku na našeho Vidláka od učitelky Mazancové fanatické členky TOP09 ohledně odborářské demonstraci kde promluvil i Daniel Sterzik náš Vidlák.

Michael Svatoš ....Na tribunu malé odborářské demonstrace se totiž včera vydrápal Vidlák z Moravy, kterého tam část odborářů pozvala, a rázně změnil dosud poklidný běh stávky-nestávky, a u všech fialových propukla paranoidní panická ataka! Vidlák, vlastním jménem Daniel Sterzik, má maminku z Ukrajiny, ještě nedávno chodil do kostela, je zastáncem rodiny, a starých pořádků, kdy muž, byl ještě muž, a žena byla ženou, kdy auta jezdila na benzín a nebo na naftu, a mohl si je koupit i ten nejsprostší vidlák,i z té nejzapadlejší vesnice v pohraničí, a v neděli se všude jedlo maso, a nepožíral se hmyz, jak je v plánu zeleno-fialových. Vidlák je už ve svém přirozeném jádru nebezpečný, protože si může snadno porozumět s dalšími vidláky, kterých je mezi voliči naprostá většina, a mohl by tyto vidláky odloudit těm elitám, jejichž přežívání ve funkcích je zcela závislé na Sullivanově doktríně, a dalších bruselských green-lilla nesmyslech. Na Vidláka proto okamžitě po demonstraci v médiích koordinovaně uhodili, a začali vytvářet obraz jakéhosi virtuálního Vidláka – Gosudarova slouhy, asi stejně jako ve středověku strašili faráři lid jezinkami, vílami, hejkaly a další havětí, před kterou se je třeba mít v zájmu záchrany duše bedlivě na pozoru. Vůdkyně části učitelů Mazancová dokonce večer už požadovala, aby vůdce odborářů Středula, a vůdce další části učitelů Dobšík, odstoupili ze svých funkcí, protože zneužili učitele k Vidlákově proruské propagandě!! Podle Mazancové a jejího spolku učitelů, nejsou učitelé proti vládě, a „Boj za zachování nebo zlepšení podmínek vzdělávání neznamená boj proti vládě a demokracii.” a “Učitelé nepodporují žádné proruské kolaboranty!” Proč tedy včera Mazancové učitelé stávkovali jest ergo nejasné, neboť bez snížení vojenských výdajů a bez snížení cen energií není možné zvýšit učitelské platy ani kvalitu vzdělávání, protože bez obojího je česká ekonomika nekonkurenceschopná ekonomice Číny, USA a dalších zemí, a tak nemůže vytvářet dodatečné daně, aby Mazancové učitelé byli vládou uspokojení. Tato prostá logika je zřejmě pochopitelná jak Vidlákovi, tak vidlákům, avšak nikoli Mazancové učitelům! Ergo Vidlák tak není proruský, Vidlák je realista! A Vidlák je nebezpečný, protože může inspirovat další vidláky, kteří pak přestanou poslouchat své učitele, kazatele, mediální experty i různé bruselské šamany, a začnou volit Vidláka a Vidláky!.... 

Průměrný počet slepic: 4.2 (39 hlasů)

Osoba Antilibtard se nelichotivě vyjadřuje k Vaší osobě od té doby, co jste nedokázal uspokojivě vysvětlit to, co jsem popsal zde:

"Mě by zajímalo, čím lze vysvětlit Vaše zvrácené počínání. Jste takovým fandou Inzova systému, že sem aktivně vystavíte duplicitní příspěvek pro reakce přímo k Vidlákovu článku, a když k tomu článku máte přímou reakci, tak ho nepoužijete a dáte příspěvek dospod. Kdežto když ten systém někdo použije, tak na něm vynucujete, ať ho použije, a ať už se příště nestane, že ho použije. Tohle fakt nevymyslíš." - a to na základě tohoto Vašeho, buhvíjakými "mysliteli" oceňovaného, příspěvku, a toho, na který jsem v o odstavec výše vloženém odkazu reagoval.

Když mi to dokážete uspokojivě vysvětlit, mohl bych na Vás změnit názor.

Kdybych tady měl odkazovat jednotlivé Svatošovy články z loňska, tak se budeme divit, proč Rusové už dávno neobsadili Kyjev. Něco jako kdybychom konzumovali mainstreamová média a divili se, že Krym už zas dávno nepatří Ukrajině.

Použil jste argumentační klam ad populum "Michaela Svatoše oceňuje velké množství jeho čtenářů." - Analytiky a komentátory v mainstreamových médiích taky oceňuje velké množství jejich čtenářů - a co z toho?

P.S.: To, že na adresu Vidláka napsal Svatoš na jeho poměry rozumný text, vůbec nemá co dělat s úrovní jeho informování o válce na Ukrajině.

Průměrný počet slepic: 3.5 (22 hlasů)

myslím, že by bylo dobré zakopat válečnou sekeru. Antonín si sice začal, ale pak se dokonce omluvil a není tedy rozumný důvod protahovat nějaký válečný stav. Ničemu a nikomu z nás to neprospěje.

Průměrný počet slepic: 4 (23 hlasů)

Njn, rozumím, že si to myslíš... Já ovšem vidím, jak dopadl Inzův systém, který Antonín chránil a pomáhal mu. Aby takhle nedopadl celý Vidlákův web, který Antonín chrání a pomáhá mu. - No vida, teď mi dokonce naskočila asociace "pomáhat a chránit"...

P.S. Ta první jednoslepice není ode mě. Já Tvůj příspěvek vůbec hodnotit nebudu.

Průměrný počet slepic: 3.5 (17 hlasů)

Ano pane Zaubere. Omluvil jsem se panu Antilibtardovi a doufal jsem že se uklidní. Byl jsem rád když se zde na našim fóru poprvé objevil pan Antilibtard, většinu jeho příspěvků jsem považoval a opravdu jsou i teď trefné. Vzniklo mezi námi nedorozumění za které jsem panu Antilibtardovi se dokonce omluvil. Moji omluvu pan Antilibtard ze začátku přijal a věřil jsem že situace tím končí. Bohužel druhý den a až doteď pan Antilibtard se vyjadřuje nelichotně na moji adresu. Dále se již nebudu vyjadřovat, další pokračování této neúrodné debaty je na úkor našeho fóra a je to v podstatě troling. Jak kdysi pan Antilibtard moudře prohlásil "nekrmte troly", toto pravidlo používám i já a dále nebudu pokračovat tuto neúrodnou debatu.

Antonín 

Průměrný počet slepic: 4 (13 hlasů)

Jste mimo. Trolling je úmyslné provokování druhých za účelem dosažení toho, aby projevili silné emoce.

Máte pravdu, omluvu jsem přijal i přes podivnou formulaci, kdy jste se omluvil "za nedorozumění které vzniklo jelikož váš příspěvek, i když byl zveřejněn hodinu po čtyř příspěvků tří uživatelů tak se dostal na první místo.  Asi to vyskočilo samo, vy za to nemůžete." Nic nevyskočilo samo - takhle prostě Inzův systém fungoval. Když k Vidlákovu článku někdo něco měl, reagoval na první příspěvek za tím účelem vystavený. Pak se logicky stane, že později zveřejněné reakce na článek přeskočí příspěvky mimo téma článku.

Jenomže jste druhý nebo třetí den korunoval své akce tím, že jste se sám pokusil napsat první příspěvek pro účely Inzova systému, a když jste pak měl něco přímo k článku, systém jste nevyužil. Doteď nevím, jestli jste tomu systému prostě nerozuměl, nebo jste byl proti němu, ale netroufal jste si to napsat přímo.

Protože později jste se přidal k odpůrcům toho systému a odsouhlasil jste jeho zrušení. A tím jste si mě fakt nezískal.

Takže uspokojivé vysvětlení jste opět nedal, jen se vymlouváte na údajný trolling.

P.S. Pro teď končím - chtěl jsem se jen vyjádřit k nekvalitě Svatošova informování o válce na Ukrajině, vůbec jsem neměl v úmyslu tu takto zaprasit diskuzi, ale ve své neústupnosti jsem na to nemyslel. Za to se zdejším diskutujícím omlouvám.

Průměrný počet slepic: 4.1 (17 hlasů)

Mně jste jeden jak druhý, plus někteří další, radili, abych si invektiv jisté osoby nevšímala a ignorovala ji, protože to jen "zapleveluje" diskuzi, nestojí mi za to atd.. Já jsem na to např. Bobovi odpověděla, že kdyby se ty invektivy týkaly kohokoliv z diskutujících, tak by psali jinak, protože zkušenost je zkrátka nepřenosná... To jsem ale nevěděla, že na to dojde tak brzy.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

Máte pravdu. Omlouvám se, reagujte, nebo nereagujete na berrnarda, jak uznáte za vhodné.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Nic ve zlém, ale měla jsem pravdu, že...? Je to jen tím, že to prostě chápu (i když se to stane někomu jinému). :-)

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)

Ano, měla.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Nicméně si dovoluji připomenout, že já jsem kromě těch doporučení několikrát v reakci na Vaše spory psal, že mně se Vaše příspěvky líbí a, když jste zde nepostovala, tak že mi tu schází. (Chce se mi k tomu ještě něco napsat, ale to se na sklo nehodí a kontakt přímo na Vás nemám.)

P.S. Koneckonců podobně jednal i Antonín. Čímž chci zdůraznit, že to nebylo tak, že jsme Vám jenom říkali, ať nereagujete, a nenechali jsme Vás v tom zcela samotnou.

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

Taky Agarin mě podpořil (předtím vehementně i Inza) a další. Všechno si pamatuji :-), a díky za to.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Pan Agarin již má své neblahé zkušenosti s tou žumpou na seznam.cz, záleží mu na jednotě zde na tomto fóru. My nejsme žumpa jako seznam.cz, nebo fór rum 24 jak rád poznamenává náš Vidlák. Jsem rád paní Včelko a že jste se zase objevila zde na fóru. Byla by obrovská ztráta pro Kydy kdyby jsme vás ztratili. A jsem taky rád že se zde zase objevili pan Vladimír Hejnic, pan Inza a pan Olin. A nakonec jsem rád že "náš" pan berrnard se trochu uklidnil a oproti vám již není tak agresivní. Jak platí pravidlo že příbuzné či sousedy si nemůžeme vybrat to stejné platí i pro naše fórum. To co má význam jak pro fórum tak i pro nás je tolerance rozdílných názorů.

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

ten parametr hledal a nic. Používají ho u mobilizací, ale jak ????

Zatím bez slepic

Pokud v tomto kontextu reálně existuje, pak rozhodně není slavný, když jej nelze dohledat.

Zatím bez slepic

Díky, pane Antoníne za přetisk (mám radši přetisky než odkazy, protože 1. se kvůli čtení nemusím přesouvat na jiný web ; 2. "co je doma to se počítá" odkazovaná stránka nemusí už zítra fungovat) / odkaz na článek M.Svatoše. Ještě štěstí, že nemám hlavu jen k tomu, aby mi nepršelo do krku, ale můžu sám po přečtení předkládané informace použít "mozkové myšlení" a posoudit myšlenku v článku předkládanou. :-) MMK

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Taky mam rad přetisk než odkaz protože hned má čtenář přehled článku a nemusí klikat na odkaz který později možná již nebude fungovat. Je ale pravda že dlouhé přetisky vadí, protože tak se fórum stává nepřehledné. Proto již vyvěšují jako naše Včelka Mája jen část článku a na celý článek ponechávám odkaz. Některé ale články jako napřiklad od J.Kulhavého jsou tak významné že si zaslouží  přetisk celého článku.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Nad přehledností tohoto "polofóra" bych tolik nelkal, protože už ze své podstaty moc přehledné být nemůže, protože bylo primárně určeno pro pár komentářů ke zveřejněnému článku. Že se to v průběhu času samovolně změnilo ve fórum určité komunity názorů je fajn, ale stávající technické možnosti prostě nepřepereme . Asi dobrý počin byl 1.příspěvek k článku (Inza)... ale musí to pak všichni dodržovat. Nová témata přímo nesouvisející s článkem pak v samostatných vláknech a podle mě klidně kompletní, protože pokud má k novému tématu vzniknout další diskuse, pak je dobré, že v prvním příspěvku nového tématu je celý článek o kterém se má vést diskuse, odkaz je pro kočku, protože si ho né všichni opravdu přečtou, ale mají potřebu diskutovat... za každou cenu. Takže to je na nic.

No a pokud se někdo cítí osamělý, nebo se potřebuje pochlubit některými údobími svého života, nic mu nebrání založit nové téma s příslušným názvem, ve zprávě může popsat své radosti či chmury a pokud na to bude někdo chtít reagovat, mohou si účastníci tohoto vlákna do sytosti pofoukat své bolístky nebo posílit svá ega, každému jeho nebe. A nemotat to do věcných diskusí pod politickými nebo společenskými tématy.

To by pro přehlednost zde mělo stačit, příspěvky které čtenáře nezajímají, může snadno přeskakovat včetně následných reakcí a může přejít k dalším samostatným tématům. Proto je dobré do hlavičky vždy jasně nadepsat název tématu (přetiskovaného článku atp.).

Jistěže by pro plnohodnotné diskusní fórum bylo vhodné zvolit jiný "virtuální stroj", z odborných profesních fór mám výborné zkušenosti s SMF (Simple machines Forum), to lze zdarma nainstalovat velice snadno a administraci zvládám i já a umí to opravdu úplně všechno co pro provozování fóra člověk potřebuje. Třeba velice užitečné "soukromé zprávy" ve kterých si diskutující mohou soukromě vyjasnit co potřebují.

Pro stálý kontakt mezi diskutujícími "tvrdého jádra" diskusí se nám velice osvědčil chat skype, říkali jsme tomu "virtuální hospoda", kde se mohlo mezi lidmi, kteří se znali v podstatě osobně (noví členové jen na dopoeučení jiného již fyzicky ověřeného člena) probrat cokoli o čem byli ostatní ochotni mluvit. Oficiální odborné fórum na SMF, viditelné i široké veřejnosti si pak zachovává vcelku slušnou formální úroveň.

MMK

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

Ano pane Mimaka právě toto dělám , vždy v hlavičce jasně popisují název tématu (například název přetiskovaného článku) a tak každý uživatel už ví předem o čem se jedná, a buď si ho přečte možná i přidá svůj příspěvek, nebo když ho nezajímá přeskočí a jde dál.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

se snad probouzí. V Česku snad už svítá. Škůdci zaplevelená Praha české zemědělce vítá!

Průměrný počet slepic: 4.6 (39 hlasů)
Trvalý odkaz

plná lemplů, táhni do řiti! Nebudeš nám přece věčně jenom škoditi!

Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

zřejmě skutečně vstoupí do historie! Bude to první opravdový protest proti vládě, Češi, kteří byli schopni jen sbírky na Národní divadlo přijedou blokovat Prahu! Tak to se ještě nestalo (opravte mě :-). Fiala zaslouženě vstoupí do dějin :-))))

Průměrný počet slepic: 5 (53 hlasů)

to taková IV Pražská defenestrace, i když k vyhození pětikolky z oken asi nedojde-bohužel. Na hromadě hnoje by se jistě vyjímala.

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)

Jedna z teorií, jak je možné, že královští místodržící Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka a Jaroslav Bořita z Martinic, kteří byli 23. května 1618 spolu se sekretářem Filipem Fabriciem vyhozeni z okna Pražského hradu ve výšce zhruba 16 až 20 metrů nad zemí, tento čin přežili, je, že dopadli do hromady odpadků, nebo hnoje. Kdyby takto dopadla vláda, jednalo by se vlastně o obnovení dávné české tradice.

Průměrný počet slepic: 4.7 (28 hlasů)

Některé tradice by se zkrátka mohly dodržovat. :-)

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Víte, kdybych si myslel, že právě tohle by tady mělo být prohlášeno, tak to prohlásím sám. Když to přeženu, hrdinů jsou plné hřbitovy. Jste inteligentní dáma, jistě chápete, co jsem Vám chtěl naznačit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

přidám přání svoje: Zbavte naši matičku Prahu, toho naplaveného hnoje!

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

Grýndýl je jen další formou genocidy původního evropského obyvatelstva z pestré nabídky  bruselské totality. Začalo to výměnou obyvatelstva a výplachem mozků, pokračovalo různými "-ismy" (genderismus, anticikánismus, LGBT, atd.) a teď je snaha poslat obyvatelstvo do ruského mlýnku na maso, pokud možno s holýma rukama (mimo jiné díky grýndýlu, protože s grýndýlem nejen nic nevyrobíme, ale navrch chcípneme hlady) a dlouhodobě pěstovaným odporem ke zbraním. Kdo všude hledá ruské agenty, může začít u vlády a pokračovat v Bruseli. Vidláku - obviňte vládu i Brusel z genocidy, protože grýndýlová verze stalinského hladomoru nic jiného není!

Ten obrázek nahoře je fajn .- Radio Dixie to tiskne na trička spolu s dalšími protiunijními motivy, jako EU - highway to hell a marxem v unijním sohvězdí a patřičným komentářem...

No a tady: https://www.youtube.com/shorts/_pcflazlU1E

je nabídka vhodných traktorů pro jednání s Fialovým hnusem, stoosmičkou a Bruselem....

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

už míří ku Praze. Vládní bandité to vnímají hodně neblaze. Péti, pětilháři by prý chtěli se zemědělci jednati, aby se posléze mohli na ně opět vysrati. Ta protestní akce k slibům vládu nutí, ale potom najde cestu jak nás všechny obamalutí.

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

se svým traktorem? Nejspíše s vládou schovaný za modrožlutým praporem.

Průměrný počet slepic: 4.9 (33 hlasů)